View Full Version : hoorai.Naniwa about the backside of his career
SeventySix
01-10-2008, 11:15
Naniwa about the backside of his career
One of Sweden's best Undead players, Naniwa, is kicked out of his home and is about to be kicked out of school - because of playing WarCraft 3.
- I live at my friends house with no money and I pay the rent with my salary, he says.
His family thought he played too much WarCraft 3, and decided to give him an ultimatum: Stop playing and focus on school or get kicked out. Only a couple of weeks ago Johan "Naniwa" Lucchesi was kicked out and is now living with a friend.
- I live at my friends house with no money and I pay the rent with my salary [given by hoorai], says Mr. Lucchesi.
Naniwa could be seen yesterday playing in the NGL-ONE for his team hoorai, defeating HasuObs but then suffering a loss versus ToD. We have seen Naniwa being bad mannered numerous times, especially after losing games. Reason behind all this is because of the bad things happening in his life, as he explains in the interview.
- I have [tried to stop] but it's just so many things happening in my life, and I take the anger out on the opponents, he opens up.
- I would thank hoorai for supplying me with food these past weeks, I hope they won’t lower the food budget. I'm sorry for all my bad manners even though I can't explain all off them, I'm truly sorry for doing it, he ends.
http://wc3.gosugamers.net/news/naniwa_about_the_backside_of_his_career
I stvarno sta mislite do kada ovi pro-gameri mogu nastaviti ziveti ovako??
Ne govorim samo o ovom, nego Moon, Grubby i ostali??
UdIsBlizBadJoke
01-10-2008, 14:45
Da li si lud? Znas kolko mi puca kara za njega. Jedno je ovo sto mi igramo po sat dva tri dnevno, kako kad, a drugo kad imas dete u kuci koje igra 10 sati na dan. S druge strane ne mozes da poredis njega i moon-a. Kao sto sam kaze od kesa sto dobija placa da jede... Moon godisnje od sponzora i svih ostalih sranja (primer za 2006) ima 1.5m$
Svako bira svoj put. Jeste da ja igram (da ne kazem gomila nas, necu da pricam u tudje ime ali tako je) i vise nego sto bi trebalo, ali pritom zavrsavam fax, pomazem svojima, imam drustvo, imam devojku... Ti ljudi su sebi zacrtali u glavi igracu 10 sati war, 1 sta cu da jedem, par sati cu da blejim i 10 sati cu da spavam. E sad neko uspe neko ne uspe, nekoga izbace roditelji nekoga podrze...
Ziv primer kolko su ti ljudi no-life je moj lepi, dragi moon ( :D ) koji u intervju kad ga lik pita what do u thing about Creo kaze: Creo? Hmm. Aaa Creo.. Za 10 godina igranja nije mogao da nauci 2 reci engleskog. O cemu onda pricamo..
luzer .. UMRI LUZERU !
a pogledaj one debile sto su komentarisali ... OMG .. oni su veci luzeri od njega ... tttttt
Mozda decko ima 12 godina i sto da ne igra mass w3 ? Od klinca do princa.
Da ima neke godine kurac bi ga matorci izbacili napolje... Tj ne bi bila ovako gadna situacija. T_T
Ali evo da uporedimo moju i udisovu situaciju.
Ja igram w3 4 i po sata dnevno do 5,6 xD
Imam drustvo,nemam devojku,sve devojke su kurve i sve ce se prokurvati kad-tad i onda cete plakati ko pice,ja imam samo komsinice.
Zavrsavam skolu,imam obezbedjen posao u bliskoj buducnosti,nesto privatno,pomazem takodje mojima oko praznjenja frizidera,prljanja sudova etc :p i ofc volim ih puno. nekom je zivot majka,nekom maceha.
UdIsBlizBadJoke
01-10-2008, 15:39
Dav brate prvo i osnovno lik ima 20 godina. Da ima 12 cale bi mu lupio 2 samara i izbacio komp iz sobe, a ovako posto je to Jevropa, imas vise od 18 godina mars iz moje kuce. Vidim da si sarkastican, ali cu ja svejedno reci sta mislim. Sve devojke nisu kurve, kurva je osoba koja se jebe za kes. Ako te riba prevari ona je kurva, a ako ti nju prevaris ti si smeker?!? Jel da? Pusti me tih prica. Kazes zavrsavas skolu? Koja si godina, a koliko imas godina? To sto imas kesa pa ces da se zapolsis lagano to je druga stvar kao sto i sam rekao: Zivot je nekome majka nekome kurva. Takodje kazes nemas devojku jer su sve kurve? Pa nemoj da ih trazis u silikonskoj dolini sa 1000e u dzepu i nadrkanom autu.. Kad cemo na tu fuka?
brate ovo nije thread za ugovaranje sastanaka,otvori thread "stastanci,chajanke i kafenisanje" pa cemo se tamo dogooriti :p
obrisacu thread ako vidim da se svadjate ..
popite kafu i relax..
oO?ko se svadja?
btw mozemo danas do dgra ja cu se potruditi da dobijem vladu da izblejimo zajedno,ili ako ne danas onda sutra dunno vise ne znam ni koji je dan :D
pa bilo je nekih svadjica u zadnje vreme .. pa se konto da ne pocnete ponovo .. xP
UdIsBlizBadJoke
01-10-2008, 16:02
oO?ko se svadja?
btw mozemo danas do dgra ja cu se potruditi da dobijem vladu da izblejimo zajedno,ili ako ne danas onda sutra dunno vise ne znam ni koji je dan :D
pa bilo je nekih svadjica u zadnje vreme .. pa se konto da ne pocnete ponovo .. xP
Lol svadja.. :D
A kurac imam sutra kolokvijum iz marketinga... OMG MRZI ME DA UCIM
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Brian_Molko
01-10-2008, 16:25
on topik
kako liku ne dosadi da deset sadi konstantno svaki dan igra jedan te isti kurac ....zigorat,cript,altar,shop,zigorat,cript,altar,s hop .....aaaaa ja posle 3-4 partije puknem i svega mi je dosta (verovatno zato sto izgubim bar 3 od te 4),jebem ti i w3 i pro gejmin i platu....sad idem da se drogiram xD
.sad idem da se drogiram xD
xDDDDD
on topik
kako liku ne dosadi da deset sadi konstantno svaki dan igra jedan te isti kurac ....zigorat,cript,altar,shop,zigorat,cript,altar,s hop .....aaaaa ja posle 3-4 partije puknem i svega mi je dosta (verovatno zato sto izgubim bar 3 od te 4),jebem ti i w3 i pro gejmin i platu....sad idem da se drogiram xD
HAXHXAHXAXAXAAXHXAHXAXAHXAHXAHXAHXAHXAAHX
SetoKaiba
01-11-2008, 03:12
ovo je u potpunosti propust i poraz njegovih roditelja. kad imas sina debila moras malo da se potrudis jebiga..
bio sam ja u slicnoj situvaciji u 3coj godini srednje skole kad me mrzelo da idem u istu [ uglavnom sam blejo po igraonama ] i umalo pao godinu.
Komp mi je bio iskljucen i ucio sam ko zmaj ceo raspust jer u suprotnom bi mi matori skakao po lobanji .. a kad bi me puko nebi vishe ustao. Kolko je ta terapija bila delotvorna.. pa 4tu dinu sam proso bez keca i dao prvu dinu na faxu u roku.
to je problem sa tom evropom oni misle da se batinama nista nepostize itd.
Pa da mu je moj matori neznam sta bi bilo sa tim nesretnikom.
mada trenutno igram vishe nego ikad :D al posto je sve ql na faxu nisu mi ni rec rekli
SeventySix
01-11-2008, 11:56
Glavni problem ovog momka je sto mu roditelji ne znaju puno o pro-gamingu, odnosno ne vide u tome buducnost. Ali sta je bilo pre sa nekim sportom, npr. nogomet... i na to se racunalo da je to samo neka zabava, odnosno igra. A danas ljudi zive od toga i ujedno sebe nazivaju profesionalcima. jbg, mozda i od gaminga bude nesto...
pa ako moon , remind , grubby , tod i ostala ekipa izdrzavaju svoje porodice od gaminga ... eeeej brreee!! mogli bi oni da ga podrze ako vide da je za skolu tupan.. al jbg .. nisu svi roditelji isti ... pff
D4rk-Hum4n
01-13-2008, 19:33
Hehe mene cale jebe 2 god. nece da mi uzme ADSL, a kada ga je uzeo konacno vratio ga posle nedelju dana -.-... Tacno je da postoje matorci koji misle da je gaming bolest i pre ce da izbace sina iz kuce nego da mu dozvole da nastavi da igra... Btw mene je cale sjebo, posto svi znate da sam wonderkid za w3 :D i da sam mogo da budem bolji cak i od grubbya i ostalih nubova ali sada je kasno xDDD!!!
Brian_Molko
01-14-2008, 17:45
da,da, naravno ... vrlo si talentovan xD
thread zatvoren
nije jos .. nube .. =))
moja zadnja!
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.