PDA

View Full Version : International hip hop

Skillzz
11th June 2004, 09:23 PM
Talk here about hiphop. Don't mind that you like some swedish or greek hiphop song, if you like it, talk about it here. Maybe people from other country will like it too... ;)

Skillzz
11th June 2004, 09:26 PM
Polecam - Sidney Polak - "Otwieram wino", zajebista piosenka. ¦ciągać przez kazaa. :)

froggio
11th June 2004, 09:41 PM
haha Skilllzzz :DD widze ze masz juz wlasny dzial na forum nice very nice :D master of music :D

Skillzz
11th June 2004, 09:44 PM
;)

MiHu
11th June 2004, 09:47 PM
hhehe ja polecam nowy album TEDEusza NOTES ...jest calkiem niezly .... do nabycia spewnoscia przez Kaza'e :D

Skillzz
11th June 2004, 09:54 PM
Przestań, Tede się nadaje na czopa. Myślałem że coś z niego będzie ale po tekscie : joł joł !! u mnie ma przesrane. :/
Co to za przesłanie :joł joł, wielkie joł ? :/
**** Tede !! :/

MiHu
11th June 2004, 10:01 PM
Skillzz napisał(a)
Co to za przesłanie :joł joł, wielkie joł ? :/
**** Tede !! :/ hehe moze i tak ale mowiac WIELKIE JO£ moze ma na wysli swoja wytwornie muzyczna(o tej samej nazwie)......a co do przeslania to nie kazdy utwor musi takie miec slyszlems pękniety jeż dj. buhh'a lub borixona ktory z kazdym utworze spiewa o DUPIE w stylu"krec mi dupa"

Skillzz
11th June 2004, 10:08 PM
Borixon to dno. Najlepsza polska płyta hiphopowa jaka wyszła dotychczas moim zdaniem, to "Swiatła miasta" Grammatika. Zajebisty klimat, i przede wszystkim inteligenty i trafiający tekst. ¦ciągnij i przesłuchaj. Zajebioza. :)

MiHu
11th June 2004, 10:13 PM
tak wogule to nie ma to jak pierwsze plyty kalibra i paktofoniki to bylo dobra muza a teraz co ...MEZO ?!?! co to ma byc temu to blizej do disco....jeden osiem L moze 1 utwor na poziomie

Skillzz
11th June 2004, 10:19 PM
Originally posted by MiHu
....jeden osiem L moze 1 utwor na poziomie

Który ? chyba przeoczyłem go.. ;/
18l to gówno straszne. Słuchają tego nastolatki i piszczą później na koncertach. :/

CezaRone
11th June 2004, 11:25 PM
WWO aby slucham
a w samochodzie mam skladanke francuzow
mam to swiatla miasta, ale to do mnie nie trafia lekko mowiac

raVAge
12th June 2004, 12:58 AM
GRAMMATIK to dno łeee.... :/
nie ma to jak składanka Kodex, Kodex 2 w sumie tez całkiem niezły, co do starszych albumow to kaliber, pfk z pewnoscią, jeszcze wszystkie molesta/ewenement, ostr i WYP3..... stare i jare klimaty....
bym zapomniał, WWO i MOR W.A. zawsze sie prezentowaly dobrze.....
z nowych albumow oprocz zaufanych zespolow jest fajny Deluks, Jwp, Intoksynator - PCP (Północ Centrum Południe)

MiHu
12th June 2004, 04:32 PM
raVAge napisał(a)
nie ma to jak składanka Kodex, Kodex 2 w sumie tez całkiem niezły, co do starszych albumow to kaliber, pfk z pewnoscią, jeszcze wszystkie molesta/ewenement, ostr i WYP3..... stare i jare klimaty...
dokladnie tak jak mowisz dobre bo stare ... teraz to juz takich klimatow niema :(

FisH
12th June 2004, 07:41 PM
Co wy pierdzielicie ze nie ma juz dobrych nowych skladanek i piopsenek np: Trasa Koncertowa ReBokA kawalek Vienio i Pele & Wwo - U ciebie w miescie

Co wy za fazrmazony piszecie oczywiscie stary HH ma swoj klimat Andergraudowy ale nie stawiajmy na jedno i to samo dajmy ewoluowac HH kazdy lubi cos innego ale nie ograniczajmy muzki kazda nowinka jak dla mnie mile widziana.

Wiec nie mowice ze Nowy HH nie jest dobry , ale zgadzam sie ze takie zespoly np jak 1-8l sie nadaja tylko dla nastolatek a Mezo w piiosence Aniele zgroteskowal wlasnie takich ludzi ktorzy chca wydac playte HH bez wzgledu czy to bedzie sluchal prwadziwy sluchac ,czy na stolatka.

A wogule dopierdzielacie sie Tedego ale on sam powidzial w jakims wywiadzie ze robi muze dla profitow

To chyba wszystko

raVAge
12th June 2004, 08:18 PM
Fish nie myl osob, to Eldo powiedzial ze robi HH tylko dla kasy....
Tedego lubie, a ta nowa piosenka z trasy koncertowej pt."U Ciebie W Miescie" tez nie jest zła....

Dac HH ewoluowac? Okej, wporządku tylko pod jednym warunkiem, ze to nie bedzie taki Mezo lub Pan Duze P LOL OMG !!!!
jak widze ich lub slysze to mi sie nie dobrze robi :eek:

MiHu
12th June 2004, 09:06 PM
hh ewoluuje w zlym kierunku i to widac/slychac

FisH
12th June 2004, 09:56 PM
A czy ja powidzialem ze to ma robic Pan Duze P czy Mezo nie ale Hhi tak ewoluje i tego nie zmienimy
Tede+Natalia Kukulska - kamienie (chlam) ale coz
Peja+Sweat Noise - jeden taki dzien (tez chlam)

no niestety tak wlasnie powstaje chlam robiony dla komerchy i tego nie zaprzeczycie

uwazasz ze tede nagral z natalia ta pisenke tylko tak ze go zaprosila Nie bo dostal za to chajs i to uwazam za zle
i to mi sie nie podoba

Taka jest kolej zeczy nic nie zmnienimy

raVAge
13th June 2004, 12:33 AM
pozyjemy zobaczymy...

MiHu
14th June 2004, 11:45 AM
dobry jest album £ony "nic dziwnego" ...gosc ma dobre texty jak sie dobrze wsluchac

CezaRone
15th June 2004, 12:13 PM
a co powiecie na tego dongoralesko? i cale kasta
chetnie bym na niego nasral

MiHu
15th June 2004, 01:28 PM
goral na kazdego wjezdza tak jak ostry ......chujnia

raVAge
15th June 2004, 01:35 PM
OSTR jak dla mnie zajebisty

Skillzz
15th June 2004, 01:50 PM
K.A.S.T.A rządzi. Chłopaki z wrocka są dla mnie w top 3 polskiego (gównianego zresztą ) hiphopu. Ostr to głupek i pedał.

MiHu
15th June 2004, 02:28 PM
ksiega tajemnicza Prolag -----> jak dlamnie best album

MiHu
15th June 2004, 06:29 PM
sluszal ktos nowego Daba czerwony album ?? calkiem niezle bansowe kawalki :) ale takie troche rege .... w sumie takie jak dzisiajszy hh

FisH
16th June 2004, 10:28 PM
Co ty pierdolisz Kasta i donGuralesko to jedna z najlepiej zapowidajacych sie ziomkow na najbliszy czas w HH
(walle to jeden z starszego pokolenia poslich raperow i nawija calkiem spoko)

Jezeli nie maasz pojeci o HH to sie nie odzywaj. I nie mow ze sluchasz takiego syfu jak Mezo , 1/8L

MiHu
17th June 2004, 12:10 AM
mozesz mowic jasniej do kogo te slowa kierujesz bo z twojego pierdolenie to nie wynika ....

FisH
17th June 2004, 04:32 PM
Jak nie umisz czytac forum to sie nie odzywaj :]
A wogule co ty pierdolisz ?? :]

A plyta Daba Czerwony Album wcale nie jest taka nowa :]

raVAge
17th June 2004, 06:36 PM
i tak zostane przy swoim, OSTR RLZ, a K.A.S.T.A. narazie sie moze przy nim schowac, co do Wall-e'go to lubie go (chyba tylko jako jedna osobe z squadu, don guralesko sie skurwil i teraz go nie trawie :/) ostatnia płyta kasty była SUX nie liczac kilku kawalkow !!!!

p.s. - porozmawiajmy o grupach z waszych miast, moje miasto to Białystok.

narazie z Białego chyba tylko WNB, PWRD i PIH sie wybili, ale mam nadzieje, ze bedzie wiecej ludzi, poniewaz Ci młodsi całkiem niezle rymują i układaja kawałki.... kilka miechow temu bylem na takim koncercie grup, bylo ich chyba 5 ( moze sie myle ) byli tez ziomki itd. jak znajde miejsce na ich płyte (nielegal) to umieszcze tutaj linka, pozdro

Skillzz
17th June 2004, 06:55 PM
Ziomkowie z mojego miasta to Trzeci wymiar. Zajebiści są. :) A niedługo pewnie usłyszycie o innym kolesiu ode mnie z Wałbrzycha - Aro. :) Też niezły jest. Pożyjemy, zobaczymy. :)

raVAge
17th June 2004, 07:01 PM
Trzeci Wymiar znany, no nawet niezly ^^
Aro - mam jego ostatnia płyte (wydał chyba 2), tez niezly jest, najlepsze kawałki z tego krązka to "Ken i Barbi", "Sto lat, Sto lat" i "Takie Zycie" (oczywiscie dla mnie :))

Skillzz
17th June 2004, 07:17 PM
Ooooo. To nawet lepiej, że już znany jest wyjadaczom hiphopu. ;P Ken i barbi rządzi. ;) Bardzo dobrze określił tam profil psychologiczny części naszego społeczeństwa. ;) lol. ;) Trzeci wymiar - "Dostosowany". Zajebioza. Ciężki, miarowy beat, i niezłe łamanie języka Shada. ;)

Rasul
17th June 2004, 07:29 PM
WNB...Wychowani Na Banknotach hehe....Trzeci Wymiar słabizna. Wally wymiata, Góral też jest konkret, ale wielu ludzi nie podoba się jego flow, co nie zmienia faktu że jest dobry.

Skillzz
17th June 2004, 08:46 PM
Originally posted by Saladin
Trzeci Wymiar słabizna.

To się wytnie. ;)

Chyba skasuję twojego posta. Mam taką możliwość. ;) :D

raVAge
17th June 2004, 08:59 PM
Trzeci Wymiar - Pogoda dla bogaczy, to jest dobre
WNB - Wychowani Na Błędach :P

Rasul
17th June 2004, 09:06 PM
Skillz: Spróbuj a zostaną Ci tylko posty na niemoderowanym HydeParku. ;)

Skillzz
17th June 2004, 09:11 PM
buehehehehehehehe. :D:D:D:D dobre. :D:D:D
Już czuję reskepta. ;P

MiHu
18th June 2004, 10:24 AM
FisH napisał(a)
Jak nie umisz czytac forum to sie nie odzywaj :]
A wogule co ty pierdolisz ?? :]

A plyta Daba Czerwony Album wcale nie jest taka nowa :]
co do daba to znasz jakas nowszy jego album (skoro nie to ten jest NAJNOWSZY )?? tak wogole to nieuwazam ze ja znam sie lepiej na hh od kogokolwiek kto sie tu wypowiada poprostu mowie co mi sie podoba a co nie w przeciwienstwie do ciebie. texty w stylu"Jezeli nie maasz pojeci o HH to sie nie odzywaj" swiadcza o tym ze ty uwazasz sie za najwiekszego znawce ...tylko pogratulowac.
a co do czytania forum..... widac masz problem ze zrozumieniem niektorych wypowiadzi bo niewiem skad wywnioskowales ze slucham mezo i 18l wczesniej wypowiadalem sie na temat ich muzyki.... a nawet jakbym mial kurwa kazda ich plyte to to akurat powinno cie chuj obchodzic ....

Skillzz
18th June 2004, 04:26 PM
Znanie się albo nie, na muzyce, to strasznie dziecinne podejście. Ja uwielbiam po prostu hiphop i rap, i słucham go od 9 lat, ale nie mówię że się znam albo nie znam, bo co to za różnicę robi ? Przyjdę do domu i posłucham sobie Wu Tang - Enter the wu-tang (36 chambers), wkręcę sobie klimacik, i tyle. Koniec. Nie uważam że znam się lepiej albo gorzej na muzyce tylko dlatego że ktoś lubi 18L a ktoś Mobb Deep. :) Pozdro. :) I nie kłóćcie się, bo będę ostre posty usuwał. Pogadajcie jak ludzie. :) Peace !! :D

MiHu
18th June 2004, 09:28 PM
....troche denerwuja mnie jego komentarze..... ale madrze mowisz :) .....a tak wogule to Mobb Deep jest niezly, dobry jest kawalek *****es on my back

Skillzz
18th June 2004, 11:52 PM
sie wie. ^^ ;) Quiet Storm też niezłe. ;)

FisH
19th June 2004, 12:46 PM
Jak ci niepasza moje odpowidzi to ich nie czytaj :D Taka prawda a wogule czy ja powidzialem ze sluchasz 18l albo mezo czy cos ci sie nie popierdolilo ?? bo mnie wkurwia takie podejscie do muzyki jak twoje.Jezeli jeszcze masz cos do mnie to pisz , bo mi zwisa co ktos powie na moj temat "Ja towszystko pierdole" :D

egzonxx
19th June 2004, 01:00 PM
lol ;)

widze ze macie dziwne opinie na temat tej muzy

dlaczego chcecie zeby hip-hop byl inteligentny?? przeciez to muza dla prostakow, bez obrazy, ale wiekszosc utworow, ktore przesluchalem godzila w moja dume. Jezeli macie troche wiecej ambicji to siegnijcie po cos z gornej półki.. in ex Jazz ;)

ale co tam wy i tak pewnie nie zrozumiecie pewnie duszy tej muzyki.

K44, Paktofonika, Fisz i inne starocie są na jakimś poziomie, a teraz następuje produkcja seryjna dla zysku ;) jak tak dalej pójdzie to dla mnie hh bedzie porównywalny z disco polo, czyli tani kicz.

a zreszta trojcie swe glowy tanimi textami, tanimi samplami itp.

pozdrawiam

raVAge
19th June 2004, 02:31 PM
egzonxx - ale zes dojebał, n/c dla Ciebie ^-^

Skillzz
19th June 2004, 02:43 PM
Ale dojebałeś, Arek. :P

egzonxx
19th June 2004, 02:49 PM
nudzilo mi sie :P chcialem zobaczyc wasza reakcje ;) btw. jak Ci sie nie spodobalo to zmoderuj :P

Skillzz : Post zmoderowany. ;) :D

MiHu
19th June 2004, 03:51 PM
FisH napisał(a)
bo mnie wkurwia takie podejscie do muzyki jak twoje
takie czyli jakie?? niepasuje ci ze ktos slucha cos innego niz ty??
...........jak juz cos piszesz to pisz konkretnie

egzonxx
19th June 2004, 07:10 PM
tnx for modering that was needed

a tak przy okazji to gdzie ma sie odbyc ten koncert gdzie wystapi cypress hill???

Skillzz
19th June 2004, 07:12 PM
Gdynia chyba. Pgadam ze świetlikiem i dam znać. Jedziesz z nami ? To cała noc w pociągu. :)

FisH
19th June 2004, 09:04 PM
wiesz jakie cytuje twoje slowa:
"goral na kazdego wjezdza tak jak ostry ......chujnia"
A wiesz czemu wchodzi goral na kazdego ??
Bo wie ze niktorzy wykonawcy HH to hujnia , wiec mowi wprost co o nich mysli
A ty sie upierasz ze to hujnia wolisz zeby zaden wykonawca nie mowil o innych gorszych zespolach ze to chujnia ??
To powinno ich motywowacdo zrobiennia czegos naprawde dobrego:]

egzonxx
19th June 2004, 09:55 PM
wiesz, nie wiem, czy uzbieram kase na ten wyjazd, ale jak mi sie uda to wiesz :) btw. odnosnie tego tematu co gadalismy przy piwku, to chyba miales racje, gdyz ona nagle mi mowi o slabosciach itp. jakby byla w c.... i sie wkurwilem, bo moze masz racje, ale jak jej mowie ze lipa ze tak jest to ona, zebym sie nie martwil gdyz mnie nie bedzie obarczac odpowiedzialnoscia... zrozum kobiety
lol

Skillzz
19th June 2004, 10:03 PM
Originally posted by egzonxx
zebym sie nie martwil gdyz mnie nie bedzie obarczac odpowiedzialnoscia...

Lepiej zmuś ją teraz żeby zrobiła już test ciążowy. Na gg nie mogę gadać bo coś mi się spierd***, ale jak naprawię to skończymy temat. Tu mam dziwne wrażenie że jestem obserwowany... ;)

raVAge
19th June 2004, 11:20 PM
hehe, troche nie ten temat wam sie wkręcił, ale wtrącając sie do tego, powiem tylko tyle:
"największa tajemnica ludzkości: - kobiety ! "

egzonxx
20th June 2004, 12:41 AM
raVAge napisał(a)
....
"największa tajemnica ludzkości: - kobiety ! "
i tu masz racje ;)

wiekszosc osob wykonujacych utwory, ktore pretenduja do miana muzyki hh jest plci meskiej... tak wiec wiekszosc utworow powinna byc o kobietach ;)
nie mylic z sexem ;)

re5pecta

raVAge
20th June 2004, 02:07 AM
tym razem napisales prawde, ostatnio wlasnie wychodza takie kawalki o...... kobietach.... bardziej powazne, wiesz o czym mowie....
pozdro

MiHu
20th June 2004, 10:44 AM
poprostu napisalem co o tym mysle i sie przy tym nie upieram ....... takie jest moje zdania po przesluchaniu ich pierwszych albumuw, tych nowszych nawet nie sluchalem moze cos sie u nich zmienilo

wlasnie sciagnelem album ostrego jazz w wolnych chwilach ..... to ma jekies 40 utworow ?!?!?! no i niepowiem troche sie rozni od pierwszego albumu (zdanie po 4-5 utworach)

Sky][RunneR-
26th June 2004, 03:23 PM
Hip Hop Sux

SlipknoT RuleZ

egzonxx
26th June 2004, 05:41 PM
Sky][RunneR-

u mother ****er, u don't realy know what is hip-hop

u sound like ****

when u think that u are a human, u are wrong cause it's only an illusion.

stop spamming forum, stop acting like *** and grow up, kid

Sky][RunneR-
26th June 2004, 05:58 PM
man i only way what kind of music i want so stop offending me it's my decision what i want and i only said that i hate Hip Hop:mad:

egzonxx
26th June 2004, 06:05 PM
well, if u don't like that kind of music, so why have u write posts here??? i don't understand your way of acting, better will be if u don't write in here, cause hip-hop don't sux. U musn't like it, just tolerate it. OK??

Sky][RunneR-
26th June 2004, 09:11 PM
k egzonxx without hardfellings this is my decision and i express that i hate Hip Hop Music so if u want u too can go to Internacional Rock and express your opinion !

:o

OmegaPL
26th June 2004, 10:15 PM
Sky][RunneR- napisał(a)
man i only way what kind of music i want so stop offending me it's my decision what i want and i only said that i hate Hip Hop:mad:

if u hate hh then stop posting in this thread!!!

Skillzz
26th June 2004, 11:15 PM
Sorlag is back...

egzonxx
27th June 2004, 04:23 AM
Sky][RunneR- napisał(a)
k egzonxx without hardfellings this is my decision and i express that i hate Hip Hop Music so if u want u too can go to Internacional Rock and express your opinion !

:o

your decision, but it is not the topic for u :]

go somewhere else, meat girls, or start wanking, but stop writing in here, cause u sux, and many of your posts will be deleted from here, cause my very best friend skillzz will take care of it.

i won't say it twice : get a **** out of here sucker. u don't have good taste and u got overworked arm cause of wanking. U act like a ***, i don't like ***s, u will desapear from here. behave your self, or maybe change your gender. **** u

OmegaPL
27th June 2004, 10:28 AM
dobrze powiedziane :)

Skillzz
27th June 2004, 10:36 AM
buehehehe :D Dokładnie. :D

CezaRone
27th June 2004, 11:51 AM
chyba wally dostal tytul frajera roku od 600v na pierwszej jego plycie, z tylu kasety chyba pisze
goral nie ma flow i wali same porownania, jest cienki jak sik komara

kto slyszal final wbw PanDuzeP vs Te Tris?
www.wbw.pl
nie sciagac getrightem ani czyms innym, tylko przegladarka bo sie sypie mp3 pozniej
"mysleliscie ze tetris dzisiaj pokaze rozki on sie obsral, jak z tetry pieluszki!! tetris te trzy style ten tego, nie wiem jak wy, ja nie widze tu zadnego"
"jestem z tych co tu piora DuzeP, wysylal slabych mc na OIOM!!!"
"nie jestem raperem na jeden sezon, zaloz ze mna duet, po co ci mezo!!!"

toka
27th June 2004, 11:53 PM
hip hop rulezzz

toka
27th June 2004, 11:55 PM
i love hip hop

egzonxx
29th June 2004, 03:23 PM
:)

ostatnio jestem w tyle z nowościami odnośnie polskiego hh

co moglibyście mi polecić??(dobry txt rulez :D)

bardzo bym był wdzięczny

re5kepta

Thul-Kazal
29th June 2004, 05:01 PM
hip hop sux

egzonxx
29th June 2004, 07:32 PM
Thul-Kazal napisał(a)
hip hop sux
why do u think that way?? say something more about it, that is favourite phrase used by idiots. Show some respect, show that u got a brain :D

raVAge
30th June 2004, 03:00 PM
ostatnio słucham sobie Teki i nawet mi sie podoba :)

iLLuSiON
1st July 2004, 09:32 AM
M.O.R w a - Dla słuchaczy !! the best ...:p
2th --- Vienio & Pele, WWO - u ciebie w miescie

co wy na to ??

Skillzz
1st July 2004, 01:39 PM
Nowa płyta LLoyda Banksa (ten od G-Unit )- piosenka "On fire". ¦ciągnijcie tylką tą piosenkę a na bank ściągniecie całą płytę. ;) :D

iLLuSiON
1st July 2004, 10:35 PM
ale niema o czym mowic czeski hip-hop jest najlepszy !!!

-AmIGosuoRwHat-
3rd July 2004, 03:12 PM
RAP 4 ever but **** Emin3m

iLLuSiON
3rd July 2004, 03:18 PM
really good photo :)

-AmIGosuoRwHat-
3rd July 2004, 03:23 PM
HERE

iLLuSiON
3rd July 2004, 03:28 PM
2pac rlz !!!
i got mass jpeg with rapers

FreaK_mkd
8th July 2004, 09:53 PM
2pac rulzzzz

raVAge
9th July 2004, 01:56 AM
2Pac rlz

Drunken_BOB
25th July 2004, 04:22 PM
Jeżeli chcecie posłuchać prawdziwego HH o zapuśccie sobie Koreańskie Radio.Odkryłem ku mojemu zdziwieniu że na winapie najnowszym jest spora lista Radii.Na razie podziwiam Rytmy Perskiej i koreańskiej muzyki Folk ;) ... ale tesh znajdzie sie coś z z ostrego HH :D .Nie moge wam niestety zanucić nic bo odrazu mi język ze wzruszenia wypada ;) Będe musial coś z tym Zrobić.Nastukam sie jakimś butaprenem to już mi nic nie wypadnie no może jedynie moja ulotna pamięć

P.s Chce zostać raperem w pekinie będe mógł jeść Kapuste pekińską za Friko :D .Tede Molesta Mor W.A to ostra konkurencja i nawet dziwie sie dlaczego to jest tylko popularne w Polsce :|

MiHu
27th August 2004, 01:54 PM
mi teraz wpadl w ucho onar z albumem osobiscie, jest kilka dobrych kawalkow .... poprosto kawalek dobrego gowna :D ....polecam ..... no i polece jeszcze lona: nic dziwnego tez dobry albom i jak zwykle dobre rymy :)

GugiN
29th August 2004, 05:02 PM
hh sux :P nie no zartuje ale dla mnie "wspolczesny" polski jak i zagraniczny hip-hop smierdzi maxymalna komercha a texty sa chujo0we(nie mowie ze wszyscy sa daremni :> ) a o teledyskach to juz nie mowie --- jak ogladam te teledyski to sie zastanawiam czy ja wlaczylem mtw czy jakis kanał z gatunku Erotica

PFK > all polish **** !!

a z zagranicznych to 2pac (teraz wogule go nie slucham - bo nie zyje :P )
a tak to codzienie po 10h slucham Bone Thugs N Harmony !! :P

oni > all :P nawet oni > warcraft :)

MiHu
29th August 2004, 06:35 PM
zdazaja sie jeszcze dobre kawalki, jeszcze nie wszystko stracone..... a komercja jest tak jak wszedzie teraz, byle po kase....no a klipy to rzeczywiscie wygladaja jak amerykanskie, duzo dobrych dup ......

JennifeRAnistoN
6th September 2004, 12:40 PM
2PAC my ass!!!serbian mus rzzzzzz!!!!!!!vesna and ceca and dino are the best!!!!:D :D :D :D no good alcohol while hiphop-head aches:D :D :D

g0d]allseer
11th September 2004, 11:53 PM
Have u guys even heard any of his songs???
When it comes to Hip-Hop eminem ****ing ROCKS!!!
2pac is ok but EMINEM is the KING of hip-hop.
BTW I love tehno not hip-hop:p

Listen to his songs then tell me about it! :P

Sky][RunneR-
12th September 2004, 02:16 AM
no offence but eminem sux. for me
i hate hip-hop music but i think that 2pac is better that eminem.
and btw. the CypresHill are the best hip-hop,rap group! :)

TheFuckingScorp
12th September 2004, 02:43 PM
i like 2pac but i think that eminem is the best in the matter of rap
the thing is that they make a different kind of rap, so u can't compare 1 with the other... it's about tastes...

g0d]allseer
13th September 2004, 06:13 PM
You're right man. It's about the flavour nothing else...
ALso they make different kind of music...

But i still like more EMINEM and think hes the best in hip-hop.
(Although I listen to TEHNO-TRANCE) :)

DEFINITELY BEST 4 PARTIES!!!

Kazu
14th September 2004, 10:54 PM
Ja ostatnio slucham duzo hh - i fajne jest DKa '' krol aniolow '' i O.S.T.R - a.b.c , a tak na marginesie nie rozumiem czemu metalwoce nie lubia raperow ,a raperzy czy tam blokersi sanuje i toleruja metali ..

Badass_PT
15th September 2004, 12:32 AM
Portuguese Hip-Hop and Rap are one of the best in da world, (Da Weasel, Mind Da Gap) are the most known

D3V1ouSljenni
17th September 2004, 10:30 PM
belly dances Rulezzzzzzz Much drinkin and singin!!

Kazu
18th September 2004, 11:29 PM
no hip -hop is rlzzz this music speak for very bead life yang means :P !!! u dont know what this :P

Zub_Zub
21st September 2004, 10:07 PM
Kazu napisał(a)
Ja ostatnio slucham duzo hh - i fajne jest DKa '' krol aniolow '' i O.S.T.R - a.b.c , a tak na marginesie nie rozumiem czemu metalwoce nie lubia raperow ,a raperzy czy tam blokersi sanuje i toleruja metali ..

to w jakiejś dziwnej mieścinie żyjesz, u mnie jakoś niema specjalnej wojny subkultór, chociaż czasem sie napatoczą jacyś pseudosłuchacze... ale tak to spoko sam hh niejestem ale lubie haipehaope i sie spytać czy jakiś torentów nie macie żeby ściagnąć coś

peace V

Forest
25th September 2004, 03:06 PM
borixon to dziwka tak samo jak dicopolowy liroy szmaciasz!!

macedonia-SR
28th September 2004, 01:26 AM
hip hop yeah i love it

S1KORA
28th September 2004, 02:58 PM
how bout run-dmc and MC hammer they are old but hay i like there style(but not the clothes they wear) does anyone agree with me??

well my friends didnt but pssh i still listen 2 it

ps. WHO LIKES USHER !!!! yeahhhhhh he RULES
LET IT BURN

LordAlucard
30th September 2004, 09:53 PM
Old school: LL Cool J, Dr DRE, Ice Cube...
New School: Ludacris, Chingy, 50 Cent...

g0d]allseer
2nd October 2004, 12:01 AM
"old school" & """" new schoool """"
nice phrases :P
although from the so called new school i also listen to:
Usher
N.E.R.D
who else...
oh yes:
50 cent
Cypress Hill
Onyx
DMX - X gon' give it to ya
and others...

S1KORA
2nd October 2004, 03:19 AM
and one more group we 4get

BEASTIE BOYS they are the old school

-AmIGosuoRwHat-
2nd October 2004, 04:18 PM
pls tell me u r joking with 50 cent ? good thing no one wrote eminem but .... still 50 cent ?!?!?!:confused: !??!?!?!
ok me now
old school :Dr.Dre , 2 pac ?! , Ice Cube , X-zibit and the gratest HaS
new school there is no coz now only so ****y things done only for money that chicks ? in videos only so u whould watch it coz we all like chicks ? but mayB only JA RULE !!!!!!! pease my brotrers

LordAlucard
2nd October 2004, 09:38 PM
Man you dont know **** about 50 Cent so dont comment on that...
And Usher is not even close to Hip-Hop, he is just one whining RNB *****. N.E.R.D. are new age urban rock band so they too dont fit in this subject.

-AmIGosuoRwHat-
13th October 2004, 05:39 PM
e bre cekaj el ti vidis kakvo je on sranje bre piglu camuga koja na one ribe is spota zaradjuje kesh...

LordAlucard
13th October 2004, 06:23 PM
Fifti ti sranje? Pa ti nisi pri sebi... Jel ti mozda razumijes sta od njegovih pjesama? Snoop Dogg je u jednom intervjuu na pitanje ko je danas najjaci igrac rekao: "50 Cent. The guy is real PIMP." I jos nesto. 50 cent nije poceo repovati prosle godine nego mnogo prije. Bio je izboden nozem, upucan nekoliko puta iz pistolja i opet je dosao na vrh.

[MaTT]
12th November 2004, 01:24 PM
2Pac ...........old school {yes it is :P} i love all he's songs ..................................he stiil live in my heart................................ D.R.E is cool 2 StiLL D.R.E