PDA

View Full Version : Reforma Klana

Pantosh
06-28-2008, 14:02
E ovako drustvo da kazem par ''pametnih'' reci.Posle one sramote od juce i ne organizacije malo je falilo da izadjem iz klana zato sto nisam mogao verovati da smo toliko ne organizovani i ne zainteresovani.Klan ima oko 45 clanova(omg!) od toga 80% nije activ pa sta ce onda u klanu pitam se ja?Ovo su moji predlozi:
1. Sve ne aktivne igrace izbaciti bez obzira koji su lvl i koji % imaju...
2.Ostaviti u klanu oko 15-tak igraca koji su manje vise activ ili koji su nekada igrali cw i na koje se moze covek osloniti...zato sto mozemo da funkcionisemo lepo i sa 15-tak za cw i ne treba vise....
3.Novi clanove zvati samo ako su dobri igraci i ako su +20 lvl i ako su activ i naravno prvo odigrati test game sa njima da se vidi kakvi su da nisu slucajno neki lvl upperi ili tako nesto slicno i naravno pre ulaska proveriti banlistu da nisu za nesto vec reportovani zato sto za hackere nema mesta u clanu...
4.Novi clan klana mora biti peon 20 dana pa onda moze da se promovise u grunta zasto 20 e pa zato ako neko moze da izdrzi u klanu 20 dana i da bude peon i da ne izadje iz klana velika verovatnoca je da ce i ostati u klanu zato sto mi je muka vise od onih sto budu 2 dana u klanu i izadju odma...
5.Klanski kanal ce imati status privatnog tj samo da mozemo mi clanovi da blejimo na njemu a kada bude neki cw onda stavimo status kanala na public i to je to...
6.Oni tardi sto kao ''ucu u klan ako mi das shamana ili grunta'' ne da nece mocu u klan nego NECE :)
7.Ako neko ima vise acc sto je velika verovatnoca i ako je sa 1 u nasem klanu a sa 2 u nekom drugom automacki leti iz klana zbog ne lojalnosti...
8.Kada se zakaze neki cw i dogovorimo se da igramo tad i tad ako se neko javi da igra pa onda ispali i ne dodje velika verovatnoca je da ce biti izbacen iz klan....
9.Clanovi klana moraju i biti i aktivni i na forumu koliko toliko mislim ovo je sramota da na forumu samo 2 clana pisu nesto a ovi ostali se nisu ni pojavili a kamoli nesto napisali....(druzenje je najbitnije)
10.Organizovace se turniri unutar klana time se moze odrediti ko ce igrati cw i ko vredi nesto a ko ne...a i clanovi ce imati malo vise obaveza da dolaze i da budu aktivni...
Ima jos MNOGO toga sto se mora promenuti ali me mrzi da pisem...
zanima me misljenje na sve ovo moje skrabanje ostalih sh. i ch. ovih grunt i peon misljenje me ne zanima...

TeamGeist
06-28-2008, 14:59
U potpunosti se slazem s tobom, sve sto si napisao vrijedi od danas i to ce biti to.

Pantosh
06-28-2008, 15:53
:tclosed: