View Full Version : ovo mi je malo cudno
e pogledajte ovaj thread plz znaci pogledajte profile ovog lika sto je thread starter jel to on meni preti[zato sto je moj nick na bnetu bonzy] ili je slucajnost sto kaze: i will search for bonzy buddy?
da me nije upamtio mozda kad sam ga pwnovao u nekoj partiji ili smth? evo vam link:http://www.eurobattle.net/showthread.php?t=41460
verovatno slucajnost , sry ako se ljutite i mislite da spammujem , ali stvarno je cudno...
Artificial
01-06-2007, 22:20
lol
ne
bonzi buddy je jedna programa sta kreira virtualni gorila da se setka po desktop lol
OMGBergrush
01-07-2007, 02:18
lol
ne
bonzi buddy je jedna programa sta kreira virtualni gorila da se setka po desktop lol
NEOPISIVO IRITIRAJUCA STVAR!!! NIKAD NE SPOMINJATI!!! ARHHH!!!
SetoKaiba
01-07-2007, 02:35
znash brate nema sve u ovom svetu veze sa tvojim nickom/zajebanim skillom
znash brate nema sve u ovom svetu veze sa tvojim nickom/zajebanim skillom
znash brate bilo je nekolicina izricito najblaze receno "ljutih" sto me feeduju , verovatno znas i sam da se debili i zbog toga ljute :) jedan je bio bash zajeban[zato sto sam ga + i provocirao :)] pa mi je rekao kako ce mi saznati adresu sa svojim "hakerskim skillom" i da ce mi doci sa stanglom navrata da me prebije , pa mi je prvo palo na pamet da je ovaj sa foruma on jer u svom signature-u ima nesto i o hakerima i o mom bnet-nicku :)
aj nvm poz
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.