View Full Version : humor, dowcipy, smieszne opowiesci itp.
Z racji tego ze Gelu, demon i powell lubia sobie pogawedzic o jakis palcach w dupie mrowkach itp. storzylem Nowy Thread zebyscie mogli (wy ludzie) posluchac ich smiesznych opowiesci, historyjek, dowcipow. Gelu Demon i Powell daje wam pole do popisu. :clap: :clap:
Morinehtar
01-23-2007, 17:43
ja tu wiedze ze demon bedzie naprzeciw niemu stana do boju powell i gelu w teamie :] bedzie sie dzialo a my z pointem bedzie ich uzupelniac albo opisywac tlo zdarzen tych wypadku ogolnie mowia bedziemy naratorami :D
demon[PL]
01-23-2007, 17:52
macie lepy jak naplety oo to jedna z moich histori!!!!!!!!11
Morinehtar
01-23-2007, 17:53
no pieknie a dzialo sie to za gorami z lasami...no nie wazne w miejscowosci kicznia..... :d
Gelu_[PL]
01-23-2007, 17:53
hihihihiihihi moim zdaniem wygladaja jak MOKRY TAMPON NA PATYKU!!!!!!!!!!!:P rufl
Morinehtar
01-23-2007, 17:54
Roft !!!!! :d:d
Gelu_[PL]
01-23-2007, 18:00
to na jaja :)
gienek opowiedz o swoim dziecinstwie, jak byles molestowany, gwalcony ipt. wszyscy chcemy tego doswiadczyc ;)
Morinehtar
01-23-2007, 18:16
jesetesmy z toba !!:D
Gelu_[PL]
01-23-2007, 18:25
hiihihhi ja wiem cos o tym:P :banana:
Gelu_[PL]
01-23-2007, 18:26
to bingo teraz chodzic nie morze .. wiecie dlaczego??/ hiihhi :banana:
ja nie mialem az tak ciekawego dziecinstwa jak gienek, chociaz bylem przy pewnym doswiadczeniu. qmpel znalazl zabe.... wiecie co jej zrobil ? wsadzil jej rurke do dupy i zaczal ja pompowac jak pilke do nogi. zaba byla twarda, ale w koncu sie poddala i wydobyl sie z niej jebany smrood, ktory najpierw dostal sie do ust qmpla^^
demon[PL]
01-23-2007, 19:23
cieszcie sie macie ta flaszke lole przegralem z
powell_pl
01-23-2007, 19:38
;490529']cieszcie sie macie ta flaszke lole przegralem zakład
a nie mowilem lajzo jedna demon jedno koło LOL :noob: :pet:
powell_pl
01-23-2007, 19:40
historia jak chuj robimy impreze demon przyjezdza jako ostatni na rowerze i mowi ze go tir potrącil NIE MOGE Z CHUJEM LOLO pozrdo4 all :D
powell_pl
01-23-2007, 19:58
opowiem wam historje jak demon ryja upiękrzył :d (a raczej graficznie przedstawie bo to TRZEBA zobaczyc :D :D ) i oto mamy efekt koncowy a mianowicie avatar demona =)) =)) =)) :rolf: :rolf: i oczywiscie banan (4u glut :D :banana2: :banana2:
powell_pl
01-23-2007, 20:29
demon: cicho bo tam stary jest i sie obrazi bo my mamy genetycznie =)) =)) :rolf: :rolf: i standardowo zero pytan :D
powell_pl
01-23-2007, 22:43
a tak wogule to :respect: dla p0inta cos czuje ze to wlasnie ta stronka bedzie cieszyc sie najwiekrza popularnoscia :D
Morinehtar
01-24-2007, 00:13
powell ty jestes prz KOT stary :D rzadzisz na tym topicu i mam nadzieje ze bedzie tak do konca :cool: poin tfajna histori z ta zaba :P gienke mutant genetyczny haha tez przy tym bylem :D i franek (ojciec demona) jaki ojciec taki syn genetycznie :D
demon[PL]
01-24-2007, 10:24
jakie kurwa ryje !!!!!!!!!!!!!!!!tylko kijami bic a pozaym to ja wygralem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powell w paincie to rysowałeś ? btw. nice ;) ale ja musze i tak jeszcze opowiedziec bo nie dawno temu Tolek władca fizxyki (mój wójek który uczy fizyki w gimnazjum, wszystkich nas uczył) miał imieniny, noi że Demon jest moim i Tolka sąsiadem to był na tej uroczystości tzn. Franek (stary demona). po upływie 3 godzin na tych imieninach wychodzą na dwór i śpiewają, słychać donośny głos Franka <hahaha> a Tolek faja jak drzwi nie wiedział co sie dzieje. Pamiętam że jak skończyli to Franek sie wracał (też najebany) i wjebał się do fosy rofl. Tolek jak to zobaczył poszedł mu pomóc, ale z taką fają daleko nie zaszedł i wypierdolił sie na żywopłocie i zasnął. Ja to wszystko obserwowałem u siebie nachacie na balkonie. Na drugi dzień Tolek przyszedł do mnie na chate (tak z rana) noi pytał się mnie czy mam jakiś kompot....
THE END
Gelu_[PL]
01-24-2007, 12:48
ooooo ahiahihioaguio;sdhfvjifnavoew mkurwwa tolek !!!!!!!!!!!!!!:banana: ooo kurwa awladek z tym rysunkiem to niemoge lolu umieram ::P:P:P:PP::PP::))))))) boze co tu sie dzieje :banana:
Morinehtar
01-24-2007, 13:10
adas ja bylem przy tym jak to dzilo wiekopomne sie tworzylo wladek byl jego ojcem :D powell teraz bedzie nadwronym rysownikiem naszego kalnu :d juz dostal zlecenie narysowac drzewko turnieju solo :)
demon[PL]
01-24-2007, 13:21
kurwa banach zajebiscie to opowiedzilaes
starzy sa przechuje fraanek rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hahaha dokładnie !~ ale i tak nie zapomnie jak raz twój stary pił z moim noi juz sie tak najebali ze mój stary zaczął pierdolić po niemiecku. pamiętam ze siedzieli u mnie w kuchni, przyszedł chudy do mnie (fotke jego macie w dziale Fotki) noi on był na motorze(simson), wyszliśmy na dwór, mój stary poszedł za nami, podchodzi do chudego i mu mówi ale masz zajebistą javke, wtedy Franek powiedział "Jasiek zdrowie" (mój stary to Jasiek) noi hlusnął do mojego starego, jak już to wypił, to powiedział do chudego daj się przejechać na tej wsc-e a chudy do niego no nie ma szans jest pan pijany, a Franek do chudego: "sam jestes pijany, chodź jasiek musimy dokończyc 0.5"
oparte na prawdziwych zdarzeniach.
Morinehtar
01-24-2007, 14:08
ale hisoria z krypty :D ja nie zapomne jak moj stary jezdzil na motorynce mikesza :D a pozniej na javce mlodego (szajby) :D
hahahaha ja pamiętam jak sie wypierdolliłem na motorynce mikesza hahahahaha pierwszy raz w zyciu jechałem na motorze i na zakręcie na żwirku dodałem gazu i gleba <lol> potem mikesz z powellem musieli zakładać łańcuch bo spadł ;D
Morinehtar
01-24-2007, 15:43
haha teraz moja opowiesc o tolku bananie :D pamietacie moze mecz finalowy Ligi Mistrzów liverpool-Milan?? napewno wtey to w stambule dudzio obronil kilka karnych danicem podobnym do tego :banana2: :Dale nie o tym chce mowic. moj stary z tolkiem znaja seie z roboty (pracuja w szkole) i pomysleli sobie pojdziemy do baru obejrzec mecz jak pomysleli tak zrobili. i z bracmi ogladalismy go w domu. w przerwie meczu gdy bylo 3:0 dla milanu wchodza do domu tolek i moj ojciec najebani lekko :D i mowia ze nie zostali bo juz jest po meczu. ale jeszcze mimowolnie :D:D tolek usiadl na sofie , moze zeby odpoczac nabrac sil na dalsza podroz a moze cos czul po kosciach. ojciec jeszcze w rozpaczy wyjał wisnówke szczelili po 2 bomby i zaczela sie druga polowa. tolek nie mogl wyjsc z zachwytu jak strzelili 1 gramke livepollczycy didzie. ale milo 20 minut i znow emocje sie ostudzily i tolek rzekl: Jest juz po ptakach koniec meczu. ide do domu. jest juz na zewnatrz jak moj brat wola go: panie antku!!!! 2 drugi gol !!!! chodz pan zobacz. a tloekw trymigach skoczyl po schodach jak sarna i nie mogl uwierzyc wlasnym ocza. serducho mu pulsowalo jak przed zawalem. ale wytrzymal:D kiedy mecz zblizal sie ku koncowiznowu zaczal sie zbierac i doszel juz z 150 metrow do mojego domu jak padla 3 gramka i znowu fruuu stary pobiego po wladce fizyki ten kaczym ruchem ledwo wykrecil zakret i wadl do domu na pelnej kurwie :D i juz mial dosc wypil lampe na uspokojenie i wrocil do domu mowiac przed tym ze wiecej juz nie chce obladac bo ma dosc juz tego meczu ze nie chce zawlau dostac i poszedl do siebie. ale jak wrocil to jeszcze zadzwonil do nas i opowidal o wrazeniach z karnych . ufff ale sie rozpisalem :D:banana2:
powell_pl
01-24-2007, 16:29
tez nie mam pytan jest ze mnie animator moze komiksy zaczne rysowac?? :D a tak na powaznie to MIĘSORZERNE ŚLIMAKI I DWUMETROWE BOBRY :D:D lolo:banana2: =))
ROFL ToleK jest prze chuj ostatnio się zakładał z moim starym o flache że mój stary za chuja nie przebiegnie kilosa do 6 minut. rofl wkoncu się poZaKŁAdali kupili flache, ale zamiast jakiegos biegu zaczęli pić i chuja było z zawodów.
Wszyscy Fizycy to Alkoholicy ; )
Morinehtar
01-24-2007, 16:53
hehe tolek wymiata :D kiloetr w 6 minut omfg!! chcialbym to zobaczyc :D ale bylby maraton :banana2:
powell_pl
01-24-2007, 17:22
6 minut mowicie?? no nie wiem chyba ze vojagerem na szustce :D
demon[PL]
01-24-2007, 22:19
lol
Władek demon gelu myśleć i opowiadać coś smiesznego, bo wiem pamiętam że wasze dzieciństwo było hahahahah niezwykle śmisne, szczególnie demona
Gelu_[PL]
01-29-2007, 15:31
NAJLEPSZY TEKST NA FORUM"JEDZ BUDYŃ" :banana:
ja musze opowiedziec o szjabie jak gral na jakiegos kolesia 1v1 noi ten jebnął diska jak przegrywał, szaJba sie wkurwił i napisał do lag checkera żeby go zbanował, potem napisał że ma kolege admina... :D:D
Morinehtar
01-31-2007, 01:48
ale jeszcze byle jeden jazz :D szajba gral na kolesia chyba 23 lvl i mial big lagg to wrecilem go zeby powiedzial ze zna bos basiora :) i napisall mu to hehe a koles tak ryl ze nie mogl wogole grac :D
dobrze ze tego szajba nie czyta niewiadomo co by mu do glowy strzelilo jak by to przeczytal :p
Morinehtar
01-31-2007, 18:27
szajba to luzzak za take szychy na xpamie ze szok:D a teraz na serio zna PETERA 46 lvl i nawet z nim gral ale dostal 3 razy :)
Patryk-PL
01-31-2007, 18:46
Ja dość blisko znam Petera, byłem z nim w klanie i w sumie przez takiego gościa (którego poparłem :/ ) rozpadł się klan Warriors of Apocalypse.
Peter jest luzakiem, dobtrym kumplem, zarabistym graczem NE posiadającym bardzo dobre micro macro skilla i wogole :D Aha ma najlepszego hosta na jakim kiedykolwiek grałem...
Pamietam jak doszedłęm do W0A i byłem bardzo chamski dla wszystkich, często ich beształem (zachowywałem się jak dziecię neo). Peter nauczył mnie czegoś ważnego :D z chamem po chamsku i wogole nie wiem czemu umiał tak mi dopiec, taką ironie lub docinka walnąc, że zamknąłem się na długo.
W sumie szkoda, że nie ma tematu o w0a bo byście zobaczyli jak to było naprawde.
BTW czy on ma na orgu nicka Peter?
Morinehtar
01-31-2007, 23:41
patryk ty to mnie rozwalasz z mickiem tylku kolesi znacie ze szko :D respect dla was..:):cool:
Patryk-PL
02-01-2007, 11:37
eee tam. Czasami się poznaje jakiś dobrych ziomków :D
Morinehtar
02-01-2007, 12:00
ajj :D tez bym tak chcial ... ale jeszcze przyjdzie czas ze beda przychodzic do naszego klanu rozmawiac z najlepszymi :P
A ja nawet rozmawialem z 4k.Grubby:P ale sie nie chwale ^^
Morinehtar
02-01-2007, 14:09
omg naprawde?? opowiedz cos o tym meetingu :D
Zmija_PL
02-01-2007, 15:28
A ja nawet rozmawialem z 4k.Grubby:P ale sie nie chwale ^^
WOW mogę cie dotknąć:rolf:
Morinehtar
02-01-2007, 18:28
jak dla mnie to wypas z grubby pogadaj :D szacuno do kolesia i do insomni i toda (sky tez jest niezly ale nie tak dobry jak oni) :cool: i oczywiscie GoStop respect
Zmija_PL
02-01-2007, 19:34
Zapomniałeś o szacunku dla Angry Korea Mana (jak zaczynałem grać to był moim idolem chciałem grać tak jak on ale mam na to za słabe nerwy):comp:
Morinehtar
02-05-2007, 18:32
a no tak angry... pamietam jego repy ale mysle ze tod i insomnia sa lepsi :D ale nie ma kolesia bardziej zwarjowanego niz mYm.moon to jest prze kozak :) szaleniec roku w wara :P
panowie.... odbiegacie od tematu.... teraz każde nie na temat gadki szmatki będą usuwane, chcecie zrobić własny temat? proszę bardzo ale nie piszcie jakiś głupot tam gdzie nie trzeba.
Morinehtar
02-06-2007, 23:27
aha poin tbez emocji moze troszek ucieklismy ale o gwiazdach wara zawsze i wszdzie mozna pogadac :D
powell_pl
03-01-2007, 22:31
tak skromnie gienek to gienek tamto... ;] kto ma wiedziec ten wie nie chce mi sie tlumaczyc bo jeszcze bym epopeje napisal... :D i teraz bedzie jazda gelu wraca mięso mięso mięso :D :laugh:
Morinehtar
03-01-2007, 23:18
oOo kielbaski :D
ale lipa nie udalo sie ale sie staralismy :D
uwiez gelu :) chcielismy dobrze... ale i tak bedziemy szponcic nieludzki :P
powell_pl
03-25-2007, 03:38
> Syn pyta ojca: > - Tato, co to jest POLITYKA? > Ojciec odpowiada: > - Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja > mama rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby > wszystko było na swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasz > pokojówka jest KLASĄ ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie > lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze > w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!! Zrozumiałeś synku??? > Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze > przespać. W nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w > pieluchy i drze się wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma > zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała > tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, > gdzie akurat zabawiał się z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez > okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie zauważyli, że chłopiec jest w > pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. > Rano ojciec pyta go: > - Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA?? > - TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, > ZWIĄZKI ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest > całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gównie!!! TO JEST POLITYKA!!!
Morinehtar
03-25-2007, 11:16
hehe dobre powell :D ale zapomniales o jednym : gienek jedno koło :D :D:D
powell_pl
03-25-2007, 16:09
ech ta polityka... ;]
Gelu_[PL]
03-27-2007, 17:31
gienek zyje jeszcze czy nie????:0 ;o
Morinehtar
03-27-2007, 19:44
gienek to sie nadaje :D dzisiaj dymal dzewo za kare ze w wara nie gra :) tak samo szajba tylko on lawke na targowicy :D ale byl jazz czekam tylko jak demon filmik tu zamiesci hihihiihh :>
Jazda byla godna ale najlepiej to dyma powell slupka wygladal dokladnie jak :banana: :clap: A ja to bedzie zagadka jak bedzie film :p a Gienek to dyma drzewo jak widzialem z przyjemnoscia i chyba mial w gaciach kisielek :p Po tym jak to napisalem to napewno go umiesci ale wali mnie to !! hihiihihihhiih jazda byla nie z tej ziemi Play for fun only No To HooP
powell_pl
03-28-2007, 13:09
nawet slupek sie podniecił... ;]
powell_pl
04-08-2007, 18:35
dzieci neostrady ;] nie mam kurwa pytan koniec mnie rozjebal :D totalny no comment
http://kononowicz.org/2007/03/08/kononowicz-reklamuje-neostrade/
Gelu_[PL]
04-10-2007, 19:29
Omg
Truly.Madly.
04-11-2007, 02:01
Koniec filmiku rox co typ wogole zajebalbym takiego jak by mi bylo z takim mieszkac :D:D
Morinehtar
04-11-2007, 10:28
a mi sie nie podobalo :/ wygladalo jak by ten koles robil to specjalnie :( pozneij nawet mu slow braklo i tylko kwiczal :) nic wiecej :D
Truly.Madly.
04-11-2007, 15:47
Niewiadomo rozni ludzie zyja na tym swiecie ale fakt jest taki ze nie brakuje dzieci uzaleznionych od gier o czym swiadczy chocby WoW gdzie ludzie umieraja przed kompem bo nie jedza nie pija :D to byc moze byl tez taki maniak i naprzyklad zbanowali mu postac albo ip :D:D
Morinehtar
04-11-2007, 20:02
heheh mozliwe. nie zaprzeczam bo sam slyszalem o takiej dziewczynie z korei ( jka dobrze pamietam albo chin) ktora umarla grajac na w0wie z przemeczenia i braku spozywaniu substacji plynnych i stalych.
czarodziey
04-11-2007, 21:19
To ja wam chlopaki dobra historie przytocze
przychodzi jerry na clan HooP i flary blysnely xD
Gang_Starr
04-12-2007, 13:33
jerry jest niesamowity, a rozkminka z flara juz przeszla do historii;p
Morinehtar
04-12-2007, 23:59
ale to jest prze dziwne :) koles wydawalo bys sie wie o co chodzi apm ok 120 a ty wyskakuje z takim tekstem :D chyba musze usumac z opisu adres naszego forum bo jak ty przyjdzie to oposci nasz klan xD
powell_pl
04-22-2007, 14:05
historia: siedzimy z wodzem w barze i wódz bajeruje barmanke :P : "... a ja chodzilem na UJOT..."
no kurwa ja wymiekam:noob: =)) =))
Morinehtar
04-22-2007, 17:44
wladek :D ty nie pierdol bo sam bys sie za nia wziol xD widzialem jak ci slina ciekla :thumbUP:
Gelu_[PL]
04-23-2007, 14:12
jaka barmanka??:P
Gelu_[PL]
04-23-2007, 14:14
historia: siedzimy z wodzem w barze i wódz bajeruje barmanke :P : "... a ja chodzilem na UJOT..."
no kurwa ja wymiekam
UJOT=hahahhahahhah co to jest ???? moze na UJ OMG wladek :))))))
Morinehtar
04-23-2007, 14:50
co ja poradze ze wladek nie umie pisac :) a powell byl bardziej zajety cornym xDgelu my tam musimy sie przejsc :D
Tukan.PL
04-23-2007, 18:33
Dlaczego blondynka klęka przed wejściem do hipermarketu?
Bo na drzwiach jest napisane "ciągnij" iihihihihihihih^^
Morinehtar
04-23-2007, 19:10
tukan wkoncu sie pojawiles :D tak sie stesknilem za toba(reszta tez). wracaj na w3:) turniej solo bez ciebie to nie to samo :P
powell_pl
04-24-2007, 14:50
;536149']
UJOT=hahahhahahhah co to jest ???? moze na UJ OMG wladek :))))))
ej no kurwa nie moja wina ze tak mowil ale za to jak to podkreslil... ;] w koncu jakbym napisaj uj to bym nie oddal pelnego obrazu sytuacji... :P
Morinehtar
04-24-2007, 20:56
hehe tylko ze tak nei bylo powell:) byles zbyt nagrzany zeby to dobrze zapanietac a co dopiero odtworzyc po dniu :P
Gelu_[PL]
04-25-2007, 11:02
hhaah imprezuja bezemnie ;] ale powiem tak pradnik bialy rulez:))))
Jak ktos jeszcze tego nie widział to niech se looknie:D http://youtube.com/watch?v=J5yV8R39sRM
Widzialem to juz a ten najwiekszy to do giertycha podobny :p {piekni sa a a muza przednia}
chcecie sie pośmiać to patrzcie na mój avatar.
czarodziey
04-30-2007, 12:16
u mnie w klasie mam beke jak polowa tych ludzi gra w wara i na lekcji ktos rzuca ' nie spie, juz nie spie' 'praca praca?' 'wiecej pracy?' wymiekam
LOL musisz mieć zajebistą klase jak tam połowa ludu wa wara gra :thumbUP: :banana: w mojej grają przeważa starcraft :mello: niestety
powell_pl
05-01-2007, 03:10
no lol w mojej WSZYSCY grali w chuja ;] (grali bo juz do szkolki nie chodze...) :D
Morinehtar
05-01-2007, 23:12
POWELL MATURA :D to jest to ~~ xaxaxa xD
Gelu_[PL]
05-04-2007, 13:23
heh MATUUUUUUURAAAAAAAAAAAAA JOZ JEST BLISKO trzeba bedzie rusha jebnac ..albo masss ghnuli i jakos bedzie:D
http://www.jaja.yoyo.pl/?page=filmiki&ogladaj=576
no coment
Hehe fajny filmik babcia rulleZ !! xD :thumbUP: :cool:
HooP_MoRi
05-15-2007, 18:50
babcia ostro bansuje na dzielnicy :D nie ma cio ;p
kilka fotek z ogolnego forum... ;]
Uuuuaaaa koleś bierze ostry koks:gun: :rolf: ciekawe jak on sie w drzwiach mieści.....:ohmy: albo do samochodu wsiada OMGG !!! :D
http://img409.imageshack.us/img409/9366/hordebu0.jpg
Moje dzieło :P
HooP_MoRi
05-16-2007, 17:26
lol :) Żulik wkoncu sie pokazales :D co tam sluchac ?? widze ze grafficiarzem zostales ;p
Naszla mnie przemożna chęć na zrobienie obrazka - więc jest :D
Truly.Madly.
05-17-2007, 14:17
To lukajcie na moj obrazek :D kto jest fanem muminkow jak Ja to wie o co chodzi ^^
ANTY BUKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahhhahahahahahahhahahahahahahahahahahhaha hahaha no nie mogeee!!!!!!!!! zaraz umre !!!!!!!!!!!! no kURWA MAC !!!!!!! o kurwa...... jak ja to pokaże bukinsynowi to on UMRZE że już rozdają plakietki ANTY BUKI (jego mamie) xDDDDD zajebiste!!!
Truly.Madly.
05-25-2007, 03:59
Czy ktos mi kurwa powie co jest 5 ? wchodze sobie dzisiaj na w3 dawno mnie nie bylo troche chce sobie rase wybrac do rt a tu .... wtf? takie rzeczy to tylko ja mam chyba raz mialem tez ikone drzewa tego co kotg sumonuje
Gelu_[PL]
05-25-2007, 09:33
O kurwa SHEEP:) niemoge co za akcja
HooP_MoRi
05-31-2007, 11:01
heheheh teletubisie to geje i zboczency:) sami zobaczcie :D
http://www.youtube.com/watch?v=U7XC-c70VyI
Gang_Starr
05-31-2007, 11:52
a to dopiero poczatek,co bedzie jak wezma sie za smerfy albo muminki:P
demon[PL]
06-03-2007, 14:05
mam dosc
jak to uwidzialem
HooP_MoRi
06-04-2007, 21:06
tez tak sobi epowiedzialem jak to zobaczylem :D ale jazz :P
Truly.Madly.
06-13-2007, 16:58
http://www.youtube.com/watch?v=H6_DyHpwd6E kurwa odpadlem po tym macie przyklad jak zniszczyc sobie zycie w 4:22 sekundy caly internet z niego ma zlewe nie wspomne o zyciu prywatnym az dodalem go sobie do gg pocisne go jeszcze :D fajny opis ma wogole
http://youtube.com/watch?v=ugDdFjlvfW4 - Piosenka wakacji 2007!
Gelu_[PL]
06-30-2007, 23:36
zalosne kurwa co za koles...............odpadlem truly ja odpadlem nawet sie nie smialem poprostu mi zal dupe sciska boze
a ty wiesz ile ma znajomych na fotce :D tez ten fil mogladalem jakies 4 dni temu hihi http://www.fotka.pl/profil/ekiertomierz/ :noob:
Gelu_[PL]
07-23-2007, 22:02
cos smiesznego :) szajbaa tak to sie pisalo???;] niegra joz w w3 i nie bedzie zabijal ghnulami ihihihi nobbbbb
Gelu naucz sie pisac juz pisze sie przez u otwarte .
Gelu_[PL]
07-24-2007, 20:42
iihih nie denerwoj sie ihihihihihihih szajjbaaaa opanuj baki :)
Gelu dla ciebie zrobie wyjatek i zjade cie ghnulami napie !!!!!
Mark685_PL
07-25-2007, 17:12
Ja bym wolal zjechac go wynajeta armia (z mojej :P new tawerny ;]) owieczek ktore nie atakuja :P bueheheh :P bez urazy gelu :P
tak dla rozluźnienia napietej sytuacji w klanie związanej z wiadomo czym daje tu filmik ktory ownuje wszystko buehehehehehehehe:) ( jest chyba troche stary ale przypuszczam ze wiekszosc z was nie oglądała go wczesniej
http://www.maxior.pl/?p=index&id=70151&0
Mark685_PL
09-06-2007, 16:44
buehehe dobre :D przynajmniej ja tego nie wizialem wczesniej :P
firez-tm
09-06-2007, 18:40
haha dobre niewidzialem tego eye of the tiger
czarodziey
09-06-2007, 22:56
hahaha staszek ===> dobry duch klanu:D to ja wam wrzucam co czasami przezywam (i wielu z nas xD) przed kompem jak przegrywam w wara:
http://youtube.com/watch?v=0Qd_FZjfZBA
wyobrazcie sobie gela albo morina w tej roli rofl:D
Patryk-PL
09-07-2007, 12:36
tomqu masz swoje filmy ze soba w roli glownej i mi o tym nie mowisz??!!!
(XDDDDD - joke jak coś -,-)
tak btw widziałem to samo z cs'em (tzn zamiast wowa cs ;>)
Hoop_DuDe
09-07-2007, 12:44
Lawl,nie no z tym wowem to sa piekne akcje:)
looknijcie sobie :laugh: filmik wymiata
http://www.maxior.pl/?p=index&id=68780&0
czarodziey
09-07-2007, 14:39
buahahaha ale matrix xD nie no stachu zniszczyles mnie tym ;D looknij sobie 'shaolin soccer' albo 'captain tsubasa' podobnie pojebane akcje:D
to ja zarzuce 2 filmikami z ivona ktore moj ziomek zrobil:D looknijcie sobie
http://www.youtube.com/watch?v=B88eWkaAPvo
http://www.youtube.com/watch?v=beJ2dLObYRs
polecam jak ktos jest pojebany to mu sie spodoba xD
widziałem urywki "shaolin soccer" fajny film kiedys se sciagbe i obejrze całosc :D
koles na tym filmiku mnie rozwalił buahahahaha http://youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU
czarodziey
10-15-2007, 13:10
macie moje 2 piosenki jedna z ziomkiem nagralem jedna sam na chujowym mikrofonie co trzeszczy wiec nie jęczec:D hahaaha nie zlejcie sie tylko ze smiechu:D OPS to skrot od Okęcie Po Skręcie ^^
Hoop_DuDe
10-16-2007, 14:30
hehe,fajne moon,czekam na nastepne nagrania,jak cos moge byc twoim menedzerem(czytaj;bede Cie okradal;p)
HooP_MoRi
10-22-2007, 14:13
al etu jest tylko jedna piosenka :) i wlasni enie wiem czy to ty spiewales czy ten ziomek :D a moze ty spiewales jako drugi glos :) juz nie wiem... ;p
czarodziey
11-08-2007, 16:35
mori wiem ze jedna bo nie moglem cos drugiej wrzucic bo odrzucalo :< a tak poza tym to ja tam nawijam bo spiewaniem tego eni nazwe:P drugi glos xD to tez ja hehehe czlowiek orkiestra. ale ja nie o tym chcialem , macie linka
http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ
hahahaha czyli dlaczego warto uzywac gumek:D
Tukan.PL
11-11-2007, 23:30
widzę że temat sie sypie :D
Patryk-PL
11-12-2007, 15:36
TUKAN NOOBIE GDZIE SIE PODZIEWALES ;D;D;D;D;D;D????????!!!!
XDDDD
WPADAJ CZęSCIEJ bo mi brakuje tych stratów mass hero z 2 oltarzy itp ;<
Tukan.PL
11-12-2007, 18:06
Niewiem czy będe grał, ale na czat pogadać napewno wpadne jak znajde ROC'a
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi brakowało tych podnoszączych na duchu rozmów o masturbacji z Moonem xD
Gracie jeszcze na xpamie? Bo właśnie ściągam sobie torenta, tylko jakis cienki jest =\
czarodziey
11-13-2007, 03:51
Tukan:D miszczu pro taktyk mass hero UD toher rasz etc.
co sie z Toba dzialo sie?
hahaha zastepowales gadki ze mna samym treningiem masturbacji? hehe hf
mordo :D wracaj do nas
klan sie przeniosl na Northrend w ogole teraz jestesmy go pro :D a ja morphowalem w koze;] (dluga historia) hehe pozdro
Tukan.PL
11-13-2007, 08:25
Patryk ty sie nie smiej bo do tej pory nie wygrałes zemną solo xD A właśnie kto przeszedl na orga a kto został bo sie okaże ze na xpamie nikogo niema juz :( i opowiadaj co ta koza robi u ciebie na awatarze
44% wara3 sciagniete :P
Hoop_DuDe
11-13-2007, 11:19
Siema Tukan,niestety chyba juz nikt z HooP nie gra na xpamie... Wszyscy przeniesli sie na orga,takze kombinuj orginalnego w3 i gogo na North~~
Patryk-PL
11-13-2007, 15:03
tukan zalu xxDDDD
slyszalem te teksty jak odjebywales jazdy typu: "kto bedzie grAL na xpamie mniej niz 6 godzin dziennie to go z klanu wypierdziele ale dajcie mi szama "XDD czy cos w tym stylu
tukan kombinuj northra ;>
Tukan.PL
11-13-2007, 15:58
buuuuuuuu, a macie jakiś program do zajebywania key-ów ?:D
4fun.tomq
11-13-2007, 16:27
UP#
http://allegro.pl/search.php?string=warcraft&category=45723&country=1
Tukan.PL
11-13-2007, 16:57
za 50zł to ja rodzinę moge wyrzywić przez miesiąc...
ech kurde, mam Regin of chaos, cd-keya orginalnego mam juz :P tylko frozen throna po angielsku lub po polsku mi brakuje =\
jakby ktos znal dobry torent z dodatkiem to walic na gg :P 6459453
Niech ktos mi wyśle cracka... .bo z nim mam narazie najwiekszy problem ;o
Bandzior.
11-13-2007, 23:47
Tukan cd ci huja da bo zeby wlaczyc gre trzeba miec oryginalna plyte^^
Tukan.PL
11-14-2007, 00:30
czyli musze miec obraz orginalnej płyty? aha i jeszcze cd-key orginalny mi wystarczy tylko do dodatku czy do podstawowej wersji też potrzebuje?
Ale niewiem co jest grane bo xpam tez mi niechce chodzic =\
NoobLame
11-14-2007, 12:23
tukan ;d hahahaha kup tego orginala i wbijaj do nas mistrzu :)
Tukan.PL
11-14-2007, 17:01
mam cd-keya do FT teraz czekam az kolega z roboty wróci i da mi do ROC'a :P
Patryk-PL
11-14-2007, 17:17
hahaha jak tukan dojdzie do klanu to obiecuje ze ponownie wejde na ten zjebany bnet :D:D:D
Tukan.PL
11-14-2007, 17:21
Patryk dawaj mi tu swoje gg !! Wykastruje cię ponownie w 1v1
EDIT1:
ech chyba sobie nie pogram w wara=\ Jak wchodzę na BN to wyskakuje mi ze mam nieprawidlową wersje=\ Kurde cd-keye orginalne mam juz, ale niewiem co jest z tą wersją, mam angielska wersje ROC'a i TFT i angielskiego patcha 1.21a (
EDIT2:UDZIELAM BEZPŁATNYCH WYWIADÓW NA KANALE Clan HooP :P
4fun.tomq
11-14-2007, 20:56
Posklejałem Twoje posty ;p używaj edytuj :D.
Patryk :> Tukan jest na bn właśnie :D.
Tukan.PL
11-15-2007, 00:41
Patryk właź na ten zjebany bnet :D:D:D
NoobLame
11-15-2007, 12:19
ee to elegancko tukan ;d pamietasz mnie wogole mistrzu ? ?:)
Tukan.PL
11-15-2007, 12:53
Pewnie:P dawaj mi tutaj swoje repki huma bo potrzebuje odswiezyc swojego skilla :)
Pewnie:P dawaj mi tutaj swoje repki huma bo potrzebuje odswiezyc swojego skilla :)
Widze juz sie zaaklimatyzowales ;)
Pozdrowienia z MU,
Witchins ;)
NoobLame
11-16-2007, 19:52
haha na moich repach lepiej sobie tego skilla nie odswiezaj xD
Tukan.PL
11-17-2007, 04:12
powiedz mi ty jakie unity robisz na gargi+ghouls panda to wiadomo, a unity?
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.