View Full Version : Da udjem u klan!
Kakarotto
01-15-2007, 10:03
Moj nick na serveru je Nennad i hteo bih da se ubacim u klan
extra igram :gives:
-eXtasY-
01-15-2007, 13:05
naravno odigracemo zajedno i ako stvarno dobro igras u klanu si :)
moj nick je: [sdm]Diablo
Lowl nennade lako ces dobiti owog naba :D
Sala, naravno moraces sve da nas uveris da si dobar.
mislim da sam igrao jedan pub sa nennadom pre i da smo gazili sve redom mozda gresim ali mislim da je dobar igrac u svakom slucaju igracemo nennade moj aka je Dark_Sunnis
Kakarotto
01-15-2007, 18:56
gelu me je ubacio u klan !
veoma pouzdan u sebe , ponekad je to dobro , ponekad loshe...hm znam te sa bneta... igrao sam jedno 9-10 partija sa tobom i reklo bi se da dobro igras , jedino loshe je sto umes ponekad da odigras lose kada tvom timu ne ide dobro[ja i berg smo tada bili scourge protiv tebe]
btw nauci tvog ortaka replayera recniku :D
e ti si dobar host jel tako? koju konekciju imas?
i jos jedno: gl hf brate i uzivaj u savezu :)
Kakarotto
01-16-2007, 05:07
veoma pouzdan u sebe , ponekad je to dobro , ponekad loshe...hm znam te sa bneta... igrao sam jedno 9-10 partija sa tobom i reklo bi se da dobro igras , jedino loshe je sto umes ponekad da odigras lose kada tvom timu ne ide dobro[ja i berg smo tada bili scourge protiv tebe]
btw nauci tvog ortaka replayera recniku :D
e ti si dobar host jel tako? koju konekciju imas?
i jos jedno: gl hf brate i uzivaj u savezu :)
hahaha odigram ja lose kad mi se spava tad nemam bas koncetraciju ili kad me kao sto ti kazes us*eru moji.Mnogo igram tokom dana tako da se bas i ne secam to protiv tebe i berga al secam se da sam bonzija pwnowo :noob: :noob: salim se naravno kaze da mu je lagovalo ali mislim da nije on los
Hahaha to za replayera njemu nema pomoci cak se onda i kad smo sa bonzijem igrali i sa njim se pokacio on je tip koji mrzi da mu kradu fragove al obozava da ih krade!
Pa sad i nisam tolko dobar host imam 512 kb flat sbb.
hvala:beer: :beer:
m22 je bonzy ako ne gresim
Juce smo igrali 3 v 3 i replayer mi je ukrao jedno 5 fragova najmanje
pfff
sry for double post
hahaha odigram ja lose kad mi se spava tad nemam bas koncetraciju ili kad me kao sto ti kazes us*eru moji.Mnogo igram tokom dana tako da se bas i ne secam to protiv tebe i berga al secam se da sam bonzija pwnowo :noob: :noob: salim se naravno kaze da mu je lagovalo ali mislim da nije on los
Hahaha to za replayera njemu nema pomoci cak se onda i kad smo sa bonzijem igrali i sa njim se pokacio on je tip koji mrzi da mu kradu fragove al obozava da ih krade!
Pa sad i nisam tolko dobar host imam 512 kb flat sbb.
hvala:beer: :beer:
ja sam bonzy btw...i bilo je skoro da igram protiv tebe , i nisi mene pwnovao nego moj tim... ja sam umro 2-3 puta max... :D
za replayera zato sam i reko da ga naucis recniku :D
ali sta smo vam ja i berg radili pre jedno 10ak dana moras da se setis , posto je bilo smesno , obojica smo bili na beyond godlikeu , ja sa syllaberom , a berg sa linom... loshih partija se ne secas a? :D
ma samo pobolsanje je sto si upo u klan , znam da dobro igras kad oces , gl i hf jos jednom
-eXtasY-
01-16-2007, 16:25
Ma meni je drago sto se ovaj klan siri sa dobrim igracima, al najvaznije mi je da se dobro slazemo i zezamo a uz to da ide i pro dota :)
GL M8 nadam se da ces se brzo uklopiti
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.