PDA

View Full Version : imba farm xD

eXecUt0r
28th February 2008, 06:20 AM
gledajte i ucite se :D
nakon 2 poraza od mene burny se pohvalio kako je imao cs 66-24 za 12:40 sa svojim omiljenim herojem a pogledajte mene ^^ imba skilled btw replay sa njegovim sam napravio iz prve(sa istim skill i item buildom) a sa nevermorom iz druge u prvoj bio nesto losiji a u drugoj pogledajte :D posle sam probao jos sa nevermorom uspeo sam da uzmem 5 kripova vise ali mi je deni bio za 20 manji :D
berg uvali ovo ss adminima(sa nevermorom) ako neko uspe nek mi ostane ban ako ne nek skinu...:D saberi deni i ubijenih i dobices imba broj :D kratko je svaki po 12 minuta:D evo i replayovi gde pawnam burnija 1v1 :D u drugoj ispada nakon fba i kad sam doneo vladimir zanimljivo :D sa pudgom je zanimljiva partija u jednom momentu sam mislio da sam izgubio ali onda sam shvatio da sma lood sto tako mislim :D

EDIT BY LIFE:you have time till tonight to translate this thing into english or it will be deleted + i dont see the point of this silly thread!hf

LifeDrainer[RO]
28th February 2008, 07:31 PM
ok it seems he doesent care about this so in next hours i will delete it if still no answer

eXecUt0r
28th February 2008, 09:16 PM
he always read posts at night...

OMGBergrush
29th February 2008, 01:27 AM
this has nothing to do with tss so its going to get deleted soon. i leave it for few days if those who like 1-1 want to dl some quality replays.
p.s. exec change sig to mine because for this one you will most likely get ban