View Full Version : Clan BoS section
Xeran
9th July 2006, 07:17 PM
HF ard ;]
[BoS]Basior
9th July 2006, 07:27 PM
Tak to jest w wakacje nie jest tyle osob online ile w sezonie szkolnym. Ale to zrozumiałe.
Ardanis
17th July 2006, 12:35 AM
Wrocilem! :) Jak dojde do siebie i znajde kabelek od aparatu to zapodam foty z wakacji ;)
Mala poprawka, zdjatka beda dopiero w piatek chyba, kabel zaginol :)
Xeran
27th July 2006, 09:36 PM
Jade na slub wracam w poniedzialek ;) Cya
Serdelka
28th July 2006, 05:29 PM
Jezeli gracie tez w footmena to co powiecie na CW z W0A w foota?
TonyC
28th July 2006, 09:35 PM
odpada nikt u nas w to niegra "zawodowo" :P
Serdelka
29th July 2006, 08:13 AM
U nas tez nie :P Jestesmy raczej klanem od PG, a foota to raz na jakis czas sobie zagramy, ale i tak dosyc czesto przegrywamy, wiec zawodowcow to raczej ciezko znalezc ^^ No ale w porzadku, rozumiem twoja decyzje :) GL HF
Xeran
31st July 2006, 04:22 PM
Ja gram w Fooy ;p (wrocilem ;) )
Ardanis
31st July 2006, 05:18 PM
Ale wstd, jak mozesz grac w tego foota xeran :) czlonek taiego klanu zbeszczescil swe dobre imie :D
Ps: good that you are back ;)
Xeran
1st August 2006, 12:20 AM
Footy sa dobre ;] Czasem przydaje sie zagrac w cus innego niz Dota ;)
PS Thx ;)
FeniX`cK
7th August 2006, 04:28 PM
keke ja sie pisze na spara w footy xD Xeran widze ze chyba tez to juz jest nas 2 :P +1 i mozemy zagrac lol ;x
Xeran
7th August 2006, 05:11 PM
No to zbieramy ekipe na Footy :D
Serdelka
7th August 2006, 05:53 PM
o czyli jednak sa szanse na klanowke :)
Xeran
7th August 2006, 08:01 PM
Są są :D Tylko ekipke zmontujemy ;] A to jest zadaniem Fenixa ;p
maryaChi
15th August 2006, 04:05 AM
Niniejszym chciałbym ogłosić że urywam się z xpama od środowego wieczoru do dnia 25 sierpnia.
Male wakacje z wędką :)
Pozdro11
Xeran
17th August 2006, 03:37 AM
No wlasnie zapomnialem napisac nie bedzie mnie jeszcze troszke bo jestem w Angli u wujka ;P Sry ze nie uprzedzilem
Xeran
22nd August 2006, 04:11 PM
Dobra wrocilem (wiem ze nikt sie tym nie interesuje ale coz ;P) ale narazie musze zainstalowac Wara od nowa bo jak wrocilem to sie okazalo ze ktos mi zformatowal dysk ;/ Wiec postaram sie jak najszybciej dolaczyc bo musze jeszcze instalke dorwac do W3
Ardanis
22nd August 2006, 05:31 PM
Spokojnie xeran, nie spiesz sie, malo nas troche jest ostatnio. Ludzie nie graja tyle co kiedys, a kilka osob (w tym ja) zaczyna grac na orgu (ja jeszcze na gg e-sport platform :p)
Mamy zamiar zrobic dzial BoS na Northrendzie, tu tez bedziemy grac, tak jak ja np. w kratke gram, raz tu raz tam.
Xeran
23rd August 2006, 02:20 AM
Szczerze to tez sie zastanawiam nad Orgiem ..
teeron
23rd August 2006, 09:56 AM
"mówi gliniarz do gliniarza - myślę więc jestem - i zniknął" :D
TonyC
23rd August 2006, 11:39 AM
Ja też już mam orga i wczoraj zagrałem 1 gre, a że mam pecha i ze 100 gier trafilem do takiej co herr tez w niej byl i oczywiscie przegralismy :laugh:
Xeran
23rd August 2006, 02:15 PM
LoL ale macie fartucha xD
Ardanis
29th August 2006, 03:16 PM
Zaczely sie zapisy na turniej doty, mozna by bos zapisac, tylko nie wiem czy bedziecie chetni do gry. Ja przykladowo chlernie chetnie bym zagral jakies cw, a turniej to takie mega cw :p Tylko teraz, czy takie osoby jak maryan, pronci, stefan, tony, nizora, x-killa (wiem ze podalem o dwoch za duzo, ale lepiej wiecej niz za malo) beda mogly grac? Prontka nie widzialem na xpamie baaardzo dlugo i nie wiem jak tam u niego z forma, reszta w miare regularnie gra. Basior, daj bratu dojsc do kompa!! :)
TonyC
29th August 2006, 05:09 PM
Org only for me
maryaChi
29th August 2006, 07:12 PM
Ja, jak pewnie każdy inny ;p wiem że nie będę w stanie być czasem o ustalonej z góry godzinie. tym bardziej ze od ok 12 wrzesnia do ok 21 wrzesnia nie będę mial lacznosci ze swiatem.
Oczywiscie mozna mnie zapisac bo do tego czasu nie zamierzam abstynentowac z doticzka.
X-Killa
30th August 2006, 09:14 AM
Tony jak obrósł w piórka :P "Org only for me" xD. Ja moge grac ale jestem raczej nocnym graczem.
Ardanis
30th August 2006, 03:35 PM
Tony chyba nie chce grac juz turniejow zadnych, zreszta moze to i lepiej? Moze cos wygramy?:D Ten turniej, zaczyna sie 15 wrzesnia o gdzinie 12:00, i trwa do 16 wrzesnia (tylko dwa dni, ale jesli beda ludzie to sie uda bez problemow), jak narazie takie sa daty podawane na dotarplayes. Tak wiec, z tego co wyczytalem, maryana nie bedzie, a i tony cos glupoty pierdoli ze on tylko na orgu gra (oczywiscie jego slow NIE WOLNO brac na serio, bo w koncu nawet konara dodal do f list :D, wiec jakos sie go przekabaci by gral).
Edit by Basior: TONY TO NOOB:P
[BoS]Templare
1st September 2006, 12:46 PM
buehehe Gutex jestes kaj ty jestes taki podejżliwy ?
TonyC
5th November 2006, 11:20 PM
Bos vs Ra
2 - 0 :noob:
1 Fight Bos vs Ra
1 - 0 (no mode sentiel)
2 Fight Bos vs Ra
1 - 0 (no mode scourge)
Gratz and Thx all who played
:beer: :clap: :beer:
Xeran
7th November 2006, 08:40 PM
Big gratz :) I cant play now becouse i dont have install disc :( Sry I miss you all ;((
Der_herr
8th November 2006, 12:07 AM
Jedno pytanko.
Kto byl nalepszy ?xD
Ardanis
8th November 2006, 09:19 AM
Repka nie widzialem, bo ogladac mi sie nie chce, ale domyslam sie ze miales maiden der, a co za tym idzie, jesli wszyscy dadza ulty jak trzeba to ty dobijasz caly team:) To zadna sztuka wjebac sie maidenko w kolesi ktorzy sa w korzeniach i ultku enigmy :p
Der_herr
8th November 2006, 03:02 PM
Ale kto byl najlepszy ? xd
TonyC
8th November 2006, 07:24 PM
BoS BYŁ NAJLEPSZY :D :beer:
Ardanis
8th November 2006, 11:22 PM
Pozwole sobie wjebac lyzkie dziegdzu (czy jak to sie tam nazywa) do tej beczki miodu. Moim zdaniem wygralismy tylko dlatego ze przeciwnicy graja razem jeszcze rzadziej od nas. I jeszcze cos, my gramy raczej przecietnie :p
TonyC
9th November 2006, 01:47 AM
Aredek bład bład wielki bład , Ty grasz przeciętnie, BOS GRA WYJEBISCIE to tyle z mojej pijackiej strony :)
Pozdro AA TonyC :D
MaN-O-WaR
10th November 2006, 02:53 AM
Aredek bład bład wielki bład , Ty grasz przeciętnie, BOS GRA WYJEBISCIE to tyle z mojej pijackiej strony :)
Pozdro AA TonyC :D
Tony dota nie polega na 'farm,farm,ks,die,whine' -__-;;
Ardanis
10th November 2006, 08:34 AM
Ah maniek nie mow mu tego, bo jak przestanie tyle farmic zamiast z nami grac, to na kim MY bedziemy farmic? Czasem taki duzy creep w przeciwnej druzynie sie przydaje, i co ciekawe, prawie zawsze mozna go gdzies w lesie na low hp znalezc (o ile neutrale go nie dopadna:D).
Xeran
23rd January 2007, 05:49 PM
http://video.google.pl/videoplay?docid=-2090892746320315749&q=Dota+Allstars
Fajna muza i fajne akcje :D Dobry patent z Tinym i Goblinkiem :D
Ardanis
24th January 2007, 04:54 PM
Filmik swietny, byl juz podawany jakis czas temu, ale doberze, ze ktos go zapodal jeszcze raz.
Kn0r3k
24th January 2007, 11:38 PM
Filmik fajny - ale "www.GamesPeru.com" już takie troche średnie jest... A "Peru" to już całkiem odpada :D:D
Artanthos
6th February 2007, 11:32 PM
Pytanie.
Czy po przeniesieniu się miażdżącej większości naszego klanu na ggc (sux :P) nasz klan wciąż można uznawać za aktywny? Trochę głupio się gra będąc w klanie w którym nie ma co liczyć na cw z powodu braku graczy ani nawet na priva z klanem.
Osobiście nie przeniosłem się na ggc ze względu na fatalny interface oraz niemożliwość znalezienia priva poniżej 10 lvl. A lvl nie da się nabijać w pubach ze względu na quiterów, których jest ze 2x więcej niż na xpamie.
MaN-O-WaR
7th February 2007, 01:15 AM
Prawdziwe gry przez GGC odbywaja sie na Hamachi :D (duzo lepszy klient od GGC). Btw te dobre gry na GGC sa ustalane na kanalach - glownie na IRC-u, chociaz czasem tez na Northie.
Tay swoja droga wez napisz sobie applikacje na dotainvite to Cie vouchne i zobaczysz jak tam ludzie graja ;)
Edit: Jakbys byl zainteresowany to query na IRC-u albo /w na Northie. Nicki i konta mam w sigu wpisane.
Xeran
7th February 2007, 11:09 PM
Ja i Neo jestesmy na obozie wiec do soboty nas nie bedzie.
Pozdro od nas
maryaChi
8th February 2007, 09:27 PM
Generalnie klan jest aktywny tylko czasowo przeniosł się na GGC. Uważam, że choćby z tego powodu że bardzo utrudnione jest tam maphackowanie jest to miejsce bardziej odpowiednie dla mnie, jako gracza w Dote. Dota High lvl to room, w ktorym autentycznie wieczorową porą gra się świetne gry - wcale nie prv. Do tego mozna czasem dostać takie wpierd*** od przypadkowych, nie znających sie ludzi bedac np z 3ma kumplami w teamie, ze mozna sie naprawde duzo nauczyc. Xpam nie jest wcale chroniony przed maphackiem. To jest ogromna przewaga ggc - tu mamy z reguły prawdziwych graczy. Co do trudnosci zdobywania doswiadczenia - 20-30 gierek (dokonczonych - tyle mi wystarczylo zeby zdobyc 10 lvl) i jestesmy na dota high lvl. Wiem tay ze wiele ludzi zostalo na xpamie i ZOSTANIE, gdy sie zorientuja ze ich maphack nie chce im sie uruchomić. Nie znaczy to ze wszyscy musimy uzywac MH - jednoczesnie przenosimy sie w inne miejsce. Pograj i sprawdź.
Artanthos
8th February 2007, 11:00 PM
Heh, już myślałem, że mnie oskarżysz o mh. :D
Być może w high lvl roomie faktycznie gra się fajne doty, ale ja na przykład próbowałem nabić tam lvl w weekend. Zagrałem z 8 gier. Tylko jedna doszła do końca. I kto w tej grze został? Host i ja... Reszta gier to host quitter/dcer.
MaN-O-WaR
9th February 2007, 04:26 AM
Generalnie klan jest aktywny tylko czasowo przeniosł się na GGC. Uważam, że choćby z tego powodu że bardzo utrudnione jest tam maphackowanie jest to miejsce bardziej odpowiednie dla mnie, jako gracza w Dote. Dota High lvl to room, w ktorym autentycznie wieczorową porą gra się świetne gry - wcale nie prv. Do tego mozna czasem dostać takie wpierd*** od przypadkowych, nie znających sie ludzi bedac np z 3ma kumplami w teamie, ze mozna sie naprawde duzo nauczyc. Xpam nie jest wcale chroniony przed maphackiem. To jest ogromna przewaga ggc - tu mamy z reguły prawdziwych graczy. Co do trudnosci zdobywania doswiadczenia - 20-30 gierek (dokonczonych - tyle mi wystarczylo zeby zdobyc 10 lvl) i jestesmy na dota high lvl. Wiem tay ze wiele ludzi zostalo na xpamie i ZOSTANIE, gdy sie zorientuja ze ich maphack nie chce im sie uruchomić. Nie znaczy to ze wszyscy musimy uzywac MH - jednoczesnie przenosimy sie w inne miejsce. Pograj i sprawdź.Z tym mh to mnie rozbawiles :D
Jezeli jestes naiwny to Twoja sprawa - uwierz mi ze na GGC czy Hamachi MH ma duzo wiecej ludzi niz na North, bo tam to mozna bana na keya dostac, choc i tak sie takie typy zdarzaja ;)
Btw kiedy w koncu dorosniecie do tego, ze dobre gry sa privami ustalanymi na kanalach IRC-a, a zeby sie tam dostac to trzeba miec niezle plecy i duzo skilla bo nikt Cie w innym przypadku nie vouchnie :S
Edit: Ja nie twierdze, ze gram gry na najwyzszym poziomie, ale gralem juz z ludzmi z TeG a gosci z MyM widuje na kanale - teraz maryan odpowiedz sobie na pytanie, czy na tym publicznym GGC masz w ogole jakas szanse grac z takimi ludzmi...
Goocio
9th February 2007, 05:09 AM
TAK
to ja GuTeX wasz Pan i Wladca, Król wszystkich królów, Król 4 stron swiata, król wielki i potezny, Król Kisz i Uruk !
[BoS]Basior
9th February 2007, 09:21 AM
Gutex sie znowu zjarał czegoś.
MaN-O-WaR
9th February 2007, 12:55 PM
"zycie"
Ardanis
9th February 2007, 05:13 PM
A ja gralem z jakims gosciem z MyM na ggc :P
Edit: Tak... gral niewasko ^_^
MaN-O-WaR
9th February 2007, 08:45 PM
A ja gralem z jakims gosciem z MyM na ggc :P A jaka masz pewnosc, ze ten koles byl z MyM a nie gosc ktory sobie zrobil nick z tagiem MyM tylko? Zadna... dopoki z klientem nie zagrasz na North. Ja gralem na DCE IH z gosciem z TeG i co do tego pewnosc mam, bo koles mial nie tylko tag ale byl tez w klanie, a gralem na gosci lepszych imho od niego, tyle tylko ze oni nie graja w klanie/teamie zadnym. Zreszta klocil sie nie bede jak Wam odpowiadaja puby na GGC - wasza sprawa. Ja przykladowo sie nie staram o wstep na IHCS, bo mi odpowiada poziom a przede wszystkim klimat na dotainvite. Gier czesto nie ma (raz na 30minut do 2h w godzinach porannych), ale zawsze na DCE moge sobie zagrac, a i pickupem nie pogardze jak sa znajomi :)
maryaChi
9th February 2007, 10:53 PM
Manowar wejdz na ggc i uruchom jakas popularna wersje maphacka.
(Przypominam ze nie gadamy o north tylko o xpamie)
Moze mi powiesz ze wiecej ludzi na ggc ma mh niz na xpamie. Na xpamie uruchamiasz mh i sobie grasz, do tego jest to niewykrywalne. Wykrywanie mh polega na tym, ze ktos zgłasza potencjalnego mhkera, zbiera sie zgromadzenie, ktore osądza czy naprawdę ten ktoś uzyl MH. Taka jest wykrywalność. MH uzywa np nasz kolega Death_Force, z czym się wcale nie krył. A gdy udowodnilem mu to grając w Go Fish, stwierdzil ze TYLKO tam używa. Ze w docie tego nie robi. Jedzie mi tu czołg? :> GGC jest chociaz w malym stopniu zabezpieczony i zwykly leszcz ktory zna sie tylko na windowsie i docie bedzie mial bardzo utrudnione zadanie zeby mh uruchomic.
MaN-O-WaR
10th February 2007, 01:01 AM
Tak czy owak uwierz mi ze sa maphacki, na ktorych mozna grac przez GGC, co swiadczy o banach na kanalach IRC za to, ktore zdarzaja sie jednak rzadko. Jedyna ochrona anty-mh jest jakis programik, ktory umozliwia sciagniecie screenshota od obojetnie jakiego gracza podczas gry. Wiem, ze jest jakis kanal na IRC gdzie tego uzywaja, jednak znajac zycie to jest jakis trojan, bo nie wiem jak mozna w inny sposob cos takiego zrobic. Wtedy jak jakiegos klienta podejrzewasz o MH to sciagasz SS z jego kompa i sprawa wyjasniona :)
Edit: Zeby teraz zle nie wyszlo - ja nie neguje tego, ze gracie na GGC puby, tylko nie rozumiem czemu sie nie postaracie o safeadd na jakis dobry kanal, gdzie ludzie ze skillem takim jak najlepsi ludzie z #ss za czasow jak byla safelista nie sa nawet sredni :S Grunt to dostosywac poziom innych graczy do swojego - wtedy gry sa ciekawsze imho. No chyba, ze kogos rajcuje jak wejdzie ze znajomymi i skopie d**e jakims noobom na pubie...
Artanthos
10th February 2007, 02:48 PM
Maniek no offence, ale jeśli NAJLEPSI z ss za czasów safelisty tam byliby poniżej średniej, to jak ty tam grasz? Grałem z tobą nie raz i według mnie nie jesteś tak dobry jak ci najlepsi z ss...
MaN-O-WaR
10th February 2007, 05:47 PM
Teraz sie troche podszkolilem :D
Na poczatku baty niezle zgarnialem - prawie w ogole przy nich farmic nie moglem :D
Ardanis
11th February 2007, 02:25 AM
Jedno musze przyznac mankowi, tam sie dobrze gra :) Niestety do kanalu na ktorym teraz jestem trzeba miec orga, a nie wszyscy z bos go maja :(
Der_herr
11th February 2007, 11:35 AM
Ja mam orga, jaki to kanał?:P
Der_herr
11th February 2007, 11:50 AM
Też bym sobie chciał pograć na north dobre doty, ale zagrałem kilka pubów na "allstars" i też goście wychodzą, poziom niby lepszy niż na xpamie a porównywalny z GGC. Jednak na north nie znam prawie nikogo a Chujowo grać tak samemu :P
Der_herr
11th February 2007, 12:42 PM
Właśnie patrzyłem voutch request jakiegos kolesia co chcialbyc safelisted na dce ..... comet: eheheheheheheeheheh. A takie pozytywne opinie kolegow mial na forum -.-
Artanthos
11th February 2007, 01:43 PM
Ja tam nie mam ambicji byc omfgimbauber dobrym graczem. Wolę pograć z kumplami. -.-
Der_herr
11th February 2007, 02:30 PM
Dlatego własnie gram na GGC a nie na North bo tam nikogo nieznam :P
MaN-O-WaR
11th February 2007, 06:32 PM
Ja mam orga, jaki to kanał?:P#dotapickup.euro na QuakeNecie (jest to kanal na IRC), jezeli chodzi Ci o ten, o ktorym mowil Ard. Ja osobiscie gram na #dotainvite (tez na IRC) albo gry DCE (kanal na north - clan DCE).
Edit: Granie na alltards mija sie z celem imho. Btw zagralbys jedna gre na DCE czy invie to bys zmienil zdanie nt. pubow na GGC, ale ja juz was przekonywac nie bede, bo uparci jestescie a nawet nie sprobowaliscie :p
Der_herr
11th February 2007, 11:25 PM
Ja bym chcial sprobowac ale cos czytalem ze trzeba miec kolesia ktory cie potwierdzi po zamieszczeniu postu czy cos takiego. Ja tam nie znam nikogo wiec nie wiem co i jak.
Takze jakbys wytłumaczył co i jak to byłbym wdzięczny.
Dce zyskało by dobrego gracza ^^
MaN-O-WaR
12th February 2007, 06:19 PM
Ja na DCE nikogo nie vouchne, bo po pierwsze nie mam vouching slota, a po drugie jak juz bede go mial (mysle ze za jakies 2.5 - 3 miesiace) to vouchne kumpla z pokoju. Jako game carrier tez za bardzo nie chce sie deklarowac, z uwagi na to ze kumpel jest unsafe, gramy przewaznie razem a jak wiadomo tylko 1 unsafe moze byc w grze. Btw z voucherem na DCE jest duzy problem, bo w momencie jak kogos vouchniesz, a on bedzie feedowal/wyjdzie z gry to rosnie Ci Twoje warninfo tak samo jak jemu. W praktyce to moze sie skonczyc tak, ze vouchniesz klienta ktorego nie znasz, on 2 razy wyjdzie z gry i masz bana + trafiasz na ****liste DCE.
Co do dotainvite bym musial zobaczyc jak grasz, a na pickupa nie ma problemu zebym Cie vouchnal. Jak sie dostac na pickupa wez pogadaj z Ardem bo nie chce mi sie juz ktorys raz komus tlumaczyc :p
Edit:Dce zyskało by dobrego gracza ^^
Ja mysle, ze bys raczej przejrzal na oczy i doszedl do wniosku, ze xpam to prowincja :p
Btw wez wejdz na ich forum i poszukaj, gdzie jest lista game carrierow i sproboj z nimi zagadac. Z ludzi, ktorzy sa na tej liscie i ktorych znam to Hades_bg i d2bonzai - obaj strasznie w porzadku. Nie gadaj z the.cup.of.tea. czy jakos tak bo to debil jest.
Der_herr
12th February 2007, 07:27 PM
Napisz tu na forum to sie przyda innym i ja skorzystam.
MaN-O-WaR
12th February 2007, 10:04 PM
I tak jak bedzie nowa strona to nikt tego nie przeczyta. Kopiuje PM-a dzema do mnie polaczonego z historia gadu:
sciagnij program mIRC wejdz w server quake net random server, network quake net.
na kazde z nich musisz zarejestrowac sie na ich stronach i napisac posta z swoja historja grania itd na #dotainvite musisz napisac bardzo duzo bo inaczej bedziesz czekac miesiac. pozniej wyslij mi linki na irc, ja zrobie vouch.
aha na #dotapickup.ap i #dotapickup.euro dostajesz sie jednoczesnie z jednego forum.
(Sobota 10.02.2007 18:33)
wchodzisz na kanal, dostajesz bana i adres do strony rejestracji do kanalu.
aha piewsze musisz a musisz stworzyc sobie konto na quakenet.
robisz to komenda
/msg Q HELLO user@host.com user@host.com
jak umiesz angielski poradzisz sobie.
Edit: przeczytalem to i sie troche zmienilo, jezeli o invite chodzi - teraz sie minimum miesiac czeka.
Der_herr
12th February 2007, 11:09 PM
Dzięki.
Artanthos
13th February 2007, 08:32 PM
Herr jest nub, nie wpuszczać go! j/k Ale tak serio to nie opuszczaj nas. :D
Show_ME
16th February 2007, 12:38 AM
moge dołączyc do b0s ? dodaje repki
Show_ME
16th February 2007, 12:44 AM
moge dołączyc do b0s ? dodaje repki
kololejne dwa
ps.jezeli uwzacie to za spam to soory!
MaN-O-WaR
16th February 2007, 01:12 AM
Potrzebna jest gra testowa a nie replaye.
TonyC
16th February 2007, 10:58 AM
FFS Jeszcze Jak Byk Pisze:
Clan BoS!!
a ty kolego sam napisales ze chcesz dołączyć do B0S widzisz różnice??
jak nie to patrz tak długo jak zauważysz :pet:
Show_ME
16th February 2007, 02:36 PM
FFS Jeszcze Jak Byk Pisze:
Clan BoS!!
a ty kolego sam napisales ze chcesz dołączyć do B0S widzisz różnice??
jak nie to patrz tak długo jak zauważysz :pet:
w nazwie na xpamie przy uzytkownku clan jest napisany B0S takze napiusałem tak
Harpoon
16th February 2007, 03:23 PM
w nazwie na xpamie przy uzytkownku clan jest napisany B0S takze napiusałem tak
sekcja PG - B0S
sekcja CG - BoS
Ty jak mniemam chcesz dolaczyc do BoSa, tak?
Show_ME
16th February 2007, 04:21 PM
do sekcji pg w cg nie gram a jak gram to żadko chyba że z kumplami dote
dlatego chce do skecji PG B0S
Artanthos
16th February 2007, 05:20 PM
0_o Tony. Nie wiem czy to przez alkohol ale nie widze różnicy... :P
MaN-O-WaR
16th February 2007, 05:28 PM
0_o Tony. Nie wiem czy to przez alkohol ale nie widze różnicy... :PCzy w tym klanie WSZYSCY 'cos' pija albo 'cos' pala?? .......Jak tak to bardzo dobrze :D
Ej Tay gdzie konkretnie mieszkasz? Bo ja stacjonuje teraz w akademcu na Rocha (Rataje).
A Show_ME jak nie palisz/pijesz to bedziesz mogl miec czasem problemy ze zrozumieniem niektorych postow (przynajmniej sie mi tak wydaje)
Ardanis
16th February 2007, 07:37 PM
Spokojnie Maniek, udalo mu sie trafic na ten dzial forum i odpowiedziec na posta tonego (czyli zrozumial, ze to do niego), czyli nie moze byc normalny i sie napewno nadaje do B0S :P
Goocio
17th February 2007, 12:48 AM
NIE
dany nekro to nie jezd ciul ktorego wystarczy zjechac zeby dolaczyc do boza
ale to i tak mi sie podoba
Harpagan_THC
17th February 2007, 05:06 PM
mysle ze jednym z warunkow wejscia do B0S powinno byc jakies uzaleznienie (alkoholo, ziolo, dziwki)
MaN-O-WaR
17th February 2007, 08:31 PM
mysle ze jednym z warunkow wejscia do B0S powinno byc jakies uzaleznienie (alkoholo, ziolo, dziwki)Nieoficjalnie tak wlasnie jest :shh:
Artanthos
17th February 2007, 10:15 PM
Ta trzeba rozpić szamka albo chiefa, bo inaczej cie nie wpuści.
To Maniek.
Mieszkam w mieście koło Poznania co się zowie Murowana Goślina. Ale jako że to jest zadupie to i tak się bujam po Poznaniu. :P
MaN-O-WaR
18th February 2007, 12:15 AM
Nigdy nie slyszalem o Murowanej Goslinie. Jakbys jednak byl o okolicach Rataj to mozesz wpasc na browca jakby co, chyba ze jestes niepelnoletni to nie, bo wtedy wyjdzie ze juz oficjalnie rozpijam "przyszlosc ojczyzny."
Yayami.Omate
18th February 2007, 03:04 AM
Romuś Edukator by cie wyklal
jak juz zostane exkomunikowany i mama zrobi mi obiad to tez bedzie przekleta i nie pojdzie juz nigdy do koscial
no i tera juz wiecie dlaczego musze zostac exkomunikowany
Yayami.Omate
18th February 2007, 03:07 AM
mysle ze jednym z warunkow wejscia do B0S powinno byc jakies uzaleznienie (alkoholo, ziolo, dziwki)
ja jezdem uzalezniony od takich dziwków jaG ty SK.Owronie
APM forewer in maj hart
TonyC
19th February 2007, 05:13 PM
ja jezdem uzalezniony od takich dziwków jaG ty SK.Owronie
APM forewer in maj hart
Osz ty w morde!!!
Nie dosc ze lizus to jeszcze napierdala caly czas na moim dziale!.!.!:pet:
TonyC
26th February 2007, 09:00 PM
BOS
R.I.P
:eek:
All play on ggc and wont move, its end of my xpam`s clan
Hard to say it but its END:hang: :( :(
Artanthos
26th February 2007, 09:20 PM
What can I say...
Thanks to all for a nice time we spent in BoS.
... Niech spoczywa w pokoju. ;]
Shadow-Flare
26th February 2007, 09:38 PM
Didn't understand anything from the thread.
BoS is govnu4ki.
Xeran
26th February 2007, 10:34 PM
Tego sie balem :| Kuwa ;( ;/
Ardanis
27th February 2007, 01:48 PM
A ja powiem tak... BoS jako tako nigdy nie przestanie istniec :) Co z tego, ze na xpamie juz tyle nie gramy? Ci, ktorzy naprawde dlugo i mocno byli zwiazani z klanem, ciagle graja razem, i tak raczej juz zostanie :) Nie na xpamie? To na GGC, a jak nie na GGC? To na North :) Ja tam zawsze bede bosem i pierdole inne klany (bez obrazy ofc) ;)
A co do samego faktu, ze klan sie rozpadl, w sensie, ze malo nas juz gra i w ogole jakos tak sie malo widzimy ostatnio, to chyba normalna kolej rzeczy. Gracze sie starzeja, zaczynaja sie przygotowania do matury, ludzie wyjezdzaja, pracuja itd. itp. I tak BoS istnial zajebiscie dlugo jak na standardy xpama i chyba w ogole jakiekolwiek standardy :) Jesli mozna w ogole mowic "istnial", nieoficjalnie, to ciagle istnieje, bo na przyklad ja z niego nie odchodze, i napewno nie tylko ja ;)
FLaMeSeeKeR
27th February 2007, 02:28 PM
"Wszystko co ma początek ma też koniec" z tym bolesnym faktem każdy z nas poprostu musi się pogodzić.Pozostaje mieć nadzieję ze następcy będą knotynuować to co zaczoł Basior wraz z Ziomkami . :):tiphat:
Rake
28th February 2007, 06:11 PM
BoS sie moze rozpadl, ale B0S nie !! :D
Ja tam nie mam zamiaru rezygnować z grania, choćbym miał grać 1 grę na tydzień.Więc PG sekcja raczej się tak łatwo nie rozpadnie, bo od czasu do czasu kogoś rekrutujemy.I co nanjważniejsze, jest to xpamowy gracz, który nie poleci na GGC czy orga, bo tam lepszy poziom :p
A tak wogóle, wiesz Ardek, to nie chodzi o to, że ludzie nie mają czasu.Bo czas, żeby zagrać z 1-2 gry od czasu do czasu, zawsze znajdziesz.To raczej kwestia...podejścia do gier.Są tacy, co ciągle szukają nowych gier, bo im się nudzi, a są tacy, którzy mogą w jedną grać latami.Zależy od gustu.
Gdyby nie fakt, że mam możliwość gry w wc3 przez neta, to ja bym już ze 2 lata temu odstawił gierki.Szkoda by mi było czasu grać w cokolwiek na "singla" , vs komputerowi.
A, co do GGC, to w sumie szkoda słów słów pisać o tym.To jak drugi north : banda dzieciaków, którzy większość swego wolnego czasu poświęcają na gre, po to żeby być pro i móc na każdym kroku wyzywać innych od noobów, za każdy, nawet mały błąd.Na początku swojej przygody z wc3 też miałem podobne podejście, dlatego grałem troche na northu.Ale z czasem zrozumiałem, że bycie pro nic nie daje, a granie każdej gry na najwyższych obrotach ( 500 kilknięć na minute ) jest po prostu nudne i nie przynosi nic, po za mokrymi od potu plecami -.-
Dlatego też osiadłem na xpamie.Tu jest dużo takich osób jak ja, które mają całkowicie dość gry po to, by coś osiągnąć.Którzy lubią sobie od czasu do czasu pograć z ludźmi na swoim poziomie.Po za tym klimat xpama jest zajebisty jak dla mnie.Szkoda tylko, że większość dotowców ze starego "ss" poszła na GGC.Ale w sumie...wynieśli się przez lagi.Teraz jest nowy serv i lagów nie ma.Może kiedyś wrócą :p
Pozdro.
Artanthos
28th February 2007, 07:06 PM
Wrócą... - jak ggc zacznie lagować. :P
Ardanis
28th February 2007, 11:47 PM
Ja, jak juz mowilem, nie odszedlem :) Wiec wracac wcale nie musze :p Co jakis czas nawet wejde na xpam, ale jak widze, ze nikogo nie ma ze znajomych, to co niby mam robic... mIRC==>dotapickup.euro==>dobry priv, tyle, ze z ludzmi ktorych nie znam, i ktorzy nie znaja mnie, wiec funu jak by nie patrzyl jest mniej...
Ja na dote ze znajomymi jestem prawie zawsze chetny, a ze kilku osobom dalem swoj numer na koma, to jeden sms czy cos, i jesli tylko bede mogl, to macie jednego gracza wiecej ;)
Der_herr
4th March 2007, 03:03 PM
Dajcie jakis progos do edytowania screenow z wc3 : | rozszezenie *.tga FFS ?! :S Dzięki z góry.:beer:
[BoS]Basior
11th March 2007, 11:37 PM
Panowie nie wiem czemu gracie na tym ggc skoro na xpam stoi na nowym serverze i nie ma laga...
Xeran
12th March 2007, 03:18 PM
Ja tymczasowo nie gram na niczym. Ale nie przejde na GGc
FLaMeSeeKeR
12th March 2007, 04:28 PM
Basior;512856']Panowie nie wiem czemu gracie na tym ggc skoro na xpam stoi na nowym serverze i nie ma laga...
Dokładnie Pvpgn teraz smiga jak ta la la :O
FLaMeSeeKeR
12th March 2007, 04:30 PM
Dajcie jakis progos do edytowania screenow z wc3 : | rozszezenie *.tga FFS ?! :S Dzięki z góry.:beer:
Np : infran view , Acdsee :) ostatecznie paint .
Wpisz w Google !
Ardanis
13th March 2007, 06:54 PM
Powoli wracam na xpam... ale "powoli" bo mam teraz malo czasu na granie.
Pan-Tempy
14th March 2007, 07:37 PM
Basior;512856']Panowie nie wiem czemu gracie na tym ggc skoro na xpam stoi na nowym serverze i nie ma laga...
O prosze serios ? musze to zobaczyc ;) jaki patch jest ?
Rake
15th March 2007, 09:50 AM
Niestety nadal .20 e...
Goocio
15th March 2007, 08:27 PM
przeciez mozna bez problemu miec 2
ja to zrobilem tak:
zainstatlowalem wara na patchu 1.20e na 1 partycji, skopiowalem to na druga i jedna potraktowalem instalerem xpamowym a drugiego wara nowszym patchem i sobie wymiatam tu i tam hoł hoł hoł
aj szat de szeryf !
teeron
21st March 2007, 08:10 PM
Siema ziomy
Tak dawno t nie zaglądałem że juz nawet juz opera zapomniała moje hasło :}
A tak powaznie to troche kicha z tym bosem, ja nie wiem czy wszyscy sie zmówili i przychodzą jak mnie nie ma czy jak?? Ja tez juz tyle czasu nie mam bo sie ochajtałem i trzeba sie zając róznymi sprawami ale hosta mam dobrego jakby co :D.
Btw Tay wiem gdzie jest Murowana Goślina, kiedys tam kumpel dostał kose wiec uważaj.
Basior sie pytasz czemu ludzie graja na ggc , no wiec tam nie działają hacki, podobo głownie maphacki ( ja moge powiedziec ze nie dziala tam custom kick co mnie wkurwia bo zawsze dobrze miec pod reka cos na nuba, feedera albo lagera..) a swoja droga to czekam na 1.21 na xpamie bo wspiera dual core :).
Fakt ze pograłem troche na ggc ale tak jak rake pisał troche tam świerzynką zalatuje i jakos klimatu ni chuja , Ci co z Bosa zostali na Xpamie prześli do WE i nawet dzisiaj X-Killa zminił nicka. No cóz chciałem nadmienic ze jestem jedynym dinozaurem który ma odznake Bos i w sumie to jestem z tego dumny (ludziska sie mnie pytaja wtf with BoS - i reputacja troche wzrosła :D bo zawsze sie lepiej mówi o tym czego już "nie ma")
Troche chujnia ze ani jeden szaman sie nie pojawia, chyba ja powinienem dostac szamka zeby przynajmniej wyglądalo pro :P
Czekam na sugestie :P... HF
Artanthos
21st March 2007, 09:14 PM
Sugestia:
Czy chciałbyś może przejść do WE? :> Zapraszamy. ;p
i nawet dzisiaj X-Killa zminił nicka.
BŁĄD! On zmienił acc wczoraj. :]
A co do BoSa na xpamie to on już praktycznie nie istnieje i z tym trzeba się pogodzić. :/
Teer mnie też ludzie pytają "wtf is with BoS clan?" Na przykład ostatnio jak grałem cw z GR i im kopałem tyłki to jeden koleś koniecznie chciał sie dowiedzieć czemu nie jestem w BoSie i co z nim jest. :P
[BoS]Basior
22nd March 2007, 12:33 AM
Za to klan B0S trzyma sie jeszcze w miare dobrze;p
Rake
22nd March 2007, 04:56 PM
I będzie się trzymał :D:D
Bo nasz uber imba hu wymiatacz, magazynier Basior orzekł niedawno, że do 60-tki nie porzuci warcrafta.No cóż...stara miłość nei rdzewieje :D:D
Ale cii...nie mówcie tylko, że ode mnie wiecie.Bo to nieoficjalne info i Basior się nie przyzna :p
Ardanis
22nd March 2007, 05:11 PM
Ci co z Bosa zostali na Xpamie prześli do WE i nawet dzisiaj X-Killa zminił nicka. No cóz chciałem nadmienic ze jestem jedynym dinozaurem który ma odznake Bos i w sumie to jestem z tego dumny (ludziska sie mnie pytaja wtf with BoS - i reputacja troche wzrosła :D bo zawsze sie lepiej mówi o tym czego już "nie ma")
Troche chujnia ze ani jeden szaman sie nie pojawia, chyba ja powinienem dostac szamka zeby przynajmniej wyglądalo pro :P
Czekam na sugestie :P... HF
Blad, wielki blad teer! :p A ja to niby co? Niby peonek jestem? :p Gram malo, ale... GRAM od czasu do czasu, nawet tay, anom, phob, killek i king mnie ostatnio widzieli, a i nawet Ciebie widzialem ostatnio :)
Tak wiec jestem ostatnim shamkiem na placu boju... :p
A zebys dostal shamka, to musial by wejsc na xpam nasz PNR (Pierwszy Noob Rzeczypospolitej) TonyC :)
[BoS]Basior
22nd March 2007, 07:38 PM
Tony zarywa po pracy w WoWa ze mna i ztego co widze uschła jego milosc do w3...ale go nawróce.
Ardanis
22nd March 2007, 11:40 PM
Basior;518465']Tony zarywa po pracy w WoWa ze mna i ztego co widze uschła jego milosc do w3...ale go nawróce.
Rozpalony do czerwonosci pręt wbity w oko powinien go wystarczajaco zmotywowac... Jak go znam, to pewnie po pijaku kiedys wejdzie na xpam;p
Xeran
23rd March 2007, 06:28 PM
Jeszcze ja jestem.. co rawda nie gralem od miecha ale to przez pieprzona neostrade i to ze zdjeli te jebane limkity... u mnie w miescie jest teraz problem z laczem w godzinach od 14 do 24 a wczesniej jestem w szkole wiec kcicha
:| Transfer maksymalny w tym czasie to 2 Kb :// Ale niedulgo maja naprawic wiec napewno sie pokaze.
teeron
27th March 2007, 08:16 PM
A co na to wszystko Tony?...
Masz jakies zdanie, no nie mow mi ze nie widziales tych postow
FFS zaraz wejde na WoWa i tego twojego druida na drzewie razem z misiem powiesze :D
P.s. wypowiedz sie albo rozwiaz "sprawe".
[BoS]Basior
28th March 2007, 12:12 AM
Zrobcie nowego wodza bo Tony to nub i jak widac go nie obchodzi klan w ktorym byl ponad 3 lata...
Xeran
28th March 2007, 01:27 AM
Ale nie ma takiej osoby. No chyba zeby Arda mianowac :)
TonyC
28th March 2007, 10:36 AM
Pojawie sie na serwerze jak bedzie nowy patch poki co niechce mi sie instalowac od nowa ;P
Na ggc fajnie mi sie gra bo jest o wiele wyzszy poziom niz na xpamie
Kolesie z pubu graja o wiele lepiej niz na tych privach co gralismy z innymi klanami
Artanthos
28th March 2007, 02:42 PM
Tony za bardzo już nie masz po co się pojawiać. BoS już praktycznie (wyłączając rzadko grającego arda i teera) nie istnieje.
Xeran
28th March 2007, 05:21 PM
Wg mnie jak komus zalezy na tym klanie jeszcze to paru ludzi moze go odbudowac. Jezeli komus zalezy na BoS, a jest pare osob.
teeron
28th March 2007, 06:25 PM
Hmm, Tony chyba mowimy o 2 różnych ggc bo to na którym ja grałem miało niższy poziom ~~ od xpama i tu sie musze napocić
...a puba grałem wczoraj pierwszego od 6m-cy na xpamie i na drugie tyle starczy
Chodzi mi głównie o klimat na ggc a w zasadzie jego brak, poza tym coś mi sie windows jebał od ggc i wykrywał wirusa w pliku ggc.exe (dwukrotnie)
Jak chcesz stary, tak jak w randce w ciemno dawno dawno temu...
wybór należy do Ciebie .. :D (btw Polska GOLA)
Ardanis
28th March 2007, 08:32 PM
Co do poziomu graczy... to jest to zajebiscie wzgledne pojecie :p Tonego mluca, to mowi, ze wysoki poziom, i tyle :p
Artanthos
28th March 2007, 09:24 PM
A na xpamie nie ownowali go?
wtf?
Ardanis
28th March 2007, 11:13 PM
A wiesz Tey, ze chcialem to dopisac :D Ale nie chcialo mi sie juz edytowac posta :D
teeron
29th March 2007, 12:52 AM
True
Xeran
29th March 2007, 04:12 PM
Sadze ze Tonem chodzi o graczy takich jak ja :P Na GGC jest Marjan i jeszcze ktos a tutaj pozostali tylko wierni :P
teeron
30th March 2007, 08:49 PM
Ok
Jak dla mnie to juz troche przesada Tonyciu, jak masz to gdzies to ja tez i siedź sobei na tym zajebistym ggc gdzie ci pro wszyscy sa,
jeszcze do Arda i ew Xerana jest brocha dajcie znac co robicie bo ja jestem juz jedna noga OUT i nawet wiem gdzie przejde :{
CU HF
Xeran
31st March 2007, 10:44 AM
Ja czekam az mi neta naprawia. wtedy wracam na Xpama i tylka z tad nie ruszam. ;)
Rake
31st March 2007, 11:23 AM
Ok
ja jestem juz jedna noga OUT i nawet wiem gdzie przejde :{
CU HF
Chodz do nas :D Przyjmiemy Cię z otwartymi rękami :D
Artanthos
31st March 2007, 12:11 PM
Ksssss!
On jest nassssz. ;p
teeron
31st March 2007, 12:51 PM
Panowie licytacje uważam za otwartą.
kto da więcej (liczą sie dolary, zioło i kwaski)?
w pg dawno nie grałem ale w Heroes 1,2,3,5 jestem imba :D
Xeran
31st March 2007, 01:42 PM
W Heroes 5 Kunie Przeznaczenie nie bedziesz imba jak Cie dopadne :D
Rake
31st March 2007, 05:28 PM
Heroes III Wog > rest of Heroes
DooVee > Heroes III WoG :D
Bedac u nas wcale nie musisz grac pg...ja tam gram niemalże tylko dote ( czasem jakies at) i jakoś nikt nienarzeka ( po za Kisiem, który non stop mnie wyzywa od nabów i meczy zebym przestał grać w ta noobowską dotę a zaczął PG :p :p :p).
teeron
1st April 2007, 06:00 PM
juz jestem w WE
i nie narzekam porządny klan z porządnym wodzem co sie nie ukrywa :]
rake w/g mnie troche lepiej byc w takim klanie co gra to co ty, chyba ze wchodzi w rachube przyjaźn ect.( co bylo tez w moim przypadku ale ...)
CU around
Artanthos
1st April 2007, 06:58 PM
A ze szamkow ma porządnych to nie wspomni.. :P
teeron
1st April 2007, 07:25 PM
wspomni :D
MaN-O-WaR
2nd April 2007, 01:51 PM
A ze szamkow ma porządnych to nie wspomni.. :PWspomni jak beda tacy
teeron
2nd April 2007, 05:07 PM
a ty skad wiesz ze nie ma MaN-O-WaR
proste : nie wiesz , a tego posta musiales zaspamowac zeby ci do tysiaka dobiło GJ :P
MaN-O-WaR
3rd April 2007, 02:48 AM
a tego posta musiales zaspamowac zeby ci do tysiaka dobiło GJ :PTo nie byl spam tylko tzw. 'zlota mysl' :D A swoja droga to ja 1k postow juz dawno mialem tylko, ze ktos mi odjal - zreszta nigdy nie patrzylem na te cyferki ;p
Rake
3rd April 2007, 10:18 AM
zreszta nigdy nie patrzylem na te cyferki ;p
Jasne, jasne tak se tlumacz :p
MaN-O-WaR
3rd April 2007, 02:39 PM
DooVee;524382']Jasne, jasne tak se tlumacz :pJak 1.13 posta na dzien uwazasz za spam to popatrz na srednie innych - zreszta pisze bo lubie :p
Der_herr
14th April 2007, 09:07 PM
A co powiecie na Stworzenie klanu BoS na GGC ?
Rake
15th April 2007, 01:37 AM
Jestem za a nawet przeciw
Der_herr
15th April 2007, 01:55 AM
Zdecydowana odpowiedź, zdecydowanego, rozważnego, pewnego siebie człowieka. -.-
teeron
20th April 2007, 07:45 PM
o czesc herr
moja odpowiedz brzmi nie wiem
bo niby jak chcesz to zrobic? bisa bosa? a z kim w skladzie?
ja sie nigdy bosa nie powstydze ale z tym tematem to raczej zagaduj z tymi co na ggc graja :)
p.s.mam nowe acc: WE]teeron wpadnij na topaza chociaz kiedys...
Harpoon
21st April 2007, 03:15 PM
bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.
Ardanis
21st April 2007, 05:03 PM
bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.
Bash ownz ^_^
Der_herr
25th April 2007, 07:51 PM
podajcie ardres xpama bo mi cos topaz nie dziala :P a mialem formata
Artanthos
26th April 2007, 10:57 PM
server.eurobattle.net
nab ;)
Goocio
27th April 2007, 12:01 AM
a my i tak jezdezmy fajniejsiejsi bo mamy zjazd i ludzie od was jada na nasz zjazd bo jestesmy fajniejsiejsi
teeron
27th April 2007, 09:47 AM
a co powiesz na to ze ludzie od was przechodzą do nas bo <my jestesmy fajniejsi? :P> my jeseśmy lepsi :D
Goocio
27th April 2007, 11:54 AM
taki manowar np nie chce zmienic klanu tylko gra w ta wasza dote
Der_herr
27th April 2007, 04:38 PM
server.eurobattle.net
nab ;)
Ty pro ;)
MaN-O-WaR
27th April 2007, 04:45 PM
taki manowar np nie chce zmienic klanu tylko gra w ta wasza dote
No bo ja jestem zajefajny a przechodza tylko niefajni
[BoS]Basior
27th April 2007, 05:22 PM
chcialem podkreslic ze klan BoS zostal rodzielony na 2 klany tylko dlatego że nie było miejsca na tyle osób w 1 klanie:).
MaN-O-WaR
27th April 2007, 10:47 PM
Basior;538579']chcialem podkreslic ze klan BoS zostal rodzielony na 2 klany tylko dlatego że nie było miejsca na tyle osób w 1 klanie:).a ja chcialem podkreslic ze tu chodzi o migracje do WE
Ardanis
29th April 2007, 12:08 PM
Masowa migracje :p Ale jest jeszcze jeden... wierny shaman :D No i jeszcze moze ze 2 osoby, neodruid gra czasem:)
[BoS]Basior
29th April 2007, 03:09 PM
a ja chcialem podkreslic ze tu chodzi o migracje do WE
Chciałem powiedziec ze nie mam pojęcia co to jest WE..
MaN-O-WaR
29th April 2007, 04:42 PM
Basior;539711']Chciałem powiedziec ze nie mam pojęcia co to jest WE..Chcialem wytlumaczyc ze to jakis klan w dote jest - jakiemus dzieciakowi sie pewnie nie podobalo ze nie jest CL-em, ewentualnie nie ma shama no i zalozyl wlasny ciagnac za soba innych 'pokrzywdzonych' jak to mialo kiedys miejsce z odbieraniem od nas 'najwiekszejszych gosu' przez kknd czy jak sie ten klan nazywal - ludzie byli sfrustrowani tym, ze na klanowki mogli tylko w roli obsow przychodzic i sie zbuntowali :p
Chcialbym zaznaczyc ze to jest tylko moja teoria ^.^
Artanthos
29th April 2007, 10:47 PM
Zła teoria...
Ja byłem tym, który założył WE z BoSa i wiesz dlaczego?
Ponieważ bycie w klanie z 30 członkami, z których grało może 6ciu nie jest fajne. A ponadto chief i większość szamków nie grała. A ja chciałem być członkiem aktywnego klanu...
Nie, nie byłem sfrustrowany tym,że nie gram cw bo 1.nie było cw 2. jeśli by były to mysle, ze bez problemu bym był w 1 składzie.
Pan-Tempy
29th April 2007, 10:50 PM
Mowek twoja teoria wymiata, trafia w samo sedno
Goocio
30th April 2007, 05:12 PM
mow moze miec racje
a jesli chodzi o WE to istnieje taki klan jak World Elite i jesli ci od doty maja takie samo rozwiniecie tagu to gratz za oryginalna nazwe
zrobmy jeszcze MYM, 4K, SK, fntc i co sobie jeszcze wymarzymy, moze jeszcze mouz
teeron
1st May 2007, 09:49 AM
lol extra podejscie panowie
co jeden to lepszy
Goocio nie wiele różnisz sie od zwolennikow radia maryja oni tez nie wiedzą o czym ale pierdol... same bzdury hf klika
Palec
1st May 2007, 10:29 AM
Zrobmy klan ZMR - Zwolennicy Radia Maryja
@Ardanis , o.0 z Mławy jestes ? Ja ze Strzegowa xD
Goocio
1st May 2007, 10:47 AM
Padre Tadeiro Uber Alles !
tak bo ludzie musza byc do siebie podobni aby mogli wspolnie zyc, na pal wszystkich odszczepiencow ! gejow, zydow, czarnych, komuchow, masonow, jeszcze raz gejow, abstynentow i narkomanow
masz racje teeron
a tak powaznie to po co sie tak bulwersujesz, jak sie cos nie zgadza to oswiec nas a nie bedziesz tu focha strzelal, spoko, spoko to tylko forum internetowe a nie debata parlamentarna
teeron
1st May 2007, 05:03 PM
moze i sie zbulwersowałem ale patrz wyzej jak Tay stara sie wytłumaczyc a zaraz nastepny post i masz babo placek ( no ale to juz w sumie wszystko zawarte jest w nicku Pan-Tempy)
a tak w ogole to WE = World Eaters i sa tam ludzie którzy serio chca sobie pograc i wiekszosc cos o tym wie
pamietam jak bylem w BoS i jakies dupki z ss robili sobie polew ze BoS = boots of speed no ale pewnie im nie staje, nikt ich nie lubi i kasy nie maja na piwo
my do was nic nie mamy bo bysmy tu nie zagladali i nawet mi milo jak doovee manowar josta czy nawet wczoraj harpoon wpadna na jakas dote
cu around
Artanthos
1st May 2007, 06:26 PM
Ależ z ciebie dyplomata. :E
teeron
1st May 2007, 10:07 PM
wiesz co jakos nigdy nim nie bylem, takie zycie, jak trza w morde to tyz dac moge dac :P zaraz zobaczysz to swoje piekne oczko lekko posiniałe :D ok lece bo dealer juz puka do mych drzwi
Pan-Tempy
2nd May 2007, 12:27 AM
z całym szacunkiem...... przyznanie się , że dota jest twoja specjalizacją to wiocha:pet: ......ganianie jednym herem przez 2h......
i teeron sam jestes kurwa tępy bo gdybyś nie był to wiedziałbyś ze TEMPY to nie to samo co TĘPY
Ardanis
2nd May 2007, 01:00 AM
To i ja dam swoje 5 groszy :) Skoro sadzisz, ze granie jednym bohem przez 2 godziny to nie sztuka, to sprobuj pograc dluzej nize 15 minut, najlepiej przeciwko komus kto umie grac, niech przekopie ci tylek na 15 sposobow (pewnie tyle jest opcji jednym herem, a herkow jest od groma i jeszcze troche), sam naucz sie grac dobrze kazdym bohem, sam skop komus tylek wraz z kumplami, bo w koncu gra was 5, i wtedy mow, czy to sztuka, czy tez nie:)
Poza tym, zauwazylem jedna roznice miedzy dota a normalna gra pg w warcrafta... Po tak dlugim czasie, dota daje mi tyle samo radochi z gry, co kiedys, a pg... no coz, gram dote...:)
teeron
2nd May 2007, 09:57 AM
tylko tyle ?
ja wiem ze TEMPY to nie to samo co TĘPY czyli ze mna wszytko w porzadku no a wolne aluzje....nie dla wszystkich
poza tym ten tekst o ganianiu jednym herem przez 2h juz tu padl i nie przez ciebie :]
a po trzecie jak juz kiedys powiedzialem: a chu.. z tym
ale z ta wiocha to przesadziles lol
MaN-O-WaR
2nd May 2007, 06:45 PM
pamietam jak bylem w BoS i jakies dupki z ss robili sobie polew ze BoS = boots of speed Ta cala teoretyczna elita z ss to lamery sa i cwaniaki - takze nie wiem czym sie tu przejmowac. Jakis koles nawet ma nicka Best a cos farmic za bardzo nie mogl - pojechalem z jakimis randomami jego i jego kolesi. Wystarczylo tym ziomkom ode mnie z teamu powiedziec jak maja grac pushe 5/5 i generalnie uporzadkowac gre i tacy 'pro' z ss dostaja po dupie od jeleni co syllaberowi nie rozwijaja skilla od tego niedzwiadka ~.~
Artanthos
2nd May 2007, 07:38 PM
Jak powszechnie wiadomo to jednak na ss zbieraja sie najlepsi gracze w dote na xpamie... A gadanie, że są lamerami i cwaniakami, bo np. wiara z jakiejś ligi doty ich jedzie, albo coś w tym stylu... Oszczędź nam tego maniek.
teeron
3rd May 2007, 05:27 PM
heh maniek mamuci mamut
to juz twoja druga teoria niedlugo trzeba Cie bedzie dopisac do listy sławnych filozofów, chociaz na ss jest wielu nubow to jest to jednak najlepszy kanal dla fanow doty noi jeszcze moze 6858 ale nie az tak liczny
a ten koles "best" to musial Ci sie z kims pomylic albo zasnal przy komputerze bo twoj opis mi do niego bynajmniej nie pasuje
MaN-O-WaR
4th May 2007, 09:27 PM
a ten koles "best" to musial Ci sie z kims pomylic albo zasnal przy komputerze bo twoj opis mi do niego bynajmniej nie pasuje
[xdt]best sie zwal i gral z [xdt]pony, [xdt]dimka i kims tam jeszcze (nicki moglem troche przekrecic). Z nich wszystkich to jeszcze ten caly dimka trzymal poziom z itemami ale to imho tylko ze wzgledu na fakt ze gral na linii sniperem solo na tego pana co sylli nie robi niedzwiadka ;)
Tay: Ja tu nie gram i jak dobrze wiesz przyszedlem sobie na tydzien, bo nie mam instalki w3 w chacie, a mam tylko zcrackowanego wara i spotkalem sie z cwaniactwem, a prawda jest taka, ze Ci goscie sa na serio lamerami, jezeli by porownywac z najlepszymi - wiem, co mowie bo po tym jak sobie raz pogralem na linii przeciwko Mr_BarbaraQ (dla nie w temacie jest to kapitan i gracz podstawowego skladu Team Q, finalisty ostatniej ligi ESL - pojechali w drodze do finalu m.in. MyM DotA) to zobaczylem jaka dzieli mnie przepasc :)
Artanthos
6th May 2007, 07:13 PM
A jak oni maja byc tak dobrzy jak team Q jak nie maja stycznosci z tym poziomem gry na xpamie. A z tym cwaniactwem to wciaz nie wiem o co ci chodzi...
PS. Tak, jak tez jestem lamerem, jakby mnie porownac do tego temu Q. Tylko co z tego, skoro nie gram z nimi, a na xpamie jestem jednym z lepszych...
Pan-Tempy
6th May 2007, 08:46 PM
i pies ci mordę lizał :clap:
Der_herr
6th May 2007, 09:15 PM
A jak oni maja byc tak dobrzy jak team Q jak nie maja stycznosci z tym poziomem gry na xpamie. A z tym cwaniactwem to wciaz nie wiem o co ci chodzi...
PS. Tak, jak tez jestem lamerem, jakby mnie porownac do tego temu Q. Tylko co z tego, skoro nie gram z nimi, a na xpamie jestem jednym z lepszych...
ROTFL :P
[BoS]Basior
6th May 2007, 09:57 PM
Trzeba wierzyć w siebie panowie co chcecie;p
War_Chef
6th May 2007, 10:26 PM
Fajny avek herr ;D
TonyC
6th May 2007, 10:56 PM
Asus nie nabijaj sie z kolegow :D
W koncu maja tam tez jakis poziom :P
W avarku na głownym planie w srodeczku mistrzu :D
Artanthos
7th May 2007, 12:43 AM
ROTFL :P
Come challenge me ffs. xP
MaN-O-WaR
7th May 2007, 02:39 PM
PS. Tak, jak tez jestem lamerem, jakby mnie porownac do tego temu Q. Tylko co z tego, skoro nie gram z nimi, a na xpamie jestem jednym z lepszych...A fajnie sie z nimi gra - mozna sie duzo nauczyc. Ja generalnie zauwazylem, ze na xpamie (moze mi sie tak tylko trafilo, w koncu kilka gier zagralem) chyba najwiekszy problem to jest brak balansu w teamach. Gry potem wygladaja tak jak 3-4ech kolesi z IHCS, DCE czy dotainvite doda sobie pickupa - niezaleznie od hero total ownage. Imo lepiej jest sie jakos podzielic, bo im teamy bardziej wyrownane tym gra sie ciekawiej. Do tego slabsi gracze grajac w dobrym teamie lepiej sie prezentuja, gdyz idiotow jest raczej malo, wiec czesto wystarczy komus tylko cos podpowiedziec :)
Der_herr
7th May 2007, 10:44 PM
Come challenge me ffs. xP
Huehehehehehehe :P Someday mb mb mb baby.
Artanthos
7th May 2007, 11:16 PM
I will be right here waiting for you...
Ardanis
8th May 2007, 08:21 PM
Ekhm...
-"Huehehehehehehe :P Someday mb mb mb baby."
-"I will be right here waiting for you..."
Bez obrazy, ale to mi troche pedalstwem traca :p
A jesli chodzi o poziom na xpamie... No chyba to oczywiste, ze jest nizszy od tego na orgu, czy ggc. Malo to dobrych graczy z xpama przenioslo sie tam? I oczywiscie jeszcze wiecej bylo tam od poczatku :p
Der_herr
9th May 2007, 11:15 AM
Bez obrazy, ale to mi troche pedalstwem traca :p
FU :)
Ardanis
12th June 2007, 08:43 PM
Dzis (12.06.2007) na ggc odbedzie sie pokaz umiejetnosci X-killa vs TonyC :p Oczywiscie beda grac przeciwko sobie:) Bedzie troche smiechu , bo obaj to lamusy :P
[BoS]Basior
12th June 2007, 11:33 PM
Słyszałem z tajnych źródeł że Tony wzioł się za odbudowę klanu na xpamie. Bardzo dobrze bo klan BoS to nie byle co, tylko najstarszy klan na tym serverze funkcjonujący nieprzerwanie od 4lat. Więc mam nadzieje że stara gwardia z klanu od doty wróci na xpam i będziecie naparzać tak jak kiedyś gdzie było po 15 członków waszej częsci klanu online. Pozdr.
MaN-O-WaR
13th June 2007, 01:49 PM
Dzis (12.06.2007) na ggc odbedzie sie pokaz umiejetnosci X-killa vs TonyC :p Oczywiscie beda grac przeciwko sobie:) Bedzie troche smiechu , bo obaj to lamusy :P
szkoda ze czytam to 13-tego ;p
Ardanis
13th June 2007, 04:12 PM
Powiem tak... Gra mogla by byc naprawde fajna, gdyby nie noobki z ggc :P Ale team, w ktorym byl Tony wygral... Co jest dla mnie nielada zaskoczeniem, mimo tego, ze bylem z nim w teamie :p Kurde, trzeba sie zebrac, tak cala paczka BoSowa i jebnac chociaz jedna gre, bo mi teskno za tamtymi czasy, kiedy wchodzilem na xpam, a tu priv, gdzie juz 10 bosow jest w grze i nie ma dla mnie miejsca :p
Artanthos
13th June 2007, 04:41 PM
Ard, tak jak mówiłem. Wasze nooby > nasze. :D
Ardanis
13th June 2007, 05:20 PM
Przyznam Ci racje :) Ale jak nieraz spojzalem na axe'a to zalamywalem rece :p
MaN-O-WaR
13th June 2007, 08:33 PM
propos 'noobow' looknijcie zalacznik :p Tak tylko nawiasem mowiac Hygera dropnelo w 9-tej minucie, gra DCE, w sentach chociazby designated voucher :)
Ardanis
13th June 2007, 09:27 PM
No fajnie, a przyjdzie do nas, na xpam, i Cie zmielimy razem z buda:D to kiedy mozemy tak wszyscy razem zagrac? moze jakas ustawka, co?:)
Artanthos
13th June 2007, 10:12 PM
Maniek, jutro bede mial orga, wiec spodziewam sie supportu na DCE. :P
TonyC
13th June 2007, 10:21 PM
No fajnie, a przyjdzie do nas, na xpam, i Cie zmielimy razem z buda:D to kiedy mozemy tak wszyscy razem zagrac? moze jakas ustawka, co?:)
jestem za a nawet przeciw, moze w piatek wieczor??
Ardanis
13th June 2007, 11:16 PM
Hm, jak na dzien dzisiejszy, to mi pasi:) Wieczor = 20:00?
MaN-O-WaR
14th June 2007, 12:05 AM
Maniek, jutro bede mial orga, wiec spodziewam sie supportu na DCE. :P
Query na IRC-u w takim razie, bo ja na orga wchodze juz na umowione gry przez IRC-a do tego czasem przez BLan. Jezeli chodzi o support na DCE to na dobra sprawe eXodusowi zalatwilem voucha w godzine, tylko ze nie chce tego naduzywac. Sprawa wyglada tak, ze ja znam tylko jednego vouchera tak, zeby cos zalatwic (czyt. vouch na DCE). Poki co on ma juz eXodusa vouchnietego, ktorego vouchnal TYLKO ze wzgledu na PM-a ode mnie - nie chce po prostu przeginac. Generalnie zebym Cie vouchnal na gre to nie ma problemu, chyba ze kumpel z pokoju bedzie gral (on nie jest safe tam a sie leniowi nie chce pisac app-a). Z tego co wiem to oni chyba organizuja testgame ale dostac sie z tego ciezko jest, juz nie mowiac o tym calym vouching marketplace ktory kazdy ma w dupie, ale appa napisac musisz. Supportnac app moge ale imo to niewiele daje, tymbardziej ze ja gram tam malo (wole dotainvite - lepszy poziom, choc na gre sie dluzej czeka). Najszybciej sie dostaniesz na moje oko jak bedziesz po prostu gral (jeden unsafe moze byc w grze jak ktorys z graczy go vouchnie, nikt nie bedzie mial obiekcji i nikt o slota nie bedzie prosil) i liczyl na to ze trafisz na gre w ktorej po prostu voucher bedzie i Cie zauwazy.
TonyC
14th June 2007, 10:55 AM
Query na IRC-u w takim razie, bo ja na orga wchodze juz na umowione gry przez IRC-a do tego czasem przez BLan. Jezeli chodzi o support na DCE to na dobra sprawe eXodusowi zalatwilem voucha w godzine, tylko ze nie chce tego naduzywac. Sprawa wyglada tak, ze ja znam tylko jednego vouchera tak, zeby cos zalatwic (czyt. vouch na DCE). Poki co on ma juz eXodusa vouchnietego, ktorego vouchnal TYLKO ze wzgledu na PM-a ode mnie - nie chce po prostu przeginac. Generalnie zebym Cie vouchnal na gre to nie ma problemu, chyba ze kumpel z pokoju bedzie gral (on nie jest safe tam a sie leniowi nie chce pisac app-a). Z tego co wiem to oni chyba organizuja testgame ale dostac sie z tego ciezko jest, juz nie mowiac o tym calym vouching marketplace ktory kazdy ma w dupie, ale appa napisac musisz. Supportnac app moge ale imo to niewiele daje, tymbardziej ze ja gram tam malo (wole dotainvite - lepszy poziom, choc na gre sie dluzej czeka). Najszybciej sie dostaniesz na moje oko jak bedziesz po prostu gral (jeden unsafe moze byc w grze jak ktorys z graczy go vouchnie, nikt nie bedzie mial obiekcji i nikt o slota nie bedzie prosil) i liczyl na to ze trafisz na gre w ktorej po prostu voucher bedzie i Cie zauwazy.
jakiez to łatwe i prosto opisane,a jakiez przy tym zwroty akcji :thumbUP:
Der_herr
14th June 2007, 12:30 PM
Bla bla bla... Ostatnio gralem puba na xpamie. Nawet nieźle, 2 tylko wyszlo, ale jaki deeeeeeeeealy : \ Jeśli bedzie jakis priv z Bosami na xpamie to moge sie poswiecic i wpasc :P
Yo,
FLaMeSeeKeR
14th June 2007, 07:07 PM
T_t
TonyC
15th June 2007, 01:16 AM
T_t
bleh masz sie czym chwalic... zeusem banal zrobic triplee
Xeran
16th June 2007, 12:43 PM
Kurde troche pozno to przeczytalem... Al i tak nie wim czym bym byl bo cos mi sie zjebalo w3.. moze ktos poradzi.. Jak chce kursorem przesunac obraz w prawo to mi automatycznie wskakuje na czarna prawa krawedz tak samo do gory, w dol i w lewo ;/ Ktos tak mial???
teeron
19th June 2007, 08:50 PM
NO ja tez za pozno to czytam to moze sie zalapiej na nastepna sesje, teraz mam wolne wiec kiedykolwiek
Xeran: ja tak nie mialem ale przeinstaluj lepiej
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.