View Full Version : Istina je negde tamo............rofl
E ovako....
Bas me interesuje koliko vas ovde, veruje u paranormalne pojave.....
ghosts, apparitions, spectres ... itd ....
Ja npr. verujem u to zato sto mi se jedanput desilo nesto chudno i to nisam nikako mogao da objasnim....
Takodje sam juche gledao i neku emisiju na vashljivom Zone Reality kanalu, "Ghost Hunt" il tako neshto... Troje ljudi ispituje da li u kucama ima duhova itd. ili je to nesto drugo.
-eXtasY-
02-03-2007, 20:56
pa u vampire, vukodlake i sl. ne jer mislim da su oni cisti prizvod filmske produkcije. Medjutim u okultizam verujem 100% i mnogo znam o njemu cak imam i 10-tak knjiga... Verujem i u lecenje bioenergijom.
Pff ovde bi bilo lepo napraviti poll
po meni su to samo price za berga :D
jedino u sta verujem je u objekat koji ima svoju gustinu , pametni ce razumeti :D
ima tu svacega, ali josh uvek ne verujem...
blize mi je da sam se ja natripovao, nego da nesto stvarno postoji :D
po meni su to samo price za berga :D
jedino u sta verujem je u objekat koji ima svoju gustinu , pametni ce razumeti :D
Pametni su razumeli.
Btw veruem u neke stvari, tj u sve ono za sta postoji dokaz da je postojalo ili postoji, u praznoverne price ne verujem posto se one izmisljaju samo da bi narod strepeo ili da bi se otvorilo trziste za neki proizvod...
MarshalMax
02-04-2007, 01:06
DiabIo;496627']Verujem i u lecenje bioenergijom.
hmm... ja sam uvek mislio/tripovao da mogu da se izlecim nekom "silom"
kao paladin ili tako nesto ... veliki sam fan StarWars-a :starwars: a znate vec kako oni koriste silu da se izlece ... medjutim nisam mnogo verovao u ovo dok nisam uradio neko biosranje kod zene koja je napisala nekoliko stvari o meni (horoskop,buducnost,proslost,itd.) uradila je to na 4 lista sa nekim sajber proracunima i komplikovanim crtezima ...... uglavnom izmedju ostalog pisalo je da mogu da se izlecim verom (u sta vec verujem)
molim vas ... postedite me quota kao "rofl , omg , lol "
pitanje je samo koliko verujete u nesto... npr. kad vas nesto boli vi razmislate o tome i boli vas vise jer ste ubedjeni da nemoze prestati samo od sebe.
madjutim kad npr. uradite nesto sto bi trebalo da okonca vas bol (popijete kineski caj protiv <cega vec>) vi mislite da sad bol treba da prestane dakle vi verujete da bol nestaje jer ste popili caj koji navodno leci te bolove 100% (ja mislim da ti cajevi 100% ne deluju i moja teorija se zasniva na tome)
i onda se desava to da na nake deluje a neke ne... zasto?zato sto neki veruju vise a neki manje
pitanje je samo koliko vi verujete
OMGBergrush
02-04-2007, 02:00
od mog dobrog druga je keva verovala u te nebuloze kao sto su lecenje alternativnim metodama[fensi cajevi preparati bioterapija vera itd.] jer se plasila do operise tumor.
umrla je posle godinu dana.
postoji razlog zasto nam je Bog dao razum i inteligenciju. izmedju ostalog da kad nam bude lose mi preduzmemo nesto povodom toga a ne samo da sedis bez truda, jedes govna i ocekujes cuda.
od mog dobrog druga je keva verovala u te nebuloze kao sto su lecenje alternativnim metodama[fensi cajevi preparati bioterapija vera itd.] jer se plasila do operise tumor.
umrla je posle godinu dana.
postoji razlog zasto nam je Bog dao razum i inteligenciju. izmedju ostalog da kad nam bude lose mi preduzmemo nesto povodom toga a ne samo da sedis bez truda, jedes govna i ocekujes cuda.
:tiphat:
lepo receno...slazem se 100%
Nisam vas pitao za kojekakva lechenja nego za duhove i ostala bica "s onog sveta"
Kao sto sam vec rekao verujem u duhove jer sam imao par chudnih iskustava i slazem se sa Diablom u vezi vampira i vukodlaka.
OMGBergrush
02-04-2007, 14:41
Nisam vas pitao za kojekakva lechenja nego za duhove i ostala bica "s onog sveta"
Kao sto sam vec rekao verujem u duhove jer sam imao par chudnih iskustava i slazem se sa Diablom u vezi vampira i vukodlaka.
duhovi su nobovi jer da su gosu kao ja nebi bilo tako mrtvi i raspali. te shodno tome ako mi se neki od tih takozvanih duhova pojavi i pokusa da mi ukrade bajs ili sjebe maticnu precice iz status undead u samo dead
Pa aj ako vam je do zajebavanja.... uopste se nisam zajebavao u vezi s ovim
SetoKaiba
02-04-2007, 16:25
duhovi , zmajevi , vukodlaci , demoni etc.. i raznorazna stvorenja su svuda oko nas.
ali samo odredjeni mogu da ih vide...
Konstantin.. i bilo koji baja na acid-u :)
OMGBergrush
02-04-2007, 16:35
Konstantin.. i bilo koji baja na acid-u :)
ja sam Konstantin von Neumann i nevidim ih zato stfu.
http://eurobattle.net/showthread.php?t=42993
-eXtasY-
02-04-2007, 16:44
Ma pazi marhal u pravu si, mnogo toga se svodi na autosugestiju....
Ako ti 10 ljudi kaze video sam napolju vuka ti ces od senke da se istripujes...
ljudski mozak je cudo.
Mada autosugestija ne pali uvek.. vidis berg konstantno ubedjuje sebe da je uber pro a nikako da mrdne od stadijuma noob-feeder
Odgledajte "Ghost Hunt" na Zone Reality kanalu
Ja mislim da nije namesteno a zeleo bih da chujem i vase mishljenje.
MarshalMax
02-04-2007, 20:53
upravo ti to kazem
nisam ja rekao da ako imas tumor mozga,sidu,rak,... da treba da sednes malo se molis i odjednim ozdravis to tako nije ni u filmu zato je Dartmaul izginuo od maca ObiVana.... :p
Nije to mac to je Light Saber... i to zeleni je bio...
_Spartan_
02-04-2007, 23:21
Postoi silu koju ne vidimo i nikad nece da vidimo. hf
Probajte ovu: u 24.00 vidi se u ogledalo (strasno)
MarshalMax
02-05-2007, 01:25
Nije to mac to je Light Saber... i to zeleni je bio...
ah da podcenio sam moc svetlosnog maca :sword:
bili kako bilo cini mi se da je bio plav
DiabIo;497103']Mada autosugestija ne pali uvek.. vidis berg konstantno ubedjuje sebe da je uber pro a nikako da mrdne od stadijuma noob-feeder
haha :rolf: neposeduju svi moc i shodno tome nisu svi "jedaji"
[Edit] Diablo
Uber pro mod power :) merge posts
-eXtasY-
02-05-2007, 19:00
Postoi silu koju ne vidimo i nikad nece da vidimo. hf
Probajte ovu: u 24.00 vidi se u ogledalo (strasno)
lol ova ti je dobra :)
samo se zezaj , ti na pun mesec pokusaj 6 puta da se prekrstis i za to vreme da govoris SANATAS , sanatas...... pokrices se jorganom preko glave veruj mi
DiabIo;497746']lol ova ti je dobra :)
samo se zezaj , ti na pun mesec pokusaj 6 puta da se prekrstis i za to vreme da govoris SANATAS , sanatas...... pokrices se jorganom preko glave veruj mi
:ohmy: :ohmy: :ohmy:
Artificial
02-05-2007, 19:53
Sta je ovo bre?
vrkolaci, ogledala, punoc, 666 wtf
go away nubs
-eXtasY-
02-05-2007, 20:01
Pad dobro ako mi ne verujes uradi sta sam ti rekao, poverovaces i nikada se vise neces zezati sa tim stvarima... Vukodlaci, vampiri, spiderman i bananaman zasigurno ne postoje, ali SATANIZAM da....
ajde spoileri..... sta ce se desiti kada se pogledam u ogledalo u 24.00 i shta ce se desiti ako se prekrstim 6 puta i govorim sanatas, sanatas, sanatas, sanatas, sanatas, sanatas... ?
SetoKaiba
02-05-2007, 20:29
ajde spoileri..... sta ce se desiti kada se pogledam u ogledalo u 24.00 i shta ce se desiti ako se prekrstim 6 puta i govorim sanatas, sanatas, sanatas, sanatas, sanatas, sanatas... ?potrosio si dragoceno vreme na idiotizam.
hmmm? ja to nisam pokusao i ne nameravam tako da bi mogli oni da kazu sta ce se desiti ako to uradim
SetoKaiba
02-05-2007, 20:31
sta ce se desiti ako to uradim...u tom slucaju potrosices dragoceno vreme na idiotizam i nista se nece desiti.
REplayER
02-05-2007, 21:32
Brate neka veca sila sigurno postoji samo sto je mi ne vidimo.Ako zelis da saznas nesto vise o tome procitaj knjigu Komitet 300.:read:
A za vampire,vukodlake i ta sranja to je nestalo sa Bergovim rodjenjem :duel:
jos kao beba ih je potamanio :rolf:
Brate neka veca sila sigurno postoji samo sto je mi ne vidimo.Ako zelis da saznas nesto vise o tome procitaj knjigu Komitet 300.:read:
A za vampire,vukodlake i ta sranja to je nestalo sa Bergovim rodjenjem :duel:
jos kao beba ih je potamanio :rolf:
hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahha hahahahahahaahhahahahaahaha
e ova ti je dobra....
Artificial
02-06-2007, 00:48
a da vidite...
ovo se radi samo u februar...
na 29... izadzi nadvor preko dan... setaj se pol saat udzi doma...
sacekas 6 sata i opet izadzi nadvor i prosetaj se opet pol saat
onda dodzi doma i cekaj 23:58, izadji opet nadvor i gledaj u mjesec...
vidi ces...
Francesko
02-06-2007, 00:56
Ma dajte ljudi to su sve sranja o kojima imate izbor da verujete ili ne.....
NPR. Ja kada sam gledao prvi put Ring-Krug1 toliko sam se usrao sledece noci da nisam mogao da spavam jedno 3-4 sata jer svaki sum koji sam cuo mislio sam da ce da dodje onaj lik iz bunara i da me potepa....
1-vo to je bio petak trinesti i to neki Avgust valda 2004-te godine, I bas u to vreme je nestala stuja i pocinjalo neko nevreme
2-go to vam je kao i sto se moj mali buraz plasi mraka i plasi se da tu ima nekih cudovista i zlih ljudi
P.S Ovo se ne zajebavam
-eXtasY-
02-06-2007, 02:12
Pa dobro ako mislite da su sranja uradite to... Ritual je iz knjige "okultizam 6"
Znaci u noci kada je pun mesec, prekrstite se polako 6 puta gledajuci u mesec, i za to vreme izgovarajte SANATAS, sanatas...
p.s. ja sam jedno vreme proucavao okultizam ali posle ovoga....
DiabIo;498003']Pa dobro ako mislite da su sranja uradite to... Ritual je iz knjige "okultizam 6"
Znaci u noci kada je pun mesec, prekrstite se polako 6 puta gledajuci u mesec, i za to vreme izgovarajte SANATAS, sanatas...
p.s. ja sam jedno vreme proucavao okultizam ali posle ovoga....
nemojte ni slucajno uraditi to ... jer je to recept da postanete noob(kao sto je i Diablo) ...ako to jednom uradite izgubite sav skill i onda ste ga popusili :D
_Spartan_
02-06-2007, 11:29
Diablo probat cu to :)
good idea ;p
OMGBergrush
02-07-2007, 00:00
nego moram chekati da instaliram opet jebeni windows...pa cu tek onda moci igrati
e pope ako nemas cd za windows imam ja bootabilni xp i gomilu programa na drugom cd-u firewall, antivirus, service pack 1, download menagere itd. tako da ti mogu to dati a ako neznas proceduru mogu doci do tebe od nedelje tacnije posle utorka da ti odradim to sve ali ako budem dolazio moras da mi platis taxi/bus + grisini i sok. mislim da je fer ponuda od mene. sve zarad da ne spamujes toliko
-eXtasY-
02-07-2007, 00:06
STFU nooob ti treba da castis bio ti rodjendan.. aj necu da te smaram ja sam daleko al popa, cosu, i holya odma da vodis na cevape i pivo! :drunk:
p.s. nemoj da se zesas ima da ti posaljjem demona i to crnca da te poseti u snu pa ti vidi...
e pope ako nemas cd za windows imam ja bootabilni xp i gomilu programa na drugom cd-u firewall, antivirus, service pack 1, download menagere itd. tako da ti mogu to dati a ako neznas proceduru mogu doci do tebe od nedelje tacnije posle utorka da ti odradim to sve ali ako budem dolazio moras da mi platis taxi/bus + grisini i sok. mislim da je fer ponuda od mene. sve zarad da ne spamujes toliko
hahahaha....
ma jock ne treba mi...
sa holyem sam se dogovorio sve :D hvala u svakom slucaju :)
aha lepo ti kaze diablo kad ces da castis siso :D ima da te izvucemo silom iz stana/kuce sa punim novcanikom da malo svratimo do Bubi Grila ili Grill 5 da se ubijemo kao macke :D pa posle toga u kafanu da se uroljamo pa da nadjemo tebi neku jebulju :D
EDIT: posto ste me jako smorili svi oko tih mojih "spamova" itd evo obecavam da danas od 00:00 smanjujem spamove za 75 % :D
ALI OZBILJNO :)
Ne mogu ti ja pomoci dule, postao sam admin na gonet... ne mogu dupe da odvojim od pc sada...
moze ti berg pomoci za free...
lazovcino :D
Rekao si da cesh od 00:00 smanjiti spam za 75% a opet spamujes kao da si se naduvao
-eXtasY-
02-11-2007, 01:36
**** sta niko nije probao ono sto sam rekao.. ffs ako ne verujete onda nemate cega da se plasite:dry:
SetoKaiba
02-11-2007, 15:13
ako mi kazes kad ce biti pun mesec pazi kad cu se iscimati da odradim tu akciju... taman da grunem cigaru usput..
idemo zajedno seto :smile2:
REplayER
02-19-2007, 14:40
DiabIo;500671']**** sta niko nije probao ono sto sam rekao.. ffs ako ne verujete onda nemate cega da se plasite:dry:
FFS sto ti ne probas? Ti si nam chief ti treba da nas vodis u buducnost ove nase male Sorabije :thumbUP: :laugh:
I DARE U TO DO IT ! ! !
-eXtasY-
02-19-2007, 15:59
FFS sto ti ne probas? Ti si nam chief ti treba da nas vodis u buducnost ove nase male Sorabije :thumbUP: :laugh:
I DARE U TO DO IT ! ! !
Ko ti kaze da nisam probao? Ne bih govorio o tome da ne znam...
REplayER
02-19-2007, 16:16
DiabIo;504607']Ko ti kaze da nisam probao? Ne bih govorio o tome da ne znam...
Pa ako je to ono sto mislim da jeste a nadam se da nije onda si ti pobrko loncice
Brate mislim da reci nisu SANTANAS sta to znaci koji k...
Mada gledo sam nesto some bull**** na netu ili je bio tv? nvm kazu da trebas to da kazes 3 dana pre vaskrsa (tj na taj dan je po nekom verovanju umreo hrist to nisu cvrsti dokazi ali kao sto sam reko sto mnogi kazu BOG je jedan)
i magicna rec koja otvara put ka tvojoj,mojoj smrti je SATANAS.To trebas reci 3x po 6 puta i da gledas ogledalo tacno u 3.13.45 stotinki :) salim se tako nesto oko 3 A.M. tj na nasem u 3 ujutru i onda kao umres.Ali pazi moras biti samo ti i niko ali niko drugi u sobi sa ogledalom i niko ne sme da te posmatra! 2-3 coveka su umrli bzveze nista u sobi nije bilo sem ogledala.Niko ne zna kako su umrli.
Dali neko zna ?? :)
NEEEE
A Bog?
DAA
Oce li nam reci ??
Oce k ...
Tuririuriruriurirruu (iz Zone sumraka pesma da docaramo ovo sranje)
PS. Nema leba bez motike :)
PS2.Zakon konzola Extra radi igrice i to ... nema bilo je to lepo vreme
PS3.AUUU majko ovo ko da je bog stvorio a ne tamo neki razokavi dekica
PS. NEMOJ DA MI EDITUJES POST INACE ............
-eXtasY-
02-19-2007, 19:24
Procitaj SANATAS u nazad (satanas = latinski sinonim za vrhovnog demona)
Pa jendostavno ritual nije isti, za taj iskreno ne znam, al znam da se u okultizmu ogledala cesto koriste kao prozor izmedju 2 sveta...
Francesko
02-19-2007, 19:41
Bla bla, ako si vernik onda po nacelu sve sto je lose njemu upravlja zlo i naravno taj satana....
Blah to nije neki lik sa rogovima kao iz igrica nego "obicnog izgleda"
A vi koji ste probali i to hocete da probate ako ste vernici direktno idete protiv hriscanstva...
Ja bih najradije kao pravi pravoslavac sve vas sataniste nabio na kolac, ali to je moje misljenje...
Mozda se ne slazete sa mnom, ali u stvari dal mene zabole za to?
OMGBergrush
02-19-2007, 22:29
Tako je. Svaka jeres mora biti unistena!
Kakarotto
02-20-2007, 01:13
el provaljuje neko kolke glooposti piso replayer,mislim kolko je to nepovezano :) :) :)
kakav lik umro sam od smeha dok je ovo pisao :laugh: :laugh: :laugh:
pazi samo recenicu : Mada gledo sam nesto some bull**** na netu ili je to bio tv ?
Artificial
02-20-2007, 01:18
nista cudno sa ovo...: " Mada gledo sam nesto some bull**** na netu ili je to bio tv "
i meni se to desavalo prije par godina...
sada u zadnje vreme ne, ne znam zasto
mozda.. sam... PRO?
nahh )
REplayER
02-20-2007, 11:39
Znas ono kao ali kao....
Brate Ako verujes u BOGA moras verovati da postoji neko ko mu je suprotnost tj DJAVO.Jeste da je on slabiji od boga ima manje skilla ali ipak je ON snazniji od nas bednih smrtnika.Ali kao sto sam reko po nekom verovanju on je ubio boga(ma da be, Isus se sam ubio bil mu je dosadno da bude jevrej!hteo je da bude SRBIN ali jbg cale mu nije to dozvolio jel smo mi tad bili najaca nacija :) a danas posle 2000 godina posle njegove smrti on se vratio.Ali ovoga puta kao Srbin sa vecim exp.,boljim skillom i boljim magijama :) doso je da nas izvadi iz ovog sranja koje nas okruzuje)
Vadi nas cinjenica da smo srbi inace....
GO(O)D ALWAYS WINS EVIL ! ! ! :thumbUP:
:music:
MarshalMax
02-20-2007, 13:03
e al ovaj rep stvarno jede gowna kao ...
koje proseravanje
bog-djavo < :rolf:
u to nisam verovao ni kao dete...
SetoKaiba
02-20-2007, 16:26
a danas posle 2000 godina posle njegove smrti on se vratio.Ali ovoga puta kao Srbin sa vecim exp.,boljim skillom i boljim magijama :) doso je da nas izvadi iz ovog sranja koje nas okruzuje
pa ako ces iskreno dosao sam samo da pwnujem malo dote , cepnem koju ribu i grunem neku booxnu. a vi se sami vadite iz sranja...
REplayER
03-05-2007, 12:51
e al ovaj rep stvarno jede gowna kao ...
koje proseravanje
bog-djavo < :rolf:
u to nisam verovao ni kao dete...
Jbg brate neko veruje neko ne :noob: !
Sta ces nisu svi pametni kao ja pa da veruju :music:
Sta ces nisu svi pametni kao ja pa da veruju :music:
pa da ti si poseban slucaj :D
Vampiri???LOL!!!Berg da nisi mozda video nekog???
REplayER
03-12-2007, 13:47
Vampiri???LOL!!!Berg da nisi mozda video nekog???
esti ro?
Slazem se sa Replayerom za Komitet 300 , takva organizacija 100% postoji ali ... Verujem u paranormalne stvari , cak sam isprobavao visak i mogu da kazem da sam pronasao u sobi neke davno izgubljenje stvari "ne tovarim"
PS lepa tema Djole
Čisto da se zna u pravoslavlju ne postoji Pakao a samim tim se i postojanje Djavola briše ... pretpostavljam da će mnogi pokušavati da ovo opovrgnu , ali nek slobodno provere u bilo kojoj crkvi ili ako imaju predmet u školi pravoslavni katihizis nek pitaju svoj veroučitelja ...
PS- Seto respect
Francesko[JSO]
04-13-2007, 14:16
Slazem se sa Replayerom za Komitet 300 , takva organizacija 100% postoji ali ... Verujem u paranormalne stvari , cak sam isprobavao visak i mogu da kazem da sam pronasao u sobi neke davno izgubljenje stvari "ne tovarim"
PS lepa tema Djole
Čisto da se zna u pravoslavlju ne postoji Pakao a samim tim se i postojanje Djavola briše ... pretpostavljam da će mnogi pokušavati da ovo opovrgnu , ali nek slobodno provere u bilo kojoj crkvi ili ako imaju predmet u školi pravoslavni katihizis nek pitaju svoj veroučitelja ...
PS- Seto respect
Neinformisan si kao Lostunica... ^^
Odvalio si sada cepanicu tesku...
Pa ja idem na casove veronauke i normalno da nas profesorka "uci" da postoji djavo, cak sta vise cesto mozemo da joj postavimo pitanja vezana za sve stvari koje su vezane za crkvu i uopste...
Informisi se bolje da ti ne citiram txt-ove iz Biblije...
OMGBergrush
04-13-2007, 14:24
Čisto da se zna u pravoslavlju ne postoji Pakao a samim tim se i postojanje Djavola briše ...
jes ti lood?
-eXtasY-
04-13-2007, 14:24
Ffs aj malo da odrzim cas iz veronauke
povuci cu jasnu crti izmedju katolicanstva i pravoslavlja
kod nas (u pravoslavlju) se veruje da ce 2-gim dolaskom isusa hrista na zemlju vaskrsnuti svi dobri (da ne sirim pricu sta treba da se uradi za vecni zivor.. ak ovas bas interesuje pitajte) ljudi, dok ce gresnici ostati mrtvi. Shodno tome u pravoslavlju je raj= vecni zivot tj vaskrsnuce drugim dolaskom hrista na zemlju (o5 necu da duzim pricu ali ako vas interesuje kada ce to biti pitajte). Dok je pakao = smrt tj nepostojanje vecnog zivota. NIkakovo krckanje u vatri, bicovanje od strane djavola i slicno.
Djavo kao satana tj. coveksa kozijim rogovima i kopitima je nastao u katolicansvu i oni su ti koji propovedaju da ja pakao mesto gde ce se krckati gresnici itd. Hmm da i zaboravio sam da kazem sta je djavo u pravoslavlju... znaci djavo i demoni nisu nikakva bica koja niti bilo kakav materijalizovani oblik, vec su to sile koje postoje u svakom coveku i teraju ga da se ponasaju suprotno veri , i cine grehe.
p.s. potrudio sam se da ne komplikujem pricu da ne bude konfuzno al rado cu detaljno objasniti ako vas interesuje
Francesko[JSO]
04-13-2007, 15:21
DiabIo;530294']Ffs aj malo da odrzim cas iz veronauke
povuci cu jasnu crti izmedju katolicanstva i pravoslavlja
kod nas (u pravoslavlju) se veruje da ce 2-gim dolaskom isusa hrista na zemlju vaskrsnuti svi dobri (da ne sirim pricu sta treba da se uradi za vecni zivor.. ak ovas bas interesuje pitajte) ljudi, dok ce gresnici ostati mrtvi. Shodno tome u pravoslavlju je raj= vecni zivot tj vaskrsnuce drugim dolaskom hrista na zemlju (o5 necu da duzim pricu ali ako vas interesuje kada ce to biti pitajte). Dok je pakao = smrt tj nepostojanje vecnog zivota. NIkakovo krckanje u vatri, bicovanje od strane djavola i slicno.
Djavo kao satana tj. coveksa kozijim rogovima i kopitima je nastao u katolicansvu i oni su ti koji propovedaju da ja pakao mesto gde ce se krckati gresnici itd. Hmm da i zaboravio sam da kazem sta je djavo u pravoslavlju... znaci djavo i demoni nisu nikakva bica koja niti bilo kakav materijalizovani oblik, vec su to sile koje postoje u svakom coveku i teraju ga da se ponasaju suprotno veri , i cine grehe.
p.s. potrudio sam se da ne komplikujem pricu da ne bude konfuzno al rado cu detaljno objasniti ako vas interesuje
My point 2 :thumbUP:
SetoKaiba
04-13-2007, 21:46
DiabIo;530294'] (da ne sirim pricu sta treba da se uradi za vecni zivor.. ak ovas bas interesuje pitajte)ako se secas mojih zivotnih ciljeva tu je i vecni zivot tako da me svakako zanima. DiabIo;530294']drugim dolaskom hrista na zemlju (o5 necu da duzim pricu ali ako vas interesuje kada ce to biti pitajte).zaista me zanima kada ti predvidjas da ce doci. Onda kad nebude dosao na pomeniti datum da se smejem. DiabIo;530294'] Dok je pakao = smrt tj nepostojanje vecnog zivota. NIkakovo krckanje u vatri, bicovanje od strane djavola i slicno. bedak.DiabIo;530294']
Djavo kao satana tj. coveksa kozijim rogovima i kopitima je nastao u katolicansvu i oni su ti koji propovedaju da ja pakao mesto gde ce se krckati gresnici itd.
zaboravio si Sadama Huseina.
-eXtasY-
04-13-2007, 22:26
hmm ok, prvo da kazem da nisam neki vernik al posto uvek volim da saznam o necemu u sta nisam upucen isao sam na veronauku.
Drugi dolazak na zemlju
Imena sam stvarno zaboravio al nekoliko dana nakon sto je hrsit vaskrsnuo pojavio se pred svojim apostolima. Rekao im je celu onu pricu o tome kako ce vaskrsnuti sve dobre ljude kada drugi put dodje na zemlju itd itd... zatim su ga oni upitali , "a kada ce to biti?" Citiram odgovor je bio " to niko ne zna do moj otac sam" .Mada po nekim tumacenjima biblije se govori da ce to biti nakon apokalipse tj dogadjaja koji se opisuju u otkrovenju jovanovom.
Hm ko ima zivot vecni
Pa onaj ko se ponasa u skladu sa verom i postuje bozije zapovesti.. takodje u bibliji i pise "Zivot vecni ce imati samo onaj ko jede telo moje i pije krv moju" To su hristove reci al se bash ne secam kada ih je izgovorio.. znam da je bila neka vecera, Samim tim se ukazuje na to koliko je post vazan u pravoslavlju.
Francesko[JSO]
04-13-2007, 22:30
DiabIo;530689']hmm ok, prvo da kazem da nisam neki vernik al posto uvek volim da saznam o necemu u sta nisam upucen isao sam na veronauku.
Drugi dolazak na zemlju
Imena sam stvarno zaboravio al nekoliko dana nakon sto je hrsit vaskrsnuo pojavio se pred svojim apostolima. Rekao im je celu onu pricu o tome kako ce vaskrsnuti sve dobre ljude kada drugi put dodje na zemlju itd itd... zatim su ga oni upitali , "a kada ce to biti?" Citiram odgovor je bio " to niko ne zna do moj otac sam" .Mada po nekim tumacenjima biblije se govori da ce to biti nakon apokalipse tj dogadjaja koji se opisuju u otkrovenju jovanovom.
Hm ko ima zivot vecni
Pa onaj ko se ponasa u skladu sa verom i postuje bozije zapovesti.. takodje u bibliji i pise "Zivot vecni ce imati samo onaj ko jede telo moje i pije krv moju" To su hristove reci al se bash ne secam kada ih je izgovorio.. znam da je bila neka vecera, Samim tim se ukazuje na to koliko je post vazan u pravoslavlju.
Pa na tajnoj veceri noobe :laugh:
"gehenna a day when we all die by a prophecied armageddon and our ancient fathers rise from the "valley of Hinnom" and the souls of the wicked find its punishment in eternal purification"
SetoKaiba
04-13-2007, 23:56
DiabIo;530689'] "Zivot vecni ce imati samo onaj ko jede telo moje i pije krv moju" znaci Pudge.
DiabIo;530689']hmm ok, prvo da kazem da nisam neki vernik al posto uvek volim da saznam o necemu u sta nisam upucen isao sam na veronauku.
Drugi dolazak na zemlju
Hm ko ima zivot vecni
a ta recenica je shvacena ovako: ko jede telo moje=hleb[ne meso kako neki misle] , ko pije krv moju=vino
-eXtasY-
04-14-2007, 14:05
pa da odnosi se na pricest to jest kolacic koji dobijas i vino sto popijes... to su simboli tela i krvi
Berg-u nabe nadam se da si sad razumem nakon sto je Diablo detaljno objasnio ... FFS seto zar u svakom treadu mora nesto o pudgu ? :)
ala ne volim ovakve threadove ... nem pojma
"bojim se " xD
PS: radim na tome da iskoristim svoj spam-skill i da malo ozivim ovaj forum ;)
pope e od kad je no name obrisao one threadove pao si za nekih 200 postova ako se ne varam jel da?
_Spartan_
04-14-2007, 22:51
Lal.. Kakve duge posts ...
Ne mogu nista da procitam :p
чак сте умртвили и овај треад ... свака част ... нико не прича о паранормалним стварима
-eXtasY-
04-15-2007, 22:15
чак сте умртвили и овај треад ... свака част ... нико не прича о паранормалним стварима
blah u horoskop iz v.novosti mi sve promasio za ovu nedelju pa sam se razocarao :(
zovi tarot neka ti lik pogadja neverovatno je kako laze
pita ga lik kad cu prestati da budem podstanar a on odgovara: kad kupis stan
i onda posle pita jel sve pogadjam vidite da sve pogadjam i pokazuje neke diplome crko sam od smeha
Ja bih sve te sa horoskopa i tarota u zatvor.Taman se ponadam da ce mi se desiti nesto extra ono kita.Ne verujem ni u rec tih idiota.
Ja bih sve te sa horoskopa i tarota u zatvor.Taman se ponadam da ce mi se desiti nesto extra ono kita.Ne verujem ni u rec tih idiota.
gledaj dugu ovog milana ;)
covek skonto da nema leba od tarota ,pa poceo da loopa ne vidjene glooposti na Tv-u (za vreme svoje emisije) u nadi da ce dobiti otkaz... ali naprotiv to ljude zainteresovalo da gledaju budalu kako lupa glooposti i sad ga svi gledaju LOL
o tom liku sam i ja pricao
najjaci je kad pokazuje diplome i kaze "ako ima neko da misli da je bolji neka odmah dodje pa da vidimo ko ce vise da pogodi ali nek ne dolazi ako nije priznat napismeno"
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.