PDA

View Full Version : silka i koksy dla wilka

wolf_mk
9th September 2006, 10:36 PM
Wieczor pomoz mi zrobic tren na mase 3x - 4x w tyg bo 2 razy mam trening kick boxingu.. i nie wiem jak to polaczyc.. t.t

Shimmy
10th September 2006, 01:04 PM
wilq lesczyku owned

KOKsPL
10th September 2006, 10:15 PM
chcesz trening ? na trica: wyciskanie "francuskie" w siadzie sztanga/hantel, pompki w podporze tyłem, zginanie ramiena z hantlem w oparciu o coś pozatym dużo jest polecam www.sfd.pl -> atlas ćwiczeń i są gify jak ćwiczenia się wykonuje poprawnie technicznie ...

dzięki napewno skorzytsztam z ćwiczeń bo one są ogólno-rozwojowe a mi są potrzebne musze tez przytyc z 4 kg ale bez tłuszczy najlpeiej przerobic to na mięsnie. od pażdziernika ide na siłke che caółą zime przechodzić a i szamana mi sie przyda dobra :)

Flash
10th September 2006, 11:56 PM
a co jesli pakujesz i stosujesz jednoczesnie sauna soluszyn i te elektrowstrzasy z telezakupow mango? sauna soluszyn przerabia oblozone okolice na wiory odwadniajac wiec masz 100% pewnosci ze to co zostalo to miecho a nie woda i tlusz, do tego elektrowstrzasy ktory stymuluja rozwoj miesnia. jak za wolna stymuluja zawsze mozna elektrody podlaczyc do akumulatora w samochodzie. i tak np jedziesz do pracy i gilgasz sie pradem w szyje. jak dojezdzasz na miejsce jestes rzeski, rozgrzany i masz kark jak hydrant. kto ci podskoczy huh? zima jak masz gruba kurtke wystarczy ze pokazesz szyje szersza niz glowa i kazdy noob koks spie- ucieka. wieczor co o tym myslisz? :cool:

edit: ach zapominialem jeszcze o odpowiedniej diecie. mozna mlocic bialka ale to odmozdza i przybierasz na masie glownie dzieki "nawodnieniu". poza tym tyjesz, lepiej jest zdrowe salatki przygotowujac sobie je w tym mega-mikserze ktory pokazuje bozena dekiel i ta inna tega blondyna. do tego pojemniki hiper-podcisnieniowe-prozniowe i taka salatka jest wiecznie swieza.

dobra za dlugo pisze ide ogladac calodobowe mango cya

Wieczor
11th September 2006, 05:51 PM
Blondynkom zostaw załatki, one sa do ruchania. Niepatrz na ich/je przepisy niczym z dupy wyciągnięte.
Robisz sałatke = jesz załatke... Proste, żadnych gówien.

Sauna soluszyn, inne elektrowstrzasnyh to gówno... ****, bzdet, to niedziała, niema czegoś takiego jak WYSYSANIE tłuszczu spod brzuchu itp.. syf szit.. LICZY SIĘ TYLKO CIEŻKA PRACA: POT, ŁZY, POŚWIĘCENIE... Bez tego nic nieosiągniesz... karczycho buhaha ... chłopie żeby mieć zarypisty kark to trzeba być kozakiem bo kark naprawde wolno rośnie... A pierwszy lepszy bokser/kickobsker sprałby go w 20sek... ;)
Ja niekożystam z żadnych wygibasów... Kurczak, makarony, ryże itp ;) i jazdaaa ;d + owoce/warzywa + soki + dużo wody + dużo posiłków, ale mniejsze ( 5-6 ).. zdrowe tłuszcze...
Mówie Tobie Flash te wsyzstko mango to 1 wielki kicz.. Skąd to wiem ? = osoba znajoma kupiła i jak to zobaczyłem keidyś to powiem tyle, nieźle gilgocze, można z tego jakiś wibrator zrobić... Pozatym podłącz odpowiedni to będzie prądem kopać.. Można se z tym jaja robić, ale co do ćwiczeń to ani rusz.
Dieta 70% Trening 25% Inne 5%
Pozdro / myśle, że chciało się Wam czytać moje wywody :) powiem, że mam doświadczenie około 2lata formalnie, praktycznie rok prawie :) pozdro

Flash
11th September 2006, 06:32 PM
chyba ludzie nadal nie znaja sie na moich zartach :smile3:

Bodek
11th September 2006, 07:10 PM
to tylko Wieczor tego nie czai :D:D (wybacz mu dobry chłopak z niego)

Wieczor
11th September 2006, 09:57 PM
Hehe dzięki Bodziu.. Hehe Flash ale to było inaczej...
Bo miałem komputer na swój użytek na 3min i szybko przeczytałem co piszesz POWIERZCHOWNIE i myślałem, że naprawde tak twierdzisz to szybko odpisałem :PP hehe To nie tak Flash .. kochanie wybacz mi :*

wolf_mk
11th September 2006, 10:10 PM
Wieczor ja calymi dniami placze jak przegram ladka na north :(

Flash
11th September 2006, 10:16 PM
wybaczam.
a wiesz ze te elektrody mozna zalozyc doslownie wszedzie? jak przez tydzien pocwiczysz zwieracze to pozniej moga wytrzymac cisnienie 10 atmosfer. nie trzeba wstawac do kibelka od wara :clap:

KOKsPL
11th September 2006, 10:27 PM
heh na skopanie w 20 przez boksera to bym nie liczył chyba że jest sie gołotą i walisz w ... i po sprawie ;d
a 70% dieta to przesada ;d moze z 40% i to maks bez motywacji i siły woli to gowno nie ruszysz dalej ;d a co do blondynek to niech wpierdalają:happy1: ile chcą od tych sałatek moze picza nie rozepcha im sie od tego jak wiadro i będą miały cos w głowie np sałate ;d pozatym ja robie tak : rano wstaje 6:30 ( fajnie co nie ?? :( ) robie 4x 40 pompek przerwa po kazdej 40 ok 1 minut, brzuszki scyzoryki 3x 20 , później 10 razy podchwytem i nadchwytem na drążku szama głownie razowy twarog chuda szynka pomidory papryka ogorek popijam 1 kubkiem 3% mleka a do szkoły :read: ze 3 kanapki razowego z serkiem rama crem bonjur czy jakoś tam i na to ważywa(papryka ogorek) i oczywiśćie woda i orzeszki minimum 100g jako przekąska :):tiphat: a na obiad pizza wlasnej roboty ser (proteiny) wazywa (kwasy, witaminy mikroelementy)mięso, ciasto (białko)jak zagniote ciasto to mam na 3 porcje :) , albo cos z ryzem np pierś kurczaka + jakaś surówka, albo mięso mielone smazone z pomindorami papryka itp (cos podobnego do spagetti ale lepsze ;d) staram sie nie spożywać typowych zapychaczy jak bułki ziemniaki, napoje gazowane. Musze zacząć wpieprzać jajka na miękko ale rano nie mam czasu a jakos później zapominam, no i przydało by sie wypić łyzke oleju od jutra postaram sie jako.s to przełknąć a puźniej popic sokiem np jabłkowym. Co wy na to? nie wiem jakie ćwiczenia mozna jescze w odmu piorobć coś by sie przydało na biceps -triceps bo lapa mi nie rośnie w obwodzie ;d mam spreżyne ale zatko uzywam ;d nadgarstki bolą później :(

Shimmy
12th September 2006, 02:11 PM
fobiaaaa!!overlasting pranoia fobiaa!!! <growl>... za duzo zachodu,jestes glodny?idziesz otwierasz lodowe i szamiesz, a w zyciu nie chodzi o to "kto kogo skopie..."

[bGm]d0NiCzk4
12th September 2006, 02:55 PM
a kim ty jestes zeby mu mowic na czym zycie polega?

Shimmy
12th September 2006, 06:54 PM
idz obejrzec 10 serie tego twojego serialu

wolf_mk
24th September 2006, 01:28 PM
Szim jest taka akcja: Idziesz sobie wieczorkiem i doskakuje do ciebie 3 kolesi o leb wyzsi od ciebie. Co robisz?
a) spierdalam..
b) najebe im swoja energia ki
c) dajesz im kase zeby cie nie bili
d) wolam kumpli na drugi dzien

Wieczor
24th September 2006, 04:06 PM
d

Shimmy
24th September 2006, 06:35 PM
bezsensowe pytanie, tez moge takie zadac

Pierdolnol cie smochod, co robisz

a)umierasz
b)umierasz po chwili
C) lubie frytki i schabowego

Lewy^off
24th September 2006, 06:48 PM
Szim jest taka akcja: Idziesz sobie wieczorkiem i doskakuje do ciebie 3 kolesi o leb wyzsi od ciebie. Co robisz?
a) spierdalam..
b) najebe im swoja energia ki
c) dajesz im kase zeby cie nie bili
d) wolam kumpli na drugi dzienpierw "a", a potem "d' ;d

wolf_mk
24th September 2006, 08:02 PM
Szim czemu nie odpowiedziales?:D

ShaQu
24th September 2006, 08:47 PM
wilq
d
tylko ze tego samego dnia maja wpierdol

wolf_mk
24th September 2006, 09:20 PM
Czyli Czapal jak mnie pobija moge dzwonic po ciebie?:>

Shimmy
25th September 2006, 12:08 AM
Szim czemu nie odpowiedziales?:D

bo zadales glupie pytanie

Wieczor
26th September 2006, 05:15 PM
wilq zalosny jestes, jak czujesz sie na silch, trenujesz sw czy. kicka to idz po kolegow potem wyskocz z 1 na solowke, jak nie to odpowiedz d , jak cie pobija zaloz im sprawe i po klopocie. dzisiaj beda srac w gacie przez takie cos.. haha

wolf_mk
26th September 2006, 06:49 PM
Wieczor ale ty pajacujesz wiesz?;) chyba kurwa wiadome ze nie bede wolal 50 chlopa zeby najebac 3 kolesiom nie?~~ tylko niektore cwaniaczki laza po 5-10 i kurwa sraja sie a na solo nikt ci nie skoczy bo od razu all sie rzucaja kapisz? widac ze ty gowno wiesz.. tt