View Full Version : CW with clan 7r
I've arranged clan war vs clan 7r.Date is Sunday, 25 th of March at 5 pm server time.
We will play 3 x solo and 2v2 bo3 system.Hope frequency will be good :)
FLaMeSeeKeR
03-22-2007, 17:55
Exelent news Doovee !!! I will be there , I hope Basior,Goocio,Kisiu,Harpagan and others to :) One more thing I want to play ! in 2 vs 2 or solo :P:tiphat:
[BoS]Basior
03-22-2007, 19:39
I try to be there but not in all cw couse i play volleyball in every sunday...
[BoS]LucifeR
03-22-2007, 23:48
coooo0oL ... i am in :P
10x for english ^^ maybe now goocio will come and all will forget for this language but nothing ... i am too happy cuz cw ^^ :thumbUP:
SIEMA NAPY :d
dostaniecie 0-5 xD
pozdro moze kiedys wpadne na xpama ;]
z tego co kojarze to twoj klan dostal ostry wpierdziel [0-5 z VT :p]
wiec nie szpanuj tutaj
cos mi sie jeszcze przypomnialo: dostaliscie po dupie od rezerwowego skladu :D
J.Ahmedovski
03-23-2007, 19:56
If u need me, i will probrably come...
J.Ahmedovski
03-23-2007, 20:10
DooVee;519018']We need everyone :)
Then i will come :)
But we know who will win already... :beer:
Pan-Tempy
03-24-2007, 00:32
Kolega ahmed ma fajnego avka ;d;d;d mega pedalski
KiSiU_PL
03-24-2007, 01:04
wyjebcie moje konto z klana sprzedalem je jakiemus napowi :D gram na orgu jak cos ; )
FLaMeSeeKeR
03-24-2007, 11:09
wyjebcie moje konto z klana sprzedalem je jakiemus napowi :D gram na orgu jak cos ; )
TY NAPIE :/ Jak nikt nie zrobił tego do tej pory,ja to zrobie:laugh:
ps. badz na cw :)
Hej ludzie z POLSKA ale pamietajcie ze przestawiamy tej nocy czas wiec server time bedzie godzine pozniej !!!
tralalalala, to ja wasz ulubiony szaman guteX
Clan 7r retreated, due to fact, they didn't have enough players for cw :/ We won 5 : 0...
[BoS]Basior
03-25-2007, 22:02
Dobra robota panowie. Zabieram sie ogladania repkow bo widzialem tylko live 2 gry.
Red-System
03-26-2007, 13:39
oj baska tne twoj member MIHU gra barzdo no fair play!! na repku bedziesz widzal dlaczego nie lubie takiego granaia dlatego dalem mu w/o w 3 grze bo po co mam sie znizac do jego poziomu :D i tak b0s the best clan :) pozdro & pocwicz mihu !!! a i orkiem gral moj brat hah prawie cie zjechal
oj baska tne twoj member MIHU gra barzdo no fair play!! na repku bedziesz widzal dlaczego nie lubie takiego granaia dlatego dalem mu w/o w 3 grze bo po co mam sie znizac do jego poziomu :D i tak b0s the best clan :) pozdro & pocwicz mihu !!! a i orkiem gral moj brat hah prawie cie zjechal
... takim tlumaczeniem jestes juz dawno ponizej jakiego kolwiek poziomu... wielki gosu z orga przedral z noskills xpamowiczem, co by to bylo jak by koledzy z piaskownicy sie dowiedzieli... jedyne wyjscie zwieksz sobie dzienna dawke wara z 10 do 20h... pozdroo & pomysl
Red-System
03-26-2007, 16:42
jak masz mnie za gosu to wielkie thx :) bo ja sie uwazam za nooba:D (jak juz pisalem to orkiem nie gram tylko gral moj braciszek a udekiem widizels spierdzielales przede mna bo sie bales walczyc !!! )
[BoS]Basior
03-26-2007, 17:48
Eee panowie bez nerwow, cw sie odbyło w dobrej atmosferze wiec nie ma po co jej psuc...
Jesli chodzi o Mihu to zawsze go uwazalem za fair i doswiadczonego xpamowego gracza. Kto jak kto panowie ale Mihu jest graczem z duzym doswiadczeniem i wiekiem i nigdy nie widzialem zeby gral bez manier. Podobnie uwazam na temat Red-systema i mam nadzieje tak zostanie:)
jak masz mnie za gosu to wielkie thx :) bo ja sie uwazam za nooba:D (jak juz pisalem to orkiem nie gram tylko gral moj braciszek a udekiem widizels spierdzielales przede mna bo sie bales walczyc !!! )
zeby byc gosu nie wystarczy tylko tak myslec, a ja cytuje tylko twoje slowa... co do gry to wystarczy czytac chata w obu grach, ta sama sodówa
z tego co kojarze to twoj klan dostal ostry wpierdziel [0-5 z VT :p]
wiec nie szpanuj tutaj
cos mi sie jeszcze przypomnialo: dostaliscie po dupie od rezerwowego skladu :D
lol nie porownuj 2 skladu vt do jakiegokolwiek klanu na xpamie ...
[BoS]Basior
03-28-2007, 00:09
Nie wiem co to vt jakis...
Red-System
03-28-2007, 09:05
voodoo team 2 klan w polsce !!!
FLaMeSeeKeR
03-28-2007, 13:50
voodoo team 2 klan w polsce !!!
Dziecko co mnie interere jakis klan na orgu ?Xpam rox !
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.