PDA

View Full Version : Izbori

SetoKaiba
01-08-2007, 18:33
Pa nubovi zanima me za koga ce te glasati na predstojecim izborima .. ili necete izaci na iste i zasto ?

da budemo u izbornom duhu prozivajte malo stranke koje nevolite :)

ja cu baciti kratak rewiew na neke

DSS - pff nubosvka/seljacka stranka .. u celoj partiji sa svim clanovima iste ima do 5 likova koji znaji sta je internet. ne fala . e da oni kontrolisu telekom a znamo da je telekom glavni krivac za los internet u drzavi iako ima uslova za bolji. [ moj wireless za primer ].

SRS - kolko god da su mi zabavni a i Seselj mi je bio bivshi komsija dok neode u hag nebi za njih glaso zgob spoljne politike. mada su cudo napravili dok su bili lokalna vlast u zemunu i batajnici ovo je ipak mnogo ozbiljnije. na lokalnim izborima uvek bi glaso za njih.

DS - gomila noobova koji su umislili da su pro. bah .. prepotentni i neadekvatni i pokazali su sta znaju dok su bili na vlasti. licno cak su i seljaci iz DSS-a bolji.

mrzi me sad da pljujem ostale a ja cu najverovatnije da glasam za SPO. iako je Vuk puko s'mozgom ima dosta mladih i uspesnih ljudi u stranci koji sada vode kampanju i nebi voleo da nepredju cenzus.

OMGBergrush
01-08-2007, 19:55
Glasajte za spo zato sto vuk zeli da sazna sve o atentatima na njega lol

-eXtasY-
01-08-2007, 20:52
radikale mnogo volim jer se ne stide toga sto su srbi, ne odricu se onoga sto je nase i ne uvlace se nikome u dupe! to su najpametniji ljudi koje srbija ima. Ipak ne bih voleo da dozivim jos jedne sankcije ili da za 5 godina ne mogu da dobijem visu za madjarsku zbog njihove politike "nosite se u 3 PM"
Sa druge strane demokrate ce prodati kompletno srbiju i ostace beograd sa okolinom, a noge nam nece vireti iz dupeta US i EU... al cemo imati vise i biti u dobrim odnosima sa svetom. U svakom slucaju mislim da su radikali najbolji al preskocicu izbore jer ni njih ne podrzavam u potpunosti zbog navedenih razloga. Ove ostale seljake necu ni da komentarisem

Bonzy
01-08-2007, 22:28
moj komentar:Necu da mi guslaju o zivotu:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

OMGBergrush
01-11-2007, 17:48
Posto ste vi uglavnom mladi i nobovi ovde a neki si samo nobovi dozvolite da vam objasnim za koga treba da glasate na izborima i zasto.

Kao prvo da se razumemo u startu sta su to izbori i kakav je njihov uticaj na nasu buducnost:
Izborima se odredjive ko ce sustinski voditi nasu drzavu i predstavljati je u svetu. to je jedan izuzetno bitan momenat za vas kao i za vasu drzavu iz mnogo razloga. Ako se na izborima izabere los vodja zemlje to ima niz posledica kako na vas tako i na mene tako i na sve oko nas. Uzmite naprimer kako su amerikanci izabrali bush-a 2x i pogledajte gde su sad: ekonomska kriza, valuta pada, nezaposlenost raste, mrzi ih ceo svet, ulagaci se okrecu kini, rusiji, japanu itd.
Bez obzira koga oni izabre na sledecim izborima to sranje koje imaju nece se promeniti preko noci jer politika je takva da deluje na dugom stapu na 10,20 pa i 50, 100 godina.
Uzmite sad nasu situaciju. Nas poslednji dobar vodja bio je kralj petar I. svi posle toga su sjebavali manje ili vise nasu drzavu:
kralj aleksandar: megaloman
broz tito: neobrazovan megaloman
milosevic: moron megaloman
kao sto vidite iz prilozenog nasa drzava je sjebavana u svakom pogledu [ekonomskom, pravnom, vojnom, obrazovnom...] ne 10 ne 20 vec 80 godina.
Zato nemojte ocekivati da bilo koja vlast popravi to preko noci. Vi kao i ja necete docekati nista od blagodeti koju moze doneti dobra vlast vec cete raditi i rukama i nogama da se malo po malo vadimo iz govana u koja smo tonuli jos od pre vaseg rodjenja.
U tu svrhu vam kazem da glasate za najbolje resenje za nasu zemlju ne za vas same vec za vasu decu.
Najbolje resenje [ovo nije uopste diskutabilno] je vojislav kostunica i dss. Ako neko tvrdi da je vlada sadasnja [koalicija dds-a i vojislav kostunica] radila lose ili je radila protivno interesima srbije ja cu mu bez ikakvog ustezanja reci da je moron. Do pre 10 godina brz internet je bio nezamisliv a placanje dial-up[na sate] je bio poprilican trosak. pre 10 godina nismo imali digitalne centrale dobar deo je jos imao i dvojnike. pre 10 godina imali smo losu reputaciju u skoro celom svetu. pre 10 godina plate su bile takve da ja nisam mogao da dobijem pare za izlazak kad sam to hteo. pre 10 godina desavale su se restrikcije struje.
Uostalom obratite paznju na kampanje ostalih kandidata jer svaki od njih pljuje sve ostale pa primetite da za kostunicu kazu da je mlakonja. E sad ako je najgora stvar sto za nekog mogu da kazu da je mlakonja onda znate da su zaista ocajni i nemogu nista drugo da mu nakace.
Dakle da rezimiramo sta su to plusevi i minusi kostunice i njegove vlade:
+obrazovan covek doktorirao medjunarodno pravo[razume se u svoj posao]
+najveci deo ministara su strucnjaci koji se razumeju u svoj posao
+neuporedivo poboljsan zivotni standard
+reputacija srbije u svetu
+strane investicije i otpisivanja dugova
+zastava, grb i himna dostojni nase drzave

-kostunica je mlakonja

i za kraj:
ako mislite kao sto dobar deo mojih drugova misli "necu da izadjem na izbore jer nemam za koga da glasam" odma cu da vam kazem da je to NEMORALNO ponasanje a sad cu i da objasnim zasto.
Ova drzava vama obezbedjuje: zdravstvenu zastitu, zaposlenje, obrazovanje a ako vam se to nesvidja granice su otvorene mozete uvek da odete.
Sve sto trazi od vas za uzvrat je sluzenje vojnog roka[6 meseci vaseg zivota ukida se 2010] i glasanje [jednog u 2 godine].
Dakle da vam pojasnim VASA JE DUZNOST da glasate ako bas nemate za koga napravite nevazeci listic[zaokruzi vise kandidata ili nijednog] jer onaj ko ne izadje na izbore je NEMORALAN covek. ako niste upoznati sa pojmom morala sto je moguce ako ste npr. zena nemoral cine sve radnje koje se protive nekom opste prihvacenom dobru. npr. krasti pomorandze ispred radnje je nemoral, izbegavanje vojske je nemoral, odati neciju tajnu je nemoral itd.

zato nemojte biti nemoralni izadjite na glasanje
zato nemojte biti glupavi glasajte za kostunicu
zato nemojte biti nobovi da se raspravljate samnom

Bonzy
01-11-2007, 18:18
brate mozes ti da budes upravu ali mislim da ces ovime uticati samo na nekih 20-100 ljudi max tako da si potrosio nekih 5-10 min nizasta :D

btw nisam jos punoletan da glasam , tako da jbg iako si bio ubedljiv...

da nisi ti mozda Kostunica?:rolf:

SetoKaiba
01-11-2007, 19:09
moram da se slozim da iako su vecina noobovi da su u ovom trenutku najbolje resenje.. al ipak glasam za SPO
da nisi ti mozda Kostunica?:rolf:da jeste svaki govor bi mu pocinjao sa " postovani nobovi " il tako nesto ..

Artificial
01-11-2007, 20:03
Jel te placaju za ovo? :)

OMGBergrush
01-11-2007, 20:39
Jel te placaju za ovo? :)

10 karamela

Francesko
01-11-2007, 20:50
Imas nekih velikih rupa u tom "izlaganju" ali necu da se vodi diskusija o tome.....
Ja cu samo kazati moje misljenje a to je da:
1) Srbija treba postati monarhija sa kraljem koji nema nikakvu vlast i skupstinom koja ce imati svu vlast-nesto nalik na ustavnu monarhiju
2) Ako ne bude toga ja sam za radikale i Marijana Risticevica
tako da pozz
Eh da moram samo da kazem da je kralj Petar napustio presto i odneo sve drzavne rezerve u zlatu za London- tako da ni on nije sasvim cist ali ko zna zasto je to dobro- mozda bi drugovi komunisto to uzeli za sebe a mozda bi i podelili narodu...
Sve u svemu- "MARSIRALA MARSIRALA KRALJA PETRA GARDA X2
KORAK IDE ZA KORAKOM A JA JUNAK ZA BARJAKOM
BOJ SE BIJE BIJE ZASTAVA SE VIJE ZA SLOBODU SRBIJE
itd mrzi me da pisem pozzz
your Francesko

OMGBergrush
01-11-2007, 21:54
1) Srbija treba postati monarhija sa kraljem koji nema nikakvu vlast i skupstinom koja ce imati svu vlast-nesto nalik na ustavnu monarhiju

to je slucaj u skandinavskim zemljama i po meni je to dobar princip medjutim nasa zemlja je trenutno u tranziciji i po meni licno monarhiju je moguce uspostaviti tek kada se stabilizujemo.

ja sam za radikale i Marijana Risticevica

kad mi neko kaze radikalna stranka meni prvo na pamet padne nikola pasic koji je bio jedan od najboljih nasih politicara. pogledajte malo o njemu videcete da je bio master. sadasnji radikalu su sramota jer: nemaju obrazovanja nemaju vaspitanja nemaju ni pameti preterano da se ne lazemo. uostalom jel biste vi voleli da vas predstavljaju ljudi ciji lider psuje ko turcin?

Eh da moram samo da kazem da je kralj Petar napustio presto i odneo sve drzavne rezerve u zlatu za London- tako da ni on nije sasvim cist

to nije nista novo. drzavne rezerve se uvek iznose iz drzave kad je drzava pod pretnjom okupacije. isto je i lazar II bio preneo nase rezerve srebra u veneciju kad je drzava bila pod velikom pretnjom. i to nije samo slucaj kod nas nego kod svih zemalja. na tome su se svajcarci obogatili. posto su uvek neutralni svi znaju da je tamo bezbedno drzati pare.

ciga_ns
01-12-2007, 00:14
OMGBergRush sad: Ova drzava vama obezbedjuje: zdravstvenu zastitu, zaposlenje, obrazovanje a ako vam se to nesvidja granice su otvorene mozete uvek da odete.

da bi imao tu usranu zastitu zdravstvenu moram da platim, da se zaposlim moram da imam vezu a obrazovanje opet me deru po dzepu cemu onda svrha ove drzave?

Ja sam za monarhiju btw tad je barem bilo lepo, po knjigama.
A sada radikali, samo zbog toga sto je na vrhu u mom gradu radikalna stranka i extra nam je. Jeste da psuje ko kreten al je delom najpametniji...
A ni taj Pasic nije bio sav svoj u glavi imao je i on ispade. Dokaz da su svi uceni ljudi malo poremeceni u glavu

OMGBergrush
01-12-2007, 00:27
da bi imao tu usranu zastitu zdravstvenu moram da platim, da se zaposlim moram da imam vezu a obrazovanje opet me deru po dzepu cemu onda svrha ove drzave?

neznam da li si ti uopste svestan kakva sve postoje drustvena uredjenja. socijalizam je taj koji svakom zaposlenom gradjaninu obezbedjuje jednako pravo na zdravstvo i obrazovanje a to ti je nesto sto u velikom broju drzava nema. npr. u americi to mozes da radis gde oces ali drzava ti nece platiti bolovanje a svakako ti nece platiti obrazovanje[sta mislis zasto tolko crnaca ide u nba i druge sportove]. cisto da znas da neke stvari koje ti uzimas zdravo za gotovo uopste nisu takve. a sto se tice veza za poslove to vreme je uglavnom proslo a bice jos manje buduci da se sve privatizuje sto je svakako plus.

A sada radikali, samo zbog toga sto je na vrhu u mom gradu radikalna stranka i extra nam je. Jeste da psuje ko kreten al je delom najpametniji...

to sto su u novom sadu radikali na vlasti neznaci da nam je zato dobro. ima jedna narodna kaze u dobru je lako dobar biti a kamoli u novom sadu koji je glavni grad vojvodine[najrazvijenije regije srbija] i koji ima velike prihode od hmmm industrije transporta turizma...SVEGA. pored toga maja nije bas tipican radikal slozices se. ona ima obrazovanje i pristojnost ali ipak ako neko igra dobro centra neznaci da je sposoban da vodi drzavnu reprezentaciju

A ni taj Pasic nije bio sav svoj u glavi imao je i on ispade. Dokaz da su svi uceni ljudi malo poremeceni u glavu

ovaj nacin razmisljanja mi se jako svidja. ja tako idem ulicom i padne mi crep na glavu i sad ja ne izlazim iz kuce jer na ulici svim ljudima stalno padaju crepovi na glavu.

-eXtasY-
01-13-2007, 01:02
Imas nekih velikih rupa u tom "izlaganju" ali necu da se vodi diskusija o tome.....
Ja cu samo kazati moje misljenje a to je da:
2) Ako ne bude toga ja sam za radikale
slazem se u potpunosti i uz posle mnogo razmisljanja glasam za RADIKALE!

provo da kazem moje misljenje o kostunici...
taj covek je jedan prevarant i to mu se vidi u ocima, jedini nacin da odgovori na pitanja drugih (citaj radikali) je da odgovori nisam informisan. Ova sadasnja vlada ce prodati prvo kosovo, zatim vojvodinu a crnu goru vec jeste.
Verovatno ces reci sloba je prodao cg al se sa tim necu sloziti sa tim jer da je tako ona bi se odvojila odavno. Pff stvarima kao sto su internet i sl (citaj napredak) mozes da zahvalis samo stranim investicijama koje su bile pitanje vremena jer zvaka velika kompanija zeli da iskoristi jeftinu radnu snagu i zemlju sa velikim procentom drzavnog vlasnistva. Dss mi se zgadio sa svojom reklamnom kampanjom, ljudima koji su mi jutros zvonili na vrata i nagovarali me da glasam za njih, praznim pricama i sl. DS ce nas prodati! prividno ce nam biti bolje a oni ce u stvari sve nase prirodne resorse, pametne ljude, i novac pokloniti EU u zamenu za investicije... (ako mi ne verujes razmisli zasto nemacka zeli da napusti EU). Radikali su u tome jasni zasto se uvlaciti u dupe nekome ko nas lisava svih prava koje vaze za sve sem za nas (primer kosovo),isto tako i US koji su nas drzali pod sankcijama i bombardovali bez dozvole saveta bezbednosti. Eu je potrebna samo za vise i NISTA drugo (svajcarska i mnoge uspesne zemlje NE ZELE da se pridruze). Radikali su jedini koji ce odgovoriti na svaki TV duel , svaku svoju rec dokumentovati i pokusavati da izjednace prava srba sa gradjanima drugih zemalja, a ne od nas napraviti jeftinu radnu snagu koju ce druge zemlje koristiti za svoje interese. Ono sto si pisao o kosovu je jedino ostvarivo uz RS jer ti garantujem da ce uz sadasnju vladu ono biti izgubljeno! Svaki gradjanin ima pravo na tajno glasanje tako da vas vise necu ubedjivati al moj izbor znate RS
p.s radikali su jedini koji ne pricaju prazne prica samo u kampanji. Pogledaj zemun i kuce koje je seselj poklonio ljudima bez krova nad glavom (skidam mu kapu). zasto ta tvoja vlast ne uradi isto sa kosovskim srbima kojima su spaljene kuce? zasto im ne sagradi nove na kosovu !? zasto im ne obezbedi normalan zivot i zastitu nego ih prodaje... razmisli malo pre nego sto odgovoris

OMGBergrush
01-13-2007, 04:57
Jao jao jao pa gde poceti!? ajde malo po malo cu da ti objasnim zato sto si ti noob i ne razumes se u politiku kao sto se to razumem ja.

DiabIo;484705']provo da kazem moje misljenje o kostunici...
taj covek je jedan prevarant i to mu se vidi u ocima, jedini nacin da odgovori na pitanja drugih (citaj radikali) je da odgovori nisam informisan

Kao prvo to sto ti MISLIS o njemu je posve subjektivna stvar. na cemu to baziras? na ocima? dobar ti je kriterijum samo mi reci kako ces tom metodom da ocenis nekoga ko nosi naocare. ja licno preferiram da ocenjujem ljude po njihovim DELIMA a ne po tome kako IZGLEDAJU ili po tome sta PRICAJU. To sto on radikalim kaze da nije informisan je mozda zato sto covek stvarno nije informisan ovo je ipak demokratska drzava i svako ima u vladi svoje zaduzenje za razliku od prethodnih autoritativnih rezima gde je lider radio/znao sve.
A pored toga ja smatram da je uopste plus sto se on spusta na nivo da prica sa radikalskim [uglavnom] sljamom.

DiabIo;484705']Ova sadasnja vlada ce prodati prvo kosovo, zatim vojvodinu a crnu goru vec jeste.
Verovatno ces reci sloba je prodao cg al se sa tim necu sloziti sa tim jer da je tako ona bi se odvojila odavno.

Ova vlada nece prodati nista kao sto nije prodala ni crnu goru. svaka drzava[a crna gora je bila drzava za razliku od kosova i vojvodine] ima pravo na svoj referendum i to sto su se otcepili nema veze sa nama to je samo sramota za crnogorce koji su dozvolili da na vlast dodje covek ciji je jedini interes sverc.

DiabIo;484705']Pff stvarima kao sto su internet i sl (citaj napredak) mozes da zahvalis samo stranim investicijama koje su bile pitanje vremena jer zvaka velika kompanija zeli da iskoristi jeftinu radnu snagu i zemlju sa velikim procentom drzavnog vlasnistva.

A gde su te strane investicije onda recimo u iranu? ili u 90% afrike? stranci kada ulazu pare ocekuju da im se to isplati a nece se isplatiti ako drzava nema garancije za obrt kapitala. a tih garancija nema ako je recimo vlast u anarhiji.

DiabIo;484705']prividno ce nam biti bolje a oni ce u stvari sve nase prirodne resorse, pametne ljude, i novac pokloniti EU u zamenu za investicije... (ako mi ne verujes razmisli zasto nemacka zeli da napusti EU). Radikali su u tome jasni zasto se uvlaciti u dupe nekome ko nas lisava svih prava koje vaze za sve sem za nas (primer kosovo),isto tako i US koji su nas drzali pod sankcijama i bombardovali bez dozvole saveta bezbednosti. Eu je potrebna samo za vise i NISTA drugo (svajcarska i mnoge uspesne zemlje NE ZELE da se pridruze).

1. nemacka ne zeli da napusti EU uostalom nemacka je osnovala EU.
2. prividno nam nece biti bolje nama VEC JESTE BOLJE i to ne prividno jer penzija koju moj cale ima NIJE PRIVIDNO 80% veca nego pre 5 godina.
jel ova vlada mozda prividno vratila dobar deo stranog duga koji se samo gomilao proteklih 50 godina?
3. to sto radikali pricaju o uvlacenju u dupe je tipicna zamka koja hvata na ponos koji je tipican u ovom narodu. ma sta je bre srbija jedna da dize nos pred evropom. pa ta ista evropa je bila isto razorena kao jugoslavija posle 2. rata samo je kredite koje je dobila od amerike[marsalov plan] potrosila u industriju a mi koje smo nase spiskali[zahvalite brozu] smo onda pozajmljivali od njih i onda te dugove nismo vracali. i sad ko su ti radikali da tim ljudima [cije pare i dan danas nisu vracene] dizu nos i vicu kako mi njima necemo da se uvlacimo. sto niko od nas usustini i ne trazi.
4. svajcarska i norveska nece u EU zato sto je njihov dohodak 2x iznad proseka EU a nas je oko 4x manji od proseka EU te stoga oni nece u EU jer im to nije u interesu a nama to JESTE u interesu.

DiabIo;484705']Radikali su jedini koji ce odgovoriti na svaki TV duel , svaku svoju rec dokumentovati i pokusavati da izjednace prava srba sa gradjanima drugih zemalja, a ne od nas napraviti jeftinu radnu snagu koju ce druge zemlje koristiti za svoje interese.

ti ces biti jeftina radna snaga hteo ti to ili ne. pitanje je samo za koga ces raditi a u takvom polozaju smo jer su nasi dobri komunisti sve pare spiskali i sad smo u takvom ekonomskom sranju i nije bas da imamo izbora. a tzv. duel sa radikalima izgleda ovako. on prica nesto svoje [tipa mi srbi fofofo nedamo kosovo fofofo seselj heroj fofofo nedamo mladica u hag fofofo mi srbi necemo biti exploatisani fofofo krade vlada mi to necemo fofofo...itd] i ti sad njemu das pitanje na sta on nastavi mi srbi fofofo...vlada krade fofofo...strancima necemo rasprodati fofofo...itd]
evo recimo neki dan sam gledao kako je tomislav nikolic bio naspram nekoga [mislim bubalo ali nisam siguran] i ovaj ga pita gospodine nikolic jeste vi zavrsili pravo na sta ovaj kaze ne samo sam upisao. na sta bubalo dodje a ako je tako zasto ste na ovim dokumentima se potpisali kao dip. prav. tomislav nikolic? na sta ovaj ni 5 ni 6 bez po blama ma nije ni pocrveneo nastavi da prica fofofo mi srbi nedamo...fofofo vlada krade fofofo.] kakav je moral tog coveka? ne samo da laze nego se i ne stidi toga.

DiabIo;484705']p.s radikali su jedini koji ne pricaju prazne prica samo u kampanji. Pogledaj zemun i kuce koje je seselj poklonio ljudima bez krova nad glavom (skidam mu kapu). zasto ta tvoja vlast ne uradi isto sa kosovskim srbima kojima su spaljene kuce? zasto im ne sagradi nove na kosovu !? zasto im ne obezbedi normalan zivot i zastitu nego ih prodaje... razmisli malo pre nego sto odgovoris

jel znas sta je bio zajam za preporod srbije? jezda? dafina? to su samo neki od slucajeva u kojima je miloseviceva vlada [a radikali su saradjivali sa milosevicevom vladom] pokrali pare od gradjana srbije. neki deo tih para je otisao njima u dzep a neki deo je recimo iskoriscen da se od izbeglica koje su bili brojne jeftino kupi poverenje. evo da ti pojasnim primer ja uzmem i kazem ti daj mi 1000 dinara vratim ti sutra. ti mi das pare i ja pobegnem u ameriku i onda ti par godina kasnije budes gladan i ja kazem e brate evo ti 80 dindzi kupi sebi pljesku i ti na to kazes i brate hvala ti bash si dobar drug.
vlada nemoze da napravi kuce na kosovu jer:
1. nema uopste uticaja tamo
2. treba te pare od negde uzeti a mi smo trenutno u procesu vracanja dugova
3. ako se te pare daju administraciji kosova a oni ce ih potrositi na albance

i jos par stvari o kostunici koje treba da znate. ovo nije moje misljenje niti je moj zakljucak ovo su CINJENICE!!!
-kostunica je pripadnik srpske pravoslavne crkve
-kostunica je unuk generala zivojina misica
-kostunica je 1974. izgubio posao jer je rekao javno da autonomija koju je josip broz dodelio kosovu vodi u nezavisnost i zato je izgubio posao
-kada su mu nakon titove smrti ljudi koji su mu dali otkaz dozvolili povratak on je to odbio
-kostunica nikada ni u kom stadijumu svoje karijere nije imao nikakve veze i saradnje sa komunistima/socijalistima za razliku od seselja/nikolica/djindjica/vuka itd.
-kostunica je jednostavno receno jedan imba skiller ciji je skill tolko velik da obicni ljudi nisu uopste u stanju da ga pojme[ok ovo mozda nije cinjenica :)]

ciga_ns
01-13-2007, 14:32
U jbt OMG ti bash ima strpljenja za kucanje...

Da da znam da je biti lako ovde glavni u ns. Ali gledaj to sa stilom, pogledaj kako nam je grad izgledao pre 3 god i sada. Znam da josh neko du drnda konce sa njom tj pored nje. Al on to dobro radi, cak ne mozes ni da primetis da sebi gura u džep. Haha pa di bre nadje crepove popadace nam svi pa ce nam prokisnjavati a sad je zimski period.

E da josh za diabla, za cg niko iz srbije nije uticao na njeno odcepljenje, pogledaj sastav crnogorske vlade i glavnih ljudi tamo, pogledaj kakvi su bili pre no sto su dosli na vlast, jad i beda, ali kad su dosli pogledaj gde su se okrenuli, na zapad zar ne?
E sad josh pogledaj sastav crnogorskog stanovnistva, smenom tri generacije srbi ce biti ugrozena tamo, a toliko im je dobro da ce na sandžake da se cepaju, ona cetri sto imaju.

sunnis
01-13-2007, 15:22
-kostunica je 1974. izgubio posao jer je rekao javno da autonomija koju je josip broz dodelio kosovu vodi u nezavisnost i zato je izgubio posao
-kada su mu nakon titove smrti ljudi koji su mu dali otkaz dozvolili povratak on je to odbio
-kostunica nikada ni u kom stadijumu svoje karijere nije imao nikakve veze i saradnje sa komunistima/socijalistima za razliku od seselja/nikolica/djindjica/vuka itd.
-kostunica je jednostavno receno jedan imba skiller ciji je skill tolko velik da obicni ljudi nisu uopste u stanju da ga pojme[ok ovo mozda nije cinjenica ]
zasto si to sve stavio pod minus (-)
ne znam da li ovo vazi za sve glasace ali mojoj pordici (kao i celoj okolini) stigla je novogodisnja cestitka na kojoj pise (ispod srecna nova godina) neki tekst i dole pecat stranke i potpis Vojislav Kostunica (postarina placena)
zasto sam sve ovo napisao
posto u Srbiji ima 6 000 000 glasaca i ako je svako dobio cestitku sa placenom postarinom (oko 20 din) to iznosi 20*6 000 000 = 120 000 000 (ako sam pogrsio u nekoj cifri e jebi ga) i sad ti hoces da glasas za coveka koji je potrosio tolike pare samo za jednu tacku u predizbornoj kampanji.
dodaj na ovu sumu jos koliko mislis da iznosi ostatak njegove kampanje dobices O.o sumu sa mnogo nula na kraju
Mislim da je Diablo mnogo vise u pravu nego ti a evo sada da ti odgovorim na neke tvoje

to nisu obavezne stvari dobrog politicara to sto je pripadnik crkve dobice spasenje duse to sto je unuk generala Misica: moci ce da se hvali ko mu je bio deda ali sumnjam da ce isto moci njegovi unuci za 50 god

isto i moj deda pa? mozda on da se kandiduje na izborima?

mozda nije on licno (ne znam toliko cinjenica) ali jesu sigurno ljudi iz njegove stranke (tako sam nesto cuo mozda nije istina ali cisto sumnjam da nije)
-kostunica je jednostavno receno jedan imba skiller ciji je skill tolko velik da obicni ljudi nisu uopste u stanju da ga pojme[ok ovo mozda nije cinjenica ])

ovo u zagradi je tacno

P.S. i ja sam jedan imba skiller tako da ...

sto se tice tvog proslog velikog izlaganja kazem sledece (jbg sro tek sad nisam pre procitao)
+najveci deo ministara su strucnjaci koji se razumeju u svoj posao

imena?

+reputacija srbije u svetu

citiram jednu od igara u w3

from?
Serbia
Siberia?
NO! Serbia
What is Serbia?
Country in Europe, Balcans
Yugoslavia?
it is a part of former YU
oh ok than
...

zakljucak o reputaciji Srbije?
a Titove Jugoslavije?
zakljuci sam Berg
+zastava, grb i himna dostojni nase drzave

zasto je na zastavi kruna(kada se uzme cela sa sve orlom a ne samo bojama), iznad grba kruna, zasto je u izvornoj verziji himne boze spasi boze hrani srpskog KRALJA srpski rod?
btw Berg znas li novu himnu?
+neuporedivo poboljsan zivotni standard

i dalje ima ljudi bez posla, ljudi bez krova nad glavom ( a koji su imali i posao i krov nad glavom). Ima jos dosta cinjenica ali ovde si pola u pravu(dosta ljudi zivi i u boljim uslovima) tako da necu raspravljati na ovo ali ne moze da stoji kao + dok svima nije bolje
+obrazovan covek doktorirao medjunarodno pravo[razume se u svoj posao]
+strane investicije i otpisivanja dugova + ostaje postujem te 2 stvari
-kostunica je mlakonja konacno si u pravu

i da rezimiram u vecini izlozenog Berg nije bio u pravu btw zar Kostunica nije vec predsednik vlade (nije se bas proslavio)

A sada radikali, samo zbog toga sto je na vrhu u mom gradu radikalna stranka i extra nam je.
mada su cudo napravili dok su bili lokalna vlast u zemunu i batajnici ovo je ipak mnogo ozbiljnije. na lokalnim izborima uvek bi glaso za njih. hmmm vidis Berg sta kazu ljudi

have fun mate glasaj za koga god hoces ali razmisli jos jednom kao i pre nego sto budes meni odgovarao)

-eXtasY-
01-13-2007, 15:58
ma ne mogu da se raspravljam vise, samo mi nije jasno kako su uspeli da isperu mozak mladim i verovatno pametnim ljudima.... za pare Dss-a si skroz u pravu (mislim na sunnisa) samo dodaj i gomilu ljudi koji dolaze na kucnu adresu i ubedjuju te da glasas, gomilu bilborda (ok njih imaju svi) i koncert koji kostunica organizuje veceras u bg.... sa tim parama moglo se sagraditi najmanje 100 kuca za beskucnike al ne vaznije je doci do fotelje i baronisati ljude.... kako god berg radi sta hoces al gresis i suvise dozvoljavas drugima da uticu na tebe (mislim otac izvini ako gresim) ne zaboravi da je to tvoj glas misi svojom glavom...
p.s. e samo da objasnim neke nebuloze rekao si zasto se ne ulaze u afriku valjda.. pa jednostavno oni nemaju porodice kao sto su karici, miskovici, cepter i slicno koji su nas predstavili u svetu (sada reci karic krao a ja ti odgovaram on je dobio nagradu kjao najuspesniji biznismen na svetu pre par godina). Takodje su nas povezali sa stranim velikim kompanijama. Karic sa pola rusije miskovic sa slovenijom, hrvatskom, amerikom...
A zasto ti tvoji mega skilleri ne smeju 3 jebene ggodine da se pojave u TV duelu sa radikalima i ako ih svakodnevno pozivaju na to !????????
p.s.2 Nemacka HOCE da izadje iz Eu kao i francuska (za nju sam 99% siguran ,ne 100%) nezadovoljni su jer veliki deo njihovog kapitala odlazi u US is smatraju da su stagnirali zbog EU....
p.s.3
kao sto znas predhodni put kada ste me pitali za izbore nisam bio sguran sto znaci da sam sigurno nedelju dana razmisljao gde da ode moj glas....

Sada sam sigurniji nego ikada gde on ide...

Djole
01-13-2007, 16:24
Zar vam nije dosta politike, nego i po forumima raspravljate o njoj?!?!

OMGBergrush
01-13-2007, 17:33
kako ti neznas da razmisljas pa to je zapanjujuce. ja sve sto sam naveo sam fino obrazlozio i podupreo nekim cinjenicama nasta mi ti ni 5 ni 6 odgovaras sta ti mislis sta je ovaj rekao sta si nacuo itd. ali dobro idemo polako.

zasto si to sve stavio pod minus (-)

zato sto su to kratke teze. to su cinjenice koje svako moze da interpretira kako oce. moja interpretacija iz toga je da je kostunica najbolji kandidat a vi radikali izvolite pa stavite za tomu nikolica tako neke fakte pa da vidimo ko ce kakav zakljucak da izvede. ili ako vec tolko insistirate da pljujete po kostunici iznesite CINJENICE koje to potvrdjuju.

ne znam da li ovo vazi za sve glasace ali mojoj pordici (kao i celoj okolini) stigla je novogodisnja cestitka na kojoj pise (ispod srecna nova godina) neki tekst i dole pecat stranke i potpis Vojislav Kostunica (postarina placena)
zasto sam sve ovo napisao
posto u Srbiji ima 6 000 000 glasaca i ako je svako dobio cestitku sa placenom postarinom (oko 20 din) to iznosi 20*6 000 000 = 120 000 000 (ako sam pogrsio u nekoj cifri e jebi ga) i sad ti hoces da glasas za coveka koji je potrosio tolike pare samo za jednu tacku u predizbornoj kampanji.
dodaj na ovu sumu jos koliko mislis da iznosi ostatak njegove kampanje dobices O.o sumu sa mnogo nula na kraju

cestitke su dobili samo pripadnici dss-a npr. meni su oba roditelja uclanjeni u dss a ja nisam i shodno tome dobili smo 2 cestitke. tako da onih silnih nula ipak biti nece.

to nisu obavezne stvari dobrog politicara to sto je pripadnik crkve dobice spasenje duse to sto je unuk generala Misica: moci ce da se hvali ko mu je bio deda ali sumnjam da ce isto moci njegovi unuci za 50 god

nisu obavezne slazem se ali govori nesto o njegovom poreklu.

isto i moj deda pa? mozda on da se kandiduje na izborima?

budi ponosan na svog dedu

mozda nije on licno (ne znam toliko cinjenica) ali jesu SIGURNO ljudi iz njegove stranke (tako sam nesto cuo mozda nije istina ali cisto sumnjam da nije)

ova recenica je lol

imena?

Aleksandar Popovic - profesor na fakultetu dr. hemije ministar za ekologuiju
Vladeta Jankovic - profesor na pravnom fakultetu ambasador bice ministar za spoljne poslove
Nikola Milosevic - akademik na filozofskom fakultetu
Bubalo i Parivodjic su takodje ministri
Sandra Raskovic poverenik za kosovo
Leon Koen profesor na univerzitetu savetnik kostunice
Bora Djordjevic manifestacija rokenrola bivsi zamenik mistra kulture
Matija Beckovic knjizevnik

aj sad vi meni tako fino navedite listu uspesnih ljudi iz radikalne stranke.

citiram jednu od igara u w3

from?
Serbia
Siberia?
NO! Serbia
What is Serbia?
Country in Europe, Balcans
Yugoslavia?
it is a part of former YU
oh ok than
...

zakljucak o reputaciji Srbije?
a Titove Jugoslavije?
zakljuci sam Berg

moj zakljucak je da si pricao sa nekim[verovatno amerom] koji je glup i neobrazovan i nevidim kakve to ima veze sa nasom reputacijom. molim te iznesi neke normalne argumente po tom pitanju.

zasto je na zastavi kruna(kada se uzme cela sa sve orlom a ne samo bojama), iznad grba kruna, zasto je u izvornoj verziji himne boze spasi boze hrani srpskog KRALJA srpski rod?
btw Berg znas li novu himnu?

da imam obe varijante na hardu u .mp3 formatu. nemam zamerke ni na zastavu ni na grb ni na himnu. srbija ima kraljevsku dinastiju koja trenutno nije na vlasti[zahvaljujuci komunjarama sa kojima su podsecam ponovo vasi radikali saradjivali a dds nije] i zato ima krunu na zastavi a himna je promenjena jer je uredjenje republika sto ja barem mislim.

i da rezimiram u vecini izlozenog Berg nije bio u pravu btw zar Kostunica nije vec predsednik vlade (nije se bas proslavio)
have fun mate glasaj za koga god hoces ali razmisli jos jednom kao i pre nego sto budes meni odgovarao)

Da rezimiram u vecini izlozenog berg je izneo CINJENICE a ti si izneo svoje misljenje koje moze a i ne mora da bude tacno zato TI dobro razmisli pre nego sto odgovaras MENI jer samo pokazujes koliko ti je nacin razmisljanja inferioran u odnosu na moj uostalom to je mozda i razlog sto mislis da su radikali bolja opcija od dss-a.
a sto se tice kostunicine vlade evo vam jos malo CINJENICA o radu vlade u proteklih par godina

strani dug u milijardama dolara:
2005. - 15.5
2006. - 12.2
inflacija:
2004. - 15.5%
2006. - 6.6%
odnos izvoz/uvoz u milijardama dolara:
2004. 3523/10753
2006. 4515/9267
budzet sa 2005. godinu:
prihodi - 11.45
potrosnja - 11.12
DA, OVO JESTE SUFICIT U BUDZETU!

-eXtasY-
01-13-2007, 17:44
e berg ajde prestani svako ima pravo da glasa za koga hoce ....
moje misljenje samo produbljujes i vise me ubedjujes u to... ja nisam clan ni jedne partije kao ni bilo ko iz moje porodice pa sam svejedno dobio od njihove flajere i zvonili su mi na vrata da me baronisu... naravno rekao sam izvinjavam se al ja sam protivnik vase partije i nemojte vise nikada da mi zvonite na vrata jer ste me probudili.. bilo je 9...
nikolic se ne stido onoga sto jeste on je radio jer je morao nije imao porodicu koja je mogla da ga izdrzava! radio je cak kao grobar i to sada sa ponosom govori jer se borio za svoje parce hleba i moze da razume siromasne, svejedno on je svoje propusteno obrazovanje nadoknadio i sada tvrdim da je on najpametniji i najinformisaniji covek na politickoj sceni (jedina pametnija osoba je isidora bjelica al ona se ne bavi politikom al svejedno je radikal)
p.s. berg ti si nama rekaoa svoje misljenje, mi tebi svoje i prestani da nas ubedjujes... lepo je izneti ono sto mislis ali ne i to misljenje nametati.

Francesko
01-13-2007, 18:13
Ovako da vam ja kazem nesto momci.....
Ajde da malo napravim digresiju sa politike ali isto ce biti vezano....
Ovako:
AKO nedaj Boze Kosovo dobije potpunu nezavisnost ili neko sranje da Srbi budu potlaceni dole i dalje da se izvrsava "etnic cleaning" Srba....
Jer ako se to desi....Opet ce se pojaviti neki skorpioni orlovi seseljovci itd....
E tada kada skupimo jedno 100 000 ( citaj sto hiljada ) ljudi onda kad sidjemo dole s noz u zubi pa kada se siptarima malo majke znate sta vec....
E onda ce mozda opet izbiti neki rat ili mi cemo postati neka gerila......
E sada ja kad pitam starije drugare od mene bracu itd. kao "e ce ides u vojsku:
on "da bre" "pa sta ce budes" " ma ja cu verovatno u civilnu"
Mislim molim vas: razumem ljude koji su narkomani pa ih tamo strpali pa ubiju se na kraju- razumem i za hendikepirane ljude - razumem i za retarde( ne mentalno ) koji u zivotu nista teze od kasike nisu digli
ALI NE RAZUMEM ZA NORMALNE MOMKE BRE!!!!!!!!!!!!!!!
Kakvo je to vreme bezis od vojske jbm li ga...
Ja sam 90 godiste pa izgleda ispadamo iz vojske ali ako dobijem poziv odma posle visoke skole ja odlazim u hajduke.....
Eto to je moje misljenje ali ko zna sta ce biti....
Vi ako se ne slazete sa ovim pisite
P.S Berg spusti loptu mnogo se lozis; Ugledaj se na Diablove postove
Yours dearly Francesko

SetoKaiba
01-13-2007, 19:25
ALI NE RAZUMEM ZA NORMALNE MOMKE BRE!!!!!!!!!!!!!!!
Kakvo je to vreme bezis od vojske jbm li ga...
Ja sam 90 godiste pa izgleda ispadamo iz vojske ali ako dobijem poziv odma posle visoke skole ja odlazim u hajduke.....vojska nije sto je nekad bila .. al svakako treba otici na redovno sluzenje. Fizicki i psihicki jaca coveka.
DiabIo;484986'] ja nisam clan ni jedne partije kao ni bilo ko iz moje porodice pa sam svejedno dobio od njihove flajere i zvonili su mi na vrata da me baronisu..dobih i ja cestitku i dolazise mi na gajbu.
cestitke su dobili samo pripadnici dss-a npr. meni su oba roditelja uclanjeni u dss a ja nisam i shodno tome dobili smo 2 cestitke. tako da onih silnih nula ipak biti nece.a mozda i oce..
a sto se tice kostunicine vlade evo vam jos malo CINJENICA o radu vlade u proteklih par godina
inflacija:
2004. - 15.5%
2006. - 6.6%
inflacija je veca. tj ova je namestena. uzimaju cene proizvoda koje im odgovaraju pri racunanju takodje sa svim parama dobijenih od privatizacije.
DiabIo;484986']sada reci karic krao a ja ti odgovaram on je dobio nagradu kjao najuspesniji biznismen na svetu pre par godina. tog lopova ne spominji. da sam se ja tolko nakro dobio bi nagradu takodje.

znash jednom prilikom radio sam ca caletom u Idolu. svake srede uvece bi smo isli do Indjije namestali i skidali celu scenu sa parketa dvorane. taj lik sto je trebo da nas plati [ zaboravh ime Bogoljubov rod neki ako vash bash zanima pitacu caleta ] je dva dana pre isplate nestao nikad pare nije dao.

ako mi se nesto svidja sto je DSS uradio to je sto je sjebo Karica. I treba.

OMGBergrush
01-13-2007, 20:04
DiabIo;484986']p.s. berg ti si nama rekaoa svoje misljenje, mi tebi svoje i prestani da nas ubedjujes... lepo je izneti ono sto mislis ali ne i to misljenje nametati.

ne diablo VI ste rekli vase MISLJENJE a JA sam izneo CINJENICE. izmedju misljenja i cinjenica postoji jako velika razlika koju kolko ja vidim vi nerazumete zato vam se lupetanja radikala cine kao neka pametna retorika. necu da dozvolim da mi neko prodaje bubreg za oko pogotovo ne radikali koji su bili zajedno sa komunjarama i socijalistima sad ce oni nesto kao da prave napredak. shvatite da su oni jedni od onih koji su zasluzni za sranje u kakvom smo sad i iz koga cemo se jos puno godina izvlaciti. i nemogu da verujem da to nekim ljudima nije ocigledno. mogu da razumem da nego oce da glasa za autonomase mogu da razumem da neko glasa za vuka ali NEMOGU da shvatim da neko oce da glasa za radikale i jos na sve sto sam izneo da mi i dalje tvrdi kako je nikolic>kostunica. pa to su GLUPOSTI!

ajde sad za kraj dajte mi kao sto sam izneo za kostunicu sta je sve uradio kako na licnom tako i na drzavnom planu i ko je sve od uticajnih licnosti u stranci dajte mi sta je radikalna stranka. pokazite mi sta je taj nikolic postigao i navedite mi 5 ljudi iz radikala koji su nesto bitno postigli[neuzimajuci politiku u obzir]. ono sto ocu da kazem je da dobar deo ljudi koje sam naveo iz dss-a prvo postigne nesto u zivotu pa ode u politiku a radikali prvo odu u politiku pa onda postignu nesto[kroz politiku].

-eXtasY-
01-13-2007, 21:09
tog lopova ne spominji. da sam se ja tolko nakro dobio bi nagradu takodje. ma slazem se ja za to da se nakrao, to nije to bila poenta on jeste krao al od tog novca je stvorio imperiju i stekao medjunarodne veze (nih boli k kako je dosao do toga) hteo sam samo da kazem da su oni poznati u svetu biznisa van srbije i da firme koje su poslovale sa njim rado ulazu u srbiju (vecina ruske kompanije). Krali jesu i to osudjujem samo sam hteo da odgovorim otkud strani investitori.
ne diablo VI ste rekli vase MISLJENJE a JA sam izneo CINJENICE.
ma ok je to al nemoj da ponavljas 5 puta i da nas ubedjujes da smo kreteni sto glasamo za radikale SVAKO ima pravo da glasa za koga hoce... Ja tebi nisam govorio "e kako mozes da glasas za Dss ti si *** i da treba da glasas za radikale" to nije u redu i ako je to demokratija koju branis svaka cast.... Necu vise da se svadjam oko ovoga.....

ciga_ns
01-13-2007, 21:27
Ajde ne smarajte sa politikom, Da vas vide Kostunica i Nikolic odma bi ste u stranku usli... bez po reci.

sunnis
01-13-2007, 22:00
ok ok evo prvo ovo da kazem posto neki ocigledno nisu razumeli

1) Kostunica je po meni jedan od najboljih politicara i vrlo ga postujem kao takvog uz njega je mozda samo Vucic toliko dobar
2) za mene je DSS jedna od najboljih stranaka i kad bih mogao da dam 2 glasa jedan bi sigurno isao njoj (nisam clan stranke ali opet sam dobio cestitku kao i moji roditelji)
3) - Radikalnoj stranci je minus spoljna politika zato ne znam koliko bi dobro bilo glasati za njih ali mislim da bi na unutrasnjem planu bili MNOGO uspesniji od DSS-a na spoljasnjem planu je obrnuto tj DSS >> SRS
4) 2006 - 6.6% kad si vec video te brojeve da ti kazem zato je toliki pad:
prodat je Mobtel norvezanima, sada je Telenor, u Valjevu je takodje prodata fabrika doslo je "gorenje" i jos mnogo stranih npr Banca Intesa, Erste ... tj hocu da kazem imamo deviznih rezervi ali po ceni nekih velikih kompanija (mozda to i nije lose (telenor je dobar)) ako nisi znao to raspitaj se na fakultetu za Socijologiju
5) kako mogu da ti dam konkretne cinjenice kad Radikali nikad nisu bili na vlasti (bar ne skoro) mozda ti imas protiv cinjenice?
6) ja bih najvise voleo da Radikali i DSS budu zajedno na vlasti(iako to nije moguce) ostale stranke su ****
7) Diablo je u pravu za Nikolica on ce najbolje pomoci siromasnima
8) tebi nisu poslali cestitku zato sto si nub (ili mozda Kostunica nije bio obavesten (joke)) ali meni niko nije u DSS pa smo dobili cestitke svi (znaci velikih nula ce biti sto mi je najveci minus za DSS)
9) u DSS mi se ne svidja sto su puno podredjeni SAD-u odnosno Evropi a kod Radikala sto nisu nimalo ( svaka stranka ima svoje mane)
10) ja ne zastupam nijednu stranku i nemam razlog da se zato raspravljam sa tobom ili bilo kim sto sam hteo reci ovaj tread nije otvoren da bi ti ubedjivao ljude za koga da glasaju nego da kazes za koga ces ti glasati (Kaiba ako nije tako kazi ti si otvorio thread)
11)moj savet Bergu : idi uclani se u DSS pa debatu vodi na TV-u ima za tebe nade imas pomalo skilla u ovome
12) ako te jos nesto interesuje...
13) zapamti ovo na izborima pobedi onaj ko ima najvise glasova a ne mora biti onaj ko je najbolji, SRS ima dobar broj svojih glasaca a pridobila je jos dosta tako da ce izbori biti zanimljivi mada ocekujem SRS i DSS da budu u vecini zajedno bar preko 80% sve ostale partije su nubovske
14) mrzi me da radim quote ali na tvoj poslednji post: u kakvom smo to sranju sad zbog radikala? Meni ne fali nista imam sve sto mi treba sto je u granicama realnog. Mozda tebi nesto fali ali mene na svu srecu ne a po postovima ljudi ne fali nikome nista kod koga su radikali bili na lokalnoj vlasti (postuj svoju stranku, postuj i svoje protivnike)
15) ako jos toliko mrzis radikale navedi sta su to ucinili da ih toliko pljujes, zar nije u NS radikalna stranka pa?
16) glasaj za Kostunicu neces pogresiti (bolje i to nego za Cedu Jovanovica, Dinkica i jos neke)
17) za kraj da kazem svima da budu Moralni i izadju na glasanje jel ne bih voleo da se sve ovo ponavlja npr: prekidaju film zbog politicke propagande (bilo koje stranke) kao i to da verujete sebi i svojim ubedjenjima a ne da neko vrsi uticaj za vas
18) ZIVELA SRBIJA ma ko god bio na vlasti

OMGBergrush
01-13-2007, 22:43
ok onda smo se ipak svi nasli ovde.
-glasajte za koga ocete ali OBAVEZNO IZADJITE [oni koji su u spisku naravno]
-diablo je noob
-kako god okrenes najgore je iza nas udarili smo u dno dna sad mozemo samo gore da idemo
-diablo je noob
-mozemo sad da se zatvori ovaj topic
-jesam vec spomenuo da je diablo noob?

Artificial
01-13-2007, 22:49
Kad ce da glasovanje pocne?
Rezultati moram saznat :)

ciga_ns
01-14-2007, 00:30
ja mislim da je 21 januara nemoj me za rec uzimati...

sunnis
01-14-2007, 00:36
ok onda smo se ipak svi nasli ovde.
-glasajte za koga ocete ali OBAVEZNO IZADJITE [oni koji su u spisku naravno]
-diablo je noob
-kako god okrenes najgore je iza nas udarili smo u dno dna sad mozemo samo gore da idemo
-diablo je noob
-mozemo sad da se zatvori ovaj topic
-jesam vec spomenuo da je diablo noob?
:)
Kad ce da glasovanje pocne?
Rezultati moram saznat
21 januara

ciga_ns
01-14-2007, 00:37
Da da bio sam u pravu 21. Januara
PS nemojte zatvarati dok ne prodju izbori.

SetoKaiba
01-14-2007, 17:12
a mogli bi i nasu stranku da napravimo :D [sa skrivenim motivom svetske dominacije ofc]

da bude zanimljivije dajte neke prognoze rezultata na izborima .. ja cu da napisem svoje kad malo razmislim.. kladih se sa komsijom u veceru.

Artificial
01-14-2007, 18:51
exo nemoj samo citat
reci nesto :)

eXodus
01-14-2007, 19:39
хајде и ја да прозборим ...

прочитао сам све постове, и могу вам рећи да се са већином не слажем. али, шта је ту је ... без обзира на различитост, на мени је да их поштујем и уважавам. с тога нећу пуно коментарисати, понајмање појединце ( политичке. ).

хмм, сс ... јако " лоши " политичари. зар ћете гласати за људе чије се политичко убеђење заснива на критиковању ионако малог броја људи који је заиста чинио све како би допринео што бржем развоју наше, измучене земље ? вике, претње и лажна обећања, то их карактерише. ( још једном, моје мишљење. )

демократски блок ... да, живимо боље ... у односу на протекле 90-е. верујем да реформе још увек трају, и трајаће, тако да не очекујем драстична побољшања у блиском периоду, бар не у 5 година. мој глас ће отићи демократама али нећу прецизирати којој дем. странци.

г-17+, спо, и остали ... немам баш неко најсветлије мишљење о њима, те нећу коментарисати. ( бар не сада ... ) а и биће времена, уколико буду у саставу владе.

спс ?! пааааааа, дооооклеее вишееееее ?! толико патње због шаке лудака ... непоновило се !

ето ...

" слога ! " ( :) )