View Full Version : AJ_SI_DED_PIPL i c3narius
Cim smo poceli partiju pocele su i uvrede, ja sam ignorisao ali stvarno nije bilo u redu, poslali su jedno 20 poruka na racun moje majke,c3narius i AJ_SI_DED_PIPL
Hteo sam ovo da posaljem u ban sekciju ali ne verujem da ce pogledati posto je ovo custom game bio.
Imam jos screenshotova...
-eXtasY-
01-13-2007, 17:32
ne gubis nisita ako pokusas stavi to u ban sekciju... reci kao u pravilima servera je navedeno da je strogo zabranjeno vredjanje i slicno... stavi i replay i screenshotove i reci da ykc ili neko drugi pogleda ko zna srpski.. u svakom slucaju kada se tako nesto desi samo kucas /ignore nick i ne vidis ni jednju njegovu poruku...
p.s. sta ce ti boots mana i heal sa snipom.. pogotovo mana !???
Bio je EM mode tako da sam hteo da ostanem u sredini sto vise a imali su par jakih heroja, mana mi je za assassinate zato sto sniper sa lvlom 6 ima manu za 1 ulti pa kad iskoristim ulti odma cepim jedan pot za manu
Artificial
01-13-2007, 21:18
Pa *******man ne te vredgao?
on se samo smijao a bogami i ja bih se
bez uvredgenje
evo da vidite *******man-ovu intelegenciju...
http://eurobattle.net/showthread.php?p=485105#post485105
daj ss di te aj si ded pipl zaebava? :cool:
obavezno posalji na ban sekciju trebalo bi banovati nekog ko je toliki idiot kao c3narius
drugi put samo ukucaj /squelch nick
btw ovaj drugi te i nije vredjao on se samo smejao nije ti rekao nista ruzno tako da za njega nema bana ali ovaj ce dobiti ban 100%
*******man je prozivao pre nego sto je igra pocela steta sto nisam slikao... nema veze
a za tog cenariusa je vec poznato kod mene je vec uradjeno /ignore
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.