View Full Version : XPAM Safelist
-eXtasY-
28th September 2006, 03:21 PM
Ljudi nadam se da znate sta je to safelist... sve o tome mozete videti na pocetnoj strani. Poslo mnogo truda uspeo sam da udjem u nju. Ima nenormalno mnogo pro igraca i nijednog quitera (automatski ban iz safeliste). Kao sto ste videli hocu da ubacim u klan sto vise extra igraca tako da ce od sada svako ko je safelistovan i ko je u klanu duze od mesec dana biti shaman!
p.s. naravno da to necu uraditi ako je u pitanju neki kreten i ako se ne ponasa kako treba...
[sdm]vxCrAfTvx
29th September 2006, 08:53 PM
Svaka cast. Koliko ti je trebalo da ih/ga ugazis?
-eXtasY-
30th September 2006, 02:43 AM
pravo da ti kazem samo mi je rebalo dosta truda... mislio sam da je dovoljno da im posaljem neki replay sa holy **** i to je to.. ali ne oni traze mnogo vise i ne gledaju toliko skor. Po najvise obracaju paznju na denie, last hit creeping i teamplay. tako da sam jedno dobrih mesec dana uvezbavao kripovanje, odigrao test igru polao jos jedan replay sa extra timskom igrom i to je to...
p.s. u test igri sam imao 40 creeps denied
[sdm]Chex
3rd October 2006, 11:02 PM
Malo je bedno to sto mora da se hvataju repsi gde te je ili dobro cpa/\o ili imao extra mali ping, onaj standardni delay sa pingom 50-100 je ubica za last hit i deny, pogotovo ako igras i u LAN-u preko dana. Al jbg, valjda ih mrzi da provenjuju ceo hero i item build + teamplay i sl.
-eXtasY-
17th October 2006, 10:46 PM
Chex']Malo je bedno to sto mora da se hvataju repsi gde te je ili dobro cpa/\o ili imao extra mali ping, onaj standardni delay sa pingom 50-100 je ubica za last hit i deny, pogotovo ako igras i u LAN-u preko dana. Al jbg, valjda ih mrzi da provenjuju ceo hero i item build + teamplay i sl.
pa razmisli ako svaki igrac u ss-u ide na denie onda je od sustinske vaznosti da znas da se kripujes inace ces ostadi bez leba :) svaki replay odgledaju do kraja i veoma obracaju paznju na team play
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.