View Full Version : Fuzja (ligi itp.)
4fun.tomq
29th November 2007, 10:23 PM
Idea jest taka:
Łączymy się z xMWx tworząc 3ci klan abyśmy nie musieli iść wszyscy do xmwx lub na odwrót, aby HooP nie umarł bo tego byśmy nie chcieli oczywiście.
Tak na boku powiem że rusza ssl, lcw oraz esl, mielibyśmy zajeboza skład na cw.
Wyglądałoby to tak że na czas cw wbijamy na tagi 3ciego klanu i gramy cw.
Jeszcze jedna rzecz to to że nie wszyscy z hoop i xmwx ładowaliby się na 3ci klan tylko Ci poradziliby sobie z dobrymi klanami na cw.
I żeby nie było że decyduje o wszystkim, to powiem że ja jestem za i nie powiedziałem jeszcze że się zgadzamy.
Do składu wziąłbym:
Chester
RoraitoEru
Xpam.Angry
Chris.de.burgh
Nie biorę narazie pod uwagę:
HooP)Dude
HooP)Mori
bo nie ukrywajmy ale są w stanie inactive, ale wystarczy że wyrazicie chęć to jesteście w składzie.
Obchodzi mnie głównie zdanie osób wymienionych wyżej przeze mnie, i kolejna sprawa jest taka że jeśli się ktoś czuje urażony że go nie wymieniłem.
Niech napisze do mnie, zobaczymy co da się zrobić.
Jeśli ktoś z wyżej wymienionych osób lub inny chętny, uważa że poradzi sobie z 'orgowaniem'. Niech napisze bo będzie potrzeba jeszcze jedna osoba od HooP.
EDIT:
Jest jeszcze Shi.Tsu. który dobrze gra ale on raczej leje na nasz klan tak więc wątpię aby był wsparciem.
Hoop_DuDe
29th November 2007, 11:16 PM
A wiec tak,jesli chodzi o moje zdanie,to osobiscie jestem przeciw,niewiadomo co ta za goscie,kto mialby sklad ustaalc,pozatym nasz klan ma specyficzny klimat i ludzi, ktorzy go tworza,ja bylbym za graniem w ligach nadal pod szyldem naszego klanu, wydaje mi sie tez ze taka fuzja szybko by sie obydwu stronom znudzila,zaraz bylyby konflikty o charakterze personalnym,mysle ze mamy fajny sklad i damy sobie rade sami,ale niech sie wszyscy wypowiedza...
lubietrochegrac
29th November 2007, 11:58 PM
Pozwole sobie cos napisac - organizator clanu xMWx(armanull)
"kto mialby sklad ustaalc" ja proponowalbym tak: 2ch graczy od xMWx do solo i 2 graczy z HooP , 2v2 team HooP gdyz trenuja (angry i chris) jak ich nie bedzie to xMWx (Firem i SkillHack) graczy wybieraja organizatorzy
Zreszta mozna pograc miedzy soba i stworzyc wysmienity sklad , zreszta nie kazdy sie nadaje do poszczegolnej mapy :)
"fuzja szybko by sie obydwu stronom znudzila" ja nie chce sie bawic tylko pokazac na polskiej scenie i wygrywac , cos mi sie nalezy z 3 lat grania :P
"niewiadomo co ta za goscie" klan ma okolo 3 lat , opinia bardzo dobra , klan przyjaciol z reala i pare osob z neta
"pozatym nasz klan ma specyficzny klimat i ludzi" i niech tak zostanie przeciez nei kazemy wam nikogo wywalac czy zmieniac obyczaje :] , powstanie 3 klan do LIG czy gieromaniaka
"konflikty o charakterze personalnym" ręcze słowem ze moj klan nikogo nie bedzie obrazal wszyscy sa razsądni ,a jak ktos bedzie sprawial problemy zostanei usuniety. Jedyny unmanner w klanie to firem (dziecko 14 lat) j/w cos przeskrobie zostanie wydalony...
"mamy fajny sklad i damy sobie rade sami" w gieromaniaku macie bodajże 3:2 nie mowie ze to zle czy ze jestescie slabi lecz my jechalismy tym samym skladem do konca majac 9:4 , wiec mysle ze w polaczeniu waszych najelpszych i naszych powstanie Masterpeace ^^
to by było na tyle z mojej strony jak ktos ma pytania to niech pisze postaram sie odpowiedziec :)
Hoop_DuDe
30th November 2007, 12:45 AM
Ja wyrazilem tylko swoja opinie,ale z moich rozmow z klanowiczami wynika ze wola pozostac przy aktualnej nazwie i skladzie klanu,ale czekam na swego rodzaju referendum ktore wyjasni co wiekszosc mysli,ale widzisz wy gracie 3 lata i macie 9-4 a my istniejemy 4 miechy,wiec wszystko przed nami i chcemy sprobowac sami,ale jak wyzej wspomnialem czekam na zdanie wiekszosci^^ i jeszce jedno,nie wiem jak reszta, ale ja nie mam ambicji podbiajania polskiej sceny,a gram dlatego ze mi to frajde sprawia...
lubietrochegrac
30th November 2007, 01:19 AM
"ze wola pozostac przy aktualnej nazwie i skladzie klanu"
ehh nei wiem czy czytasz moje i tomka koemntarze dokladnie... chodzi o to zeby zalozyc 3ci klan do lig i giero ,natomiast wasz HooP i xMWx zostana na swoim miejscu
piszesz ze nie masz ambicji na podbijanie polskiej sceny wiec po co grasz w gieromaniaku? i mowisz ze moglibyscie przy aktualnym skladzie grac w ligach? przeciez to juz ambicja ;]
no my gramy 3 lata ale z wielkimi przrwami , gdyz wiekszosc z nas teraz studiuje , pracuje badz uczy sie do matury i tak mamy zaledwie 4 aktywnych graczy sposrod 20sto paro licznej zalogi :]
Ja czekam az sie wypowiedza osoby takie jak:
Chester
RoraitoEru
Xpam.Angry
Chris.de.burgh
bo w sumie to od nich zalezy czy dojdzie do fuzji w odzielnym klanie , to oni beda reprezentowali HooP i nie musze wychodzic z klanu bo my tez nie bedziemy stworzy sie nowe konta(nie musisz na nim grac jesli nie chcesz obys trenowal ;p) z tagiem
4fun.tomq
30th November 2007, 01:31 AM
armanull, rozumiem że chciałeś wytłumaczyć ;p ale daj innym pomyśleć co o tym sądzą :>.
I nie czepiaj sie dude'a bo on ma tutaj decydujący głos :> , giero gramy 4fun.
Mi sie pomysł spodobał bo ja właśnie mam chęć podbić polską scenę mimo że nie gram na cw, ale może innym to nie przypaść do gustu.
Po rozmowie z Angrym, to on zrobi to co większość więc czekam na innych :>:
Chester -
RoraitoEru
Xpam.Angry +/-
Chris.de.burgh
HooP)Dude -
HooP)Mori -
HooP_MoRi
30th November 2007, 01:21 PM
Ja rowniez nie skorzystam,wole grac w giero jako HooP player^^, gdzie wynik zawsze pozosataje sprawa drugorzedna;]
Chester.pl
30th November 2007, 02:08 PM
No wiec, ja szczerze powiedziawszy wolalbym zapisac sie do rozgrywek po prostu jako HooP, wieksza podniete sprawi mi jak wygramy cos nasza ekpia.
A wogole to boje sie ze jak polaczymy sklady to raczej nie zmieszcze sie do skladu xD ostatnio wogole nie mam czasu na granie, troche brak mi formy. Sry Armanull, ale ja mimo wszystko wolalbym grac tak jak jest.
Patryk-PL
30th November 2007, 03:00 PM
Only HooP in my hearth nie przejde do żadnego innego klanu i mam w dupie co myślicie bo HooP to HooP a nie jakies xMWx (bez obrazy) po za tym mamy dobrych graczy, klan jest znacznie lepszy niz jak powstal (tak!) Chester nam wyrosl na pro mamy angrego chrisa duzo by wymieniac
a po za tym mamy takiego zulika koze pawlaka franie minta kinca ktore to xmwx by nie zaakceptowalo bo to są old membersi ktorzy tylko czasem wpadaja a ten nowy klan by chcial samych pro
wiec jestem na NIE i nie zycze wam powodzenia XD
tomq imo przesadzasz z jedna rzecza - za bardzo chcesz orgowac i bawic sie w posiadanie super skladu
po za tym osoby grające dla 3 skladu nie mialy by czasu za duzo na hoop - taka prawda
po 1 naucz się czytać ze zrozumieniem bo nikt by HooP nie opuścił ...
po 2 pytanie głownie było do osób co grają na cw i dają radę innym, ale ok :>
by tomQ
4fun.tomq
30th November 2007, 03:16 PM
#up nie będę więcej komentował, bo widzę że nawet topic'u nie przeczytałeś.
Wynika z tego że do fuzji nie dojdzie : >. Ale dzięki armanull za zainteresowanie!
Głównie chodziło o tym że do wielu lig moglibyśmy się zapisać, a tako musimy wybrać jedną ligę i prawdopodobnie będzie to esl.
Jak ktoś jeszcze coś chce napisać to niech pisze bo raczej topic close.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.