PDA

View Full Version : Custom kick?

OMGBergrush
10-26-2006, 17:56
Malopre sam "odigrao partiju" i pukne mi igra posle 5 minuta. Pazi situaciju stojim sa skorpije naspram 2 heroja na donjem lejnu. Poznato je da skorpija nema preterano mnogo strengta a posto sam naspram 2 heroja nije mi bash svejedno te uzmem ukljucim svoj licni ult[gosu skill lvl2] jer mi mana nije bila problem skoro sam rucao te koristeci svoj ult naserem jednog od te dvojice za first blood i posto sam opusteno ukljucio invis i nisam crkao za taj fb ladno mi samo odjedno pukne igra. Pogledam net radi sve ok, izadjem iz igre stoji bnet nista nije puklo. Pogledajte rep i ocenite sami da li je ovo bio neki custom kick disconect ili sta vec

-eXtasY-
10-26-2006, 19:33
Malopre sam "odigrao partiju" i pukne mi igra posle 5 minuta. Pazi situaciju stojim sa skorpije naspram 2 heroja na donjem lejnu. Poznato je da skorpija nema preterano mnogo strengta a posto sam naspram 2 heroja nije mi bash svejedno te uzmem ukljucim svoj licni ult[gosu skill lvl2] jer mi mana nije bila problem skoro sam rucao te koristeci svoj ult naserem jednog od te dvojice za first blood i posto sam opusteno ukljucio invis i nisam crkao za taj fb ladno mi samo odjedno pukne igra. Pogledam net radi sve ok, izadjem iz igre stoji bnet nista nije puklo. Pogledajte rep i ocenite sami da li je ovo bio neki custom kick disconect ili sta vec

ja bi to stavio u hacks... cini mi se da je to

ciga_ns
10-28-2006, 21:31
OCIGLEDNO da si nekog naljutio bio :D

Francesko
10-29-2006, 01:17
evo ja da se ucipim posto o tome znam ponesto .....
Za ck to treba ss sa tvojim pingom... i to kucanim dok je bio w8-ing 4 host....
ali ako ti je odjednom puklo bez icega da ti se s***e onda je bio ck.....
i da ako si mogao da pises dok ti je bilo w8-ing 4 for host onda je ck

Francesko
10-29-2006, 01:19
rep nista ne pokazuje.....

OMGBergrush
10-29-2006, 02:44
Bilo mi je w8ing for host staljalo je mozda 4-5 sekundi nisam ni hteo da kucam nista jer sam kontao mozda je jedan od onih prolaznih da kazem shpicova. Obicno pitam just me? ako bude preko 10 sekundi stajanja. Nije bilo do bneta jer sam ostao na njemu nesto sto se svakako nebi desilo da je pukao bnet ili je nesto bilo do mog neta

OMGBergrush
10-29-2006, 02:54
Rep nista ne pokazuje osim hmmmm....sam stajao naspram 2 igraca sa melee heroje napravio FB i uspeo da se izvucem...stvarno bash nikakav razlog za kick