View Full Version : Za sve koji su zeljni WoW-a
E ljudi nasao sam extra pvt server.
www.wowscape.net
igram vec mesec dana
OMGBergrush
11-19-2006, 19:42
wow smara
Ponekad, nekad ume da napravi zuraju.
-eXtasY-
11-20-2006, 02:23
ma daj imam osecaj da kada bi poceo da igram wow ne bi mogao da ga ostavim... deluje mi suvuse zarazan. Takodje ima na hiljda questova i ogromnu mapu tako da je potrebna vecnost da se to sve resi i istrazi
QuessWho
11-20-2006, 02:42
WOW = Waste of time.
Quest booring game.
Suck's u dry.
OMGBergrush
11-20-2006, 03:30
Ma aj sto ima milion questova ali meni najvise smeta sto nije kompetitivna. Nekako je penzionerska igra kao simsi raspali. Daj mi diablo2 na 2 nedelje i napravicu lika koji ce da pwna sve redom u singe combatu. Lineage ili Guild Wars mi se cine bolji po tom pitanju pogotovo sto nemoras da ih placas mada generalno mmorpgovi uzimaju previse vremena i nemozes da zabadas u startu jer si smesan lvl sa smrsnim itemima. Ja dotu kako god da krenem i sa kim god da igram pobeda je osigurana jer sam uber gosu itd.
Guild Wars sam presao sve do jednog quest sa monk/elementalistom.
Diablo 2 LoD pawnam, imao sam najboljeg Barberiana u igraonici, kasnije i paladina 79 lvl, paladin mi je imao siguns kolekciju..... sta josh da ti kazem
OMGBergrush
11-20-2006, 18:51
Guild Wars sam presao sve do jednog quest sa monk/elementalistom.
Diablo 2 LoD pawnam, imao sam najboljeg Barberiana u igraonici, kasnije i paladina 79 lvl, paladin mi je imao siguns kolekciju..... sta josh da ti kazem
Mislis SIGON...da znam za paladina imba armori ali je sa patchevima postao uveliko prevazidjen...nebitno poenta je da je wow penzionerska a ne kompetitivna igra.
Ja igram igre zato sto mi je filing da naserem nekoga a ne da se budzim tako do besvesti
http://rappelz.gpotato.com/download/index.php
Aj dodjite ja sam na yeti serveru, nick Djole ili Strygwyr ^^
Ma izbagovao sam se, nisam stavio link za igru, MMORPG je, slichno kao WoW samo igra preko 1000 igracha na jednom serveru i nije private nego official igra je free i loodilo je!
Igrao sam wow pre sada ne poshto me smorio nema nishta novo a josh sam baksuz dao 5k dinara za original i pukne mi prvi cd!
Ukoliko oces da igras samnom i jednim flamingosom prikljuci se na wow scape, nema boljeg servera.
Za koju je verziju taj server, moj WoW je patchovan na 1.12.1/2
-eXtasY-
11-21-2006, 01:43
e vidis to je najimba igra ikada... presao sam ceo svet 2 puta sa onim drudiom IMBA..
Ja sam presao Sve tri tezine sa barberianom i paladinom, assasin me smorila gadno posle prve tezine.
Verzija je 1.12.1 US
-eXtasY-
11-21-2006, 22:08
E ljudi nasao sam extra pvt server.
www.wowscape.net
igram vec mesec dana
koja je verzija wow-a tj koji mi patchevi trebaju... ne mogu bas najbolje da se snadjem na situ... treba skembetu oce da igra
Ovako server je down, neko vreme, neki lik iz osvete zato sto su ga izbacili iz ekipe hackovao server. Pa rade na unapredjivanju firewall-a servera.
Treba da skine 1.12.1 verziju. ako ima 1.12 samo mu treba mali patch od 4 Mb i to je to, mora da podesi realm list na us.wowscape.net mislim da je tako
forums.wowscape.net/index.php?act=ST&f=48&t=12710&st=0#entry236356846
ustvari evo ti ovo :D to je uputrstvo
Ljudi sad sam skontao kako je NWN 2 extra RPG, dobro je uradjen na svu srecu indace bi spalio produkciju i Atari i Obisdian.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.