View Full Version : Chieftain
ciga_ns
26th August 2006, 09:38 PM
Dante posto vidim da vise bas i nisi zainteresovan za dotu nema te po 4 dana na netu i tako to mogao bi ulogu chiefa da prosledis nekom ko ce se malo vise baviti time, po mom misljenju los si chief.
Ne znam kako ti oces al bi red bio da to predash nekom drugom.
-eXtasY-
27th August 2006, 03:59 PM
Dante posto vidim da vise bas i nisi zainteresovan za dotu nema te po 4 dana na netu i tako to mogao bi ulogu chiefa da prosledis nekom ko ce se malo vise baviti time, po mom misljenju los si chief.
hmm holy moras da svatis da ovde nemaju svi 15 godina.... On ima i zenu i posao, ne moze po ceo dan da bude na netu... Po meni je on dobar cheaf iz razloga sto je pravedan i ne zloupotrebljava rank da bi pretio i izbacivao ljude ni zbog cega. Cak nikada nije ni inistirao da bude u kanskom timu, i uvek je fer govorio kada je neko bolji od njega. Tako da ne vidim problem pogotovo sto je meni i 555 dozvolio da ga odmenjujemo ako ima problema i njega nema.. Kao da imamo isti rank.
-eXtasY-
27th August 2006, 04:01 PM
Sa druge strane on je uvek dozvoljavao da svi iznesu svoje misljenje tako da svako moze da kaze sta misli o tome
Dante
27th August 2006, 04:59 PM
Koliko ja znam Holija nije bilo 15 dana, a ja sam bio ofline oko 5 dana (nisam bio u ns), tako da mislim da ti vise ne zasluzujes samana nego ja ciftana...
Aj neko nek napravi pool za ciftana
ciga_ns
27th August 2006, 05:15 PM
Koliko ja znam Holija nije bilo 15 dana, a ja sam bio ofline oko 5 dana (nisam bio u ns), tako da mislim da ti vise ne zasluzujes samana nego ja ciftana...
Aj neko nek napravi pool za ciftana
Mene nije bilo iz porodicnih razloga morao sam da idem kod dede u cro, i ici cu uskoro zato sto je bolestan, i ostalo mu je jos 6meseci i manje, zato sam bio 15 offline, inace ne bi bio. Sad shvatash zasto nisam bio tu?
Po meni Diablo ili 555 mogu da budu kandidati.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.