View Full Version : BoS Members Photos!!
[BoS]Basior
18th December 2004, 05:30 PM
Siema. Co wy na to żeby tutaj w tym temacie ujawnić swój wygląd:p. Ciekawe czy ten temat spotka się z jakimś odzewem. Wrzucajcie tutaj jakieś swoje fotki!!!Byle nie nago bo tego bym nie przeżył chyba:p.Ciekawe kto wrzuci fotke 1. Ja swoją wrzucę niedługo....
Blahy Peter
18th December 2004, 06:39 PM
Jak chcecie :D zobacze jaki bedzie odzew i wtedy moze wrzuce jakies ciekawsze :D ale zacznimy od tego
Opis jakby ktos sie nie orientowal :P:
Ten w czarnej bluzie z petem w gebie to... Peter Błahy :P. taki troche juz "zmeczony trudnosciami dnia codziennego" :D. teraz juz mam krotkie wlosy.
tak dla ciekawskich - ten elegancik z lewej w sexi koszuli to jAc (pewnie niektorzy ta lame znaja z bna)
ps. jestem pierwszy!! :D
Y4r0
18th December 2004, 08:08 PM
http://www.blizzard.com/inblizz/fanart/images/screens/ss028.jpg
Harpoon
18th December 2004, 09:35 PM
macie tu moja zajebista fote .[ wiem ze jestm brzydki :D ale to nic :D] fotka sprzed roku
Bydle
29th December 2004, 11:36 PM
dawajcei fotki zawsze chciałem zobaczyc wasze mordy:P wszyscy dawajcie fotki !!!!!!!!!!!!!!:D:D
Ja zeby nie było to dam-- model noch jonson, david hasselhof:D Qrczki gdybyscie wiedzieli jakie bydle miesci sie pod ta kurtka:D ja pie...e!!!!uuuu :P:P
Bydle
30th December 2004, 12:40 AM
O kur..... ale pedał:P:P:P:P!!!!!! ps tak wygladałem jak byłem młody teraz troche przypakowałem:P:P
Y4r0
31st December 2004, 01:40 PM
Wszyscy by chcieli widzieć foto sławnego Basiora ;)
http://images.google.pl/images?q=basior&hl=pl&lr=&start=0&sa=N
z tego co mi google znalazło wychodzi na to ze basior to jakiś wilk :P
[BoS]Aniol
1st January 2005, 11:05 PM
To ze na obu jest Ona to przypadek- mam tez takie zdjecia na ktorych Jej nie ma, ale te mi sie najbardziej podobaly.
...
Mowilem, ze jestem stary.
[BoS]Basior
4th January 2005, 07:09 PM
Ok oto ja Tylko bez rzadnych śmichow chichów:p
Ja to ten z bródką!!!!! pierwszy z prawej:p
Sry za wielkość zdjęcia. Bylo ono robione na imprezie w akademiku kiedyś.
[BoS]Aniol
4th January 2005, 07:47 PM
Basior, wielkosc zdjecia da sie zmienic, moje w oryginale bylo jeszcze wieksze. Polecam ACDSee. Nawet MSPaint to potrafi.
Jak bys zmienil, to bys nam ulatwil ogladniecie.
ps.
Kurcze, czuje jakbym cie gdzies juz widzial. Wroclaw? J. Gora?
Nie wiem, ale....
Harpoon
4th January 2005, 09:14 PM
sory ale musze to powiedziec i mam nadzieje ze koles sie nie obrazi ,...ale ten posrodku wyglada jakby spalil 5 ****u na raz
buahahahhhah
powaznie, jakos tak dziwnie wyszedl
a towj ryj basior to faktycznie jakis taki podobny : D
Blahy Peter
4th January 2005, 10:22 PM
bueuheh... ;p bez smiechu :D 1. ladnie rozwaliles caly topic (w sensie ze sie rozjechal) :P 2. nie przewinalem okna i pierwszy z prawej byl u mnie ten co jest 2 z lewej :D juz sie balem ze na kleju w akademiku jedziesz (w koncu grac w nocy w wara bez wspomagania nie latwo... ale twoj kumpel dobrze wykombinowal... gra jeden dzien jednym okiem... pozniej jedno odpoczywa i 2 jest zdolne do pracy cala dobe :D jednak widac tu inwencje studencka.. w koncu trzeba pogodzic imprezy i wara :D 3. gdzie te rece trzymasz swintuchu!! :D doobre zdjecie :D
NoX.
4th January 2005, 11:24 PM
Basior czy mi sie wydaje czy ty masz srebnego zeba??:P
[BoS]Basior
5th January 2005, 01:10 AM
Nie nie mam srebrnego zeba tylko coś chyba tak swiatło padło na moje białe ząbki:p PRO¦BA: ZAMIESZCZAJCIE SWOJE ZDJÊCIA, JAK MACIE. Coraz wiecej odwaznych juz mamy i nie ma czego sie wstydzić:]
Xeran
18th January 2005, 08:33 PM
Mam propozycje na maskotkę klanu :D. Co wy na to :D:
PS To nasz piesek :p
Punisher
21st January 2005, 10:39 PM
to moje foto
ShizM
8th February 2005, 05:50 PM
A to moje foto ;D
masco
13th February 2005, 05:45 PM
Cze wszystkim mam na imie Dominika. Lubie dobre książki, fajne gry ( dota ) :D i piwo :))
No nie wiem co by tu jeszcze powiedzieć! No to tyle . Macie pytania to napiszcie:):D
Edit by Basior: Mam pytanie:p : ZAPODASZ FOTKE:]???¯adko sie zdaza zebysmy dziewczyny tutaj oglądali:/ Jestesmy jak w wojsku albo co gorzej jak w celibacie w tym klanie:p
Edit by TonyC: Hehe tak to jest jak się siedzi tylko w domu i gra (każde zdjęcie płci przeciwnej cieszy :D)
Edit by Basior: Tony ty lolu nie siedze tylko w domu:p Kto siedzi po nocach to siedzi do 3 na bn i gra dote..nie będe palcami pokazywał:p
Edit by TonyC: Jaka dote ??? ja prace dyplomową pisze :D
Kosmo
15th February 2005, 12:08 AM
Hehe Siemanko Masco fajnie wiedziec ty jestes z Czernichowa a ja z ALWERNI zaledwie 30 km nas dzieli od siebie :)
masco
15th February 2005, 04:02 PM
Tylko next time dostaniesz po dupie jak mnie zdenerwujesz:D :D :D
Edit by TonyC: To Masco: Thx Kochanie to jest ładniejsze ^^
To Basior: Zobacz jak ładnie Ci spamuja na forum^^
masco
15th February 2005, 07:34 PM
Postanowiłam dać również brata na forum, zasługuje na to jest uroczy nie??:D :D
masco
15th February 2005, 08:07 PM
Ulala ile to już ??? całe 20 :)):D :D :D :D Ale uwazaj bo tu Tony zagląda i dostanie ci się za robienie czatowiska:))))))))
Edit by TonyC: Tony Is Back i ma w d...ie co mysla o usuwaniu ich postów :D
TyfonNE
18th February 2005, 02:59 AM
Hmm może należało by coś powiedzieć o sobie no cóż: kiedyś byłem w klanie pod nazwą "immortalNE" ale musiałem przerwać granie w wara z powodu grożącego BUTA z niemca na koniec (szajse !!) no ale powróciłem, basior okazał wspaniałomyślność i po wielu godzinach błagania przyjął mnie nędznika z powrotem.
No to się przedstawiłem ... moge odejść do krainy Morfeusza.
Harpoon
18th February 2005, 12:19 PM
ImmortalNE ===> lol ten koles chyba byl w naszym klanie, na poczatku jego istnienia ? :O jak nie , niech ktos mnie poprawi,
na poczatkach czyli wtedy kiedy wszysccy jeszcze mielismy 5 lvl gralismy tylko cg itp :P
TyfonNE
18th February 2005, 01:19 PM
Ten "koleś" czyli ja był na początku ale nie na samym, byłem za czasów 1 walki klanowej i 2 też kiedy to podstępem klan l0l wygrał z b szlachetnym B0S-em, nie wiem czy to był początek istnienia ale fakt nie za wysokie były lvl graczy.
TyfonNE
18th February 2005, 01:34 PM
Troszkę mi głupio, że się naśmiewałem z kolegi Basiora (ale o mamo !! ) więc postanowiłem wkleić swój "ryj", twarze kolegów wyciąłem z tego powodu, aby sie z nich nie śmiać (jak z boskiego kolegi wodza)
Więc fota ma 2 tygodnie...może troche o mnie:
1. lat 20 (lecz wyglądam młodo sami widzicie)
2. interere mnie : komp, dobra muza, dobry film, dobra voda (BOLSik), dobra "pani", siłownia
3. nie pale i w zyciu nie będe, PIJE i pić do końca życia będe...
4. miejsce pobytu: kołobrzeg
temat rzeka..
Harpoon
18th February 2005, 03:08 PM
aaaaa... to ty jestes immortalNE ... qrde zle przeczytalem sory , zrozumialem ze byles w takim klanie gdzie byl immrtalNE , ale nvm
heheh.... pamietam cie i pamietam tez ze zawsze na klanowkach niezle podkrecales :D
3m sie :] pozdro
Blahy Peter
18th February 2005, 04:10 PM
Jak nie palisz to nie mozesz byc prawdziwym bosem :D z wodek polecam absolwenta... bije wszsytkie inne na glowe (zapewnic moge, ze wiekszosc, bo wszystkich nie probowalem :D . bolsik sie chowa nawet :P jedyna wodka, ktora mozna probowac "na cieplo" :D nie jest to wspaniale uczucie, ale trzeba wielu rzeczy w zyciu sprobowac :P). koniec wykladu o wodkach ... teraz cos o kapie z niemca... masz 20 lat... to germanistyka czy jak? :D chyba, ze to nie pierwszy raz... pozdrawiam ;]
a tak bylo w wakacje.. az sie lezka w oku kreci... zwroccie uwage na dol-srodek, to bedziecie wiedziec o czym pisalem wczesniej :P
http://www.cidernet.pl/~peter/wieza.jpg
Y4r0
18th February 2005, 05:19 PM
eh łezka się w oku kręci jak sobie przypomne to :(
hehe ta koszula na płotku niebieska to moja :p
[BoS]Basior
22nd February 2005, 02:42 PM
Zapodaje zeby coś się tu ruszyło fotki z mojej ostatniej wycieczki do Zakopca z moją kochaną grupą ze studiów.
Na tym zdjęciu jestem 1 z lewej...a mój wzrok mętny(jak zwykle zresztą) wskazujący na lekkie upojenie alkoholowe:p
Edit :chyba znów rozjebałem dział w szerokości ale co tam:p. Mam dobry humorek dziś nie wiem czemu:](nic nie piłem)
[BoS]Basior
22nd February 2005, 02:48 PM
Ja to ten w dziwnej czapie koło tego giganta też w dziwnej czapie:p Zakupiliśmy takie czapencje w Zakopcu (to nie sa tanie rzeczy wbrew pozorom:/) i potem szpan a jak:p
Dla fanow Serialu South Park...ten w kapturze opatulony to KENNy:p
bzura
27th February 2005, 02:21 AM
Basior ostatnio mowil ze jestem kulturalny bo ladnie sie przedstawielm w "temacie nad tematy" ;) Pomyslalem ze trza isc za ciosem i wstawiam swoja fotke. To jakas stypa rodzinna wiec czarne ciuchy musialy isc do szafki a ja wystapic w cywilu.
Ehh jeszcze dlugie wlosy mialem :( Chyba nigdy ich nie odzaluje...
[BoS]Basior
3rd March 2005, 03:33 PM
Zdjatko naszego klanowicza Harpagana, który źle je zapodał:]Ale spoks każdemu może sie za 1 razem nie udać:]
Harpagan na tym zdjęciu to kolega z dredami:]]]. Totalny luzak jak widać:p
Harpagan_THC
4th March 2005, 11:08 AM
powrót pierwszą klasą w pociągu osobowym z kostrzyna 2004 (z nudów odrobinke dewastuje toalete)
Harpagan_THC
4th March 2005, 05:46 PM
woodstock w pełni(szkoda tyklo, że nic nie pamiętam)
Goocio
10th March 2005, 06:09 PM
dobra macie tu moja fote tylko bez głópkowatych komentarzy, wiem ze wygladam jakbym lezal na klawiaturze ale to bylo z zaskoczenia
Goocio
10th March 2005, 06:10 PM
ten na ścianie to mój tato :D
Harpoon
11th March 2005, 01:27 AM
respect respecr my bro :D
ja tez mam Che na scianie :D:D:D
Goocio
14th March 2005, 11:52 PM
ja mam Che + Rage Against The Machine :>
Harpoon
15th March 2005, 01:41 AM
lol nie za bardzo lubie ten zespol aczkolwiek jedjna piosenka "wake up" ta z Matrixa dla nie wtajemniczonych byla calkiem calkiem, moze oprocz koncowki, bo byla dla mnie troszqe za ostra :D
Blahy Peter
15th March 2005, 01:56 PM
Rage jest super. w zasadzie to byl ;/ - szcegolnie plytka the battle of los angeles. polecam. a jesli to dla kogos za ostre to powiem, ze teraz graja z innym wokalista (kiedys z soundgarden) jako AUDIOSLAVE - bardzo dobra plytka i znacznie bardziej stonowana... to tak na marginesie, moze kogos zainteresuje :P
Harpagan_THC
16th March 2005, 12:35 AM
rage taki sobie ,ale nie ma jak mocne uderzebie.np:
system of a down albo stary poczciwy korn,że o panterze nie wspomne.
a do tego:>
wino-piwo-wnio-zioło-wino-wino-vodka-wino-griby
Blahy Peter
17th March 2005, 12:43 AM
jesli to co dolaczyles to jest sig to naprawde niezly :D powiedzialbym, ze nawet PROfessANALNY :P
ja bym do listy dolaczyl jeszcze in flames i slipknota (nowa plytke i kilka kawalkow ze starszej)
Y4r0
28th March 2005, 05:18 PM
Basior ... na zdjęciu co
Na tym zdjęciu jestem 1 z lewej...a mój wzrok mętny(jak zwykle zresztą) wskazujący na lekkie upojenie alkoholowe
czy to piwo jest z soczkiem? :p bo jakieś takie czerwonawe :>
czy to u ciebie oznacza lekkie upojenie ? :p
Goocio
8th April 2005, 06:34 PM
mam nadzieje ze slyszeliscie tool`a , Keanan [wokal] spiewa tez w "a perfect circle" tam graja troche smuty.... ale mozna posluchac. No ale co do Tool`a to jest on dla mnie prawie tak wazny jak RATM. Na pewno slyszeliscie stinkfist albo shism ... osobiscie najbardziej lubie 46&2, hush, cold and ugly no i jeszcze lateralus. Wogole za duzo by wymieniac goraco polecam. [btw pokazalem Tool`a mojej wychowawczyni w szkole i przypadl jej do gustu wiec czemu wam mialby nie przypasc :D]
Harpagan_THC
9th April 2005, 12:03 AM
a ja niedawno zmieniłem image ,i teraz tak wyglądam
[BoS]Basior
26th April 2005, 03:51 PM
Fotka Dooveego
Goocio
3rd May 2005, 09:03 PM
Harpaganie pamietaj o naszej focie zapodaj jak tylko bedziesz ja mial :p , ale fajna impra byla [btw bedziecie mieli niepowtarzalna okazje zobaczenia naszych ryjkow :D]
Harpagan_THC
4th May 2005, 08:39 AM
jak tylko mieć ją będe to od razu zapodam{szkoda,że sie zesrałem}:>
Goocio
5th May 2005, 06:31 PM
Skowronq postaraj sie tam z tym zdjeciem [szkoda ze mamuta nie bylo :( ], oczekuje na to ze zniecierpliwieniem, yo !
Blahy Peter
5th May 2005, 11:26 PM
blahy musi o sobie przypomniec :D dolaczam aktualne zdjecie mej nedznej facjaty :D ja to ten po prawej oczywiscie (ten po lewej lamus to jAc). juz po maturzz polaka, jutro angol, pon. mata i wracam do was na bn ;] pozdro dla wszystkich.
HASSICKDIR
12th May 2005, 08:46 PM
This is Murat(Mr_Toklu)!!!
HASSICKDIR
12th May 2005, 08:48 PM
This is Turker(HASSICKDIR)!!!
HASSICKDIR
12th May 2005, 08:50 PM
This is Serhat (DarkFetniss)
HASSICKDIR
12th May 2005, 08:52 PM
This is Mert (4_0_4)
HASSICKDIR
12th May 2005, 08:53 PM
This is Burak(Demon_the_lord)
HASSICKDIR
12th May 2005, 08:55 PM
Murat vs Turker Goocio :P
HASSICKDIR
12th May 2005, 08:56 PM
Crazy GuyZ!!! :D
Goocio
13th May 2005, 12:18 PM
thx guys for photos, now i know how you look like :D
Goocio
13th May 2005, 12:26 PM
Chlopaki z turcji widzieli moje foto i chcieli mi pokazac swoje, a skoro nie maja swojego klanowego dzialu to pomyslalem ze jak je dodadza w naszym to to nie bedzie robic nikomu problemu, wrecz przeciwnie myslalem ze niektorzy z was z checia obejrza jak wygladaja inni gracze wiec te wasze dziwne posty mnie troche rozczarowaly, wiec jesli dalej wam sie to nie podoba powiem turkerowi zeby je usunal, jesli ktos ich tu nie chce to walic posta, a ja napisze mu zeby je usunal, ale czy nie uwazacie ze to forum jest miedzy innymi po to aby rozwijac kontakty miedzy graczami ktorzy sa kolegami na BN ??? [gdyby byl ogolny dzial zdjec graczy to na pewno te zdjecia znalazlyby sie wlasnie tam ale niestety nasze forum nie zostalo jak narazie w nie wyposazone]
Harpagan_THC
16th May 2005, 04:15 PM
ostatni dzień imprez majowych Srebrna Góra
Harpagan_THC
16th May 2005, 04:17 PM
...
Harpagan_THC
16th May 2005, 04:20 PM
...
Harpagan_THC
16th May 2005, 04:25 PM
...
TyfonNE
16th May 2005, 05:17 PM
O kurdee Harpagan_THC zazdroszcze Ci takiej paczki wojowników światła...to były foty chyba z początku imprezy bo jakoś wszyscy się trzymają, zapodaj jak możesz foty z końcowego etapu imprezy ;]
P.S. i o co chodzi z tym słoniem i partią? jakiś odłam samoobrony?
Harpoon
16th May 2005, 05:47 PM
sory ale srebrna gora to na dolnym ?? bo wydaje mi sie ze kiedys tam bylem :]
Goocio
16th May 2005, 06:51 PM
srebrna jest na dolnym slasq, eeejjj to byly ostatnie godziny przed odjazdem dlatego mam taki rozpierdol na glowie i "dreda" nie widac [harpagan i mama mi zrobili], ja sie nie czulem juz na silach, odczuwalem mdlosci, co innego reszta bandy ktora tym razem sie trzymala lepiej ode mnie [fajnie wyszedl SteQ-koles z dredami]
Harpagan_THC
16th May 2005, 08:35 PM
Na zdjęciu jest 2 kolejnych warcraftowców
Harpagan_THC
16th May 2005, 08:55 PM
ogólnie to imprezy zaczeły sie 29.04.2005 a skończyły 03.05.2005
i wszyscy jedi żygali (jedi-wojownicy światła, chlejący do utraty świadomości, popalający fajkowe ziele.Cechują sie wytrwałością i życzliwością, układają teksty piesenek, by w uczciwy sposób zarobić na wino )
I pamiętajcie, że każdy może zostać jedi, nawet jak nie ma ¦WIETNEGO miecza :D
Harpagan_THC
17th May 2005, 03:51 PM
a tak odpoczywają prawdziwi jedi (JAck Harrer)
[BoS]Basior
17th May 2005, 07:54 PM
Atu macie pakiecik zdjęć z mojej majówki w tym ośrodku w którym moglibysmy zrobić nasz zjazd w Zawadach:>
Tak ja to ten w niebieskiej koszulce
[BoS]Basior
17th May 2005, 08:06 PM
Nad rzeczką (bo zaraz koło ośrodka płynie sobie rzeka)
Harpagan_THC
17th May 2005, 09:06 PM
ok ,ale czy można tam dostać wina marki ,,Ognisty Ptak'' lub ,,Mocna Gorzka''? Jak tak to ja sie na to pisze
Blahy Peter
18th May 2005, 03:36 AM
i znowu ten kolo z "okiem" :D starsi czlonkowie beda wiedziec o co chodzi :P
[BoS]Basior
18th May 2005, 10:44 AM
A tu zdjęcie z majówki przed domkiem w którym mieszkałem ja i pare innych osób ( w sumie mielismy 2 domki 2pokojowe. W kazdym pokoju po 5 osób)
Ps: Kolega z "okiem" jest na duzejilosci zdjęć bo to jeden z najlepszych moich kumpli:] A tu go na tym zdjęciu akurat nie ma:p
[BoS]Basior
18th May 2005, 10:53 AM
A tu zdjęcie z większą częścią ludzików z którymi przyjechalismy(reszta polazła nad rzeke)
Ja to ten w różowo- czarnej koszulce(wyblakła mi:p)
[BoS]Basior
18th May 2005, 11:06 AM
A tu zdjęcie z punkty strategicznego tamtejszej okolicy:]
czyli baru, po drugiej stronie uliczki koło ośrodka (tanie browary jak na miejscowość wypoczynkową:>(ceny od 2.5 do 3.0zł za piffko)
[BoS]Basior
18th May 2005, 11:13 AM
No i ostatnia fota bo zaspamuje cały dział...
Na niej juz tradycyjnie musi się pojawic mój kolega z okiem:]
TyfonNE
18th May 2005, 07:47 PM
Kurdeee każdy się tak niezle bawi na tych majówkach a ja tu zakówam mature , narazie zdalem pisemne tera dziobie na ustne i sciagam w0w-a, a co do fot to tak: pamietam kolege wodza (dostałem nawet okrzan od Kosmo za moj komentarz ;] )ciekawi mnie jedno czy on gra w war-a ?.Foty super....p.s. basior 2 sprawy :
1 jak ty na tej jednej nodze usatłeś pod takim kątem ? o_0....
2.nie wiedziałem że Ci do twarzy w różowym (nawet wyblakłym).]
Y4r0
19th May 2005, 09:35 AM
muahahahaha
Basior 1 zdjęcie rulezzzzzz !!!! :D
moja krew ... moja krew :p
Goocio
21st May 2005, 04:54 PM
nie wiem czy zauwazyliscie ale kolega basiora [ten z "okiem" jak ktos to wczesniej nazwal] jest niezwykle fotogeniczny, zawsze mu robia zdjecia w najlepszych momentach, ........ ohhh on jest po prostu cudowny, basior dawaj wiecej fot z nim :D
orcSTacKLe
22nd May 2005, 02:08 PM
hih modify
Goocio
22nd May 2005, 05:08 PM
This baby has better connection than u, this baby doesn`t accuse anybody of being MH because he lost playing vs him. Second thing is that why didn`t you post your photo ?? are u afraid ?? maybe u look like a toddler ?? Third thing: I think that if someone has even ugly mug instead of pretty face he shouldn`t feel shame. Am I wrong ??? [btw if u want to see my true appearance, not after very long and exhaustive party you can find it on previous pages]
orcSTacKLe
22nd May 2005, 08:12 PM
lol... here is me
orcSTacKLe
22nd May 2005, 08:14 PM
other me:P u like?
DarQ
28th May 2005, 11:39 PM
why BAD FRIEND
Goocio
29th May 2005, 01:21 PM
bad friend because he smokes and drinks beer ?? everyone does it [maybe almost everyone :p] You should know 1 thing he is one of the Jedi Knights from Srebrna Gora and he knows the bright side of the power so he is allowed to smoke and drink, nevertheless it is his way to kill strain, struggle with the dark side is so stressfull :D
[BoS]Templare
11th June 2005, 12:04 AM
bleble
Goocio
11th June 2005, 12:43 AM
Czy to jest MadMax ??? :p
[BoS]Templare
12th June 2005, 02:19 PM
haha madmax to dobre
[BoS]Templare
12th June 2005, 02:30 PM
A tutaj macie pewnego pana podczas golenia no dalej szczelajcie kto to ???
Goocio
12th June 2005, 05:31 PM
Tauren + ¦w. Mikołaj + oczy po dluuuuuuugiej imprezie = orcstackle ???? :p
Goocio
12th June 2005, 05:36 PM
Przygladajac sie uwaznie twoim fotom, zauwazylem pewne podobienstwo pani z aparatem fotograficznym na zdjeciu z szyldem browaru strzelec do kloegi z "okiem". Czy to jest rodzina ??? Jej metny wzrok i nieprzejzyste spojzenie czyni ja dosc podobna do wyzej wsponianego kolegi :p
[WTW]KOALA
12th June 2005, 07:23 PM
ej basior na tym 1 zdjeciu co tutaj dales na 1 stronie :P to ten calkiem z lewej czasem niegra w wc3 i niema nicka phroogo na xpamie a na orgu baton.detaur ? :> bo identiko wyglada jak ten koles wlasnie :P
[BoS]Templare
12th June 2005, 08:33 PM
guciu to niejest broda tylko pianka do golenia :D
Harpoon
27th June 2005, 11:13 PM
te zdjecia wrzucalem juz "jak wygladacie" ale wrzuce i tutaj.... dostalem niedawno dopiero :D
to z Krety z 2003 czyli juz troche dawno .;]
jesli to kogos interesuje to bylo to w drodze na najwyzszy szczyt krety Psiloritis (ma jeszcze jakas inna nazwe) ok 2500 :D .. oczywiscie wyprawa zakonczyla sie sukcesem :D
Harpoon
27th June 2005, 11:14 PM
a tu zdjecie z moimi zjebami z klasy (I klasy) czyli 2 lata temu prawie. :)
Radagast_red
30th June 2005, 03:22 PM
Heh to ja tez dodam zdjęcie jak nawet gutex dodal to trzeba sie zmobilizowac, ja to ten w czarnej opasce conana, czemu conana to juz inna sprawa
Harpagan_THC
30th June 2005, 10:38 PM
conan ale ty śliczniutki jesteś,a ta opaska dodaje ci uroku,jesteś zajęty w sobote?
Goocio
1st July 2005, 12:18 AM
spojrzcie na ta twarz !!! ta mina, i rozciagnieta skora jakby super szybkim motocyklem jechal, no i ten uklad ramion zdecydowanie pokazuje kto tu jest Harnasiem :p
Harpagan_THC
1st July 2005, 12:45 AM
Harnaś ruless
Bodek
5th July 2005, 07:56 PM
Oto moje zdjecie:P dwie z lewej to moje kolezanki a ta najblizej mnie to moja luba:P
TyfonNE
5th July 2005, 08:19 PM
Fajna ławka :D
Harpagan_THC
5th July 2005, 09:38 PM
Na fajna ta ławka,prawie tak fajna jak ta twoja koleżanka z lewej ,dasz mi do niej numer :?
Bodek
5th July 2005, 09:53 PM
ktora z lewej??
Harpagan_THC
5th July 2005, 11:28 PM
Ta najbardziej z lewej ma sie rozumieć
Bodek
6th July 2005, 12:04 AM
Hehe Dominika:D ma fajne ***** (znaczy sie ma czym oddychac:D)Ale jest tepa i mozna ja tylko pogladac :-P
Harpoon
6th July 2005, 12:09 AM
a piwo to specjalnie tak trzymasz zeby krytporeklamy nie bylo tak ? :D:D... no w sumie ta z lewej nawet fajna, ale ta twoja hmmm.... ma fajne ... wlosy ?:D
Bodek
6th July 2005, 12:23 AM
Piwo to chyba dembowe (syf) a jakos tak wyszło a moja ma fajnie nie tylko włosy:P
Harpagan_THC
6th July 2005, 01:16 AM
Tępe są najlepsze :J
Bodek
6th July 2005, 09:45 AM
Hehe :D zalezy jak kto lubi:P
THE_WORLD_SUCKS
6th July 2005, 10:50 AM
Piwo to chyba dembowe (syf)
CHESZ ZGINAC ZA BLUZNIERSTWO ?
Harpoon
6th July 2005, 01:07 PM
Bodek napisał(a)
a moja ma fajnie nie tylko włosy:P
taa.... tylko ze tylko wlasy jej widac :D
ShaQu
6th July 2005, 11:36 PM
bodek powiedz co ma fajnego oprocz wlosow toja luba?
P.S.
A ta z lewej to naprwde niczego sobie (ja tez lubie tepe :D).
Erdamon=Lewatywa
6th July 2005, 11:51 PM
Ja tam wole takie co mozna z nimi porozmawiac o nauce, sztuce, polityce itp.
Bodek
7th July 2005, 12:03 AM
ShaQu napisał(a)
bodek powiedz co ma fajnego oprocz wlosow toja luba?
P.S.
A ta z lewej to naprwde niczego sobie (ja tez lubie tepe :D). MOja ma wszystko fajne a jak komus sie nie podoba to mnie to z wora bo dla mnie jest the best a ja tepych nie lubie
DarQ
9th July 2005, 01:41 AM
fajna fajna tylko szoda ze nie chlopiec
Harpoon
9th July 2005, 02:42 AM
"....szkoda ze nie jest chlopcem" Porucznik Borewicz
tak powinno byc :D
Blahy Peter
9th July 2005, 04:55 AM
ja tyle od ziemi wyskakuje... ten.... opsajt i gol :D... zeby nie bylo ze offtopic to napisze sentencje jaka borewicz wyglosil na temat wara. jest to stara znana od wiekow prawda, warto ja jednak przypomniec: "sie gra sie ma" :P
Harpagan_THC
9th July 2005, 11:34 AM
,,idziemy do maximala na dziwki, ja tam wole jakieś młode z podstawówki'' i ,,fajna,fajna taka małolatka ,ale szkoda,że nie jest yyy chłopcem''
(borewicz to asior)<:
Harpoon
9th July 2005, 01:26 PM
"-sory ze zajebalem ci starego, ale moze sie troche porychamy ? co ty na to ?
-hajlkfskjaslkfjlasdkfhakljshflskdfjasdf
-no do chuja waclawa, polskiego w szkole nie mialas ?no nie porychalem w tym odcinku..."
:D:D:D:D
Goocio
13th July 2005, 12:21 PM
- sie skacze, sie plywa, cialko tez mam zajebiste . . . . .
- jak ci na imie ksiaze ?
- porucznik :p
DarQ
22nd July 2005, 09:09 PM
ostatnio goocio byl w tatoo's solun
TyfonNE
23rd July 2005, 12:42 AM
tia gdzie on to ma na plerach >) ?
czy to jakas rekompensata :> ?
czy to bylo robione z obrazka czy ktoś na żywo pozował ^_^ ?
ah tyle pytań a tak mało czasu...
Goocio
24th July 2005, 02:05 AM
wszystko bylo robione na zywca u darexa na chacie
piekne, co ? :p
szkoper
28th July 2005, 01:06 PM
to ja niewiem czy dobrze wyslalem ;]]]
Rake
28th July 2005, 01:52 PM
Originally posted by szkoper
to ja niewiem czy dobrze wyslalem ;]]]
Sorki, ale ja tez tego nie wiem, bo na tym zdjęciu całe G**** widać.Next time ZMIEN rozdzielczosc, zanim cos zamieszczasz, oki ? Z góry dzięki.
Blahy Peter
28th July 2005, 08:18 PM
Originally posted by [BoS]DooVee
na tym zdjęciu całe G**** widać.
to ci pochlebstwo :P:D
TyfonNE
29th July 2005, 05:38 PM
no nie... raczej gówna nie widać... :D
[BoS]Templare
31st July 2005, 03:22 AM
szkoper mam wrazenie ze cie znam, hmm niejestes czasem hoolywoodzkim gwiazdorem ?? :D
DarQ
9th August 2005, 08:06 PM
gdzie nasze zdjecia z .................
szkoper
9th August 2005, 08:15 PM
ta bylem kaskaderem w rambo :D:D:D:D sorki ale niewiedizalme jak to zmniejszyc ;/
Harpagan_THC
9th August 2005, 08:23 PM
harnaś ma klisze ,ale pewnie niebawem do mnie trafi,sam jestem cikaw jak te foty wyszły.
,,woodstock nam dał,ale i troche zabrał" uuaaaaa behemot
Goocio
14th August 2005, 12:01 PM
heheh ale i tak nie macie foty jak darq "awaryjnie wodowal" u wybrzezy woodstoq, argghhhaaaaa BEHEMOT !!!!!!!!!!
Harpagan_THC
14th August 2005, 04:43 PM
oto foty z woodstocku ,z warcraftowców byli:
-Darq
-Radagst_red
-Harpagan_THC
-Mama_THC
-Goocio (ale przez 2 godziny)
Harpagan_THC
14th August 2005, 04:54 PM
a tutaj robie saltoo (odjebało mi)
Harpagan_THC
14th August 2005, 05:02 PM
a tu darq ma zamiar mi obciągnąc <:
Harpagan_THC
14th August 2005, 05:05 PM
sztywka na peronie po zmasowanym ataku nalewek
DarQ
14th August 2005, 05:06 PM
to widze ze doszedles zanim cokolwiek zrobilem
dlatego tak nagle zmieniles zdanie
TyfonNE
14th August 2005, 06:22 PM
zarąbiste te salto .
Harpagan_THC
14th August 2005, 06:40 PM
darq nie doszedłem, ale grabarz cie wyręczył, a co do salta to do dzisiaj odczuwam ból lewej nerki <:
War_Chef
25th August 2005, 11:40 PM
oto ja i moji ludzie .... rozdanie świadectw ukonczenia gim.nr2 w Namysłowie (yeah):D :D :D Ja to ten na koscu po prawej , troszke głupie cienie ^^. A to duze czarne to moja laska YEAH I love wieloryby( tak naprawde to głupie spasione tak mnie wqrwiało ze masssakra ) ...............a i wyladalem w tym garniaqu poważnie (to myli)
Burzyciel
26th August 2005, 12:31 AM
Harpagan_THC po twoich akrobacjach widze ze tam musiało byc zajebiscie :D
War_Chef zapmniałes o obrazku :p
War_Chef
26th August 2005, 03:20 PM
tak myślałem ze o czymś zapomniełem ^^
TonyC
26th August 2005, 08:42 PM
Niewiem czy wszyscy wiedza ode mnie z klanu ale odwiedzilem Zythaara w Czechach. Zajebiscie sie bawiłem aż żal było jechać do tej dziury Polski :P
Tu zdjęcie Zytha :P
TonyC
26th August 2005, 08:44 PM
Wiecie aparat w telefonie i dużo zdjęc niestety nie wyszło :/
Zwłaszcza tych zajebistych w barze :/
Z kolesiem który mnie pytał non stop jakie są dziwki w polsce (oczywiscie po czesku bo tam nikt oprócz Zytha nie umiał angielskiego :D)
A tu jego brat: Gosu_player
Znany pod nickiem: [zbc]Winter_cz
TonyC
26th August 2005, 08:48 PM
Oki Oki oto prawdziwy Zyth :P
Naprawde się z nim zajebiście bawiłem :D
Niema to jak samotnie pojechać do Czech :D
TonyC
26th August 2005, 08:50 PM
Fajnie tam wszystko tanie, hazard dozwolony i można oglądać pornole w barze :)
¯yć nie umierać ( ale laski coś takie sobie :/)
Harpagan_THC
27th August 2005, 03:24 AM
pornole w barze? ja kcem do czech.
a nie piliście takiej fajnej zielonej vodki?
ps. War_Chef fajna dupa z ciebie <:
EDIT BY TONYC: Pilismy ale najlepszy byl podpalany drink :P (52 sie nazywa czy jakos tak)
Goocio
28th August 2005, 03:34 PM
war_chef fajna fryzurka :D
DontgivemebanS
4th September 2005, 10:59 PM
Sorry mans but i dont understadn polish so i see pictures and i send my picture :))
Phob
4th September 2005, 11:44 PM
no kurde... wam tez przypomina basiorka? moze to dalsza rodzina, co basiek? :D
MaN-O-WaR
4th September 2005, 11:56 PM
DontgivemebanS napisał(a)
Sorry mans but i dont understadn polish so i see pictures and i send my picture :)) Gokhan and his *****es ^__^
Btw u r family with Basior or what ?? :D (look @ his photo and u will see similarity ^__~ )
DarQ
5th September 2005, 06:38 PM
moze to proncislaw??
a ten po prawej maly basior
Blahy Peter
7th September 2005, 05:14 PM
a wg mnie to on jest pedofilem. popatrzcie na te rece :P
Harpagan_THC
7th September 2005, 07:12 PM
przypominają mi sie słowa najpopularniejszego polskiego porucznika ,,Fajna fajna, taka małolata,szkoda,że nie jest chłopcem..."
DontgivemebanS
9th September 2005, 12:43 PM
Again me :) JudgE_Of_Nİghts
Harpagan_THC
10th September 2005, 12:43 AM
troszke pedalskie to zdjęcie .............................................
DarQ
10th September 2005, 02:45 AM
racja
[BoS]Basior
10th September 2005, 09:53 AM
hahah dobre to było Harpagan ale moze u nich takie foty sie robi...cholera wie:]
Burzyciel
10th September 2005, 12:03 PM
A moze Basior ma rozdwojenie jazni :D Moze sam o tym nie wie :D
Y4r0
10th September 2005, 12:21 PM
"Sędzia Nocy"
buahahahahaha :P
TonyC
10th September 2005, 01:45 PM
Lolz sedzia nocy...
No zgadza sie niechcial bym byc w jego pokoju w nocy :D
Harpagan_THC
10th September 2005, 01:49 PM
ale chłopaczków sobie zbałamucił
Blahy Peter
10th September 2005, 02:26 PM
Originally posted by TonyC
Lolz sedzia nocy...
No zgadza sie niechcial bym byc w jego pokoju w nocy :D
beuhehe.. :D ale chlopaka zmiazdzyli :D a on nawet nie rozumie po polsku ;/ :P ale zwroccie uwage na to jak efekciarskie jest to zdjecie.... nomalnie te blyskawice cienie... nie mam pytan. i zolta koszulka... i czapeczka :P
Odolan
10th September 2005, 02:39 PM
no nie smiejcie sie z kolegi :D
PS. gdzie on mieszka??
Burzyciel
11th September 2005, 05:02 AM
Kumpel miał w opisie na gg: "Prawdziwych wiesnikow juz nie ma"
A jednak sa :D :D
[BoS]Basior
11th September 2005, 11:47 AM
Dobra koniec żartow on jest spoko kolesiem zagrajcie na niego albo z nim zobaczycie jak wymiata:]. Jeszcze mu ktos przetlumaczy i mu bedzie smutno potem a mi glupio.
[BoS]Templare
12th September 2005, 05:00 PM
nie no ale fakt faktem to na pedałka wygląda ......
a moze to normalne w serbii ?? :D:D:D
Edit by Basior: w Turcji:>
ShaQu
13th September 2005, 01:58 PM
[BoS]Templare napisał(a)
nie no ale fakt faktem to na pedałka wygląda ......
a moze to normalne w serbii ?? :D:D:D
Edit by Basior: w Turcji:> Hmm templare ty tylko piotrafisz sie smiac z czyjs zdjec
P.S. Pokaz swoje :)
DarQ
14th September 2005, 12:16 AM
jakies pioruny sobie strzelil na fotce
Harpagan_THC
14th September 2005, 01:28 AM
nie śmiejemy sie z niego, tylko z jego twórczości (pedalskiej odrobinke)
Ardanis
14th September 2005, 02:57 AM
Hehe, a co jest "pedalskie"? Jak facet zalozy rozowa koszule to od razu jest pedal?:D Oj ludzie ludzie... Dla mnie koles wyglada zupelnie normalnie:) Troche "basiorowato", ale normalnie.
Palec
14th September 2005, 11:39 AM
Mi tam bardziej Maxxxa przypomina,tez taka karnacja:pFajne komentarze,a najlepszy z tymi rękami pedofila(lol):D
[BoS]Templare
15th September 2005, 07:03 PM
Pojedynek dwoch gosu kto wygra ?? :D
a to ci WESTERN :)
TyfonNE
15th September 2005, 07:05 PM
buhahahahaha cool
i jeszcze te zalotne oczko Basiorka.... czy ty zajmujesz sie powaznie grafika komputerowa :>?
[BoS]Templare
15th September 2005, 07:06 PM
hehe powiedzmy ze grafika to takie hobby :D
[BoS]Templare
15th September 2005, 07:15 PM
GG no RE Basior(samiec wilka) GW
HEADSHOT
PS : Mniej wiecej tak koncza cheaterzy i ci co narazaja sie adminom
masco
15th September 2005, 07:28 PM
No musze przyznać, że kaktusy ci wyszły!!!:D
Goocio
15th September 2005, 07:38 PM
wiedzialem, ze basior potrafi byc niebezpieczny, ale czegos takiego sie nie spodziewalem :p
btw basior nie wiedzialem, ze masz taka wypasiona giwere
[bGm]d0NiCzk4
15th September 2005, 07:50 PM
masco napisał(a)
No musze przyznać, że kaktusy ci wyszły!!!:D
taaa...kaktusy rox
[BoS]Basior
15th September 2005, 08:28 PM
Hahahahahahaha ja was jeszcze kiedys wszystkich po kolei zapier*****:P. Heh dobre dobre az mnie zatkało Templar:P
[BoS]Templare
15th September 2005, 08:50 PM
heh mi to czasem przychodza zjebane pomysly do glowy :D
Y4r0
15th September 2005, 10:17 PM
PWND ! :D
Xeran
16th September 2005, 06:05 PM
Buahahahaahha Troche mnie nie bylo na forum a tu takiee HeadShoty lataja :D buahahahaa :] Zaczynam sie bac WarChiefa naszego :D:D:D:D
War_Chef
18th September 2005, 10:59 PM
Będzie was lagą lał po plecach ;D
Harpoon
19th September 2005, 09:20 PM
bueheheheh ... dobre ;D ... ciekaw jestem dlaczego to zawsze to basiorqu jazda jest ... no niby jest tu wladza absolutna (nie mylis z absolutem;D) a jakos tak ,.. szacunku to ma duuzo ;p .... i wogole ludzi sie go boja to widac ;D nie ma to jak szanowany lider ;p;D
masco
26th September 2005, 02:59 AM
Bo wszyscy go lubią ;] sądze że to taki objaw sympatii bo nie wiem jak to inaczej nazwać:D
Y4r0
1st October 2005, 11:11 AM
xd :PPPPPPPPP
czuje że tym razem basior zareaguje inaczej ;p
Pro_Player__
1st October 2005, 06:09 PM
hehaeha co wy z baska robicie ?:D jakies przeszczepy :D
masco
4th October 2005, 12:22 AM
nie przeszczepy tylko PRZESTRZEPY:d
[BoS]Aniol
4th October 2005, 01:09 PM
wszystko ok, cool fota, ale to juz 2 strona postow bez zadnego zdjecia
Harpagan_THC
4th October 2005, 02:55 PM
oto moja mamina (gosu)
DarQ
4th October 2005, 03:10 PM
a masz tate??
Harpagan_THC
4th October 2005, 03:28 PM
on...
DarQ
6th October 2005, 03:12 PM
twoj stary jest zajebisty - byl w uesa
jak by tam jechal jeszcze raz to zagadaj moze mnie wezmie
Harpagan_THC
6th October 2005, 03:49 PM
ty durniu pisze sie ułesa albo junajtetstejts a nie ueas, a po co kcesz tam jechać źle ci na £otwie ?
DarQ
6th October 2005, 07:33 PM
ale slyszalem od kumpli ze w ulesa jest zajebiscie
i wszyscy nosza szerokie portki i wogole fajny klimat
a tu co pelno lysych i zuli, paru skejtow na plusie
Harpagan_THC
6th October 2005, 11:07 PM
brak mi słów ( ale to chyba dlatego że jestem najebany i mi sie nie kce pisać) ale moim zdanie to ułesa jest gejowskie ...
Goocio
8th October 2005, 06:24 PM
tylko wypasieni kolesie jezdza do junajtetstejtsofameryka, ja bym chcial tam pojechac [jesli to gejowskie to pojade razem z darq, zeby nie bylo, ze nie czuje tego klimatu] bardzo chcialbym spotkac sie tam z alenem ajwersonem i emynemem bo to fajni goscie i fajnie hiphopa spiewaja i maja szerokie portki i pewnie wszyscy mnie beda lubic jak wroce i powiem, ze smigalem z nimi po ułesa, bilismy sie z policja i wogole fajnie bedzie jak bede mial takich ziomkow za oceanem, moze sie przeprowadze wtedy ???
oooo a jak beda mna zachwyceni to mi moze jakies majne dresiki albo łańcuchy dadza w prezencie . . . o adidaskach nawet nie smie marzyc
[BoS]Basior
19th October 2005, 12:52 AM
A o to gdzie w zeszłym tygodniu zawędrowaliśmy z ekipą moją kochaną:> Bar "U Buby" na Blachowni nas powitał pięknie:]. A co się działo macie na fotach
btw moze byście zapodawali jakies swoje foty a nie tylko ja musze dawać swoje:>. Nie wstydzcie sie waszych krzywych ryjów:]
Fota 1 - ja i moje przyjaciółki i 2 kolegów.
Ja to ten z prawej dla niekumatych:P NA początku lightowo browarki itp.
[BoS]Basior
19th October 2005, 01:00 AM
Foto 2 - Potem zaczeło się ostre chulanie. Niektórych nawet bolały pewne cześci ciała:]
[BoS]Basior
19th October 2005, 01:03 AM
Foto 3 - A na końcu juz nie było ze mną różowo;p
DarQ
19th October 2005, 02:30 AM
ten na koncu stolu?
basior musisz mnie nauczyc paru trikow na parkiecie- tez kce krolowac
Y4r0
19th October 2005, 10:45 AM
heeej na ostatnim zdjęciu po lewej kolega z okiem :D :D:D
[BoS]Basior
19th October 2005, 12:44 PM
JAk do was przyjade to was naucze Darq, bo z tego co widze i słysze to nie macie rytmu:P.
btw słyszalem ze scioles włosy i goocio mowi ze straciłes fason:P?
DarQ
19th October 2005, 04:29 PM
wiem ze bylem piekny, za 2 lata odrosna
a co do kolegi z okiem to niewidzialem go - ukryl oko
Harpoon
19th October 2005, 08:57 PM
foto 2
nie ma to jak mala perwersja tani po lewej w blond wlosach ;D
Foto 3 - A na końcu juz nie było ze mną różowo;p
ja bym powiedzial ze byles rozowy ;D
Harpoon
19th October 2005, 09:39 PM
wycieczka do zakopanego z wrzesnia tego roku ;D
Harpoon
19th October 2005, 10:11 PM
i jeszcze jedno
Harpoon
19th October 2005, 10:16 PM
a tu fota z wyjazdu do tarnowa jeziernego , kolo slawy (to chyba nadal jeszcze jest dolnoslaskie) ... tak wiem jestesmy zjebali ;D
DarQ
19th October 2005, 10:26 PM
harpoon ty golasie podnieciles mnie
btw na 1 obrazku ci 2 po lewej ostro zajebani byli bo rozmowa wrzala, tez tak lubie :d
[BoS]Templare
20th October 2005, 11:19 PM
lol ten jeden koles ma zielony jezyk - za duzo wpierdala batonikow moj brat to kiedys miał
Goocio
22nd October 2005, 01:31 AM
odnosze wrazenie ze ten z recznikiem sie zesiusial w spodenki . . . .
Goocio
22nd October 2005, 01:33 AM
Basior ty to masz takiego zachodniego stajla ja widze, sciemniasz ladne panie na parkiecie i pewnie je pozniej rushujesz swoim wrozbita :p
DarQ
26th October 2005, 11:50 PM
na znicze?
MaN-O-WaR
27th October 2005, 03:33 AM
DarQ napisał(a)
na znicze? Kobiety jakbys jeszcze (o zgrozo) nie zauwazyl bardzo lubia switlo ze swieczek (duzo bardziej niz z zarowki) bo to jest romantyczne :p
Harpoon
27th October 2005, 04:49 PM
Goocio napisał(a)
odnosze wrazenie ze ten z recznikiem sie zesiusial w spodenki . . . .
hahah no faktycznie tak to wyglada. bynajmniej wyszlismy ledwo co z wody wiec wiecie ;D
koles ma zielony jezyk bo nie mielismy juz nic zarcia i pol dnia o suchym pysku siedzielismy ;D
Goocio
29th October 2005, 02:52 PM
MaN-O-WaR napisał(a)
Kobiety jakbys jeszcze (o zgrozo) nie zauwazyl bardzo lubia switlo ze swieczek (duzo bardziej niz z zarowki) bo to jest romantyczne :p po co ?
Ardanis
30th October 2005, 12:42 PM
Postanowilem wreszcie zapodac swoja morde :P
Goocio
30th October 2005, 05:00 PM
jakby tak ci dodac taka pedalska brudke to przypominasz mi mojego hujowego wspollokatora z akademika, cale szczescie, ze sie juz wyprowadzil :p
rada: nie zapuszczaj pedalskiej brody [bo ci sie moze w mozgu popierdolic]
Kościk
30th October 2005, 09:34 PM
Marioslaw napisał(a)
omG Ardanis jaki brzydal w dodatku w chcie u Kościka pewnie jego cyfrufko robiles albo telefonem :P ale rozmazane z deczka
z telefonu, taka jakosc, bo slabe swiatlo bylo
Ardanis jak sie nie goli to ma taka brudke dziwna wlasnie :P
TonyC
30th October 2005, 10:56 PM
Idz sobie na forum ogólne pospamuj marioslaw
A nie paletaj sie z takimi tekstami po naszym forum
Harpoon
31st October 2005, 01:21 AM
jeszcze jedno poryte zdjecie;]
niestety nie moge dodac .. ale wejdzcie tutaj, mniej wiecej w polowie strony;]
http://eurobattle.net/forum/showthread.php?s=&threadid=17917&perpage=15&pagenumber=2
Ardanis
31st October 2005, 01:34 PM
Marioslaw, chyba zapomniales JAK blisko mnie mieszkasz:) Juz teraz mozesz zaczac sie bac wychodzic z domu:D
Harpagan_THC
31st October 2005, 09:55 PM
ardanis wychratał by cie
MaN-O-WaR
2nd November 2005, 03:05 PM
;P
P.S. Odpowiadajac na pytanie ktore tutaj pewnie niedlugo padnie - nie, wiekszej sie nie dalo ;p
[BoS]Templare
2nd November 2005, 03:38 PM
fajna morda fajne tło :]
War_Chef
2nd November 2005, 05:46 PM
fajen zdjęcie , chcecie moje ??? to popatrzcie na avatara tonego ^^
Goocio
2nd November 2005, 05:57 PM
basior mi powiedzial, ze wygladasz jak ja, mylil sie raczej, ale masz proste wloski :p
a ta menda basior mowil ze takie jak ja :o
Harpagan_THC
2nd November 2005, 05:59 PM
manowar ciebie też by wycharatał ;>
ShaQu
2nd November 2005, 09:55 PM
A w tle znicze kupione od basi :D
War_Chef
4th November 2005, 08:21 PM
Prerzed kuracją ...
War_Chef
4th November 2005, 08:23 PM
W trakcie ...
War_Chef
4th November 2005, 08:24 PM
Po..... czysta magia "skarpety"
[BoS]Templare
5th November 2005, 09:33 AM
łeee tam skarpeta naciagnij se prezesa na głowe to dopiero zmienia ci sie rysy twarzy...
edit by Basior: w skarpecie wygladasz jak prawdziwy MADAFAKA
War_Chef
5th November 2005, 04:23 PM
na prezesa mam za duzą glowe , nie zabym proobowal .. xD
Goocio
5th November 2005, 05:49 PM
fajnie, fajnie macie na chacie . . . . . .
PlaYeR_GoSu.
15th November 2005, 03:43 PM
zdejcie z polmetku :P z kolezankami kturych nie znam :P
[BoS]Templare
15th November 2005, 10:24 PM
fajne foto.... dobra kto zgadnie jaki wyraz akurat mowil player_gosu ?
Bodek
15th November 2005, 10:56 PM
zajebisty jest ten z tyłu w rozpietej koszuli xD
MaN-O-WaR
16th November 2005, 12:33 AM
Bodek napisał(a)
zajebisty jest ten z tyłu w rozpietej koszuli xD .... no coz widac niektorym sie faceci podobaja :D
Harpagan_THC
16th November 2005, 01:40 PM
znalazlem fajne starsze zdjęcie ze swojego starego pokoju .
ShaQu
16th November 2005, 03:16 PM
[BoS]Templare napisał(a)
fajne foto.... dobra kto zgadnie jaki wyraz akurat mowil player_gosu ? " Jest jakis cfaniak " ---> to powiedzial :D
Bodek
16th November 2005, 05:09 PM
MaN-O-WaR napisał(a)
.... no coz widac niektorym sie faceci podobaja :D chodziło mi raczej o to ze zabawnie wyglada-_- ale moze mowisz o sobie i nie zajarzyłem:)
[BoS]Templare
16th November 2005, 09:40 PM
Originally posted by ShaQu
" Jest jakis cfaniak " ---> to powiedzial :D a wg mnie to on mowi długie YO! :D
Harpoon
16th November 2005, 10:01 PM
[BoS]Templare napisał(a)
a wg mnie to on mowi długie YO! :D
no tez mi sie tak zdaje
Goocio
18th November 2005, 01:52 AM
moim zdaniem on krzyczy "Basior ty PIPO !!!" ;)
ShaQu
18th November 2005, 11:04 AM
Goocio napisał(a)
moim zdaniem on krzyczy "Basior ty PIPO !!!" ;) Pytalem sie go, co krzyczal ale on nie pamieta Tt :D ^^ a to co goocio dales za przyklad to jest calkiem mozliwe TT
PlaYeR_GoSu.
21st November 2005, 09:15 AM
co do tego zdjecia to powiedzialem " GOSU ZE MNIE " :P albo moze hmmm " KURWA " :P
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.