View Full Version : Za Diabla!!!!!!!!!!!!!
[sdm]SexTeror
08-22-2006, 03:24
Alo konju ocu i ja da pikam dota ligu a sad upravo uvodim i kablovski net tako da cu biti stalno online.Tako da racunajte na mene jedino ako niste vec formirali ekipu.ako jeste jebi ga jer bi ja i Licko rado ucestvovali u timu a sigurno igramo bolje nego neki.poz terba vidimo se 27 posto sad idem u Makedoniju.:mello: POZZZZZZZZZZZZZZZZZ
p.s. pasivni iz obrenovca trazi partnera.. javite se :)
SexTeror']Alo konju ocu i ja da pikam dota ligu a sad upravo uvodim i kablovski net tako da cu biti stalno online.Tako da racunajte na mene jedino ako niste vec formirali ekipu.ako jeste jebi ga jer bi ja i Licko rado ucestvovali u timu a sigurno igramo bolje nego neki.poz terba vidimo se 27 posto sad idem u Makedoniju.:mello: POZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Slobodno reci bolje nego koji! nemoj da se stidis moramo da znamo svacije misljenje.
-eXtasY-
08-27-2006, 18:29
SexTeror']Alo konju ocu i ja da pikam dota ligu a sad upravo uvodim i kablovski net tako da cu biti stalno online.Tako da racunajte na mene jedino ako niste vec formirali ekipu.ako jeste jebi ga jer bi ja i Licko rado ucestvovali u timu a sigurno igramo bolje nego neki.poz terba vidimo se 27 posto sad idem u Makedoniju.:mello: POZZZZZZZZZZZZZZZZZ
p.s. pasivni iz obrenovca trazi partnera.. javite se :)
ma nemam ti ja pojma sta se desava, po mom misljenju mnogo smo losi u klanskim igrama kako god okrenes tako da ne znam ima li svrhe i prijavljivati se za turnir...
p.s sexteror & wicked noobs :)
[sdm]BalthazZar
09-28-2006, 12:28
a tek holy :))
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.