PDA

View Full Version : 4. izvestaj

OMGBergrush
02-01-2007, 05:32
Populacija i inteligencija u Serbolandui.

Javljam se kao i uvek sa kraja meseca da objavim svoj izvestaj. Verujem da ce kao i ostali moji izvestaji on naci svoje mesto u prasnjavim arhivama, ali pored toga moja je duznost da vrhovnoj komandi objavim svoja zapazanja koja sam nacinio za vreme svog naizgled beskrajno dugog boravka u ovoj ogavno nerazvijenoj zemlji.

Jos uvek stojim pod pseudonimom omgbergrush i naivni serbosi veruju da sam jedan od njih. Sve sto treba da uradim je da degradiram svoje plemicko vaspitanje na njihov seljacki primitivni nivo i pored toga da vicem na sav glas kako je serboland najjaca zemlja i nema nikakve sumnje u moje namere.

Serbosi su kao sto se i ocekuje od slavena varvari u cijem drustvu ne samo da se glupost i nesposobnost tolerise nego je cak i pozeljno. Nije ni cudo sto u ovom za svakog plemica nepodnosljivom drustvu cveta korupcija i kriminal. Posvemu sudeci utacaja smo ostavili ovde sa nasom okupacijom jer se nase vrednosti medju mladim narastajima tretiraju kao pozitivne iako one deluju posve lucidno kada ih manifestuje ova neobrazovana bagra. Za primer cu samo reci da je medju mladim serbosima vrlo velik respekt za one koji voze nasa kola a serboskinje se farbaju masovno u plavo nebi li se makar malo iluzorno nacinile da izgledaju kao sto to izgledaju nase arijevske devojke. Naravno ovo je sve samo u malom delu populacije jer golema vecina je i dalje neobrazovana i nevaspitana i generalno posve inferiorna u odnosu na nas kao sto to i dolikuje ovim varvarima.

Kako je ova seljacka bagra uspela da 2x pobedi rajh je zaista misterizno za mene mada je zasigurno da je bio u pitanju splet cudnih okolnosti jer ni pod kojim uslovima tako nesto nebi trebalo da je moguce.

Kada se ovaj izvestaj uporedi sa mojim prethodnim izvestajima o industriji vojsci i unutrasnjoj bezbednosti serbolanda sasvim je logicno doci do zakljucka da je sad samo pitanje vremena. posleratni administracioni biro sad ima sve podatke koji su mu potrebni i situacija kao takva ne zahteva moje dalje prisustvo u ovoj prokletoj zabiti.

Cekam samo vase odobrenje i uzimam prvi voz za Beograd odakle cu se avionom vratiti u moju voljenu Rheinland.

Vas sa postovanjem

Oberstabsfeldwebel Baron Konstantin von Neumann, Februar 1 2007.

Francesko
02-01-2007, 15:48
Ta te pita co'ek sta se proseravas ni ti ne bi znao da odgovoris......
:confused: :confused:

OMGBergrush
02-01-2007, 15:56
Da te pita co'ek sta se proseravas ni ti ne bi znao da odgovoris......
:confused: :confused:

u pravu si skroz. jbg javilo mi se. oce to kao posledica mass shtrebanja

Liu_Kang
02-01-2007, 16:05
Pravo kaze covek...
Al to me uopste neinteresuje :D

REplayER
02-05-2007, 21:38
BERG ma loooool :rolf: :laugh: :rolf:
Samo me zanima ko ti rusi sneska? :)

Pop90
02-05-2007, 23:35
berg loooooooooool

_Spartan_
02-06-2007, 11:31
neki glup thread. n/c

Gelu
02-12-2007, 20:03
berg ti si drolja svaka kucka od tebe je bolja ...