View Full Version : SDM prima igrace iz ww?
[WW]Smiley
01-16-2007, 14:21
dobar dan!
ja sam [WW]Smiley i imam par piranja vezano za vas klan!
pa ovak ww clan je kao sto znate vrlo mali pa posto sam tu u zadnje vrjeme naso dosta dobrih i zanjimljivih stvari palo mi je na pamet da ww clan se spoji s sdm ako je to kak moguce?
kaj se tice mojih clan m8sa oni mogu mjenjat nik ali ja nemrem? a u pravilima pise da moram imat [sdm]*****
pa sad da cujem vasa misljenja?
:clap: :tiphat: :clap:
-eXtasY-
01-16-2007, 14:39
ja nemam nista protiv al nisam jedini koji se pitam mislim da o takvim stvarima bi trebalo da se dogovorimo. sdm- serbian dota masters sto znaci da mozete da udjete u klan samo ako ste sigurni da vam to nece smetati, takodje u tom slucaju moralo bi da bude lep odnos i sa nase strane. Znam da ste pro igraci tako da je najbolje da napravim poll
-eXtasY-
01-16-2007, 14:41
evo pa glasajte da li igraci iz klana ww da postanu sdm?
Ovaj u svakom slucaju kad bi te neko pitao koji si klan naravno morao bi da govorish serbian dota masters, i ako te pita za nacionalnost neutralan si, i naravno morash da imash extra odnos sa celom ekipom bez vredjanja i tako tih gluposti, rasizam nije dozvoljen niukom slucaju ali i ostali igraci moraju da vas prime, kao sto je diablo rekao nismo jedini vecina odlucuje.
Mislim da francesko nece biti za.
-eXtasY-
01-16-2007, 16:23
ma meni ne smeta da kazes da si hrvat ako se drzis onoga volim svoje postujem tudje kao sto svi i treba da radimo.
SetoKaiba
01-16-2007, 16:24
da analiziram strucno situvaciju
Serbian Dota Masters-
pa ima tu Serbian. a on fakat nije srbin. [ stoji mu ogromno CROATIA u gornjem desmon uglu ] .. znam zajebo sam Sherloka Holmsa ...
zatim im Dota Masters. a vi fakat niste dota masteri. [ gledo sam replayeve nubovijo :D]
poenta svega je ... e jebiga sad al necu da brisem ceo post jer bi onda ispalo da sam pisao za dzabe bar sam spomenuo da ste nubovi ... dosta od mene :D
edit : i diablo ti ces mod da budes a radis triple post... ccc za koga ja glasah
Smiley je dobar igrac i o njemu mislim najbolje, sto se tice njegovih clan m8sa nisam igrao ni sa jednim drugim da bih mogao da procenim koliko "pro" ili "noob" su ali cinjenica je da je sdm = serbian dota masters pa ako vama ne smeta da igrate pod tagom serbian onda je ok, ne znam koliko ce se to dopasti nekim ljudima kao sto je francesko
+ dodajem da klan moze imati maximum 50 clanova a nas klan vec ima preko 30 tako da ako bi primili WW racunam oko 10-15 ne znam koliko bi mesta ostalo za nove potencijalne clanove
licno meni je svejedno da li ce se klan WW spojiti i postati deo sdm ali mozda mogu da predlozim neku vrstu "partnerstva" izmedju klanova napr da za CW klana WW ako je potrebno odigra i neko iz sdm-a i obrnuto (razmotrite moju ideju)
ako se WW udruzi sa sdm imate moju punu dobrodoslicu, da igramo dosta dote
a ako ne razmotrite moju ideju
necu glasati na poll-u
Srecno
edit:edit : i diablo ti ces mod da budes a radis triple post... ccc za koga ja glasah
n/c
Francesko
01-16-2007, 18:48
OVo je tolka glupost da ja nemam pojma....
Nemam nista protiv ovih likova ali znate sta znaci "uvaljivanje"- e to je to....
Prvo ste trebali da procitate ono "sticky" u forumu.....
Mislim da bi mene vredjalo da upadnem kao u nesto Hrvatski najbolji klan ili bosanski masteri to meni ne pije vodu ne znam vama......
P.S I ako se napravi zajednicki klan po ce trajati 3-4-5 partija dok ne pocnemo da se medjusobno psujemo
P.S ne bi trebali igraci iz ww da glasaju samo sdm...
Yours dearly Francesko
Kakarotto
01-16-2007, 21:01
ja sam za da se odigra jedna partija medjusobno pa ako pobede u 2/3 partije da ih primimo ;D
ja bi licno hteo da budem observer posto sam tek upo u klan da vidim ko kako igra i tako to
[WW]Smiley
01-17-2007, 02:04
gledajte ja nemam razloga vrjedat nikoga!
pa pitajte serbijana on me zna i dali sam ikad njemu reko kaj krivoga!!!!
vidim da franceska ima tu neke zamjerke prema cro!
hvala onima koji su dali podrsku i pohvalu!
ja nebudem glasal jer mislim da to treba sdm clan odlucit!
ccc za koga ja glasah
za berga ...
Francesko
01-17-2007, 13:24
Kako ocete meni je svejedno....
Ja sam glasao rekao misljenje i to je to...
pz
promenite ime clana u nesto neutralno :)
oni vam poboljsavaju klan a vi pravite neku sredinu....
ggl u svakom slucaju
Hellooooooooooooo ?! Prokleti rat je proshao, odaavnooo ! Da, da, bio, proshao i neponovio se !
Pa, bilo bi lepo da se jebeno pochnete slagati ! Krajnje je vreme ...
SetoKaiba
01-17-2007, 16:15
za berga ...pa kad videh triple post morao sam.. teo sam da kazam ccc .. za koga umalo da glasam..
[WW]Smiley
01-17-2007, 18:41
pa vidjecemo kaj bude rulja rekla vidim da ima i za i protiv da se spojimo u jedan klan!
svaka cast exo i ykc!!!
ja neznam u cemu je frka sad s tim srb hrvat!
pa nebumo se ljubili i nebumo isli jedan drugome u kucu ffs!
samo bumo poboljsali klan i radit cemo gg!
-eXtasY-
01-17-2007, 18:43
Smiley;487284']pa vidjecemo kaj bude rulja rekla vidim da ima i za i protiv da se spojimo u jedan klan!
svaka cast exo i ykc!!!
ja neznam u cemu je frka sad s tim srb hrvat!
pa nebumo se ljubili i nebumo isli jedan drugome u kucu ffs!
samo bumo poboljsali klan i radit cemo gg!
slazem se samo mi reci o koliko ljudi je rec? mislim nas je oko 35 i treba ostaviti par mesta za pridoslice.
[WW]Smiley
01-17-2007, 19:15
pa ima nas u klanu oko 9 ali s puno njih nisam vec igro dosta dugo tak da neznam! a igram s jednim likom skoro stalno a to je [WW]Sky_Angel!!
a izbacil sam par ljudi jer sam skuzil da imaju vise acca i igraju sa svima pa sam ih kiko!
prvo cekam da vidim kaj budete vi rekli dali vazi moj prjedlog pa onda moram s svojim klanom rjesit ko je za a ko ne !!!
Mislim da bi to moglo da se uradi tj. nemam nista protiv toga iako sam imao jedanput nesporazum sa smileyem posle testgame-a, ali cini mi se kao ok lik (:
Pa, evo ... I ja cu se pridruzhiti vama. ( :) ) ( Naravno, ako primate noob-are. ( :p ))
-eXtasY-
01-17-2007, 23:54
OK imamo dogovor cekao sam da svi kazu svoje misljenje. Zelim vam dobrodoslicu uz mnogo nade da cemo se lepo slagati i dugo igrati zajedno. jedini problem bi mogao biti prostor u klanu sumnjam da mogu da promim vie od 10 clanova. Exo naravno da si dobrodosao. Takodje apelujem na sve iz klana da ucine da se osecaju dobrodoslo. Iskreno se nadam da nece biti nikakvih problema! Doborodosli
Sto da ne exodus.
Nego ime klana se nece menjati, a ukoliko se promeni ja prestajem da pwnam dotu i izlazim iz klana.
Welcome, samo bez isnultinga inace ce biti banninga.
Francesko
01-18-2007, 18:11
Blah pazte sta sam ja reko ovo ne pije vodu 1000%....
Mozda ce cirkulisati 10 partija maximum i posle paf! jedan po jedan ali ajde izgurajte vasu zelju cy-a
Artificial
01-18-2007, 19:27
gl
OMGBergrush
01-18-2007, 21:21
predlazem da se ponovi glasanje samo da bude vidljivo ko je kako glasao i da samo imaju imaju pravo glasa sdm gruntovi i navise
Sto da ne exodus.
Nego ime klana se nece menjati, a ukoliko se promeni ja prestajem da pwnam dotu i izlazim iz klana.
Welcome, samo bez isnultinga inace ce biti banninga.
sta bi oni bez tebe .....
[WW]Smiley
01-19-2007, 19:57
vidim da je rezultat:
9 protiv!!
7 za!!
mislim da je svaka rjec suvisna!!!
i onda velite da su hrvati ovakvi i onakvi!!! mislim da ovaj thread govori sve!
dodem vam pristojno s prjedlogom koji vas nist ne kosta a vi tu drzite prodike o nekom ratu i o nekim glupostima o vrjedanju! mislim kaj ste djeca ili kaj?
mogli ste jednostavno rec ok moze ajmo probat i ako nejde pa nikom nist hvalo dovidenja! a ako ide i ako mozemo pomoc u klanu SUPER! a ako ne nikom nist!
SVAKA CAST IZNIMKAMA! skidam kapu za njih!
necu imenovat niti bilo kaj ali dosta SRBA ima moje postovanje!
znaju koji su!
pozdrav!
pa sve u svemu vidimo se na kojoj doti!
Francesko
01-19-2007, 20:06
[edit]Diablo izvini sto ti editujem post stvarno svako ima pravo da kaze sta misli ,al smatram da samo rasplamsavas, neki su bili u klanu koji nisu u opste znali engleski pa nije bio problem u pravilima klana je da se zna srpski/hrvatski a ne engleski...
Ko zna zasto je to dobro....
P.S Sam si sebe pawnovao u jednoj od recenica gore a ti zakljuci u kojoj ;)
-eXtasY-
01-19-2007, 22:03
Smiley;488244']vidim da je rezultat:
9 protiv!!
7 za!!
mislim da je svaka rjec suvisna!!!
i onda velite da su hrvati ovakvi i onakvi!!! mislim da ovaj thread govori sve!
dodem vam pristojno s prjedlogom koji vas nist ne kosta a vi tu drzite prodike o nekom ratu i o nekim glupostima o vrjedanju! mislim kaj ste djeca ili kaj?
mogli ste jednostavno rec ok moze ajmo probat i ako nejde pa nikom nist hvalo dovidenja! a ako ide i ako mozemo pomoc u klanu SUPER! a ako ne nikom nist!
SVAKA CAST IZNIMKAMA! skidam kapu za njih!
necu imenovat niti bilo kaj ali dosta SRBA ima moje postovanje!
znaju koji su!
pozdrav!
pa sve u svemu vidimo se na kojoj doti!
Smiley divim ti se sto si prevazisao sve i dosao da pitas da udjes u srpski klan, prijatno sam se iznenadio i stvarno sam vam pozeleo dobrodoslicu, samo nisam hteo sam da donesem takvu odluku. Sta je tu je sad, ako hoces i dalje si dobrodosao, i znaj da necu tolerisati nikakve uvrede ili bilo sta slicno. Exo je bio u pravu nema nikakve razlike da li je neko hrvat/srbin/bosanac, dodajem vazno je samo kakav je covek...
[WW]Smiley
01-20-2007, 01:30
diablo svaka cast tebi nema kaj!
mi mozemo odigrat gg i bed klana. ko frendovi!
i nezelim da u tvom klanu bude zamjerki zato kaj sam ja tam a kao sto vidis samo kaj sam pito za klan je nasto kaos i svakojaka sranja!
ja neznam kaj franceska ima protiv mene ali nema veze!
meni se cini da sam cak s njim i odigro par dota i nije nist bilo srb hrvat ili bilo kaj bar ne s moje ili njegove strane !!!
diablo kad bus online wispam ti!
poz!
FRANCESKA ajd mi plz posalji pm ovo kaj je diablo prepravil u tvom postu zanima me kaj si napiso!
THX!
-eXtasY-
01-20-2007, 01:34
Smiley;488415']
FRANCESKA ajd mi plz posalji pm ovo kaj je diablo prepravil u tvom postu zanima me kaj si napiso!
THX!
samo je komentarisao tvoje znanje engleskog nista vise ne brini, sigurno cemo imati zajedno gg u svakom slucaju
[WW]Smiley
01-20-2007, 02:03
lol znaci franceska me vrjedo!
whahahahahahahahaahah
lik svaka cast sad si dokazo ko koga vrjeda BES RAZLOGA!!!! HRVATI ILI SRBI!
N/C
SetoKaiba
01-20-2007, 02:55
Smiley;488427']lik svaka cast sad si dokazo ko koga vrjeda BES RAZLOGA!!!! HRVATI ILI SRBI!
DiabIo;488417']samo je komentarisao tvoje znanje engleskog nije te vredjao nego je komentarisao tvoj engleski.
koji je btw ocajan...
Francesko
01-20-2007, 03:29
Ok Diablo ko zna zasto je to dobro sto si editovao mozda sam ja preterao.....
P.S Nisam te vredjao i ne secam se ni sta sam napisao.....
& nisam ja Franceska mozes da skapiras ako vec pises ja sam Francesko- nominativ ili akuzativ ko sta-gde kada......
I nemam nista protiv tebe ni protiv svih vas samo mi se ne svidja to prvo nesto kao sve cvetaju ruze na prvoj stranici ovo ono..... A onda kad si video da nema leba obrces list i teras na svoju vodenicu
Ja sam ponovio nekoliko puta da nemam nista protiv da udjete u clan....
Ali moje misljenje ja sam izrazio i to je to
Yours dearly FRANCESKO(nominativ)
[WW]Smiley
01-20-2007, 09:24
FRANCESKO
pa ak nisi shvatil franceska je jk!
i nisam nist zlonamjernoga mislil s tim!
a kaj se tice mog eng da ocajan je tu se slazem. kaj mislis da nisam isel gledat u skolu da se upisem da to naucim samo kaj kad sati su za vrjeme mog posla ili treninga tak da nemrem nikak ic!
gle ja nemam nist protiv da me ekipa ispravlja kad nekaj napise kaj se mene pita drago mi je jer neke stvari naucim i mozda poboljsam eng!
mislim da je vrjeme za ZATVORIT ovaj thread! rjeseno je sver kaj se ima za rjesit i to je to!
ak sam je dobro shvatil? pruzate mi sansu u vasem klanu ili?
The_Void
01-20-2007, 13:44
Ne znam sta se bunite na smilijev engleski ja ga bolje razumijem tako nego kad pise hrvatski
-eXtasY-
01-20-2007, 14:42
Smiley;488480']
pruzate mi sansu u vasem klanu ili?
da pruzam ti sansu videcemo se na netu
Ne znam sta se bunite na smilijev engleski ja ga bolje razumijem tako nego kad pise hrvatski
haha ovo sto si rekao je 100% tacno , gj :D
@smiley niko nema nista protiv da ti i tvoji ortaci udjete u klan , francesko je samo hteo da kaze da kad nekom odu zivci zbog necega recice "mrs ustaso" ili "pusi ga cetnice" itd etc...
ja sam za to da probamo da udjete u klan , pa ako bude previse incidenata da se razidjemo :smile3: jel to OK?
haha ovo sto si rekao je 100% tacno , gj :D
@smiley niko nema nista protiv da ti i tvoji ortaci udjete u klan , francesko je samo hteo da kaze da kad nekom odu zivci zbog necega recice "mrs ustaso" ili "pusi ga cetnice" itd etc...
ja sam za to da probamo da udjete u klan , pa ako bude previse incidenata da se razidjemo :smile3: jel to OK?
To i ja mislim, nemam nista protiv hrvata ili bilo kog drugog naroda i nisam se nikada svadjao s njima.
[WW]Smiley
01-20-2007, 21:18
ok decki onda ovak cemo napravit!
kad vidim diadla online puzvat ce me u klan i budem ja malo bil nutra s vama igral pa da vidite kakav sam a kasnije ostatak klanovca ko oce!!
Kolko ja vidim vote je 8-9 sto znaci ne?
OMGBergrush
01-22-2007, 01:26
pao napon neki dan. crklo mi napajanje pa povuklo za sobom procesor a za moje kuciste vise nema napajanja a nov procesor trazi novu plocu [ili polovan procesor] tako da sam dosta odsutan neko vreme/sjeban. glasao sam NE u ovom poll-u a sad cu i da obrazlozim.
1. klan sdm je srpski klan. primamo srbe iz svih delova sveta ali ipak ako klan ima prvu rec u svom nazivu serbian ja mislim da je vrlo jasno o cemu je rec.
2. pored toga imate dosta hrvatskih klanova a ako se nevaram ima i klan sfrj[neznam da li je jos ziv]
3. ako ste vec hteli da se prikljucite sto to niste uradili pre dok je klan bio 0. npr. ja sam dosao u klan u vreme kad nije imao nijedan dobijen CW u vreme kad je bilo 4-5 aktivnih igraca i kad sam mogao samo u diablo-a da se uzdam da zna da igra jer su svi ostali ili bili nobovi ili ih nisam znao.
u dobru je lako dobar biti a na muci se posnaju junaci. zato se protivim bilo kakvom povezivanju sa bilo kojim nesrpskim klanom koji hoce da udje sa nama jer smo do sada nepobedjeni u cw. mislim da to nije u interesu klana kao i da se protivi nekim osnovnim principima ovog klana.
NA OVAJ POST NEKA ODGOVORI SAMO DIABLO OSTALA MISLJENJA ME NEINTERESUJU!
LoL berg mnogo pre nego sto si ti dosao ovaj klan je imao dosta dobrih igraca. Ne clan igraca ali dosta dobrih... Hm na nivo diablo smo bili i cosa i ja i 555 i gelu i dante ali su neki pali u bedak pa nisu igrali ko npr ja ali se sad vravcam.
Ja povlacim moj glas sa DA i prelazi u NE to je onda 10-7 za ne
OMGBergrush
01-22-2007, 01:50
LoL berg mnogo pre nego sto si ti dosao ovaj klan je imao dosta dobrih igraca. Ne clan igraca ali dosta dobrih... Hm na nivo diablo smo bili i cosa i ja i 555 i gelu i dante ali su neki pali u bedak pa nisu igrali ko npr ja ali se sad vravcam.
moja poenta je bila da kad sam ulazio u klan ja sam jedino znao diabla a vi ste ili bili neaktivni ili nismo igrali zajedno. ja sad znam da mogu da racunam na tebe i holy-ja i sexteror je ok i gelu samo da ne laguje ali kad sam se ukljucio nisam dosao da se ocesem o tudj skill vec sam izneo deo tereta ovog klana. o tome ja pricam i to je primarni razlog zasto se protivim ovoj inicijativi.
ja sam glasao da udje u klan tako mi je sve jedno :D ej franchesko imas li drugi acc na serveru?posto znam da ti je franchesko_qee banovan
Lol BERG pa ja sam holy, znam znam ko je sve ok.
Francesko
01-22-2007, 16:27
ja sam glasao da udje u klan tako mi je sve jedno :D ej franchesko imas li drugi acc na serveru?posto znam da ti je franchesko_qee banovan
imam [sdm]Francesko..... ali vise obicno ne igram..... samo dotu na ovom serveru :tiphat:
-eXtasY-
01-22-2007, 17:24
pao napon neki dan. crklo mi napajanje pa povuklo za sobom procesor a za moje kuciste vise nema napajanja a nov procesor trazi novu plocu [ili polovan procesor] tako da sam dosta odsutan neko vreme/sjeban. glasao sam NE u ovom poll-u a sad cu i da obrazlozim.
1. klan sdm je srpski klan. primamo srbe iz svih delova sveta ali ipak ako klan ima prvu rec u svom nazivu serbian ja mislim da je vrlo jasno o cemu je rec.
2. pored toga imate dosta hrvatskih klanova a ako se nevaram ima i klan sfrj[neznam da li je jos ziv]
3. ako ste vec hteli da se prikljucite sto to niste uradili pre dok je klan bio 0. npr. ja sam dosao u klan u vreme kad nije imao nijedan dobijen CW u vreme kad je bilo 4-5 aktivnih igraca i kad sam mogao samo u diablo-a da se uzdam da zna da igra jer su svi ostali ili bili nobovi ili ih nisam znao.
u dobru je lako dobar biti a na muci se posnaju junaci. zato se protivim bilo kakvom povezivanju sa bilo kojim nesrpskim klanom koji hoce da udje sa nama jer smo do sada nepobedjeni u cw. mislim da to nije u interesu klana kao i da se protivi nekim osnovnim principima ovog klana.
NA OVAJ POST NEKA ODGOVORI SAMO DIABLO OSTALA MISLJENJA ME NEINTERESUJU!
Berg u pravu si kada si dosao klan jeste bio manje vise 0, holy i cosa tada u opste nisu igrali vecina igraca su bili noobovi i stvarno ne mogu da kazem da nisi u pravu. Cekao sam tvoje misljenje al te nije bilo na forumu kada sam poceo tread, a vazno mi je sta kazes jer si mi jako puno pomogao da napravim nesto od sdm-a jer koliko se secam bilo je vremena kada smo samo ti i ja bili online i igrali u ss-u.... sada vec u sdm-u mogu da nabrojim 10-tak igraca koji stvarno znaju da igraju. Meni ne smetaju iz razloga sto sam i ja jedno vreme bio u hrvatskom klanu hnk i nisam imao a ma bas nikakvih problema. Smiley sta da radim nadglasan sam
A zbog cega tvoj glas prelazi iz DA u NE?
pfff mi srbi stvarno mozemo da budemo govna! to je jedna velika istina i nemojte da pokusavate da poreknete to!
[WW]Smiley
01-23-2007, 02:47
pa sad sam cak i ja bes teksta osto!
pa diablo a kaj mozes napravit nist pokazo si veliku volju i to mi puno znaci!
ja neznam koja im je fora to srb hrvat ali nema problema isli smo na glasovanje i glasovi su rekli ne (makar je trenutni rezultat 9 9 )
pa nisam ja malo djete da cu tu neznam kakve scene radit!
pa bolje da sam ovak doso pitat nego da sam radil neki usrani acc i prenavljo se da sam srb i delal gluposti!
ma ljudi nema problema zivi se i dalje!
a diablo nas jos cekaju gg!
pozdrav!
Artificial
01-23-2007, 03:25
sorry for spam
ali
molim vas nadzite mi neki post na smajli bez "!"
na svaku liniju "!"
bez uvreda smiajli nubaro :p
a da i nadzite mi post na Daxy bez ";p"
:)
jel ste to primetili?
i ti daxy nubaro bez uvreda sad ce da procitas ovo :)
[WW]Smiley
01-23-2007, 09:49
sorry for spam
ali
molim vas nadzite mi neki post na smajli bez "!"
na svaku liniju "!"
bez uvreda smiajli nubaro :p
a da i nadzite mi post na Daxy bez ";p"
:)
jel ste to primetili?
i ti daxy nubaro bez uvreda sad ce da procitas ovo :)
thx for info.
you happy nau?
Zato sot sam igrao sa jednim hrvatom i bio je heavy insulting samo je mene mrzelo da odgovaram... Ne zelim da imamo bilo koga sem Srba u klanu...
Zato je moj glas presao iz da u ne. A mozemo biti govna al ne veca od nekih ovde...
Zato sot sam igrao sa jednim hrvatom i bio je heavy insulting samo je mene mrzelo da odgovaram... Ne zelim da imamo bilo koga sem Srba u klanu...
Zato je moj glas presao iz da u ne. A mozemo biti govna al ne veca od nekih ovde...
A na koga se to odnosi?
Francesko
01-23-2007, 15:11
Pa mislim da se zna na koga.....:shh:
Btw ste videli smily-evy sliqu..... lol
Kao neki zescsi baja od 20 god. sa nekom bikerskom bradicom pogledajte njihov forum.....
Ali za pisanje i na hrvatskom i na engleskom on je sux
[WW]Smiley
01-23-2007, 17:39
FranceskA
ne od 20 g. nego od 22 g.
a kaj ti tocno oces? znaci ja neznam pisat engleski kaj svi znamo sad jos ni hrvatski neznam pisat ma super lik daj prestani tu neke gluposti pisat!
i kakve sad ima veze kaj ja imam bradu ili nemam ??? ROFL IMAO LOL!
ljudi dali ste culi da nisu svi ljudi na svjetu isti!
to kaj vas je neki klinjo vrjedo nema veze s menom.
kad sam ja bilo koga od vas vrjedo?
Francesko
01-23-2007, 18:02
A sta ne mogu da komentarisem tvoj izgled.......
ajde opusti se jer mi nesto sisti dal ce udjete ili ne pravo da ti kazem...
A ako oces ja jesam klinac za tebe jer ti imas 22 a ja 16 god.
Ali opet imam drugare koji su stariji vise i od tebe i nista im ne smeta
evo ti moji MSN javi se nekad vidim da imas francesko_srbin@yahoo.com
OMFG
Francesko PRETERAO SI!
DIABLO
:tclosed:
Nemam pojma samo znam da je imao er_cro na kraju i imba me iznervirao...
A otkad si ti to djole za to da se ujedinimo sa cro?
Znas i sam na koga se odnosi i to dobro.
Artificial
01-24-2007, 00:55
I ja znam :|
[WW]Smiley
01-24-2007, 01:35
hmmm a ko je opce reko da ocemo spojit srbe s hrvatima!
ja govorim o spajanju sdm klana i ww klana! a ne o nacionalnostima!
i kaj se tice ljudi u mom klanu ja za njih garantiram da su ok i nisu nepristojni!
i u klanu ww su 2 hrvata skupa s menom!
a kaj se tice mene i Francesko porazgovarali smo preko msn i izvrjedali se kolko smo znali :shh: j/k:shh: i sad je ok!
LoL koja fora :D Taj msn za sve sluzi...
Nema spajanja i kraj, mozemo odigrati koju gg ali spajanja nema, spojili bi se da nam se klan zove dm a ovako sdm znaci samo srbi PERIOD! (smiley period znaci tacka na engleskom).
[WW]Smiley
01-24-2007, 11:54
LoL koja fora :D Taj msn za sve sluzi...
Nema spajanja i kraj, mozemo odigrati koju gg ali spajanja nema, spojili bi se da nam se klan zove dm a ovako sdm znaci samo srbi PERIOD! (smiley period znaci tacka na engleskom).
HAHAHAH jako smjesno whahahaahha!!!!
ak nisi procito post koji sam poslo omda bi shvatil da pise da nema spajanja i TOCKA!
probaj citat izmedu redova!
-eXtasY-
01-24-2007, 13:51
ma daj ffs sta ste tako odbojni prema smiley-u.. N/C
anyway :tclosed:
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.