PDA

View Full Version : Vreau sa incep acest nou subforum si thread

darkgh0st
01-27-2008, 18:53
...prin a mi cere iertare.

Vreau sa mi cer iertare prietenului si colegului nostru ciovica pentru ca,intr un moment de restriste,lasandu ma invaluit de ardoarea jocului i am omorat gaina si i am distrus javelinul pus la pastrare pe aceasta.Acum.dupa o lunga perioada de meditatie,realizez de cat efort a fost nevoie,de cata sudoare... de cati nervi a fost nevoie ,ca acel javelin sa fie achizitionat.Banuiesc ca acel javelin i ar fii adus victoria,dar aceasta a intarziat sa vina din cauza imbecilului care i l a distrus.Inca o data vreau sa ma ierti si sa nu mai fii suparat pe mine pentru ca ma caiesc destul si promit ca data viitoare cand iesim in orash mergem la o ferma de pui si iti cumpar o gaina nou nouta.Tot ce sper este ca gaina sa nu fii fost raton sau pinguin pt ca atunci va fi mai greu sa ma recompensez fata de tine.

Al tau prieten si coleg,
Spooky

_TerrorBlade_
01-27-2008, 19:02
foarte emotionat coaie!! :(( sa mor eu de nu imi pare si mie rau!!!! Sper sa te recompensezi intr un viitor apropiat!! toate cele bune

al vostru strain,

terror.

LifeDrainer[RO]
01-27-2008, 19:06
Inca o data vreau sa ma ierti si sa nu mai fii suparat pe mine pentru ca ma caiesc destul si promit ca data viitoare cand iesim in orash mergem la o ferma de pui si iti cumpar o gaina nou nouta.Tot ce sper este ca gaina sa nu fii fost raton sau pinguin pt ca atunci va fi mai greu sa ma recompensez fata de tine.

:rolf: nice one spooky

Shatterhand
01-28-2008, 11:33
cum ai comis acest sacrilegiu? era gaina ranita grav si ai decis sa'i curmi suferinta?

Fir3Storm
01-28-2008, 14:00
deci clar o sa cheme si protectia animalelor peste tine .... drace si vad ca o sa ma solicite ca martor (btw astept mita :D ), cat despre javelin am impresia ca era enchantat din cauza asta sta pe gaina... si de asta le-a refuzat pe cele 2 care i le-ai oferit, plus ca primul era si defect de asta l-a distrus ...:))

turcumihai
01-28-2008, 14:17
Era sa fac infart cand am citit :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: