View Full Version : Big Brother
-eXtasY-
22nd September 2006, 09:19 PM
Ljudi nadam se da gledate ovu emisiju. Podrzimo MIKIJA!!! ajmo Miki Miki Miki Miki!!! :clap:
p.s. beogradski deo sdm-a (gelu,wicked,skembe,sexteror,ja) sa jos par devojaka statira kao publika tako da ako vidite idiote koji se deru LORDY ili tako nesto da znate da smo mi :laugh: :laugh:
-eXtasY-
22nd September 2006, 09:23 PM
www.velikibrat.co.yu- oficijalni site (glasajte za mikija:) )
www.velikibrat.nadlanu.com/live_stream/index.php#%20Mix%20Kamera%202%20-%20Brza%20Konekcija!!- - 24 sata uzivo mozete da gledate sve uzivo iz kuce
ciga_ns
23rd September 2006, 12:36 AM
Tako treba MIKI LEGENDA najbolji je u kuci, extra lik!!!!!
E diablo ja dolazim u bg na sajam knjiga i imacu tri sata slobodno!
-eXtasY-
23rd September 2006, 02:47 PM
Tako treba MIKI LEGENDA najbolji je u kuci, extra lik!!!!!
E diablo ja dolazim u bg na sajam knjiga i imacu tri sata slobodno!
WHEN? nisam u toku sa sajmom knjiga :shh:
ciga_ns
24th September 2006, 02:09 AM
mislim da je 24 oktobar, utorak, tako neshto
Pop90
28th September 2006, 11:14 AM
Ljudi vratio sam se....i gledam big brother redovno :cool:
-eXtasY-
28th September 2006, 03:13 PM
Ljudi vratio sam se....i gledam big brother redovno :cool:
novo pravilo : gledati brata i navijati za mikija :laugh: :laugh:
-eXtasY-
26th October 2006, 02:09 PM
ljudi sta mislite ko ce sada izaci sa 100000 EU?
-eXtasY-
3rd November 2006, 02:18 AM
ljudi jeste li videli ono Marki i Ena se kresnulI!!!!! nisam mogao da verujem...
OMGBergrush
3rd November 2006, 02:26 AM
DiabIo;450611']ljudi jeste li videli ono Marki i Ena se kresnulI!!!!! nisam mogao da verujem...
Ja negledam big brother zato sto me smara
-eXtasY-
3rd November 2006, 02:33 AM
Ja negledam big brother zato sto me smara
hmm znas one trenutke kada se smoris i ne znas sta ces sa sobom ... onda vidis da mama i sestra gledaju velikog brata pa im se pridruzis :smile3:
Mada zna da bude zanimljivo nekada.. pogotovo ovih dana jer je 24 sata muvanje izmedju dragane&ivana i marka&ene
OMGBergrush
3rd November 2006, 02:37 AM
DiabIo;450623']hmm znas one trenutke kada se smoris i ne znas sta ces sa sobom ... onda vidis da mama i sestra gledaju velikog brata pa im se pridruzis :smile3:
Mada zna da bude zanimljivo nekada.. pogotovo ovih dana jer je 24 sata muvanje izmedju dragane&ivana i marka&ene
Ja mislim da bi bolje bilo da unajme nekog psihopatu/uhodu da ih lovi tamo nek zarade te pare na skill ako nema skilla...jbg isece te ludak.
Ja bih to zvao evil brother...
-eXtasY-
3rd November 2006, 02:39 AM
posto vidim da si trenutno na forumu okreni b92 upravo su na pauzi izmelju vatanja :D (time 01:41)
OMGBergrush
3rd November 2006, 02:44 AM
nemam tv u svojoj sobi a ako odem u trpezariju probudicu matorce
SetoKaiba
3rd November 2006, 05:55 PM
znaci neverujem da gledate tu idiotsku emisiju ... ( imam utisak da sam trebo da zadrsim misljenje za sebe al what teh hell ) .. znaci sta vas boli qrac sta gomila n00bova i par sisatih droljetina radi u nekoj raspaloj gajbi
odgledaj jebenu pr0njavu imam ja 80 giga ako nekom treba donecu mu na 10 il vishe dvdeova ako ga ne mrzi da dodje do kgba ( dvd se placa po komadu 40 din / bez pdva / bez putnih troskova / pez troskova narezivanja )
ima jedan wicked koji ponekad dolazi na bnet mislim da je to on .. teski n00b al je dobar lik
OMGBergrush
3rd November 2006, 06:17 PM
znaci neverujem da gledate tu idiotsku emisiju ... ( imam utisak da sam trebo da zadrsim misljenje za sebe al what teh hell ) .. znaci sta vas boli qrac sta gomila n00bova i par sisatih droljetina radi u nekoj raspaloj gajbi
Slazem se
odgledaj jebenu pr0njavu imam ja 80 giga ako nekom treba donecu mu na 10 il vishe dvdeova ako ga ne mrzi da dodje do kgba
quality > quantity
( dvd se placa po komadu 40 din / bez pdva / bez putnih troskova / pez troskova narezivanja )
recicu samo internet
ima jedan wicked koji ponekad dolazi na bnet mislim da je to on .. teski n00b al je dobar lik
ima jedan omgbergrush koji dolazi skoro svaki dan na bnet... ubergosu megaskiller a uz to i pesnik, istoricar, satiriciar, politicar ma sve u svemu imba decko
-eXtasY-
3rd November 2006, 06:37 PM
odgledaj jebenu pr0njavu imam ja 80 giga ako nekom treba donecu mu na 10 il vishe dvdeova ako ga ne mrzi da dodje do kgba ( dvd se placa po komadu 40 din / bez pdva / bez putnih troskova / pez troskova narezivanja )
hmm kada bolje razmislim u pravu si...
wicked mi EXTRA ortak mnogo gotivan lik naucice on dotu od mene :D
SetoKaiba
3rd November 2006, 11:34 PM
quality > quantity naravno brate.. nebi dzro suxz0r pr0njavu pa neznam .. cak cenim da je svaki film sa mog harda brate jedan od 100 eventualno 150 najacih ikada..( sqpljo sam 4 mozda i jace godina ) poseban aspekt bacam na blacks on blonds seriale a sto se tice dl-a istih sa neta ROFLMAO! GL+HF
ima jedan omgbergrush koji dolazi skoro svaki dan na bnet... ubergosu megaskiller a uz to i pesnik, istoricar, satiriciar, politicar ma sve u svemu imba decko e do jaja sutra cu biti u kgbu posle 3 skoro ceo dan pa ovaj dodji na northland ako moz da me w nick mi je
107pct.0verLoad ( bez vredjanja inteligencije sa 0 ne sa O ) :) i ovaj predpostavljam da ti je user OMGbergrush .. ljudi kazu da sam direktan potomak sherloka holmsa .. e da i serbian smash pesma ti je pure pwnage.. izvalo sam da si pesnik i satiricar e jos da vidim ubergosu megaskill mozda i prozborimo koju o politici . cheers m8 :beer:
ciga_ns
4th November 2006, 12:57 AM
SAMO NEMOJTE o politici ko boga vas molim!
OMGBergrush
4th November 2006, 01:16 AM
SAMO NEMOJTE o politici ko boga vas molim!
lol noobe, jes ti zensko? :)
OMGBergrush
4th November 2006, 01:19 AM
e do jaja sutra cu biti u kgbu posle 3 skoro ceo dan pa ovaj dodji na northland ako moz da me w nick mi je 107pct.0verLoad
Da idem na northrend nebih verovatno ovde postovao skoro svaki dan...i trudio se da udjem u ss list...imao sam original key koji je radio za northrend ali otkako sam instalirao ovo ne radi jbg a nemam cdove da reinstaliram
SetoKaiba
4th November 2006, 02:27 AM
nemam cdove da reinstalirampricaj mi o tome .. vec 3 dana zovem koga god znam da mi neko da da instaliram medjutim badava.. sad igram FM2007 .. upravo me watford sabio .. mrzim FM
OMGBergrush
4th November 2006, 03:15 AM
Jos su moji cdovi zajedno sa jednim rw-om na kome su patchevi crackovi i sl. jbt tolko dugo ih nema ni nesecam se kome sam dao. Giving sux
Djole
26th November 2006, 05:33 PM
imam ja cd-ove
Wc3 + tft
Ako nekome trebaju cd-ovi neka postuje ovde
MarshalMax
25th January 2007, 07:39 PM
da se vratimo na temu Velikog Brata
Koliko je u Velikom Bratu postenja ,a koliko svesnog filiranja mozemo da nagadjamo.Medjutim Ben Elton je pokusao da u svom romanu "Dead Famous" opise sta se zaista desavalo iza kulisa Velikog Brata.Da bu izbegao tuzbe i ostale peripetije nadrkanih producenata ovog unosnog televizijskog soua,on je "Veliki Brat" krstio u "Virecim Tomom" a njegovu kucu "Kuca pritvora".Sve ostalo je identicno kao u Velikom Bratu.Procitajte knjigu i resite ovu misteriju.
-A sada cu vam prepisati nekoliko recenica iz "VirecegToma"
"Kuca pritvora je u sustini izmisljena",rekao je Fogarti."Kao i na svakoj televiziji i na svakom filmu ,sve je unapred osmisljeno ... Nismo mi naucnici ,mi samo pravimo TV programe .Ljudi su u sustini dosadni.Nase je da ih nacinimo zanimljivima ,napravimo od njih heroje i zlikovce .Vidite da bi se napravilo polucasovno nocno emitovanje ,mi pred sobom imamo slike sakupljene sa trideset TV kamera koje 24h rade .To je 720h materijala za 30 minuta na TV.Ono sto zapanjuje jeste da nacija veruje u ono sto im prikazujemo.Zaista prihvataju da je stvarno to sto gledaju... Dokle god ja u pitanju dobra televizija nemare mnogo ,zato pokusavamo da obradimo scenario...
-I naravno neznam sta je zanimljivo gledati nekoliko "budala" koje su zatvorene u kuci (kao zivotinje u ZOO-vrtu) ,a pored svega emisija je jos i namestena...
OMGBergrush
26th January 2007, 12:04 AM
i dalje mi ne rade driveri za zvucnu. fak!
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.