View Full Version : silka i koksy dla wilka
[bGm]d0NiCzk4
12th September 2006, 07:56 PM
w styczniu rusza dopiero 6 w usa, przykro mi ze ci zart nie wyszedl, gl w nastepnym harlekinie
Wieczor
12th September 2006, 10:19 PM
Niemam zbytnio czasu ale powiem Koks... Niestety tak jest 70% SUKCESU to DIETA i niesprzeczaj się z tym zemną.. haha ;) tak jest do jego ku**y mać...
Siłka bez diety to gówno, ale dieta bez siłki to da się zrobić... to jest różnica, Dieta to wszystko... Niemówie tu o przestrzeganiu tu co do 1grama ale odpowiednie ilości potrzebnych składników białko/węgl/tłuszcz/wit/woda... tak jest... ROŚNIESZ PRZEZ JEDZENIE, nie ćwiczenie :) a, że ćwiczysz uwarunkowujesz w jakim kierunku idziesz, a idziesz w mięśnie... Taka prawda.. :) Później tu coś dopisze ;)
CHLEB PEŁNOZIARNISTY -> inny precz :)
pozatym z rana PŁATKI OWSIANE 100gram + 300ml mleka. Potężna, opraz szybka oraz TANIA dawka dużej ilości ww/białka...
Pozatym nie olej a OLIWA Z OLIWEK/TRAN - mniam ;D pychotka ;D.. pozatym na wieczór TWARÓG CHUDY/TŁUSTY... Więcej kurczaka, makaronów, ryżów... mniej sosów ( tłuszcz ), więcej owoców jabłka itp... mniej pikantnych rzeczy, więcej niegazowanej wody... :) pozatym zadużo tego robisz przed szkołą.
A co do 6.30 to też o tej wstaje.. POzdro . masz pytania - pisz;) na gg/tutaj :D ja mistrz joda master kamechame udzielam pomocy ... pozatym niedługo zapodam fotki swoje ;D
KOKsPL
12th September 2006, 10:57 PM
Pozatym nie olej a OLIWA Z OLIWEK/TRAN - mniam ;D
o oliwie wiem ale olej laniany też może byc :) extra virgin(ja już go rozdziewicze ;d)
pychotka ;D.. pozatym na wieczór TWARÓG CHUDY/TŁUSTY... Więcej kurczaka, makaronów, ryżów... mniej sosów ( tłuszcz ), więcej owoców jabłka itp... mniej pikantnych rzeczy, więcej niegazowanej wody... :) pozatym zadużo tego robisz przed szkołą.
po szkole albo nie mam czasu albo jestem zabradzo zmęczony :)
a i jescze jak fotki to nie pedalskie ;d
wolf_mk
13th September 2006, 09:51 AM
Bonki daj wiersz :p ps Przyszlosc jest jasna.. przyszlosc to kox.. :p ^^ ja chybe wyjebe jakis koks bo nie kce mi sie pakowac i wpierdalac o konkretnej godzinie roznych cudow etc.. :p
Shimmy
13th September 2006, 04:59 PM
wilq owned for the second time!! keep it comming xD
Flash
13th September 2006, 05:31 PM
walcze z soba zeby nie kasowac tych offtopow :mad:
wolf_mk
13th September 2006, 09:25 PM
Wieczor sam jestes glupi i pusty.. ryj paUUUUoo.. ~~
b0nk1
13th September 2006, 09:46 PM
Panowie Thx za checi, jak bede czegos potrzebowal to napweno napisze^^
btw. Kolo mnie nie zapytał ~~ FART tt
Shimmy
14th September 2006, 05:59 PM
walcze z soba zeby nie kasowac tych offtopow :mad:
:gives: (bede abusowal tego emota)
lots of love flash :*
Flash
14th September 2006, 06:56 PM
jak bedzie klotnia kasuje posty o pakowaniu. to nie jest temat silownia tu sie musk (:p) cwiczy
KOKsPL
14th September 2006, 09:39 PM
[QUOTE=Wieczor
Meta 40zł, koszulka pakerka 80zł, odżywki 200zł, maść na syfy 40zł, błysk w oku starej, gdy widzi Ciebie po 4 cyklach - bezcenne... .[/QUOTE]
to mi sie podoba ;d;d;;d;d;dd :clap: :clap: :clap: :clap: bravo :))))
ps. jeżeli naszamiesz sie koksu i nie bedziesz nic ćwiczył to będziesz wyglądał jak ponton, po 2 miechach stracisz wage np ćwicząc na w-f bo porstu to wypocisz a zostaną ci tylko rozstępy. A tym bardziej jak trenujesz king boksing to to wypocisz i wybiegasz :) także jezeli mowisz o metce to radze sie zapoznac z kilkoma osobami co to brały i pogadac z nimi z 5 minut to zobaczysz na czym stracisz biorąc to. next arfgument to to że jak bierzesz coś np teścia pod dupe to twoj testeron zwarjuje!najebie ci tarczyca hormonow i będziesz wyglądac jak homo ale nie sapiens lecz habilis (małe garbiące owłosione pokraczctwo) przyszłośc zrobi swoje i za jakieś 15-20 lat po kilku cyklach staniesz sie pokraką. Co innego szamana ja nie kieruje sie jakimiś wyznaczonymi porami posiłków albo tego dnia jem to a tego to. Oczywiscie najistoniejsze jest to co jesz jakich wartości odżywczych dostarczasz swojemu organizmowi. Ja Obliczyłem sobie że potrzebuje około 3200 kalorii aby zaspokojić moje potrzeby metaboliczne a staram sie aby zrożnicować sobie wachlaż posiłków i tak żeby to smakowało i było pożyteczne.__)rano wpierdalam zawsze od poniedziałku do piątku ok 7 płatku kukurydzane z rodzynkami i pokrojonym bananem albo suszonymi jabłkami. Później w szkole z 4-5 kanapek z szynką twarogiem papryką ogórkiem. Kazdy posiłek staram sie popijać małą szklanka mineralwasser. dlatego szama to 1/2 mojego ekwipunku do szkoły.:) najwięcej to chyba jejm twarogów serow topionych albo bonjur:) oraz ryżu bo to jest dobre i pożywne. nie jem słodyczy prawie wogule (dzsaj zamało oszamałem w szkole to sobie poszalałem z ponczkiem ;d ) albo zapychaczy jak bułka kartofle, fastfood, itp. Pozdro wilq i mam nadzieje że zmienisz swoje piorytet :tiphat:
wolf_mk
15th September 2006, 01:38 PM
buuu wieczor co ty pierdo****? po kazdym koksie po miechu moze dwoch wyjeb** cie niezaleznie od tego co brales jak itp itd.. ~~ tak samo jak masz plan treningowy i cwiczysz to chcac nie chcac zawsze cos ci przybedzie..
Wieczor
15th September 2006, 02:54 PM
By Koks_PL 7 płatku kukurydzane z rodzynkami i pokrojonym bananem albo suszonymi jabłkami. Później w szkole z 4-5 kanapek z szynką twarogiem papryką ogórkiem. Kazdy posiłek staram sie popijać małą szklanka mineralwasser. dlatego szama to 1/2 mojego ekwipunku do szkoły. najwięcej to chyba jejm twarogów serow topionych albo bonjur oraz ryżu bo to jest dobre i pożywne. nie jem słodyczy prawie wogule (dzsaj zamało oszamałem w szkole to sobie poszalałem z ponczkiem ;d ) albo zapychaczy jak bułka kartofle, fastfood, itp. Pozdro wilq i mam nadzieje że zmienisz swoje piorytet
No Koksik masz o tym pojęcie, teścia, dupa, testosteron zrobi z Ciebie kabanosa, wiesz oco biega i jesteś w temacie, nieżucasz durnymi hasłami jak WIlq.... :) Koks napisz do mnie na gg 9057373
Pozatym płatki OWSIANE !! mają błonnik, wiecej ww i białka i są zdrowsze + słonecznik ( zdrowe tłuszcze) + rodzynki ( węgle proste ).. ważne aby ranny posiłek był szybki, zdrowy i DOBRZE ( SZYBKO ) PRZYSWAJALNY !! Taaa twaróg zawsze i wszędzie :) .. pozatym coto mineralwasser ? ja pije OAZE z biedronki ... ;p 59gr = 1,5litra :)
Wilq i jesteś w błędzie, nawet jak weźmiesz koksy "nieodblokujesz" ich, jelito Ci siądą, serce zwariuje i to wystrasz, stracisz mase, pójdziesz do szpitala bo nic niewiesz. Koks to nie słodycze, ani żarcie. To hormony ... :noob:
Flash
15th September 2006, 03:43 PM
koks- hormony- sterydy. podobne stosuje sie w ciezkich przypadkach chemioterapii. wiesz jak wygladaja tacy ludzie po sterydach? masa tluszczu! owszem przybierzesz na wadze ale to nie miesni ci przybedzie a moze jeszcze troche cie odmozdzy
Shimmy
15th September 2006, 03:58 PM
koks- hormony- sterydy. podobne stosuje sie w ciezkich przypadkach chemioterapii. wiesz jak wygladaja tacy ludzie po sterydach? masa tluszczu! owszem przybierzesz na wadze ale to nie miesni ci przybedzie a moze jeszcze troche cie odmozdzy
nice offtop xD :clap:
wszycy lubimy flasha !!
wolf_mk
15th September 2006, 04:51 PM
Wieczor podaj mi 5 powodow dlaczego ludzie biora koks?
Flash
15th September 2006, 05:40 PM
nice offtop xD :clap:
wszycy lubimy flasha !!
za to widze ze ty draznisz coraz wiecej ludzi
Shimmy
15th September 2006, 06:54 PM
za to widze ze ty draznisz coraz wiecej ludzi
name them
Wieczor
15th September 2006, 07:31 PM
Siebie się spytaj, dlaczego tak pisałeś wcześniej, że chcesz brać. Ja niechce, ale znam dużo przypadków. Co ja Tobie bede mówił = czytaj, czytaj, czytaj.. wiedza..... a te 5 powodów to banał
Bo ja koksów niemam zamiaru brać i niebędę brał.
Pozatym jak jesteś wilczq głupi to niemoja wina, pomyśl to nieboli .. Ty nieumiesz - poproś.
wolf_mk
16th September 2006, 11:04 AM
mhm tylko ty ich nie umiesz podac :) a taki obeznany jestes.. achh super :) pozdro
KOKsPL
16th September 2006, 06:06 PM
za to ja podam pięć powodow :
- miażdzyca serca
- nadmierny przyrost tkanki tłuszczowej nieproporcijonalny do przyrstu masy mięśniowej co doporwadzi to spaślicy albo lustrzycy ;d jak kto woli ;
-skoki hormonalne tu i uwdzie zaczną wyrastać kępy chaszczy, zasyfiona twarz oraz plecy
-skurczenie sie jąder co moze dporowadzić do niepodłności
-kurczenie sie mięśni (sproboj zrobić skip c i dotknąć piętami dupy ;) albo przebiec setke ponizej 12 sek.
Wieczor
16th September 2006, 08:39 PM
Wieczor podaj mi 5 powodow dlaczego ludzie biora koks?
DLACZEGO BIORĄ... Koks Ty napisałeś przeciwność tego :)
wolf_mk
16th September 2006, 09:04 PM
za to ja podam pięć powodow :
- miażdzyca serca
- nadmierny przyrost tkanki tłuszczowej nieproporcijonalny do przyrstu masy mięśniowej co doporwadzi to spaślicy albo lustrzycy ;d jak kto woli ;
-skoki hormonalne tu i uwdzie zaczną wyrastać kępy chaszczy, zasyfiona twarz oraz plecy
-skurczenie sie jąder co moze dporowadzić do niepodłności
-kurczenie sie mięśni (sproboj zrobić skip c i dotknąć piętami dupy ;) albo przebiec setke ponizej 12 sek.
czytanie ze zrozumieniem rox ! :clap: :tiphat:
KOKsPL
16th September 2006, 11:03 PM
czytanie ze zrozumieniem rox ! :clap: :tiphat:
to jest sakrkastyczna wypowiedź żebyś wiedział dlaczego nie brac... :tiphat:
wolf_mk
24th September 2006, 01:26 PM
ja i tak nie bede bral ;] wiec na co szkodzi koks ;p ale slyszalem ze od 21 roku moza okazac sie nieszkodliwy dla czlowieka ^.^
Wieczor
24th September 2006, 04:07 PM
to źle słyszałeś
wolf_mk
24th September 2006, 08:03 PM
neee Wieczor dobrze slyszalem ;) znajde dla ciebie taka www i tam bylo napisane ze koks mozna brac ale dopiero po 21 roku zycia gdy juz masz all narzady wyksztalcone i takie tam bajery ;p
KOKsPL
24th September 2006, 10:31 PM
takie tam bajery ;d ehm szkoda słow. Kolega z druzyny brał 1 cykl i strzały w uda po 1 roku od ostatniego cyklu nie zostało mu prawie nic oprocz głupoty.no i wystającvych kości nie obudowanych mięśniami, a i zapomniałem o rozdtępach i chaszczach na klacie plecach.
Trooper
25th September 2006, 07:35 PM
zmniejsza jadra to hujowo
Wieczor
26th September 2006, 05:13 PM
poraz kolejny o wilq głupi jesteś, niewież we wszystko w co piszą, bo piszą podobni debili do ciebie co mysla ze sa fachowcami.
wolf_mk
26th September 2006, 06:50 PM
sram na ciebie od dzis :| ...
Wieczor
29th September 2006, 04:49 PM
ja sram na Ciebie od zawsze rzadkim ( Odi :* ) gównem na Twoją małą wklęsłą klate. end
Levy ja na Ciebie od zawsze.
Niewiem, ale każdy LEVY mnie wkó...rza - levy na mtv, levy w okolicy, levy w dupie, sram i tam - sami pojeb....any, że aż h...j szczela :D
Lewy^off
30th September 2006, 10:07 AM
a ja sram na was ;p
tak apropro to rzadkim sie chyba pisze ~~wybacz mu on jest zbyt tepy zeby nauczyc sie poprawnie pisac
odipl4
30th September 2006, 03:16 PM
tak apropro to rzadkim sie chyba pisze ~~
i nie mow brzydko wieczor troche kultury tt
btw. flash zrob cos z lista czlownkow PO USUWAJ TAM POSTY OPROCZ PIERWSZEGO bo mnie szlag zaczyna trafiac
wolf_mk
30th September 2006, 05:12 PM
juz wieczor wiem jestes DA BEZT ... ~~ i pierdoli mnie co piszecie na tym forum k? pzDroo elo 320 yo gangsta
Wieczor
1st October 2006, 12:37 AM
Pierdoli Cie to, a jednak odpisujesz. Nie okłamuj sam siebie Ty NARCYZIE .. haha ;D
A Ty levy przymknij ryj, jak zobaczyłem cie na zdjęciu obleśny grubasie to n/c niewypowiadaj się tutaj, z taką mordą to daleko niezajedzieś :D
Flash -> skasuj obydwa posty Siłka i koksy dla wilq
Trooper
1st October 2006, 01:59 AM
more !
Shimmy
1st October 2006, 02:15 AM
i mamy wlasne lol-1 ! gj panowie
btw. trooooooper zhaxowal cale puf na hax sofcie od koali :(:( i tera mamy z nimi grac w lcw!!
Lewy^off
1st October 2006, 08:30 AM
A Ty levy przymknij ryj, jak zobaczyłem cie na zdjęciu obleśny grubasie to n/c niewypowiadaj się tutaj, z taką mordą to daleko niezajedzieś
pokaz swoje zdjecie albo przyjedz na jakiegos lana, typowa ciota komputerowa z ciebie
RuMeK-
1st October 2006, 11:47 AM
nie chce nic mowic ale dzieci w piaskownicy ciekawiej sie kłuca :))
Trooper
1st October 2006, 01:45 PM
i mamy wlasne lol-1 ! gj panowie
btw. trooooooper zhaxowal cale puf na hax sofcie od koali :(:( i tera mamy z nimi grac w lcw!!
rozwaliles mnie =]
jeszcze jeden taki post a shakuje ci konto na forum a potem windowsa; (
Wieczor
1st October 2006, 04:05 PM
Komputerowa ciota, która by Cie znokautowała 1 ciosem ;)
wolf_mk
1st October 2006, 10:02 PM
y Wieczor pokaz sie "pakerze"
Lewy^off
2nd October 2006, 01:49 PM
Komputerowa ciota, która by Cie znokautowała 1 ciosem buhahahahahahahahahahahahahahaahahahahaha rozjebales mnie
johny2004
3rd October 2006, 09:14 PM
No co jest wieczor? Chyba nie spękałeś?
Wieczor
3rd October 2006, 11:12 PM
żadko odwiedzam forum teraz bo czasu niemam w tygodniu, pozatym kup mi kabelek usb to wżuce zdj. pokazać to ja ci moge.. ojj ludzie stfu bo się chce mi żygać wami cioty pierdolone ;0 ( levy i jakiś wyżej n00bek )
Lewy^off
4th October 2006, 08:37 AM
buhahahahahaha sijj mi cioto
jebany analfabeto rzadko sie pisze zajebany huju mozesz dostac wpierdal i pociagnac mi mozesz
ShaQu
4th October 2006, 10:01 AM
lewy - nie bij pls ...
Wieczor
4th October 2006, 04:44 PM
taka ciota buhahahahahahahahahaahahahahha chciałbym ciebie spotkać grubuskuuuuuuuu
pozatym ty nawet fiuta niemasz bo go niewidziisz przez brzuch i pozatym schowaj ten ryj łokurva ty brzydki jestes aa fuj whuj brzydoto ;p
NaVeL89
4th October 2006, 04:53 PM
To ja powiem coś na temat jeśli ktos sie chce koXować to najpierw niech sie popyta znawcow o to. Mam kuzyna jest wyjebany jak pudzian, ale tez sie koxowal białko zeby masy na brac i inne tego typu środki, ja szczerze wole jechać na sucho.
Lewy^off
4th October 2006, 06:37 PM
daj swoje zdjecie - thx
A teraz na powaznie:
Przez internet to mozesz sobie pierdolic jaki to ty nie jestes zajebisty, wstydzisz sie swojej mordy?? or nie masz kumpli zeby ci wzieli zdjecie na kompa?? Przez internet to mozesz smiac sie z innych jak wygladaja mnie to jebie, czy chcesz byc elo fajny czy leczysz swoje kompleksy, ja sie nie smieje z czyjegos wygladu, zdjecia (raz tylko z gota ale nie z wyglady tylko postawy jaka mial na nim ;p) nie musze waszych ryjow ogladac na codzien, a to ze ty piszesz o nmie to jestes taki ala Zapek z northa co smial sie z masscara a jak dal swoje zdjecie to lepiej od niego wygladal ;p Wiec dawaj zdjecie i nie wstydz sie mordy
btw. widze swojego huja nawet jak wisi xDDDDDDDDDDD
odipl4
4th October 2006, 08:21 PM
boze wieczor ty pisac umiesz po polsku :>?
same bledy np:
rzadko *
wrzuce*
RuMeK-
4th October 2006, 08:35 PM
znajdzicie sobie jakis zajecie plz ... bo mnie juz wkurwiacie wszyscy po kolei :)
Trooper
4th October 2006, 09:04 PM
wieczor dalej w kaka end de jest ?
Wieczor
4th October 2006, 10:03 PM
w weeek dam zdj. bł. ort. to nie Twój biznes odi.
wolf_mk
5th October 2006, 09:19 AM
stfu all ;)
odipl4
5th October 2006, 08:31 PM
haha nie mój biznes :>? kazdy twój blad aż razi w oczy tt
Lewy^off
9th October 2006, 03:01 PM
gdzie jest wieczor?;p
wolf_mk
9th October 2006, 06:10 PM
dunno :D imo spierdolil :D
Elohim
11th October 2006, 12:07 AM
Powodzenia z koksowaniem bez koksow. Jak chcesz wygladac jak pudzian nie biorac nic. To mozesz w hooy cale zycie cwiczyc i nie bedziesz mial jego postury. Sam Mariusz ofc sie nei przyzna ze kiedys koksowal.
wolf_mk
11th October 2006, 04:35 PM
mi nie zalezy na przypakowaniu tylko chce troche wiecej masy miec zeby na turnieju kick-boxingu startowac w wyzszej kategorii :) nie naleze do pakerow ala Wieczor.. ~~
Lewy^off
11th October 2006, 06:41 PM
nie naleze do pakerow ala Wieczor.. ~~taki paker z niego jak ze mnie pro gejmer -.-
btw. w co najlepiej przyjebac zeby kolesia jak najbardziej uszkodzic (nie zabic)?? ;p
johny2004
11th October 2006, 07:51 PM
Lewy wal z piesci w jaja, a pozniej jak sie przewali to z buta w morde i po problemie
Lewy^off
11th October 2006, 08:15 PM
Lewy wal z piesci w jaja, a pozniej jak sie przewali to z buta w morde i po problemie
i tak mu leb rozjebie, tylko ciekawe czy wyjdzie ze szkoly ;p
wolf_mk
12th October 2006, 10:12 AM
w szczeke najlepiej albo w puls :p jak mu wyjebi*** to od razu straci rownowage ^^
Wieczor
12th October 2006, 04:29 PM
w jaja łokurva jaka baba buhahahahahahah
pozatym najlepiej dolna szczenka nokaut odrazu, zębów mu niewibijesz takim słabym ciosem wiedz wal spokojnie.
Wilq **** off o koksach bo to chodzi o wiedze o nich, a Ty masz takową zerową i przymknij ryj.
wolf_mk
12th October 2006, 07:03 PM
oke pokaz foteczqee koksie :)
johny2004
12th October 2006, 07:42 PM
w weeek dam zdj. bł. ort. to nie Twój biznes odi.
Wieczor nie zapomniales o czyms pajacu?
No chyba ze masz taka zjebana morde ze az wstydzisz sie jej pokazać
Wieczor
12th October 2006, 07:48 PM
zamknij ryj pajacu. bede mial aparat to dam.. chcialbyś se zwalić konia hujku mały. buahhahha
RuMeK-
12th October 2006, 09:31 PM
marze zeby walic gruche przy jakims 12 latku :) btw. wieczor w top 10 warcraftowych debili jestes bardzo wysoko :))
Wieczor
13th October 2006, 02:44 PM
pedofil ? może dla Ciebie jestem, ale mnie to jebie, sram na Twoje zdanie.
To był mój ostatni post. Nara wszystkim. a to ja:
Lewy^off
13th October 2006, 02:49 PM
wykrecasz sie zeby nie dac zdjecia?? ok nara
johny2004
13th October 2006, 07:55 PM
Widzialem ze wieczor speka :laugh:
To jest taka mala cipka
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.