PDA

View Full Version : Gieromaniak, esl itp.(ligi)

4fun.tomq
31st October 2007, 10:25 PM
Siema :)
Głównym wątkiem tego tematu jest chęć gry w jakiejś lidze np. Gieromaniak, esl.
Co o tym myślicie ?
Można by ustalać klanówki(piątek,sobota,niedziela) aby osoby nie mające dostępu do kompa w tygodniu mogły zagrać :).
Można by zrobić początkową listę osób które się nadają do gry, które mogą dać popis swoimi umiejętnościami :).

Regulamin ligi gieromaniak: http://gieromaniak.pl/index.php?index=w3gml_regulamin&index2=warcraft
Widze ze jesteśmy nawet wpisani :PPPP ale nie mamy żadnych rozegranych meczy, więc trzeba by się zgłosić na nowo.
Wypadało by podreperować logo bo nie spełnia wymagań 100*100, jak ktoś się nie zgłosi to mogę zrobić podobne(tak po prostu aby było)

Co do esl to poszukam na stronie czy czegoś nie ma jak nie znajdę to zapytam sasuka(ofc może się tutaj wypowiedzieć :D)

EDIT: Do ligi nie dalo się zapisac :D ale będziemy grać na ladderze gml

NoobLame
1st November 2007, 12:41 AM
no lajtowy pomysl, popieram :D

Patryk-PL
1st November 2007, 12:18 PM
imo grajmy jedną ligę - nie więcej bo nie wyrobimy ;>

4fun.tomq
1st November 2007, 03:12 PM
No to wysłałem maila :) .
Jakby co będę się zajmował Gieromaniakiem więc jakieś komentarze/prośby do mnie kierować.

Tak w gwoli ścisłości zapisuje nas na laddera gieromaniaka

Skład na cw :

(ork)
HooP)Dude
Chester
HooP)pawlak
hoop.bandzior
mint.2

(hum)
HooP)Mori
RoraitoEru
Mark_pl

(ud)
xpam.angry
Hoop.szpila
xxx-harpi-xxx

(elf)
HooP)Cola
Chris.de.burgh

Edit: A co do esl to po rozmowie z Sasuke ;) zapisać się będzie można od nowego sezonu.

Mark685_PL
1st November 2007, 10:41 PM
Ja tez moglbym grac w weekendy bo w tygodniu to czasu niemam nawet zeby wyjsc z domu... wiec do czegos tomq mozesz mnie wpisac :)

Mark685_PL
5th November 2007, 05:43 PM
4g.shazz mowil zebym przekazal :D zebysmy zaakceptowali cw z 4gw3 na gieromaniaku.

4fun.tomq
6th November 2007, 03:58 PM
09.11.07 Klanówka z rEvolutioN [rN]o godzinie 19.00

Patrzę na giero a oni chcą grać jutro(07.11.07) :>>>.
Wysłałem przełożenie na 16.11.07 bo jedna klanówka na tydzień nam wystarczy, zobaczymy czy zaakceptują.

ps. to tak jak mówiłem mark wpisuję twojego nicka tutaj na liste graczy ;> ale szansę że zagrasz są małe bo chcemy wystawić najlepszych (you know :p)

I tak do wszystkich nie jesteśmy jeszcze w żadnej lidze to jest ladder gieromaniaka :>.

Mark685_PL
7th November 2007, 07:55 PM
spoko spoko rozumiem. Jak wystawiacie najlepszych to prawie pewne ze niezagram :)

4fun.tomq
8th November 2007, 01:26 AM
Kurcze nie ściągnął mi się photoshop więc musiałem zrobić coś szybko na komputerze mamy :>.
Nie jest to cudo ale chyba może być na jakiś czas aż ktoś lub ja nie zrobi nowego :>.
http://img136.imageshack.us/img136/634/hoopfv8.jpg

KLANOWKI Z GIERO:

09.11.07 Klanówka z rEvolutioN [rN]o godzinie 19.00

11.11.07 Klanówka z 5ciagram.com [5G] o godzinie 19.00

16.11.07 Klanówka z4Gaming.wc3 [4Gw3] o godzinie 19.00

Każdy wynik klanówki będę podawał w tym temacie, ale wyniki podawane są również tutaj: http://gieromaniak.pl/index.php?index=warcraftnews&index2=warcraft

NoobLame
8th November 2007, 12:22 PM
w niedziele cw .... nie wiem czy bede mogl byc xD mori i dude o ktorej wy jezdzicie w niedziele do krk ? czy w pon przyjezdzacie ?

Patryk-PL
8th November 2007, 02:41 PM
tomq ładne logo ale imo lepsze w bardziej "krwistych barwach" :D

czarodziey
8th November 2007, 03:45 PM
moze ktores sie wam spodoba;p

4fun.tomq
8th November 2007, 03:53 PM
Logo ma być w rozmiarze 100*100 :/ i też miałem taki pomysł jak Ty.
Ale przecież to jest plagiat!! Jak zrobisz coś sam będzie ok :>.

czarodziey
8th November 2007, 03:57 PM
lol tomq moj drogi MTV pro watcher wyluzuj, przeciez nei napisalem, ze zrobilem to w pocie czoła ryzykując zycie =) tak tylko na szybciaka cos wrzucilem zeby mozna bylo przerobic itp ;p poza tym jak wyzej wspomnialem na szybciaka, wiec nie chcialo mi sie robic resize =p

4fun.tomq
8th November 2007, 03:58 PM
No to nie wrzucaj mi tu tego tylko przerób LENIU !!! :>

czarodziey
8th November 2007, 04:00 PM
przepraszam tato =( juz nie bede proponowal dziewczynom sexu analnego, zbłądzilem. ladny mam avatar?:D
spoko wybacz wirtualny wladco :D nie wiedzialem ze nei masz poczucia humoru juz nic nie pisze
edit:mc hoop odpadłem :D hahaaaha no nic stary nie poradze ze wprowadzam zamęt taki juz jestem chaotic guy. w zyciu tez tak mam wiec luzik ;D a ktore bys proponowal zebym przerobil?;p ale ziomek ja nie napisalem ze sie rzadzisz bron boze;p tylko napisalem wirtualny wladco :D poza tym luss blues i tak jestes moim nigga MTV
a jak chcesz zebym cos ciekawego napisal to prosze: wczoraj ogladalem o 3 w nocy TV4 bo nie moglem spac i coz zobaczylem? niejaki Basshunter (pewnie go znacie) napierdalal piosenke o Docie hehe, teledysk ogolnie o grach patrze w co oni graja? a tam ghule , mountain giant i koles spiewajacy ''ich spiele in der dota'' pwned
http://www.youtube.com/watch?v=0OzWIFX8M-Y macie linka hahaha

4fun.tomq
8th November 2007, 04:02 PM
Powoli zaczynasz przesadzać, robisz mi śmietnik z tematu -.-.
Nie odpisuj jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia
edit: zaedytowałeś posta wyżej też to zrobię, rozumiem że jesteś mc hoop ale po prostu teraz wprowadzasz zamęt jak przerobisz któreś z tych grafik to wystaw. I jakbyś nie mógł wywnioskować to przecież nie rządzę się tak jak ty to napisałeś :>.

firez-tm
8th November 2007, 04:52 PM
sorry czarodziey ale z ta piosenka jestes opozniony o kilka miesiecy co najmniej polecam tez basshunter - boten anna

czarodziey
8th November 2007, 05:07 PM
hahahha aha, no wiesz firez ja malo tv ogladam prawie wcale, wiec sie nie dziw :D po prostu to zobaczylem i oniemialem jak patrze ze tam ghule biegaja ;]

4fun.tomq
8th November 2007, 05:24 PM
Do ciebie moon to nie dociera jednak to że zaśmiecasz topic to nic ... przestań pisać tu o swoich cennych odkryciach -.- masz od tego temat dyskusja ogólna. A jak to nie wystarcza to pogadaj na chacie .... OMG.

Patryk-PL
8th November 2007, 07:11 PM
jedno:
tomq easy - to jest hoop musisz się przyzwyczaić, że w każdym temacie będzie burdel (XD).
Btw już wole jako taki burdel niż zastój na forum i nie pisanie przez 2 tyg -,-
bt2. czarodziej zownowalo mnie jak wystawiles to z tej firmy hoop HAHAHAHAHAHAH XDDDDDDDD pWnD!
każdy czasem lubi pospamowac xD
i tak na koniec easy - easy -easy

czarodziey
8th November 2007, 09:07 PM
tomq uahahahaha masz w swoim slowniku takie slowa jak ''luz, chillout, relax''? :D cos te Twoje 4fun. w nicku to chyba tylko puste slowa hehehe poza tym chlopie, gdzie ja Ci thread zasmiecam? pisze normalnie, a Ty przezywasz jakbym Ci zapierdalal tasakiem w plecy:) zręszta ocb? thread ma miec postac ''napisz jedna linijke bo jak wiecej to Cie zbanuje''? chyba dobrze, ze ktos cos pisze skoro i tak zazwyczaj jest zastoj? -.- ta minka mnie zownowala:D wez se pierdolnij piwko, nie wiem zapal, wyruchaj jakas panne zeby Ci cisnienie opadlo;] ja juz nic nie pisze, zebys nie przeżywał nadmiernych emocji :D a tak btw troche manner, skoro tak zawsze na nie narzekasz, Ci pisze sie z wielkiej litery:]
stasio hahaha ciesze sie ze chociaz komus radosci dostarczylem to jest taki swojski polski Hoop ^.^
edit: hehehe no bardzo chetnie bym z Tobą zagral zwlaszcza ze jeszcze nie pykalismy ;p ale mam obecnie little problem z virtual cd...bo mialem obraz frozena i w virtualu uruchamialem a skonczyla sie 30dniowa wersja i teraz szukam gdzies pelnej:p a tak poza tematem to na Twoim avatarze nie przypadkiem Gaara?;p

4fun.tomq
8th November 2007, 09:42 PM
Ciesze się że chcecie sobie pogadać ale przenieście się do tematu dyskusja ogólna.
4fun - przed nickiem jest w odniesieniu do gry.
Nie mogę Cię zbanować bo nie mam moda na forum, ale chętnie poczekam na wypłatę na north XDDDD.
I nie wezmę sobię na luzy bo chciałem aby nie było tutaj śmietnika ale jak zwykle nie wyszło.

Hoop_DuDe
9th November 2007, 10:23 PM
Cw zakonczone wynikiem 4-1 dla nas,mam tylko te repy jak ktos ma reszte niech doda,2vs2 oddali w/o...

firez-tm
9th November 2007, 11:13 PM
lol kiedy to cw bylo i co za pizdy graly ;D czy gral FuR FrN WjK ?? czy jakis lame sqad ;d ?

czarodziey
10th November 2007, 12:22 AM
hahaha fajers nie mam pytan co do Twojego komentarza ^^ sorry tomq ale no co mam nie napisac? GOOD JOB chlopaki kurwa skzoda ze nie moglem wejsc na north

4fun.tomq
10th November 2007, 12:57 AM
No cw przebiegło pomyślnie :>. Trochę afkowałem a z końca musiałem się urwać, bo admin grzebał przy kablach i nie miałem neta :>.
Ale gry Chestera i Angrego widziałem na repkach(dobre gry !!).
Moje ogólne wrażenie na temat rN: Kolesie mają zbyt duze ego, myślą że są goro i w ogóle. Bardzo nie podobało mi się zachowanie omg i obrona wjk.
Naprawde firez współczuję Ci kompanów w klanie.
Na obsie komentowali jak dzieci specjalnej troski, a jak ktoś od nas coś pisał to od razu dlaczego komentujecie gre ;O. Tak samo jak wjk pyta się dlaczego się cieszymy ze Chris wygrywa z OmG, no po prostu porażka te ich zachowanie ... .
Cieszę się z wygranej :>, szczególnie po repkach zaskoczył mnie chester :>.
WP !!!

Wrzucam repka z gry na Chris vs OmG jak wygrać elfem z orkiem na LT :>

edit: Tu wynik na stronce giero :> http://gieromaniak.pl/index.php?index=warcraftnews&index2=warcraft

firez-tm
10th November 2007, 11:12 AM
z tego co widze noobki zlekcewarzyli was i wystawili rezerwowy sqad sprawdzcie kto gra na cw z esl dobrze ze daliscie nam nauczke ^^

4fun.tomq
12th November 2007, 06:30 PM
HooP 4-1 5G
Znów ownage :D !!
Tutaj kto co i ile:
http://gieromaniak.pl/index.php?index=profil_wynik_cw&index2=warcraft&no_zwc=1630
Dobra robota chłopaki !!

Pamiętać:

16.11.07 Klanówka z4Gaming.wc3 [4Gw3] o godzinie 19.00

Wrzucę repki Angrego oraz Team Cola+Harpi ale teraz coś nie mogę wrzucić( wylogowywuje mnie :> )

czarodziey
13th November 2007, 03:49 AM
oficjalnie tenxy dla tomqa;D za repy hehe poza tym musze to napisac
Duwi jestes moim guru =) zajebisty ten rep na orka pwned
poza tym te rN to jakies niedojeby, tomq jak ja Cie denerwuje to co o nich powiedziec;] najlepsze byly texty naszych ludzi, pawlak the best ''ty miekko 120kg na klatke'' albo chester''ja wychodze tylko jak nowa gre trzeba kupic'' no odpadlem

Rake
13th November 2007, 09:45 AM
No teksty były zajebiste :D

A najlepsze było to, że to oni napieprzali coś non stop PRZED cw.Można by powiedzieć, że sie podniecali.A jak dostali po dupie, to cisza :D

A tak btw, na jakich zasadach jest ta liga ? Tzn, ile gier można umówić tygodniowo ? Bo np. w ostatnią niedzielę 5G grało 2 gry ;> Nie moglibyśmy i my grywać 2 gier dziennie ? Bo trzeba by jakos nagodnić czołówkę ;>

Hoop_DuDe
13th November 2007, 11:22 AM
Hehe,dokladnie tak bylo,Tomq to postaraj sie zalatwic 2 cw w niedziele skoro duwik jest chetny;p

4fun.tomq
13th November 2007, 01:32 PM
Spoko spoko :> 5G Chce rewanżu ale chyba z kimś innym umówię klanówkę :>.
Myślałem że 1 max 2 klanówki wystarczą w tygodniu a tu widzę że jesteście nie wyżyci :D, spoko jak chcecie więcej to może być więcej :>.
Ale najpierw trzeba pokazać klasę na cw z 4Gw3 mają dobry skład i do tego ich orga to daxter(dawniej orga csg).
Może być ciężko :>.

Jest turniej 2v2 :> 4fun

Szczegóły: http://infection.pl/

W porach:

Sobota - godzina 19:00 Faza grupowa
Niedziela – godzina 18:00 Finały

Obczajcie co i jak :>.

Szkoda że tak bez nagród mogliby ufundować jakąś podkładkę pod mychę czy coś :].

Edytowałem tego posta z 4x :D

Hmm więcej grzechów nie pamiętam .... eee .. wróć tj. nie mam więcej repków :>.

Hoop_DuDe
16th November 2007, 01:30 PM
Witam,niestety chyba nie dam rady byc na cw,problemy z moim imba kompem,wiec mam prosbe do szamanow,tj do sasuke,tomq i angriego,aby poprowadzili cw,dzieki z gory,gl~~

NoobLame
16th November 2007, 07:50 PM
dude napisz odpowiedz na ta propozycje w miare szybko bo sie pytaja mnie ciagle. tak lub nie chyba ze chcesz z nimi pogadac

4fun.tomq
16th November 2007, 11:34 PM
Nie mam już siły ...
Nie mam żalu że przegraliśmy to cw:
Wyniki tutaj: http://gieromaniak.pl/index.php?index=warcraftnews&index2=warcraft
Ale kurwa mać zaczyna mnie denerwować postawa nie których na cw -.-.
Rozumiem że nie którzy wiedzą że nie zagrają ale np. przychodzą 1h od rozpoczęcia cw i do mnie z tekstem czy jest to cw ?
Nie mam nic do was Chester i Duwi ale kurwa jak jest cw to jesteście 1lu naszego składu i kurwa nie uciekajcie.
Bo Duwi poszedł sobie z 2v2 i Sasuke musiał grać, a jak chciałem aby Chester zagrał 2v2 to wyszedł z bn na 10min i wrócił jak już graliśmy 2v2.
(Bo przeciwny klan chciał zmiany, gracza jak duwi poszedł)
No kurwa mać, weźcie to do siebie.

18.11.07 Klanówka z Mystic Warriors [xMWx] o godzinie 20.00

NoobLame
17th November 2007, 12:26 AM
tak zgadzam sie z tomq w 100%, troche denerwujace jest cos takiego ...kurna xD

Hoop_DuDe
17th November 2007, 09:23 AM
Ok,komp juz smiga,zaraz wbijam na bn;],trudno,zapomnijmy o tym cw...ja teraz bede mial w3 caly tydzien,wiec bedzie mozna ustawiac jakies klanowki w ciagu tygodnia, jak cos

Patryk-PL
17th November 2007, 10:58 AM
zostałbym na cw ale mam kare na kompa
NUKED

Chester.pl
17th November 2007, 11:27 AM
poszlem wtedy bo brat mi sie wjebal na kompa,ale i tak w teamie bym nie gral, przeciez ja tylko solo trenuje. I jeszcze bez formy wczoraj bylem totalnie, przegrac solo z udekiem to porazka :P

4fun.tomq
19th November 2007, 01:12 AM
http://gieromaniak.pl/index.php?index=profil_wynik_cw&index2=warcraft&no_zwc=1688
Dziękuję za sporą frekwencje, i tak powinno być !!

hoop.szpila
1st March 2008, 03:04 PM
jestem chetny do gry dobra idea

Hoop_DuDe
1st March 2008, 03:49 PM
heh,szpila co prawda napisales w innym temacie,ale liczy sie sama wypowiedz i deklaracja checi gry

Anars
13th April 2008, 02:04 PM
HooP vs OtM
Czwrtek
20:00
4x 1vs1, 1x 2vs2

niech mi ktos powie jak tu wstawic loga ;p