PDA

View Full Version : Placzcie i rozpaczajcie

Pawlak
15th December 2007, 10:53 PM
Kurwa Mac.Ludu wszechpolski , oznajmiam wam ,ze wasz miszcz i prekursor clanu hoop ,czlowiek zacny, o zlotym sercu i nienagannej kulturze , czlowiek ktory mial was poprowadzic do ziemi obiecanej.Zapewne juz sie domysliliscie o kim mowa , o mnie o pawlaku.Przechodzac do sedna sprawy , co by oszczedzic wam bolu oznajmiam z wielkim smudkiem i rzalem ze bramka europejska odmowila posluszenstwa czyli cos sie jej pojebalo i nie moge wejsca na BN.sprawdzalem inne keye i to nie jest ban chodz spamowalem troszke.chodz nashla mnie jedna mysl, ze morze jakis chuj, konfident bez szkoly , sprzedal mnie blizzardowi za bluzgi ktorych i tak za malo uzywam , a blizz pokazal cala sprawe CIA , KGB i OPZ i ich chakerzy dali mi bana na IP.to jest calkiem logiczne.tak czy inaczej nie ma mnie w europie a ni na zadnym azejhocie tez
Ale ktos musi sie wami zaopiekawoc i pokazac wam droge ,nie sluchajcie kozy bo to szatan i hultaj ,sluchajcie glosu swego serca.moze kiedys mnie odblokuje no to narka best wishes

Serdelka
15th December 2007, 11:11 PM
Spoko to samo mija po jakims czasie :)

NoobLame
16th December 2007, 02:29 PM
o nie...jak mogli nam to zrobic ;(;( bedziemy tesknic pawlak :* ;]

Patryk-PL
16th December 2007, 06:41 PM
Pawlak Nie Odchodź :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

FLaMeSeeKeR
16th December 2007, 11:56 PM
Kurwa Mac.Ludu wszechpolski , oznajmiam wam ,ze wasz miszcz i prekursor clanu hoop ,czlowiek zacny, o zlotym sercu i nienagannej kulturze , czlowiek ktory mial was poprowadzic do ziemi obiecanej.Zapewne juz sie domysliliscie o kim mowa , o mnie o pawlaku.Przechodzac do sedna sprawy , co by oszczedzic wam bolu oznajmiam z wielkim smudkiem i rzalem ze bramka europejska odmowila posluszenstwa czyli cos sie jej pojebalo i nie moge wejsca na BN.sprawdzalem inne keye i to nie jest ban chodz spamowalem troszke.chodz nashla mnie jedna mysl, ze morze jakis chuj, konfident bez szkoly , sprzedal mnie blizzardowi za bluzgi ktorych i tak za malo uzywam , a blizz pokazal cala sprawe CIA , KGB i OPZ i ich chakerzy dali mi bana na IP.to jest calkiem logiczne.tak czy inaczej nie ma mnie w europie a ni na zadnym azejhocie tez
Ale ktos musi sie wami zaopiekawoc i pokazac wam droge ,nie sluchajcie kozy bo to szatan i hultaj ,sluchajcie glosu swego serca.moze kiedys mnie odblokuje no to narka best wishes

Chodz nie znam Cie praktycznie wogole to Twóy post wywarł na mnie ogromne wrazenie ...
Szkoda... stało sie co siem stało ...Nie zapominaj ze sa rzeczy wazniejsze na tym swiecie niz w3 czy tam inne gry i nie ma sesu z powodu jakiegos bana rozpaczac , pomysl o tym i wez siem za swoje sprawy osobiste :thumbUP:
Pozdro i 3-maj sie ciepło.
AloNe_MAsTeR

4fun.tomq
18th December 2007, 11:23 PM
Nie łam się, przełam się :D ! Nie zapomnimy o tobie ;P

Pawlak
22nd December 2007, 11:07 AM
Ej serdelka wg. Ciebie to po jakim czasie to mija?

Patryk-PL
22nd December 2007, 12:28 PM
1 miesiąc xD

Serdelka
22nd December 2007, 01:46 PM
Mi to po 5/10 minutach zazwyczaj mija, ale czytalem ze to moze trwac nawet 2 tygodnie. o ile to jest to o czym mysle

Nazgul
22nd December 2007, 01:59 PM
Pewnie to jest na IP dożywotni ban ...

Pawlak
22nd December 2007, 03:28 PM
no a co masz konkretnie na mysli?

Patryk-PL
22nd December 2007, 05:42 PM
za zbyt szybkie lookanie po profilach/ zmienianiu danych w swoim profilu / ciaglym spamowaniu i massowo gadaniu dostajesz bana na 5 min

Mark685_PL
13th January 2008, 07:55 PM
close :D