View Full Version : Regulamin :D
Wszytkie powtarzajace sie i bezsensowne topici beda usuwnane :D
Przeklinac mozna tylko w naglych wypadkach np. gdy rozwali nam sie mysz podczas gry :D
ale....duzo ludzi tu zaglada :D
Wszystko sie ruszy odrazu w momencie w ktorym PG bedzie dostepne..little more patience;)
War][][][Master
08-06-2003, 01:00
lucky ty zly namnie jestes? :):)po wpisie w mojim topicku jakos czuje ze nie mile widziany bede u ciebie he
chlopie.....masz tutaj nas...nie zwracaj uwagi na luckiego heh :) zart
jejq ten topic jest stary jak swiat , war3master nie jestem zly a takie pytania sie na pw zadaja :>
War][][][Master
08-06-2003, 23:43
pw a co to ?
O jezu lucky sie pomylił mialo byc PM = Private Message a napisal PW zdarza sie czlowiek nie maszyna bledy robi.
War][][][Master
08-07-2003, 01:09
pm tez bym sie nie kapnoł hehehe
Q3MaSTeR
08-09-2003, 19:02
Gonzo napisał(a)
O jezu lucky sie pomylił mialo byc PM = Private Message a napisal PW zdarza sie czlowiek nie maszyna bledy robi.
lol taki z ciebie anglik ze nawet polskich skrotow nie rozpoznajesz ?? :D !! ehhh a PW to przecierz znaczy prywatna wiadomosc lol szukaja skrotow w angielskim a tu nasz rodzinny jezyk sie klania :D
ja mam wade wzroku i nie rozrozniam W od M lol
zartuje ofkoz, ale i ang skrot i pol skrot znaczy jedno, wazne zeby sie rozmowcy rozumieli heh
Originally posted by luCkY
Wszytkie powtarzajace sie i bezsensowne topici beda usuwnane :D
Przeklinac mozna tylko w naglych wypadkach np. gdy rozwali nam sie mysz podczas gry :D
translations? english plz
MaN-O-WaR
06-02-2005, 01:41
S1KORA napisał(a)
translations? english plz Here u go:
"All repeatable and non-sens topics will be deleted :D
U can swear only in snap cases. For instance when your mouse will broke during during play :D"
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.