View Full Version : to jest kur... nie morzliwe!!!!!!!!!
to jest nie morzliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze gralem na rozdzielczosci 1600na 1200 na 32 i nigdy nic ani gra nie pierdla przy najwiekszej zadymie a teras zainstalowalem instalera 1.16a i kurwa gra nie chodzi na tej rozdzielczosci nie da sie normalnie chodzic po menu z 5 klatek!!!!!!!!!!!! a zawsze bylo klo 70 i nigdy nie spadalo i tesz nie wiem dlaczego na karzdej rozdzielczosci chodzilo tak samo nawet na 2000 na 1600 na 32 tesz tak samo chodzilo asz do teras co sie kurwa stalo ide przeinstalowac gre pliz help me!!
tez mialem taki problem ale z call of duty ... 2 miechy temu przeszedlem ta gre, detale na medium i nienarzekalem ale pomyslalem ze przejde ja ponownie bo giera fajna....wiec instaluja ja na swiezy system i ...... tnie sie w chuj wiec zmienial wszystko na low i to samo.....zmienial sterowniki, instaluje gre od nowa i bez zmian :/ ..i chuj wie o co ho
Sterowniki? Jakieś extra progsy chodzące w tle?(u mnie ZoneAlarm przy 256ramu strasznie inne pamięciożerne programy przycina tj.gry:))
Wystarczy ustawić rozdzielczosć pulpitu na 16 bit a w grze 32 bit, albo odwrotnie i już chuj wielki. ;) Zwiększ sobie takowanie rdzenia procesora graficznego, na bank pomoże. :)
eheh albo sprawdź, czy przy okazji ciągnięcia installera nie ciągnąłeś gdzieś indziej jakichś bonusów... bo jak u mojej dziewczyny wpierdalały 99% zasobów procka to na 800x600 w3 chodził... chodził... chodził? :D
"Wystarczy ustawić rozdzielczosć pulpitu na 16 bit a w grze 32 bit" możesz rozwinąć tą myśl?? :D
karta domyślnie traktuje tekstury na rozdziałce pulpitu
więc
jeśli masz 32 bit w grze
a 16 bit na pulpicie
to próbuje uruchomić 32 bitowe tekstury w trybie 16 bit
ale nie powinno to TAK spowolnić kompa -.-
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.