View Full Version : srecna nova godina nobovi
OMGBergrush
12-31-2006, 19:33
posto necu biti kuci do sutra ujutro da cestitam novu godinu onda cu to uraditi sad jer uostalom prilici meni kao vrhovnom gosuu ovde da prvi cestitam novu godinu vama nobovima i polunobovima.
zelim vam skilla jer sve ostalo[ljubav, novac, sreca itd.] se potrosi pre ili kasnije.
GL HF in teh 1337 new year
Hvala takodje svima srecna nova godina (2007) i puno dobrih partija dote.
I tebi berg glavni noobe srcna ng
Sargeras_SAE
01-01-2007, 19:55
hey hey
CPEKHA HOBA 2 0 0 7
mnogu uspesi vo battlenet :D
se najubo mnogu zeni so cicki(sise)
pls add to reput(i dont know why)
Francesko
01-01-2007, 22:26
Srecna svima nova...... 2007
-eXtasY-
01-01-2007, 23:21
SRECNA NOWA GODINA SVIMA! Jebes dotu, dabogda vam svaka dala a ostalo manje vise...
OMGBergrush
01-01-2007, 23:51
DiabIo;479168']dabogda vam svaka dala...
...vode iz bokala. bleh. nisam zedan
ooooooooo srecna nova godina nevinasca!!!!!!!!!!!!!!!
dabogda osetili sta je sex sto pre , ovo se uglavnom odnosi na Berga , moramo da mu nadjemo bar neku brkatu ako nista drugo , da mu skine mrak :)
aj ziveli mi 100 godina srecni i zadovoljni i da vam ne oslabe graficke kartice od preteranog zveranja u komp :)
p.s. ocu ja igrati CW protiv onih Grka ili ste me sutnuli?
-eXtasY-
01-02-2007, 02:34
dabogda osetili sta je sex sto pre , ovo se uglavnom odnosi na Berga , moramo da mu nadjemo bar neku brkatu ako nista drugo , da mu skine mrak :)
Slazem se u potpunosti.... imam ja par "drugarica" sto to rade za pice ili dva...
imam nesto osecaj da ti se posrecilo za novaka pa si srecan :D
Ma igraces CW evo bas cu da zakazem ovih dana... nikako da se dokopam kompa u zadnjih 2 nedelje jedno 6,7 zurki strasno... pa posle zurke 2 dana jurenja slika i tracarenja...
Artificial
01-02-2007, 02:37
good quote :)
no hard feeling
srecna nova :p
-eXtasY-
01-02-2007, 02:57
srecna nova :p
Takodje, Sve Najbolje!
e da mogao bi da vam stavim par slicica sa geluovog rodjendana ... nadam se da me nece mrzeti
OMGBergrush
01-02-2007, 04:52
DiabIo;479243']posle zurke 2 dana...
spavanja i povracanja...ok...ne? nego sta?
DiabIo;479243']...jurenja slika...
!?
DiabIo;479243']...tracarenja
!!!!
wtf!? diablo...jes ti zensko?
-eXtasY-
01-02-2007, 13:35
wtf!? diablo...jes ti zensko?
fffs nisam al kada bi znao sta se sve radi i ti bi tracario (tj kada vidis da se dve najbolje drugarice ljube u WC naravno da moras svima da kazes) , a i vecina drustva je zensko pa jebiga one tracare, ja tracarim :)
To je uvek tako, posle dobre zurke tracarenje, a slika nikad dosta samo vijas jos jos jos jos, i onda gledas nisam uhvatio sve...
SetoKaiba
01-04-2007, 01:33
ste vi zhene il sta ???
edit : o .. razlog zbog kojeg sam teo da postujem pre nego sto me ometose faggot-style komentari..
Srecna nova godina . necu nista da vam zelim jer svejedno se nista nece promeniti.
OMGBergrush
01-04-2007, 05:18
necu nista da vam zelim jer svejedno se nista nece promeniti.
kako nece? pa sad ce izbori u januaru a kad god su izbori to odma znaci da ce biti meda i mleka
evo da ozivim Bergov thread posto se veceras ceka Srpska nova pa da ne otvaram novi
Zelim vam sve najbolje ali prvo dobar provod veceras
ziveli
I ja takodje svima sve naj naj kad smo vec Srbi onda ce mo i ovu da cekamo.
Srecna SRPSKA nova godina.
Francesko
01-14-2007, 18:52
Nek je vina puna casa,
Nek se slavi Srpska nasa,
Nek je veselja u vasem domu,
Cestitam vam Srpsku novu.....
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.