View Full Version : TEmat NAd TEmaty !
Sądze ze to powinien być dla każdego temat pierwszorzędny, a tak btw to to jest temat o każdym z nas czyli tu poprosze kżdego z was o przedstawienie sie, w miare opisanie sie oraz opcjonalnie fotografie ^^
Tak więc pczuwam się do tego aby byc tu przodownikiem:
i zaczynamy !
Mój nick to KaziK86 ( co nie jest nowością pewnie dla większości)
Dla zabawy podam pełne imie bom ja jest Grzegorz Kazimierz Madajczak ! :D i imo dumny jestem z tego ze mam odwage mowić o sobie otwarcie :D
Urodziłem się,mieszkam, i uczę w Poznaniu
Mam mniej więcej 187-189 cm wysokosci, jestem brunetem (chudy jak szczawik ale to juz pomińmy :D) i mam Piwne oczy [zgadnijcie od czego ^^]
Moj ulubiony typ muzyki To Metal, Rock, itp...(nie bede sie rozdrabniał na kapele bo to sie mija z celem jak i tak połowa zrobi wielkie gały i nie załapie :D]
Interesuje się sportem (głównie uprawianiem)Grami RPG (jestem mistrzem gry w NEUROSHIMIE ) Komputerkami i grami komputerowymi.. nio i powiem jeszce ze jak chcecie to moja fota znajduje się pod tym adresem
http://www.nbk.gni.pl/sklad.php?PHPSESSID=2e82473b202595aa3310716ddfc563 6c
Dla nie zoorientowanych pod nickiem NBK|KaziK
[BoS]Basior
10-02-2004, 09:56
Elo..Skoro nasz skryba coś napisał o sobie to nie moge być gorszy hehe.
Let`s do it:
Nazywam się Tomek i tyle wystarczy...Mam 185cm,75kg, ciemne włosy i zaćmiony umysł (głównie bnetem).
Moją ulubiona muza jest różna ale ostatnio hip=hop mnie keci...
Zainteresowania to głównie gry komputerowe( głównie strategie i rpg) oraz Forgotten Realms ( jesli ktos lubi ksiązki z tego świata piszcie!!), jak również sport (głównie piłka (Legia W-wa i Man Unt ulubione kluby) oraz koszykówka) Ok to tyle o mnie. Wpisywać się tu - we wont more about you!!!!
Wiec qrcze jestem Szymon z jeleniej góry i mam 17 lat. Pakuje na siłce ok 3 godziny dziennie:p:p Dlatego nie wyglądam jakbym siedział przed komputerem 12 h na dobe;)Pozatym mieszkam jem i żyje ucze sie tez w liceum no i sobie gram to byłby koniec wypowiedzi. POzdrawiam wszystkich:D Mam nadzieje ze UROSNIEMY W POTÊGE;)
major_Pl
10-05-2004, 16:06
Mam na imię Michał Z. (major_Pl albo Major18)
Wzrost: 186cm
Waga: 74 kg
Jestem z małej miejscowości ale z tego co wiem jest pare osób w naszym klanie z tej miejscowości włącznie z GAURI z którym jesteśmy w sieci
Ulubione gry: Diablo, Warcraft, SWOS, CM, Różne ekonomie itp...
W tej chwili gram w Mz manager piłki noznej w necie to jestlinkhttp://www.managerzone.com
Ulubione plansze w warca: DotA- przedewszystkim, ale zaczynam grac w PG
Sport: piłka nożna (Legia W-a, AC Milan):D
Ludzie, Ludziska i inne stworki !
Na początku mego wygłoszenia chciałbym Piepżnąć każdego kolbą karabinu po głowie co by mu się pod czaszką zajaśniało !
Jeżeli chcecie mnie olewać to prosze bardzo ale poinformujcie o tym ; TAK !? OtóRZ NIE ! no więc jeżeli ktoś się tu stara podtrzymać atmosfere na forum to to ja Nie widzę nikogo !! Tak tak nie ma tu nikogo kto by pomyślał [zauważcie mowie ogólnikowo] a jak macie zamiar wypowiadać się w postach na 3 zdania; weśmy na ten przykład ten temat ! takie wypowiedzie są dobre dla przedszkolaka a nie dla ludzi z Inteligencją, pomyślunkiem ! równie dobrze mozemy sobie na GG pogadać a nie zaśmiecać forum, jak myślicie co pomyśli sobie ktoś kto wejdzie na forum i zobaczy jak wy składacie zdania , w jaki sposób sie wyrażacie ! wyobrażcie sobie ze to jak sie wyrażacie świadczy o was ! nie żebym wytykał palcami ale niektórzy niech pomyślą zanim coś napiszą.
Czy w szkole nie uczą was logicznego myślenia !? akcja powoduje reakcje ! wasze niedojżałe teskty powodują moją złość i rozpacz ! ehh i było by dobrze gdybyście czasami zabarwili troszkę wasze wypowiedzi spójnikami, bo to naprawdę się milej czyta !
no to chyba wszystko i mam nadzieje ze ruszy to niektórych !
a nawet wszystkich
BTW ! PS !
Uprzejmie się uprasza o wypowiedzenie się reszty członków klanu na poniższy temat !
BB!
[BoS]ArcH
10-16-2004, 09:59
Mam na imie Marcin
Mieskam na Ziemi (no wiecie taka planeta 3 od słońca)
Lat koło 9
Wzrost : koło 170
Waga: koło 60
Ulubione gry: W3 D2 ...itd.
:D tak wiec jak tak prosisz to mam na imie Przemek jestem Z Tychow taka miescina kolo katowic jakby ktos niewiedzial:/ mam 15 lat okolo 170cm wzrostu i trenuje koszykowke:D oczywiscie ulubione gry to W3TFt uwielniam grac 2x2 :rolleyes: i mam zajebiste afro
Dobra przelamie sie i co napisze a wiec :
Na imie mi Mateusz i mam 18 lat pochodze z miasta qture zwie sie toruń mam 185cm. wzrostu lubie sluchac heavy i trash metalu interesuje sie ogulnie komputerami ale nie tylko ze strony gier :P ale także ze strony programistyki oraz sprzetu. Gry qture mnie najbardziej interesuja naleza do gatunku rpg(np:adnd) crpg(helbreath,bg I i II) i strategie czasu rzeczywistego (w3 :D,c&c generals, tyberian sun) lubie tez obejrzec czasem jakis fajny film gdzie sie leje krew na prawo i lewo ^^
aaaaaaaa zapomnialem mam dlugie ciemne wlosy chodze ubrany przewaznie na czarno i strzasze starsze kobiety na ulicy ,pale faje pije piwo (mocniejsze trunki rowniez) a moje ulubione zespoly to:
Iron Maiden
Judas Preist
Black Sabbath
Kreator
Slayer
Vader
Helloween
Cannibal Corpse
Tiamat
Xsardass
11-17-2004, 00:22
Mam 13 lat. 155cm wzrostu 44 waga. Niebieskie oczy, brazowe wlosy.Interesuje sie przede wszystkim grami komputerowymi (typu warcraft, Nfs, Gta, Fifa itp.),sportem,pilkja nozna(ulubiona druzyna to Real Madryt, chociarz cieniasy z nich, ale mam nadzieje, ze sie poprawja - bo jak nie to wpier..... , muzyka glownie hip-hop, techno. Uwielbiam jezdzic na wycieczki.
A i jeszcze jedno: Szkola jest jak kibel, chodzisz bo musisz. Ale co tam kilka lat i po szkole. Z tego sie najbardziej ciesze.
Pozdrowienia dla klanowiczow.
I uwazam ze nas klan is the best :D
Wkoncu skleroza nie boli.
Mam na imie Szymon :D
TonyC:Od czego masz edit,nie musisz nowego posta zakładac.
FeniX`cK
11-17-2004, 10:21
LOOOOL nie wiem co napisac... Nie no dobra....
Jestem Krzysiek z 1990 roku bierzacego:p (TZN mam aktualnie 14 lat:p)
mam kolorowe oczy, czarno - czarne wlosy.
Co ja jeszcze mam:confused: Duzo mam np. mam WarCrafta :D Jak i zarowno UT :p
THE BEST GEMAS ON THIS PLANET! : WarCraft III TFT , Unreal Tournament , Diablo II Lord Of Destruction.
Zainsteresowania: Informatyka , Grafika (ogulnie komputery) Pilka Siatkowa:D , Bierki elektryczne... , hmmmm GIRLS :D
I to by bylo na tyle...
Zapozycze sobie text od Majora
Never Ending History DotA ® Major_PL
Stan Zdrowotny: Massakryczny = 30% uszkodzenia prawej dolnej koniczyny oraz 99% Uszkodzenia MUZGU spowodowane nadmierną glupota...
yyyy Ale o co chodzi? :p:p:p
Blahy Peter
11-26-2004, 17:51
nie wiem czy jest sens, ale tez cos o sobie napisze. zeby nie bylo, ze jakis zamkniety w sobie jestem :P a i z opisem latwiej zapamietac o kogo chodzi. dobra zaczynam...
z tego co widze to jestem najwyzszy z ekipy, ktora sie wpisala: 190cm... ehhh gdyby nie ten alkohol w mlodzienczym wieku to by bylo wiecej, ale... trudno :D 18 lat, urodziny za niecaly miech... w tym roku podchodze do nowej matury (hmmm... jesli mnie dopuszcza, bo jestem zagrozony - czemu zawsze wszystko sie sypie w ostatnim roku?? :D). jak widac ucze sie przed monitorem (starsi mowia, ze nie togo co trzeba, ale oni sie nie znaja :P). ostatnio wolny czas spedzam przy warze (po dosc dlugiej przerwie). dodatkowo szpilam w kosza :D LoVe this GAME i chodze srednio 3-4 razy dziennie na piwo :D (czego nie widac po mnie niestety... w sensie wagi, ale pracuje nad tym). jak ominalem cos waznego to przepraszam... jak cos konstruktywnego wymysle to dopisze :) pozdro All !!
Jak każdy coś pisze to i ja cosik naskrobie. Chociaż jestem w klanie od niedawna.
Mam na imie Darek S.
Wzrost 183 cm
Waga 73 kg
Jestem z okolic Krakowa>>> jak kojarzycie KOSMO z LOL to mój kumpel z byłej klasy gimnazjum.
Mam 16 lat
Ulubione gry komputerowe: Warcraft3 of course, Call of Duty, Medal of Honor, Gothic 1 i 2, Icewind Dale, Jagged Alliance 2
Sport: uwielbiam grać w siatkówke, a ogladać piłke nożna.
Ulubione kluby: Wisełka Kraków, Deportivo, Barcelona, AS Roma
hmmm no jako szaman nie moge nic tu nie napisać ;)
więc:
heee na imie mam Yarek :p
i jestem tu waszym przełożonym ( przynajmniej niektóych :P )
Macie mnie słuchać bo jak nie to poskarże sie Basiorowi :D
Yestem z Radzionkowa : ) ( taka mała mieścina w śląskim :p )
Wiek ?! ale mój czy mojego syna ? :)
Sport ? Kocham grać w Kulki na małe bramki ... :p a serio to lubie Basket i Volley Ball :) a nie lubie piłki nożnej... sam nie wiem czemu ... jakieś to zbyt pospolite ; ]
Co robie na kompie ?: no teen... grywam w wara jakby nie było odkąd pojawił sie, ale na BN pierwszy raz pojawiłem sie w Sierpniu... dzięki Błahemu ; * :p
Oprócz wara nie gram w inne gry bo przecież gry są stratą czasu i szkodzą mi na umysł ... potem wychodze na ulice i robie rozróbe ... : ] Próbuje coś czasem wykombinować w Flashu ... np. Stronke clanu www.bos.xt.pl ;)
Używki ? Nie biore dragów... nie pale... pić sie zdarza ... ale zawsze ostrożnie ... z zasady nigdy nie mieszam róznych rodzajów alkoholu :p
Coś bym jeszcze napisał ale myśle że wystarczy :]
Naggaroth
01-04-2005, 19:39
:cool: OK. Teraz coś o mnie:
Na imie mi Agata :)
Mieszkam w Gryfinie (jakby ktoś nie wiedział to to jest koło Szczecina).
Wzros-169cm. Waga- ok.49kg :p
Sport-moj ulubiony to koszykówka a chodze na aikido (zielony pas :D).
Na kompie gram tylko w W3 (czsem tez w simsy2 ale to sie mi juz straaaaaasznie znudziło) a oprócz tego serfuje po necie :]
Zwierzęta- pies(owczarek niemiecki, ok. 3 lat, Kiara)
Nie mam ulubionego typu muzyki, choć przeważnie słucham Avril Lavigne.
Nie wiem co mam więcej napisać także kończe :) PaPaPa
no wiec mam imie Piotrek [nie lubie go bo moim zdaniem do mnie nie pasuje]
jakies 180 cm waga- w zasadzie nie wiem ale jestem szczuply : ]], oczy piwne :D
jedyna gra w jaka gram jest war3 i w sumie jeszcze chyba bede w wowa cisknal pozniej [ale to tylko plany]
moim zainteresowaniem sa kompy- bawie sie troszku we flashu, php, javie , pascalu = w zasadzie we wszystkim co tylko akurat sie trafi...
mieszkam w Walbrzychu na dolnym i tu takze chodze do 2 klasy liceum [18 latek w lutym koncze : ]]]
ogolnie uwazam sie za osobe nie w pelni wladz umyslowych, wrecz lekko szurnieta : D [powaznie] , czy tez lekko nie normalna
i to chyba tyle...aha jak kazdy polek pije ...hm... wiadomo
czasem takze z kolesiami zapalimy [srednio raz na 2-3 miasiace], nic poza tym ;]
Przykro mi Blahy ale zepsuje twoje prowadzenie we wzroscie :D
Mam na imie £ukasz
Mieszkam w Gryfinie (kolo tej wiochy Szczecin :p)
Mam 193 wzrostu :D (przykro mi Blahy a Basior moze poswiadczyc :D)
Lubie siatkowke, trenuje aikido 3 rok, interesuje sie wszelkiego rodzaju grami RPG, zbieram figurki WARHAMMER FB (krasnoludy), niezbyt mnie interesuje piłka nożna ale uwielbiam za to W3 TFT :D
Nom mysle, że tyle starczy CYA
:cool:
Dark_lordpl
02-02-2005, 22:59
Jak wszyscy coś piszą o sobie to ja też napisze.Na imie mi Karol i mieszkam w kielcach.Mam 16 lat i uczęszczam do 3 klasy gimnazjum.Moje zainteresowania to piłka nożna(kibicuje Koronie i Milanowi),troche komuptery i oczywiście Warcraft.Dóżo ciwcze aby być jeszcze lepszym graczem.A kontakt do mnie to: mailem kierownik_15@buziaczek.pl albo gg 5321596
Edit By TonyC: Ale na gg to sie ani razu nie odezwałes a nie bede mówił o treningach na których nie byłes... wiec sry ale póki co miejsca dla ciebie w klanie niema :/
Mam na imie Dominika. Wiek: 20 lat(niestety). Obecnie studiuje na 1 roku polonistyke. Nie jest tak jak to sobie wyobrażałam ale ciągne:) . Lubie dobre książki :D ( King, Masterton,W. Smith) horrory, przygodówki. Gram w dotke i comanda, kiedyś w stara.
Mam zakręconego kota Wąglika i piesa. Filmy : przeważnie komedie i horrory. Mam czarne włosy i takieżsame oczy ( fotka jest ) 56 kg . Ciesze się że jest Agata :D nie jestem sama:)
Jeżeli są pytania, to pytajcie. Acha jestem z okolic Bielska-Białej - Czernichów. Hmmm....... tyle chyba:D
Pozdrawiam wszystkich.
...jak wszyscy to wszyscy.Wiec mam na imie Wojtek mieszkam w Nowym Sączu mam 18 lat.Jestem brunetem i mam podobno czarne oczy :P wzrost kolo 1.80m .Zainteresowania Gry ofc lubie warka i tylko w3:P kibicuje SANDECJI pozdro dla zgod ^_^ nienawidze Legi , Wisły . I co moge jeszcze powiedziec ,ucze sie obecnie i mam nadzieje ze zdam maturke i bede studiowal cos z infą .Fotke zapodam niedlugo z pobytu w Zakopcu na Małyszu :P
POZDRO DLA ALL FRIENDS
Hmm no to moze i ja cos wklepie
imie: Piotrek
wzrost / waga: 180 / 65
oczy : czarne
wlosy: swego czasu dlugie ciemne - niestety to juz historia :( obecnie takie podchadzace pod srednie.
zamieszkaly: Sochaczew (dla niewtajemniczonych 50 km na zachod od Wawy)
zainteresowania: komp, modelarsto kartonowe, ( stad zart z Mlodziezowym Klubem Wachaczy Kleju ) historia i taki tam pierdoly.
Muza: to oczywiste! skoro byly dlugie wlosy, ramonezka, czarna bluza z kapturem, czarne dzinsy i glany- to musial byc i metal. Przede wszystkim klasyka czyli : Metallica, Iron Maiden, ale rowniez Running Wilde , Mega Deth itp. Nowe zesply, lacznie z nowa Metallica mi nie podchodza to juz nie to samo.
To by bylo na tyle.
Jestem nowy to moze sie przedstawie. Mam na imię Krzysio. No to na początek mam 19 lat bede pisal maturke z historii. Lubie grać w w3 SC CS Q3 D2 nie mam bladego pojecia o kompach umiem tylko wlaczyc muze i gre. Zainteresowania muzyczne : rage against the machine, too,l kazik, deftones, primus[polecam :D] i oczywiście Ala Janosz. całe życie spędzam w swym pokoju za wyjatkiem sporadycznych wyjsc do sklepu po fajki, piwo dostarcza mi DarQ, a jeszcze do szkoly czasem wybywam [btw basior narobiles mi tym zdjciem ochoty na wycieczke do zakopca] aaa i zamieszcze fotke z wycieczki do NY
mam nadzieje ze moderatorzy za bardzo mnie nie opierdziela :D
pod spodem prezentuje moje male cacko w budowie ( odnosnie hooby). Na dzien dzisejszy brakuje juz tylko kol nosnych i gasienic. Kleje go od stycznia tego roku i planuje skanczyc tak do kwietnia :)
[BoS]Basior
02-27-2005, 15:33
to goocio: Wycieczka musiała byc zaiste interesująca:p W pierwszej chwili serio pomyslalem że to twoje zdjęcie tylko potem spojrzałem na samolot:p
to Bzura - chłopie masz talent i cierpliwość widze:p. Ja jak bym się miał tak męczyć to chyba z nerwów bym rozwalił jak by mi coś nie wyszło:p
A tutaj prezentuje moj pierwszy skończony model. Rowniez czolg tyle ze teraz francuski z I wojny swiatowej renault 17. Widac duzo niedoskonalosci i nieudany experyment z pomalowaniem go farba nitro. Coz czlowiek na bledach sie uczy. Budowa trwala 6 miesiecy. Wszystko to karton oprucz sprezyn i uchwytow w klapach.
edit: Heh basior zaczalem sie w to bawic w wieku jakis 9-10 lat. Nie da sie zliczyc ile modeli skonczylo w koszu. Ale z wiekiem i cierpliwosc i exp przychodzi. Talentu to ja do tego nie mam, zapewniam cie :) Poprostu kleje bo lubie i dla siebie
nie no qrde staryyy zajebiste sa te modele ..... :D:D:D, ale mam tylko pytanie, czy ty to robisz na podstawie jakiegos schematu czy tak poprostu widzisz zdjecie i bierzesz sie roboty ??? :D
Harpon to jest tak, ze owszem mozna projektowac wlasne modele na kompie potem je drukowac i sklejac. Ja niestety az tak uzdolniony nie jestem :) i nie znam podstaw rysunku technicznego na ktorym sie to wszystko w duzej mierze opiera. Ide na latwizne i kupuje model w wewrsji 2d ( takie wycinanki ) w kiosku czy innych jakis empiki itp. I z tej wycinanki po duzych zmaganiach, nieokreslonej liczbie przeklenstw ( az starsi sie bulwersuja :D ) i wylanego potu powstaje cos takiego co widac wyzej :D. Tak jak basior pisal wczesniej potrzeba do tego od cholery cierpliwosci bo nalezy czesc 3 razy przypasowac zanim sie sklei!( Najwazniejsza zasada w modelarstwie ) Nie raz przychodzi ci skleic czesc ktora jest wielkosci polowy 1 groszowej monety :) i nie raz nawet po wielokrotnym pasowaniu nie obejdzie sie bez poprawienia czesci ktora projektant poprostu troche spartolil.
Wycinanki sa rozne ja kleje glownie czolgi z II wojny swiatowej ale sa procz nich jeszcze samoloty , okrety, zaglowce, pojazdy cywilne i naprawde jeszcze wiele innych.Najlepiej zapytaj w jakims kiosku o czasopismo Maly Modelarz - to kultowa wycinanka ukazujaca sie od 1958 roku.Obejrzyj ja, zobacz co jest w srodku a szystko bedzie dla ciebie jasniejsze :) Oczywiscie sa jeszcze inne wydawnicta. Ja MM'a podalem dla przykladu.
tak czy siak i tak zajebiscie to wyglada :D:D:D ...
wiem o czym mowisz, bo kiedys zdarzylo mi sie skleic jeden model i znam ten bol [nigdy wiecej sie tego nie podjalem]
pozdor i gl :D:D
Podziwiam Cię za wytrwałość, ja również bawiłem sie w te wycinanki mo największy sukces to zamek w Malborgu, powiedzmy ze go skonczyłem tylko chyba wydrukowali za dużo elementów bo tak 1/6 mi nie była potrzebna :D (bynajmniej wg mnie ;]) Odstawiłem to hobby gdy dostałem KoMpA nie miałem już cierpliwości gdy coś mi nie pasowało lub dziadostwo za cholere nie uformowało sie jak chciałem. Muszisz posiadać stoicki spokój do tego.
To jest fakt, ze spokoj jest wazny! ( tylko tak jak pisalem wczesniej - kur..nia jest co niemiara, ale to bardziej jako rozladowanie napiecia przed nastepna czescia :D ) Nigdy nie podchodze do modelu z przymusu i w nerwach bo 100% ze cos zwale. :)
Tyfonne tez jestem zainteresowany tym Malborkiem tylko na razie kasy nie styknie. A mozesz w przyblizeniu podac wymiary (dl.szer.wys) tej makiety po sklejeniu?
pozdr.
bzura napisał(a)
To jest fakt, ze spokoj jest wazny!
Natura nie zna spokoju...
buehehehe :P i kto tak mówi w warze ? :D
ja nie wiem panda czego sie czepiasz??? Przeciez ja jestem uosobieniem spokoju!W w3 tez :rolleyes: Moje drugie imie to spokoj :D
pozdrowienia łysa gienia!
jak mialem jakies 9 -10 lat to skleilem ze 3 modele [jakosc nie byla zbyt wysoka] ale za kazdym razem czesc kleju ktorego do tego uzywalem zastygala mi na palcach i zdzieralem to pozniej [razem ze sqra] co nie nalezalo do rzeczy najprzyjemniejszych i tak skonczyla sie moja przygoda z modelarstwem :( powodzenia bzura oby ci nie zabraklo wytrwalosci
Harpagan_THC
03-04-2005, 17:31
Ja to ten po prawej na środkowym zdjęciu,zamieszkuje dolny śląsk, a dokładniej Srebrną Góre, niedaleko granicy z czechami, a co za tym idzie tanich browarów i vodki.
zainteresowania:
-ostre grzanie(nalewki,browary,vodka,spyrytus salicynowy)
-bakanie, oraz wrzucanie grzybów
-kozsykówka
-komp
-muza( System Of A Down, Korn, Metalica, Skin, Hey, Vader, Sepultura, Homo Twist, Bach, Pantera, Tumbao, Souflay)
-imprezy (woodstock, rege party-bielawa,wszelakie koncerty i wyprawy)
-dziewczęta(ładne)
-zbieranie grzybów na pobliskiej łące :)))
Harpagan_THC
03-04-2005, 17:58
w ostatnim sezonie ponad 2000 sztuk(dobry wysyp) :> ale bywało lepiej.
buehehehe ;D
czy to grzybki halucynki ? xP
Blahy Peter
03-05-2005, 12:06
e tam... ja tam wole zarzucic kwasa :D ale ostatnio kumplowi nie zszedl i sie boje :P
ja pierdole no popierdoleni... :D:P kwasy , grzyby.. chyba nikt nie czytal "My, dzieci z dworca zoo" :PP:P:PP:PP ...
btw polecam ksiazke :D
Harpagan_THC
03-06-2005, 13:15
hmmm, kwas,jakbym miał okazje nie wachał bym sie ,ale pół ,na początek,ale nie ma jak zarzucic 50 gribensonów i oglądać świat z innej perspektywy
ja z checia popatrzylbym tera na swiat z wyzej pokazanej perspektywy [btw dzis jest na to nadzieja :D]
skowron czy ty masz jakies zdjecia bez Mamuta ? :D [w koncu zapamietalem jego ksywe bo zawsze mi sie mylilo z mutantem :D]
za zgoda basiora pokazuje zdjecia z dalszej budowy 4TP. nie przybylo wiele :( spowodowane jest to podjeciem pracy i brakiem czasu :(
a oto 3 fotki:
fotka 2
niestety moj aparat nei ma opcji macro i dlatego tak kiepska jakosc przy zblizeniu :(
A to moj pierdolnik czyli miejsce pracy :D
Harpagan_THC
04-09-2005, 11:10
owszem mam zdjęcia bez mamuta[mutanta]{mamy_thc}ale on prawie zawsze sie w kadr wpierdoli :>
mam nadzieje ze zaplanowales cos wyjatkowego na majowe spotkanie [btw kto gra na tych koncertach?] licze szczegolnie na to ze bede mogl dotknac legendarnej trabki mamuta :D aha i czy moge sie u ciebie przekimac bo nie mam zamiaru zapier.... do chaty tyle kilometrow .... :D [pokoj ma byc z lazienka i mila obsluga, no i oczywiscie sniadanie rano widze na stole i barszczyk na zawroty glowy] haha juz sie nie moge doczekac, pozdro dla srebrnej od gutexa
Harpagan_THC
04-14-2005, 22:50
-nocleg załatwiony
-trąbke jak mamut pozwoli to podotykasz
-w sumie to jeszcze nie wiem jakie zespoły grają,ale sie dowiem
-pozostało 16 dni
[BoS]Basior
04-26-2005, 15:41
Doovee ma problem z forum wiec przesyła wam przeze mnie swój krótki opisik:]:
cos o mnie : Nazywam się Dawid Szydłowski, mam 19 lat ( w lipcu) , mieszkam na wsi :p( 2 km od takiego małego miasta Lubartowa( woj lubelskie), które z kolei jest 26 km od Lublina :P ).Interesuje sie piłką nożnąn warem, muzyką ( lata 80 i 90 ) i of course dziewczynami.Aktualnie stan wolny.Nie palę, piję okazjonalnie ( ale się nie upijam :]).Spędzam wolny czas najczęściej grając w wara lub z jakąś koleżanką :D ( tak 50 % na 50% ).Hmm....to chyba tyle =)Jak coś chcecie wiedzieć więcej to piszcie :P
Harpagan_THC
04-26-2005, 23:07
wiochy rządzą, sam jestem prawie ze wsi,prawie bo to w sumie mała miejscowość turystyczna około 1000 mieszkańców.a ta muza z lat 80/90 to każda, czy jakiś konkretny nurt?
Hmm.....po prostu największe przeboje lat 80 i 90 ( black - wonderfull life, bangles-circle in teh sand, the police - every breath u take, europe-finalcountdown, etc...)....z konkretniejszych to The Scorpions.Oni rządzą :D universalni, ponadczasowi , zaje...fajni :D
jesli juz chodzi o starsza muze to uwazam ze Led Zeppelin i Jimmy Hendrix sa niedowyjebania, po prostu trzeba posluchac, niestety nie posiadam zbyt duzo Jimmiego ale to co mam cholernie mi sie podoba, goraco polecam
Lewatywa
05-15-2005, 16:07
Nazywam sie £ukasz Stefan Kuchta. Mam 16 lat. Chodze do klasy 3 gim. Mieszkam w Dabrowie Chelminskiej(niedaleko Bydgoszczy, jak ktos nie wie gdzie to jest a ogladal 1 edycje Big Brothera to tu mieszkal zwyciezca BB). Interesuje sie komputerem i zuzlem.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.