PDA

View Full Version : Skola!!!

Pop90
1st September 2006, 12:37 AM
Ljudi e ovako....ja u ponedeljak 1. septembra krecem u skolu!!!
Ja sam sada 2 . godina srednje tako da mora da se streba!!!
Dotu cu igrati do 18.septembra i onda gasim adsl !!!
Tako da znate ,...do tada moramo maximalno igrati dotu ...
Dotu cu opet igrati za onaj zimski raspust krajem decembra,tad cu opet namontirati adsl pa da opet picimo!!!
E sad bih vas neshto zamolio:da me ne izbacujete iz clana ako je moguce,...mislim ono naveo sam vam razlog zashto cu bitti offline dugo tako da sada znate i mislim da nema potrebe da me izbacujete!!!
PS:ako je moguce da kada se vratim da ponovo budem shaman(ako bude potrebno opet cu pokusati da ga zasluzim).
Toliko od mene ,aj pa da picimo dotu ovih dana dok josh mogu!!!:D :D :D

ciga_ns
1st September 2006, 01:30 AM
Dotu cu opet igrati za onaj zimski raspust krajem decembra,tad cu opet namontirati adsl pa da opet picimo!!!
E sad bih vas neshto zamolio:da me ne izbacujete iz clana ako je moguce,...mislim ono naveo sam vam razlog zashto cu bitti offline dugo tako da sada znate i mislim da nema potrebe da me izbacujete!!!
PS:ako je moguce da kada se vratim da ponovo budem shaman(ako bude potrebno opet cu pokusati da ga zasluzim).
Pope koliko ja znam 1. septembar nije ponedeljak nego petak!!!
Jbg sta ces tako ti je to kad imash stroge roditelje.
Neshto slicna situacija je kod mene samo sto cu ja igrati ali samo 1 partiju dnevno, mozda 2 kad treba.

Pop90
1st September 2006, 10:32 AM
Pope koliko ja znam 1. septembar nije ponedeljak nego petak!!!
Jbg sta ces tako ti je to kad imash stroge roditelje.
Neshto slicna situacija je kod mene samo sto cu ja igrati ali samo 1 partiju dnevno, mozda 2 kad treba.

Ma nije to bre zbog mojih matoraca,...nego ja moram da ucim jer ako budem prosao lepo imacu do kraja ove godine laptop!!!
:D

Onda picimo svaki dan,,...!!!
A i adsl mi istice tako da i da ocu nemogu da igram,...a glupo je da ga opet isplacujem kad ga necu koristiti

ciga_ns
1st September 2006, 01:35 PM
Ma nije to bre zbog mojih matoraca,...nego ja moram da ucim jer ako budem prosao lepo imacu do kraja ove godine laptop!!!
:D

Onda picimo svaki dan,,...!!!
A i adsl mi istice tako da i da ocu nemogu da igram,...a glupo je da ga opet isplacujem kad ga necu koristiti
Eh da ja sklopim takav ugovor sa mojima!!
Kako ti je sugav adsl ja imam neograniceno dok ja neraskinem ugovor. :D

Pop90
1st September 2006, 02:35 PM
Kako ti je sugav adsl ja imam neograniceno dok ja neraskinem ugovor. :D

LOOOOOOL!!!
Ja sam vracam adsl,...jer netreba mi,...i ja isto raskidam ugovor kada ocu itd!!!
Mogao sam ja i da isplacujem josh ali necu poshto dota+skola neide zajedno!!!:blink:

ciga_ns
1st September 2006, 02:37 PM
Ide ide ide kako ja nevracam!? lepo ogranicish sebi jednu partiju po danu!

sasha
1st September 2006, 06:14 PM
momci, ajde da odigramo neki klanski mech.. veceras oko ponoci ...
ajde odgovorite sto pre.. nas ce biti 5 sigurno ... pokusajte i vi da se skupite

-eXtasY-
1st September 2006, 07:03 PM
momci, ajde da odigramo neki klanski mech.. veceras oko ponoci ...
ajde odgovorite sto pre.. nas ce biti 5 sigurno ... pokusajte i vi da se skupite
Ok wisperuj mi kada se skupite verovatno cemo biti online...

-eXtasY-
1st September 2006, 07:04 PM
Razumem te i svaka cast sto hoces malo da se posvetis skoli.... Naravno da ces biti shama ako i kada se vratis :):) Mada sam ja odlican djak u veoma teskoj skoli a cepam dotu ko lood :wacko: :wacko: :wacko:

sasha
1st September 2006, 11:23 PM
kako ti ide tachan xpam acc?
[sdm]diablo? ili [sdm]diabio?

Ykc
1st September 2006, 11:30 PM
diablo je odlican djak zato sto mu je Nada razredna i sve im sredjuje. ololololo

pice jedne ^^

-eXtasY-
2nd September 2006, 12:48 AM
diablo je odlican djak zato sto mu je Nada razredna i sve im sredjuje. ololololo

pice jedne ^^
Loooool ne mogu reci da lazes :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Meni nije sredjivala, jer me mrzi...al istina je da to radi ko looda

-eXtasY-
2nd September 2006, 12:49 AM
zao mi je ali nismo imali tim, sumnjam da ce najbolji igraci biti online u to vreme.... neki drugi put

ciga_ns
2nd September 2006, 12:49 AM
Sta je sa cw diablo? ja sad stigao sa treninga!

-eXtasY-
2nd September 2006, 12:51 AM
Sta je sa cw diablo? ja sad stigao sa treninga!
online su strumf, ***** ... nema jakihi igraca (jedino je tu craft) tako da ne zelim da nas operu....

ciga_ns
2nd September 2006, 12:54 AM
ne znam gde su pop i cosa al mogu da ih zovem ako ocesh mada nema nam 555! a ni craft nije tu. sad je osho! Moze u nedelju vece ili preko dana! ako ocete?

-eXtasY-
2nd September 2006, 12:55 AM
ne znam gde su pop i cosa al mogu da ih zovem ako ocesh mada nema nam 555! a ni craft nije tu. sad je osho! Moze u nedelju vece ili preko dana! ako ocete?
bolje drugi put..... u glavnom mislim da smo najjaci tim ja, ti, pop, cosa i 555 (zamena za njega craft jer retko igra preko dana).

ciga_ns
2nd September 2006, 01:02 AM
K, naravno drugi dan ni ja sad nemogu da gledam na oci umro sam na treningu, pa cemo sutra kad se naspavam, ili u nedelju.

sasha
2nd September 2006, 04:59 AM
ispala ... zesca... stvarno ste fenomeni

Pop90
2nd September 2006, 01:47 PM
Alo sasha ajde igramo sutra u nedelju!
Ali nemojte previshe kasno jer ja izlazim uvece!!!
Sinoc sam bio u gradu tako da...:(
Ajde naprimer sutra u 14:00h ili u 15:00h
Samo recite kad vam odgovara pa cemo videti da li mozemo,...znaci ja nikako nemogu kasno!!!

sasha
2nd September 2006, 06:21 PM
Alo sasha ajde igramo sutra u nedelju!
Ali nemojte previshe kasno jer ja izlazim uvece!!!
Sinoc sam bio u gradu tako da...:(
Ajde naprimer sutra u 14:00h ili u 15:00h
Samo recite kad vam odgovara pa cemo videti da li mozemo,...znaci ja nikako nemogu kasno!!!
ne ja ne idem u grad...
aaaaa
nista.. ja mogu tek u noc.. 3-4 ujutro ...