View Full Version : CO pije polak ??
postanowilem założyc ten topcik gdyż chciałbym sie dowiedzieć o waszych ulubionych trunkach nie koniecznie alkocholowych :)) miejwięcej tak zaczyna sie moje picie z kumplami : )) a puźniej rano .... mowie efekt gwarantowany 10 wsc i ze 3 bro i rano bodaj zebyś chciał wiedziec jak jest rano :D
hmm piwo lech,zywiec (wole lecha) wodka raczej co popadnie choc lubie absolventa;p zielonego wina nie lubie i raczej nie pije (choc czasem skusze sie na beczke za 5zł z kumplami) a do tego Buchhhhhhhhh
Mark685_PL
08-15-2006, 09:10
Hymm. pije winko samorubke ( co roku robie ok. 20 l winiacza) piwo leszek (dla mnie najlepsze). A wodki nielubie :smile3: łeeeee po wodce zawsze zygam nawet jak wypije tylko 2 kielony :wacko: Jeszcze nigdy niemialem kaca :D . A mam dopiero 15 lat :D
Jesli chodzi o piwo to najbardziej lubie Heinekena
Jesli chodzi o wódke to wszystko jedno oprócz tych najtańszysz i mety
Jeśli chodzi o reszte to jeszcze lubie sie napic dobrego wina:D
piwo- kulturka lech, czasem zywiec; aby sie najebac tatra mocne
wodka- kulturka zawisza, sobieski, ; aby sie najebac - prezydentowa, starogardzka, zytnia mazowiecka, z czerwona kartka,
NIE NAWICZE ABSOLWENTA I BOLSA
nie pijam wina :D chodz byly takie czasy ze sie chodzilo na dyski to sie kupywalo winiacza na lebka i sie wychodzilo w czasie dyski na lyka ~~
na dyskach pije bro, teraz siedlce (wodka z pomarancza), wsciekle, oraz czyste ~~
btw. nie pilem od 2 tyg i 3 dni NEW REKORD OD 3 lat :D
Jesli chodzi o wódke to wszystko jedno oprócz tych najtańszysz i mety
ahahhahahahahha
dlaczego? dobrze ci szla :D
TheChildWasBorn
08-15-2006, 09:35
standard LEszek :D wodka wszystko exept "FREDERYKA"
wino najlepsze patykiem pisane albo BYCZA KREW
a z innych napojow to lubie koktalj z mleka truskawek i miety :D wkoncu jestem kucharzem :D
może jakieś foty?:D:D:D dla mnie jak wodka to sobieski jak bro to lech a wina nie pijam bo porpstu nie lubie :D kiedyś tak jak chapal przed dyską w gimnazju 1-2 klasa to sie kupowało cytrynowke i do przodu ;d;d
Piwo: prawie wszytko oporcz tatry
Voodka:obojetnie co tylko nawet nie pogardze sasiedzka z siedlec ;p
Wino?: Zadnego.....nienawiedze!!
ahahhahahahahha
dlaczego? dobrze ci szla :D
To był wyjątek:P
piwko : leszek zieloniutki jest fajniutki
v0odka : czasami wpadnie jakas dobra ale mety never..
wino : bleee? takie po 3zl to sa mozgojeby i tego nawet nie powacham t.t
a takto na codzien woda mineralna z biedronki ofc niegazowana bo gazowane to nie zdrowe.. nie pije zadnej coca-coli czy innych trunkow wzbogaconych chemia..
sok to najlepiej multiwitamina :p tez z biedronki :)
herbata rano 2 lyzeczki slodze albo 1 zalezy jak mam ochote + cytryna oczywiscie :) herbata tez z biedronki :p
Piwo - każde prócz harnasia, speciala, warki, freekow, gingersów i innych tasiemców. Ulubione - Tyskie.
Wódka - kazda, nawet z przemytu byle nie jakas radioaktywna:D Ulubiona - Finlandia i Żubróweczka z sokiem jabłkowym of coz,
Wino - :D
Finlandia i Żubróweczka z sokiem jabłkowym of coz,
finlanida według mnie najlpesza cytrynowa i zurawniowa wchodzi jak sok !!:)
zdjęcie mojego kumpla po fronołowie (miejscowośc wypoczynkowo -rekreacyjna;d;d;d nad bugiem) nie golił sie 7 dni i tylko pił i nic nie jadł ;d
Elohim co oznacza ":D" przy wino?
Piwo= Tyskie, Warka, Zywiec, Heineken, Zubr, Harnas, ogolnie to kazde pije oprocz sikow typu redsy, freqi itd.
Wodka=kazda oprocz wyborowej, nwm czemu ale zawsze po niej zygam nawet po kilku kielonach<ohyda>
Wino=Kazda marka jest dobra zarowno za 30 zeta jak i 5:) Z takich tanszych lubie najbardziej Cavealiera kartonowego o smaku czarnej porzeczki.
Ale ogolnie ostatnio nie pije duzo, wole pare piwek+gandzie niz sie totalnie najebac.
moj rekord zatrzymal sie na 2 tyg i 3 dniach ;/
zdjęcie mojego kumpla po fronołowie (miejscowośc wypoczynkowo -rekreacyjna;d;d;d nad bugiem) nie golił sie 7 dni i tylko pił i nic nie jadł ;d
wyglada jak el chupacabra :p
Virus][pl][
08-16-2006, 03:00
piwo = lech zielony
w0da = all oprocz najtanszych
btw czapal mowia ze z czerwona kartka niedobra a jest ok :)
w!no = zadne, chyba ze do objadu takie normalne lub wytrawne ale sikaczy NIGDY!!
wody mineralne roznych typow i napoje tez byle nie jakies najtansze siki ~~ czytaj 1,5 zeta <up jezeli o napoje
[pl][']napoje tez byle nie jakies najtansze siki ~~ czytaj 1,5 zeta <up jezeli o napoje
hmm puszka coli za 1.20 ,- toz to siki :p
Ja kupuje puszke po 0,99 zeta:P
firez-tm
08-16-2006, 14:29
imo ja nie pije rotfl niewierzycie w zyciu wypilem 3 kieliszki vodki z czerwona kartka 2 dobre zubrowki 1 gorsze browara z pol i mi sie belta chcialo wino 1 piwek wiecej jeszcze ze 3
imo ja tez nie pije ........ poza cola i woda i soczkami
nieno szampana lubie tylko w sumie z alkoholu za piwem nie przepadam za to :)
firez-tm
08-16-2006, 14:42
alkohol sux :P mam okazje pic w huj ale nielubie
NoChanceForYou
08-17-2006, 11:09
Piwo: Lech,Warka,Tyskie (Tylko z lodowki)
Wodka: Smirnoff, Finlandia (nigdy nie mieszam z piwem... wczoraj z kumplem obaliliśmy 0,7 na 2)
Wino: wino idzie jak woda czasem jak chce sie najebac to kupuje jakies tanie z biedronki :D
Wodka: Smirnoff, Finlandia
juz bym dawno musial kompa sprzedac jakbym takie wodki pil TT
Czapal pije paliwo rakietowe ~~
Marioslaw
08-17-2006, 12:57
ja pije VIVATa z biedronki
Najlepszy jest MUSTAK :D. Koniec. Pozatym piwka to ja tam się niezasmakowuje, 1-2 idzie źle potem wchodzi. Tyle ile jest kasy takie są rarytasy :P Wódka -> aboslwent.. jak tam się nazywa ta Polska wódka bo zapomnialem.. a i jeszcze starogardzka czy jakoś tak.. Pamiętajcie nigdy nawaleni niejedźcie pomidorów
wczoraj i dzisaj w #### dobrze było 6 bro i loty po siedlcach tylko teraz mam kaca chce mi sie spac ale nie moge ;d szuszy;d trzeba isc po wode do biedronki 5l za 1,49 zł?jakoś tak ważne ze sie opłaca;d pozdro all alkohol sqad
NoChanceForYou
08-19-2006, 16:27
juz bym dawno musial kompa sprzedac jakbym takie wodki pil TT
jak sie ma ka$h to sie pije ^^
NoChanceForYou
08-19-2006, 16:29
mimo wszystko piwo jest najlepsze :) mowcie co chcecie voode to sie na weselach pije albo jak chce sie szybko najebac ^^
hmm z napojow gazowanych polecam grappe malinowa :D IMBA! ^^
][_HIV_][
09-16-2006, 15:57
mi sie wczoraj zakrecilo po jednym piwie - zubr, do tego chipsy ^^
no i... ?
nie czaje tego postu
[_HIV_][']mi sie wczoraj zakrecilo po jednym piwie - zubr, do tego chipsy ^^
Ile masz lat ? huh kozak ;) 2,4-2,5 i masz bombe to wiele do szczęścia Ci niepotrzeba.
heh ja ostanio pije tylko mleczko i mineralke do sylkwa oko alko :( mam nadzieje że uda mi sie troche nabrać masy :):tiphat: pozdro
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.