View Full Version : jakiej muzyki lub wykonawcy nie lubicie
Mam_wrotki-CT
20th December 2004, 10:56 PM
ja osobiście nie lubie eminema i peji za to ze to są ogromne cioty
i frajerzy (to są cenzuralne słowa)
wielkie gwiazdy hip hopu :mad: :mad: :mad:
wysmiewają sie z innych i ze swego zycia robią scene np;
8 mila
Terrorboy
21st December 2004, 01:01 AM
skillz moze usun ten topik? juz widze te kłótnie^^
Skillzz
21st December 2004, 10:57 AM
Poczekam. ^^
Mam_wrotki-CT
21st December 2004, 05:29 PM
moze ktos mi wyjasnic o co chodzi ?? normalny topik
moze juz jest taki topik jak jest to podaj link i usun ten ;p
cRun
21st December 2004, 05:58 PM
Nie nawidze wszelkiego gowna typu Brintney czy inna Shakira, wkurzaja mnie boys/girls bandy, gardze R'n'B, na widok elo ziomow spiewajacych o zyciu wylaczam TV...
Terrorboy
21st December 2004, 07:14 PM
Mam_wrotki-CT napisał(a)
moze ktos mi wyjasnic o co chodzi ?? normalny topik
moze juz jest taki topik jak jest to podaj link i usun ten ;p
nie lubie eminema i peji za to ze to są ogromne cioty
O to mniej wiecej chodzi:D Niektorzy moga sie poczuc obrazeni i zaraz afera tu bedzie^^No ale zobaczymy, oby nie.... (btw. nie zrozum mnie zle, ja tez ich nie lubię:) w ogole mam nietypowy gust muzyczny, ale od swieta moge wszystkiego posluchac i nie narzekam^^)
[BoS]Basior
21st December 2004, 09:56 PM
Nie lubie Marylin Mansona i ogólnie zbyt głośnego darcia mordy...z wyjątkiem kilku zespołów, bo na przykład Linki Park uwielbiam:]
Kostucha
21st December 2004, 10:00 PM
A ja slecham HH i inne typy muzyki mam w D**** I ich nie slucham bo nienawidze a najbardziej nie lubie metalowcow itp.
VaNiReZ[ct]
22nd December 2004, 12:26 AM
Mam_wrotki-CT napisał(a)
8 mila
Eminema to się nieczepiaj :mad: a co do peji to sie zgodze.Z czego sie wyśmiewaja ??? Przeszkadz Ci to ??? bo mi nie.Wiesz o czym on wogóle śpiewa czy tylko tak napisałeś bo go nielubisz ???
Skillzz
22nd December 2004, 02:19 AM
Terror, zaczyna sie chyba już.
^_-
:D :P
Terrorboy
22nd December 2004, 10:00 AM
Brakuje tylko twego kumpla Egzonxxxa^^
cripton
23rd December 2004, 12:27 PM
ja nie lubie Michała Wiśniewskiego...lol
Bully
23rd December 2004, 12:30 PM
Cripton a powiedz mi kto go lubi???:D :D :D
cRun
23rd December 2004, 12:54 PM
Michal sux, Mandaryna lepsza ~~
Sweeper
23rd December 2004, 03:48 PM
Michal Wiśniewski to mój idol wogole niewiem jak możesz go obrarzc:D
A najbardziej lubie disco polo i niewiem czemu usuneli ta muzyke z polsatu??!!:D
Naddar
23rd December 2004, 03:49 PM
lol :P jak ja slysze 'o-zone' to mnie az na zygi bierze ;P nie lubie techno (tu wszytsko utwory to samo - umc umc umc i tak w kołko) i hh bo hh to nuda (bla bla bla zero rytmu tylko peplanie ktore i tak jest beznadziejne) :D jak kogos urazilem to sorry - kazdy ma swoje zdanie i mozecie mu naskoczyc :P
Bully
23rd December 2004, 05:50 PM
HIP-HOP jest zajebisty Nash. Posłuchaj sobie WWO albo FENOMENA to od razu zmienisz zdanie, a co do techno to mi nie przeszkadza, niektóre bity sa zajebiste:D :D :D
Mam_wrotki-CT
23rd December 2004, 06:54 PM
ja mam autograf wisniewskiego (serio) i tez mam Cezara pazury autograf . Jak mozna nie lubic jego cudownych czerwonych włosów
Wisniewski i mandaryna roxxxxxxxxxxxx heheheheheh
adek
23rd December 2004, 07:53 PM
kocham rock i nu-metal....nie cierpie wszystkich innych...a nienawidze techno....ta muzyka dobija mnie...jak to napisal Nash w kolko te same umcyk - umcyk
Terrorboy
23rd December 2004, 07:59 PM
Mnie najbardziej dobija brzdąkanie na gitarkach^^czyli wszystkie country, grunge, rock, metale itd, itp:D Kocham gabber, Speedcore i podobne klimaty (tylko w Polsce nikt nie wie co to jest^^).
cRun
23rd December 2004, 08:10 PM
Co do brzdakania, to zapewniam, ze metal brzdakaniem nie jest - trzeba naprawde wielkich umiejetnosci manualnych, zeby zagrac niektore kawalki ;p Inne ktore wymieniles to rzeczywiscie jest badziew ;p A co do hh - mialem okazje sluchac Paktofoniki, Meza, Peji, WWO i kilku innych zespolow (a wlasciwie - squadow; lol ;p) i wszystko dla mnie brzmi tak samo - tzn. jednostajny bit i jacys sepleniacy sie polmozgi spiewajace o zielsku, imprezach, policji i laskach. gg no re
Bully
23rd December 2004, 08:24 PM
Crun Mezo to pseudohiphopowiec, to co on spiewa podoba sie tylko panienkom w wieku 12 lat, Peja też nie jest wiele lepszy. Ale za to Paktofonika to po prostu klasyka, zajebisty squad tak jak WWO i zdania na ten temat nie zmienie:D :D :D
Kostucha
23rd December 2004, 09:52 PM
a co do metalu itp. do chyba kazdy umie wydzierac sie na cale gardlo i zapuscic wlosy i przy tym krecic glowa w kolko
:D :D :D :D :D
Rufus
23rd December 2004, 10:10 PM
zapuscic wlosy - tak. wydrzec sie - tak. ale krecic glowa tak jak my to nikt nie potrafi ;P
cripton
25th December 2004, 03:39 PM
Kostucha napisał(a)
a co do metalu itp. do chyba kazdy umie wydzierac sie na cale gardlo i zapuscic wlosy i przy tym krecic glowa w kolko
:D :D :D :D :D
no offence ale stary wokaliści z System of a down czy Metallici to mają takie głosy że klękajcie narody... nie jestem ich fanem ale słyszałem opisnie na ich temat i podobno obydwoje potrafią śpiewać w kilku oktawach (wali mnie czy to rozumiesz :D) i że takie talenty zdarzają sie raz na kilka stuleci
cRun
25th December 2004, 03:51 PM
Wokalisci z SoaD i Metallici sie moga schowac przy Danim z Cradle of Filth. ;p
adek
25th December 2004, 06:54 PM
stary taki madry jestes to zaspiewaj tak.....to sie tak wydaje ze oo "dra se morde do mikrofonow".....ale tak naprawde to darcie mordy to jest wielka sztuka....trzeba ich za to podziwiac a nie
Xeran
25th December 2004, 07:35 PM
Ja nie lubię metalu itp (ale lubie w stylu LP) i nienawidze Marylin Mansona ( co za pałgan z niego!!!)
Bully
26th December 2004, 12:23 AM
LP jest zajebiste, po prostu wy****ne w kosmos
cRun
26th December 2004, 12:43 AM
Ale LP to nie metal ;( Tylko jakas tam odmiana pop-rocka ;/
adek
26th December 2004, 04:24 PM
otoz to....ja glownie slucham rocka i jego odmian....powiem tak: metal mi nie przeszkadza jak leci.....jednak rock to cos boskiego....takie zespoly jak LP czy LB to wymiataja.....tylko sluchac :)
Odolan
26th December 2004, 08:40 PM
Ja nie lubie rapu hiphopu matalu popu jazzu i innych durnych stylow tylko "OJ" najbardziej wkurza mnie rap i hiphop inne mi nie przeszkadzaja ;P
Naddar
26th December 2004, 08:47 PM
Bully napisał(a)
HIP-HOP jest zajebisty Nash. Posłuchaj sobie WWO albo FENOMENA to od razu zmienisz zdanie, a co do techno to mi nie przeszkadza, niektóre bity sa zajebiste:D :D :D
idze przy tym zasnac :P
Bully
26th December 2004, 08:57 PM
Każdy ma swój gust, widze że cie nie przekonam:D
adek
27th December 2004, 12:44 PM
otoz to....w tych czasach jest tyle gatunkow i rodzaji muzyki ze kazdy znajdzie cos dla siebie....i bardzo dobrze....bo co to by bylo na swiecie jakby byla tylko muzyka np techno albo hip hop....to bym sie zaje*** :)
Moldar
27th December 2004, 03:30 PM
ja do innego rodzaju muzy nic nie mam, niech sobie ludzie słuchają ja słucham metalu, ale nie lubie jednego popierdolonego śmiecia
EMINEM
jak słysze to słowo pierwsze co mi przychodzi na myśl to komercha, głupszego człowieka nie widziałem, w teledyskach wyśmiewa sie z innych, np. Jackson który odniósł większy sukces niż ten śmieć, rozumiem że Jackson zrobił sobie operacje teraz smiesznie wygląda ale to co zrobił Eminem jest po prostu dziecinne, to samo z Janet JAckson, on ze wszystkiego umie zrobić parodie, mam nadzieje że niedługo zdechnie.
Nie chodzi oto że nie lubie rapu itp. lubie takich kolesi jak snoop dog, czy ice cube, to są pożądni ludzie, ale Eminem to jedno wielkie ścierwo.
Mam_wrotki-CT
27th December 2004, 10:16 PM
co to jest LP i LD ?? mi to przypomina jakies skrórty ugrupowan politycznych np.SLD
Nie lubie ludzi co smieją sie z innych ludzi i dzieki temu są sławni np. ten z "Idola" nie pamietam nazwiska teraz ma własny program i jest sławny
Moldar
27th December 2004, 10:22 PM
KUBA WOJEWÓDZKI --- może i głupi ale jego programy są zarąbiste :D
Bully
27th December 2004, 10:44 PM
Kuba wojewodzki to zajebisty gosć. Robić z siebie idiote to tez sztuka:D A LP to <chyba> hehe Linkin Park, LB= Limp Bizkit
Mam_wrotki-CT
27th December 2004, 10:53 PM
no program fajny ale zeby powstał ten program to musiał po trupach isc
(mi sie podobał z Edyto Gurniak super)
a te zespoły fajne są lubie je
cRun
27th December 2004, 11:04 PM
Ale Wojewodzki to chyba nie zespol, nie? ;o
Terrorboy
27th December 2004, 11:30 PM
eeee lepsza jest Kazimiera Szczuka czy jak jej tam z "najslabszego ogniwa"^^ wojewodzki to taki prostaczek przy niej;)
OmegaPL
28th December 2004, 12:33 AM
Jesli chodzi o LP to mam prawie wszystko co oni wydali (plyty). Nie mam tylko collision course ale niedlugo ta strate nadrobie. Prawdopodobnie jestem najwiekszym fanem LP na tym forum :)
KUBA rzadzi!!! uwielbiam jego programy...To przez niego zasypiam do szkoly :)
Bully
28th December 2004, 10:08 AM
OmegaPL napisał(a)
Jesli chodzi o LP to mam prawie wszystko co oni wydali (plyty). Nie mam tylko collision course ale niedlugo ta strate nadrobie. Prawdopodobnie jestem najwiekszym fanem LP na tym forum :)
KUBA rzadzi!!! uwielbiam jego programy...To przez niego zasypiam do szkoly :)
Nie Omega to ja jestem najwiekszym fanem LP na tym forum:D
Terrorboy
28th December 2004, 11:12 AM
LP? Co oni spiewaja? Dajcie jakis tytuł:)
adek
28th December 2004, 12:43 PM
"One Step Closer"
"Somewhere I Belong"
"Points of authority"
"From The Inside"
"In the End"
starczy ci tyle ??....czy dalej dawac tytuly ??.....ja tu dalem jak mi sie wydaje te ktore najczesciej w TV lecialy :)
a Omega masz koncert na dvd Live in texas ??....przegrales sobie go czy nie ??
Terrorboy
28th December 2004, 12:59 PM
starczy, starczy....i tak zadnego nie znam;)
cripton
29th December 2004, 06:07 PM
"starczy" to przymiotnik od słowa "stary"
raz mnie za to babka od polskiego zjechała...
adek
29th December 2004, 06:21 PM
to jak mam mowic jak nie "starczy" ??.....nie dziekuje juz nie potrzebuje :p
Moldar
29th December 2004, 07:02 PM
ja za to LP nie trawie, jakos nie podchodzi mi ich muzyka.
Bully
29th December 2004, 09:33 PM
Jak dla mnie LP jest zaj***** Mam wszystkie płytki i raczej nie przestane ich słuchać:D
cRun
29th December 2004, 09:35 PM
Nie trzymacie sie tematu... Gadacie o "fajnosci" LP, ktore takie fajne wcale nie jest ;>
Bully
29th December 2004, 09:40 PM
Kolejny antyfan LP???:p
Moldar
29th December 2004, 09:58 PM
nie chce obrazić wszystkich fanów LP, ale LP to syf i śmierdzi komercją.
cRun
29th December 2004, 11:01 PM
Nie antyfan, po prostu ich nie trawie ;p A z Moldarem sie zgodze. Anyway ile jest kapel, ktore nie sa komercyje?
Moldar
29th December 2004, 11:29 PM
mój kochany, nieśmiertleny, Iron Maiden :D
Rufus
29th December 2004, 11:32 PM
oho czuję tu subiektywizm ;D
cripton
30th December 2004, 12:27 AM
wystarczy :P
Terrorboy
30th December 2004, 12:36 AM
cRun napisał(a)
Nie antyfan, po prostu ich nie trawie ;p A z Moldarem sie zgodze. Anyway ile jest kapel, ktore nie sa komercyje? prawie cały nurt hardcore techno (gabber, itp);) jak dla mnie najezdzanie i wyzywanie na czyjąś muzyke to dziecinada:p Gusta nie podlegaja dyskusji.....
cripton
2nd January 2005, 04:31 PM
nie komercyjne zespoły upadają... z braq kasy albo robią się komercyjne, jedynie wyjątki
adek
2nd January 2005, 06:07 PM
wszystko teraz jest zwiazane z kasa.....mozna powiedziec nie ma nic za darmo....zreszta czy komercyjny czy nie to jak dla mnie gra zaje***** muze i tyle....dalej bede go sluchal :)
Kościk
20th January 2005, 11:22 AM
eminem to palant i piszcie co chcecie ale zdania nie zmnienie i nie chodi mi o jego muzykę tylko o niego.
Bully
20th January 2005, 01:08 PM
Mi tam nie przeszkadza, a jego muzyka jest nawet spoko.
Kościk
20th January 2005, 07:30 PM
nie wiem czy o tym słyszałeś, ale eminem powiedział kiedyś w telewizji że " dla Polaków i ¯ydów nie śpiewa" , to jakiś jebany rasista można powiedzieć, nadal ci nie przeszkadza??
Bully
20th January 2005, 08:23 PM
Jeśli tak powiedział to hu*** mu w dupe. Chociaż jego muza jest ogolnie spox:D
Mam_wrotki-CT
21st January 2005, 01:47 AM
eminem za grosz talentu podobnie jak mandaryna i wiele innych , gdyby nie kompy i inne pierdołki to nikt by ich nie słuchał
Reklama tez robi swoje , juz wole disco przy tym mozna potanczyc na dysce :cool: :D :cool:
Winch2006
21st January 2005, 07:30 PM
powiem tak... co lubie? definitywnie metal ! a czego nielubie? Hip-Hopy i reszty ziomow. Moj kumpel slucha Rapu to jeszcze da sie sluchac ale odchodzi to od moich wymagan. Techno? nienadaje sie ta muza do sluchania w domu. Wole kawalki metalowe, ale jesli chodzi o zabawe to chyba tylko techno (dyskoteki i te sprawy)
adek
21st January 2005, 07:30 PM
ja tam jak w tv widze jakies techno disco hip hop czy cos w stylu mandaryna to odrazu przelanaczam dalej.....lubie tylko rock i nic wiecej.....a takiego szajsu jak mandaryna czy ich 3 to zniesc nie mozna.....chyba ze jak sie zjara to mozna z tego pobrechtac :D
cRun
21st January 2005, 08:22 PM
Nightwish, Children of Bodom, Manowar, Pantera. Ktos slucha takiej mieszanki??
Ja! Tylko bez Manowara ;o
MaRdoC
23rd January 2005, 12:38 AM
"Pierwsi byli jaskiniowcy, to pierwsi punkowcy... nosili skóry i ciężkie buty, tańczyli pogo i polowali na mamuty..."
"Jezus kiedyś zapytany... On twierdził, że też nosił glany, chociaż w glanach w Palestynie za gorąco jest nawet w zimie..."
Tak czytam i czytam... tez sie wypowiem a co... ;]
Na wstepie.... LP jak juz wczesniej koledzy wspomnieli wymiata!!!
Slucham Linkina od momentu powstania zespolu... i naprawde mi sie bardzo podoba... tylko czasami za duzo tych hiphopowych wstawek maja... Juz sie doczekac nie moge kiedy LP przyjedzie do Polski :) Podobniesh chca przyjechac ale w Polsce narazie nikt nie zobowiazal sie brac za organizacje koncertu... Ogolnie slucham... metalu, rocka i punka... (np. OFFSPRING, LP, LB, SOAD, METALLICA, KSU, BLADE LOKI, SIEKIERA, P.O.D, SEPULTURA, SLIP KNOT itd. itp.) Jak widac szeroki zakres ;) Nie trawie hip-hopu... poprostu nieznosze... a od techno mozna z nudow zdechnac... ale na dyskach potrafie sie bawic :P Na zakonczenie chcialem wspamniec ze LP wymiata!!! :)
Ostatnio zlukalem fajna czeska stronke o LP (video, mp3, info), naprawde warto zlukac: http://www.linkin-inside.com/
MOODY
23rd January 2005, 04:44 PM
cRun napisał(a)
i Pantery:D
Winch2006
24th January 2005, 11:04 PM
cRun napisał(a)
heh, to zle... :) Manowar ma ciekawe slowa w swoich utworach. Spiewaja o rycerstwie, honorze i wogule. :D
cRun
24th January 2005, 11:20 PM
Wole Rhapsody czy Dragonforce. W sumie wsyzscy power metalowcy o tym spiewaja - cecha gatunku chyba.
Winch2006
28th January 2005, 04:54 PM
masz racje, Rhapsody sluchalem. Podobal mi sie jeden utwor... hmm, where the dragons fly? czy cos takiego. Spokojny kawalek. A tak to power metal mi sie srednio podoba. W sumie slyuchalem Rhapsody dopuki ich niezobaczylem na teledysku. Potem jakos juz niemoglem sie przekonac do nich.
cRun
28th January 2005, 05:13 PM
Dlatego nie ogladam telewizji... ;p
Power metal jest do specyficzny - na dluzsza mete nudny. Dlatego tez slucham innych gatunkow po trochu. Ale chyba troche z tematu zboczylismy ;p
Winch2006
28th January 2005, 05:16 PM
chyba zeczywiscie troche...
Odyn
28th January 2005, 05:26 PM
To ja wróce, nie słucham techna i hip-hopu. Nie lubie tych wszystkich gwiazd wykreowanych przez media. Słucham metalu i rocka ;P
cRun
28th January 2005, 05:35 PM
Podzielam zdanie Odyna. Chociaz klasyczna tez jest fajna ;D
MaRdoC
28th January 2005, 05:40 PM
Wlasnie tak rock i metal rulaZZZ :)
Naddar
28th January 2005, 06:23 PM
slyszał ktos muzyke celtycką ?! :P:P roxuje XDDDD
adek
29th January 2005, 11:20 AM
mi sie tam gotyk podoba.....a celtyckiej to nieslyszalem....przynajmiej tak mi sie zdaje :)
MaRdoC
29th January 2005, 11:49 AM
a u mnie ostatnio szaleja w szkole z ta muzyka ala jak ta reklama kitketa :P
Terrorboy
29th January 2005, 04:29 PM
Hardcore/gabber/speedcore rulezzz:D
cRun
29th January 2005, 04:36 PM
Terror, a wiesz, ze hardcore to rowniez jeden z podgatunkow metalu? :D Ale chujowy jest imo
Elf
9th February 2005, 07:09 AM
celtycka rox :D:D:D na serio fajne to troche nikt nic nie rozumie ale zawsze cos tam brzeczy :] jakis pedzio w jezyku punjbai dogina i niezła beka z tego. Ja słucham spokojnieszjego tehcno :] hh, niektórego metalu: nightwish and rammstein ^^ i pop-rocka. Lubie muze eminema ale jego samego nienawidze bo wracajac do textu ze dla nas nie zaspiewa to prawda podobnież dlatego H..... mu w dupe
Winch2006
9th February 2005, 04:10 PM
muzyka celtycka jest git :D mialem kiedys dwie plyty cd (mp3) z folkiem celtyckim. Ale na dluzsza mete to raczej nie.
Lukass
9th February 2005, 04:17 PM
Ja kiedys słyszałem kilka kawałków i nawet mi sie podobało, ale masz racjie na dłuższą mete odpada :]
Martinus78
18th February 2005, 04:32 AM
Mam_wrotki-CT napisał(a)
8 mila
ciotą i frajerem to chyba ty jestes, bo nawet nie znasz chyba znaczenia tych słów w pewnych kręgach, pewnie spiewasz w chórze u ks. Rydzyka i jestes jednym z jego ulubionych ministranów ;)
Martinus78
18th February 2005, 04:35 AM
Moldar napisał(a)
EMINEM
jak słysze to słowo pierwsze co mi przychodzi na myśl to komercha, głupszego człowieka nie widziałem, w teledyskach wyśmiewa sie z innych, np. Jackson który odniósł większy sukces niż ten śmieć,
[/B]
jedyny sukces jaki odniósl Jackson to poderwanie kolejnego niepelnoletniego chłopca
cRun
18th February 2005, 01:32 PM
Po tych dwoch postach jakos zwatpilem w Twoj tytul magistra ;/
Martinus78
18th February 2005, 05:44 PM
cRun napisał(a)
Po tych dwoch postach jakos zwatpilem w Twoj tytul magistra ;/
cRun nie mieszaj do tego magistra, po prostu nie lubie mamisynków którzy płacza ze nie lubia wyzwisk i chamskich zachowan i im sie ikonki nie podobają ;), na jakim świecie wy zyjecie?
ahhh moze jestescie jeszcze za młodzi zeby to zrozumiec, ale w sumie to macie po te (srednio) 18 lat i powinniscie sie zachowywac jak prawdziwi faceci. Moja wypowiedzi sa moze dosadne ale to dlatego ze taki mam styl bycia.
cRun
18th February 2005, 06:08 PM
Magistra mieszam, poniewaz ten tytul zobowiazuje do tekstow troche powazniejszych niz "ciotą i frajerem to chyba ty jestes(...)" czy ten o Jacksonie.
Terrorboy
18th February 2005, 06:39 PM
eeeee...nie sądze:) Znam 20 paroletnich magistrów co gonią ze sprzętami na mecze Wisełki:D
Martinus78
18th February 2005, 08:43 PM
Terrorboy napisał(a)
eeeee...nie sądze:) Znam 20 paroletnich magistrów co gonią ze sprzętami na mecze Wisełki:D
oo bardzo dobry przyklad... ludzie sa rozni a mgr nie ozacza ze musze byc nadetym bufonem
btw OMG komu kibicujesz? wisła czy crakovia? (sorrry ze zbaczam z tematu, ale mieszkalem kiedys w akademiku przy reymonta ;) )
Terrorboy
19th February 2005, 12:13 AM
Strzyka mnie to, ale z dzielnicy jestem 100% wiślackiej:D To pewno znasz "świniarnię", "38" i te klimaty?:)
Martinus78
19th February 2005, 01:24 AM
Terrorboy napisał(a)
Strzyka mnie to, ale z dzielnicy jestem 100% wiślackiej:D To pewno znasz "świniarnię", "38" i te klimaty?:)
świniarnia, 38... to byly czasy.... ehh ;)
w sumie to mnie tez to strzyka, ale jak juz to WIS£A, trenowalem tam troche na sekcji bokserskiej
Bully
21st February 2005, 10:42 PM
Ter a moze jesteś z Azorów?????
War_Chef
1st March 2005, 07:06 PM
Originally posted by VaNiReZ[ct]
Eminema to się nieczepiaj :mad: a co do peji to sie zgodze.Z czego sie wyśmiewaja ??? Przeszkadz Ci to ??? bo mi nie.Wiesz o czym on wogóle śpiewa czy tylko tak napisałeś bo go nielubisz ??? Ja P****** jak wy peji nie lubicie (pewnie bo mówi o tym co się dzieje , a wy nazywacie to męczącym syfem) to co powiecie o 18L - bo takiego robienia g*** z rapu to nie widziałem( nie słyszałem) i NAZYWANIE TEGO ZESPO£U NAJ NAJ NA POLSKIEJ SCENIE ?
Terrorboy
1st March 2005, 07:07 PM
Bully napisał(a)
Ter a moze jesteś z Azorów????? Nie, ale jestem tam prawie codziennie bo tam moja dziewczyna mieszka......a ja mieszkam na sąsiednim osiedlu w Bronowicach Wielkich:D
Bully
1st March 2005, 10:22 PM
Moze kiedys sie terrorboy spotkamy, bo chodze akurat do XIV:)
Martinus78
2nd March 2005, 03:14 AM
hehe, kącik towarzyski sie robi ;) ...
Irc
8th March 2005, 12:09 PM
Linkin park rzadzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! nie jakies tam michaly wisniewskie i mandaryny :P
Bully
8th March 2005, 01:27 PM
Irc napisał(a)
Linkin park rzadzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! nie jakies tam michaly wisniewskie i mandaryny :P
Popieram cie w 100%:)
Elefant
12th March 2005, 10:46 PM
ja akurat nie mogę znieść LP, LB i tego całego numetalu oprócz korna.
HH też śmierdzi, ale wiem, że niektóre zespoły są dobre, niestety muszę się w tym przypadku wypowiedzieć uogólniając.
No i punk kalifornijski- green day i tym podobne.
Co do tego co ja lubię, to lubię bardzo muzykę ciężkostrawną, grunge, rock.
Goocio
4th April 2005, 11:14 PM
LP to muzyka dla gimnazjalistek, wqr..... mnie techniawki, moge zrozumiec ze ktos lubi w jakichs lokalach przy tym sie bawic ale zeby tego na sucho w domu sluchac to juz przegiecie glowa mi sie od tego trzesie i nie mozna mysli zebrac a o graniu w W3 przy tym to juz wogole mozna zapomniec ........ a o muzie z radia itp to mi sie nawet nie chce pisac
Goocio
4th April 2005, 11:18 PM
Czy wiecie czym jest hip-hop ? Jesli nie to wam powiem. HIP-HOP TO ZEMSTA CZARNYCH ZA TYSIACE LAT NIEWOLNICTWA. Tera to wymyslili zeby upodlic bialych :D
Kosmo
16th April 2005, 09:58 PM
EL-DUPA żadzi !! :) Prohibicja albo 220 :D
BoSpEr
16th April 2005, 10:41 PM
El-Dupa buhaha Kosmo rozwalasz mnie z tym:)
Skillzz
17th April 2005, 12:29 AM
Originally posted by Goocio
LP to muzyka dla gimnazjalistek, wqr..... mnie techniawki, moge zrozumiec ze ktos lubi w jakichs lokalach przy tym sie bawic ale zeby tego na sucho w domu sluchac to juz przegiecie glowa mi sie od tego trzesie i nie mozna mysli zebrac a o graniu w W3 przy tym to juz wogole mozna zapomniec ........ a o muzie z radia itp to mi sie nawet nie chce pisac
100 % popieram :D
Skillzz
17th April 2005, 12:29 AM
Originally posted by Goocio
Czy wiecie czym jest hip-hop ? Jesli nie to wam powiem. HIP-HOP TO ZEMSTA CZARNYCH ZA TYSIACE LAT NIEWOLNICTWA. Tera to wymyslili zeby upodlic bialych :D
tu sie nie zgodze. -.-
MaRdoC
17th April 2005, 02:30 PM
a ja nie lubie hip hopu, reszta moze byc :)
Harpoon
24th April 2005, 12:05 AM
cripton napisał(a)
"starczy" to przymiotnik od słowa "stary"
raz mnie za to babka od polskiego zjechała... tak tylko ze "stary" to tez przymiotnik ... ale osobiscie tez wole uzywac "wystarczy" ..
tak pozatym to jestem fanem 2 paca i tudziez podobnym oldschoolowym wykonawcow... z polkiego repertuaru hhowego tez te strasze kawalki, nowosci czyli tak zwane "hity" to w zdecydowanej wiekszosci gowno ...
oprocz tego czasem slucham lekkiego rocka "smash mounth" czy jakos tak i tudziez podobne :D
no i oczywiscie reggae <-- ta muzyka wymiata poprostu, Bob Marley i te sprawy. ogolnie to reggae nastraja mnie pozytywnie :D
Morgoth[pl]
14th May 2005, 08:15 PM
A ja to uwielbiam Iwan&Delfin:D buhahah. Maja swietna muze!!!:D.
BoSpEr
14th May 2005, 11:15 PM
Nie powiedziałbym
Mam_wrotki-CT
15th May 2005, 01:14 AM
omg jak pomysle ze iwan bedzie reprezentował polske na euro wizji to straszny wstyd i chał
Naddar
15th May 2005, 01:16 AM
przynajmniej sie posmiejemy ;ppp
Morgoth[pl]
15th May 2005, 03:20 PM
LOL Iwan na eurowizje jedzie??:D LOL to juz wygralismy:D
BoSpEr
15th May 2005, 03:45 PM
Po prostu wstyd i hanba, ale coz poradzic??
Kiel
15th May 2005, 04:05 PM
Ciekawe czy zaspiewa tak samo jak chyba Edyta Gorniak ten hymn polski kiedys .....
Naddar
15th May 2005, 11:46 PM
Kiel napisał(a)
Ciekawe czy zaspiewa tak samo jak chyba Edyta Gorniak ten hymn polski kiedys .....
haha to bylo kino OMFG XD
Harpoon
15th May 2005, 11:52 PM
Kiel napisał(a)
nooo.... cos pieknego ... potem sie polacy dziwia ze sie z nich smieja ...a moze oni nas poprostu uwazaja za komiczny narod :> :D
Terror_pl
16th May 2005, 08:23 PM
Nom po tym jak E.Bartosiewicz zaspewała hymn reprezentacji Polski to niezła była polewa z niej i naszego kraju:]
Skillzz
16th May 2005, 08:30 PM
Jak zaspiewała, tak zagrali, kurwa jebana ich mać !! ><
BoSpEr
17th May 2005, 04:25 PM
Terror_pl napisał(a)
Nom po tym jak E.Bartosiewicz zaspewała hymn reprezentacji Polski to niezła była polewa z niej i naszego kraju:]
Chyba E. Gorniak a nie Bartosiewicz, ale moge sie mylić.
Xeran
17th May 2005, 08:34 PM
BoSpEr ma racje to Gorniak tak zjebala sprawe :mad:
Cabanos
20th May 2005, 10:07 PM
Rammstein i Soad rulezz
oczywiscie mandaryna kombi wisnieski doniu liber i inne gówna tez zajebiste są:D
adek
21st May 2005, 11:21 AM
Cabanos napisał(a)
Rammstein i Soad rulezz
oczywiscie mandaryna kombi wisnieski doniu liber i inne gówna tez zajebiste są:D
ze wszystkim sie zgadzam ale wisnieski i jego zona nie nadaja sie
Cabanos
21st May 2005, 11:46 AM
adek napisał(a)
ze wszystkim sie zgadzam ale wisnieski i jego zona nie nadaja sie
lubisz donia i libera według mnie to troszke hipho-polo jest
adek
21st May 2005, 12:01 PM
w sumie to ja slucham techno a tych wykonawcow to lubie tylko niekotre piosenki
Cabanos
21st May 2005, 03:55 PM
za technem(jak sie to pisze??) tez nie pszepadam ale fajne sie przy tym tanczy za to do sluchania to do dupu
MOJE OSOBISTE ZDANIE
Kościk
21st May 2005, 08:05 PM
mandaryna to taki disco polo troche (ona spiewac nie umi wogole, ale lete indein fajne kest:P) tych liberow i innych to nie trawie i wogole polskiego hip hopy i ziomalow ( no moze poza sidney polakiem, łona i tede tez spox) a kombi - jestem za, ale bardziej podobaly mi sie ich stare piosenki te z lat 80 czy tam nie wiem jakich
Korozja
21st May 2005, 10:09 PM
Zgadzam sie calkowicie. Kombi lubie, ale te nowe piosenki tesh sa fajne
PS cabanos ty masz konto 2 dni i 53 posty LOL :D
albo grejt spam albo... masz gadane kolo :p
adek
22nd May 2005, 02:50 PM
no kombii ma fajne piosnki a szczegolnie te nowe
btw
juz korozja o tym pisalem w innym temacie ale koles nie slucha
Lewatywa
22nd May 2005, 08:27 PM
Ja nie lubie tego co spiwal na Ivana i Delfiego bo dali dupy na eurowizji
Goocio
30th May 2005, 02:00 PM
1 tu macie mowic o tym co jest zle w muzyce ktora was otacza
2 jestem zaniepokojony gustami muzycznymi mlodych polakow ktorych jestescie reprezentantami:
A) jezeli sie slucha piosenek w ktorych jakis zachrypniety dresiarz mowi o tym ze byl na imprezie, doprowadzil sie do stanu upojenia alkoholowego i zapalil marihuane, a nastepnie zabawil sie z malo inteligentna panienka to ja nie wiem co ludzie w tym widza i uwazam to za negatywne zjawisko mogace prowadzic do blednego rozwoju emocjonalnego mlodego czlowieka
B) osoby tworzace muzyke "rozrywkowa" takie jak tede, wisniewski, czy ta jego zona nie wykazuja przy tym zadnego kunsztu artystycznego, mowiac naszym jezykiem "nie maja skilla" dla mnie skill jest najwazniejszy bo tworzenie muzyczki czy jak kto woli bitow na kompie nie jest rzecza trudna, a znam ta sprawe z autopsii, gdyz moi znajomi angarzowali sie zarowno w granie na instrumentach [gitara, bebny] jak i tworzenie muzy na kompie, podkladow do hip-hopowych textow i doszli do wniosq ze nie ma porownania w wymaganych umiejetnosciach i zaangazowaniu [na korzysc gitary oczywiscie]
Podsumowujac: zastanowcie sie czy muza jakiej sluchacie nie ogranicza was ?
Terrorboy
30th May 2005, 02:02 PM
Ja mysle ze gusta nie podlegaja dyskusji:) Muzyka ma sluzyc GLOWNIE ROZRYWCE I ZARABIANIU PIENIEDZY, a nie jakims moralom i pouczaniu:rolleyes: BTW jesli ktos jest glupi i sie wzoruje na tych textach to juz jego sprawa, mysle ze taki czlowiek nawet bez muzy by poszedl w zlym kierunku (TV, nieodpowiednie srodowisko itp. itd.). Elektronika ownuje i gitary i sample, (bo ma zdecydowanie najwieksze mozliwosci), i w tym kierunku idzie dzisiejsza muzyka.....latwiej jest byc moze mlodym tworzyc muzyke elektroniczna, bo od dziecka maja styk z kompem teraz wszyscy, ale zaloze sie ze jakbyc dal kompa i kazal tworzyc muze 'starszemu pokoleniu' muzyków, to by ani nie zipneli:) Wiec....nie wiem co jest latwiejsze, tu i tu sa wymagane pewne umiejetnosci;)
Naddar
30th May 2005, 03:17 PM
Goocio napisał(a)
2 jestem zaniepokojony gustami muzycznymi mlodych polakow ktorych jestescie reprezentantami:
A) jezeli sie slucha piosenek w ktorych jakis zachrypniety dresiarz mowi o tym ze byl na imprezie, doprowadzil sie do stanu upojenia alkoholowego i zapalil marihuane, a nastepnie zabawil sie z malo inteligentna panienka to ja nie wiem co ludzie w tym widza i uwazam to za negatywne zjawisko mogace prowadzic do blednego rozwoju emocjonalnego mlodego czlowieka
B) osoby tworzace muzyke "rozrywkowa" takie jak tede, wisniewski, czy ta jego zona nie wykazuja przy tym zadnego kunsztu artystycznego, mowiac naszym jezykiem "nie maja skilla" dla mnie skill jest najwazniejszy bo tworzenie muzyczki czy jak kto woli bitow na kompie nie jest rzecza trudna, a znam ta sprawe z autopsii, gdyz moi znajomi angarzowali sie zarowno w granie na instrumentach [gitara, bebny] jak i tworzenie muzy na kompie, podkladow do hip-hopowych textow i doszli do wniosq ze nie ma porownania w wymaganych umiejetnosciach i zaangazowaniu [na korzysc gitary oczywiscie]
popieram calkowicie
dlatego nie lubie tych gatunkow muzy ~~
BoSpEr
30th May 2005, 08:28 PM
Goocio napisał(a)
Zastanowiłem sie Goocio i stwierdzam ze nie ogranicza mnie:)
Goocio
31st May 2005, 12:17 AM
Terrorboy taka muzyka moze kreowac takie "nienajlepsze" srodowiska gdyz ludzie uwazaja, ze jak jakis tam wykonawca tak spiewa to pewnie tak robi czyli pewnie jest to dobrym sposobem na zycie gdyz on ma wielu kolegow i wielbicieli, ma kase i modna prezencje ...... dla wielu osob staje sie wzorem do nasladowania [moze tych bardziej prymitywnych <----- teza] i widzimy pozniej kolesia ktory idzie ze swoja dziewczyna i slucha walkmana, albo mowi o niej per "moja dupa, suka itp" to gdzie tu rozsadek ???
Tacy wykonawcy nie dbaja o to co moga spowodowac ich texty , nie mam tu na mysli, ze jest to wina wykonawcow, ze niektorzy ich odbiorcy ulegaja degeneracji, chodzi mi tylko o ten upadek ludzkich obyczajow wzorowany na medialnej pseudo-rzeczywistosci. Najbardziej mnie wqr..... uwielbienie dla czarnoskorych raperow ktorzy kreuja sie na tzw. OG [original gangsta czy jakos tak] celebrujac przemoc i prymitywne zachowania zdobywaja co raz wieksza popularnosc, przypomina mi to [oczywiscie tylko pod pewnymi wzgledami] narodzenie sie systemow totalitarnych na poczatq XX wieq. Jak mozna podziwiac czlowieka, ktory nie umie sie dogadac z sasiadem tylko od razu musi go lac po ryju np za to, ze ma inny pigment skory, albo taki eminem, koles ktory kreuje sie na wroga zydow, polakow itd , czesto widze mlode osoby ktore sie nim zachwycaja bo mial pile spalinowa na koncercie i cos tam niszczyl i spiewal ze nienawidzi policji, zeby obalic system czy cos takiego [taki dzieciak nawet nie potrafilby wytlumaczyc co to jest system i w jakim systemie zyje] a wiec pytam cie jeszcze raz GDZIE TU JEST SENS ??? [pytanie retoryczne] ale zeby nie konczyc tak pesymistycznie to przypominam, ze zawsze mozna zagrac w W3 i o typ zapomniec :p gl&hf
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.