View Full Version : Jakiej muzyki słuchacie ?
Siemanko !!
Tak jak widać w temacie o to chcę się was zapytać ?
Ja slucham TECHNO, Czasem Hip-Hop 8)
Terrorboy
10-23-2004, 22:33
Ja kocham tekkkno, ale tylko te najmocniejsze brzmienia czyli: gabba, hardcore, speedcore, terrorcore. Nie lubie tych komercyjnych odmian jak progresive, trance, schranz, itp. oraz wszelkich innych rodzajow muzy:)
Metal i klasyczna ;0
Terror: to tyle odmian jest? :D Dla mnie to jedno i to samo ;]
Terrorboy
10-24-2004, 00:28
cRun napisał(a)
Metal i klasyczna ;0
Terror: to tyle odmian jest? :D Dla mnie to jedno i to samo ;] Oj, moglbys sie bardzo ciezko zdziwic:) Techno jest najbardziej roznorodne ze wszystkich rodzajow muzy: ponad 100 gatunkow juz jest:) niektore są tak rózne jak death metal i country:p
[BoS]Basior
10-24-2004, 01:52
dla mnie techno to po prostu umpa umpa umpa..........no ale moze jest 100odmian:P. Ale jak na dicho sie idzie to trza sie jakoś bawic....a najlepiej mi sie bawi przy techno. Głównie słucham hip-hopu polskiego i zagranicznego.
rock, heavy metal, nu-metal....i lecz baaaaaardzo malo hip hopu.. slucham go kiedy mi sie chce... a tak to zawsze u mnie leci guns n; roses, Linkin park, i takie tam :) slucham tego co mam na dysku ;] ostatnio probuje skombinowac najnowsza plytke papa roach... Aha i jeszcze Bruce ****inson niezle wymiata :) edguy tez :P i oczywiscie klasyka w stylu scorpions :) ... duzo mozna by wymieniac :D
w sumie to samo co Omega :D....do tego jeszcze dochodzi Rammstein, Limp Bizkit, Ana Jonhston, Ira....i wogole wszystko co zwiazane z soft-rockiem, rockiem i nu-metalem :D:D
JA TAK METAL I HIP-HOP (POLSKI)
Moze troche za pozno cos pisze ale ja slucham OI :p
VaNiReZ[ct]
12-17-2004, 15:08
Ja mam szerokie horyzonty jeżeli chodzi p muze.Lubie lajcikowy rock i rapik na codzien,ale słucham też muzy tupu Vangelis,Mike Oldfield,Era,Enya.Techniawki też lubie ale tylko lajcik(żaden gaber itp. bez obrazy)Własciwie słucham wszystkiego zależnie od nastroju.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.