PDA

View Full Version : Ogólne Gaworzenie !!

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8

[BoS]Basior
1st October 2004, 03:57 PM
Tu możecie gadać o wszystkim i o niczym.Po prostu o tym co wam lezy na sercu :-)Wszelkie pytania tez tutaj moga być zamieszczane, postaram się na nie odpowiedzieć.Jeśli w innych działach będziecie pisać nie do tematu takie posty będą wywalane:D. Tu macie wolny dział na wszelkie rozmowy - więc do dzieła.... :cool:

Bydle
4th October 2004, 05:40 PM
http://www.blizzard.com/inblizz/fanart/index.shtml Jeśli nie widzieliście to zobaczccie chciałbym tak umieć;)

major_Pl
5th October 2004, 03:55 PM
Dawno nie grałem w PG ale od dzis bede trenował taktyke narazie będe grał naocnymi elfami zobacze jak bedzie mi szło. Ale poza tym myśle że jestem dobry w Dote, chociaz o ponad tygodnia nie grałem bo nie miałem zbytnio czasu ale szybko to nadrobie. Więc jeżeli będa w planie jakieś pojedynki to dajnie znac, najlepiej na GG. Ja mogw stawiac serwery mam szybkie łącze ale jest jeden minus nie bedzie mugł sie dołączyć do mojego serwera gauri który jest ze mna w sieci :) Zazwyczaj jestem co dzien na gg tak ok 20. Pozdro

FeniX`cK
16th October 2004, 05:05 PM
Po 1 chcialem zapytac jak wgrac zdjecie pod postem mianowicie
********************* <<< TUTAJ:D
Po 2 Szubiel servery znajdz sobie na www.pvpgn.com
(Polem Trog.net - Amerykanski Server)
Po 3 jest po 4 .... :P
Pozdro 4 ALL

major_Pl
24th October 2004, 01:13 AM
Mam nową prace więc niestety nie będe tak często grał jak do tej pory :( Ale jeżeli będe miał tylko troche czasu to napewno zagram oczywiście DotA, ale nie tylko trzeba sobie urozmaicać życie ;) Pozdro all

[BoS]Basior
29th October 2004, 01:54 PM
Od soboty do poniedziałku nie będzie mnie na bnecie bo ide zarabiać kase troche....święto Zmarłych jest trzeba troche zarobić.
Postartam się być wieczorami na godzinke lub dwie...a od wtorku już normalnie wracam do gry:D

Y4r0
29th October 2004, 05:50 PM
jak bedziesz zarabiał ? :p

[BoS]Basior
29th October 2004, 06:29 PM
Będę sprzedawał znicze y4r0:D kolo cmentarza i mam dnadzieje na tym zbić troche kaski bo w święta są najdroższe znicze

Y4r0
29th October 2004, 07:43 PM
no to życze żebyś duuuuzo sprzedał :)
w skrócie ... gl hf :D

[BiA]Toom
1st November 2004, 11:07 AM
AAAAAAA!!! jak się robi te obrazki pod nickiem bo nie moge tego zlaleźć help odpiszcie mi tu. ( to jest chyba dobre miejsce na napisanie czegoś takiego ?)

Ej ludzie dzięki już nie potrzebuje pomocy (Znalazłem)... :D

major_Pl
3rd November 2004, 02:07 AM
Ile osób jest zrejestrowanych na forum (naszym) a ile z nich to klanowicze można to jakoś sprawdzić, bo mi się wydaje że mało jest, a przynajmniej mało osób sie pojawia a tym bardziej wypowiada.:confused:

major_Pl
3rd November 2004, 02:09 AM
Czy ktoś policzył jaka jest średnia wieku naszego klanu ? Kto jest najmłodszy a kto naj starszy ?

TonyC
3rd November 2004, 03:39 AM
Witam all. Ze wzgledów ze nasze forum klanowe jest jednym z najliczniej odwiedzanych przez naszych members klanu i nie tylko(w tym momencie 388 postów :D) a jesli moge zauważyc jest to klan młody :D (czytaj:niedawno utworzony),Basior poprosił mnie bym mu pomógł nim zarządzac.(oczywiscie zgodziłem sie od razu :P).Tak wiec mówie że od dzisiaj :D koniec z postami nie na temat i w ogóle nie potrzebnymi :) (Jaki ja brutalny jestem :P).Czas sie wziąsć do pracy :P

TonyC
3rd November 2004, 03:52 AM
Major_pl odpowiedziałem na Twój post odnośnie ile osób jest z klanu zarejstrowanych na forum,dopisując znf do listy klanowiczów w temacie "Lista klanowiczów,zasady wejścia do klanu,itp...".
I chciałbym zauważyć że w cale ich nie tak mało :D.

[BiA]Toom
3rd November 2004, 09:45 AM
Taaaak obób jest duzo... Ale aktywnych jest mało :( Ci ludzie by tylko się chwalili, że są w BoS-ie (:D ) a nie brali czynnego udziały w jego rozwijaniu. Nawet im się nie chce napisać głupiego postu na forum żeby pokażać że istnieją :cool: AAA no właśnie pozdro dla wszystkich osób z KLANU (co piszą na forum:D )

major_Pl
5th November 2004, 08:57 AM
Czy może ktoś mi powiedzieć jakie polsko języczne klany są zarejestrowane na tym forum, tz jakie mają swoje forum ? Z góry dzieki

major_Pl
5th November 2004, 09:02 AM
Mam jeszcze prośbe do Y4rO żeby zmienił mój nick na www. W tej chwili używam na BN [BoS]Major a na forum major_Pl, ale zmień na ten pierwszy na stronce czyli [BoS]Major.

[BoS]Basior
5th November 2004, 10:18 AM
Major polskojęzyczne klany na forum tutaj to: BoS, LoL, TnB(ale nie całkiem). Na bnecie jest dużo polskich klanów które niestety nie są na forum zarejestrowane:/

Co do nicku na www spoko y4r0 zmieni to:p

FeniX`cK
5th November 2004, 03:25 PM
Oj nie wiem co to ze mna bedzie;/ Qwa zlamalem sobie noge i mam cos pozrywane (moj fart;/)
Dla tego dzis jest bardzo smutny dzien dla mnie:(
Jedyne co mi zostalo W3 :p

Jak za tydzien we wtorek mnie nie bedzie to mozecie zaczac plakac:p

[BoS]Basior
5th November 2004, 05:01 PM
Ty ciamajdo:p Napisz w jakich okolicznościach złamałeś giczała:p I wracaj do zdrowia!!!

major_Pl
6th November 2004, 12:58 AM
Oj =FeNiX[cK]= dziś był trening w dote a ty chyba chciałeś grać :) Brakowało nam graczy na drugi mecz, bo pierszy rozegraliśmy, chodz nie tak to miało do końca wyglądać, zawsze musi ktoś się wyłamać :( No ale jeszcze zagramy nie raz

major_Pl
6th November 2004, 01:28 AM
Zbliża się weekend, jutro mam jeszcze szkołe ale mam zamiar troche poszaleć, bo od dłuższego czasu mam 3 dni wolne od pracy, więc nie wiem kiedy sie pojawie na forum i BN. Wysłałem kilka zapytań oklanówe w dote, mam nadzieje że ktoś sie odezwie :) pozdro all

[BiA]Toom
6th November 2004, 01:35 AM
Hey widze że nie tracisz czasu jak ja tam się produkuje żeby pokazać nasz artykuł. Zobaczcie sobie i ocencie jest w dziale Poll Dota. Pozdro dla Naszego klanu (Zadnych łączeń :cool: )

major_Pl
7th November 2004, 01:18 AM
No do cholery!!! Ale sobie pograłem zaraz ide spać bo rano do szkoły grrrr. A i mam taką propozycje po co zamieszczacie takie duże obrazki do swoich postów, które zajmują cały ekran. Mi się zdaje że nie potzrebne one są.

[BoS]Proncislaw
7th November 2004, 10:03 AM
Nasze forum sie rozwija w bardzo szybkim tempie mamy juz 500 postów i tego 5-setnego posta napisał Tony :p, chyba specjalnie wstał o 5:40 żeby tego posta walnąć :p, a to cfaniak.
Pozdro dla Bos. CYA

[BiA]Toom
7th November 2004, 11:14 AM
Taaak z tymi obrazkami to lekka przesada, no chyba że chodzi o artykuł o docie :D .

FeniX`cK
7th November 2004, 12:15 PM
Co do obrazkow to zrobcie sobie male logo i umieszczajcie w podpisie dodawanym pod kazdym postem ;]
(obrazek musi byc na ftp by dac na niego link)

Marioslaw
7th November 2004, 12:46 PM
Niech zrobią i zlykwidują klan ktory zdradzil najlepszego i najwierniejszego czlonka klanu BoS a najlepiej niech zlikwidują konto Basiorowi i niech on juz go nie zalozy na nowo :o

[BiA]Toom
7th November 2004, 01:06 PM
Człowieku chyba ci jeb.... całkiem do łba, idź że się lecz na nogi może to coś pomoże, bo na głowe to już zapuźno... Kłamiesz chu...u jak się da żeby się od nowa dostać do klanu naszczęście twój opis postaci widzał Basior, a mianowicie : Clan BoS iv very very stupid,( tu było coś podobnego jak: wywalili mnie z klanu bo byłem na liscie, ale tekstu nie zapamiętałem:mad: ) i jeszcze to: BoS są to szmaty nad szmatami - to ostanie mnie wkur... Więc spier... Na drzewo gościu, zero kultury!!! Nie to co ja... :D

!!! POZDRO DLA CA£EGO KLANY BoS !!!

[BoS]Basior
7th November 2004, 01:23 PM
N/C Moster N/C pogarszasz tylko swoją sytuację jeszcze bardziej .Big LOL MEN

TonyC
7th November 2004, 01:24 PM
Hehehe mógłbym usunąć tego posta Moster,ale jak widze jak sie złościsz to mi się humor poprawia :D.Pewnie teraz robisz pod siebie z nerwów :D.A te disconnecty masz bo mamusia kaze ci isc spac bo puzno i komputerek wyłancza :D.

Respect For All BoS Players

[BoS]Basior
7th November 2004, 02:02 PM
Sprawa zamknięta moster wyleciał nie wyzywać go, mimo że on nas obraża my mamy swój honor.Olać go cieplym moczem po prostu. I niech nikt juz o tym nie pisze on juz znalazł chyba nowy klan. Good luck Moster

FeniX`cK
7th November 2004, 08:23 PM
Jutro tzn. 8 listopada mnie nie bedzie z przyczyn technicznych... ze tak powiem... mianowicie bede lezal na lozku w szpitalu jak beda mieli kompa z netem i warca to wpadne:D

(mam nadzieje ze wieczorem albo po jutrze wruce :()

FeniX`cK
8th November 2004, 07:42 PM
Zmiana planow :D Odessali mi tylko krew bo mi rzepka na kolanie plywala i mam gips do 28 listopada:D
Ale bede muuuucil w warcaaa tylko sie bedzie za mna kurzyc i zgliszcza zostawiac :p
PoZdRo FoR All BoS PlAyErS! / GG z TnP czy jak ten clan tam ma ;]

TonyC
8th November 2004, 07:46 PM
Fenixie zdrowiej i spoczywaj w spokoju... tzn.odpoczywaj w spokoju :D

Y4r0
8th November 2004, 08:11 PM
Zdrowiej jak najszybciej :D
weź sobie great heal ( + 500 HP :p ) i użyj na sobie dispela i juz bedziesz zdrowy jak ryba ( naga) :p
Jeśli Chcesz to potem scroll of protection w formie profilaktyki :p

Odrodź ( dobrze napisałem ? ) sie Yak Fenix z Popiołów :D

RaHaB
9th November 2004, 12:07 AM
hehe Fenix trzeba bylo myslec za wczasu i urzyc zwoju ochrony i bys nie mial teraz problemow :D wracaj do zdrowia

FeniX`cK
9th November 2004, 09:46 AM
LoL Jakie swiry :p
Jak by zycie bylo takie piekne to bym sobie zarzucil miksturke niezniszczalnosci i mi to wisi :p wjebal bym sie pod samochod i bym poszedl do domu :p

Y4r0
9th November 2004, 06:13 PM
poprawie cie ... :p

nie wje*ał byś sie pod samochód bo przez tąmiksturke nic cie nie może atakować przeciez ... samochód by najwyzej musiał cie ominąć i wjeżdżając na chodnik zabić kilku ludzi :p

a potem byś nie poszedł do domu tylko użył town scroll portal :)

[BiA]Toom
10th November 2004, 01:01 AM
ej ludzie a tak z innej beczki: czy jest ktoś chętny na zagranie klanówki z innym klanem w DOTE? Jakby co to zgłoście się tam do Majora. Warto wiedzieć że są ludzie jakby miała być jakaś klanówka, tak na wszelki wypadek:D

TonyC
10th November 2004, 05:11 AM
Ej Toom po co piszesz posta o tresci która juz była z 5 razy pisana,przez Ciebie i Majora,a moze nawet i innych w innych tematach (poza tym mniej wiecej dobrze wiesz kto u nas w klanie gra w dote :D).Nastepne takie posty beda kasowane :(, sorry.

[BiA]Toom
10th November 2004, 12:02 PM
AGRH! No to tak: Wiem że jest wpizdu ludzie co gra w dote, ale taki co jak jest okazja żeby zagrać i ustalić termin to jest mało... Chcę poprostu znać ludzi którzy tak jak ja czy Major, Gauri gdy jest jakaś klanówka czy sparing z innym kanem będą grać od razu a nie zastanawiać się, coś jak w PG. Bardziej na zrozumiałe? Jak nie to skasuj tego posta :D POZDRO DLA ALL CLAN BOS

major_Pl
11th November 2004, 12:15 AM
Hehe, tak trzymać !!! Zajebana praca :(

major_Pl
11th November 2004, 12:22 AM
Czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest cherarchia na forum, chodzi mi o te mordy, to zalezy chyba od ilości postów, a nie od średniej ?! Więc Kto wie ile potrzeba postów do danej mordki ?

FeniX`cK
11th November 2004, 12:52 AM
Avatarki czyli "Mordki" masz w ustawieniach avatarka ;]
przy okazji wlasnie ci sie odblokowaly 4 nowe bo 50 postow minoles :p

I jeszcze jedno co do doty toom ja tez jestem chetny w kazdym czasie i miejscu ;]]] Czyli jak cos umowicie to nie bede sie zastanawial czy grac tylko gram na 101% :D

[BoS]Basior
11th November 2004, 01:02 AM
Major wejdz w ustawienia/ustawienia i na dole masz opcje fotka(wiecej informacji) nacisnij to a wszystko stanie się jasne:D

[BiA]Toom
11th November 2004, 03:39 AM
Ej ludzie macie jakiś zajebisty pomysł, co zrobić żeby taki debili co grają i niszczą cały klimat w grze,(jeśli chodzi o dote) żeby było ich mniej, bo kur....ca mnie trafia jak taki gościu o nicku ,,SASCHA" - zapamiętać ten nick i kur.. za żadnym pozorem nie grać z tym weśniakiem bo łeb utrące!:D Wieśniak gra z nami, kradnie przedmioty, które ktoś spobie położył na ziemi żeby miał miejsce na złozenia przedmiotu specjalnego, a tu taki fiu...[t] ci to kradnie... No idzie się tylko powiesić...:cool:

!!!POZDRO DLA LUDZI CO MAJ¡ CHOÆ TROCHE KULTURY PODCZAS GRANIA!!!

major_Pl
11th November 2004, 03:43 AM
Co prawda to prawda, był pomysł założenia nowego tematu o tematyce "Black list" Ale nie wiem czy to jest dobry pomysł, bo każdy taki koleś może zminić sobie nicka, idalej tak grac pod innym. Co wy na to ?

[MaTT]
11th November 2004, 09:30 AM
bardzo ciekawa propozycja mozna by zrobic taka liste (przecierz takie typy nie wchodza na forum wiec nie zobacza i nie zmienia acc.:P) wiec proponuje tak zrobic

[BoS]Basior
11th November 2004, 09:47 AM
Bardzo dobry pomysł MAJOR. Zróbcie tutaj temat czarna lista w dote. Ja sam nawet mam chyba na kartce ze 40osób na swojej prywatnej czarnej liście:D. Więc działajcie a ja się dopiszę do waszej zrzutki osób.

TonyC
11th November 2004, 10:46 AM
hehe Black list mówicie :D,to mam duzo takich klientów na swojej czarnej liscie ponad 130 hehe,wiec jak bym zaczoł ich pisac to mój post zajmował by z 3 strony :D

[BiA]Toom
11th November 2004, 12:22 PM
ENO! Major nie ładnie:( Major w swoim poscie zapomniał napisać bardzo ważnej rzeczy. otóż: To było tak, że jak pisałem u góry, graliśmy z taki gościem co miał nicka Sascha (głópi kut...sssss), bal bla bla... i w casie gry wpadłem sobie na pomysł że będe miał przy kompie taką kartkę A4 i na niej będę pisał nicki gości co mnie wkur...(black list). A po grze Wpadłem właśnie na moim zdaniem zajebisty pomysł żeby zronić temat o nazwie np. ,,Black List Dota", ale Major powiedział mi że to głupi pomysł bo gościu może zmienić sobie nicka i tyle...:cool: I wydawało mi się że ten jego argument jest dobry, ale z drugiej strony macie rację przecież nikt tu z nie zagląda (z tych co tam grają) to nie będzie wiedział że jest na tej liście.

RaHaB
11th November 2004, 12:36 PM
Black List good idea :] w koncu trzeba zaczac wprowadzac jakis rygor w naszym klanie (Basiora klanie :P) bo nie moze tak byc ze na forum wypowiada sie tylko nieliczna czesc klanu

[BiA]Toom
11th November 2004, 12:42 PM
AHA! Proponuje żeby każdy zaczął od nowa robić swoje listy, aby mógł też na forum dawać replay'e wtedy żadem patafian nie będzie mógł zaprzeczyć że jest noobem bo jak to się mówi ,,Mamy to na kasecie" ,,Albo mamy to nagrane":D To moja propozycja jakby mogło to wygądać na forum (fajnie by było gdyby ten co zamieszczałby to na forum dawałby nikcki w kolejności przybliżonej do kolejności alfabetycznej
:D )

major_Pl
11th November 2004, 01:48 PM
Eee sorki toom, według mnie to nie da się wyeliminować takich graczy, no ale jak większość jest za taką listą to ok.Tak to Toom pierwszy wpadł na ten pomysł "Czarnej listy" ;) Fenix czy ty sam robisz te obrazki, jeżeli tak to mógł byś mi taki jeden zrobić ? Ja nie mam zbytnio czasu na to. Mam już pomysł jak by to mogło wyglądać. Więc jeżeli jesteś chętny to powiem ci jak ma to miej więcej wyglądać. Odp.

TonyC
11th November 2004, 01:51 PM
Czarna liste z Basiorem to juz mamy od hohohoho.Po co mam tu zapisywac tych ludzi(na forum),lepiej niech kazdy zapisuje na kartce,tak jak my to z basiorem robimy a potem jak bedziemy grac razem to kazdy obczaja swoja kartke i mówi kogo wywalac.Tak jest lepiej i porecznie,bo watpie ze bedzie Ci sie chciało zagloądac co dote na forum,a na kartke lookasz i juz wiesz kogo kicknać :D.

[BiA]Toom
11th November 2004, 02:35 PM
Nom ja wiem że to by było ,,średnio" poręcze, ale przecież można by to uważać za taki sposób aktualizacji ,,Black list":D . Chodzi mi o to że każdy ma karkę swoją ale jak się podzieli tymi informacjami na forum, to zawsze ktoś inny, jakiś tam nicków nie ma. To sobie wtedy to drukuje i nie musi zaglądać cały czas jak napisałeś TonyC. Ale i tak jestem bardziej przy argumentach właśnie Majora. Także tylko podsycam ogień który i tak zgaśnie (dobre nie?):D

[BiA]Toom
11th November 2004, 02:52 PM
Ej Basior (od razu mówie że nie mam nic do tych się dołączają do naszego klanu) ale czy nasz klan chce pobić jakiś rekord w ilości członków klanów? ja jest tylko zwykłym Peonem ale posłuchaj tego: ychm ychm:D Nie zawsze siła tkwi w ilości, lecz w jakości. POZDRO DLA FAJNYCH... HM

Post edit: Ej musimy zacząć pojmować że nasz klan zaczyna być ,,Dobrym" Klanem który ma kulture, obyczaje, upodobania,... :D :D :D Ale tak całkiem serio, musicie się zastanawiać (moim zdaniem!) przy każdym podjęciu takiego gościa czy on przypadkiem nie będzie kimś kto nasz klan będzie źle reprezentował... A jak jest sporo nowych ludzi to może się okazać że nie zdołacie mieć pełnej kontroli nad tym jak się zachowują i będą nam tylko wioche robić przez co stracimy szacunek u innych [KONIEC]

FeniX`cK
11th November 2004, 06:29 PM
Tak major ja robie takie obrazki... wlasnie ostatnio dostalem duzo prosb o te loga ;] jak chcesz to ci moze zrobie bo mam czasu wolnego a czasu:D do 26 :p
Takze ci moze zrobie jakies bo nudy sa :p

TYLKO ZEBY JUTRO NA FORUM NIE BYLO LISTY KTO CHCE LOGO :|

2-3 osoba moge zrobic bo nie wiem czy mi sie bedzie chcialo wiecej:P

FeniX`cK
12th November 2004, 11:32 AM
OMG! zrobie moze z 2 - 3 loga i wiecej nie mam zamiaru! poproscie moze knorka jemu tez sie bardzo nudzi albo rewancha , nasha , oni umieja robic fajniejsze loga!

JA SIE DOPIERO UCZE! :p
POZDRO 4ALL

Jose
12th November 2004, 01:34 PM
panowie, a zwlaszczy moderatorowie tego forum.
po to macie tego moda zeby usuwac spam z forum !

polowa wypowiedzi w tym topicu to czysty spam, mozecie sobie pogadac o tym przez gg a nie tutaj.

jak tak bedzie dalej to kasujemy to forum.
(nie chce mi sie pisac do reszty klanow, ale ich tez to dotyczy)

[BoS]Basior
12th November 2004, 01:55 PM
hmmm nie chce być upierdliwy ale inne klany też mają w pyte postów. Nie będe wymieniać wszyscy wiedzą o jakie chodzi. A my may 600 i sie czepiają nas. Inne klany mają po 1200-1400 i oni nie spamują......Wiem że ci sie nie chce jose ale napisz też do nich. Ja z mojej strony będę teraz się bardziej starał o to żeby nie było tu spamowania.

TonyC
12th November 2004, 04:21 PM
Niechce być wredny ale inne klany maja o wiele wiecej postów i pisza niekiedy same głupoty :(,dlaczego to napisałes akurat na naszym forum, nasłał Cie ktoś na nas??(żartuje :P).A nasz klan ma dużo członków i każdy chce coś napisać,ale spoko postaramy się :D

[BiA]Toom
12th November 2004, 05:15 PM
Ja powiem tak (mój głos jest mało ważny, ale chcę wyrazić swoją opinię) Jak tylko zobaczyłem co napisałeś Jose to się ,,troszke" zdziwiłem, czemu własnie patrzysz na nasz klan, jak LoL ma około 1400 postów. A żeby dokładniej uzasadnić o co mi chodzi, Jose looknij sobie tutaj to był pierwszy lepszy temam jaki tam znalazłem (zobacz sobie jak oni tam ,,gadają")zobaczysz i odpowiedz (http://www.eurobattle.net/forum/showthread.php?s=&postid=84105#post84105) .
Do klanu LoL: Jesli jakiś człownek klanu LoL a najbardziej Wodzu czyta mój post, z góry mówię że nie uwziąłem się na was tylko macie najwięcej postów ze wszystkich klanów na forum (sorki tak wyszło).

Terrorboy
12th November 2004, 07:05 PM
Po pierwsze nasz klan jest prawdobodobnie największy na xpam, mamy pewnie za 2 razy tyle luda co wy i duzo osob pisze u nas na forum, zreszta nie tylko od nas z klanu, mozesz to latwo sprawdzic, obejrzyj sobie jakis topik....Po drugie i wazniejsze wiekszosc postow u nas dotyczy WARA3, czyli tego co jest ze tak się wyrażę "esencją" tego forum. Wy gadacie o jakis dziwnych rzeczach:eek: U nas jest tylko jeden spammer i jest nim Kam, czego już wszyscy mają dosyć.:mad: U was całe forum jest zaspamowane przez pare osób niestety...

Taka mała sugestia do adminów: jeśli brakuje msca na forum no to może by np wykasowac jakieś stare posty np z dzialu hacks? Kogo to juz teraz obchodzi ze ktos tam kogos zdiscowal 1,5 roku temu......:)

[BoS]Basior
12th November 2004, 09:06 PM
Terrorboy napisał(a)
Po pierwsze nasz klan jest prawdobodobnie największy na xpam, mamy pewnie za 2 razy tyle luda co wy i duzo osob pisze u nas na forum, zreszta nie tylko od nas z klanu, mozesz to latwo sprawdzic, obejrzyj sobie jakis topik....Po drugie i wazniejsze wiekszosc postow u nas dotyczy WARA3, czyli tego co jest ze tak się wyrażę "esencją" tego forum. Wy gadacie o jakis dziwnych rzeczach:eek: U nas jest tylko jeden spammer i jest nim Kam, czego już wszyscy mają dosyć.:mad: U was całe forum jest zaspamowane przez pare osób niestety...

Taka mała sugestia do adminów: jeśli brakuje msca na forum no to może by np wykasowac jakieś stare posty np z dzialu hacks? Kogo to juz teraz obchodzi ze ktos tam kogos zdiscowal 1,5 roku temu......:)

Hmmm znowu dziwne zarzuty nam stawiasz omg:(. Wy piszecie tylko o w3 tak??A to dobre:)U was tylko tematy nawiązują do w3 a to co jest w środku często nie ma pokrycia w tym co ty napisałeś.My gadamy o jakichś dziwnych rzeczach??Jakich??
O docie?O land of legends??To źle że nie mówimy tylko o pg?To źle że staramy się poznać lepiej siebie przez temat"Temat nad tematy".U was jest jeden spamer?????Hehe a kosmo to przepraszam kto jest??Juz nie chce się go czepiać ale zobacz co on wygaduje w większości działów u was:/. Jak dla mnie to u was piszą tylko 4osoby głównie na forum(no 5 bo Magda dołaczyła)U nas przynajmniej 10 osób ciągle się udziela.I my nie spamujemy naszego forum. Posty które uważam za spam wywalamy z Tonym.

Btw dales dobry pomysł z działem hacks.Wywalić stare posty w nim zawarte !!.

Ps: Ilu macie klanowiczów??Bo my 40.

Kosmo
13th November 2004, 12:12 AM
Basior nie czepiaj sie mnie znowu bo wiesz co z tego bedzie,nie spamuje tylko uczestniczze na forum i wypowiadam sie,a z tego co widze to ty tutaj ladnie jedziesz,co z tego ze macie 40 w klanie ?? jak polowa z nim to nooby kture maja 6-8 lvl :eek: :o

Terrorboy
13th November 2004, 12:18 AM
Podobnie mamy, ale mielismy wiecej jak nam klan padl:/ciagle jeszcze zbieramy wiarę. nie mow że wam jakies dziwne zarzuty stawiamy, mamy wiecej postow, nasze forum istnieje troche dluzej niz wasze....I tak mysle ze bardziej wy spamujecie:D

[BoS]Basior
13th November 2004, 12:22 AM
Heh Kosmo ja racje mówie.Mam podać przykłady??Linki do działów w których są twoje "piekne" wypowiedzi??
Nie mów na ludzi od nas z klanu nooby,bo Te nooby może was pojadą na klanówce:P Sami zaczynacie głupie dyskusje a potem się dziwicie że musimy odpisywać:/

[BiA]Toom
13th November 2004, 12:46 AM
Kosmo ku*** jaki ty jesteś p***... (moja opinia:cool: ). Nie spamujesz, (kłamiesz jak się da) a co to ma do chu... być! Masz tu debilu parę swoich wypowiedzi w punktach żebyś potrafił policzyć:
1. ,,Zawsze i wszedzie "
2. ,,GL&HF dla calego klanu"
3. ,,A ja mam czas:D :D ale nie dla wtw "
4. ,,Qrwa a mi brakuje klanuwek,ehh cos nie tak z tym klanem ;/"
5. ,,Doklanie tak bylo:p "
6. ,,ehh sorx,jest przynajmniej 1 osoba ktura czuwa "
7. ,,Jeszcze został klan DT,nikt z nim jeszcze ine grał"
8. ,,Moze sie jeszcze nie moze zdecydowac jakiej jest płci "
9. ,,NO plz panujcie nad stronka:p"
10. ,,heh to powodzenia :D"
AHA I co Kur. ma do tego jaki gościu ma poziom do postów???
Wyjaśnij mi to bo ja może tak głupi jestem że tego nie rozumiem!!!

Lukass: Sorki, ale ten p*** mnie wk**** zobacz sobie: te posty znalazłem w 10 min. (jest ich 10:D ) - to jakby Kosmo nie wiedział - ciekawe o ile zmieniła by mu się ilość postów gdybyś wszystkie takie wykasował? Pewnie nawet Peona by nie mógł mieć :D

POZDRO dla tej częsci LoL która jest Uczciwa!!! (inaczej oprócz Kosmo)
wykasowałem niektóre minki z jego wypowiedzi bo posta nie mogłem wysłać

Edit by Basior:Cenzura działa:PP Toom wiem że masz racje ale niech cię aż tak bardzo nie ponosi:/Nie chcesz chyba żeby ktoś to przeciwko tobie wykorzystał potem nie??Rada na przyszłosc staraj się używac mniej wulgarnych słów:]Co do twoich zarzutów to masz zupełną racje.

Jose
13th November 2004, 12:49 AM
ok juz moze dosc klotni...

na nikogo sie nie uwzialem i nikt mnie na nikogo nie naslal. zart jest mierny i troszke wkurwiajacy.
napisalem tu bez specjalnego powodu.

reszta klanow mam nadzieje przeczytala i sie zastosuje.

end.

major_Pl
13th November 2004, 08:07 AM
Ja się jeszcze odniose do wypowiedzi Kosmo, chodz nie interesuje mnie zbytnio kto co pisze na innych forum, ale to że napisał o nas czyli członkach klanu [BoS] że połowa z nas to nooby !!! Może nie mamy dużych lvl, np Ja na tym nicku nie gram wogule na PG tylko dota, jeżeli jesteś taki mocny to zbierz skład ze swojego klanu i zagrajcie przeciw naszemu w DotE, i jeżeli wygracie to wtedy będziesz mugł mówić że jesteśmy nooby co nie maja nawe 6 lvl. Ja poprostu nie mam tyle czasu żeby grać w PG, gram tylko w dote bo bardziej mi się podoba. A jeżeli uważasz że W3 to tylko PG to jesteś w błędzie !

Y4r0
13th November 2004, 09:44 AM
Kosmo łosiu ... :o

Mówisz że 1/2 to n00by ?
Co to ma za znaczenie tu gdy mówia o spamerlandzie na forum ?
¯e niby oni nie mają wstępu na forum ?
...

I wcale nie są noobami! ... każdy jest w czymś dobry...
DoTa to przecież też warcraft ...
( w kampani ludzi w ft byla taka mapa )

FeniX`cK
13th November 2004, 11:08 AM
Kosmo napisał(a)
Basior nie czepiaj sie mnie znowu bo wiesz co z tego bedzie,nie spamuje tylko uczestniczze na forum i wypowiadam sie,a z tego co widze to ty tutaj ladnie jedziesz,co z tego ze macie 40 w klanie ?? jak polowa z nim to nooby kture maja 6-8 lvl :eek: :o

Oj kosmo widze ze mylilem sie co do ciebie;]
Myslalem ze jestes spoko ale jak chcesz konfliktow to wiesz... nie ma sprawy;]

Ja mam 1 lvl ;] bo nie gram pg a jesli jestes taki cwaniak to jak major powiedzial zbieraj sklad i dawaj dote 5v5 jak wygracie mozesz mowic ze jestesmy n00by:>
Let's Rock
(ps. nie wiem czy bedzie z tego afera ale mnie zdenerwowales , fajne logo masz kosmo na prawde fajne...)

[BiA]Toom
13th November 2004, 12:04 PM
OK, nie ma sprawy Basior, myślałem że jak dam kropki to będzie dobrze, ale to i tak znaczy że używam wulgarnych słów;)

Jak czytam te wypowiedzi Kosmo to mi się żal robi że LoL ma takiego członaka klanu (LoL: on wam obniża średnią inteligencji o połowę, jak nie więcej:D )
Wydaje mi się LoL, że mały konflikt naszych klanów jest spowodowany niektórymi członkami (raczej jednym) waszego klanu, który chyba chce konfliktu naszych klanów
WYDAJE MIE SIÊ, ¯E MOGE SPOKOJNIE NAPISAÆ I¯ NASZ KLAN NIE CHCE K£UTNI Z WASZYM KLANEM
:DJak się myle poprawić...:D

Ps. Nie dałeś cenzury Basior na słowo ,,chu...":p

Hagen__
14th November 2004, 01:38 AM
zapraszam wszystkih na nowe forum klanu bufu http://bufu.bogdulaszki.pl/forum/index.php?sid=080b74ad950177cf389171202a5b437f to jest cenny link ;)

Kosmo
14th November 2004, 02:05 AM
hoho nie no ale jazda,czy ja wymienilem po kolei jest noobem ?? poprostu basior powiedzial ze macie duzo ludu w klanie a nie zawsze sa to dobzi gracze,gralem z paroma osobami z waszego klanu przegrali ze mna i potem wyzywali mnie od nobuw,noto do h.. powiedcie mi gdzie sens i logika ???

" a ty toom jesetes jaki niedoje... czy ja cos o tobie pisalem lub muwilem ?? jest duzo innych osub kture tak pisze i guwno mnie to interesuje wiec jak mozesz to nie interesuj sie ok ??" No poprostu po twojej grze z kagnaxem to mnie glowa rozbolala jak taki koles wogule moze miec dostep do tej gry,wiec jak masz jakis problem do mnie to wiesz czesto jestem na w3 zagadaj i zagramy soluwe "

[BoS]Basior
14th November 2004, 08:19 AM
Nie chciał bym nic mówić kosmo ale podobno ty ostatnio zwyzywałes od nas jednego z klanu przynajmniej tak mi mówił. Ale kit z tym nie udowodnimy kto kogo wyzywał chyba że ss macie:D. BTW dziś klanowka nie zepsujmy tej chwili. Pozdro dla BoS i LoL.

Kosmo
14th November 2004, 01:15 PM
Ja tylko proponuje zgode mozna by powiedziec z wszystkimi czlonkami klanu Bos bo naprawde mnie to nie bawi takie chodzenie i . " kosmo napisal , kosmo to nooob" no qrwa nie chce mi sie takimi sprawami zajmowac ,to jest gra ja tu chce pograc a nie wyzywac sie z ludzmi z dnia na dzien

[BiA]Toom
14th November 2004, 04:06 PM
Słuchaj teraz dobrze Kosmo (postaram się nie wulgarzyć:p ): Jak piszesz że połowa naszego klanu to nooby, bo mają małe poziomy, więc są jakimiś pewno debilami bo nawet (twoim zdaniem) na forum nie powinni się wypowiadać to wtedy dostajesz takiego miłego i ciepłego posta - to chyba proste. I jeszcze raz zaczniesz coś gadać typu ,,chodź na solo w PG" to ci powiem..... Zagrajmy w dote, w to co ja jestem dobry, a nie rób to jakiś zadym bo Toom grał z Kagnaxem i grał jak noob. BO K**** JA GRAM JAK NOOB ALE W PG! (tylko raz prosze:D ) I się do tego przyznaje!!! AHA jak nie wiesz czemu takie nooby jak ja są w tym klanie, to zobacz na siebie, jak ty możesz w LoL to tym bardziej ja moge być w BoS.
Nie wiem co ci człowieku się dzieje, ale najpierw wyzywasz nasz klan, a teraz piszesz że ty chcesz się godzić. Przecież to jest ,,głupie".

Edit by basior: Koniec już kłutni z kosmo mamy dziś cw z nimi. Cenzura szaleje Toom:]]]]

Kosmo
14th November 2004, 05:27 PM
Jedno sprawa pokaz mi post gdzie wyzywac wasz klan, i powiedz mi jak mam z toba zagrac solo w dote :confused: :o ??? nasz klan to nie umsy tylko gry .......

[BiA]Toom
14th November 2004, 05:47 PM
Kosmo napisał(a)

Masz tu swój je*** post!!! AAAAAA Basior musiałem, przecież mnie coś trafi! A w dote chodzimi mi o zagranie 5v5! Nawet może być ugoda na waszą strone (pewnie Major i TonyC zgodą się ze mną że i tak będziecie chcieli swój sposób grania a my swój więc raz będzie tak jak wy chcecie a raz tak jak my) Jesli chodzi o PG ja w to nie gram bo ,,poświęciłem" się docie i koniec tematu, a jeśli uważasz że jestem noobem bo z tobą nie gram to jesteś w dużym błędzie bo nigdy ci nie mówiłem np. że jesteś ciota w PG a teraz nie chce grać albo że rozwale cię jedną ręką w PG bo to niemożliwe!!!

Cenzura: Musialem Toom:]

[MaTT]
14th November 2004, 08:26 PM
Mam pytanie mysle ze to jest odpowiedni topic zeby tu to napisac powie mi ktos czemu tyle osob odeszlo z klanu ........Ziks,Priti,ja-nk-o ku*** czemu ??/

cenzura Matt:]

TonyC
14th November 2004, 08:32 PM
Ja Ci odpowiem :D

Ziks:bo na forum basior napisał ze raczej nie bedzie grac na CW bo sa lepsi od niego

Ja-n-ko:bo nie zagrał w cw,a czekał 2 godziny (zagrałby 2v2 ale mesyasha nie było,bo pojechał do laski)

Priti:bo Basior wybrał osoby które przegrały(tak to zrozumiałem) i on też przegrał

w końcu jednak Priti i Ja-n-ko zostali bo zagrali mecz razem w CW i wygrali :P

major_Pl
15th November 2004, 08:09 AM
Czy ktoś z naszego klanu gra w World of Warcraft ? Jestem ciekaw jakie macie opinie na temat tej według mnie super gierki (widziałem tylko screny i trailery) Czy wiecie coś dokładniej o opłatach, za samą gre i za abonament ile wynoszą, coś słyszałęm o pirackich serwerach tej gry. Ale jeżeli nie będzie za wysoki abonamet na orgynale to z pewnością będe grał na blizardowskim BN. Mam też pewien pomysł czy może utworzymi klan do WoW-a? Fajnie by było grać w podobnych składach, już troche się znamy ;) To by było cool granie drużyną liczącą jakieś 10-15 osób hehe. Dobra może za bardzo sie podniecam :p Ale gierca będzie wypas chciał bym już w nią grać, może macie jakieś dojścia żebym chociaz jakieś demo :D Premiera gry w ameryce już za tydzień !!!! Pozdro all

Y4r0
15th November 2004, 09:31 AM
chętnie bym sobie w to pograł i może nawet bym kupił orginał :p

znalazłem coś takiego :

Will there be a monthly fee to play the game?
Yes. When you purchase World of Warcraft, you will get a one-month free trial subscription to the game. At the end of that month, you will have to choose from three subscription plans to continue playing the game: a month-to-month package at $14.99 per month, a three-month plan at $13.99 per month, or a six-month plan at $12.99 per month.

czyli ok. 60 zl za miesiac ...
(jakby każdy zamiast półtora miesiąca wow kupił sobie coś by nas tu nie było :p )

Mnie to nie przekonuje ta cena ... czekam na pirackie serwy :) :p

TonyC
15th November 2004, 11:29 AM
Zgadza sie Y4r0 ale tak bedzie narazie sa wersje testowe WoW(beta testy) i można pograc za darmo (jako tester) trzeba tylko sie zalogowac.

major_Pl
15th November 2004, 01:26 PM
Hmm troche drogo, ja sobie tak myśle jak by była ok 40 zeta za miesiąc to może bym się skusił, ale to się zobaczy.

Harpoon
15th November 2004, 08:40 PM
no wiec tak .... wow to faktycznie wykozaczona gra i mysle ze i tak bede w nia gral pomimo ceny ... za znalazlem na blizzard.com ze abonament bedzie wynosil ok 10 euro ... i gra na wyjsc za tydzien w stanach . gdzies nawet znalazlem info ze cdprojekt podpisal umowe o wprowadzenie wowa do polski razem z premiera amerykancka [prawde mowiac watpie w to, mysle ze w najgorsyzm wypadku gra pojawi sie u nas na poczatku 2005] o samemj grze nie bede pisal bo jest tego pelno w necie [chociazby blizzard.com]

i oczywiscie musze sie pochwalic ze ja juz w wowa GRALEM ! :D
gralem w beta3 i teraz takze zalapalem sie na darmowe open beta testy [chyba jutro gra zdazy sie sciagnac, nie matt nie ma demo :/] ogolnie gra JEST KOZAK wiec polecam wszystkim fanow warcrafta [efekt wielkosci swiata jest porazajacy, o czym zreszta swiadcza trailery i filmiki]

jeszcze raz wszystkim polecam ten glosny tytul :D
pozdro all

Pan_Krasnal
16th November 2004, 04:15 PM
Ce Basior co tak słychać dobrego. w koncu jestem na xpam forum:):P, wpadaj czasem na http://bufu.bogdulaszki.pl/forum/index.php :P:P

Harpoon
16th November 2004, 06:36 PM
nie niestety sie nie da ... zapisy byly otwarte tylko przez 4-5 godzin na blizzard.com i jeszcze w ten sam dzien je zamkneli :/, a mimo to setki tysiecy milosnikow sie zalapalo :D

[BiA]Toom
16th November 2004, 07:02 PM
Ej to czemu nikt mi nie mówił że da się ciągać :D Ja bym sobie chętnie ściągnął WoW!!! Ja ktoś z was grał już w WoW na pirackich serverach to plz pokażcie jakieś fajne sreenshoty ok? Albo jakąś stronke www to by było fajnie popatrzeć:D

RaHaB
16th November 2004, 10:47 PM
ja w WOW bede gral dopiero jak wyjdzie jakis piracki server bo nie mam zamiaru placic za gra 159zl i jeszcze do tego placic co miesiac za nia to jest chore!!!!!!! a z czasem napewno powstana jakies pirackies servy tak samo bylo z HELBRATH'em nie bylo nie bylo a w pewnym momecie bylo ich w pip nawet 1 oficjaly poslki serv i to za darmo a taka sama zabawa tylko tyle ze darmowa :D

Xsardass
17th November 2004, 12:04 AM
Czy ktos wie jak zmienic kolor nicka?? np. [BoS]Xsardass zmienic na kolor czerwony ??????? Bo widzialem u innych ze maja takie kolory kurde a ja nie wiem jak to sie robi. Jak by ktos wiedzial to niech pisze moj numer gg jest na naszej stronie klanowej
:confused:

major_Pl
17th November 2004, 12:05 AM
Ja jestem skłonny zapłacić te 150 zł czy coś koło tego za orgynał, ale zależy ile będzie abonament, bo jak będzie powyżej 40 zł to będe musiał się zastanowić mocno, czy bedzie mi sie opłacało tyle płacic a i tak nie bede za wiele grał bo mam prace. Ale to się okaże. Kto jest fanem piłki nożnej , jak obstawiacie jutrzejszy wynik meczu Francja - Polska?

[BiA]Toom
17th November 2004, 12:03 PM
Tak podpisuje się pod pytanie Xsardassa, ale wydaje mi się że takie nicki mają tylko admini servera :mad: Aha Major będą jeszcze servery pirackie także się nie martw :D Poczekamy, zobaczymy...

A tu macie fajne linki do jeszcze fajniejszych sreenshotów:
Fajne linki tylko nie powiększać bo potem mi nie chciało wrócić (chyba miałem jakiegoś błęda) (http://www.worldofwar.net/screenshots/)
Też fajne sreeny, ale mało, lecz im tego więcej tym lepiej... (http://wow.warcry.com/scripts/images/gallery.phtml?id=1167&site=19)

A wszystko jest by MAJOR,

POZDRO... dla all BoS.

[BoS]Aniol
17th November 2004, 04:22 PM
Hejka
Kto z was sie zapisal na turniej Warca organizowany przez Lucassa z LoL?
Moze byc fajnie, zapraszam.

[BoS]Basior
17th November 2004, 05:04 PM
Anioł ty i Rahab będziecie reprezentować klan BOS na turnieju:]Też bym chciał tam zagrać ale będe na wycieczce 3dniowej i w wekend mnie nie będzie:/. Powodzenia życze i dajcie im popalić.

Harpoon
20th November 2004, 12:26 AM
szukam pary [lol jak to brzmi] czuli chetnego ktory chce ze mna zagrac na naszym klanowym turnieju 2v2

chetnych prosimy o wziecie nuumerka i ustawienie sie w kolejce :D :P

a tak powaznie to chce ktos wogole ? ; ]

TonyC
20th November 2004, 11:34 AM
Jedynie Aniol reprezentuje nas w turnieju bo Rahab nie potwierdził swojej obecnosci. A w ogóle mało ludu potwierdziło swoja obecnosc i tylko 4 grupy sa po 6 osób :(.
Tu macie linka do tych grup:

Turniej (http://www.members.lycos.co.uk/w3turniej/tourney.php?turniej=16&id=3)

Burzyciel
20th November 2004, 04:25 PM
Wracając do tematu World of Warcraft to jest fajna strona gdzie można ścciągnąc bardzo dużo filmików (polecam, całkiem fajne)

http://wowvault.ign.com/View.php?view=Videos.List

P S
Jak by ktoś szłyszał o pirackich serwerach do WoW to bym był wdzięczny jak by dał znać na :D

Harpoon
22nd November 2004, 10:32 PM
dzisiaj przezywam kryzys .... qrw.... od dwcoch dni chyba jak gram pg to ciegle albo trafiam na nOOOba przez wielkie O albo ten zaje,,,, server tak fajnie rozklada nas ze jest 9,3 vs 10,8 i **rwaaa graj w ten sposob .... jeszcze trroche i bede mial 8 lvl :((((((

...gdzie sa moje palce....Niech mnie ktos przytuli... [shrek rulezz] :P :(((

[BoS]Basior
23rd November 2004, 12:55 AM
Mam dokładnie ten sam problem harpoon.Dzis dostałem ostro po tyłku w pg. Chyba z 7 porazek i tylko 1 win:((. Samych kolesi z 1-4poziomem mi losowalo:/ a na mnie 2 wyrownanych 6-10lvl.I jeszcze te bugi...eh chyba sobie dodatek call of duty zainstaluje bo troche mnie ogarnęło lekkie zniechęcenie do w3....Pozdro dla podłamanych:/

[BoS]Aniol
23rd November 2004, 10:14 PM
Basior, nie daj sie. Mozesz byc lepszy od tych z 14lvl, tylko:
"OPEN YOUR MINDDDD..... OOOPEN YOUURR MIINDDD"
podczas gry.

To All:
Nie chce zebyscie mnie wzieli za gosu albo cwaniaczka, ale taka najprostsza podpowiedz, to taka, ze trzeba zawsze patrzec co robi przeciwnik (czy przypadkiem nie robi mass Chimera, Wyrn itp), czy nie zajal 2giej kopajni.
Po prostu oczy trza miec wszedzie.

Y4r0
24th November 2004, 01:07 PM
to ja proponuje map hacka w takim razie :p

ahhh basior bedzie dobrze :) ja mam same looooosy od dawna ale bedzie lepiej :P;)

[BoS]Basior
26th November 2004, 09:07 PM
Wychodzi mi z tematu "UWAGA PRZECZYTAÆ" że zarejestrowanych jest 26 czlonkow klanu. A mamy koło 40. Hmm z tymi co się nie zarejestrowali będe musiał pogadać czy chcą być w naszym klanie bo niestety olewają troche rzeczy z nim związane:/. Wszystko wyjdzie w praniu. Ważne że sporo nas bierze udział w życiu naszej małej "sekty":P Pozdro dla BOS.

Burzyciel
28th November 2004, 10:15 PM
Nasz "mała sekta" składa ofiary z innych graczy (mam taką nadzieje) ale jak by byście chieli złożyć ofiare z czego innego (np z kotka :) ) to moja firma oferuje cało dobową dostawe zwierzaków dostępne są też i dziewice (100 zł za 1 h ) :D :D :D

TonyC
29th November 2004, 02:59 AM
Teraz coś z innej beczki, wiem coś specjalnego co moge wyjawic tylko członkom naszego klanu i moim przyjaciołom (Zgłaszac sie na gg, ale najpierw musze pogadac z Basiorem :P). Basior wie o co chodzi :D. Chief powiedz czy moge komuś o tym mówic?? Czy lepiej to zachować tylko dla nas :D.

Lukass
29th November 2004, 12:35 PM
£adne tajemnice :D:D:D

JA mam małe pytańko do basiora czy przemyślał moją propozycje :)

Pozdrawiam :)

TonyC
8th December 2004, 05:51 PM
Made by Moster Jestem u was mam nadzieje Priti mnie przyjol za zgodą Basiora i caly czas bede tego posta dopisywal jak go bedziesz usuwal TonyC !!!

Bede kasowac jak bedziesz zamieszczał nie tam gdzie trzeba posty i głupie,nudne,bezsensowne,przechwalajace,wredne, wulgarne,złośliwe,nie podobajace mi sie i itp...

I niewiem co Wam strzeliło do głowy żeby tego tułacza przyjać do nas !!!!!
Juz go wywalili z 4 klanów!!!!
Jeśli on bedzie robił to co zwykle robi...(nie pisze co bo każdy wie) to go wywalam z miejsca, a jeżeli Priti chce żeby on był to Priti też może good bye, w sumie i tak raz już nasz klan opuścił, płakać po nich nie bedziemy :D

Y4r0
8th December 2004, 06:38 PM
eh ...

podpisuje sie pod tonym ... kickam od razu jak coś bedzie nie tak

TonyC
8th December 2004, 08:00 PM
Własnie dowiedziałem sie że Basiorowi dysk sie zwalił i może go nie być w piątek :(.Wiec niewiem jak z tą CW:(

Blahy Peter
8th December 2004, 11:04 PM
ja chcialem wyjasnic pewna nurtujaca mnie kwestie... mianowiscie kwestie mojego nicka. basior caly czas pisze blachy... a ja kurde nic z blachami nie mam i chyba nie bede mial. ten nick to przymiotnik i pisze sie to slowo przez samo H. dziekuje za uwage :P

[BoS]Basior
9th December 2004, 12:13 AM
Ludzie jakoś udało się zrobić żeby komp chodził ale nie na moim dysku tylko na sprzęcie brata, więc chyba rozjebał mi się dysk ale nie wiem do końca:/. Na Clan War z WTW na 99% będę was wspierał duchowo i z topaza:p, bo nie wejde inaczej na w3.:((((((((((Licze na pomoc w organizowaniu tej klanóweczki. Pogadałem z naszymi klanowiczami z orga i powiedzieli że się na cw stawią na bank, więc ze składem nie powinno być problemów. Chodzi mi o Mesyasha, Janko i Phroogo. Znają oni podobno tamtych niektórych kolegów z WtW i mówią że są do ogrania. Więc 3mam kciuki i proszę o frekwencję na CW.
Chciałem jeszcze jeden problemik poruszyć skoro mam więcej czasu na pisanie niż granie teraz:(((.Chodzi mi o to żeby nie było czegoś takiego jak podczas cw z klanem LOL, że po Cw ludzie się poobrażali niektórzy,ponieważ byli na cw ale niestety nie zagrali żadnego meczu. Zrozumcie że każdy nie może zagrać i muszę według mnie wybrać najlepszych na gre. Dlatego chcę żeby była wysoka frekwencja, wtedy pokażemy że mamy silny klan i jednolity:]. A jak ktoś nie zagra, tylko będzie obserwatorem niech nie panikuje bo to tylko gra jest;)

Ps Sprawa Mostera: Ja go do klanu nie przyjmowałem....Priti mnie się spytał czy może go przyjąć powiedziałem że nie.Widocznie jednak go wziął. Więc mówię jeszcze raz wymogi wejścia do klanu, które od teraz zawyżam do następującego progu:
8 LVL i 50% winów
Z tego co wiem Moster czy tez Marioslaw nie ma takich statów więc nie może być w klanie. Koniec rozmowy.Cya

Marioslaw
9th December 2004, 11:08 AM
Mam 8 lvl i nie dlugo bede mial 50 % :D ale teraz bede z CT spowrotem tak jak powiedzial Smooker !!!

Poiwedzial mi ze zjebie tych z CT co powiedzieli ze jestem debil a nie jestem bo amm 8 lvl i jestem dobry !!!

Blahy Peter
9th December 2004, 03:42 PM
Originally posted by Moster_Ghost_PL ze jestem debil a nie jestem bo amm 8 lvl i jestem dobry !!! [/B]

he :P dobre uzsadanienie i ta skromnosc :P

Y4r0
10th December 2004, 11:06 AM
błahy ... właśnie za taką skromność wyleciał już z min. naszego klanu

[BiA]Toom
11th December 2004, 06:01 PM
Ale mnie tu nie było (forum) coś za długo. Troszke nauki, zapomnienia, niechęci... :D Ale jestem. Ej ilu nas jest teraz w klanie bo co dzień patrze, że ktoś nowy przychodzi. Czy to jest jakiś nasz zwyczaj?:cool: Dobra teraz będe już pisał na temat bo będe w nim siedział CYA

Bully
12th December 2004, 03:09 PM
Jak bedziesz w pierwszej 10 1vs1 to pogadamy. Moze wtedy bedziesz grał hehehe:p

FeniX`cK
12th December 2004, 03:49 PM
Moster pytanko to wogule jest mozliwe ze jeszcze do nas wrucisz :| ?:rolleyes:

Marioslaw
12th December 2004, 04:23 PM
Nie bo mam wlasny klan

Basior mam pytanko jak mozna zamykac tematy jak mozna zmieniac posty i jak mozna likwidowac posty ?? ?? ??

Lukass
12th December 2004, 09:38 PM
Na samym dole ekranu po prawej stronie, masz opcje administratorskie jak klikniesz to sie rozwinie: zamknij/otwóz, oprzyklej itp
Edytowac mozesz kazdy post jaki ci sie spodoba na twoim forum clanowym :) wystarczy ze klikniesz edit i chyba tyle zrób sobie jeden post próbny i sie niem pobaw. Powdzenia Pozdrawiam :)

Hades
15th December 2004, 06:25 PM
Qrcze sory że nie odpisuje jak jesteś i piszesz do mnie ale nimoge zapamiętać twojego niku raz przez 3 min prubowałem go wpisać i nic więc się nie gniewaj że nie odpisuje.

[BoS]Aniol
16th December 2004, 03:53 PM
Kto z Was a kto nie binduje klawiszy?

Chcialbym wiedziec czy to jest rzecz niezbedna by wygrac z z gosu, czy tylko rzecz gustu.?

NoX.
16th December 2004, 04:46 PM
ja gram od poczatku na swoich keyach i nie wyobrazam sobie gry bez nich:P

[BoS]Aniol
16th December 2004, 05:35 PM
NoX. napisał(a)
ja gram od poczatku na swoich keyach i nie wyobrazam sobie gry bez nich:P
No a ile tych keyow przewaznie uzywasz
i jakie i do czego?

i to ALL:

Które klawisze przypisujecie i do czego?
ILE? i do czego?

Terrorboy
16th December 2004, 05:57 PM
[BoS]Aniol napisał(a)
Kto z Was a kto nie binduje klawiszy?

Chcialbym wiedziec czy to jest rzecz niezbedna by wygrac z z gosu, czy tylko rzecz gustu.? rzecz to raczej niezbedna^^+2 levele powinienes zrobic szybko jak zaczniesz custom keyi uzywac:)

NoX.
16th December 2004, 07:45 PM
zglos sie na gg to ci je dam 9311615 sa to keye qwer i klawiatura numeryczna na gg i wyjasnie o co chdozi

[BoS]Basior
16th December 2004, 07:46 PM
Ja też chce!!!!!Ja gram tylko na skrutach do budynków:P i do grup jednostek:p. Aż wstyd mówić....

TonyC
16th December 2004, 07:48 PM
Nom NoX help nam :), bylibysmy bardzo happy:p

NoX.
16th December 2004, 07:56 PM
ZGLASZAC SIE DO MNEI NA GG!! jestem prawie caly czas niewidoczny wiec pisac czy jesten ; p Wiecie wzgledy bezpieczenstwa :>

Harpoon
16th December 2004, 08:37 PM
a skod mozna wzioc program ktorym mozna to zrobic .... czyli przypisac sobie keye

NoX.
16th December 2004, 09:32 PM
tego to niewiem ja mam gptpwy plik z gotowymi keyami ale sa dobrze ustanowione wygodne itd.

A tak Btw harpoon jak chcesz zeby twoj obrazek zawsze byl na dole i nie musialbys go caly czas dodawac to zrob zrodlo twojego obrazka np.http://republika.pl/clantodm/nox5.jpg

Przyklad u mnie: http://republika.pl/clantodm/nox5.jpg

Harpoon
16th December 2004, 10:05 PM
NoX. napisał(a)
tego to niewiem ja mam gptpwy plik z gotowymi keyami ale sa dobrze ustanowione wygodne itd.

A tak Btw harpoon jak chcesz zeby twoj obrazek zawsze byl na dole i nie musialbys go caly czas dodawac to zrob zrodlo twojego obrazka np.http://republika.pl/clantodm/nox5.jpg

Przyklad u mnie: http://republika.pl/clantodm/nox5.jpg

no wszystko ladnie pieknie ... fajniej jakbys mi przeslal :D

harpoon07@o2.pl

NoX.
16th December 2004, 11:10 PM
daj mi pasa do swojego acc na forum to ci zrobie:P nie buj sie nic nie znamieszam:P

TonyC
17th December 2004, 03:15 AM
Nox ja też sie dołanczam do Harpoona jak możesz wysli mi ten plik z keyami na skrzynke:
ctony@wp.pl

Z góry thx

Harpoon
17th December 2004, 06:52 PM
z obrazkiem to ja sobie napewno poradze ale dzieki za wyjasnienie i dobre checi ...

ale ten plik moglbys mi i tonemu wyslac na skrzykni [adres zamiescilem wyzej :D ]

pozdro All

NoX.
17th December 2004, 09:12 PM
JUtro[Sobota] wam to wysle :>

[BiA]Toom
17th December 2004, 11:15 PM
!!!Ogłaszam wszech i wobec!!!
Basior jak obiecywałem artykuł o docie powstanie (jeśli chcesz jakieś dokładniejsze informację to do mnie:cool: ) tylko nie wiadome w jakiej formie. Artukuł jest prawie gotowy, lecz powstały komplikacje z jego małą cześcią, która od jednego miesiąca jakoś nie może powstać!!! Dlatego teraz mówię, że art na stronie będzie (no chyba że Ya4owi coś odbije i się wywiąże) W PI¡TEK 24.12.2004.. A jak pisałem wyżej. nie wiem tylko w jakiej wersji - czy takiej jak była zaplanowana, czyli strona, czy ja będe coś musiał wymyślać.

Pozdro dla BoS i w8.....

Y4r0
18th December 2004, 12:00 AM
Ya4owi coś odbija z kompem ...

I nie mam pojęcia kiedy bede spowrotem ...
Problem tkwi nie w sofcie lecz w sprzęcie i nie wiem narazie jak to rozwiązać ...
dziś jeest 17 ... powiadasz że za tydzień ... nie wiem kiedy sie uporam z tym... potem instalowanie wszystkiego... ehhh przykro mi toom ale siły wyższe :/

Jak chcesz dotrzymać takiego terminu na mnie bym nieliczył : (
sory...
Może harpoon by ci pomógł albo ktoś inny ...

[BoS]Basior
18th December 2004, 02:01 AM
Gj Toom i szkoda Yaro ale chlopok ma nie liche problemy ostatnio z tym kompem:/. Co zrobić święta idą trzeba się radować a nie smucić:p

[BiA]Toom
22nd December 2004, 02:48 PM
Może małe ,,zagranie" moim tekstem:D Więc artykuł będzie ale go nie będzie:( Ja właśnie po tym poście ide dokańczać artykuł a będzie on w formie pisemnej, u mnie na biurku i w formie elektronicznej, u mnie na kompie:D Niestety, ale bez Ya4a to ja GÓWNO moge zrobić. (teraz będzie najlepsze) Wszystkich zawiedzionych przepraszamy i prosimy o dalsze oczekiwanie:D.
AHA!- I tu mamy problem, a dokładnie, Major powiedział że nie zdoła zrobić części artykułu która należy do niego, lecz może po przestawieniu daty zdoła zrobić choć część (aby mieć jakiś udział, przecież w tak ważnym interesie jakim jest ten art:D)

Ps. Ya4o prosiłbym cię o podanie terminu na kiedy zdołasz ten gotowy art dać na strone doty - podaj mi na gg.- dzięki temu może i Major się załapie.

Ps2. Basior i jak ja się mam tu radować co!! :cool: Niby fajnie, a nie fajnie...

Ps3. bla bla bla bla i POZDRO DLA BoS-ów, ale tych z krwi i kości(:confused: )

[BiA]Toom
22nd December 2004, 03:09 PM
Mam sprawe i to dużą!Czy jest ktoś kto zajmował się kiedyś ustawianiem skrótów do warcrafta i się dobrze na tym zna??? Jesli tak proszę o cholerny kontakt ze mną pod gg: 5039524. Muszę dostać parę porad. CZEKAM,:D

NoX.
22nd December 2004, 03:54 PM
Ja nie ustawialem customkeyow po prostu mam gotowy plik z nimi jak chcesz to to powiedz albo np niech ci basior da :P

[BiA]Toom
24th December 2004, 07:15 PM
WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH WESO£YCH ¦WI¡T DLA WSZYSTKICH

Harpoon
25th December 2004, 03:08 AM
z okazji swiat chcialem wszystkich zyczyc

SZCZESCIA, SZCZCIESCIA I JESCZE RAZ PIENIEDZY :D:D:D:D:D

a tak powaznie to wesolych swiat oprocz tego ... gosu tp , szybko roznacego skila , szybkich tranferow , zero lagooow , miliony seedow {torrent-net:D] i ogolnie calej reszty :D

TonyC
25th December 2004, 04:45 AM
Wróciłem póżno i jestem troche zmęczony ale popsuć atmosfere świąteczna lekko musze :p, sorki że jestem troszeczke :p wredny Major i szamani :p, ale skoro został już podzielony klan BoS na 2 częsci to może coś by się działo ?? (jakies turnieje, sparingi, działy nowe na forum), a tu jak było tak jest (czyli stara bida :D).Wiem że podział od niedawna :p i Wigilia :D ale oczekiwałem chociaż miminalnej jakieiś zmiany :(. A tak nawet niewiem kto został szamanem itp. :(

[BiA]Toom
25th December 2004, 11:37 AM
TonyC napisał(a)
Wróciłem póżno i jestem troche zmęczony ale popsuć atmosfere świąteczna lekko musze :p, sorki że jestem troszeczke :p wredny Major i szamani :p, ale skoro został już podzielony klan BoS na 2 częsci to może coś by się działo ?? (jakies turnieje, sparingi, działy nowe na forum), a tu jak było tak jest (czyli stara bida :D).Wiem że podział od niedawna :p i Wigilia :D ale oczekiwałem chociaż miminalnej jakieiś zmiany :(. A tak nawet niewiem kto został szamanem itp. :(

O TonyC... Looknij sobie na dział ,,Klan na pół - 2 Bosy" Właśnie wczoraj popołudniu zamieściłem tam aktualny skład klanu. Teraz ja nie chce być troszeczke wredny, ale najpierw sprawdź, a potem mów,że czegoś nie zrobiliśmy. Tak na marginesie mówiąc to ja pierwszy raz jestem szamanem (czy kimś takim), więc troche ulgi dla mnie by się sprzydało, jak i dla Majora. A z tymi turniejami to spokojna głowa, już my się
postaramy cos zrobić, ALE nie wiem czy wiesz, jest teraz w ,,prodykcji" artykuł o docie i jak wyjdzie zrozumiesz czemu mnie prawie nie ma na w3, jak mam cały dzień wolny. Także jeszcze raz prosze o cierpliwość, dopiero parę dni jesteśmy taką jednostką, więc jak się rozruszamy, wszystko będzie działać jak trza. :D

TonyC
25th December 2004, 12:18 PM
NO to gicior :p Sry mówiłem że pisałem to póżno w nocy i byłem zaspany :p, ale i tak grałem pózniej jak zwykle z sivym do 5 w dote :D. I mam taki pytanko do Majora, chodzi o cw jakby była i treningi, bo Basior mówi że moge być w składzie cw jeśli by był, bo B0S jest częscia BoS, ale chce wiedzieć to od wodza klanu B0S (uff BoS,B0S :D ).

major_Pl
25th December 2004, 03:20 PM
Pewnie TonyC już gdzieś pisałem na ten temat, jeżeli będziesz znami troche grał będziemy widzieli w jakiej jestes formie to napewno będziesz brany pod uwage do CW a treningi to już od ciebie zależą czy bedzie ci się chciało, to możesz grać. Więc nie widze problemu.

Hades
28th December 2004, 04:31 PM
Ej Toom jak będziesz tu zaglądał to ten dzisiajszy macz na 5:30 przekładamy:) i powiedz innym :)

[BiA]Toom
28th December 2004, 06:04 PM
Ej spoko hades, ale ja mówiłem ci żebyć mi dał swój numer gg, co do tego meczu, bo u nas, ludzi trzeba na ten moment zbierać z różnóch zakątków świata, żeby zagrali, tak od razu nie możemy załatwiać takich meczów. Także na przyszłość troszke cierpliwości.

Pozdro od B0S i kogo jeszcze chcesz :D

Hades
28th December 2004, 06:15 PM
Dobra tylko żeby niebyło to liczone jako walka z klanem LoL bo dram z kolegami z podwurka a nie z klanowiczami z LoL'a

p.s. moje gg to 5324351 :) szepnij do mnie jak mnie znajdziesz :)
i my jusz sie zbieramy :)

Pozdro od DW(tak sie nazywa ten klan) dla składu w dote Bos'a :)

o i ustalałeś z moim kolegą :) ale z nasze 5 ma 3 tyko gg jak chcesz to ci je zapodam:)

Hades
28th December 2004, 11:29 PM
Czy mielibyście skład na sylwestra żeby zagrać w dote ?? Ide z ekipą na nocek i chcielibyśmy zagrać z wami. Jak bedzie was 5 to odpisz mi ktoś na gg 5324351 !! :D A reszcie życze udanego sylwestra

[BiA]Toom
28th December 2004, 11:56 PM
No może być tylko, że ja się musze dowiedzieć jak z nami będzie bo coś nas ostatnio nie ma na kanale:cool: Chyba wszyscy gdzieś wyjechali, no to tym bardziej nie będziesz ich w sylwka. A tak na marginesie to ja słabo gram najebany:p Także jeszcze ci powiem jak to będzie, ale nic nie gwarantuje. Już mam twoje gg, więc thx. Wykonbinujemy coś puźniej, raczej po sylwku, ale nie od razu bo na kacu też się głupio gra:D

major_Pl
29th December 2004, 01:20 AM
Co co ty w sylwka to ja będe ... no ale prawie tak jak teraz, nie co ja gadam na sylwka to bede nie do życia więc możemy zagrać 30 grudnia !!!

TonyC
29th December 2004, 03:35 AM
Hehe a kogo my tu mamy discera??

:D

Discer!!!!!! (http://w3.zse.edu.pl/forum/showthread.php?s=&threadid=8031)

Hades
29th December 2004, 12:45 PM
Dobra jak wam sie uda na sylwka to spoko a jak nie to zagramy po i terz będzie spoko :)

[BiA]Toom
30th December 2004, 02:08 AM
No więc, Hades:
Jakbyś chciał meczyka, to tylko chyba ja bym mógł zagrać (innych nie będzie). Także po sylwku jak już sie wszysko opanuje (w rzołądkach) to coś ja już zagadam żeby ten meczyk był.

TonyC
30th December 2004, 04:25 AM
Hmm bardzo ciekawe.....

Lepiej by tego nie robił :(, jeśli oczywiscie moze...

Zwróćcie uwage zwłaszcza na kolesia sakke i jego obrazek w poscie, taki z mycha i sprawdzcie swoje ip :D

Dobra rzecz :D

Haker (http://w3.zse.edu.pl/forum/showthread.php?s=&threadid=8049&perpage=15&pagenumber=1)

Y4r0
30th December 2004, 02:55 PM
****... cos mi sie znowu z kompem stało ... ://///

Edit :
już wiem ... twardziel mi sie zj... popsuł ;/
a razem z nim wszystkie moje pliki ...
łącznie z www.bos.xt.pl ! ale wezme sie do roboty i zrobie ją od nowa co i tak miałem zrobić :/

ide instalować wara ... :(

[BiA]Toom
31st December 2004, 12:17 AM
Jaro zrezygnował z tworzenia strony dla artukułu o docie dlatego stworzy ją mój dobry kolega CD_rum, który już zaczął brać się do roboty. Ponieważ nie współpracuje on z Jaro, strona będzie całkiem inna niż strona naszego klanu i będzie bardziej wizytówką części klany BoS, czyli B0S :D. Strona powinna powstać do 7 dniu, będzie najprawdopodobniej tworzona w HTML-u.

Ps. Harpoon, pewnie jeszcze nie zrobiłeś tego obrazka, to i nawet dobrze. Za parę dni podam ci nowe wymiary jakie ma mieć obrazek, chyba że też się wywiązujesz? :mad: :confused:

Harpoon
31st December 2004, 01:01 AM
nie no co ty tylko tym razem chce pogadac z toba i towim kolega najlepiej jesdnoczesnie bo chce ustalic jak to ma wygladac [chodzi mi szczegolnie o kolorystyke, czy np. jakie motowy maja sie pojawic itp- w brew pozorom jest tgo duzo], wiec nie boj nic Toom Im still here :D

Naggaroth
1st January 2005, 09:41 PM
Hehe :p Oto mój pierwszy post!! :D Wreszcie mój użytkownik działa !!! Nawet nie wiecie jak się cieszę !!! To na tyle... CYA :)

BY TONYC: Dobrze Basior zrobił wyjątek i ja też ^^
Ale za to skasowałem Twój post Man-o-War^^

Bully
3rd January 2005, 10:55 AM
Słuchaj Basior jest taka sprawa, że może mnie nie być na BN jakiś czas, a konkretnie do ferii. Powód---------->nauka, w końcu trzeba przejsć no nie???:D Ale w weekendy bede wpadal na bn, wiec mam nadzieje, że nie zostane wywalony z klanu:p

[BoS]Basior
3rd January 2005, 11:59 AM
Spox u nas w klanie mamy przepisik ze jak kogos nie ma 2tygodnie bez uprzedzenia to kick z klanu, wiec jest spoko bo ty dajesz uprzedzenie. A jak bedziesz w wekendy to git:]

Lukass
3rd January 2005, 04:38 PM
Zwracam sie do was bo jak wiadomo bos tworzy potege gry w dote na xpamie :D:D:D Co sadzicie o organizowanu gier turniejowych w dote, polegało by to na tym samym co zwykly turniej tworzyli byś cie teamy i grał by team na team co wy na to ???

[BoS]Basior
3rd January 2005, 04:46 PM
Dobra mysl zeby taki turnieik powstał. Od nas moze i spokojnie moznaby ze 2 temy w dotke wystawić bo to jedna z naszych tradycyjnych gier:] Wprawdzie ja dotą się nie zajmuje ale mamy sekcje ktora tylko w dotke ciora i chlopaki sie uczieszą:]]]Ale kiedy gdzie co i jak proponujecie zorganizowac lukass??

Lukass
3rd January 2005, 05:31 PM
nie wiem jeszcze to zalerzy od zainteresowania :) dam Post na forum i wszytsko sie gada, najważniejsza sprawą jak na teraz jest przeprowadzenie turnieju testowego aby sprawdzić czy wszystko jest ok ze skryptem jak juz bedzie wszystko oka to pewni sie takie cos zrobi bo widze ze jest zainteresowanie :)

Ps i tu apel zapiscie sie proszer do turu testowego to nie gryzie a to jest tylko po to zeby sprawdzic poprawne działanie skryptu, jest potrzebne 16 osób brakuje ejszcze 5 :)

NoX.
3rd January 2005, 06:24 PM
TEn skrypt nie dziala poprawnie;/ tzn. ktos mnei wzial do pol-teamu :P bez mojej weidzy i nie pytajac o zdanie i nei moge wyjsc cos nie tak;/

P.S.NIc nei mam do czlonkowstwie w tym pol-teeami chdozi tylko o fakt :P:P:P

Y4r0
3rd January 2005, 06:35 PM
mnie też : O

ale ma nazwe Brotherhood of steel i M4G1K chyba założył go :P

major_Pl
3rd January 2005, 06:36 PM
Hmm ja jestem chetny na turniej w DotE!!! Nie kapuje tego, czy te grupy są już w dote czy to sa PG, regulamin mowi o planszach, czy ja jestem taki ciemny :D lukass napisz coś więcej, już się zarejestrowałem

jAc`
3rd January 2005, 07:05 PM
NoX=Magik , tak woli ścisłości :P

większość jest w miare ok, ale lukass to wygląda narazie raczej jak jakiś beta test :P postarajcie się dopracowac szczeguły [regulamin i przy rejestracji zasady itp. ] a będzie ok.
Narazie amatorka :P

Y4r0
3rd January 2005, 08:10 PM
jak to nox= magik ?

[BoS]Basior
3rd January 2005, 08:22 PM
Co wy gadacie ludzie wogole??? NOX to nie jest M4GIK !!!!!I kto zalozyl jakis pol team w turnieju z zawodnikami bez ich wiedzu kur**!! M4gik jak to ty to musimy pogadac o tym....

Lukass
3rd January 2005, 08:23 PM
juz jest ok zmieniłem wszytsko :]

Harpoon
3rd January 2005, 09:06 PM
bassior mam pytanko [alob ty Lukass mi odp] o co w tym turnieju chodzi sa tam jakies gr jacys gracze wszystko wyglada wporzadku ale o co chodzi w tym tekscie:

"wyniki gier ja proponuje aby ludzie którzy są po lewej dali walkowera ludzią którzy są po praweij stronie chyba logiczne

Chyba ze ktos chce grac to niech gra gl"

to byl zart?? ty ja chyba jakis glupi jestem :PPPP :D

aha mam jeszcze jedno pytanie czy teraz wszystcy widza moj podpis razem z rysunkiem [takim gdzie pisze "member of bos..."] bo ja go jakos nie widze ????

no i czy oczyswiscie mozna sie jeszcze na ten turniej zapisac ???

NoX.
4th January 2005, 12:09 AM
tego image nie widac a co do turnieju do chyba juz nie mozna sie zapisywac...

[BoS]Basior
4th January 2005, 12:52 AM
Mozna sie zapisywac tzn na razie rejestrowac na tej stronce. A teraz bedzie turniej treningowy na ktory miejsc juz nie ma. Po tym turnieju bedzie normalny turniej jak wszystko bedzie dobrze funkcjonowało:]

Lukass
4th January 2005, 12:03 PM
Harpoon napisał(a)
"wyniki gier ja proponuje aby ludzie którzy są po lewej dali walkowera ludzią którzy są po praweij stronie chyba logiczne

Chyba ze ktos chce grac to niech gra gl"

to byl zart?? ty ja chyba jakis glupi jestem :PPPP :D

LoL ja to wymisliłem :P:P

jak sama nazwa wskazuje jest to turniej testtowy :) aby sprawdzić poprawnośc działani skryptu !!! wiec tak jak napisałem nie ma sensu grac poprostu mozna dać wynik i tyle :) a jak chcesz strasznie zagrać z przeciwnikiem to sobie z nim graj.
Normalny turniej rusza w piątek wiec prosze o potwierdzenia obecności tj o zarejstrowanie sie na nim, zapisy ruszą w piątek rano a zostaną zamkniete o godzi 19 :)

Harpoon
4th January 2005, 05:05 PM
teraz to juz wszystko jasne

dzieki lukass za wyjasnienie, poprostu gdzies mi umknelo, ze to turniej testowy : D

pozdro lolki i boski : ]]]

ps.. niech mi ktos qrwa wrescie napisze czy widac ten jebany rysunek !

[BiA]Toom
4th January 2005, 09:40 PM
Oj czarne chmury wiszą nad tym projektem (dota). Już Jaro robił strone - potem zrezygnował, kumpel zacząl robić strone - qrwa zrezygnował bo jest tego za dużo (czyli nie chce mu się:mad: ) Teraz jeszcze raz napisałem do Jara ,,petycję" czy dokończy stronę - ludzie módlcie się żeby powiedział: ,,TAK" Bo inaczej ja nie wiem co mam zrobić cyt: ,,Ja już nie mam sił".

Pozdrowienia dla ludzi wytrwałych :D

Blahy Peter
4th January 2005, 10:30 PM
nie wiem gdzie to wpisac... wpisze tu i tak sie nikt za bardzo nie przejmie :P panowie... musze nistety chwilowo zmniejszyc (zmniejsczyc - nie zawiesic) dzialalnosc.... po tym jak dostalem mniej niz 50% z podstawowej matury probnej naprawde zaczalem sie przejmowac, ze jak tak dalej sie bede opierdalal to nie bede mial kolejnych 5 lat (czyt. studia :D) na granie w wara :D wiec wykalkulowalem ze bardziej mi sie oplaca zadziej zagladac na bn przez najblizsze 4 miesiace (w weekendy i wolne bede szpilal - a jak :D) i pozniej szpilac w wara niz robic inne dziwne rzeczy (czyt. wojo, praca itp :D) ... poprostu zmniejszam czestotliwosc! hail

Harpoon
4th January 2005, 11:05 PM
basior: to taki wsptepny projekt, ale mysle ze wygladaloby to jakos tak oczywiscie wszustko da sie jeszcze zmienic/dodac/wywalic.... jak tylko bedziesz chcial tak sie zrobi : ]

TonyC
4th January 2005, 11:05 PM
O qrwa Harpoon masz talent
Powaliło mnie
Nice nice

[BoS]Basior
4th January 2005, 11:09 PM
ZAJEBISTEEEEEEEEEEEEEE JA CHCE TAKIE COS!!!!!!!!!!!!!
THXXXXXXXXXXXX

Harpoon
4th January 2005, 11:12 PM
ktos jeszce preferuje na obrazek ... mam calkiem sporo pomyslow na Humana i jeszcze kilka na ud i ne .... w sumie to najciezej bedzie z orkiem juz teraz ale wiecie zawsze cos sie wykombinuje : )

cena nie wysoka: kilka wskazowek, porad, taktyk i wszystko to co najczesciej ukrywamy przed innymi zeby oni nie poznali naszych taktyk itp itd : D [powaznie mowie]

TonyC
4th January 2005, 11:14 PM
Stary ty masz zajebisty talent.
Za takiego rysunka mógłbym Ci nawet zapłacić :P
Jak masz czas to wykombinuj coś dla mnie z UD
Najlepiej z pajakiem bo je uwielbiam :D

Y4r0
4th January 2005, 11:15 PM
bro wymiatasz tymi obrazkami :D

Harpoon
4th January 2005, 11:17 PM
a co ty qrwa myslisz ze ja to rysuje ????
pojebalo was ... tu troszke wytne, troche wkleje, cos dodam od siebie [heheh] napisik styka , nie wiem taony jak znajde pajak ale watpie .... raczej cos inneo bedzie

TonyC
4th January 2005, 11:19 PM
Hehehe harpoon mi nie chodziło o rysowanie :D
Ale o talent graficzny
To ja poszukam czegoś :D i dam Ci znać jak znajde

Harpoon
4th January 2005, 11:23 PM
ale ja juz ci robie
takze sie wstrzymaj !!

zobaczy projekt i sie wtedy pomysli

Y4r0
4th January 2005, 11:24 PM
kto mówi o rysowaniu :P
Przecież wyciąłeś fragment tapety z wowa i walnąłeś na tym ładną czcionką jakiś napisik :)
...ale wpadłeś na fajny pomysł :p

w tapetach wowa nie ma pająków więc wątpie tony :P

Harpoon
4th January 2005, 11:28 PM
dokladnie tak jak muwisz yaro :D

Burzyciel
4th January 2005, 11:32 PM
A w jakim programie obrabiasz te rysunki ?

Harpoon
4th January 2005, 11:35 PM
mieszam 4 rozne ale calosc skladam do kupy we flashu a pozniej jeszcze konwertuje PicaView czyli w sumie 5 [m.in. Corel]

Burzyciel
4th January 2005, 11:39 PM
widze że lubisz się bawić w te rzeczy :) Jak coś ladnego stworze to też sie pochwale :D :D

Burzyciel
4th January 2005, 11:49 PM
spoko :)

[BoS]Basior
4th January 2005, 11:56 PM
Dzięki wielkie dla Harpoona za LOGO. Big Thx. ThX równieże dla Fenixa za moje poprzednie logo:]

Harpoon
5th January 2005, 12:05 AM
tony tak wyglada wstepny projekt

mow co zmienic : ] ta czcionak "tonyC" troszke mi sie nie podoba le wybor pozostawiam tobie :]

Harpoon
5th January 2005, 12:07 AM
i oczywisice zapomialem obrazka :P :D

TonyC
5th January 2005, 12:10 AM
Heh stary szybki jestes
Niezłe szukałem artów na ncie ale nic fajnego nie znalazłem
Podoba mi sie tylko masz racje z tą czcionka mogła by byc taka krwista jakas :P, to znaczy wygladająca jak krew ale Thx z góry za poświecenie

Malcolm
5th January 2005, 12:11 AM
Hej harpoon ziom jak bys mial chwile czasu to zrobil bys i dla mnie takie logo ok?? :P

TonyC
5th January 2005, 12:14 AM
Heh biedny Harpoon a wszystko przez Basiora :D

[BiA]Toom
5th January 2005, 12:14 AM
Przecież te obrazki to jak z marzeń są :D Mam propozycję dla klanu B0S, bardziej dla ciebie, żebyś nam porobił (ale nie wszystkim, może z siepaczami włącznie) takie obrazki, ale ze wspólnym elementem, który by na rozpoznawał, najlepiej z doty :D Tylko byś imię zmieniał i może jakiś tam detal:D Co ty na to aby się czegoś takiego podjąć. Wiesz taki talet nie może się zmarnować Qrwa! :cool:

Ps. Wyjebiste obrazki :p

[BoS]Basior
5th January 2005, 01:03 AM
HHAHAA. Ale jajca z Harpoonem:p Thx jeszcze raz.Najlepiej by było gdyby kazdy kto chce logo mieć zrobione przez harpoona pisał do niego na gg bo tu sie zrobi niezły smietnik od tego pisania o logach (jaki kolor, zrób mi też dobrze:p itp) Więc pls jego gg jest w dziale tam gdzie lista klanowiczów i piszcie do niego na gg tak jak ja zrobilem.

Harpoon
5th January 2005, 03:42 PM
dobra to jest jest projekt wstepny, teraz mi napisz co mam zmienic. mozemy zmienic wszsytko nawet, znajde ide tla z DK : ]
takze tylko mi napisz najlepiej na gg

jAc: no na Ne mam jeszcze troszqu fajnych pomyslow

Harpoon
5th January 2005, 04:07 PM
jAc : to jest takze wstepny projekt ale ogolnie jakos tak to sboie widze... aczkolwiek moge wszystko jeszcze zmienic [w kazdym z rysunkow najciezej oczywiscie z tlem, ale u elfow mam jeszcze mnowstow].... takze napisz mi jak cos

ja bym zmienil te czcionki, szczegolnie ta "jAc" ale sobie pomyslalem ze oddaje klimat elfow, te ich smieszne runy [przynjamniej mi sie tak wydaje : ) ]

takze decyduj

Burzyciel
5th January 2005, 08:24 PM
Harpoon jak byś miał chwile czasu dopasował bys do tego rysunku ładne liteki :) ( znaczy sie zeby nick moj był )

I w czym moja skromna osoba mi ci pomoc ( oczywiście o ile bede w stanie ) :cool:

Harpoon
5th January 2005, 08:26 PM
wstepny projekt qrwa [zaczynam byc monotematyczny :D ]

[BiA]Toom
5th January 2005, 10:31 PM
Może Harpoon zmieni profil z członka klanu na moderatora obrazków czy coś takiego :D Ciekawe jak wyjdzie Hapoonowi ten projekt co mu zleciłem? Już za niedługo się dowiemy :D Powodzenia przy pracy Harpoon. Pamiętaj!!!:cool: To będzie dla B0S, to wiesz coś cool :p Hm... znaczy się cool już jest, to może coś super cool :confused:

TonyC
6th January 2005, 01:24 AM
O dokładnie o to mi chodziło :D Wielkie THX,THX, Jak bede w Wałbrzychu to normalnie pójdziemy na piwo :D, jeszcze raz wielkie THX.

Harpoon
6th January 2005, 04:28 PM
poprowione dla fenixa .... tak ma byc czy jeszcze inaczej ???

Bodek
6th January 2005, 05:05 PM
No i mam logo Thx Harpoon!!

FeniX`cK
6th January 2005, 07:59 PM
Zajebiscie Harpoon! tak jest good:D juz ci glowy nie zawracam
THX! :D

Xeran
6th January 2005, 10:00 PM
Czaicie postów mi ubywa miałem 39 a teraz 30 :D

Malcolm
6th January 2005, 10:11 PM
Qrde badz czaem na gg bo my tu chcemy od nowa klan zakladac a tu ludu nie ma!!!!!!!!!!!! Moglibyscie czesciej miec chociarz gg wlaczone bo nie idzie sie z wami zgadac!!!!!!!!!!!

NoX.
6th January 2005, 10:13 PM
mnie oficjalnie nigdy nie ma bo jak jestem to jestem niewidoczny wiec nalezy sie upewnic czy jestem:P

Burzyciel
7th January 2005, 06:26 PM
ludzie zobacie jaki miałem świetny ping :(

Bodek
7th January 2005, 06:48 PM
nono to chyba rekord świata !!:D
Btw : jakie masz łacze??

Burzyciel
7th January 2005, 06:51 PM
niby 128 ale ciort wie. Mam osiedlowke :) ale takie dziadostwo ze niech to szlag trafi :mad:

[BiA]Toom
7th January 2005, 11:07 PM
Basior powiedz mi kiedy macie zamiar zrobić z tym od nowa BoS-em, tak słyszałem, że podobno Mad-max ma skasować BoS żebyście mogli jeszcze raz zrobić... Jeśli się wam uda to my wrócimy do B0S, lecz jęsli nie to my chcemy robić nowy klan tylko o nazwie B()S tak jak sugerowałeś wcześniej, o wiele lepiej wygląda i bardziej jest podobny do BoS.

[BoS]Basior
7th January 2005, 11:44 PM
Toom nie robimy juz nic na razie z klanem bo madmax jest nieosiągalny. Jak chcecie to załózcie klan B()S ale nie wiem czy wyglada ładniej od BoSS. A jak wam jakis bug się zrobi to jaką wtedy nazwe dacie??Ja na waszym miejscu zostałbym przy tej nazwie, ale zrobicie jak uważacie.

[BiA]Toom
8th January 2005, 12:29 AM
Wszyscy mówią, że im ta nazwa się nie podoba i chcą żeby była B()S więc ja im nie zabronie :p Mnie też się nie podoba, a przecież mamy być tym samym klanem, a klan B0S i klan BOSS dużo wspólnego nie mają nie :D Lepiej jak będzie B0S i B()S Także trzeba spróbować (na pochybę!!!)

jAc`
8th January 2005, 11:54 AM
Harpoon napisał(a)
dobra to jest jest projekt wstepny, teraz mi napisz co mam zmienic. mozemy zmienic wszsytko nawet, znajde ide tla z DK : ]
takze tylko mi napisz najlepiej na gg

jAc: no na Ne mam jeszcze troszqu fajnych pomyslow

Harpoon niestety nie widac obrazka :(:(:(

TonyC
9th January 2005, 08:30 AM
Hmm no Bydle...
Niewiem czy to był kawał z tym rysunkiem czy nie... ale wiedz ze jak nie zmniejszysz tego rysunku (jeśli ma być Twoim logiem pod postem) to dużo moderatorów nie bedzie zbyt zadowolonych z tego (czyt. Będą kasować Twoje posty, ja na pewno :D), gdyż Twój post zajmowałby zbyt dużo miejsca, a to jest forum a nie galeria rysunków :D

FeniX`cK
9th January 2005, 12:47 PM
Fajne bydlaku ale jak tonyc powiedzial zmiejsz to ... do rozmiaru takiego jak moje , tonyca i wszystkich innych z forum :D
god of thunder mial duzo mniejsze niz ty i juz admini sie denerwowali ^^
A jesli chodzi o to jak masz zamiescic to pod postem ...
wchodzisz w ustawienia i wpisujesz w twoim podpisie linijke...

[IMG] tutaj link na zdjecie i zamykasz to drugim takim img tylko ze z / (sleshem)
[/IMGx] Bez x

( [IMG] LINK [/IMGx] bo jak wpisuje bez x to wychodzi sam link ... )

TonyC
9th January 2005, 02:39 PM
Wchodzis do Ustawien--->Profile---->Podpis i tam wpisujesz tego linka z na poczarku konczac na , oczywiscie zamist ing ma byc z m czyli img, przy czym Twój rysunek musi byc w necie, np na koncie na onecie.(i podajesz linka do tego rysunku)

Bydle
9th January 2005, 02:51 PM
[img] na nie ing:P:P:P dzieki ostratnia próba jak teraz mi sie niw wyswietlki log oto wpierdziel normalnie

BY TONYC: NO I UDA£O CI SIE - BRAWO :p

Harpoon
10th January 2005, 11:21 PM
ja mysle ze teraz powinnismy sie zastanowic nad wplywem faz ksiezyca na ogolny przyrost naturalny populacji jamochlonow...

[BoS]Aniol
13th January 2005, 02:09 AM
Moze to bedzie ciekawa propozycja dla tych, co chca umiescic link ze swoim zdjeciem, a nie maja swojego WWW. Mozna tam umiescic swoje zdjatko, dostajesz do niego link i gotowe
oto to to: http://imageshack.us/

Y4r0
15th January 2005, 01:23 PM
Potrzebuje kilka dźwięków z wara... (jak brama sie zamyka i otwiera jak wchodzi sie na Bn; jak okna wjeżdżają w góre i w dół )

Jakby ktoś umiałby i znalazłby chwilke czasu byłbym wdzięczny ...
;]

TonyC
18th January 2005, 11:52 AM
ech bodek logo sie daje w opisie swoim na dole....
w ustawienia-->profil->>>i tam wpisujesz adres do tego jpg,bylo to juz z 15 razy omawiane i nie chce mi sie pisac poszukaj sobie

Bodek
18th January 2005, 01:41 PM
Gdzie można jak można zobaczyc tabele która przedstawia miejsca w grach 2v2??

[BoS]Proncislaw
18th January 2005, 06:31 PM
Nie ma tabeli do oglądania rankingu 2na2 jest tylko 1na1:/

TonyC
19th January 2005, 12:03 PM
Tak toom jestescie osobno, jest chyba z 5 klanów i zrobilismy bysmy sobie pograli taki niby kolezenski turniej w lola,dote i battle ships.

gdzies tu była strona z turniejem, jak znajde to wrzuce

a i my bysmy dzisiaj chcieli zagrac z wami w dote, wezcie skład i sobie zagramy gdzies o tak 20.

o mam :
http://republika.pl/sajan2005/

Burzyciel
21st January 2005, 08:15 PM
http://www.extremefunnypictures.com/funnypic602.htm
"strasznie" ciekawa rzecz jest na tej stronie :D

TonyC
5th February 2005, 05:58 PM
Postawić prawidłowo system :D, bez wirusików

FeniX`cK
5th February 2005, 07:09 PM
Nas czy mnie nie rozumiesz bo jak ja mam dobry humoreq to nikt mnie nie rozumie :p

A jest tez 3 opcja zapomnialem:D :
1. wejdz do dosa wluz dyskietke startowa i wpisz format c:
2. Zainstaluj wszystko od nowa (bez nie potrzebnych smieci)
3. Zeskanuj sobie dyski jakims antyvirem np. www.mks.com.pl i tam masz skaner On-Line
4. Uzywaj przegladarki internetowej na przyklad Mozilli Firefox.
5. Zainstaluj sobie jakiegos firewalla dodatkowo (nie zamulajacego kompa)
6.Wlacz w3 i zagraj z nami w dote ^_~

Kn0r3k
5th February 2005, 11:38 PM
Taaa, Firefox rzadzi :D
Przekonalem juz do niego Fenixa i innych znajomych :D
Polecam tez sie utlenić - w gg jest masa bugów...
Mks-vir SUX - panda active scan lepsza
Firewalle nie zamulaja kompa - zamulaja lacze
Fenix co masz na mysli mowiac bez niepotrzebnych smieci ?, bo ja za smieci uwazam IE, outlooka, i inne uslugi w winxp ktorych nie uzywam - do odchudzenia instalki windowsa z tego ****u polecam XPlite :D

edit:
Lewatywa - zainstaluj jakies sterki do modemu porzadne, nie uzywaj aplikacji dostepowej od tpsa tylko jakiejs alternatywnej no i to zo wyzej, pozatymj jeszcze zalataj system na te wazniejsze dziury (ta od sasserka - lsass.exe i ta od blasterka - RPC-dcom czy jakos tak itp)

Kosmo
5th February 2005, 11:58 PM
Mam pytanko niech ktos mi doradzi napisze co zrobic zeby mi tak sie nie cieło kiedy gram, wczesniej kiedy gralem w w3 nie bylo problemu od pewnego czasu zaczyna mi sie ciac kiedy gram w w3 i to samo w GOTHICA,z gory dziekuje za pomoc

FeniX`cK
6th February 2005, 02:45 PM
SLuze pomoca na przyszlosc ^^
(ale nie w kazdej sprawie :p)

aa o smieci to mi wlasnie chodzilo wszystko to czego sie nie uzywa z windy + jeszcze jakies programy ktore instalujemy tylko po to zeby byly a tez sie ich nie uzywa...

Harpoon
6th February 2005, 05:05 PM
aaa knorek i tu sie mylisz ....trzeba bardzo uwaznie wybierac Firewalla bo sa takie [jak Norton] co zrzeraja ttyle pamieci ze masakra nie mowiac o laczu... ,a tak naprawde nie sa potrzebne na zwykle domowe pc

osobiscie uzywam i polecam Outopost Firewall nersje najnowsza czli 7,5 chyba ...

Kosmo: napisz wiecej szczegolow ... to ze ci tnie moze byc spowodowane bardzo wieloma czynnikami ...
napisz jakiego uzywasz Firewall i anty vira, nie wiem jeszcze jakies inne szczegoly co do sprzetu i oprogramowania...

najporostszym sposobem zeby nie cielo jest zmiana rozdzielielczosci w samym w3 , tylko ze kosztem przyjemnosci z samego grania : )

Kosmo
7th February 2005, 01:45 AM
Dobra dzieki za pomoc juz sobie poradzilem z problemem,wlaczylem tylko taka opcje w ustawieniach dysku twardego jak DMA,bardzo wspomaga szybkosc kompa,polecam :)

Kn0r3k
7th February 2005, 04:09 PM
Kosmo: LOL - zeby w dzisiejszych czasach miec dysk chodzacy w PI0.... n/c

Harpoon
7th February 2005, 06:35 PM
knorek: no wiesz nie kazdy ma tyle szczescia zeby pracowac i bawic sie na lepszym sprzecie

btw: fajny obrazek [w ps ?] pozdo dla ciebie i reszty boskich : D

Kosmo
7th February 2005, 10:16 PM
Knorek oco ci dokladnie chodzilo ?? :p jak mozesz to dokoncz ....

Y4r0
10th February 2005, 06:25 PM
rezygnuje z szamana... przynajmniej narazie... :p
dawno nie było mnie na bn przez wowa,a teraz mało czasu mam i nie wiem nic co sie dzieje w klanie : /

Więc basior weź tego szamana mi i daj peonka...

[BoS]Basior
10th February 2005, 10:06 PM
Szkoda ale to twoja decyzja:]. Tylko mam pytanko jedno ....dasz rade dokończyć tą stronke????jak mozesz to dokończ ją pls

NoX.
10th February 2005, 11:15 PM
JAk on nie dokonczy to ja moge zrobic cos w stylu www.dark.hunter.prv.pl (http://www.darkhunters.prv.pl)

Oczywiscie jesli chcecie