View Full Version : Balkan issues
obey.my.dreamz
17th February 2008, 07:21 PM
:( pfff
http://youtube.com/watch?v=hD8hhEcFQWM
pRiMe
17th February 2008, 07:25 PM
Tuzno ali istinito :(
Sacred_Zd
17th February 2008, 07:27 PM
hehe jbga, Balkan :)
Becko0
17th February 2008, 07:53 PM
Please can any1 explain me the situation with kosovo
I rly wanna know.
-Destroyer-
17th February 2008, 11:12 PM
najache
''martinko33 (1 day ago)
slovensko je s vami bratia srbi!!..jebat albanske kurvy!'' :D
Sacred_Zd
17th February 2008, 11:13 PM
ahahahh =))
[_Shpaolin_]
17th February 2008, 11:18 PM
Please can any1 explain me the situation with kosovo
I rly wanna know.
long story ,simply explained as ''time'' and ''people''
najache
''martinko33 (1 day ago)
slovensko je s vami bratia srbi!!..jebat albanske kurvy!'' :D
mozda jednostavni ban ili smiri te zivce i budi covjek
obey.my.dreamz
17th February 2008, 11:52 PM
otvoreno kazem da se iseravam po svim mrtvim albancima, i ko ce sad da me banuje , da vidim tu mudonju.!!
( +1ps. no ban in clan 4um)
-Destroyer-
18th February 2008, 01:00 AM
.. sve je vise glupih,a sve manje pametnih.. narod je 100ka.zbog toga se desava to sto se desava
pecony_92
18th February 2008, 02:06 AM
.. sve je vise glupih,a sve manje pametnih.. narod je 100ka.zbog toga se desava to sto se desava
totalno agree shiptari su vecinom retosi pogotovu kosovari
rapeMe
18th February 2008, 02:33 AM
pa pogledaj samo njihove obicaje ... mnooogo uvrnuto ..
ali ti ne mozes pecony da tvdis da su oni kao pojedinci glupi,samo zato sto ih mrzis ..
oni su samo malo sjebani u mozak..
pecony_92
18th February 2008, 02:58 AM
pa pogledaj samo njihove obicaje ... mnooogo uvrnuto ..
ali ti ne mozes pecony da tvdis da su oni kao pojedinci glupi,samo zato sto ih mrzis ..
oni su samo malo sjebani u mozak..
mogu jer sam 7 leta zaredom iso u Ulcinj na more i to po 2 meseca to ti je ko nesto vise od godinu dana sa njima,znam kakvi su ima dobrih likova ali mnogi kosovari su IQ kao Thrall shvatate poentu,domaci siptari ulcinjani nisu losi ljudi za razliku od kosovara
pLavsHa
18th February 2008, 07:43 AM
Brate, znash kako sam se skenjao... :(:(:(:(:(:(:(:(
Bolje mi je sada... :)
pRiMe
18th February 2008, 01:00 PM
Shpaolin matori moras nas razumeti zasto mrzimo albance.
Sta bi bilo da shipusi odu u hrvatsku i nasele se i uzmu parce hrvatske i bude nezavisna....
pecony_92
18th February 2008, 01:02 PM
previse vredja Ykca da nije na to pomislio
Jovic
18th February 2008, 01:22 PM
nije na meni da komentiram ..... ali nešto mi nije jasno... eo vidim svi pišete... jebete im mater albancima, kosovarima.... mrzite ih iz dna duše.. pa šta će vam onda... ako se ne varam... njih ima više na kosovu nego srba... pa ako se žele odcjepit sa velikom većim kako sam ja razumio na televiziji šta kažu... neka se odcjepe..... a uostalom.. šta će vam šiptari u državi ...
pecony_92
18th February 2008, 01:23 PM
nije na meni da komentiram ..... ali nešto mi nije jasno... eo vidim svi pišete... jebete im mater albancima, kosovarima.... mrzite ih iz dna duše.. pa šta će vam onda... ako se ne varam... njih ima više na kosovu nego srba... pa ako se žele odcjepit sa velikom većim kako sam ja razumio na televiziji šta kažu... neka se odcjepe..... a uostalom.. šta će vam šiptari u državi ...
daj mi pusku da im smanjim populaciju!!!
pRiMe
18th February 2008, 01:55 PM
Jovicu brate uzeli su parce srbije koje nije njihovo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je nase !
Jovic
18th February 2008, 02:09 PM
eo... baš sam malo pročito.. pa neznam baš jel to vaš teritorij .... uglavom.. struktura stanovništva
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Kosovo_ethnic_2005.png ... slika govori 1000 rječi ... čito sam neš i o povijesti... kak su bili pod bugarskom bla bla bla neznam ima toga na tone... nije mi se dalo...
UdIsBlizBadJoke
18th February 2008, 02:16 PM
Teritorija je nasa zakonom i deklaracijama i tim sranjima, medjutim njih je mnogo vise. Ali kad bi se tako gledalo, pa onda bi pola sveta postalo Kina...
obey.my.dreamz
18th February 2008, 02:18 PM
hahaha kakvo sranje,.. znate ono sto je bilo sinotj u beogradu, sto su rushili trafike, semafore, razorili mcdonalds etc.. haha dolazi profesorka biologije , i optuzuje nase decake iz odeljenja da smo to mi radili,..koja ludacha ...ZHASU,, kaze: " Vi pijete, duvate,.. demolirate izloge i trafike,.. KOMA!"
pRiMe
18th February 2008, 02:20 PM
@Plague dobro recheno.
@jane lol xD hooligani xD ovde kod mene ima jedna pekara koju drze shipusi i svi krenuli da je ''nukuju'' xD ja malo sa ortakom jednim rokno samo koju ciglu :D
rapeMe
18th February 2008, 02:24 PM
janjetina kopas sam sebi rupu ..
@prime - ovde kod nas bilo dosta pandura i nisu dali da rusimo siptarske trafike... pun ih je qrac .. prodaju sladoled ..=))
[MdE]ThundeR
18th February 2008, 02:31 PM
Mislite deka ke dojde do vojna ? :ohmy:
pRiMe
18th February 2008, 02:36 PM
@thunder Oo
@rasho hahaha prodaju sladoled ;D ovde kod nas prodaju bureka xD i malo ti pljunu unutra pa ti prodaju xD
rapeMe
18th February 2008, 03:06 PM
@prime i limunadu xD
pRiMe
18th February 2008, 03:17 PM
ahaha to da rade u ns-u vise ne bi radili....xD
Edit : eh nas dobri stari drug janjetina je banovan :( pitam se zasto xd
pecony_92
18th February 2008, 10:04 PM
bez shale molim i smiles molim ozbilnja je situacija ae ko ljudi da diskutujemo ovde[barem ovde] bice rata i neko nam nece moci nista zato sto su oni sami prekrsili povelju UN
Jovic
18th February 2008, 10:18 PM
aha... ak bude rata.. isto će bit ko i 98..... ako se rusija umješa... jao si ga nama onda...
obey.my.dreamz
18th February 2008, 10:45 PM
bez shale molim i smiles molim ozbilnja je situacija ae ko ljudi da diskutujemo ovde[barem ovde]
Agreed.
@jovic
zar ne beshe to 99 ?
al treba da se umesaju,.. mnogo su ameri rashirili krila...
pecony_92
18th February 2008, 10:57 PM
Agreed.
@jovic
zar ne beshe to 99 ?
al treba da se umesaju,.. mnogo su ameri rashirili krila...
placebo nabina lol jeste 99 pevacemo opet avione slomicu ti krila.....
Jovic
18th February 2008, 10:59 PM
a dobro fulo sam jednu godinu :noob:
Brian_Molko
18th February 2008, 11:20 PM
ma brate za sve je to kriv pizdetina tadic!
a svim kosovskim albancima opusteno cu jebati mater .... sad se kod nas u Odzacima skubila fudbalska huligansaka ekipa i ide da jeba mater svakom siptaru u gradu,ovo je srbija jebacemo ima mater,prvi ulzazim u bus sa dobrovoljcima da ratujem za kosovo,nemaju oni pojma koja istorija i srpska krv tamo lezi.
napravicemo im ekces ovde kod nas nijedan siptar nece ostati,niti ikada ponovo prodavati sladoled (mada imaju najjaci sladoled u gradu al jescu onaj na stapic).Boli me kurac za svakog siptarskog pagana koji koraca po zemlji srbiji,smrt svima njima.Za majku srbiju do smrti i poslednje kapi krvi,da se zna ko je i sta je Srbin bio,jeste i sta ce biti uvek naspram njih.
samo jaKo i bez milosti ni za jednog kosovskog albanca gresnika,paganina,necoveka,nebazdarenu stoku.Ni jedna srpska crkva na nasoj teritoriji nece nekaznjeno goriti,a svaka dzamija pocivace u rusevinama greha albanskog.Svaka majka sina jedinca neka salje u boj i svaki otac neka se njemu pridruzi!Srbija se mora sacuvati.Smrt agresorima i smrt onima koji misle da mogu Srbijom igrati monopol i riziko.Usli su u nasu teritoriju neka se suoce sa posledicama,svim srcem odlucno i zajedno do kraja,njihovog kraja !
Post Scriptum
ko je napravio acc placebo.nabina jebacu ga jaKo .... tako jaKo xD
Sacred_Zd
18th February 2008, 11:23 PM
Ima par Kosovara kod mene u selu, pekari su, i mogu da kažem da su ok.
Ali Serbia = Kosovo ! ;D
Nessie
18th February 2008, 11:31 PM
aha... ak bude rata.. isto će bit ko i 98..... ako se rusija umješa... jao si ga nama onda...
i eto 3. svjetskog rata :)
Bonzy
19th February 2008, 12:19 AM
i eto 3. svjetskog rata :)
da sigurno ce 3. svetski rat zbog "zemlje seljaka na brdovitom balkanu" XDDD
Sacred_Zd
19th February 2008, 01:08 AM
ма стварно, исто ко да сад 1000 талијана дође на неки оток у хрватску и прогласе државу своју, ма јебо би им матер.
што би тито реко на ово... :)
OMGBergrush
19th February 2008, 01:21 AM
da sigurno ce 3. svetski rat zbog "zemlje seljaka na brdovitom balkanu" XDDD
nebi bilo ni prvi ni poslednji put
-eXtasY-
19th February 2008, 01:27 AM
Prvi ne , al' poslednji verovatno :)
rapeMe
19th February 2008, 01:29 AM
ma brate za sve je to kriv pizdetina tadic!
Jebo te nikolic u dupe ..
on bi kao , da je na vlasti (sto naravno nikad nece ni biti) , uspeo nesto da uradi ..
uradio bi qrac .. samo bi zapali u jos veca sranja .. zaratili bi sa amerikancima za 5-10 dana , a izgubili bi kosovo kao i sad ..
i sta ? gotovo je sad , kasno je .. nemozes ti da branis kosovo kad u njemu zivi 95% siptara.. koga da branis ? to jeste nasa zemlja ali nije nas narod..
trebali smo o tome da mislimo 90tih kad su polako poceli da dolaze .. a sad qrac u zube !
i samo gledam ove nase debile sta rade .. jbt , pa mi smo toliki idioti da je to neverovatno .. bijemo se sa nasim pandurima ,eeej ? Pa gde je tu logika ?! kao da panduri vole sto je kosovo otislo u qrac ..
umesto da se primire i da ne prave sranja oni huligani,moz' misliti , krenuli da isprazne negativnu energiju .. debili !
ionako ce svi ti za 2-3 god , ako ostane kosovo nezavisno ,tesko da nece x'( , morati da prihvate tako kako je ..
valjda je to to .. mozda dodam nesto .. pff
imba.AOE
19th February 2008, 01:38 AM
za sve kriv tito!! Picka mu materina PROKLETA!!!
On je napravio pokrajne u srbiji (kosovo, vojvodina..) i time "odvojio" srbiju na delove..
MAMU MU JEBEM USTASKU..
sry guys morao sam.. :)
bolje nemoj ovo komi da vidi xD
DaV
19th February 2008, 02:02 AM
jebo sam im mater kad-tad.
pRiMe
19th February 2008, 02:14 AM
Jebo te nikolic u dupe ..
on bi kao , da je na vlasti (sto naravno nikad nece ni biti) , uspeo nesto da uradi ..
uradio bi qrac .. samo bi zapali u jos veca sranja .. zaratili bi sa amerikancima za 5-10 dana , a izgubili bi kosovo kao i sad ..
i sta ? gotovo je sad , kasno je .. nemozes ti da branis kosovo kad u njemu zivi 95% siptara.. koga da branis ? to jeste nasa zemlja ali nije nas narod..
trebali smo o tome da mislimo 90tih kad su polako poceli da dolaze .. a sad qrac u zube !
i samo gledam ove nase debile sta rade .. jbt , pa mi smo toliki idioti da je to neverovatno .. bijemo se sa nasim pandurima ,eeej ? Pa gde je tu logika ?! kao da panduri vole sto je kosovo otislo u qrac ..
umesto da se primire i da ne prave sranja oni huligani,moz' misliti , krenuli da isprazne negativnu energiju .. debili !
ionako ce svi ti za 2-3 god , ako ostane kosovo nezavisno ,tesko da nece x'( , morati da prihvate tako kako je ..
valjda je to to .. mozda dodam nesto .. pff
Hajaoo uzeo si mi reci iz usta :D cokim te isto misljenje imamo xD
A i ako odemo da se borimo na kosovu poginucemo sigurno...ameri ce ih braniti i opet ce nas bombardovati nije uopste pametno da idemo u rat.
Mog caleta ce prvog da odvedu on je kapetan po cinu,cim bude nesto odma njega vode mada posto je kapetan on stoji nazad i naredjuje i steka se xDD
Bonzy
19th February 2008, 02:32 AM
E samo bih hteo da ispravim ovo da su polako dolazili '90 , nije bas tacno , nego je retarda Tito (no offence komi :)) otvorio granice Jugoslavije Albaniji kao novom malom savezniku a ovi su ga zajebali i naselili Kosovo u tolikom broju da su zahtevali da imaju svoje ljude u "politici kosova" i polako je Kosovo za nas postajalo gg no re. Dam ti saku , a ti oces ruku...
obey.my.dreamz
19th February 2008, 02:19 PM
jebi ga ,sad da trazis krivca ,.ne vredi,... krivi su shiptarchine odvratne, sto ih na 1 porodicu ide 14243 dece,.. i onda naravno od 10 ljudi na kosovu , stvori se 10^10 i posto u srbiji vlada bela kuga,..(veci mortalitet nego natalitet,.. ) nagomila se stoka(shiptari nisu ljudi ,nego stoka) i to ti je to ,.. GADITE MI SE SVI DO JEDNOG MRTVI SHIPTARI,..
i naravno,.. amere bole kurac za njih,. nego su naravno sklopili neki deal, ako im tu pomognu, ovi ce da im omoguce ko zna sta,. ipak je balkan stravichan strateski polozaj,,.. a i blizu je rusiji,..
sve u svemu slazem se sa samosilovateljem(rapeme)
-eXtasY-
19th February 2008, 02:24 PM
Vi ste stvano u pravu kosovo je davno izgubljeno ,sta da radis kada tamo ima 98% albanaca. Da ih sve proteramo i napravimo etnicko ciscenje ? Pa i da hocemo , ne mozemo .Mislim pa sta ako se zove srbija ako nema ni jednog srbina i ako na jednu nasu crkvu ide 200 dzamija .. I da napravimo rat, nemamo sanse u njemu , izginuli bi i opet ne bi bilo nase , kako god okrenes kosovo je oduzeto , jeste tesko ali je realnost .I da slazem se 80% ovoga moze da se zahvali Titu a 20% Milosevicu .
imba.AOE
19th February 2008, 02:25 PM
pa postoji pravilo, da nijedna drzava ne moze bith razdvojena dok to neprihvate 3 najache drzave na svetu (USA, rusija, kina)
SHIPTAR POD NOZ!
pecony_92
19th February 2008, 04:40 PM
lol@daws post
kad smo kod ove priche tito je pustio govnjive shiptare na kosovo tako da 99% krivice ide njemu
Sacred_Zd
19th February 2008, 04:40 PM
za sve kriv tito!! Picka mu materina PROKLETA!!!
On je napravio pokrajne u srbiji (kosovo, vojvodina..) i time "odvojio" srbiju na delove..
MAMU MU JEBEM USTASKU..
Pa ja se nadam da se šališ, Tito je napravio za celi Balkan više nego šta će iko drugi.
I Tito nije ustaša, on je Partizan, Marksist-Lenjinist, i da je njega sad, ni rata onog pre 15 god nebi bilo, ni šiptari nebi državu cepali.
Tito je jedna velika ličnost, i nemoj tako sranja da pričaš.
@pecony, nemožeš zabraniti nekome da se naseli...
@Obey...da Ameri če da prave bazu u Albaniji i na kosovu onda
pecony_92
19th February 2008, 04:44 PM
Komi se razume u politiku zato ne lupajte gluposti
Sacred_Zd
19th February 2008, 04:46 PM
ko što je Obey reko, uopšte nije puno šiptara došlo na Kosovo nego su se nakotili. I bilo ih je tamo od pre
UdIsBlizBadJoke
19th February 2008, 05:11 PM
@ komi: Nemaju sta Ameri da prave, vec su napravili najvecu bazu, bunker ili koji vec kurac.
Sacred_Zd
19th February 2008, 05:14 PM
ahaha Tako to ide, ovi njih priznaju, zauzvrat prave baze ^^
obey.my.dreamz
19th February 2008, 06:02 PM
Ljudi,.. ameri ratuju sa irakom a sad ce i sa iranom,..tako da njih realno bole tuki za muslimane, isto tako ih bole tuki za shiptare,.. nego nalaze svoju korist ofc,.. samo je pitanje sta je taj vishi cilj... mi i shiptari smo samo shahovske figurice,..ali kosovo...
pitaj kurac sta sad smisljaju u pentagonu...
pRiMe
19th February 2008, 06:10 PM
Dabogda im palo parce satelita ili meteor na pentagon ^^
pecony_92
19th February 2008, 10:11 PM
ahrrmm da viditi vi kad Rusi zavrnu slavinu za gas Evropi dal ce tada da priznaju Kosovo?aa?
rapeMe
19th February 2008, 10:17 PM
Pecony previse spamujes ! smanji malo dozivljaj !
u svakom threadu moras ti nesto glupavo da dodas.
Chat Thread ( spam ) je mesto samo za tebe !
maxto0l
20th February 2008, 04:44 PM
ne zelim se mjesati u ovo bas previse posto mrzim politiku a i sve politicare ( I would kill them all ) ali ako se ovo nastavi , mislim na nerede , ameri ce se umjesati 100% a onda vjerojatno i rusi pa onda da vidis kaos....
SetoKaiba
20th February 2008, 05:15 PM
највећа америчка база на свету се налази на косову код урошевца. немају толику ни у америци.
изграђена је у тајности и није озваничена јер је противна резолуцији 12.44.
чему служи питај бога ал верује се да одатле може да се прислушкује цела европа.
UdIsBlizBadJoke
20th February 2008, 06:13 PM
највећа америчка база на свету се налази на косову код урошевца. немају толику ни у америци.
изграђена је у тајности и није озваничена јер је противна резолуцији 12.44.
чему служи питај бога ал верује се да одатле може да се прислушкује цела европа.
O tome ja pricam.. Pitacu danas matorog kako se zove... Cale spijun :D
Brian_Molko
20th February 2008, 07:22 PM
tt brisi sve postve goldyju,vazno da je njegov intelekt na zavidnom nivou.
pa brate ne ratuje amerika sa irakom zato sto oni zele tamo da uspostave neke diplomatske rezime,i ta sranja sto prodaju javnosti,nego su tamo zbog dve stvari .... prva je nafta a druga je da se irak nuklearno ne razvije do nivoa do kojed se razvila amerika pa im onda nece rec smeti da kazu.
A sto se tice kosova tu takodje amerika ima najveci interes .. kosovo je glavna raskrsnica puteva juzne i srednje evrope,a amerika je glavni finansijer i potrosac sve distribuceje narkotika trenutno u svetu ... tttreba prenositi tu drogu preko kosova,al jebace njima srbin mater kad tad
pecony_92
20th February 2008, 10:18 PM
AMERI OCE NAFTU POSTO SVOJU NEMAJU to je poenta ratova na Bliski Istok
Kominterna
25th February 2008, 12:41 PM
Jebemu, nemogu ni da zamislim kako vam je. Stvarno neznam šta bi bilo i kako bi se osečo kad bi sad neki došli u Hr da svoju državu prave, to je stvarno jadno...
Ako ste primetili, Vatikan neće da prizna Kosovo ko državu, to je jedan veliki plus.
Recite mi, jeli istina da na Kosovu ima 2 miliona ljudi, i koji je postotak Srpskog stanovništva tamo ??
pecony_92
25th February 2008, 02:08 PM
Jebemu, nemogu ni da zamislim kako vam je. Stvarno neznam šta bi bilo i kako bi se osečo kad bi sad neki došli u Hr da svoju državu prave, to je stvarno jadno...
Ako ste primetili, Vatikan neće da prizna Kosovo ko državu, to je jedan veliki plus.
Recite mi, jeli istina da na Kosovu ima 2 miliona ljudi, i koji je postotak Srpskog stanovništva tamo ??
bog ce znati
ako je papa reko ne onda ce J Amerika reci NE jer kod njih papa kao bog ^^
ne znam sta sam hteo jos da kazem TT
pRiMe
25th February 2008, 04:19 PM
Vidim da bar komi od hrvata razume nas i na nasoj strani....
Drugi hrvati se ili ne mesaju sto je najbolje ili seru nesto i kao na strani su ovih budala.
rapeMe
25th February 2008, 04:27 PM
To je isto kao kad bi vama dosli italijani i uzeli Istru.. posto , koliko sam cuo , da je tamo pre bilo italijana pun qrac..
Albanci tvrde da ih na Kosovu ima oko 2 miliona, sto naravno nije istina.. ima ih oko milion..
btw popis stanovnika na Kosovu nije radjen vise od 9-10 god.
tako da je to sve sranje i laz
kiss
mestar
25th February 2008, 04:46 PM
ja kuzim sve, al jebote sta Hrv ambasadu imate dirat a mi ni nismo priznali te budale ffs ?!
rapeMe
25th February 2008, 04:49 PM
to su debili zeljni razbijanja, tuce i ostalih sranja ..
to moras njih da pitas x)
pRiMe
25th February 2008, 06:59 PM
@mestar to su takvi srbi sto mrze hrvate isto kao sto ima i hrvata sto mrze srbe i to sto je rekao rasha iznad.
Brian_Molko
25th February 2008, 07:31 PM
hm ... postoji li neka ambasada koju nismo dirali ? xD
nadjeno je ugljenisano telo u americkoj ambasadi :) gogogo serbia
Kominterna
26th February 2008, 04:04 PM
From now on, this thread title will be ''Balkan issues''.
Ovde ćemo da raspravljamo o svim sranjima koja se dešavaju na suncem obasjanom Balkanu.
Mislim da bi mogli lepe rasprave da vodimo, bez spama naravno.
Mene zanima, postoji li način da se Kosovo opet pripoji Srbiji ??
Među onim neredima u Beogradu, moram da kažem bravo za ono šta su spalili američku zastavi i zastavu UE, wd, gj.
Mislim ti glupi ameri nemaju pojma ni gde je Albanija ni gde je Kosovo, očito da imaju neke interese.
milanpavic
26th February 2008, 04:35 PM
Ma Kosovo se nikada nije ni odvojilo od Srbije.
Mogu oni do sutra da proglasavaju nezavisnots ali dzabe kada vecina
u savetu bezbednosti nece to da prizna.
Mene je samo zao kako ce sada oni ljudi dole i sta li misle u
svojim glavama....da li da ostaju ili da beze dok nije kasno....
obey.my.dreamz
26th February 2008, 08:31 PM
budem li video da je neko proizveo geografsku kartu sa unakazenim granicama !!! pochinjem da SECHEM!!!
pecony_92
26th February 2008, 10:31 PM
ahhahahahaha chika Jane nemoj molim te
on topic:zamislite Francusku bez Korzike,Navare itd
pRiMe
26th February 2008, 10:38 PM
Hajaoo jane oce da sece ! :D to to to!
Pa zamisli bilo koju drzavu bez parceta zemlje...svi bi se bunili ali boli ih qrac kad se o nama radi.
rapeMe
26th February 2008, 11:14 PM
Mene zanima, postoji li način da se Kosovo opet pripoji Srbiji ??
Među onim neredima u Beogradu, moram da kažem bravo za ono šta su spalili američku zastavi i zastavu UE, wd, gj.
Mislim ti glupi ameri nemaju pojma ni gde je Albanija ni gde je Kosovo, očito da imaju neke interese.
- Ne
- Bravo moj qrac. samo jos vece sranje ima da bude..
- tt
pRiMe
27th February 2008, 12:05 AM
Pa imaju interese naravno...resorsi kao sto su bakar/nafta itd ne mogu da se setim sta jos. za sto godina unapred.
obey.my.dreamz
27th February 2008, 12:40 AM
Pa imaju interese naravno...resorsi kao sto su bakar/nafta itd ne mogu da se setim sta jos. za sto godina unapred.
ma qrac resursi,,.. imaju oni nafte u iranu/iraq ,.. ovo je nesto mnogo gore..VISHI CILJEVI!!! ,..al samo par ljudi na kugli zna koji su to ciljici...
pRiMe
27th February 2008, 01:09 AM
Ma naravno da ne sada...ali kad oni potrose njihove resurse onda ce tamo doci.
TP_MoonStar
27th February 2008, 02:01 AM
This is more then lame.
First of all you all complain to us about people talking 'bad' about your country now you come here and make a topic like this ?
c'mon, rules are equal for all.
rapeMe
27th February 2008, 02:37 PM
lol
lik je ladno zatvorio thread..
a ti mu prime cestitas rodj ..
pRiMe
27th February 2008, 05:27 PM
Zato sto je neko od vas promenio ime thread-a...da nije ne bi skontao. -.-
I bolje da bude zatvoren ako ga mi otvorimo dobicemo ban.
Ja ti savetujem da ga ne otvaras inace cemo imati losu reputaciju i jos cemo najebati ali kako hoces.
rapeMe
27th February 2008, 06:11 PM
ma sta on zamislja ? dodje ovde i zatvara thread .. glumi Boga ..
sry ali stvarno mi se jebe kako ce on mene da gleda..
kao prvo nije se setio ni da se zahvali sto si samo za njega otvorio hb thread..
kladim se da je real lifu geek/nerd koga svi biju u skoli , pa onda dodje ovde i sveti se i glumi neko ludilo ..
n/c..
promenite ime thread-a!
reopened.
Kominterna
27th February 2008, 06:40 PM
I will speak with Moonstar today or tomorrow and this will be solved, don't worry, I was thinking about this.
Netreba se ime threda menjati. Ono šta mi ovde pišemo je naša stvar, ako se nekome nesviđa neka ne čita i neka zaobilazi naš clan forum.
Slobodno nastavite.
obey.my.dreamz
28th February 2008, 01:34 AM
Dal ste videli danasnju naslovnu stranu novina "Press" ?
rusi prete amerima nuklearkom...
pRiMe
28th February 2008, 01:50 AM
Uvek su i pretili :) tako i treba mamu im...
pecony_92
1st March 2008, 07:31 PM
kao prvo nije se setio ni da se zahvali sto si samo za njega otvorio hb thread..
kladim se da je real lifu geek/nerd koga svi biju u skoli , pa onda dodje ovde i sveti se i glumi neko ludilo ..
mozda i najpametnija stvar koja sam ovde chuo o moontardu +1 rep za RashuON-Topic kako mi onaj Shiptar ide na qrac,jel ce biti referendum u R.Srpskoj?
pLavsHa
9th March 2008, 06:33 AM
Eh, nije MoonStar toliko losh kao shto vi svi mislite. Ja sam mislio isto kao i i vi dok ga nisam upoznao malo bolje. Zapravo mogu da kazem da je jedna od najboljih osoba ovde, samo je nekada zatvoren i odbojan prema drugima, ne znam ni ja zashto. Nebitno, necu ja da vam pricham o tome, ali kazem vam da je oke lik :)
Nego, doshao sam ovde da upload pesmu jednu, hocu da napravim onaj MP3 sig, a ovde niko ne spamuje pa ce neko mozda chak i da DL pesmu, lol.
Bilo kako bilo, ide edit i upload..
EDIT: DJ Antoine - Vive La Serbian Revolution
LOL, ne moze direktno MP3 format na XPAM, ae kada upload negde drugde dacu link pa ko hoce neka download.
@ Pecony dole...
Ofc da ima, zato je i on takav, zamisli da te neko smara po ceo dan whispovima da mu unlock account, a verujem da nikog nije ban bez razloga.
Kada je meni lock moja 2 accounta Nery ga isto pitao da li hoce da mi unlock, SMod je bio tada Moon ili samo Mod, on rekao ne i nisam ga pitao vishe nikada.
Posle smo se upoznali malo bolje i on rekao, ako hocu unlock accounte samo trebam da mu kazem, nego ja nisam hteo.
Kada pogledam zashto sam dobio acc lock samo se chudim zashto nije vishe, nego nvm to... Sigurno ima razlog zashto tebe banuje... :)
Btw, ne znam koji mi je kurac, pocheo sam sve neke duge postove da pravim jbt, ovo nije dobro...
EDIT ponovo:
Evo linka ako neko hoce da chuje.. Tnx Daw.
http://rapidshare.com/files/98125502/Dj_Antoine_-_Vive_La_Serbian_Revolution__TopFm_Remix_.mp3
pecony_92
9th March 2008, 06:40 AM
lako je to tebi da kazes al kad neko nece uporno da ti unlock acc e to je bolidno kad me IP banovao lik mene je Nery[nooby je trazio od njega] skinuo ban 3 dana posle bana lik mi bez razloga unlockuje acc a kolko cepulja ima n/c
BOo0nzY
9th March 2008, 01:21 PM
Eeeeeeee plavsha nam je postao prosvetljen i produhovljen , brani dusmanina , svog prijatelja XD
2cool4school
9th March 2008, 01:54 PM
Eh, nije MoonStar toliko losh kao shto vi svi mislite. Ja sam mislio isto kao i i vi dok ga nisam upoznao malo bolje. Zapravo mogu da kazem da je jedna od najboljih osoba ovde, samo je nekada zatvoren i odbojan prema drugima, ne znam ni ja zashto. Nebitno, necu ja da vam pricham o tome, ali kazem vam da je oke lik :)
Nego, doshao sam ovde da upload pesmu jednu, hocu da napravim onaj MP3 sig, a ovde niko ne spamuje pa ce neko mozda chak i da DL pesmu, lol.
Bilo kako bilo, ide edit i upload..
EDIT: DJ Antoine - Vive La Serbian Revolution
LOL, ne moze direktno MP3 format na XPAM, ae kada upload negde drugde dacu link pa ko hoce neka download.
@ Pecony dole...
Ofc da ima, zato je i on takav, zamisli da te neko smara po ceo dan whispovima da mu unlock account, a verujem da nikog nije ban bez razloga.
Kada je meni lock moja 2 accounta Nery ga isto pitao da li hoce da mi unlock, SMod je bio tada Moon ili samo Mod, on rekao ne i nisam ga pitao vishe nikada.
Posle smo se upoznali malo bolje i on rekao, ako hocu unlock accounte samo trebam da mu kazem, nego ja nisam hteo.
Kada pogledam zashto sam dobio acc lock samo se chudim zashto nije vishe, nego nvm to... Sigurno ima razlog zashto tebe banuje... :)
Btw, ne znam koji mi je kurac, pocheo sam sve neke duge postove da pravim jbt, ovo nije dobro...
EDIT ponovo:
Evo linka ako neko hoce da chuje.. Tnx Daw.
http://rapidshare.com/files/98125502/Dj_Antoine_-_Vive_La_Serbian_Revolution__TopFm_Remix_.mp3
sto na rapidshare?! Bolji je file den (fileden.Com), ima direct dl
pRiMe
9th March 2008, 03:04 PM
Slazem se sa plavshom :) imba je moony : )
Kominterna
10th March 2008, 02:39 PM
Da vas pitam nešto možda malo glupo...
Sto to vama Srbima predstavlja broj 3 ??
Ovde se bune kad neki dižu tri prsta pa me baš zanimalo.
BTW Kako vam se sviđa ime Jugoslav ??
pLavsHa
10th March 2008, 04:51 PM
Nishta broj 3 nego pravoslavna vera, neshto hrishcanski...
U ime Oca i Sina i Svetoga Duha... 3 prsta... To predstavljaju..
Barem ja tako mislim, ali ja sam nub :/
obey.my.dreamz
10th March 2008, 05:09 PM
jeli, sta ja to cujem o ponovnim izborima ??? PADA VLADA LJUDII!!! ;)
pecony_92
14th March 2008, 05:26 PM
Glasam za TOMU!!!!
PReko kevinog listica ofc svi ljudi su nesposobni bre1!!
obey.my.dreamz
14th March 2008, 07:18 PM
Glasam za TOMU!!!!
PReko kevinog listica ofc svi ljudi su nesposobni bre1!!
da , taj grobar bash zvuchi sposobno ( omg )
rapeMe
17th March 2008, 03:21 PM
brate mi smo pukli .. veeeliko sranje na kosovu se sprema ,vojska u pripravnosti ..
samo cekam kad ce poceti nase matorce da zovu na kosovo .. takodje i mi smo u toj prici ..89 god sad zavrsava 4tu god ... ccc
bice rata 99%
pRiMe
19th March 2008, 11:01 AM
sta se tripujes pecony opet Oo jel ti znas kako treba glasati uopste ?
Mislim da ne cim pricas takve gluposti.
Pe.XXX_GoSu
7th June 2008, 07:39 PM
jel ziv ovaj thrid ?
rapeMe
7th June 2008, 08:47 PM
nope.. nista ozb se ne desava na Balkanu .. xD
Pe.XXX_GoSu
8th June 2008, 03:51 PM
osim standardnim 3mesecnih pravljenja vlada ... nista
who Faks the politics :p
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.