View Full Version : <<<Miejsce Prosb i Zazalen>>>
1.) Po pierwsze chce sie spytac czemu nie bylo turnieju w LoL'a i DotE? :confused:
2.) Czemu jak sie chce byc Siepaczem (Gruntem) trzba miec 5 level? Ja osobiscie jestem kiepski w PG i nigdy nie dojde do niego! :(
3.) Chcialbym by nasz klan zmierzyl sie z innym klanem w LoL'a :p
I to na razie tyle kto ma pytanie pisac na tej dyskusji.
[BoS]Basior
10-12-2004, 00:40
Hmmmm odpowiem tak:P
1) Turnieju nie było bo nie było duzo uczestników w lola i dote:(Za to był nawet fajny turniej 1na1.Musimy sie jakos na turniej lola i doty umowic i zebrac ekipę grającą w to.
2)Dlatego Xeran trzeba miec 5 lvl bo nasz klan się powoli przekształca w taki bardziej do walki pg....co nie znaczy że nie będziemy grali w cg...gramy w cg jak zawsze.Po prostu tak musi być bo inne klany np LOL dziwią sie czemu przyjmujemy tylko tzw.nobów do klanu a nie podwyższamy poziomu klanu. A po co ci xeran siepacz do cg???Do tego nie trzeba mieć siepacza chyba choć moze sie myle..
3)Nie wiem czy inne klany grają w lola tak jak nasz to robi:PAle jak bedzie jakiś chcial pyknąć to ci napewno powiem.
A po co Siepacz do pg??? :confused: :cool: :p
[BoS]Basior
10-12-2004, 21:16
Po co siepacz do pg??
No bo na tym caly system klanu sie powinien opierac ze są peoni,siepacze,szamani i wodz.I wlasnie chodzi o to ze siepacze są po to żeby pokazywac ze zawodnik coś umie w pg czyli w grach 1na1 czy 2na2 a w cg siepacze za bardzo nie sa potrzebni.Ale mimo to ja traktuje wszuystkich jednakowo czy peonow czy siepaczy wiec sie nie martw o takie blahostki:)
major_Pl
10-30-2004, 16:33
Ja mam nowy pomysł na punk regulaminu naszego klanu, podsunoł mi go Toom
- Chodzi mi o to żeby każdy klanowicz posiadał mikrofon i skypa albo teamspeaka. To jest tylko sugestia, nie wiem czy do końca możliwa do zrealizowania:) Pozdro all
skoro mówisz że nie umie ...
mi nie zależy na Siepaczu tak jak tobie ...
i tak nie ma różnicy między peonem a siepaczem na tym serwerze ...
to tylko obrazek inny...
[BoS]Basior
10-30-2004, 20:00
Moster gadasz bzdury............ja mam szacunek do każdego kto jest zarówno peonem jak i siepaczem. Bycie siepaczem jest po to żeby każdy widział że ten kto nim jest coś umie...tzn umie więcej niż ten kto nim nie jest. I nie prawdą jest że peon nic nie znaczy dla klanu czy grupy...........mówiąc tak mówisz że ponad połowa ludzi od nas z klanu nic nie znaczy????Ja sądze że znaczą oni bardzo duzo. Siepacz u nas w klanie jest od 7-8 lvl i trzeba mieć 50% wygranych walk...a do tego jeszcze ci troche brakuje. I jeszcze jedna rzecz ..pls nie mów że jesteś lepszy od kogoś (np ode mnie) bo widać to po statach po prostu:/......
Ej no to kim ja w klanie powinienem być? Ja mam 11 lvl i jestem peonem :P. Ale mi to wszystko jedno, chociaż nie obraze sie jak bede siepkiem bo do szamana (jak ja sądze) jeszcze mi daleko, bo za krótko jestem w klanie aby nim być. a tak w ogóle to Moster chyba o kimś zapomniałeś mówiąc że jestes mistrzem w 2v2 pg :P
FeniX`cK
11-01-2004, 09:30
Moster nie placz ja tez siepaczem nie jestem, tyle tylko ze ja w pg nie gram;]
Dla tego z matematycznego punktu widzenie nie bede nigdy siepaczem bo mam 0 poziom :p
[BiA]Toom
11-01-2004, 11:09
Czy w naszym klanie Siepaczami moga zostać tylko ci co grają w PG? Tylko tak się pytam... (oczywiście:D)
[BoS]Basior
11-01-2004, 18:57
Jeszcze 1 lvl i bedziesz siepaczem (tzn 7)i 50% zwyciestw.Tylko tak można zostac siepaczem bo .....po co siepacze do cg????
[BiA]Toom
11-02-2004, 11:12
Dlaczego tylko w PG jest oceniany status gracza:confused: :mad: Przecież ja w to prawie nie gram... Można by oceniać też tych co grają w Dote:cool: (Klan powinien zostać podzielony na składy do: Doty, LOL, 1v1 i 2v2 - Moja wizja przyszłości:eek: ) A zresztą i tak każdy po jakimś czasie wie jak grasz tylko że fajnie by było mieć takiego siepacza :p Pozdro dla wszystkich (z naszego klanu :cool: ) kurde ale minek...
Właśnie kończyłem to pisać jak następny dziwny temat zobaczyłem na forum naszym, a mianowicie: mozecie mnie wyzycic z klanu. Co to za tematy? Prosze Basior wykasuj to, jak mozna takie tematy dawać? Mam mały pomysł może kogoś uprawnić do tego aby zajmował się tym jakie tematy mają się znależć na forum , wtedy by każd zanim coś napisze poszedł do tego gościa i się go spytał czy to wogóle jest dobre na zamieszczenie na forum. A nie robić chaosu na forum. Dzięki za przeczytanie tego:D
[BoS]Basior
11-02-2004, 12:13
Toom Dota jest dodatkiem do pg według mnie. Jak by to wyglądało jakbym narobił pełno siepaczy (tzn tych co są np najlepsi w dote dal na siepaczy).Nie mówie nic że jesteście słabi czy coś ale ten klan chciałem ukierunkować bardziej na pg dlatego najlepszych z naszego klanu dalem na siepaczy.Każdy jest dobry w swoim fachu, częśc klanu jest dobra w dote,częśc pg.Dlatego tak jest we większości klanów że najlepsi w pg są siepaczami.Po co pytam jeszcze raz siepacz w dote??????Napisz mi tylko z sensem dlaczego chcesz być siepaczem(albo ktos inny)w cg.Oki pozdro dla wszystkich grających w dote!!
A i jeszcze jedno: Nie moge dzielić klanu na mniejsze części, bo jak by to wyglądało. Już i tak jest sekcja mniejsza do doty wydzielona (Szaman Tony i Major się nią zajmuje) i niech tak na razie zostanie.Cya
[BiA]Toom
11-02-2004, 12:56
Hm...:confused: Kurde co racja to racja, nawet człowiekowi pomażyć nie dasz. A to tak... To teraz mi mówisz, że ten klan jest ukierunkowany na PG :p A to jest wszystko jasne czemu jest taki podział na siepaczy. Ale i tak szkoda bo jak ktoś widzi nasz klan to nie wiem kto jest dobry w Dote czy LoL a w PG widać ( teraz pisze ogólnie). Powinno być więcej statusów to by można je też dawać tym co są w czołówce Doty i LoL :D - to jest właśnie ten sens o który prosiłeś, ale jak już wcześniej wspomniałem jak ktoś gra długo w Dote to i tak go każdy będzie pamiętać... A z tymi sekcjami to może inaczej powiem, ale najpierw pytanko: Czy ludzie z naszego klanu pytają się ciebie czy mogą założyć temat na forum, albo inaczej czy powinni się pytać?
Mnie nie chodzi o to żeby było 20 osób to czego innego bo to jak mówiłeś byłby niezły chaos tylko żeby jakoś kontrolować te głupie (moim zdaniem) tematy, które wcześniej wymieniłem. Ty to masz cierpliwość...:cool:
[BoS]Basior
11-02-2004, 16:40
Możesz zakladać tematy jakie chcesz Toom na forum byleby byly z sensem i na temat.Bez żadnego pytania.
Panowie mam do was pytanie.......... chcialem zmienic acc. i wykasowac to [BoS]MaTT bo to co wczoraj zrobilem na BN bylo zalosne poprostu mi nie szlo i to bardzo dostalem w dupe tyle szpili i mialem tyle bugoow ze sie omalo nie poplakalem przy kompie:( wiec pytam was co o tym sadzicie...i czy jesli zrobie nowe acc. to czy przyjmniecie mnie do klanu bo watpie zebym zrobil 50% winow.........chodz bardzo mi zalezy zeby byc w BoS ..... odp; plzz Re5PECT 4 ALL Ya
a dzisiaj 2 listopada Ziks robi Mattowi konto wiec on tez bedzie musoial sie spowiadac przed nami o ile on to zobaczy
hmmmm
[BiA]Toom
11-02-2004, 18:35
Wydaje mi się że będziesz musiał porozmawiać z Basiorem, bo gdy ja zmieniałem nicka z Toom na [BoS]Toom to musiałem mieć wymagany poziom aby wejść, ALE zostałem przyjęty gdy miałem poziom (chyba 3) ale wole podać 4:) Coś tak mysle że dostaniesz się tylko troche wiary... Małe podsumowanie: Ja obiecałem (wtedy) Hagenowi, że zdobęde wyższy poziom dlatego pewnie mnie tak wcześnie przyjął. Pozdro dla all TEAM!!!
Y4ro cos ci nie wyszlo bo ziks nie robi mi konta bo po przeczytaniu postu mostera zmienilem haslo mojego konta bo chce byc uczciwy
[BoS]Basior
11-02-2004, 20:24
Matt to powiedz mi czy chcesz wejsc z nowym kontem do klanu czy jesteś na starm bo ja już nic nie wiem:P
co mi miało nie wyjść ? ja tylko próbowałem kojarzyć fakty... bo akurat wcześniej czytałem post mostera i moje skojarzenia zapisałem w postaci posta dla innych :P
jesli sie zgodzisz to chcialbym ale to juz decyzja wodza czyli ..basiora;D zrobisz jak uwazasz za sluszne narazie trenuje na starym kocie taktyki nowymi razami i un tez ..................(raHaB dziki za tKTE UN SPRAWDZA SIE DOBRZE NAWET BARDZO:p
no wiec matt... ja na twoim miejscu nie zakladalbym nowego konta tylko graj na tym ktore masz .... mialem tak sama jak zaczynalem [grm od miesiaca] tez mialem kilka takich dni ze potrafilem dostac 20 loosow ale to wszystko poznej zaowocuje [lol jakie slowo :P]: wyucza jak sie walczyc z wykorzystaniem wszystkich mozliwosc jednostki a nie ttylko produkcja jednostek i wysylanie ich na wroga [oczywiscie nie mowie ze ty tak grasz],
a tak na marginesie jak chcesz polepszyc staty to wejdz w 2 w nocy na bn w sobote i zrob sobie maky pogrom noobow [ja tak ostatnio zrobilem i zyskalem 15 winwo pod rzad, niestety pozniej sie juz nie udalo :/ :P]
i oczywiscie TRENUJ !
ok dziki harpoon tylko ze ja mam obecnie 89 lose i 48 winoow wiec to jest zalosne i to bardzo.. a co do tej 2 w nocy w sobote to masz racje ale teraz to juz nie wiem co mam robic???
no wiec jezeli tak ... to moze zaloz nowe konto ale na starym graj dalej, moze jeszcze sie cos da zrobic.
a jezeli siedzisz 6-8 [jak mi sie czasem zdarza] i widzisz, ze nic z tego, ze lose za losem to poprostu wyjdz .. albo idz na cg [dotka i te sprawy] a nie sie katujesz na pg :]
pozdro dla BoSow ;p hehehe
ps . sorry za bledy w ostatnim poscie , postaram sie czytac wlasne posty :P
[BiA]Toom
11-07-2004, 02:28
BASIOR czy nie da się tych niepotrzebnych (zbędznych, chu.... ,do dupy) tematów usunąć? Chodzi mi o to żeby nie było ich widać na liscie, a nieżeby pisało że są zamknięte. (wiem że da się nacisnąć żeby pokazywało ostanie 24h, ale tak się tylko pytam).
ja ci odp:
jak basior usunie zbedne niepotrzebne tematu to kazdy twój post ktury napisałes w w/w tematach zostanie odjety od ilości oddanych przez ciebie postów.
Ja zrobiłem modernizacje mojego działu na forum i mi odjeło 90 postów a omg 130 :D wiec .... zastanówcie, dla mnie to było bez znaczenia bo ja nie patrze na ilośc oddanych przezemnie postów wiec ..
Pozdrawiam
Basior zmieniłem konto na ]FALCON[ To juz bedzie konto na stałe. Jak bedziesz na bn to zaproś mnie jeszcze raz do klanu, a na acc ]BULLY[ opuszcze klan, bo to nie ma sensu zeby była jedna osoba na dwóch acc. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
Pozdro dla całego klanu BOS
Koncze z xpamem to **** i nei bede tu gral!! SAME JOIN BUGI MH DH GRAVC SIE NIE DA!!!JAKBYM MIAL PODWAC WSZYSKICH CHETEROW TO BYM NIC INNEGO NIE ROBIL TTYLKO SCRENY I POSTOWAL NA FORUM!! qwa LVL 17 I DH+noob [server sux] bedziemy czesciej grac jak kupicie se orga .... Swieta ida ... ;] Wracam na bn bede tu czasaem wstepowal zeby cg zagrac cu @ll bede uczestniczyl w zyciu klanu:P ale bede czesciej na bn bo go zaniedbalem!!
GLhf
[BoS]Basior
12-20-2004, 20:19
Szkoda że mniej będziesz tu zaglądał:/ No ale taki server niestety mamy tutaj:/ Bugi i całe dziadostwo to jego urok:/ Tylko nie mów że nie zagramy razem w turnieju:]Ja juz bugami i lagersami się przestałem przejmowac i na staty nie zwracam uwagi:]. Dla mnie ważne są teraz tylko klanowki i klan. Pozdro, zagladaj tu jak najczęsciej i 3m się.
Bede w servie codzinnie z 1-2 godz wiec grac pogram a co do tunrieju to np jak bedzie trzba to pocwiczymy:P
Blahy Peter
12-21-2004, 01:28
Wszyscy narzekaja na ten serv, wyliczaja, ze 60% lost to bug, 20% fatal error i ze mu nie zaliczylo 50 winow. a jak przegral w teramie to dlatego ze mial tp nooba.. albo lag byl... albo go wyjebalo :P a ja kurde lubie ten serv. znam kilka osob \, ktorzy zrezygnowali z org na rzecz xpama ... bo jest wiecej polakow, znajomych, wiecej luda sie zna, wiecej sie dzieje :) gram juz tu dlugo i bugow mialem ze 4, niezaliczonych winow (tu rzeczywiscie sporo ale nie tyle ile statystycznie inni pisza - z 7-10), 1 fatal na cg. i potem patrze na opisy : "j***** serv", "ch*** wart!" itp :P a i tak na nim gramy i w wiekszosci przypadkow przesadzamy. a jak ktos gra dla statow to naprawde wspolczuje... znudzi mu sie po gora pol roku. bo chyba powinno sie grac dla przyjemnosci. wyniki tez sa wazne, ale bez przesady (zrobcie rachunek sumienia: ilu z was po grze z jakims nieznajomym, po loscie powiedzialo tak: kurwa lagg... host do dupy... zlego hera wzialem... wogole to byl tower noob... i wogole i wogole... a kto z was czesciej powiedzial: chlopie gratuluje byles lepszy i wygrales. musze sie wiele jesscze nauczyc"). dla mnie jedeynym problemem na xpamie jest to ze wiekszosc nie wie po co gra. i tak bym go nie zamienil na nic innego. tu przynajmniej moge walczyc o jakiesc miejsce na liscie (na bn nie mial bym czasu i umiejetnosci zeby sie tam wspiac).
bedziecie besztac czy przyznacie mit roche racji? czekam na odpowiedzi :)
[BoS]Basior
12-21-2004, 01:41
Blahy Peter napisał(a)
Wszyscy narzekaja na ten serv, wyliczaja, ze 60% lost to bug, 20% fatal error i ze mu nie zaliczylo 50 winow. a jak przegral w teramie to dlatego ze mial tp nooba.. albo lag byl... albo go wyjebalo :P a ja kurde lubie ten serv. znam kilka osob \, ktorzy zrezygnowali z org na rzecz xpama ... bo jest wiecej polakow, znajomych, wiecej luda sie zna, wiecej sie dzieje :) gram juz tu dlugo i bugow mialem ze 4, niezaliczonych winow (tu rzeczywiscie sporo ale nie tyle ile statystycznie inni pisza - z 7-10), 1 fatal na cg. i potem patrze na opisy : "j***** serv", "ch*** wart!" itp :P a i tak na nim gramy i w wiekszosci przypadkow przesadzamy. a jak ktos gra dla statow to naprawde wspolczuje... znudzi mu sie po gora pol roku. bo chyba powinno sie grac dla przyjemnosci. wyniki tez sa wazne, ale bez przesady (zrobcie rachunek sumienia: ilu z was po grze z jakims nieznajomym, po loscie powiedzialo tak: kurwa lagg... host do dupy... zlego hera wzialem... wogole to byl tower noob... i wogole i wogole... a kto z was czesciej powiedzial: chlopie gratuluje byles lepszy i wygrales. musze sie wiele jesscze nauczyc"). dla mnie jedeynym problemem na xpamie jest to ze wiekszosc nie wie po co gra. i tak bym go nie zamienil na nic innego. tu przynajmniej moge walczyc o jakiesc miejsce na liscie (na bn nie mial bym czasu i umiejetnosci zeby sie tam wspiac).
bedziecie besztac czy przyznacie mit roche racji? czekam na odpowiedzi :)
Po 1 Blahy nie grasz np 2na2 dlatego mówisz że masz mało bugów. 1na1 nie jest tak zbugowane jak 2na2. W 1na1 możesz mieć co najwyżej lag lub disc. W 2na2 oprócz tego dochodzi jeszcze join bug (który mozna łatwo obejsc wpisując /quit, ale mało ludzi o tym wie)
Po 2 Ja też lubie bardzo ten server ale niekiedy mam go dość dlatego muszę czasami od niego odejśc na pare godzin żeby otrzeźwic umysł:p. Nieraz jestem tak wkurzony (pewnie nie tylko ja), że mam free losy czy disci że mam ochote coś rozwalić, bo mimo wszystko każdy chce wygrywać a nie dostawać losy nie?
Po 3 Ja na przykład staram się nie mówić do kogoś po przegranym meczu że przegrałem bo był lag czy coś. Chyba że rzeczywiście był. Uważam że lag jest głównie przez kolegów z innych kontynentow którzy powinni grac na swoich serverach a nie lagować na europejskich:/
Ale masz sporo racji bo ten serverek ma swój klimacik:] Ja tu się czuję jak ryba w wodzie:p mimo, że nieraz coś nie wychodzi jak powinno. Pozdro Blahy i BoS
Co do tych postow....
Na xpamie jest moze 10 razy mnneij poalkow niz na bn tam jest wieksza rywalizacja. Tu po 3 dniach grania bylem w pierszej 300 serva LOL? Wiem ze dobra zabawa jest wazna ale bez skila nei ma zabawy. Na bn gram bo chce cos osiagnac an scenie pol.[jakis pol-team etc:P] moze przesadzam a moze nie.
P.S. /quit dziala tylko do rt bo jak zrobisz to gdy bedziesz mial join buga w solo bedziesz mial i tak lose.....
GRAJCIE tura ja musze sie umowic z pritim ;]
Moze jakies cw?? :>
Basior co z tym Turniejem??!! grupy juz sa jak to mamy grac i kiedy??!!
[BoS]Basior
12-21-2004, 12:47
No własnie grupy już są NOX i chyba trzeba już zaczynac grąć:p Tylko że ja się boję o swoją forme bo jeszcze nie mam tych skrutów opanowanych aż tak super żebym wiedział że można na mnie w 100% liczyc. Ide trenować .....
Na stronie naszego klanu w replay'ach daj kto jaka armia gral ok???
Basior chodzi mi o ten nasz podział na dwa klany. Tak jakoś jak wchodze teraz na BN i widzę, że moim Chiftenem jest Major a nie ty to tak dziwnie się czuje ( nie chodzi o to, że coś do niego mam ) ale od samego początku w klanie byli TonyC, Rahab, Malcolm, Arch, Dexter2004, Gauri_PL, Proncislaw, Xsardass, Major_Pl, FeNiX, Saper_pl, Naggaroth, ja i ty a teraz większość z nas nie licząc Ciebie i Tonego przeszli do tego drugiego Klanu wiec po co nas zapraszano :(
Mamy problem z Naggaroth. Nie może ona się zalogować na forum wrzucam zdjecie co się dzieje, jak wiecie o co chodzi to napiszcie plz. Z góry dzięki.
MaN-O-WaR
12-29-2004, 16:03
Xeran napisał(a)
Mamy problem z Naggaroth. Nie może ona się zalogować na forum wrzucam zdjecie co się dzieje, jak wiecie o co chodzi to napiszcie plz. Z góry dzięki.
rotfl chyba o czyms zapomniales ;)
P.S. Jak zalaczysz zdjecia to posta usune ofc.
¯eczywiscie ale juz wiem o co chodzi :P
czemu nie chce mi dzialac w podpisie obrazek
czemu sie nie wysiwtla ??? mam tam napisan cos takiego :
" We could change the world if God would give us a source code.
http://www.1f3lo.piwko.pl/harp.jpg " [oczywiscie bez ""] i to qowni nie chce mi dzialac a sam link jest dobry !! dlaczego ??? obrazek ma rozmiar 106kB tak na marginesie : ((((
Pokazuje się obrazek ja dasz prawym kopiuj skrót i wstawisz do nowego okienka interenet explorera.
Wtedy jak już zobaczysz ten obrazek to po odświeżeniu widać go pod Twoimi postami.
Niewiem czemu tak jest, ale myśle że powinieneś ten skopiowany skrót wstawić w miejsce tego wpisanego :D.
Wiem że to bez sensu ale może coś da :D
[BiA]Toom
01-07-2005, 02:15
Ej Basior jakby to powiedzieć: Lekko powiedziawszy, zachowałeś się nie stosownie:mad: Mówisz nam, żebyśmy się stawili o 20, aby pomóc wam w założeniu klanu, a tu QRWA wydupczasz nas z klanu i wpierd... się, z jakto powiedział Malcolm w poście ze swoją ,,Bandą". Przez co my musimy teraz wszystko zmieniać, poprawiać albo robić od nowa, jak przecież można by tego uniknąć, chyba nie??? Wkur.....ło mnie to, a nawet nie zapytałeś się nas o zgodę!!! (przynajmniej mi nic nie mówiłeś) No qrwa chamstwo!!! Czekam na wyjaśnienia.
[BoS]Basior
01-07-2005, 10:13
Toom napisał(a)
Ej Basior jakby to powiedzieć: Lekko powiedziawszy, zachowałeś się nie stosownie:mad: Mówisz nam, żebyśmy się stawili o 20, aby pomóc wam w założeniu klanu, a tu QRWA wydupczasz nas z klanu i wpierd... się, z jakto powiedział Malcolm w poście ze swoją ,,Bandą". Przez co my musimy teraz wszystko zmieniać, poprawiać albo robić od nowa, jak przecież można by tego uniknąć, chyba nie??? Wkur.....ło mnie to, a nawet nie zapytałeś się nas o zgodę!!! (przynajmniej mi nic nie mówiłeś) No qrwa chamstwo!!! [b]Czekam na wyjaśnienia.
eee Toom czy ty nie czytales tego co napisalem w temacie "Ważne przeczytac"???Nikt tam nie napisał mi zadnych pretensji co do tego co ustalilismy...czyli tego ze chcemy przejsc do waszego klanu a wy zalozycie nowy. Ale jesli ktos ma o to pretensje to sry. Tu nie chodzi o to ze chcemy wam cos zabrac tylko o to zeby klan istniał bo niestety cos jest niezle zchrzanione i moje konto chyba jest zbugowane przez co ciagle mnie wywala z wodza klanu:(. A z tego co pamiętam my jestesmy jednym klanem ale z braku miejsca podzeilonym na 2 zespoły Sprubujemy dzis zalozyć jeszcze raz klan BoS bo z klanu B0S równiez wywaliło mnie z wodza grrr. Powoli mam tego dossyc:/ Mnie też to wkur*** okropnie ze nie moge sobie spokojnie pograć:/ ty;lko sie meczyc ze zbieraniem ludzi i tworzeniem od nowa tego co zrobilem. A wy z tego co wiem juz szybko zaslozyliscie klan BoSS i problemu chyba nie ma tam zadnego teraz tylko my musimy sie męczyc:/
Kto skasowal moja dyskusje o nazwie "DATY"??? Przecierz to bylo bardzo przydatne, w koncu mozna by ustalic staly termin treningow :/
FeniX`cK
01-30-2005, 20:17
LoL
Na tym forum jest tylko 2 moderatorow;]
a tej dyskusji ja osobiscie nawet nie widzialem :p
Jakie daty byly tam wpisane?
FeniX`cK
01-31-2005, 10:15
ale czasami moze komus cos wypasc.... napisze w topicu ze ma czas w sobote miedzy 17-19 wszyscy sie nastawia na to ze sobie zagraja trena a tu qpa goscia nie bedzie bo mu cos na przyklad wypadlo w pracy , szkole(studja). Wiec chyba lepiej bedzie zapytac sie na w3 albo gg czy ktos bedzie mial czas w taki dzien o takiej godzinie i jest good:D ja na przyklad praktycznie teoretycznie czas mam codziennie 24h:P(tylko ze nie tylko na w3 :p)
Mam takie pytanie a zarazem prosbe....
Czy sa organizowane jakies treningi w klanie, po to aby tych z nizszymi poziomami lub z problemami poduczyc ? Albo chociaz Ci najlepsi czy mogliby chociaz wskazac replaye ktore ich naprowadzily na wyzyny... Moim zdaniem milo bylo by gdyby w klanie poziom zawodnikow wzrastal niz ich ilosc...
Nie prosze o jakas konkretna taktyke jak grac bo wiem ze takiej nie ma taktyke zmienia sie i stosuje w trakcie grania...ale jakies wskazowki, jakie replaye ogladac itd. Wiem wiem milo jest jak ktos sam dojdzie do wysokiego poziomu itd to sie chwali, ale jak mu sie pomoze to tez nie jest zle...No to tyle
p.s. pisałem ten replay po zalamaniu nerwowym jak dostalem w "dupe" od ud i jeszcze powiedzial cytuje " i hate ****ing polands" czy jakos tak ;/ nicku nie pamietam;/:mad:
no wiec dwie sprawy... jak klikniej tam u gory taki link BOS, to przeskoczysz do ogolnego dzialu klanu bos, gdzie bez problemu mozna zauwazyc taki temat ktory sie zwie: mapy, replaye i inne potrzebne pliki do w3 i w tym o to dziale jest sporooo replayi ... :P:P <lol> gdzie napewno znajdziesz cos interesujacego :)
w sumie treningi byly fajne, ale to troche chyba nie mozliwe, poniewaz zadko kiedy bywa tak, ze wszyscy , badz tez wiekszosc klanowiczow moze sie zebrac o okreslonej porze i potrenowac, ja np tez tak zabardzo nie moge... czasss :/ ... ale fajnie gdyby sie czasem zorganizowalo :) (sam chetnie bym sie czegos dowiedzial ciekawego o taktykach itp )
[BoS]Basior
02-22-2005, 13:58
Dla mnie wszystko sprowadza się do 2 rzeczy: MIKRO i budowania jedostek odpowiednich na jednostki przeciwnika. Trzeba wiedziec co na co budować po prostu.
Immortal jak chcesz to moge ci cos pomoc potrenowac czy coś:] Poza tym oglądaj repki z działu "Repki i pliki" bo ty chyba grasz elfem wiec powinno tam byc pare dobrych. Ostatnio Kosmo dorzucił swoj jak pojechał MArshalla(sweet) solo. I pamietaj że solo gra się inaczej niż 2na2. Inne taktyki trzeba robić. Jak chcesz to ci pomoge:] Od tego w koncu jestem....
dlaczego ludzie mnie wyzywaja od MH ? przeciez ja tylko czytam te napisy ktore mowia o tym co jest dobre przeciwko czemu [rodzaj damage i armora] wiec jak widze dom duchoow i gram humem to wiem ze trza zrobic SB bo koles na 95% idzie na bloodlusta [-----> goocio vs jostavo] basior ty jestes wplywowy czlowiek na serverze wytlumacz im ze ja mam MOZG , a nie MH Mam mala prosbe zanim zaczniecie kogos wyzywac od mh obejrzyjcie replaya bo to boli jak drzazga w fiucie [zapozyczenie z poranq kojota :D ]
MaN-O-WaR
03-01-2005, 17:45
Goocio napisał(a)
wiec jak widze dom duchoow i gram humem to wiem ze trza zrobic SB bo koles na 95% idzie na bloodlusta
Blad ;) SB sie robi tylko jak widzisz jakiegos shamka, bo na reszte jednostek produkowanych w Spirit Logde po prostu szkoda siana na Brekerow... Jak koles pojdzie w Sprit Walkerow to tech to t3 i gryfy, bo inaczej nic nie zdzialasz - chociaz malo ktory orc tak gra bo ta takta jest lame i latwa to skontrowania przez HUMa ;)
Cze nie wiem gdzie to miałęm napisać wiec pisze tutaj:P chodiz mi o to jak gram humanem to mam problem z elfem który robi archerki i druid of talon . Narobi tego w h.. i ja sie gubie i wtopa moze jakas rada bo ja nic nie moge wymyślić . Aha i chodzi mi bardziej o jednostki tier 2 bo to dosc szybki atak według mnie. Z góry dzieki:P
MaN-O-WaR
03-01-2005, 18:26
Bodek napisał(a)
Cze nie wiem gdzie to miałęm napisać wiec pisze tutaj:P chodiz mi o to jak gram humanem to mam problem z elfem który robi archerki i druid of talon . Narobi tego w h.. i ja sie gubie i wtopa moze jakas rada bo ja nic nie moge wymyślić . Aha i chodzi mi bardziej o jednostki tier 2 bo to dosc szybki atak według mnie. Z góry dzieki:P
Footy z defendem + rifle + priest(research zeby dispell mieli - to na talonow) + 1-2 czarki
Herosi:
1 opcja: AM + Blood Mage - czary AoE - takta stosowana przez Koreanczykow
2 opcja (najlepsza moim zdaniem) - AM + Naga
3 opcja (nie zawsze jest tawerna :/ ) - AM + MK - MK podchodzisz pod arche i clap ^_^ po czym wycofujesz go, bo przewaznie przeciwnik proboje go wtedy "zdjac" z pola walki
Do tego troche micro i gg dla Ciebie
P.S.
1) noob takta dla NE
2) jest taki topic porady i taktyki sie bodajze nazywa ;)
dzieki man ale ja jakos tego "porady i taktyki" nie widze chyba juz go nie ma:P
FeniX`cK
03-01-2005, 19:26
Bodek napisał(a)
dzieki man ale ja jakos tego "porady i taktyki" nie widze chyba juz go nie ma:P
bodek wada wzroku -10 :p
moze poprostu wes nastepna strone z wyswietlanymi topickami a jak nie to jest 4 od dolu ...
(Porady i taktyki ( 1 2 ) Hagen__ 58 968) <<< taki topic ze wszystkimi aktualnymi statsami :p
Harpagan_THC
03-04-2005, 11:30
dlaczego nie ma mnie w składzie klanu,przyszłego siepacza Harpagana_THC,czuje wielki zal:D
Ludzie ! :p
wyszedł nowy patch !
zjechali w nim pande ! grrrrrrrrrrr
ale nie o tym miałem mówić...
mamy dział o repkach ... trzeba by sie zastanowić czy ma sens trzymanie ich skoro nie otworzymy ich juz na 1.18 :/
Masz racje, ale póki cos to narazie nie zmieniam patcha dopiero jak będe musiał.
I co z tym ?
ja proponuje wywalić all replays z tamtego tematu i zostawić tylko te z klanówek
[BoS]Basior
03-14-2005, 19:05
wywale je niedlugo skoro i tak ich nie otworzymy juz
MaN-O-WaR
03-14-2005, 20:49
[BoS]Basior napisał(a)
wywale je niedlugo skoro i tak ich nie otworzymy juz
Rotfl Basior nie bedzie mial ikonki grunta ;P
TAk powznie to mi to <>< - mam tylko nadzieje ze postow mi styknie zeby mial ava rifla ;)
Lewatywa
03-14-2005, 21:54
Ava rifla bedziesz mial bo ja nie mam 50 postow a mam ikonke siepa
Mam pytanie i prosbe. Czy ktos mial juz tak jak ja, że po fromacie systemu (zainstalowalem XP a wczesniej mialem 98 i mi działało) i po zainstalowaniu WarCrafta 3 i patcha do BN podczas odpalania gry nie mial kursora??? W jakimś stopniu jest, ale nie widac go. Moge normalnie wszystko naciskac ale dopiero gdy mi sie podswietli napis to jestem pewien ze na to naiechalem. Wysyłam zdjecie jak to wyglada i proszę o pomoc jak ktoś by wiedział co z tym zrobic, i jeszcze literki sie rozmazuja i nie mam tej gornej belki. :( :( :( :( :( :(
nie wiem jak to usunac ale spytaj DarQ on mial tez taki problem ale jakos sobie z tym poradzil tylko ja nie wiem jak ...... zapytaj go to ci na pewno powie co zrobil :D
A gdzie go mogę znalesc??? Bo go nie znam. :(
jak wy robicie te obrazki pod postami z nazwami acc ? [tez chcialbym takie sobie zrobic bo jestem Xerobojem :D]
Lewatywa
03-23-2005, 15:49
Robisz sobie jakis obrazek i dotego wstawiasz napis ja sam sobie jeden zrobilem ale go nie uzywam bo mi nie wyszedl
ja jestem komputerowym noobem mi trzeba wszystko tlumaczyc jak koniowi ..... no wiesz co i gdzie nacisnac co wpisac ...... aha i przede wszystkim w jakim programie sie to robi ... ja sie nigdy niczego nie domysle [jesli chodzi o PC oczywiscie :D]
musisz sie przyczaic na BN na niego, on jest dosc czesto wiec nie powinienes miec klopotow :D
mialo byc CW i nie ma l- lipa
NIe miało być Filc chciał wczoraj mi wczoraj nie pasowało ja chciałem dzisiaj to jemu nie pasowało.
Wiec umówiliśmy się że będziemy o tym jeszcze rozmawiać, a poza tym dziś i tak bym niegrał :(
Mam pytanko: czemu wywalono Naggaroth z klanu? Skoro uprzedzałem, że Nas sporo nie bedzie??
Jesli bedzie na w3 i bedzie grac to ja wezmiemy poki co postanowilismy wywalac ludzi co nie sa miesiac na w3 bo niema z nich zadnego pozytku a tylko kibluja w klanie :/
Nie wiem jak zacząć więc poprostu powiem tak: co do tego "kiblowania w klanie" zapewne większość nawet mnie nie kojarzy że jestem z klanu, a nawet ze gram w wara , gram dzien w dzien ale glownie po 1h nie mam czasu dziobie do matury i do egzaminu zawodowego, po za tym gram głównie w f00tmena lub na cg, ze mnie również nie ma większego pożytku, ani nie wygrywam ważnych istotnych batelków, nie gram na pg(gdyz juz od dluzszego czasu mam tak ze co wygram to trace polaczenie i pupa nie ma wina a nieraz jest i porażka) gram poprostu "4 fun"
Mam ten 10 lvl i jakies tam statsy, ale wiem że to obecnie NIC
Reasumując: nie ma zbyt większego pożytku ze mnie, prawde mówiąc nie ma żadnego ;p Jestem w B0S od dluzszego czasu kiedys bylem jako immortalNe chyba tylko po znajomości i trochę mi głupio że tylko zajmuję tu miejsce bo są o wiele lepsi, więc jeżeli wywalita mnie to spoko bez urazy...zawsze będe lojalny nie zbluzgam czy inne chamstwo, a jeżeli nadal jestem i będe cichym peonkiem w klanie to bede najlepszym cichym peonkiem ;p ...
p.s. od dłuższego czasu zbierałem się aby to sobie wygarnąć i sie nie oszukiwać że jestem dobry i potrzebny ;/ Prawda jest taka że zajmuje tu chyba miejsce tylko, ALE tego miejsca jest tu dużo ;]
[BoS]Basior
04-24-2005, 22:57
Tyfon Tonyc jest z klanu od doty oni mają inne zasady:] Nie bój nic jesteś czesto na bnecie i grasz i jesteś u nas od dawna wiec nie masz powodow do obaw ze cie wywalimy czy coś:] Starych kumpli sie nie wywala na bruk a nauczyc grać sie jeszcze mozesz przeciez lepiej:] gl/hf
mam pytanie
czy ostatni brak jednego z szamanow w naszym klanie to twoje widzimisie czy byla przyczyna dlaczego tak sie stalo
[BoS]Basior
05-18-2005, 11:23
Nie nie było to moje widzimisie....Odszedł sam a czemu to niech się on już tłumaczy:/ Powiem tylko tyle że jak się ktoś nie umie zachować wobec adminów to potem ma problemy:/ (nie chodzi o zachowanie wobec mnie:])
[BoS]Basior
05-18-2005, 18:15
Ale nie ja go wyrzuciłem z klanu:>. Jak wszedłem na bnet to go juz w nim nie było, nie wiem czemu....On się tam coś pokłucił z adminem Skillzzz i zwyzywał skilzzza za to ze on mu coś tam powiedział uszczypliwego:>Jego wola przecież ja nie będe za3mywał ludzi w klanie na siłe. Niech zobaczy jak się mają sprawy w klanie RoX i czy u nich wogóle jest coś takiego jak jakiekolwiek zgranie teamu.
czy mozna zmienic typ pliku, jezeli tak to jak
bo nie moge ogladac sciagnietych repow bo maja typ php:confused:
zmieniasz poprstu nazwe :] dajesz kropke i dopisujesz .w3g chyba:P
FeniX`cK
05-20-2005, 23:10
Bodek napisał(a)
zmieniasz poprstu nazwe :] dajesz kropke i dopisujesz .w3g chyba:P
nie calkiem... najpierw w pasku plik | edycja| widok i tak dalej w jakim kolwiek oknie expolorera... na przyklad w moim komputerze wykonujesz nastepujace operacje ^^
(For Win XP) Narzedzia > Opcje folderow > Widok i odznacz punkt "Ukryj rozszezenia znanych typow plikow" (For Win 9x) to samo tylko ze pierwsza zakladka widok a nie narzedzia...
Wtedy przy kazdym pliku (prucz skrutow) masz na koncu po kropce rozszezenie. (*.xxx) w miejsce * jest nazwa pliku a w miejscu xxx (po kropce) rozszezenie np. *.doc (worda) *.xls(excela) itp.
CHYBA zrozumiale ^^
Radagast_red
06-06-2005, 21:36
Heja mam pytanie czy da się w jakis sposób włączyć html'a lub kod Visual basica przy dodawaniu sygnaturki?! wkurza mnie ze podpisika nie mozna nawet pogrubic:/
niestety nie mozna, bo admini ograniczyli i wylaczyli calkowicie vB w podpisach, bo byl za duzy syf na forum ;]
czy ktos mi moze powiedziec gdzie jest ten baner
prosze o dokladne tlumaczenie
Radagast_red
06-22-2005, 12:28
Dzyzyz baner o ktory chodzi to ten tekst w ramce nad forum a ponizej paska nawigacyjnego strony, tam gdzie pisze free forumus itp.
a ja sie nudze jem sniadanie więc piszem:P moje wywody dotyczą przyjęcia do klanu BOS :) oo jaaa najbardziej mi sie podobają te znajomości, zeby wejsc do klanu :) no pieknie bym rzekła po prostu, ano ja mam znajomych to sie nadaje? np. pan Józek z 1szego pietra, ale nie mam z nim zbyt dobrych kontaktów... hmm pomysle jesce... a moze jakies skille trza mieć ? bo tych to mam az za duzo! np. czy umiecie sie pomalować sobie paznokcie u nóg w 3 minuty? ja umiem. Mam jesce dużo innych przydatnych umiejętności... ej no ale tak seryjnie to ja nie wiem, zróbta casting :> to byloby coś... właściwie nie wiem po co tu pisze, chyba juz mi nuda kompletnie w mózgu pomieszala, obudzilam sie godzinke temu, sama w chacie siedze... i tak to jest kutfa jak człek nie ma do kogo sie odezwać... o kurnasz! ale mnie sie przypomniało:P ja ju mam klan:D no ale wiecie chłopaki jakby co to zawsze jakiejs porady udziele... eeh trzymta sie i zeby wam sie w dupach nie poprzewracało od tego naboru świeżego mieska :) pozdrawiam
THE_WORLD_SUCKS
07-19-2005, 11:52
To mi wygalada na post osoby niezrownowazonej psychicznie :P skille to ja tez mam dobre: wypijam piwo w około minute wiec zanim ty pomalujesz paznokocie ja jestem po 3 ;)
//
bez urazy ale twoj nick mi sie z kupa kojarzy "kalista" xD
z kupa.... no hmmm.... niech ci bedzie kazdy ma prawo do wolnych skojarzen :) niezrównowazona psychicznie o stary to calkiem ladni brzmi, ale chyba tak zle to ze mna nie jest... nudzi mi sie cholernie :/ a z tym piwem no to nie powiem calkiem niezle... a na marginesie jak ktoś mówi ze swiat jest do bani to chyba ta osoba jest niezrównoważona:) bo mi osobiscie sie podoba, ale to tylko moje skromne zdanie
MaN-O-WaR
07-19-2005, 16:02
THE_WORLD_SUCKS napisał(a)
wypijam piwo w około minute wiec zanim ty pomalujesz paznokocie ja jestem po 3 ;) I ja i ja :D Btw w korbolach tesh sie zmierzyc bym mogl tylko bym musial troche pocwiczyc, bo daffno tego trunku nie pilem ^__~
A co powiecie na wypicie cwiartki woodki na 2 lyki? Albo 0.5 litra w godzine i poprawka szampanem bez haftu ^__^
So who is gosu ^__^ ??
Edit:
IMHO sposob rekrutacji to nasza sprawa a nie Twoja Kalista ;) Btw jak ktos gra dobrze to do klanu wchodzi (przewaznie, nie mowie tu o skrajnych przypadkach i ludziach ktorzy co chwila klan zmieniaja ^__~ ) - chcesz sprobowac ? :D
Propos nepotyzmu to zawsze on istnial, istnieje i bedzie istnial wiec nie wiem skad to zdziwienie ^__~
Kalista zarzuc fote do odpowiedniego naszego dzialu i potem grono wielce szanowanych i powazanych przez ogol spoleczenstwa ludzi napisze jakie masz szanse. mozesz tez napisac swoje CV i dodac list motywacyjny :D wogole z jakiego klanu jestes? bo jakos cie nie kojarze wogole... grasz pg czy dotke?
3m sie!
and1- ty nalezysz do b0s-u czy bos-u? bo ciebei tez nie kojarze... po liczbie postow na forum moznaby sadzic ze jestes nowym "nabytkiem" klanu... wiec j.w. fota mile widziana :D
mamy problem: narysowalismy zajebistego avatara w paincie i nie mozemy go zamiescic. zmienilismy format na gif [chyba] ale sie nie udalo
HILFE !!!!!!!!
nie zniklam tylko powiedzialam basiorowi ze lepiej bedzie jak odejde bo ta "fruzia" niechce zeby b0s przeznia sie poklucil lub rozpadl ;/ a inni tez nie wiedzieli ze ja jestem dziewczyna tez mi nie wierzyli a te wyzwiska byly nie potrzebne ...
DragonSlayer
07-21-2005, 18:26
Oto prawda o "dziewczynie" And1- ;>
http://w3.xpam.de/forum/showthread.php?s=&postid=175992#post175992
[BoS]Basior
07-22-2005, 09:51
No zrbobili mnie w hujka ale to sie nieraz nie pozna zanim sie bliżej nie pogada, wiec co miałem zrobic???:/
Moge sie juz wyrzygac?
Radagast_red
07-22-2005, 20:38
Widze ze spora reorganizacja w klanie, greatuluje gutex i tobie darex ale jak sie dowiem ze ktoras z was szmaty zrobila mnie peonem to zabije!:mad: A Skowron jak cie dorwe to gramy solo i zrobie Ci z tylka jesien sredniowiecza :D
Uuu. Co sie z tym klanem dzieje :( Pamietam rok temu nikt na siebie nie bluzgal i nikt nikogo nie obrazala :mad:
UWAGA :P
Skasuje te posty bo sa NIE NA TEMAT.
Wiec moje zazalenie to:
przemyslcie posta zanim go zamiescicie :(
poco kasowac, przenies je wszystkie do Ogolne Gaworzenie ;]
By TonYC: to nie takie proste harpoon, niewiem czy wiesz ale na tym forum nieda sie przenosic postow, chyba ze je wyedytuje i dam jako swoje :/ i to jest nie fair dla je piszacego i w dodatku pracochlonne :P
EDIT by Harpoon: wyobraz sobie ze wiem ;D.. no ale moze w chwili wolnej ;D ... zreszta jak chcesz ;]
magazynier to jaracz ziola ale na szczescie sie nie zaciaga
Phob napisał(a)
Kalista zarzuc fote do odpowiedniego naszego dzialu i potem grono wielce szanowanych i powazanych przez ogol spoleczenstwa ludzi napisze jakie masz szanse. mozesz tez napisac swoje CV i dodac list motywacyjny :D wogole z jakiego klanu jestes? bo jakos cie nie kojarze wogole... grasz pg czy dotke?
3m sie!
and1- ty nalezysz do b0s-u czy bos-u? bo ciebei tez nie kojarze... po liczbie postow na forum moznaby sadzic ze jestes nowym "nabytkiem" klanu... wiec j.w. fota mile widziana :D
jestem z ToT, tam jest fotka, nic mi sie nie kce, dobranoc
Bardzo ładna z Ciebie dziewczynka:)
No faktycznei ladna jest :D Ale nie odpowiedzialas czy grasz pg czy cg Dobranoc ;)
ano ladna ladna, tylko ze wyszlac jakbys miala 15 lat max;p ;D .. Dziendobry
zakochałem się....ehh 4 raz w tym tygodniu :cool:
Piękna :rolleyes:
p.s. co do skilli to ja potrafie wypić wino w 1 minute :cool: i kto jest cfaniak :rolleyes: ?? !! (nie kazde tego syfu z biedrony nie tykam ;] )
kurnasz mam male problemy z kompem wiec za duzo to ja nie gram ostatnio, scislej to w ogole nie gram ostatnio.... w3 mi nie kce zaskoczyc na normalnym kompie a na laptopie tatuś nie pozwala :( ale jak grałam (ahh jakie to były piekne czasy) to nie grałam za duzo pg bo mnie rozłaczało, a poza tym jestem taka słaba w te klocki ze szkoda gadac, tzn ofkoz z Dragon Slayerem (pozdro grzybie)wygrywam, ale z reszta gorzej.... wole te takie tam smiszne małe gierki :)
Tez lubie male gierki :D Harpoon a mi nie przeszkadza ze wyglada na 15 :] ja mam 16 a wygladam na 19 :D
jakis haker wlamuje sie na moje konto na forum
trza cos zrobic
PS[to chyba gutex, ale jeszcze nie jestem pewien]
zmien haslo albo zaloz nowe konto, albo zapytaj admina o pomoc, bo jesli jakis kolega robi ci kawal i wlamuje sie na konto Brutalforcem, to admini moga pomoc...;]
War_Chef
08-25-2005, 22:58
Pałą takich ^^ mam zarzalenie : KIEDY JAKIE¦ CW ??!!! I want fight :D
Harpagan_THC
08-26-2005, 11:09
na boga niech mnie kotś oświeci i powie jak załadować inny server i gdzie takiego szukać.
Harpagan_THC
09-06-2005, 20:13
ale już załadowałem ten server
to sie załaduj na xpama ;D
Originally posted by TyfonNE
p.s. co do skilli to ja potrafie wypić wino w 1 minute :cool: i kto jest cfaniak :rolleyes: ?? !! (nie kazde tego syfu z biedrony nie tykam ;] )
pewnie ktore ma 11 % a sieka jak 11%
Harpagan_THC
09-30-2005, 03:01
co do tyfona to ja nie wypije wina w 1 min ,ale za to wypije 2 do 2,5 nalewy w ciągu niespełna godziny (i jeszcze będe trzymał sie na nogach i wezme zipa ziela fajkowego) Darq poświadczy on też jest wytrenowany do tego stopnia <:
czy ktos wie co to sa te gwiazdki
te pod search u gory
DarQ napisał(a)
czy ktos wie co to sa te gwiazdki
jakie gwiazdki ?
bylem zjebisty a teraz juz nie-co zrobic?
fanta mówi :
idź na całość - bądź bamboocha ! : p
[BoS]Templare
11-05-2005, 18:36
Originally posted by Y4r0
fanta mówi :
idź na całość - bądź bamboocha ! : p ja znam inna wersje - idz na calosc - ciagnij druta
Chcialbym zlozyc zazalenie - Phob powiedzial, ze mnie nie lubi juz :P.
to nie prawda! ja wcale nie powiedzialem ze go nie lubie... powiedzialem ze go serdecznie nie cierpie, a to roznica. elh jak nie przestaniesz klamac to powiem wszystkim ze wciaz sie moczysz w nocy... ups ;)
Smyrf smyrf.....wszystko powiem tacie Tonemu, ty brzydalu ty :D. A tak w ogole to oddawaj to przescieradlo :P ;).
ej no nie badz taki... mowiles ze moge zatrzymac... i z czego ja teraz zrobie zaglowiec aby oplynac swiat? to ja powiem wszystko mamie basiorkowi :P
FFs Stop spam
Or dad TonyC will delete ur posts :D
And mom Basior will Ban ur acca :D
TonyC napisał(a)
FFs Stop spam
Or dad TonyC will delete ur posts :D
And mom Basior will Ban ur acca :D
buahahahahha .... no i jak tu sie nie smiac;D
basior mnie zablokował na gadu ... : (
[BoS]Basior
11-09-2005, 14:36
basior mnie zablokował na gadu ... : (
????Huh??ja nikogo nie blokowałem:]
Moze mi sie cos zjebało nie wiem dobrze ze dałes mi o tym znac musze zczaic o co biega.
NIESTETY TAK WYSZLO
mialo byc bo3 jak bedzie to nie wiem
grajac po 1 grze- 3 h
z kompletem obsow- zarywanie i lagi
N/C
DarQ napisał(a)
NIESTETY TAK WYSZLO
mialo byc bo3 jak bedzie to nie wiem
grajac po 1 grze- 3 h
z kompletem obsow- zarywanie i lagi
N/C
coz ja z calej klanowki zobaczylem tylko tyle....
i tyle ... oczywiscie nikogo za to nie winie ... no moze tylko server ;)
War_Chef
11-27-2005, 00:58
A mnie sie z daje ze to jest obraz jutrzejszego cw (przynajmniej u mnie ;/)
War_Chef napisał(a)
A mnie sie z daje ze to jest obraz jutrzejszego cw (przynajmniej u mnie ;/) Bardzo dobrze ujete Tt :D
Panie inzynierze magazynierze, Basiorze pragnę złożyc zażaleni :
TRE¦Æ :
Dlaczego lista członków bosa nie była aktualizowana od kilku miesięcy?
KONIEC TRE¦CI
Oczekuje szybkiej odpowiedzi
Z wyrazami najniższego szacunku, Duffi
Ponieważ bysior to len nad leniami, nic mu sie niechce :P
TonyC napisał(a)
Ponieważ bysior to len nad leniami, nic mu sie niechce :P
no a w dodatku tylko by gral i gral .. te 400 gier o czyms swiadczy nie ? :D <joke>
[BoS]Basior
12-07-2005, 19:37
Ostatnio mniej gram :/ A liste postaram się aktualizować choć bardzo mi sie nieche:/
mniej gra bo gra w cywilizacje 4 :P
LEN i tyle :D
TonyC napisał(a)
mniej gra bo gra w cywilizacje 4 :P
LEN i tyle :D rozumiem przez to ze basior sie teraz ucywilizuje i przerzuci sie na jakas bardziej cywilizowana rase niz orki [hum]
ten popapraniec Basior zbanowal mi aka, a za co ???
bo mu sie nazwa nie podobala, pomimo, ze nie zawierala zadnych wulgaryzmow i innych slow obelzywych
Harpagan_THC
12-18-2005, 11:53
jak sie paly liże to bolą
masz racje harpagan... to bardzo niebezpieczny sport!
Czytałem gdzieś że przy nieuwadze można sobie krtań spierdolic ;P
By Teeron:
siema wam
dzieki xeran za ten kacik bo czasami to naprawde czlowieka trzesie
nie mam nic odnosnie klanu tylko chcialem sie wykrzyczec, juz m i 3 razy termin dawali na zalozenie neta i ch.j
a kiedys myslalem ze takie rzeczy tylko w POLSCE sie zdarzaja ale ci p. angole z tá ich flegmá sá nie do zniesienia i ciágle tylko k....a przepraszajá, i nic z tego niema ...
takze w sumie to mam prosbe, jak ktos ma wujka w BritishTelecom to niech da cynka :P
a taj ogólnie to u mnie spoko i robote nowa mam
pozdro i narka
Niema sprawy zawsze sie moze przydac ^^
ZA¯ALENIE ! ! !
Kiedy bedzie zaktualizowana lista członków bosa? No i moze ktos by zrobił porządek z postami typu : HBD Masco, Cw with SD, itp.
DooVee napisał(a)
[B]ZA¯ALENIE ! ! !
Kiedy bedzie zaktualizowana lista członków bosa? No i moze ktos by zrobił porządek z postami typu : HBD Masco, Cw with SD, itp.
ta chlopaki sie ociagaja ;p
gracz o nicku -AsakurwA- laguje na kazdej grze i niemozna z nim grac, pogadajcie z nim ktos na wyzszym stopniu co ma z siecią bo niewytrzymam zaraz. ;/
Harpagan_THC
01-07-2006, 20:21
gracz o nicku kocham_skowrona powiedzial ze jestem durny :<
zróbcie coś z nim
Shadow90
01-15-2006, 17:27
Kiedy lista clanowiczow zostanie upgradowana ?? :)
Shadow90 napisał(a)
Kiedy lista clanowiczow zostanie upgradowana ?? :)
basior ja upgraduje juz od 2-3 miesiecy ? ;p
songo-ssj2
01-15-2006, 20:25
Harpoon napisał(a)
basior ja upgraduje juz od 2-3 miesiecy ? ;p od pol roku nie byla aktualizowana:D
[BoS]Basior
01-16-2006, 14:53
Po półrocznych pracach nad upgradowaniem listy klanowiczy w końcu z wielkim wysiłkiem udało mi się to zrobic;p Powiem wam ze nawet nie macie pojecia jak ciezko takie cos napisac;]
Link :P
http://www.eurobattle.net/forum/showthread.php?s=&threadid=6046
jak mozna sprawdzic jaka sie ma karte dzwiekowa?
MaN-O-WaR
01-20-2006, 17:14
DarQ napisał(a)
jak mozna sprawdzic jaka sie ma karte dzwiekowa? Jezeli nie napisales tego tak tylko zeby cos napisac to
otwierasz kompa, szukasz karty i czytasz - zawsze jest napisane.....
Blahy Peter
01-20-2006, 18:07
manager urzadzen, albo programy do diagnostyki takie jak aida32 ;p albo latareczka i nurkowac do kompa
programow takich nie mam ale sproboje zobaczyc w kompie
edit: to jest pojebane
jak moge zmienic moje ustawienia na forum, bo od jakiegos czasu, jak klikam na ustawienia to cos tam pisze o jakims problemie . . . . w sumie to kiedys mi sie udalo to zmienic w inny sposob ale juz zapomnialem jak to zrobilem
edycja profilu:
http://eurobattle.net/forum/member....ion=editprofile
zmiana avatara:
http://eurobattle.net/forum/member....ion=editoptions
edycja profilu:
nie mozna odnalesc strony
zmiana avatara:
Originally posted by Goocio
edycja profilu:
zmiana avatara:
http://eurobattle.net/forum/member.php?s=&action=editprofile
to ci musi dzialac
Makaveli_Thug
02-09-2006, 19:12
mam prosbe do basiora nie umiem go zlapac na gg ani na xpamie.a wiec Dear Basior : bylem kiedys w Bossach jak je zakladales bylem powiedzmy od poczatku mialem nick BoS MaTT, chcialem zapytac czy bylaby mozliwosc abym znow powrocil BoSow do clanu pg , w cg ez lubie pograc ale lepiej mi szlo w pg ,na starym koncie mialem 10lvl lubie grac w teamgames wiec jesli mialbym soczyc walke z jakims z klanowiczow to najlepiej tez 2vs2. bo w solo jestem kiepski. daj mi znac tu na forum czy sie zgadzasz i sie usukamy jakos na xpamie zebys mnie sprawdzil, lub odrazu przyjol wkoncu niewazne czy teraz czy wczesniej Bos przyjmowal dobrych graczy , pozdro dla Bosow . peace n love
Originally posted by Makaveli_Thug
mam prosbe do basiora nie umiem go zlapac na gg ani na xpamie.a wiec Dear Basior : bylem kiedys w Bossach jak je zakladales bylem powiedzmy od poczatku mialem nick BoS MaTT, chcialem zapytac czy bylaby mozliwosc abym znow powrocil BoSow do clanu pg , w cg ez lubie pograc ale lepiej mi szlo w pg ,na starym koncie mialem 10lvl lubie grac w teamgames wiec jesli mialbym soczyc walke z jakims z klanowiczow to najlepiej tez 2vs2. bo w solo jestem kiepski. daj mi znac tu na forum czy sie zgadzasz i sie usukamy jakos na xpamie zebys mnie sprawdzil, lub odrazu przyjol wkoncu niewazne czy teraz czy wczesniej Bos przyjmowal dobrych graczy , pozdro dla Bosow . peace n love
yea MaTT.. kiedys gadalismy i mowiles ze wrocisz , ale to bylo jakies pol roku temu i myslalem ze nic z tego nie bedzie ;D.. fajnie jakbys znowu z nami byl..
dla tych ktorzy nie wiedzac: Matt byl graczem BoS'a gdy ten byl jeszcze w powijakach, zaraz poczatku swojej historii ; wtedy kiedy wiekszosc z nas byla takimi n0-0bami ze gralismy jeszcze tylko umsy i to takie jak : X-hero siege etc ;D ... byl, potem odszedl, chyba po pol roku czy cos ...
ps. nadal cie mam na gg ;p
Makaveli_Thug
02-09-2006, 23:16
dokladnie rok minol :D ja Ciebie Harp tez mam a co z tymi noobami to wiecie hm gralem w w3 troche , ale tego sie nie zapomina, teraz gram na jakims z dupy koncie bo mam takiego neta na probe (wlasciwie to gram u mojej pannny :D )a neta radiowke 2mbps, bede miec na dniach . no Harp nie zapominaj o LoLu czy Docie :p w to tez bylo cioranie :P P.s Harp przydaloby sie zagrac jakies 2vs2 i zloic dupy :p coTy na to ?:p wezmiesz mnie pod swoje skrzydla ?:d
Originally posted by Makaveli_Thug
dokladnie rok minol :D ja Ciebie Harp tez mam a co z tymi noobami to wiecie hm gralem w w3 troche , ale tego sie nie zapomina, teraz gram na jakims z dupy koncie bo mam takiego neta na probe (wlasciwie to gram u mojej pannny :D )a neta radiowke 2mbps, bede miec na dniach . no Harp nie zapominaj o LoLu czy Docie :p w to tez bylo cioranie :P P.s Harp przydaloby sie zagrac jakies 2vs2 i zloic dupy :p coTy na to ?:p wezmiesz mnie pod swoje skrzydla ?:d
coz.. moj skill urosl nieznacznie przez ten czas ^^
zreszta jak sie juz rozeznasz co i jak jest teraz na xpamie gosu itp, kogo zbanowali, nowi admini/opy.. grac to ja nie umiem, czasem mi sie tylko zdaza jakiegos lepszego pokonac.. no ale to chyba kazdemu tak ;]
MaN-O-WaR
02-10-2006, 01:09
Matt jak co to mozesz do mnie zagadac i wezme Cie do klanu - jakby co to moje acc na xpamie [BoS]ManowaR ;)
[BoS]Basior
02-14-2006, 10:11
kce byc znowu pienkny!!!
Dopoki bedziesz miec te gebę dziwną w awatarze doputy nie mozesz byc piekny (nie wiem czy dobrze to dopoki doputy napisalem:()
MaN-O-WaR
02-14-2006, 15:26
[BoS]Basior napisał(a)
Dopoki bedziesz miec te gebę dziwną w awatarze doputy nie mozesz byc piekny (nie wiem czy dobrze to dopoki doputy napisalem:() Kwa kwa kwa kwa kwa :D
Btw Basior Ty to masz dobrze, bo mozesz wyrywac dupy na wladze, a taki darex to tak dobrze nie ma :p
War_Chef
02-20-2006, 09:22
Basior masz władze to mozesz użyjesz wpływów by zmienili forum na stare ? (albo kazde tylko nie obecne )
Burzyciel
02-20-2006, 15:44
Basior masz władze to mozesz użyjesz wpływów by zmienili forum na stare ? (albo kazde tylko nie obecne )
Za tydzień i tak pewnie ludzie sie już przyzwyczaja i nie beda chcieli starego :cool:
Zdejmijcie ze mnie klatwe!!!! :eek:
To do ciebie stefan ja wiem ze to ty bales sie bo cie doganialem!!!
Zdejmijcie to juz
:mad:
17 dot z rzedu przejebac trza miec qrwa skilla ...
Juz nie wazne do 19 doszlo i zmienilem muzyke i pomoglo :D
Od dzisiaj gram w dote z Metallica :P
Tonycku, tonycku... moze bys tak editowal twojego lamerskiego posta a nie sral nastepnego? :P btw... to nie klatwa to skill! albo kryzys wieku sredniego :D hmm... ja chyba tez to mialem ;) ale trwalo to chwile
Death_Force
02-26-2006, 12:43
Obczajcie na ta fotke i powiedzicie mi:
Czy ja moze nie mam prawa wyjsc z gry nawet na te pkt, kiedy tak mi sie zwalila gra??
I do tego za mam jeszcze niby minusowe pkt dostac...
Ten screen na srodku jest z td ale najlepiej oddaje to co sie dzieje z moim warem czasami...
I to nie jest zalezne odemnie...
Makaveli_Thug
02-26-2006, 16:35
ktos mnie wyjebal z klanu ;( nie ma mnie w BoSach ..
Gutex ma nowego najlepszego przyjaciela Potescupotescu
a DareX mi zazdrosci bo nikt go nie lubi
Harpagan_THC
03-04-2006, 13:43
a ja sie wkurwilem bo dostalem mandat za picie w miejscu publicznym
Darka lubi [i to bardzo mocno] Le_French i sa najlepszymi kumplami.
Harpagan_THC
03-06-2006, 23:48
kcialem sie zapytac dlaczego nie mozna oglądnąc zdjec które jeszcze byly zamieszczane na starym forum ?
tego nie wiedzac nawet najstarsi gorale norwescy.
jakis pedal pisze na moim koncie
zmiencie haslo pls
soory ............... ale trochę się zdenerwowałem przedwczoraj gralem z Harpoonem chciałem sie dostać do klanu B0S (grę przegralem ale przyjął mnie -powidział że sie nadaję) i co ---------- wczoraj ktos mnie wywalił.
Wieczorem wczoraj do klanu przyjął mnie Basior -----------w chodze dzisiaj
i co -------------- znowu ktos mnie wywali. Proszę tego kogos żeby mi wyjaśnił o co mu biega......
Macie zasady 1 tydzień próby ,,,,,,,,, ja w życiu staram sie przestrzegać
zasad. Myślałem , że wy też ich przestrzegacie, ale może jestem zbyt wielkim idealistą .
ps
Wiem że mam słabe staty ale to moje pierwsze acc i lubie je (jestem do niego uczuciwo przywiazany:)) nie chce go zmieniac , na nim uczyłem sie grać,
nie będę go zmieniał tylko dlatego, że ktoś uważa , że nie nadaję sie do B0S bo słabe staty.. ................... Pytanie : dlaczego mnie wywalacie
............................ jesteście lepsi ...........
od kogo ?
bez urazy pozdrawiam wszystkich
klanowiczów Hipolit
soory ............... ale trochę się zdenerwowałem przedwczoraj gralem z Harpoonem chciałem sie dostać do klanu B0S (grę przegralem ale przyjął mnie -powidział że sie nadaję) i co ---------- wczoraj ktos mnie wywalił.
Wieczorem wczoraj do klanu przyjął mnie Basior -----------w chodze dzisiaj
i co -------------- znowu ktos mnie wywali. Proszę tego kogos żeby mi wyjaśnił o co mu biega......
Macie zasady 1 tydzień próby ,,,,,,,,, ja w życiu staram sie przestrzegać
zasad. Myślałem , że wy też ich przestrzegacie, ale może jestem zbyt wielkim idealistą .
ps
Wiem że mam słabe staty ale to moje pierwsze acc i lubie je (jestem do niego uczuciwo przywiazany:)) nie chce go zmieniac , na nim uczyłem sie grać,
nie będę go zmieniał tylko dlatego, że ktoś uważa , że nie nadaję sie do B0S bo słabe staty.. ................... Pytanie : dlaczego mnie wywalacie
............................ jesteście lepsi ...........
od kogo ?
bez urazy pozdrawiam wszystkich
klanowiczów Hipolit
no wlasnie nie wiem kto i dlaczego. ja po grze z toba poinoformowalem wodza ze cie przyjalem, ale jesli chce to niech cie jeszcze sprawdzi. skoro on [himself] cie przyjal to nie powinno byc ZADNYCH watpliwosci. teoretycznie jestes w klanie.
nie oburzaj sie jeszcze, byc moze to tylko jakies nieporozumienie.
poczekamy na decyzje basiora. a jak bede na bn whisp me plz.
[BoS]Basior
04-10-2006, 19:17
Chyba juz nie bedzie takich wałów. wiem kto cie kiknol ale nie powiem;]. Po prostu nasi szamani malo cie znają i spojrzeli na staty i cie kikneli.
btw staraj sie robic good lvl mimo ze nie gramy 4 stats.
MaN-O-WaR
04-10-2006, 22:15
O_o Basior ma skype i teraz jest pakier :laugh: :p :D
Propos sprawy zaweze wam krag podejrzanych - to nie ja kicknalem :D
War_Chef
04-10-2006, 22:22
Ja patrzyłem na to konto , ale pomyslalem ze nie ruszam innych kont , bo bedzie boruta .
p.c. Dlaczego jak wispuje do kumpli to oni widzą to na niebiesko ??? Przeciez mam opa tylko na klanowym . :P
Z tego co slyszalem w Jeleniej Gorze [a tam chodza rozniste ploty] to ktos cie zjechal kilka razy na RT i mu sie wydawalo, ze B0S mierny pozytek z Ciebie miec bedzie. Jak sie dowiem czegos wiecej to dam znac na forum.
Korzystajac z okazji chcialem pozdrowic wszystkich sluchaczy RM i dostawcow pidzcy na Dolnym Śląsku.
War_Chef
04-13-2006, 19:05
Cie , czyli Hipka ??? Pozatym RT (!!!) :wacko:
mysle, ze tak, przeciez o nim byla mowa
Harpagan_THC
04-13-2006, 22:33
Z tego co slyszalem w Jeleniej Gorze [a tam chodza rozniste ploty] to ktos cie zjechal kilka razy na RT i mu sie wydawalo, ze B0S mierny pozytek z Ciebie miec bedzie. Jak sie dowiem czegos wiecej to dam znac na forum.
Korzystajac z okazji chcialem pozdrowic wszystkich sluchaczy RM i dostawcow pidzcy na Dolnym Śląsku.
apropos pidzcy to do ilu km dowozi ów rozwoziciel ?
obawiam sie, ze tylko w obrebie miejscowosci, ktora zamieszkuje
Wiem że mnie rozwalili, ale ja sie staram , wim jak zobaczyłem wasze staty to mi szczena opadła pełen podziwu jestem, ale potarktujcie mnie jako BENIAMINKA (bo chyba tak jest i pozwóllcie być w klanie) może sie czegos naucze (a jakby który w ramach jakiejś akcji charytatywnej zechciał dac małemu hipowi lekcje będę wdzieczny :p :) :) :confused: :smile2: :smile2:
pozdrowionka Hipo
Harpagan_THC
04-14-2006, 15:44
użekla mnie twoja historia, ja elfem moge cie nauczyc zmasowanego ataku krwiożerczych miśków
War_Chef
04-14-2006, 20:46
Ja moge mass batów vs archy :P
Czy można usunąć swoje konto z forum
Zapytam inaczej jak usunąć swoje konto z forum.
Błagam powiedzcie
musisz odpalic pascala i wpisac usun_konto_end.
FLaMeSeeKeR
12-30-2006, 17:19
Basior mam prosbe umiesc mnie na liscie czlonkow [BOS] clan na forum :P z gory dziekuje :)
odpowiem ci za basiora: nie chce mu sie
FLaMeSeeKeR
12-30-2006, 17:26
hehe w koncy Mu sie zachce :P
MaN-O-WaR
12-30-2006, 18:17
Nie liczylbym na to. Ta lista nie byla juz chyba ze 2 lata aktualizowana ^^
FLaMeSeeKeR
12-30-2006, 19:24
Jestem pewien ze gdy Basior dociagnie dor "Rexara" to pozmienia to i tamto :))
nie spodziewaj sie za wiele po basiorze
Jestem pewien ze gdy Basior dociagnie dor "Rexara" to pozmienia to i tamto :))
nie liczylbym na to ^^
zreszta po co to komu... ^^
FLaMeSeeKeR
01-18-2007, 00:09
nie liczylbym na to ^^
zreszta po co to komu... ^^
Lol A jednak :O:clap:
a widzisz litosciwy basior znalazl dla ciebie czas
btw zaplaciles mu cos za to ? bo za darmo to ci basior nawet bana nie da
straszny z niego materialista
Harpagan_THC
01-18-2007, 23:47
przepraszam a po ile ten banan ?
co laska, co laska
a basior ponoc ma narzeczonego
i nie gra
bo proboszcz powiedzial mu ze odnalazl swoja druga polowke
dobry chlopak byl i malo pil
Harpagan_THC
01-30-2007, 19:29
basior z proboszczem love ?
Slyszalem, ze nasz mentor i osoba, o ktorej mowi sie tu najwiecej, niejaki Basior. Cierpi na depresje pourazową, tzn. Po wygraniu 1500 walk orkiem, nie moze szpanowac ikonka, gdyz widoczna jest tylko ikonka admina. Wplynelo to na wiele rzeczy w jego zyciu, takich jak powodzenie u plci przeciwnej (stracil pewnosc siebie), oraz niska aktywnasc na tym forum jak i serverze.
Harpagan_THC
01-31-2007, 20:47
cos trza zrobic bo taka depresja czesto konczy sie smiercia
[BoS]Basior
02-01-2007, 10:38
Ja wszystko słysze i nadal tu jestem:). btw gram na moim sekretnym koncie na którym planuje zawojowac server moją nową rasą - humem...
ambitnie... czekamy na 1500 winow :)
FLaMeSeeKeR
02-06-2007, 16:09
Basior;495100']Ja wszystko słysze i nadal tu jestem:). btw gram na moim sekretnym koncie na którym planuje zawojowac server moją nową rasą - humem...
Ja odkryłem twoj sekret :) :respect:
Pan-Tempy
02-06-2007, 17:46
no prosze caly basior, po 10k gier orkiem stwierdzil ze znudzilo mu sie i zrobi kolejne 10k gier inna rasa
ciekawe czy dojdzie do losowej rasy przed nowym warcraftem
widzialem wczoraj jego wyczyny humem na jego tajnym aka, ostro wymiata
Hmm....możliwe też że to jakiś bug.Z tego co pamiętam, to nie pierwszy przypadek, że ktoś od nas jest wywalany z klanu.Bakasan był wykopywany ze 2 razy , a D4rk-Hum4n to chyba z 8 aż :p Ktoś mi mówił że to bug...Nie wiem jak jest, ale ja nikogo z klanu nie wyjebalem od miesięcy...( no po za SarGe po tym jak go zbanowałem za dc :D ).A co do war_chefa to też go ostanio widziałem :p
FLaMeSeeKeR
03-08-2007, 08:13
Jak widzę potrzebny jest Sherlock BAsior !!! :)
Harpagan_THC
03-08-2007, 21:34
ja proponuje ukamienowac chefa
Pan-Tempy
03-08-2007, 22:50
Kto pierwszy rzuci kamień ?
FLaMeSeeKeR
03-09-2007, 08:03
Kto pierwszy rzuci kamień ?
Ja nie mam takiej mocy zeby to uczynic :)
[BoS]Basior
03-12-2007, 00:43
Spox przyjmiemy go spowrotem , przeciez chyba nic sie nie stalo takiego strasznego. Spytam szeryfa o co poszlo i bedzie ok.
no dobra
usunalem tego posta i cieszylem sie ze nikt na niego nie odpowiadal, ale huj
najebany bylem i dlatego tak ostro dla lachu pojechalem
co nie zmienia faktu ze ktos nam darexa wykopal
a z tym dark humanem to ja moglem byc po pijaku, ale nigdy nie wywalilem stalego czlonka [poza metalem ktorego wywalalem wielokrotnie, nie bede ukrywal ze z przyjemnoscia, ale to stare dzieje]
[BoS]Basior
03-15-2007, 21:47
War_chef mowil mi ze nie wywalil Darexa bo sie nie bawi oplcjami szamana wogóle i nie miał powodu. wiec niechc ktos go znow przyjmie i będzie cool.
no ja na pewno nikogo nie wywalalem ani nie przyjmowalem wiec to na pewno nie ja :)... a juz na pewno nie darexa, no szanujmy sie.
usunalem tego posta bo to nie istotne
dla przykladu w najblizszym terminie przyjme darexa po czym wypieprze go na zbity ryj
a skoro juz mowa o ryjach to darek swoj tera zachlewa a ja nie moge bo to jego klasowa impra, a mam takie pragnienie ze glowa mala, sam przecie pic nie bede
Harpagan_THC
03-16-2007, 20:23
ee no z browarczakiem to moglbys powalczyc
tak jak mowilem, sam pic nie bede, ale mama to tez czlowiek i sie ze mna napila
chwala jej za to
AVE PluciO`s Mater
jeszcze tak ze 2-3 razy sie napijemy i nawroce ja na ateizm i porzadna muze, kaczynskich juz nienawidzi i to jest sukces
[BoS]Basior
03-17-2007, 01:04
Jak można nienawidziec Kaczynskich??
ty mozesz ich kochac bo mieszkasz w swietym miescie a ludzie od was maja podwyzszona tolerancje na acefalizm progresywny
ty mozesz ich kochac bo mieszkasz w swietym miescie a ludzie od was maja podwyzszona tolerancje na acefalizm progresywny
Chce to zdementowac ja jestem stamtad a uwazam tak jak gucio :clap:
najwidoczniej nie jestes czestochowskim autochtonem, prawdopodobnie twoja familia przybyla na te ziemie stosunkowo niedawno i nie zdazyla przesiaknac okoliczna mentalnoscia :D
Harpagan_THC
03-18-2007, 12:34
ja osobiscie podzielam zdanie obu panów
Harpagan_THC
03-18-2007, 21:21
i jeszcze pana romana
[BoS]Basior
03-18-2007, 21:57
Brava dla Harpagana. Polać mu.
Tony jak zwykle nie wie co mówi...
Harpagan_THC
03-19-2007, 00:39
basienka jak chcesz mi polac to bedziesz mial okazje , bo koncem kwietnia do ojczyzny wracam na majowke srebrnagorska,i bedziesz mile widzianym gosciem
(gutex i darq tez beda)
[BoS]Basior
03-19-2007, 08:46
Mam nadzieję że uda mi się w końcu z wami spotkać panowie i przedyskutować to i owo:D
Pan-Tempy
03-19-2007, 21:02
Basior;516364']Mam nadzieję że uda mi się w końcu z wami spotkać panowie i przedyskutować to i owo:D
Basior dawaj foty
ps: dawno nie widzielismy kolegi z okiem tez
Harpagan_THC
03-19-2007, 22:14
łokej ,ale mam nadzieje ze nie skonczy sie tylko na gadaniu(pisaniu) i zawitasz u nas
http://www.geospace.pl/xjms/index.html a tutaj filmik z 2005 r
niech zyje sojusz robotniczo-chlopski !
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.