-eXtasY-
30th August 2006, 02:53 AM
Ova pravila ocekujem da svako postuje ukoliko hocete da imamo dobar klan i da se dobro druzimo!
Da bi postali clan trebate:
0. Imate 15 god ili vishe!
1. Odigrate barem 1 partiju sa nekim od shamana i pokazete da dobro igrate.
2. Imate nick [sdm]****** (nije vise obavezno al je pozeljno za shamane i gruntove)
3. Zivite na srpskom(da se razumemo) govornom podrucju
Da bi bili promotovani u grunta:
1. Budete u klanu barem 2 nedelje
2. Niste pokazivali nikakav rasizam/fasizam
3. Imali normalan i fer odnos prema svima u klanu bez vredjanja i sl.
4. Redovno posecujete forum!
Da bi bili promotovani u shamana:
Sumnjam da cu dodeljivati shamane u skorije vreme al ako to uradim to ce biti neko sa kim sam dugo igrao, ko se normalno ponasa i naravno ko Extra igra!
GENERALNA PRAVILA:
1. Shamani slobodni ste da primate u klan bilo koga za koga mislite da je zasluzio to, ali nemojte da oduzimate rankove gruntovima da mi to ne kazete. Iste mozete slobodno dodeljivati.
2. Ne pokazujte nikakav vid RASIZMA i ukazite postovanje svim ostalim clanovima klana!
Da bi postali clan trebate:
0. Imate 15 god ili vishe!
1. Odigrate barem 1 partiju sa nekim od shamana i pokazete da dobro igrate.
2. Imate nick [sdm]****** (nije vise obavezno al je pozeljno za shamane i gruntove)
3. Zivite na srpskom(da se razumemo) govornom podrucju
Da bi bili promotovani u grunta:
1. Budete u klanu barem 2 nedelje
2. Niste pokazivali nikakav rasizam/fasizam
3. Imali normalan i fer odnos prema svima u klanu bez vredjanja i sl.
4. Redovno posecujete forum!
Da bi bili promotovani u shamana:
Sumnjam da cu dodeljivati shamane u skorije vreme al ako to uradim to ce biti neko sa kim sam dugo igrao, ko se normalno ponasa i naravno ko Extra igra!
GENERALNA PRAVILA:
1. Shamani slobodni ste da primate u klan bilo koga za koga mislite da je zasluzio to, ali nemojte da oduzimate rankove gruntovima da mi to ne kazete. Iste mozete slobodno dodeljivati.
2. Ne pokazujte nikakav vid RASIZMA i ukazite postovanje svim ostalim clanovima klana!