View Full Version : P***r proziva nas klan
e neki peder TietCanh je danas protiv mene u nekom pubu prozivao sdm , posebno diabla za koga kaze da je ubernoob , kaze da su vas pwnovali u nekom CWu , ajde diablo ugovori CW pa da im pokazemo!
zajebano igra on i njegov m8 , ali opet...
OMGBergrush
01-12-2007, 00:33
znam tiet-a on cesto kreira igre u ss-u. ako ti je rekao da si noob i isprozivao ceo klan ukljucijuci i diablo-a onda znaci da si mega lose igrao. aj stavi rep od partije sto si sa njim igrao da vidim da li si ga iznervirao posto kolko znam tiet se ne da lako isprovocirati
e nemam rep ali sam igrao protiv njega sa pugnom i imo sam nekih 10-2 i jednom ga ubijem u sumi dok je kripovao U SCOURGE[mojoj]SUMI pa on nesto krene da kenja , pa me onda on ubije[nerubian asasin] sa svim magijama+dagon i onda smo nesto chatovali i onda on popizdi i kaze da smo noobovi ceo klan i posebno diablo i da su nas odrali u CW[jel to istina?] i jos smth... ali uopste nisam lose odigrao iako smo izgubili na kraju...
OMGBergrush
01-12-2007, 18:28
da su nas odrali u CW[jel to istina?]
kolko ja znam ne. nemogu da tvrdim 100% jer nisam ovde od pocetka ali kolko mi je poznato dok ja nisam bio nije vodjen cw a od kako sam ja tu svaki cw smo dobili
-eXtasY-
01-13-2007, 00:46
upravo tako... berg igrao si u svakom CW.. A sto se tice ss-a u skoro svakoj partiji sam igrao sa bergom (znalo se da je sdm) i pwnovali smo sve zivo!
Za clan war treba razmisliti jaki su oni.. daj mi njegov nick na battle.netu da priicamo.
DiabIo;484700']upravo tako... berg igrao si u svakom CW.. A sto se tice ss-a u skoro svakoj partiji sam igrao sa bergom (znalo se da je sdm) i pwnovali smo sve zivo!
Za clan war treba razmisliti jaki su oni.. daj mi njegov nick na battle.netu da priicamo.
Ajde ne seri da si se usro? pa sta ako izgubimo? pa reko sam ti TietCanh mu je nik , i ima neka 4 prijatelja koji stalno igraju zajedno pub cini mi se i jaki su. Ali moja procena je da berg ima vise skilla od bilo koga od njih :D
OMGBergrush
01-13-2007, 14:41
berg ima vise skilla od bilo koga od njih :D
cw ti se sve svodi na uigranost.
oni igraju stalno u istoj postavi znaju ko sta uzima ko sta pravi ko kako igra itd. a pored toga koriste voicecomm tako da igraju ko da su u lanu. a mi u ovom trenutku nemamo 5 uigranih igraca
-eXtasY-
01-13-2007, 16:08
berg je u potpunosti u pravu.... uigranost je vaznija od uberpro igraca.. i plus koriste jebeni talk koji je mnogo zeznuta stvar. takodje i slazem se da je berg odlican igrac (koliko god mi je tesko to da kazem :) ). aj za klanske igre sacekamo desetak dana jer gelu dobija kablovski i imamo jos jednog strasnog igraca...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.