PDA

View Full Version : OFFTOPICK

[sdm]Su-Zu-Ki
2nd September 2006, 03:23 AM
:) MA diablo ti si bolestan cowek swaki dan si bnETU.Smiri se malo da ti ne bi dosao na gajbu i izbacio te kroz prozor .............. : :D ):mad: i usput KAKO KRADES FRAGOWE!!!!!!!!!!!!!!!! [sdm]Wicked

Pop90
2nd September 2006, 01:53 PM
Ajde goni se vishe ti warzone u ............:mad: :mad: :mad:

-eXtasY-
3rd September 2006, 01:46 PM
war zone sada si preterao nemam snage da se prepirem sa tobom jednostavno cu ti samo brisati postove...

[sdm]Su-Zu-Ki
3rd September 2006, 06:04 PM
E ljudi da znate istinitu pricu o diablu.......................
Njemu svaka riba koju upozna prica svoju zivotnu pricu........ Juce mu [sdm]Skembetova sestra pricala kako voli da je decko mazi po ledjima a on njoj kaze kako on voli da ga riba mazi po vratu...........lol a sve se to odigralo u TAXi-ju kada smo se vracali iz grada ....... I na kraju ona njemu kaze da bi mogli njih dvoje da se udruze i da se zajedno maze .......LOL!!!!!!!!!!!! H T E O S A M D A U M R E M O D SMEHA.................:laugh: :laugh: :laugh:

-eXtasY-
3rd September 2006, 06:41 PM
Su-Zu-Ki']E ljudi da znate istinitu pricu o diablu.......................
Njemu svaka riba koju upozna prica svoju zivotnu pricu........ Juce mu [sdm]Skembetova sestra pricala kako voli da je decko mazi po ledjima a on njoj kaze kako on voli da ga riba mazi po vratu...........lol a sve se to odigralo u TAXi-ju kada smo se vracali iz grada ....... I na kraju ona njemu kaze da bi mogli njih dvoje da se udruze i da se zajedno maze .......LOL!!!!!!!!!!!! H T E O S A M D A U M R E M O D SMEHA.................:laugh: :laugh: :laugh:
lool brate nisi video ostatak kada ste otisli... moja ruka normalno preko njenog ramena a njena u mom dzepu na dupetu. Bilo mi malo glupo jer je putovala sutradan, inace mi je strava.....

-eXtasY-
3rd September 2006, 06:52 PM
i prestani da me tracaris da ne bi stavio jos tvojih slika na forum :laugh: :laugh: :laugh:

[sdm]vxCrAfTvx
3rd September 2006, 09:03 PM

ajao, smesan si. nemas o cemu pametnijem da pricas nego o nekom tudjem privatnom zivotu. znas ovo sigurno nikog ne zanima. a ti sigurno i nemas sa kojom da pricas i da se udruzis a mozda i nesto drugo pa ti je krivo.:laugh: a ostalima i diablu bi preporucio da ne odgovaraju na njegove postove nego samo da ih brisu.

Dante
3rd September 2006, 09:37 PM
Dakle tread o pravilima SDM klana ili o pravilima mazenja? :)

[sdm]Skembe
3rd September 2006, 11:55 PM
ALo vxcraftvx bolje ti je da cutis ....................... jer uopste ne znas o cemu se radi gledaj sebe jer su-zu-ki je [sdm]Wicked i lako mozes da izletis iz clana............ noobish peon :closed:

ciga_ns
4th September 2006, 02:15 AM
Skembe sta ce ti taj avat kad ti nisi to? :D
Tebi treba grunt!!
Pa vidite vi ko se to oglasio na nashem threadu DANTE matori!
Pa mora neko i da se mazi, ipak je i to sastavni deo zivota.

Pop90
4th September 2006, 12:59 PM
Skembe']ALo vxcraftvx bolje ti je da cutis ....................... jer uopste ne znas o cemu se radi gledaj sebe jer su-zu-ki je [sdm]Wicked i lako mozes da izletis iz clana............ noobish peon :closed:

Kao prvo craft nemoj postavljati tako glupe reply-ove kad neznas o cemu se radi .
.
Kao drugo shta koji k**** pretite jedni drugima iz saveza!!!
Kao trece Craft je grunt a ne peon!!!
Kao cetvrto sumnjam da bolje igrash od njega....blablabla

PS promeni avatar!!!
:beer: :beer:

Dante
5th September 2006, 08:17 PM
Morate traziti da budete moderatori foruma, pa kad neko tako upadne u najbitniji tread sa glupostima, a vi lepo obrisete, ili prebacite u oftopic tread...

Mada covek se salio, take it easy... :)

Pop90
5th September 2006, 08:30 PM
Morate traziti da budete moderatori foruma, pa kad neko tako upadne u najbitniji tread sa glupostima, a vi lepo obrisete, ili prebacite u oftopic tread...

Mada covek se salio, take it easy... :)
od koga da trazim prava za moderatora???
PS:jesi menjao nick na bnetu da znam
Javi mi na pm!!!

-eXtasY-
6th September 2006, 07:36 PM
Ma vidite da se zezaju, nema potrebe da skacete gelu skembe, wicked i sexteror su mi najbolji ortaci :tiphat:
p.s mi sve delimo inace SESTRE, drugarice , ribe

-eXtasY-
6th September 2006, 07:37 PM
Javi mi na pm!!!
Ma ja sam moderatorr nego nisam bio kod kuce (porodicni problemi) sredicu....
Mogu da budu samo 2 moderatora a to smo 555 i ja....

-eXtasY-
6th September 2006, 07:39 PM
Dakle tread o pravilima SDM klana ili o pravilima mazenja? :)
i to moze biti korisno nekome nemoj tako :)

-eXtasY-
6th September 2006, 07:40 PM
Skembe sta ce ti taj avat kad ti nisi to? :D
Tebi treba grunt!!
Pa vidite vi ko se to oglasio na nashem threadu DANTE matori!
Pa mora neko i da se mazi, ipak je i to sastavni deo zivota.
ne dirajte skembeta on je moja kurvica :beer:

Pop90
6th September 2006, 08:57 PM
DiabIo']ne dirajte skembeta on je moja kurvica :beer:

OMG ................LOL
:ohmy:

Dante
7th September 2006, 03:38 PM
Javi mi na pm!!!
555 se njakao sa tim pravima oko moderatora, pitajte njega...

ZoO-Dante mi je nik, moj stari klan, evo skupljam ekipu... sve leaveri i noobovi, nemos ko svet napraviti klan...

Usput probao sam Warlocka, lik je stvarno imba! Pazite comgo: Gaga uzme trola, pusti ulti, onda ja ulti pa usporim 80% = Gaga triple kill!

-eXtasY-
7th September 2006, 05:53 PM
555 se njakao sa tim pravima oko moderatora, pitajte njega...

ZoO-Dante mi je nik, moj stari klan, evo skupljam ekipu... sve leaveri i noobovi, nemos ko svet napraviti klan...

Usput probao sam Warlocka, lik je stvarno imba! Pazite comgo: Gaga uzme trola, pusti ulti, onda ja ulti pa usporim 80% = Gaga triple kill!
ma lol osecam da si dobio dobru veceru za to a i dorucak verovatno :wav: