View Full Version : jak wyglądacie ? fotki wrzucać!
Siema wpadłem na pomYsł abyście pokazali swoje drugie oblicze na real. wiem że duużo gracie w wara i mam nadzieje że zamieścicie tutaj swoje fotki. Ja jako wódz klanu będę obserwował wasze wizerunki i być może zyskacie u mnie większy respect. :beer: licze że wszyscy zamieszczą swoje foto ; )
01-21-2007, 14:56
ladnie poincie :]
teraz moja kolej jako bylego wodza klanu :D tylk omusze najpierw je znalesc
Ładna buzia p0int :P Masz fajna bluzę z Reeboka :P Ja zrobię swoje foto i też dam xD
Morinehtar
01-21-2007, 15:28
wlasnie ja tez nie mam na kompie musze rowniz zrobi i wtedy wrzuce pozdro ziomy xD
Gelu_[PL]
01-21-2007, 16:08
ahhahaha respect u pointa????hihihihihiihiih lols ja mu wpuszce lanie na 9 w kosciele to bedzie maił respect :)taki joke studencki hihihihihihihi
Gelu_[PL]
01-21-2007, 17:24
niedenerwuj sie "))))) ta młodziez.................ihihhi
Morinehtar
01-22-2007, 10:36
omfg nie moge zalatwic zadnej swojej fotki :/ a to chcialebym zamiescic:p
jak na razie nasza galaria slabo sie rozwija :[ ale moze z czasem sie rozwinie mam taka nadzieje
Gelu_[PL]
01-22-2007, 17:04
rozwinie sie ciekawe jak sozero wyglada ihhihihihiih
kurwa ja moge dać foto deadeifa to byście sie dopiero uśmiali :P hahahah:noob: :noob: :noob: :laugh: :laugh: kolo jest boski xD
Gelu_[PL]
01-22-2007, 17:36
daj ihhihiihhihihihihiihhihi posmieje sie hihiihhihihihihihi
Morinehtar
01-22-2007, 17:42
a do jest rzeczywiscie dobre (deadeif) mialem okazje widziec :] nice
a tak wogole to ja jeszcze nie dalem oj musze to nadrobic :p gienek juz to zrobil pokazal sie z najlepszego profilu xD:hesoff:
powell_pl
01-22-2007, 18:40
skromnie :D
ps foto robione na SE T630 tak ze i tak dobrze wyszlo9 :P
Morinehtar
01-23-2007, 02:20
Teraz moja kolej :] to sa zdjecia z imprezy w akademiku takze sie nie przerazcie:p tez co tam najczesciej wystepuje to ja:D w szarej bluzie :cool: reszta to moi kumple z akademika :p
hahaha :D patrzcie lole ;p
rofl nie mów że jestes dziewczyną!?
Gelu_[PL]
01-23-2007, 11:54
kazior to dziewczyna hihihihihihihihihihiihhihihiihi rofl hihihi = huj wie co znaczy rofl:P:PPP niemamm pojecia point powiedz jak mama zrobic zeby jak sa jakies nowe comenty to zeby temantnp dla naszych futmenowcow byl pogrubiony albon cos zebym wiedzial ze cos nowego jest?????????????/
Gelu_[PL]
01-23-2007, 12:02
eju jak ja dam swoje fotki to pierdolniecie ale jeszce niepodjolem decyzji :) iihhihiihihhiihihihiihihihihihihiihihhihi
hahaha gelu - noob. dobra nvm dawajcie fotki nastepne ludziska musze widziec wasze splugawione mordy :) dawac dawac :)
ten gruby to deadeif :noob:
*
|
|
\/
Gelu_[PL]
01-23-2007, 12:22
gelu-twoj pan! nobie !!ihhihi
Gelu_[PL]
01-23-2007, 12:23
dedelf ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaa aaaaa
od lewej Chudy, Ja i eDi~ (piliśmy u Drunken_Panda)
Morinehtar
01-23-2007, 12:37
heheh chudinio :] ja juz sporo damem zdjec wiecej na kompie nie mam .nie chce mi sie wiezyc ze kazior to dziwczyna ale ma dziwny opis teraz cytuje : "kocham cie sloneczko moje" afff juz sam nie wiem fotka by sie sprzydala kaziora z prawdziwego zdarzenia:unsure:
tutaj macie moja fote w stroju góralskim. właśnie wybierałem się na kolendowanie ( picie jak skurwysyn ) z eDim macie jego fotke post wyżej.
Morinehtar
01-23-2007, 12:40
heheh point muzykant (janko muzykant) :] szkoda ze to kolendowanie skonczlo sie w fosie :D
dokładnie ;/ 3.5 bata w plecy
Gelu_[PL]
01-23-2007, 13:09
suki jedne ja tez dam fotke :P:P :D
Gelu_[PL]
01-23-2007, 13:18
a edi to swoj ziom w koncu sasiad jak huj:)
Gelu czekamy na twoje piekne foto :)
Morinehtar
01-23-2007, 14:56
ja tez czekam z nicierpliwosci point a masz gdies tam zdjecie szajby?? jka cos to wrzuc ja tez poszukam tego bioloca :p
Gelu_[PL]
01-23-2007, 16:38
hiihihi jak wejde na swojego kompa to jebne takie fotki ze poumieraja ludzuie jak to zobacza:P:P LOLS!!!!
gelu i tak juz wszyscy umieraja z tej fotki co masz w avatarze <hahaha>
Morinehtar
01-23-2007, 17:25
taa gelu tam ostro wypiąl piers :D
hahaha gelu rozpierdalasz mnie, i jeszcze taka fotke na avatar rofl
Gelu_[PL]
01-23-2007, 17:34
hihiihiih zajebista co chcecie niewypiolem piersi wiesz kiedy to bylo!!lol to zmienie ale niema inej w kmpie wkrak bo ylko to u siory znalazlem...ihihihi ale gejowska troche ale pont ja sie niewstydze swojego ryja zeby go pannna zaslaniac:)hihihihihi
wole miec zajebista panne na avatarze niz twojego ryja hahahah
o lol xD gelu wyzwij go na 1v1 :D to sobie popatrze :D :happy1:
nie bo bedziemy miec laga :P
taaa az go kicknie xD :happy2:
sozero dajesz fote ! !! ! !! ! ! ! !
Gelu_[PL]
01-23-2007, 18:20
joz mam z nim pojedynke umowiony:):banana: a ja wole swojego ryja niz panienke o ktorej morzesz tylko marzyc:) ihhihihi lolu
Morinehtar
01-23-2007, 18:22
sozero nie daj sie tyle prosic no... rzucaj i nie pierdol :D
jak znajde cos odpoiwedniego to dam :P mam odpowiednia z kolega leszkiem( ale :P na komie a kabla niemam xD )
kurwa szkoda bo kazy by chcial zobaczyc twoja morde ^^
znajdzie sie cos :P tylko pierw gelu :P (moze umre na zawal) jak go zobacze
rofl przeciez ten avatar gela to jest on!!!
wiem ze chujowa jakosc no ale tą b rzydote i tak można dostrzec
http://www.cidernet.pl/~yaro/DSCN1015.JPG
Macie tu foto Pointa z wielkim i przeslawnym Pandziorem xD
Old school xpama :P aktualnie na emeryturze :D
Morinehtar
01-24-2007, 00:16
haha i drunken panda sie pojawil witam cie Jarek pewnie mnie nie kojarzysz ale widzielismy sie w "Misiu " u nas we wsi wtedy to zaczynalem przygode z warem :D jak cos to ci point wytumaczy kim jestem pozrdo :cool: a tak apropo czemu na emeryturze ?? znudzilo ci si ea moze masz cos lepszego do roboty??
Pamiętam pamiętam :D
Pozdrawiam cale Łacko :D ;* ;p
:wav:
Emeryturka bo ileż można grać w tego wara :PPP ponad 3 lata na xpamie robią swoje :) Teraz od czasu do czasu gram w dote dla przyjemności bo pg przestaem jak zresetowali konta ;/ Nie chce mi sie jeszcze raz nabijac tego :)
Morinehtar
01-24-2007, 00:41
aha rozumiem dzieki za podrowienia tobie rowniez :d ja do emeryturki jeszcze hohoho skoncze jak point skonczy :cool: a wydaj mi sie ze nigdy nie skoanczy ten nalogowiec :P
ja skończe wtedy kiedy mi neta w końcu stary odetnie :P
Morinehtar
01-24-2007, 12:04
o to sie nie martw przeciez masz fajna scieme wymyslana prze gela :D nic ci nie bedzie :P net pozostanie tylko pytanie ile ty wytzrzymasz:)
Gelu_[PL]
01-24-2007, 12:44
hiihihiihihihi panowie ja brzydki:) hihiihh ciesze sie ze to kolesie mowia anie panny ..ihhihi one mowia na odwrut:) :banana: hihihihi apoint to dobrze ot obie swiadczy bu jozmyslalem ze gejj jestes:P:P hihihihihi:banana:
ja skończe wtedy kiedy mi neta w końcu stary odetnie :P
BUhashhhah czajcie baze że moja stara sie wkurwiła ostatnio i jeb mi kabel przecieła z nata :rolf: Dobrze ze elektronik jestem to se zlutowałem :laugh:
Dorzucam jeszcze jedna fote ^^
Morinehtar
01-24-2007, 13:05
to dobrze ze jestes elektronikiem bo jak co su mnie sie takiego stanie to od razu do cibei wale to porade :D stara pointa wymiata tak jka franek ojciec demona :)
demon[PL]
01-24-2007, 13:31
36450 macie tu moje zdjecie postaram sie jeszcze dac zdjecie wladcy odchlani[pit lord {brat}]:gun: :hang: =))
Morinehtar
01-24-2007, 13:35
hehe demon bez urazy ale ta twoja szkola (penwie z liceum) wyglada jak przedszkole :D tak w tle widac takie plakaty jka doliczania w stylu ile tam jest kropeczek cz yile jest zirenek :)
Pando jak jestes elektronik to musisz mi tzn powellowi (władkowi) zespawać inny kabel do myszki bo trzeba wymienić ale chuj wie jak ;D
demon[PL]
01-24-2007, 13:46
ja pierdole ogladnijcie to spierdolicie sie na maksa WLADCA ODCHLANI NADCHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jebniecie
36453
Gelu_[PL]
01-24-2007, 13:52
ja to skomentuje tak:banana: :banana: :banana:
gelu spokoj :P kiec z tymi bananami
Morinehtar
01-24-2007, 13:59
ja nie moge pit lord sie pokazal :D omfg!!! ja on wyglada u nie wytrzymam:] i ten przerazajacu wzrok jakby mowi co w zyciu osiagnoles ? albo jakie so twoje osiagniecia na dzis?? :D:D:D a demon na to umylem .... nie moge :D:D:D:D:D:D :banan2:
hahgahahahahah co za fotka rofl. ja musze pokazac mojego brata, mam odpowiednią fotke = )
Morinehtar
01-24-2007, 14:04
dajsze bedzie jazz ja swojego brata nie pokaze :D z wiadomych wzgledów heheh
Morinehtar
01-24-2007, 14:12
tak wyglada na Jezusa tak ale nad glowa woelki plakat "KAT " to rzeczywiscie Jezus:D:D w wlasnej osobie
Morinehtar
01-24-2007, 14:12
w sumie tez kiedys mialem dlugi wlosy jak znajde zdjecie to wam wrzuce :D
LOL Jezus kiedyś zapytany odpowiedział że on też kiedyś nosił glanY, więc kata też pewnie słuchał xD
Morinehtar
01-24-2007, 14:33
a moze arke noego raczej :D a glany mu byly potrzebne jak sie przedzieral po goreckach i jak po wodzie wedrolal zeby sie nie zamoczyc :D :banana2:
ej mam prośbe do wszystkich którzy ten Thread odwiedzją żeby ocenili ten Thread, jest taka opcja na samej górze po prawej stronie "Rate Thread" dajcie obiektywną ocene = )
Morinehtar
01-24-2007, 15:30
ja nie ocenie bo jeszcze za malo widzielm :D czekam na fotki kolejne ale dla ciebie point daje 5 gwiazdek :banana2:
ja też czekam z niecierpliwością na fotki szczególnie sozero destro_ i paru innych klanowiczów ;/ :wav:
Morinehtar
01-24-2007, 16:51
ale oni cos sie daja namowic :D a szkoda ... i jeszcze reszta klanu nie wchodzi wogole na 4um to wciaz mnie trapi :/:banana2:
jak bys wywalil tych co nie wchodza to bys musial 3/4 clanu wywalic :P
Morinehtar
01-25-2007, 03:26
hhehe dokaldnie sozero ale wiesz nie tylko forum klan zyje :D
tez fakt :P nieraz mysle dlaczego mnie jeszcze nie wywalili :happy1:
Morinehtar
01-25-2007, 16:01
bo wciaz liczymy ze dasz swoje zdjecie:D
to chyba nigdy nie dam :D
Morinehtar
01-25-2007, 16:48
omg nieee!!!! sozero nie daj sie tak prosic wodzowi sie nie odmawia :D a pamietaj ze za niedlugo bo w piatek losowanie takze nie to zebym chcial cie przekupic al ejak dasz fotke to moze trafi ci sie wolny los :D :P
no Dobra to teraz ja :P
http://micek.mi.funpic.de/post.jpg
a tak serio to wstawie swoja fote jak bede mial jakas odpowiednia :)
morin to jest lapowka :P czy tylko mi sie wydaje ?? Sam niewiem czy wzucic :P jak mnie zobacza to wyrzuca z klanu :P
Morinehtar
01-26-2007, 01:10
nie ma takiej opcji :D jestes zbyt cenny dla naszego klanu:) wrzucaj fotki bedzie dobrze :D:D
omg zbyt cenny chyba sie zaraz rozplacze fajny joke :D przy pierwszej lepszej okazjii mnie wyzucicie :D ( pierw jakies zdjecie musze znalesc :P )
choć byś wyglądał jak gelu to i tak Cię nie wyrzucimy !!!!!!! 100% więc nie bój się!
hehe :P a jak powiem ze wygladam gozej od gela ? to wtedy co ?
Morinehtar
01-26-2007, 17:25
sozero nie wyrzuce cie uwiez mi :D tylko daj ta cholerna fotke !!! :P hehe
ja bym raczej dał taki szantaż że jak nie da fotki to go wyrzucimy :P a jak zamiesci foto to ja mu odstępuje szamana w klanie!
OBIECUJE na zjebany ryj mojej starej!
szaman o.O to przekupstwo ale chyba zaczne szukac pozadnej footy xD za szamana :D p0int nie musisz odstepowac :P wystarczy ze mi dacie :D
no problem... ale sozero szukaj szybciej tej fotki plz!!!
Morinehtar
01-27-2007, 02:07
loading....sozero dlugo tak jeszcze mozesz :D wrzucaj ta fotke bo zaraz sie zdenerwuje i oddam ci wodza :P
respect Alone = ) niezłe fotki bardzo niezłe, tylko ta druga to zawcześnie zdjęcie zostało zrobione bo się wzbijałeś do góry, chyba że już zlatywałeś :p no ale i tak godnie!
lol alone spoko :P ja tam w zcyciu fikolkow nie bede robic zadnych :P
morin wlasnie o to mi chodzilo wodz :P
Morinehtar
01-27-2007, 14:23
agrrrrrrr sozero :D alone niezle wymiatasz ja to tylk w noge gram a ty ... respect :D dlugo juz trenujsze??
Morinehtar
01-27-2007, 17:41
ajj to sii :D ale zeby tyle sie rozciagac :D masakra to pewnie teraz szpagat robisz bez problemu?? :D
glupio sie pytasz napewno xD robi pewnie owiele trudniejsze rzeczy
a umiesz juz sam sobie obciągnąć ? :P
Kiedyś trenowałem breaka, ale do tego poziomu zaawansowania nie doszedłem buahah ;D
rofl pamiętam panndo hahahaha jak robiłeś tą figure co alone ma na drugiej focie ;d
Nie robiłem jej :P to było zbyt gosu dla mnie :P
może i nie robiłeś ale próbowałeś :D pamiętam dokładnie!!
Czesc chlopcy jestem tu nowa i razem z kolezanka wczoraj doszlysmy do tego klanu :) kilka chcialo moja foteczke wiec zeby nie wysylac kazdemu osobno to wstawie tu hihi :)
BUZKA :*
Czesc chlopcy jestem tu nowa i razem z kolezanka wczoraj doszlysmy do tego klanu :) kilka chcialo moja foteczke wiec zeby nie wysylac kazdemu osobno to wstawie tu hihi :)
BUZKA :*
heh, niezla wkreta ;d
www.crazyangel001.fotka.pl <-- xD
demon[PL]
02-05-2007, 23:07
fajna cipka na zdjeciu ale kolo pod ta ksywka niezla jazde kreci
Morinehtar
02-06-2007, 01:13
hmm dziwn aspraw z tymi naszymi dziewczynami ... nie wiem co o tym myslec:D moze z czasem wszystko sie wyjesni:)
jakbyś tak wyglądał koleś jak ta panna co na fotce to dałbym Ci wodza klanu a za to że wkręcasz to najchętniej wyjebał bym cie!
Gelu_[PL]
02-06-2007, 17:06
ja powem tak ..pannna z klipsami zapiredala z skrutamia na klawiatoze LOLOLOLOOLOLOOLO ale kolo jak ty tak wygladasz jak ta panna to nawet pozwole ci zebys mi obciagna a jak nie to wylizesz mi stopy za 5zł ...ale fajna lolitke znalazles na fotcee..to musze przyznac .
fajna fajna, szkoda że nie jest chłopcem...
Za to macie tutaj orginalne foto Pandziora ^^
Swieze :P jeszcze cieple :P
fajna fajna, szkoda że nie jest chłopcem...
Za to macie tutaj orginalne foto Pandziora ^^
Swieze :P jeszcze cieple :P
Jak na Pande to niezle wygladasz ;p
Panda jak panda ****in alcoholic... ale to foto troche pedalskie xD
buahah czekałem aż ktoś to powie xD
Ale ciiii dupy na epulsie lecą na takie foty xD buhsahh
Dawjcie zdjecia godna jest jazda z was :p hihiihihih ale wtop ihihhiih sozero czekam na twoje ;]
Chuj z chwile cisne swoje zdjecia ale macie sie nei smiac daje tylko dla tego ze mam zly dzien i mnie to wali :p
Ta najwieksza Kicha to ja :p jeszcze 3 cisne czekajcie
:happy1: :tiphat: :clap: :thumbUP: :shh: sf ale jazda bo to byla wycieczka do paryz z nauczycielami z mojego starego pracy macie sie nie smiac :p ;d:beer:
:tiphat: :tiphat: Kurwa Jeszcze Jedno Zdjecie!!~!
Morinehtar
02-20-2007, 01:24
omfg :D szajba jak ty wygladasz :) nie mam pytan :cool:
szajba jakiś ty piękny <hahaha> :banana2: :banana2: :banana2:
kurwa zabawne p0int ale ty zato jestes pieknis po chuju w dopie cie mam i twoje opinie :p pocluj mnie w cycka xD dzeki za mila opinie :p
Gelu_[PL]
02-21-2007, 14:01
nienawidze tego grubasa z tylu :/ a szajba wyglada jak blokers troche:PPP
powell_pl
02-21-2007, 14:40
szajba ty durniu nie masz innych zdjec ?? nawet na forum musisz pokazac ze bez taty sie nigdzie nie ruszasz :p rofl nie mam pytan do ciebie:noob: :noob: :pet: =)) i oczywiscie niezapomniany banan :D :banana2: :banana2: :banana2: :banana2:
Morinehtar
02-21-2007, 15:48
szjabinski to sie nadaje :D nawet nie wiedzial jak zaiescic fotek :) musialem mu dopiero pokazac.. omg co za noob :P
Zabawne powlel :p ale to nie prawda bo to byla tylko wycieczka z szkoly starego :p a p drugie bloker ze mnie po chuju a co o banana na ryju to prawda :p
Morinehtar
02-21-2007, 20:11
ej szajba :D wstydz sie :) chcielismy ci zrobic komorka zdjecie to nie chciales teraz zamieszczasz jakies lipne zdjecia... ahhh :cool:
Kurwa kiedy ty mi mowiles ze chcieliscie mi zrobic no kiedy nooobie :p a po pierwsze przeciez mozesz mi powieddziec na zywo a nie przez forum :p
Morinehtar
02-21-2007, 20:37
aaa ty sie nadajesz byka jaja chustac :) przeciez gang ci chcial fotke walnac :D juz nie pamietasz...
kurwa tak fotke to mam w dupie jak gang robi bo on to sie nadaje :p bykom....trzepac :p to tonia cytat gang:p ihihihihihihihihi ale noooby :p
powell_pl
02-26-2007, 09:48
dobra dobra i tak wszyscy wiedza ze jestes brzydki i nie masz sie co oklamywac nara brzydale powell wraca na dzielnice :D :gun: :gun: :banana:
:banana2: :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: Powell zato ty jestes piekny i doskonaly :p ihihihihih <lol2> <hahaha> hihihihih :noob:
Gelu_[PL]
02-27-2007, 13:02
hhhahaahhahhahhb no ale fotka prawie jak wladca otchlani z stanikime na ryju:P:P:DD:D ahhah
czarodziey
04-11-2007, 20:29
no drogie dziewczyny, jako że zabieracie sie do tego wysylania zdjec jak pies do jeża;D to dzielny wujek MooN wklei wam swoje fotki zeby wam otuchy dodac;D ze specjalna dedykacją dla Moriego (ktorego foty sa po prostu imba pro xD) na kazdej z tych fotek wygladam naturalnie jak na codzien (czyt. jestem spalony) i w takim tez stanie gram w W3. to tez z dedykacja dla Moriego;D rotfl milego umierania ze smiechu:D dodam od siebie, ze po wrzuceniu tych fotek chyba nie bede musial juz tlumaczyc nikomu czemu tak czasami lamie jak jestem przepalony xD uwierzycie jak zobaczycie xD a no i na starannie wyselekcjonowanych fotkach jestem w swoim niesmiertelnym elo niebieskim uniformie MooNa xD A.D. wladca otchlani mnie zabil;]
Good xD Foooty godne nie powiem :p pozdro Moon
czarodziey
04-11-2007, 21:17
Szajba tez sie Toba jaram jak ogladam Fale zbrodni xD hahaha pozdro Szajba
Pisz SzajBa przez Duze B ok ?? ;p tak wole ;d ale ogleni spko z ciebie ziom godna jazde krecisz :p
Gelu_[PL]
04-12-2007, 12:34
powiem tak jedna ładna panna na srodku 1 fotki:) pozdro all
ps:pobawil by sie:P:P :banana:
Gang_Starr
04-12-2007, 13:26
eech, to i ja cos w weekend umieszcze, tylko do ziomka podbije po zdjecia:P Pozdro dla moona za odwage:D
czarodziey
04-12-2007, 23:21
Gelu gdzie Ty tam jakas ladna panne widzisz?;D opis mi dokladniej. a jak taki napalony jestes to serwuje najlepsze lachony z mojej klasy, ta po lewej i ta po prawej(ownage) ;D
Morinehtar
04-12-2007, 23:55
nie moge przepona juz mi siada :) ale jawnie przypominasz laske :D te dwie dziołchy roX~~ a gelu jak zawsze do lachonach :P na kazdym zdjeciu wygladasz jak bys dopiero z oparow zielska wyszedl :cool: powiedz co lubisz robic najbardziej w zyciu ???............. i zacznij to robic :D
Gelu_[PL]
04-13-2007, 12:13
godne przetrzepal by im sakiewki fuuuuuuuuuuu łeeeeeeeeeeeeeee one chyba z BR som:/
Truly.Madly.
04-15-2007, 19:43
O kurwa chyba nie zamknolem lodowki ze wszytkie pasztety uciekly :(
Morinehtar
04-16-2007, 01:28
chyb agdzie fabryke pasztetow rozjebalo
:D
Ja :)
http://korpek.t35.com/ja.jpg
Morinehtar
04-16-2007, 21:19
Maniek ale sie lansujesz :) widac ze pozowane zdjecie nei to co moje :D z ukrytej kamery. MAMY CIE xD
Hahaha:laugh: żadnej pozy tam nie było to tez zaskoczenie siostra mi pstrykła :nanana:
Gelu_[PL]
05-04-2007, 13:37
tez cos dam :) jebniecie takiego zadko sie mnie widuje:D:banana:
Zelu ale jestes eleganci nie mam pytan zadntych :p
Pimp My Gelu :P ale elegancik :P a tam za nim to jego paka :P
http://img411.imageshack.us/my.php?image=sl271432qt7.jpg
a to specjalnie dla mojego pszyjaciela kozy.Fakju w renkawiczkach kupionych na pocieszenie w nagrode za dwujke z matmatyki
FLaMeSeeKeR
11-21-2007, 23:46
;542670']tez cos dam :) jebniecie takiego zadko sie mnie widuje:D:banana:
OMG Gelu :D Nie spałeś 2 tygodnie ? :)))
czarodziey
11-21-2007, 23:51
Nie gelu taki juz po prostu jest ;D przypomina swoj avatar do bolu i bardzo nam go brakuje na north :< hehe alone wrzuc jakies swoje po THC:p
Gelu_[PL]
11-22-2007, 11:07
elo ziomki no Twoje fotki imba ;] heh niemyslcie ze niesledze postepow HooP mieszkam z wodzem w krk i wiem wszyztko ogladam wasze repki i powiem ze North jest wasz:D
Patryk-PL
11-22-2007, 17:04
Gelu w garniaku oooo ;D
Hahahaha alone masz odjebane foty po jaraniu :D:D:D
Tukan.PL
11-22-2007, 19:34
Ta pierwsza mi sie z Jasiem Fasolą skojarzyła xD
Gelu_[PL]
11-24-2007, 15:36
lol hehhehe ja jasiem fasola oMg hehhe nice
ciacho[Pl]
01-01-2008, 15:07
z 2 tyg temu robiona
http://i17.tinypic.com/82njf3t.jpg
z 2-3 miesiace temu ;]
http://i5.tinypic.com/72u6edu.jpg
sorka ze tak bokiem robiona ale w komie ;] i nie chcialo mi sie przewracac
Hoop_DuDe
01-18-2008, 12:37
Daje 2 zdjecia,sa chujowe ale narazie nie posiadam innych,postaram sie niedlugo w konu wziasc od kupla i zapodac jakies lepsze;p Ja jestem w tej szarej bluzie z czarnymi rekawami;d
Truly.Madly.
01-18-2008, 18:38
tez zapodam swoje foto bo nikt niewie jak moja brzydka morda wyglada a troche sie juz znamy w sumie :p
Truly.Madly.
01-18-2008, 19:04
chcialbym zobaczyc morde bandziora jeszcze i tukana tylko :P skoro nawet taki len jak ja wreszcie zapodal cos :D
PS. Dude czegos mi brakuje na tym stole do tych smakolykow :D chyba ze jest schowana pod ;p
Mark685_PL
01-18-2008, 19:20
hewhe mi tez :D:D albo to jest "zabawa" bezalkocholowa :D:D ale watpie :D wieeem oni juz wszystko wyjebali :D
Hoop_DuDe
01-18-2008, 20:20
To byl poczatek,jeszce sie wszyscy nie zebarli,wiec wodeczka sie chlodzila;p
Mark685_PL
01-19-2008, 11:15
Jak wszyscy wsadzaja foty to ja tez :D to fotka przed testem gimnazjalnym :D (rok temu) tylko niegnic :D ale wtedy zjebanie wygladalem ;P
Tukan.PL
01-19-2008, 14:54
Trully ale fote dałeś, wcale twojej twarzy nei widac. A ja niemam zadnych fotek na kompie, jedynie jakies chujowe z wycieczki
ciacho[Pl]
01-19-2008, 16:24
A Ty Tukan mieszkasz w wiosce za jakims fairwallem, zabitej dechami gdzie psy dupa szczekaja?
Chyba jest jakis aparat w okolicy nawet durnym telefonie :D
Edit... Widze ze Tukan mysli nad tym gdzie maja aparat : O
Truly.Madly.
01-25-2008, 17:25
zapodam jeszcze fotki z grilla mnie tam w sumie nie zobaczycie bo ja bylem wczesniej juz na popijawie i spalem w trawie wtedy ;p to wrzuce jakies kobitki z nudow a pozniej jak skoluje te fotki co spie w trawie to tez dam moze ;p
Bandzior.
03-15-2008, 21:47
Ok teraz ja cos wrzuce,troche mi to zajelo bo len mi ostatnio zalaczyl no ale wkoncu cos zapodam z mojej wizyty w wawie;pTeraz czekam tylko na fote tomq'a i tukana!!!
Hoop_DuDe
03-15-2008, 22:53
bardzo fajne zdjecia Bandzior,teraz czekamy na reszte ekipy;p
Mark685_PL
03-16-2008, 15:25
bandzior ty jestes ten w czarnej czy szaro-czarnej kurtawce? ;]
A tez dam kilka terazniejszych fotosow ;]
Bandzior.
03-16-2008, 18:59
Ja to ten w calej czarnej kurtce ten w szaro czarnej to jest koza;pWrzuce jeszcze zdjecie mojej fury^^
Mark685_PL
03-17-2008, 16:57
Takim samym tylko ze nie cabrio jezdzi koles od infy u mnie ze szkoly :D Super autko ;]
Bandzior.
03-20-2008, 12:08
Teraz wrzuce zdjecie ukazujace moj codzienny widok czyli czemu czasem bandzior lami i daje 10 peonkow do kopalni;p
KiSiU_PL
03-20-2008, 14:47
Żubry pałer !!
Mark685_PL
03-20-2008, 19:28
żubry power ale nie z puszki... ;D Zwylem se :D mam identiko monita ;] 2tyg temu se zakupilem. a klawa podobna :D tylko ze moja lepsza :D haaaa i co? :D tylko ze sprzet nie przeklada sie na wynik meczy :D
ja też daje moj aktualny ryj (na avatarze jest) ...
czarodziey
03-20-2008, 23:50
tolas ta fota zajebiscie kojarzy mi sie z XyLiganem:D
Bandzior.
03-21-2008, 01:37
Wiesz mark sprzet sprzetem powiedz cos o mszyce z lidla czy jakiegos innego syfu jest(niepamietam juz) a co do tych puszek to wiesz na podworku pije z butli a w domu z puchy bo butelka szklana to zlo i wiecej mejsca zajmuje(plus szklo ktore musisz sprzatac na 2 dzien);p
czarodziey
03-21-2008, 02:27
bandzior tak sie zastanawiam...co tam robi ta ksiazka czy jakas gazeta? psuje Ci image:D:D:D:clap:
Bandzior.
03-21-2008, 03:42
Chodzi ci o ta zgnieciona czy tamta?;p Ty no ja tego nieczytalem to chyba ojciec przyniusl jak siedzial na kompie i tak juz lezy od tygodnia albo i lepiej;p
zapodam jeszcze coś tak dla jaj XD to drugie zdjęcie gdzie gram z kapelą to jest nieaktualne bo chyba 2 lata temu robione ale zapodaje bo niszczy... :P
Gelu_[PL]
03-21-2008, 11:28
ja pierdole jaka ekipa dziadek mroz hehhe muzykant tatotita Edie hehhee
Truly.Madly.
03-22-2008, 07:03
Tolek co ty w jakims zespole grasz na kontrabasie czy chuj wie co co co to jest :D:D
remember amfetamina > you
Truly.Madly.
03-22-2008, 07:08
Sorka ale cos sie zjebalo i niemoglem dac posta sry za double niechcacy tego posta zrobilem , ale zdanie lol odpowiednie to stanu umyslowego gheg :D kalakakok
MISIEK__PL
03-25-2008, 21:21
-.- misiek;pp bez smiania;p
Gelu_[PL]
03-26-2008, 01:12
3 fotka OWNED:D ihihi
ciacho[Pl]
04-02-2008, 01:33
o w kurwe :F trzeba bedzie zapodac cos aktualnego ;] a noz w przedaiale jadac do Lodzi cos sie zrobi ;]
btw. Jest ktos z Lodzi ? jak jest to niech idzie na mecz w sobote ^^ Widzewa ofc.
pecony_92
04-07-2008, 00:18
;752259']o w kurwe :F trzeba bedzie zapodac cos aktualnego ;] a noz w przedaiale jadac do Lodzi cos sie zrobi ;]
btw. Jest ktos z Lodzi ? jak jest to niech idzie na mecz w sobote ^^ Widzewa ofc.
Pabianice hier -.-
Btw 'Widzew napierdala', jak to ładnie piszą na jsp :)
Chester.pl
04-13-2008, 17:02
Jako ze brat dorobil sie wreszcie pozadnego telefonu z aparatem zamieszczam moja rozkladowke :D
HooP_MoRi
04-29-2008, 13:15
anars ja cierpliwie czekam :)
moment włosy mi tylko podrosna xDDDnie no po jutrze cos dam
HooP_MoRi
04-30-2008, 10:50
trzymam cie za slowo :) a lysy jestes??
Mark685_PL
04-30-2008, 19:42
pewnie ma wlosy dlugosci pol metra i czeka az bedzie 52cm ;D zartuje ;]
to byl joke a tu juz mnie od lysego/kudlatego ;<
Mark685_PL
05-01-2008, 15:11
Nie smutaj sie :D kazdy jest inny ;D na swoj sposob oryginalny :D jak tofik :P
Oto jak wyglada wladca pol-1 i najjasniejsza postac wsrod klanowiczow HooP
4fun.tomq
05-06-2008, 00:13
:P ObYwAtEl PaWlAk Na HoRyZoNcIe
Napisz jak tam matura idzie ; )
czarodziey
05-08-2008, 01:00
hahahahahahahhaha o kurwa pawlak pjjjjjjjjjona :D nie mam swojego kompa dzialajacego to i w wara teraz mnie nie widac bede jak wroce:] ale z tej wiekopomnej okazji az musze napisac. HAHAAAHA :D pozdrowienia dla HooP no i wiceministra Waldemara
Bandzior.
05-10-2008, 16:37
Dawno to mialem wrzucic ale troche nie mialem czasu wiec robie to teraz;pPozdro kla kumatych
Patryk-PL
05-10-2008, 17:00
Hahahah ;DDD
n1
AHHAHAHA BANDZIOR !
ahhhh mori chciales to masz... ^
WTF!
KiSiU_PL
05-11-2008, 10:23
bandziuuur ale fajny sprzęcik ;] twoja sziszunia ?
Bandzior.
05-12-2008, 05:24
Mozna powiedziec ze moja ktos kiedys do mnie przyszedl i jakos sie ostala u mnie w domku:D
Bandzior.
05-29-2008, 14:38
Skoro juz ogarnolem kabelek to i tutaj cos wrzucitsu;p
czarodziey
05-29-2008, 15:08
pijesz (w sensie nawiazujesz, bez skojarzen:D) do NunjiTsu? hehehe a gdzie zawisza :D?, zubrowka ownage, poza tym nie bede juz zasmiecal dyskusji og. wiec pls nie rob mi smaku takimi zdjeciami lolkow;>
KiSiU_PL
05-31-2008, 10:59
bandzior najlepsze fotki wrzuca
Tukan.PL
06-05-2008, 13:26
Oj ja wam wrzuce niedługo odpadki po paru ostatnich domówach
Bandzior.
06-05-2008, 18:36
Czekam z niecierpliwoscia tux:P Zaszczyc nas swoja fota bo dzial podumiera;p
4fun.tomq
06-20-2008, 19:50
[...]
ciacho[Pl]
07-16-2008, 23:11
2 miechy juz tux
Truly.Madly.
08-01-2008, 19:05
alsdklasd
Truly.Madly.
08-10-2008, 17:52
2 promile we krwi nie powstrzyma go nic ;]
czarodziey
08-10-2008, 18:53
Polakom gratulujemy truliego...;p
PlaYeR_GoSu.
08-10-2008, 20:26
sie skacze sie plywa sie cialko ma zajebiste a coooooooo :D
PlaYeR_GoSu.
08-10-2008, 20:32
master ?
ciacho[Pl]
09-08-2008, 19:45
http://img230.imageshack.us/img230/1229/spotkanieklasowe030cz2.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=spotkanieklasowe030cz2.jpg)
4fun.tomq
09-11-2008, 00:56
Ciacho :D
Dobra nuby macie. SlayeR i jego Słoneczko. Obóz sportowy etc.
HooP_MoRi
09-12-2008, 15:46
Hah pogromca ujawnil swoja twarz :)
Niezle - wydaje mi sie ze to sie przyczyni to rozruszania znowu tego forum :D
to twoja dziopa?:P
Owszem :) Naturalnie ma kręcone włosy w których jest jakies 10 razy sliczniejsza, ale Jej w zasadzie we wszystkim ładnie :P
czarodziey
09-12-2008, 19:12
hahahahha jebnalem ;D Twoja mina i spojrzenie 'joł bejbe' mnei rozjebalo;D pozdro ^^ no i oczywiscie pozdrowienia dla Twojego 'Sloneczka' :) pEace Love Dopalacze;D
PlaYeR_GoSu.
09-24-2008, 22:34
macie napy moja nowa kolezanke ;d
Bandzior.
09-30-2008, 19:03
Dawno nic tutaj nie wrzucalem wiec macie. Małe zakupy.
HooP_MoRi
10-01-2008, 12:43
ho ho :) badzior ile ci sie tam tego miesci ?:P
Bandzior.
10-01-2008, 13:55
6 gramow
HooP_MoRi
10-01-2008, 15:54
grubo :D stol suto zastawiony :P
Nied a.k 30lvl!
10-02-2008, 01:10
Hi :] to ja sie teraz pokaze :]
Stara fota : http://i99.photobucket.com/albums/l317/Niedbal/asdasdasdasd.jpg - 1,5 roku temu !
A Tu zaraz nowa : http://i99.photobucket.com/albums/l317/Niedbal/a3.jpg
HooP_MoRi
10-02-2008, 13:03
Witamy. 1 post i od razu foty :D Ja ciegle czekam na tuxa. Napisal ze wrzuci swoja fote a do tej pory nic nie zamiescil :/
Nied a.k 30lvl!
10-02-2008, 14:50
Heh, no pierwszy post, i tutaj odrazu ;], na co miałem czekać ^^ :] ?
HooP_MoRi
10-02-2008, 15:07
nie no bardzo dobrze :) pozostali powinni brac przyklad. Zwlaszcza tukano :P
Tukan.PL
10-02-2008, 17:28
Ej no, ja poważnie niemam żadnego kabla do telefonu :P Niemam jak wrzucic fotki na kompa
Mark685_PL
10-03-2008, 22:16
tux to wyslij mi mmsem fote to ja wstawie :D
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.