PDA

View Full Version : Im leaving for good

][_HIV_][
08-20-2006, 19:45
I decide to leave clan because:
-Elf is away for weeks
-cw is once at month
-only few players online, part of them i diddnt ever seen
-im just boring here ;/ I am only one online shaman.

Hope elf wont be angry on me and will tolerate my decision like all from clan coz I like u all :ohmy: gl hfhfhfh

To Elf > jak Ci idzie sig, mozesz dla mnie go zrobic? ;d i sie nie gniewaj moze jeszcze wroce zobacze jak pojdzie z tym klanem, zalozylem go z jakubkiem (CNN)

le_french
08-20-2006, 22:08
Gl hiv :) for ur future :)

[-Y-]Soulkeeper
08-21-2006, 00:24
[_HIV_][']I decide to leave clan because:
-Elf is away for weeks
-cw is once at month

Hope elf wont be angry on me and will tolerate my decision like all from clan coz I like u all :ohmy: gl hfhfhfh

To Elf > jak Ci idzie sig, mozesz dla mnie go zrobic? ;d i sie nie gniewaj moze jeszcze wroce zobacze jak pojdzie z tym klanem, zalozylem go z jakubkiem (CNN)
elf evry day is online

razzzor007
08-21-2006, 01:32
Yeah. But OK. GL!

jostavo
08-21-2006, 07:07
[_HIV_][']I decide to leave clan because:
-Elf is away for weeks
-cw is once at month

well same For me ,,, !!

Elf
08-21-2006, 08:59
nie zrobie Ci siga bo jestes bolek, bujaj sie i nie chce Cie tu wiecej widziec.
away for weeks :D:D xD nie no ten text to mnie rozwalił.
nie życze Ci powodzenia bo i tak go nie potrzebujesz panie zarozumialcu.

][_HIV_][
08-21-2006, 13:04
Elf is online only for dota players, on channel where I cant get on, he's not answerning me on whisper...

Poza tym nie jestem zarozumialy, swoje odejscie tak jak kazdy gracz opisuje na forum podaje powody i sie nie czepiaj, nie badz "slabiak" nie opuszczam Ciebie tylko klan, ale widac ze jestes niekolezenski i na koniec najlepiej dojechac, a naprawde myslalem ze jestes spoko i nadal tak mysle wiec zrozum dlaczego tak zrobilem ( izeby nie bylo sie nad soba nie uzalam, wkoncu ta gra jest 4fun, masz 20 pare lat i tak Cie to drazni przestan ;/ )