View Full Version : Czy slyszales juz glos Basiora ?
wlasnie uslyszalem glos Basiora, czuje sie zaszczycony. Tera kcialbym go na raz zobaczyc i uslyszec ten glos, przyznaje, ze jak narazie to troche inaczej to sobie wyobrazalem.
Basiorze jak ci sie podobal moj glos ?
Myslisz, ze jezdem fajny hopak ?
[BoS]Basior
04-19-2007, 16:51
:) Myślałem że to dzwoni facet w sprawie pracy;p. Btw mój głos jest zniekształcony przez chorobe aktualnie wiec chrypie jak dziad.
Basior;534209']:) Myślałem że to dzwoni facet w sprawie pracy;p. Btw mój głos jest zniekształcony przez chorobe aktualnie wiec chrypie jak dziad.
hhahhaahhhaah nice joke, w sprawie pracy :clap:
Pan-Tempy
04-19-2007, 21:46
hhahhaahhhaah nice joke, w sprawie pracy :clap:
zapewne to nie był dżołk ...
basior i praca . . . samo w sobie jest zartem doskonalym
brzmiales jakbys sie bardzo obawial mojego glosu, zdziwilo mnie to, taki nieustraszony admin a boi sie byle guteXa
[BoS]Basior
04-20-2007, 00:06
Tez bys tak brzmial jakby cie zatkało;p
Basior;534209']:) Myślałem że to dzwoni facet w sprawie pracy;p. Btw mój głos jest zniekształcony przez chorobe aktualnie wiec chrypie jak dziad.
I tak wiemy ze spodziewales sie Krystyny z gazowni
panowie czy wy nie wiecie co to TS? no tak to jest jak sie słuchawek nie ma :D
TS - Terenas Stand - Szaniec Terenasa 1v1 joł pozdro, wiemy bo gramy
ciekawe czy dam rade upic tak basiora zeby glos mu zmężniał
to nie wiem(y) ale życzymy wam (obu) tego z całego serca :D
No zobaczymy co si da zrobic z naszym wodzem, juz zaczalem myslec o jakims transparencie i piosence, zeby go powitac ze wszystkimi honorami
No zobaczymy co si da zrobic z naszym wodzem, juz zaczalem myslec o jakims transparencie i piosence, zeby go powitac ze wszystkimi honorami
byloby mega :D
FeniX`cK
06-12-2007, 12:26
moge wam zrobic podklad hh pod piosenke :P
basior basior w swietym miescie ma wypasior ! umcyk bumcyk joł pozdro ziomaleeeeee !!!
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.