PDA

View Full Version : New chiftein?

-eXtasY-
27th August 2006, 06:33 PM
Evo dante poll koji si trazio....
Jednostavno glasajte ako hocete novog vodju klana ili da to i dalje bude dante...

ciga_ns
27th August 2006, 06:39 PM
Glasao sam, izjasnio sam se.

ciga_ns
27th August 2006, 06:40 PM
maneta nema na netu vec mesec dana!
a koliko vidim dante je offline i vidi se da mu nije stalo nidocega.

Dante
28th August 2006, 09:08 AM
Mislim da niko nije vise online od mene! Cosa je jedno vreme bio stalno na netu al mislim da niko vise. Moj zadatak u klanu je da postavljam samane, a oni ce primati ljude i izbacivati neaktivne. Koliko ja znam oko 40 ljudi sam ja primio a svega 10 ostali samani, sad uglavnom izbacujem neaktivne clanove i primam nove. Ne vidim razlog zasto bi neko pokretao pitanje ciftana zato sto sam bio na odmoru 15 dana i od toga ne vise od 7 dana bio ofline... al kako ocete.:wacko:
Holy je grunt od sada a razlog je zato sto je bio ofline vise od 15 dana i cim se vratio poceo da se buni za ciftana zato sto sam sad ja na odmoru. :confused:
To mi je malo glupo, i mislim da saman ne sme da dozvoli sebi takve gluposti. Svako ima neko vreme kad mu je mrsko da igra dotu, kad bi to odlucivalo, ja bi morao da izbacim i maneta i 555 pa cak i Diabla, da ne pricam o ostalim clanovima. Jedino sam ja i kad mi se nije igrala dota, bio online i catovao sa likovima, ostalih jednostavno nema.:blink:
Jos jedno pravilo: ko me pita za samana, taj nece biti saman! Promovisanje u samane radim ja na osnovu kvaliteta igraca, online time i korektnosti. Drugi nacin je odlukom vecine samana.
Ostali podaci o ciftanu:
[sdm]Dante, Nenad Jokic, dipl. ing. el. 32 god, Novi Sad, radim u Naftagasu

Pop90
28th August 2006, 09:56 AM
dajte nemojte jesti govna svakom se desi da je offline!!!
Ja naprimer nisam bio zadnja dva dana online jer sam morao neshto da obavim!!!
A inaache sam online svaki dan po jedno 5 sata!!!
PS;cak smo i organizovali neki mec protiv modova eurobattle neta!!!
Shta sad serete kao menjamo chieftaina...blablabla
Ako je bio na odmoru shta sad,...nece sigurno buljiti celu godinu u kompjuter!!!
Evo radi primera(bez uvrede) i diablo je bio na odmoru i bio je offline vishe od dante-a 5 puta!!!
A i kad Dante nije tu ,zato su tu shamani!!!
Ima nas dosta sa obzirom da je i cosa sad saman!!!
Tako da vas molim da sklonite ovaj glup poll muka mi je kada ga vidim!
Toliko od mene!!!

ciga_ns
28th August 2006, 02:00 PM
Dante ja sam ti moj razlog rekao zasto sam bio odsutan, ja nisam bi na nikakvom odmoru nego sam nesto drugo radio za tvoju informaciju!!! ako cemo tako onda me slobodno izbaci iz klana posto cu opet za jedno mesec dana biti odsutan. a diablo ce ti objasniti sta je problem, nadam se si toliko pametan i da mozes da razumes, a ako nisi onda jbg, nadam se da ti nisi kroz sve to proshao, i da neces morati...
Sto se tice shamana i nemoram da budem u klanu sam zbog diabla, cose, popa, day_walkera, i jos nekih pa me rankovi i ne zanjimaju vise, radi sta oces ionako neces vise biti chief tako da...

cosa90
28th August 2006, 03:25 PM
PA STVARNO SAMO SE SVADJATE NEKA NEKO BUDE CHIEFTAN KO DA IMA VEZE KO CE BITI CHIEFTAN!!!!!!!:mad: :mad: :mad:

555
28th August 2006, 03:41 PM
Dante ostaje chiftein i ne znam sto hocete da menjate, treba samo malo bolje da se organizuju shamani.

Imamo poziv od klana [aps] da igramo klanski mec spremaju se za ligu pa ako hocete mozemo da igramo vec 29.08.

-eXtasY-
28th August 2006, 03:52 PM
Mislim da niko nije vise online od mene! Cosa je jedno vreme bio stalno na netu al mislim da niko vise. Moj zadatak u klanu je da postavljam samane, a oni ce primati ljude i izbacivati neaktivne. Koliko ja znam oko 40 ljudi sam ja primio a svega 10 ostali samani, sad uglavnom izbacujem neaktivne clanove i primam nove. Ne vidim razlog zasto bi neko pokretao pitanje ciftana zato sto sam bio na odmoru 15 dana i od toga ne vise od 7 dana bio ofline... al kako ocete.:wacko:
Holy je grunt od sada a razlog je zato sto je bio ofline vise od 15 dana i cim se vratio poceo da se buni za ciftana zato sto sam sad ja na odmoru. :confused:
To mi je malo glupo, i mislim da saman ne sme da dozvoli sebi takve gluposti. Svako ima neko vreme kad mu je mrsko da igra dotu, kad bi to odlucivalo, ja bi morao da izbacim i maneta i 555 pa cak i Diabla, da ne pricam o ostalim clanovima. Jedino sam ja i kad mi se nije igrala dota, bio online i catovao sa likovima, ostalih jednostavno nema.:blink:
Jos jedno pravilo: ko me pita za samana, taj nece biti saman! Promovisanje u samane radim ja na osnovu kvaliteta igraca, online time i korektnosti. Drugi nacin je odlukom vecine samana.
Ostali podaci o ciftanu:
[sdm]Dante, Nenad Jokic, dipl. ing. el. 32 god, Novi Sad, radim u Naftagasu
Hehe nisam znao da smo imenjaci, cak smo delimicno i kolege ja sam za sada elek. teh. racunara.. u ostalom tacno je da svakome dojadi dota. Inace uvek vise volim da izadjem negde nego da igram komp....

ciga_ns
29th August 2006, 01:52 PM
Dokle traje glasanje? mislim da je gotovo nema vise ko da glasa! I danteu treba da se oduzme jedan glas zato sto je onaj hrvat glasao nemenjamo chiefa.

[sdm]Skembe
29th August 2006, 02:57 PM
Imam ja nesto da izjavim za [B]"'DNEVNIK:closed: '".

-eXtasY-
29th August 2006, 10:32 PM
Dante mi je prebacio vodstvo... Sve ce ostati kao i do sada a dante NECE izgubiti uticaj u klanu jer cu se sve dogovarati sa njim kao i uvek....

Dante
30th August 2006, 12:26 AM
Isto tako sad napravite pool i stavite Holija, Cosu i Popa za kandidate, ja izlazim iz klana jer klan vise nije onakav kako smo se dogovorili kad smo ga osnovali.

ciga_ns
30th August 2006, 12:49 AM
Cemu sad to sto idesh iz clana?

ciga_ns
30th August 2006, 01:02 AM
Dante dodji na bnet, moramo da popricamo o necemu!!!!!!!! obavezno sto pre mozes!!
Vidis da ga nema diablo. bio je tu i ja mu reko kako da napravi acc i on otiso, rofl!

ciga_ns
30th August 2006, 01:15 AM
Pretpostavljam da je danteov novi acc ZOO-Gaga ili tako nesto upravo me usralo da vidim, danas je kreiran acc pre 15 min :D postao sam i hacker