PDA

View Full Version : Thread kao uspomena na Dantea!!!

ciga_ns
08-30-2006, 02:03
Doso je i taj dan kad nas je on napustio, sjajni igrach [sdm]Dante, bez ikoje reci samo je stisnuo desni klik u opcijii Clan i pritisnuo levim leave clan, od tada ni reci o njemu necujemo niti ga ima negde, verovatno je prestao da igra ili se vratio u njegov stari clan.
Sve u svemu ja nisam stigao ni da se izvinem niti cao da kazem.
Poz nenade, srecno.
Mada znam de zivish!!!

-eXtasY-
08-30-2006, 02:42
Doso je i taj dan kad nas je on napustio, sjajni igrach [sdm]Dante, bez ikoje reci samo je stisnuo desni klik u opcijii Clan i pritisnuo levim leave clan, od tada ni reci o njemu necujemo niti ga ima negde, verovatno je prestao da igra ili se vratio u njegov stari clan.
Sve u svemu ja nisam stigao ni da se izvinem niti cao da kazem.
Poz nenade, srecno.
Mada znam de zivish!!!
Nemoj da budemo sarkasticni, iskreno mi je zao sto je tek tako otisao, pogotovo sto se sa mnom nikada nije zamerio pa mi je barem dugovao objasnjenje....

Dante
08-30-2006, 09:46
Stvar je vrlo jednostavna, i ja se uopste ne ljutim, evo objasnjenja:
Saman se pojavi ovde i izrekne 2 lazi (da sam stalno ofline i da me briga za klan), nakon toga coveku skinem samana, jer covek koji moze toliko da slaze moze i izbaciti 40 ljudi iz klana... naravno da cu mu skinuti samana. To je briga za klan a ne nekakva osveta, vraticu mu samana samo dok vidimo zasto laze i u cemu je problem. Dakle razlog zasto sam Holiju skinuo samana je taj da ne bi izbacio gruntove i peone iz klana, ja iskreno ne verujem da bi to uradio, al ko zna.

Odmah zatim se pokrene prica o ciftanu, naravno, nije mi palo napamet da nekom prepustim cifa na osnovu par lazi. Onda mi Diablo kaze da bi trebalo Holiju da vratim samana, i od tog trenutka sam u manjini: Diablo i 555 su zajedno, Holi, Pop i Cosa su drugari... Nakon toga odmah predam cifa Diablu i kazem da on da Holiju samana jer ja necu.

I sve je ok, jednostavno su se ljudi odruzili da ne budem cif i ok...
Dakle ja sam saman i nastavljam da cepam dotu........................

Al onda sasvim bezazleno odigram sa Cosom partiju u kojoj me je on vredjao celu partiju, kao vise nisam cif pa je to sad jeli normalana stvar, i to one najgore fazone: 'Jebacu ti zenu' i slicno.

Tek sam se tad upitao sta ja radim u SDM-u, to nije za mene... Jednostavno ne mogu da se druzim sa likovima koji bes trunke grize savesti dodju ovde i lazu, pa cak i ako je to glupi forum neke glupe igre. Drugi saman vredja do besvesti, treci je pohlepno iskoristio situaciju... ovo nije mesto za mene. Sad kontam da me ljudi ni iz kakvog razloga mrze od kako su dosli u SDM. Cosa i Holi su napravili novi klan, potom se vratili pojma nemam sto, valjda im nedostaje mrznja premam meni...
Tako da ljudi tu nema niceg licnog, klan SDM jednostavno nije za mene, isterivao sam ljude zbog takvog ponasanja al jednostavno ne mozes da se boris protiv vecine (pogotovo protiv prvog samana). Nisam uspeo da napravim ono sto sam zeleo, a to je da sednem za komp i 2 sata dnevno igram dobru dotu i da se zajebavam sa drugarima.

Usput, kao sto sam ja bio fer pa prepustio tebi cifa Diablo, tako i ti sad prepusti Holiju, Cosi ili Popu ciftana, jer su njih trojica primili vise ljudi od tebe i 555.

SLB-Optaryus
08-30-2006, 11:05
Dante pozdrav i od mene !

ciga_ns
08-30-2006, 13:29
Dante sta izvodish sada!!!
U vezi cose ne znam shta je bilo al cu videti to sada! Sto mi nisi rekao to kad smo pricali juce na bnet?
Sve moze da se sredi.
Kao i sto smo poceli da radimo, i uradili, vecinu posla, ostalo nam je josh da vidimo sta ti izvodish?
Mogao bi da se vratish, bio bi shaman, i radio bi sa diablom kao sto si to uvek radio.
Da lazem nije istina, po mom misljenju sam rekao da si stalno offline, i to su josh mnogi bili primetili ne samo ja, al sam ja bio debil koji ti je to rekao, a za to sto se tice da ti nije stalo do clana!!! to je samo moje misljenje posto su u klanu bili piuni koji nisu online vec 2-3 meseca!!!
dodji na bnrt da se dogovorimo a ostalo cemo lako.
I nemoj da se glupirash mnogo si mator za to.

Sto si tice menjanja acc morate imati svi do sutra [sdm] do 31.08. 11:59:59 ko se do tad neprijavi bice izbacen, ukoliko ne moze ili nema vremena neka samo ostavi poruku na forumu.

Samo day_walker moze da ostane pod tim imenom posto on igra razgradju w3 i vec je dobio rank, pa da ne bi morao sve ispocetka, neka ostane ovake, sem ako on nece da ima [sdm] ispred imena.

[sdm]BalthazZar
08-30-2006, 21:17
i konacno se registrovao cisto da javim posto je bilo kritika a sto se tice smenjivanja oko cheafa meni je diablo ok lik u to me ne zanima preterano rank i to mene zanima samo dota i ****ing wireless

-eXtasY-
08-30-2006, 21:27
Dante nadam se da ces ovo da procitas, voleo bi da se vratis u klan jer smo se uvek extra slagali, a ja nisam nista pohlepno iskoristio (dobro razmisli da li sam ti u zivotu spomenuo da budem chief), sam si mi ga dao. Mnogo si mi gotivan i zezali smo se zajedno 5,6 meseci!! Sa cosom cu da pricam, ako je to tacno oduzecu mu shamana jer to nije prvi put,a ako nastavi tako da se ponasa moze lako da leti jer necu tolerisati nikakvo vredjanje. A kada sam te pitao sta je problem sa holyjem nisi mi nista rekao. Takodje mislim da ima pravo na svoje misljenje cim si mu dao shamana.... nije te on prisiljavao ni na nista.
I prestanite da se ponasate kao deca ko boga vas molim!!!!

ciga_ns
08-30-2006, 23:29
DiabIo']Dante nadam se da ces ovo da procitas, voleo bi da se vratis u klan jer smo se uvek extra slagali, a ja nisam nista pohlepno iskoristio (dobro razmisli da li sam ti u zivotu spomenuo da budem chief), sam si mi ga dao. Mnogo si mi gotivan i zezali smo se zajedno 5,6 meseci!! Sa cosom cu da pricam, ako je to tacno oduzecu mu shamana jer to nije prvi put,a ako nastavi tako da se ponasa moze lako da leti jer necu tolerisati nikakvo vredjanje. A kada sam te pitao sta je problem sa holyjem nisi mi nista rekao. Takodje mislim da ima pravo na svoje misljenje cim si mu dao shamana.... nije te on prisiljavao ni na nista.
I prestanite da se ponasate kao deca ko boga vas molim!!!!
Dante nece da se vrati, ja sam se izvinuo, a cosu cu ja da navatam, samo nemogu da ga nadjem nigde.

Dante
08-31-2006, 16:34
Diablo, nisi pohlepan zbog cifa, vec zato sto si stao na Holijevu stranu a znas da ne govori istinu. Dobro znas da sam najvise online i da non stop izbacujem neaktivne i ubacujem nove.

Rekao sam ti, ako nisi pohlepan daj ciftana Holiju, zasto on ne bi bio kanadidat! Posle mene, on je ipak doveo najvise ljudi, i svi ce se sloziti sa tim.

-eXtasY-
08-31-2006, 17:58
Diablo, nisi pohlepan zbog cifa, vec zato sto si stao na Holijevu stranu a znas da ne govori istinu. Dobro znas da sam najvise online i da non stop izbacujem neaktivne i ubacujem nove.

Rekao sam ti, ako nisi pohlepan daj ciftana Holiju, zasto on ne bi bio kanadidat! Posle mene, on je ipak doveo najvise ljudi, i svi ce se sloziti sa tim.
Omg gore kazes ne mislim na chiefa a recenica posle "ako nisi pohlepan predaj mu ga " !??? U ostalom istina je za neaktivne jer smo juce,prekljuce izbacili desetak ljudi koji su neaktivni po 2 meseca! (ne kazem to zato sto je tvoja greska jer na to treba da paze i shamani, al holy nije slagao nista). Trebali ste da se dogovorite, a ne ko dete da se naljutis i jednostavno odes !?

Dante
08-31-2006, 20:14
DiabIo']Omg gore kazes ne mislim na chiefa a recenica posle "ako nisi pohlepan predaj mu ga " !??? U ostalom istina je za neaktivne jer smo juce,prekljuce izbacili desetak ljudi koji su neaktivni po 2 meseca! (ne kazem to zato sto je tvoja greska jer na to treba da paze i shamani, al holy nije slagao nista). Omg zar moram da objasnjavam svaku rec :(:
Ajd polako, deduktivno:
Ne kazem da si pohlepan zato sto si prihvatio cifa!
Kazem da si pohlepan zato sto si stao na Holijevu stranu!Dakle ovo sam rekao, a evo objasnjenja:
Kada smo osnovali klan rekli smo da samo mi odlucujemo o klanu, to pravilo si prekrsio jer nisi ostavio da ja i Holi raspravimo, nego si mi rekao da mu vratim samana. Dakle ja ne znam da li je to zbog toga sto si hteo cifa il zbog neceg drugog, znaci ne znam, ne mogu da citam tvoje misli. Ali bilo zbog cega bilo, to je pohlepa: Prekrsi dogovor iz nekih licnih interesa.
------ Sa ovim se zavrsava prva klauzula-------

Dalje:
Ako nisi pohlepan prepusti samana Holiju!
Dakle ova stavka nema veze sa prethodnom, to je nacin da pokazes da nisi pohlepan. Ili napravi pool i stavi sve relevantne likove za kandidate. Ne znam sta ovde nije jasno :blink:
--------------------------------------------------

Neaktivne clanove nije dobro izbacivati iz klana, ali to ste mogli uvek da uradite i kao samani. Klan moze imati 50 ljudi. Ja sam za nekih mesec i nesto napunio klan nobovima i neaktivnima, a zatim polako izbacivao i ubacivao nove. Nema drugog nacina da okupis dobre igrace. Sem toga nista ne skodi da je klan pun, kako se pojavi kandidat, tako izbacis i peona i ok.

Recimo sad si izbacio slm4 koja je non stop online, i klinka od 10 god kuka jer igra na bratov nalog dok on ne dodje sa odmora. Kaze ubice me brat... :wacko: A u principu nema potrebe za tim. Ima drugih likova koji su bukvalno 2 meseca ofline. Dakle laz je da se ne brinem za klan zato sto je recimo slm4 u njemu, jednostavno ne zelim da izbacujem takve kao slm4. A to je dogovor kad smo osnovali klan, dakle cista laz.
I na kraju svi znaju da sam 3 sata dnevno online, dakle Holi ne govori istinu.
Trebali ste da se dogovorite, a ne ko dete da se naljutis i jednostavno odes !?Niko se ovde ne ljuti, niti ja ni o kome ne mislim lose, ne bi Holija i Cosu stavio u samane da mislim da su losi. Ali jednostavno, kao sto sam rekao:
Cosa me vredja, ja ne mogu da ga izbacim, sledi izacicu ja.... vrlo prosto. Ja sam ovde da igram video igru, a ne da slusam uvrede! Dakle naglasavam: Ja sam ovde da se IGRAM, a ne da slusam razne bljuvotine.

Nadam se da je sad jasno sta sam hteo da kazem.

SLB-Optaryus
08-31-2006, 22:05
Jeste da nisam dovoljno u clanu,ali ovo stvarno nema smisla.
Ovde smo valjda svi da se igramo,a ne da se prepucavamo oko gluposti.
Dante imas punu moju podrsku ako ti to nesto znaci.

ciga_ns
08-31-2006, 22:13
Omg zar moram da objasnjavam svaku rec :(:
Ajd polako, deduktivno:
Dakle ovo sam rekao, a evo objasnjenja:
Kada smo osnovali klan rekli smo da samo mi odlucujemo o klanu, to pravilo si prekrsio jer nisi ostavio da ja i Holi raspravimo, nego si mi rekao da mu vratim samana. Dakle ja ne znam da li je to zbog toga sto si hteo cifa il zbog neceg drugog, znaci ne znam, ne mogu da citam tvoje misli. Ali bilo zbog cega bilo, to je pohlepa: Prekrsi dogovor iz nekih licnih interesa.
------ Sa ovim se zavrsava prva klauzula-------

Dalje:

Dakle ova stavka nema veze sa prethodnom, to je nacin da pokazes da nisi pohlepan. Ili napravi pool i stavi sve relevantne likove za kandidate. Ne znam sta ovde nije jasno :blink:
--------------------------------------------------

Neaktivne clanove nije dobro izbacivati iz klana, ali to ste mogli uvek da uradite i kao samani. Klan moze imati 50 ljudi. Ja sam za nekih mesec i nesto napunio klan nobovima i neaktivnima, a zatim polako izbacivao i ubacivao nove. Nema drugog nacina da okupis dobre igrace. Sem toga nista ne skodi da je klan pun, kako se pojavi kandidat, tako izbacis i peona i ok.

Recimo sad si izbacio slm4 koja je non stop online, i klinka od 10 god kuka jer igra na bratov nalog dok on ne dodje sa odmora. Kaze ubice me brat... :wacko: A u principu nema potrebe za tim. Ima drugih likova koji su bukvalno 2 meseca ofline. Dakle laz je da se ne brinem za klan zato sto je recimo slm4 u njemu, jednostavno ne zelim da izbacujem takve kao slm4. A to je dogovor kad smo osnovali klan, dakle cista laz.
I na kraju svi znaju da sam 3 sata dnevno online, dakle Holi ne govori istinu.
Niko se ovde ne ljuti, niti ja ni o kome ne mislim lose, ne bi Holija i Cosu stavio u samane da mislim da su losi. Ali jednostavno, kao sto sam rekao:
Cosa me vredja, ja ne mogu da ga izbacim, sledi izacicu ja.... vrlo prosto. Ja sam ovde da igram video igru, a ne da slusam uvrede! Dakle naglasavam: Ja sam ovde da se IGRAM, a ne da slusam razne bljuvotine.

Nadam se da je sad jasno sta sam hteo da kazem.

Moj odgovor na to da on meni da chifa je negativan ja to ne zellim!!!! I da mi ga da ja bi ga opet prepustio njemu!
Sto se tice cose!! STA BUNCASH koliko sam ti puta whisperovo da te nije cosa vredjao i tako to, i ti si tvrdoglav ko dete od 5 god!
Ja sam se izvinuo ako ne znas kojim slucajem!!!
A nishta nisam lagao, u clanu je bilo gomila neaktivnih igraca koje si ti primio! Koje smo izbacili, a izvini ko je ti je rekao da je SLM4 izbachena? to je laz ona je josh u clanu!

Pop90
08-31-2006, 22:45
Alo breee!!!!

Dante kao prvo :

Cosa te nije opsovao ,...ja znam tachno sve u detalje,,
Kod njega je bio jedan drug koji je isao sa nama u razred 8 godina i igrao je dotu savama na cosinom acc kao i uvek!!!
Cosa je bio u drugoj sobi i igrao Xbox a dok je ovaj igrao dotu!!!
I neznam tachno detalje , ali uglavnom taj mi je rekao da mu je puko film iz ciista mira i da je poceo da tii psuje zenu itd!!!
I to nije prvi put,...znam da te je i ranije psovao ,to je takodje bio on!!!
Tako da nemoj da me zajebavash i VRACAJ SE U SDM!!!!!!!!!!!!!!!!
:mad: :mad: :mad:

nadreal
09-07-2006, 18:22
Hehe pa da kazem i ja par reca :)

To oko psovki stvarno se nekad pretera, jbg i ja nekad puknem ali ima onih koji non stop drukaju (ne mene;) Iskreno lepse bi bilo bez toga i siguran sam da moze ili makar da pokusaju !!!

Now sto se tice situacije oko Dantea
Iskreno bio sam par puta prisutan dok su ga zezali nije bilo nesto strasno ali o5 je bilo podjebavanje.. sto nije ok !!!! ali o5 Dante ti si sam birao koga ces da ubacis u klan i promote 2 shaban ili grunt....
Ne zelim da stanem na bilo ciju stranu ali zna se ko je skim :P Mene iskreno briga i jedino sto mi je vazno da se igra sto bolja dota!!!
A trip ko ce biti cif, saman ili grnut je sasvim nevazno ako su u klanu luzeri a ima ih !!!! GRRrrrr

Sto se tice trenutne situacije oko Diabla
ma ko stavi tog njuba???
Iskreno Diablo, Mane(tacnije njegov ortak koji je igrao od njega), Holy(mada i njega nema cesto), Takticar (vise nije u klanu), 555 i Dante su likovi u nasem klanu koje ja znam a da ok igraju dotu ili makar se trude :) sorry ako sam nekog izostavio a siguran sam da jesam :P... slobodno me podsetite :P

HEHE inace ja sam trenutno bez adsla.Povremeno se okacim preko dial-up (zato me i nema tako cesto) ali bilo bi ok da se dogovorimo u koje bi vreme mogli da se okupimo zajedno i raspalimo koju pro partiju...

btw... I'm [sdm]7th POZZZZZ

need a light ?? WE BURN !!

-eXtasY-
09-07-2006, 19:12
Iskreno lepse bi bilo bez toga i siguran sam da moze ili makar da pokusaju !!!
resena stvar , ako bude toga u buduce izbacujem, hocu da se lepo druzimo...

BTW za one koje me neznaju I"m njub [sdm]7th POZZZZZ
ma svi smo mi njubovi :p

-eXtasY-
09-28-2006, 15:22
Dante ziv li si !? nema te nesto kako zena , deca :)

_Rage_
10-05-2006, 22:05
E ovako ovo pise Flecher. Dante je otisao svojom voljom osnovao je nov clan Zoo i aktivan je na b.net zato zasto pravite dramu oko toga. On ima svoje misljenje i sad u Clan Zoo ima bolje igrace i bolje Shamane (npr Baskess, Up-s...)

ciga_ns
10-06-2006, 02:41
shta imash protiv cose mene i popa, odma reci da rascistimo, ocesh da livamo, ako smo ti mi loshi samani, jesi igrao sa nama mozda pa da poredish nas sa up-sa haha sa njim covece pa ti si 0 ako mislis da su oni bolji od nas, ako ti se ne svidjamo izadji ili cemo mi izaci.

ciga_ns
10-06-2006, 02:50
A mene nema nema pa nema, jbg sta cu pocela skola, malo me smaraju, uci, uci, uci josh sam sad preshao na flat pa skidam ko lud, a dodjem ja ponekad samo bash nikog nema, uostalom kad sam poslednji put bio vidi se na komandi /whois [sdm]HolYMasteR. i tako to, uskoro cu opet krenuti da igram kad malo skolu stavim pod misku.

_Rage_
10-08-2006, 10:19
Nemam nista protiv vas i Ne trazim ti ja da livas clan nego daj odigraj 4v4 ili 5v5 protiv Baskea i Ups-a pa onda nesto pricaj

ciga_ns
10-08-2006, 16:20
Igrao sam i sa i protiv up-sa, matori deda :D pitaj ako mi ne verujesh, uglavnom smo cosa i ja igrali protiv njega ili je i on igrao sa nama.
i ako mislish da je bolji od likova koji igraju zajedno vec 2 godine dotu onda si lol ali lol.
A dante samo krade nashe igrace, sad je i 555 otisao, malo nije fer...

_Rage_
10-08-2006, 16:24
Pa sta znam nisam gledo ni tebe ni tog cosu al bi mogli da odigramo mec a za dantea to treba vi sa njima da rascistite mozda je 555 sam htio kod njegau clan :D

-eXtasY-
10-10-2006, 17:25
Koji si ti babun, ako je ups-a bolji od mene rado cu da se ubijem loool
zasto je 555 otisao??! ne znam za to, PC mi je pokvaren vec 2 nedelje (pisem sa ortakovog)
p.s. CIRO molim te odgovori zasto si napustio klan

555
10-10-2006, 21:06
prvo koji klan kad nista ne mozemo da se dogovorimo
nijedan klnaski mec da ugovorimo i da odigramo.
ti (diablo), zmija, sting jos i igraju ostale nisam ni video skoro.

Cucemo se pa ce mo odigrati koju Dotu u KGB-u kad se dogovorite sa
manetom(tj njegovim burazerom).

-eXtasY-
10-11-2006, 16:08
ok, trebao si da kazes tako, dogovoricemo se vec za neku dotu u LAN-u...
jesi sada u zoo?

ciga_ns
10-11-2006, 17:46
da u zoo je. otishao je pre par dana...