View Full Version : Antena has been planted..
SetoKaiba
11-29-2006, 15:23
rizikovao sam zivot na krovu i postavio antenu na metalnu sipku jos 5 metara iznad krova...
moram reci posle trenutnog testa konekicje da sam vrzo zadovoljan rezultatima i cenim da sam maksimalno optimizovao moj uber bedni net..
cak sam i odigro 5v5 igru a nisam lagovao..!!!
delay je sveden na minimum 1-2 sekunde tako da nemoj da ste u fazonu seto lageru aj bezi nego da odigramo koju...
doduse nemojte ocekivati pro last hit/denie jer ipak imam krs net/kompjuter/mis al ipak moze da se igra :clap:
takodje cu cesce dolaziti da nekazem stalno
Meni je otisao desni klik
Sargeras_SAE
11-30-2006, 21:55
rizikovao sam zivot na krovu i postavio antenu na metalnu sipku jos 5 metara iznad krova...
moram reci posle trenutnog testa konekicje da sam vrzo zadovoljan rezultatima i cenim da sam maksimalno optimizovao moj uber bedni net..
cak sam i odigro 5v5 igru a nisam lagovao..!!!
delay je sveden na minimum 1-2 sekunde tako da nemoj da ste u fazonu seto lageru aj bezi nego da odigramo koju...
doduse nemojte ocekivati pro last hit/denie jer ipak imam krs net/kompjuter/mis al ipak moze da se igra :clap:
takodje cu cesce dolaziti da nekazem stalno
well what kind of antena you have?
is it turkish
SetoKaiba
12-01-2006, 16:28
only thing i know that its sux atena.. probably made in
china like everything else around here..
znaci juce sam bio kod ortaka koji ima dobar net i igrali smo dotu na smenu ceo dan :) ...
moram reci da sam zatecen procentom i kolicinom totalnih imbecila ciji je koeficijent inteligencije na nivou imbecilnog paramecijuma[jednoceliski organizam]
znaci UZAS .. za 6 sati kolko sam igro video sam 10ak solidnih igraca a ostalo sve totalni debili[nebi mogli da se porede sa igracima koje na northladnu nazivam noobovima] ... dal je moguce da ti ljudi il deca[verovatno deca] mogu biti tolko glupa i retardirana .. EJ bre pa necu ni da pricam o scenama koje sam doziveo jer cu od besa polupati nesto. totalni nedostatak team playa 8 DEBILA obicno bude u jednoj igri kad im vidim iteme hvata me groznica i obuzima me dark side ... znaci imbecili retardi idioti feederi etc etc .. pa nezasluzuju da ih nazovem noobovima.. pustili ih na pauzu iz ustanove za mentalno obolele pa oni kao aj da odigramo koju dotu il sta..
za 3 godine igranja na northladnu nisam video vishe idiota nego juce za ceo dan...
idem nadjem negde par svojih replayeva pa da igram na ss-u .. ovako nevredi..
jel uvek ovako il sam bash imo baksuzan dan ?
OMGBergrush
12-01-2006, 19:09
Sta mislis zasto ima toliko vouching requestova na ss sekciji
-eXtasY-
12-01-2006, 20:21
gg mozes ocekivati samo kada igras private ili ss ostalo sve....
Mozes ponekad i ovako ako te useru neki svedjani ili bugari koji nisu leaveri, rumuni odma stisni alt + a, posto ce biti 5 min posle pocetka ... has left the game ili je uber noob koji kupi recept za treads a nema ni boots ni glowes...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.