View Full Version : Najśmieszniejsze zespoły :)
piszcie tutaj o zespolach ktroe wzbudzaja u was gwaltowne ataki smiechu i drgawek :D.....na poczatek ja....jest to zespol ktory gra od niedawna ale rozbraja mnie za kazdym razem gdy go slysze a jest to....O-ZONE :D:D:D
ten też jest śmieszny, ale z innych powodów: www.rathergood.com
najlepszy to jest zespol discopolowy ktory zrobil wino, wino wypij do dna :)
iseetanks
07-24-2004, 11:05
Disco Polo ja to widywalem na Polstacie to nie umialem ze smiechu
disco polo to jush klasyk :D....ale nie ma to jak wstac w niedziele (czy w jaki dzien to lecialo) wlaczyc telewizor i pobrechtac sobie.....przynajmiej na poczatek dnia jush sie mialo dobry humorek :D:D
Heh... aleście się przyczepili do discopolo :D nic dziwnego, że mówi się, iż ta muzyka poprawia nastrój i jest wskazana w czasie depresji...
sugerujesz terapie Disco Polowa ?....:D:D
no nie wiem, czy to terapia. na dłuższą metę może prowadzić do zaburzeń osobowości ;P
no racja....chyba ze bedzie sie leczyc ludzi o mocnych nerwach i psychice...ale to zalezy tylko od lekarza :D:D....ciekawe czy to bedzie platne czy nam za to jeszcze beda placic? :D:D
ale lekarz nie utrzyma pacjenta w sali...ten nawet wyrwie sie jak bedzie przywiązany do krzesla pasami :)
wydaje mi sie ze tu nawet kaftan bezpieczenstwa + pasy + male "security" nie pomoze :D:D
heh nikt by tego nie wytrzymal bo nikt w naszym wieku chyba tego nie lubi, tak wiec mozna sie tylko posmiac z tego i tyle :p
hehe....dobra a teraz zacznijmy od zespolow wspolczesnych...jak jush wspomnialem mnie rozbraja O-ZONE....ale jeste jeszcze wiele innych...czekam na wasze zespoly :D:D
Mnie rozwala Wiśniewski :D Jak go widze.... masaka, przekracza alle grenze :>
ee to ja napisze cos ze starszej daty,
tak sie zespoly dawniej nazywaly
w sumie nazwy sa fun i niektore teksty tez rozbrajaly
brudne bzieci sida
cela nr 3
defekt mózgu
dzieci kapitana klossa
nauka o gownie
para wino
profanacja
smierc kliniczna
sedes
zbuntowany kaloryfer
narty Jezusa
Defekt Muzgó - tak sie pisze. Chłopaki z Wałbrzycha. Polecam piosenkę "Wałbrzych". Nie powodziło im się ostatnio. Prawdę mówiąć, to słyszałem że lider Defektu żebrał gdzieś tam na dzielnicy. :( Tak bywa niestety. Ale podobno też coś nagrywają teraz. :) Także może być lepiej. :)
ja polecam piosenke Kazika- 220 V :D
to z el dupa gra
qrwa wasza mac...
piosenka wypasna na maksa :D
dla mnie britney spears przyprawia mnie o mdlosciu, ostatnio rammstain nie wiem dlaczego ale offspring kojarzy mi sie z rockiem dla dzieciekow do 3 lat
:)
hehe....no britney to britney :D:D
geist napisał(a)
hehe....no britney to britney :D:D
ona strasznie mnie wkurza jak widze jej gebe co 5 min przerzucajac kanaly z vivy na mtv i spowrotem
no....tak samo byle z O-Zone.....gdzie nie przelonczysz tam oni
jak to brytney nie lubicie?
przeciez to nikt inny nie spiewa tylko on
I love rock&roll
a potem...
baby rape me one more time
nie ma to jak wielkie hity :D
SirHoe napisał(a)
jak to brytney nie lubicie?
przeciez to nikt inny nie spiewa tylko on
I love rock&roll
a potem...
baby rape me one more time
chyba babe rypnij mnie one more time :):):D:D:D
Winch2006
09-03-2004, 17:28
Volare za ich "wino", "zabili mi żółwia" za nazwe :P grali ostatnio u nas na zlocie motocyklowym :P
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.