PDA

View Full Version : Filmik z polskiej sceny

[BoS]NoX
06-15-2007, 00:14
http://www.wc3.pl/news/540.html#comments

Luknijcie warto jest tam tez kilka moich akcji :P FIlm stworzony przez polskich graczy wc3 ;]

ShaQu
06-15-2007, 11:48
pizzy aka donica move ze szkieletem i tak FTW
jeszcze nazgula akolita i panda mesa tez moze byc ;]

Goocio
06-16-2007, 22:19
szkoda ze nie ma tam super akcji basiora, pamietam taka jedna: basiora fs leci pierwszy na TR, gralismy na 2 ud, ich paczki wylaniaja sie zza drzewek i coil, nova, coil, nova :D
albo cos swiezszego: basiora fs, 3 grunty i 2 burrowy vs dh lvl1, jak myslicie kto stracil bohatera ? :p
dla usprawiedliwienia basiora moge dodac ze dh mial bucik noi basior wczesniej zapowiadal ze trzeba wymyslec na nich jakas super takte, to byl chyba mari i jego kumpel skunek :D

MISIEK__PL
06-17-2007, 00:50
NoX;564346']http://www.wc3.pl/news/540.html#comments

Luknijcie warto jest tam tez kilka moich akcji :P FIlm stworzony przez polskich graczy wc3 ;]

fajna gra na xpam xD

[BoS]Basior
06-17-2007, 01:08
szkoda ze nie ma tam super akcji basiora, pamietam taka jedna: basiora fs leci pierwszy na TR, gralismy na 2 ud, ich paczki wylaniaja sie zza drzewek i coil, nova, coil, nova
albo cos swiezszego: basiora fs, 3 grunty i 2 burrowy vs dh lvl1, jak myslicie kto stracil bohatera ?
dla usprawiedliwienia basiora moge dodac ze dh mial bucik noi basior wczesniej zapowiadal ze trzeba wymyslec na nich jakas super takte, to byl chyba mari i jego kumpel skunek
Pfff nie pomogłeś mi wtedy a ich micro > moje micro (którego praktycznie ostatnio prawie nie mam)

Pan-Tempy
06-17-2007, 13:54
albo cos swiezszego: basiora fs, 3 grunty i 2 burrowy vs dh lvl1, jak myslicie kto stracil bohatera ? :p
dla usprawiedliwienia basiora moge dodac ze dh mial bucik noi basior wczesniej zapowiadal ze trzeba wymyslec na nich jakas super takte, to byl chyba mari i jego kumpel skunek :D

LOOOL Basior jestes Bogiem w moich oczach

Rake
06-17-2007, 14:40
szkoda ze nie ma tam super akcji basiora, pamietam taka jedna: basiora fs leci pierwszy na TR, gralismy na 2 ud, ich paczki wylaniaja sie zza drzewek i coil, nova, coil, nova :D

Nie no totall pwned :D Śmiałem się ze 2 minuty :D:D

Goocio
06-17-2007, 16:27
Basior;565963']Pfff nie pomogłeś mi wtedy a ich micro > moje micro (którego praktycznie ostatnio prawie nie mam)
moze mialem zrobic do ciebie tp bo to byl bardzo grozny atak na twoja osade ?

Harpoon
06-17-2007, 20:05
.... i coil, nova, coil, nova :D

przypomnialo mi sie wlasnie jak nam to caly czas powtarzales na zjezdzie :D

[BoS]Basior
06-17-2007, 20:19
moze mialem zrobic do ciebie tp bo to byl bardzo grozny atak na twoja osade ?
Nie ,wystarczyło że wyszedłeś z gry jak zabili tobie potem herosa:D

Goocio
06-17-2007, 20:34
nie herosa tylko pajaka i to dlatego ze mi go creepy zlapaly w siate
a grac juz nie mialem w ogole ochoty po twojej bohaterskiej walce z 1 dh