View Full Version : Mecz Wschod - Zachod
wiec druzyny beda sie skladac z 13 zawodnikow (losowalem moneta)
Wschod
Resvens
reXiu
mh4sure
mark685_pl
michal_pl
puste
wlochaty.
wilq[pl]
odi_pl
czeski
drwalpal
elo_-hemp_-gru
koniu_orcslayer
Zachod
Koks_pl
puste
zolw_alojzy
puste
goodgamefx
ronaldinho10
fallenhero
chapal_pl
trex_pl
rumek-
kruchy
bodek
puste
na wodza wschodu wyznaczam wlochatego
zachod reprezentuje chapal_pl
zasaday:
uzywanie chatow zabronione (out z clanu)
kazdy kto nie uprzedzi(tutaj) o tym ze nie chce brac udzialu w meczu w-z ranga nizej (peoni out z clanu)
mecz bedzie rozegrany w 1 dzien poczawszy od 8 rano do 20 ^^
gramy 10 x solo 3 x team ofc bo3
jeden zawodnik moze grac tylko raz solo i raz team
zycze milej zabawy
propnuje rozegrac to we srode
........mysle ze to nawet dobry termina dla mnie ale caly dzien nie bede mogl grac....... :/
Widze ze sie nie załapałem:p no coz trudno. Gl hf Poobsuje troche przynajmniej.
nie lepiej sobota?
w tygodniu dużo osób ma zajęcia np praca, itp... ja sie zgłaszam .(koks_PL)
_ShEePMaN12_
08-13-2006, 16:36
Wiecie chłopaki nie wiem czy bede ale postaram sie być POZDRO:D
Widze ze sie nie załapałem:p no coz trudno. Gl hf Poobsuje troche przynajmniej.
moge cie wcisnoc jak chczesz grac :d jeszcze 1 gracza znajde bez problemu bo 2 dzisaj jeszcze doszlo .... a co do terminu mozna zmienic
TheChildWasBorn
08-13-2006, 16:47
ja chetnie zagram
ja chetnie zagram
o tobie myslalem:P no ale poczekamy co bosper powie
gj bodek ~~
dla czego aj szefem zachodu a nie ty?
btwe. szim odpada jest na wakacjach skresl go
ja nie dam rady :( praca praca ? cos trza zrobic ?
Pytanie do graczy zachodu: Poddajecie sie?
dobra za shmiego i rumka kogos sie wcisnie nie ma problemu
Pytanie do graczy zachodu: Poddajecie sie?nie rob durnych offtopow
Virus][pl][
08-13-2006, 19:30
ja jak mi sie blad naprawi no ja mieszkam pod lodzia to wschod czy zachod? moze jeszcze team srodek :P
hheeh pod lodzia gdzie dokladnie :>?
niedaleko mieszkamy pewnie...... ja pol. woj. lodzkiego :D
Bodek wybacz.. ale to nie jest offtop tylko chce po prostu wiedziec zeby nie bylo niepotrzebnych v/o..
Moge zagrac jesli to nie bedzie problem ale nie w sytuacji ze z mojego powodu ktos nie zagra, jak jest wolne miesjce to sie pisze:d
dobra to jutro usprawnie tabele:P
TheChildWasBorn
08-13-2006, 22:47
ja tez pracuje ale czas znajde do srody lub w wekendy . np . ;)
Jak da rade to i ja moge zagrac jeśli bede w środe jak sie jakies miejsce zwolni:)
w srode to mogr grac od 8 do 12 bo później mam trening :) oraz od 21 do ....
Siedlcr rugby team RULEZ!!!!!!!!!!!!
Virus][pl][
08-14-2006, 01:55
no koksiarz gra po nocach :]
odi ja mieszkam pod Piotrkowem Trybunalskim w Moszczenicy
az milo sie patrzy jak klan KKnD znow ma oryginalny pomysl i w czyms przoduje :)
_ShEePMaN12_
08-14-2006, 09:41
Ja moge zagrać nom orginalny pomysł:D
Ciekawe czy ten pomysl wypali..
_ShEePMaN12_
08-14-2006, 09:56
A wypali wypali . . . Mam nadzieje:)
a jaki to pomysł? rush milicją?
na echo ??
TheChildWasBorn
08-14-2006, 11:56
shepman jest w kknd ? kto wpadl na tak genialny pomysł zeby go przyjac ?
wypali piszscie date , i kto bedzie to bedzie potem rozegramy dalsze mecze po co przeciagac potem tego nigdy nie zrobimy !ja moge rozlosowac kto na kogo .. moge sie tym zajac tylko mowcie kiedy.(do srody lub weekend , to moge sie tym zajac na bank )
hmm myslalem raczej ze kapitanowie dywizji zrobia line up wczesniej bez losowan ale jak chcecie
......... hmm to kiedy gramy w koncu w srode :>?........
_ShEePMaN12_
08-14-2006, 14:12
Unborn a co przeszkadzam ci?? Jak co to wyjazd!!
(1 ostrzezenie od bodka)
sheep manner !!!!
a co do srody to ja bede mogl byc gdzies tak do 9 moze 10 bo jade po auto wiec od razu moglbym zagrac swoj mecz wybaczcie ze nie bede mogl ogladac reszty gier ale jade do ostrowa ze starymi po samochod .......
Imo Bodek lepiej bedzie jesli pary beda losowane.
Imo Bodek lepiej bedzie jesli pary beda losowane.
oke so unborn bedzie losowal
apfff lipa :( myslalem ze to bedzie tak ze beda kapitanowie podawac zawodnikow po kolei albo ktos poda mape a oni mu szepna graczy.. tt :(
imo powino byc tak ze wschod i zachod kapitanowie czyt.mei kudlacz dziela te 13osobowe skladyna na 2 druzyny 7 i 6 osobowe i daja ordze bodkowi lineupy pozniej bodek uklada mappol do kadej z tych grup (jakie mapy po ile gier solo ile team itp. ) podaje to nam kapitanom my pozniej ustatalamy to dajemy bodkowi(oczywiscie bodek nie zdradza tego nikomu) i te wszystkie spotkania daje to na forum np, mecze do rozegrania - dajmy tydzien (MAX) na rozegranie meczy
oczywiscie wynik cw bedzie sie liczyl lacznie z 2 skladow wschodu i zachodu
co wy na to ^^?
w zalozeniu to mialobyc cw wiec tez myslalem ze wodzowie wybiora graczy tak jak ma to normalnie miejsce.
1 dnia tego nie rozegrasz ;<
oczywiscie podstawianie graczy jest wykluczone :D
Ja tez chce grac!!!
Btw.(włochacz)imo mój team wygrywa!!:D :D
firez-tm
08-14-2006, 17:12
no spoko sie niedostalem ale nooby sie niedostaja :(:( (smutno mi )
TheChildWasBorn
08-14-2006, 18:04
no to siup najlepiej zrobcie to teraz. i podajcie na forum dzien przed tourem .. i dajcie czas do niedzieli na rozegranie meczy ..
Wschod
1. Resvens
2. michal_pl
3. wlochaty.
4. wilq[pl]
5. odi_pl
6. czeski
7. elo_-hemp_-gru
8. koniu_orcslayer
9. AreUreadyToDie
10. Miszaq
11. Ronaldinho10
Zachod
1. Koks_pl
2. zolw_alojzy
3. chapal_pl
4. rumek-
5. kruchy
6. bodek
7. Firez.KKnD
8. Unborn.Child
9. Motoko
10. Chaos_Light
11. Marioslawek
End.
imo skresl tych co sa znak zapytania dodaj motoko bospera i childa
rexia out
TheChildWasBorn
08-14-2006, 23:01
taaa imo chce grac ! ;D
powiem tyle ja z chapalem mieszkamy na wschodzie polski 70 km od terespola czyli granicy z białorusia:)))) a gramy w team zachod:PPP ladnie (ale sie dzisaj najebalem :dddd najlepiej wtedy podziwać miasto przez szybe samochodu:D:D:)
TheChildWasBorn
08-15-2006, 10:01
ej pierdolisz ja mam dom w terespolu dokladniej DObratycze bede tam za rok moze sie spotkamy w terespolu na jakiejs bibce :D ?
na pkp w siedlach mozna sie ladnie najebac :d
TheChildWasBorn
08-15-2006, 10:24
no ale ja bede jechac autem :D wiec wole miec blisko do domu najwyzej mozecie spac u mnie na chacie a nastepnego dnia was odwioze :D :D :D
nastepnego dnia was odwioze :D :D :D
:D:D:D:D:D następnego dnia to bede spał do południa ;d jak zwykle po dovbrym melanzu ;d;d biba dobra jest ;d
no ale ja bede jechac autem :D wiec wole miec blisko do domu najwyzej mozecie spac u mnie na chacie a nastepnego dnia was odwioze :D :D :D
ja sie na to pisze :D
moj qmpel bass tesh :d
btw. kiedy; o?
Marioslaw
08-15-2006, 12:07
ej brakuje jednego na zachod jak mysle zachod jest na prawo w Polsce to ja moge dojsc ;] Wkoncu jestem nowym czlonkiem KKnD :P
Imo bodku przekaz wodza wilq bo ja nie znam polowy ludzi z mojego team i nie wiem kto jak gra dla mnie wilq bedzie najodpowiedniejsza osoba to tej rangi
dobra wywalic tych co nie zdarzyli sie jeszcze zglosic dodac maria do zachodu ja juz rozdzielam na 2 teamy wlochaczowi juz poiwedzialem tesh to zrobi
bodek ty walnij mappol i pary wytlumacze ci an gg
ruszamy dupsko bo trza skonczyc w tym tyg ~~ bedzie wiadomo kto sie czuje mocno an cw z LoL xD
WILQ TO NOOB
Ja nie chce byc zadnym wodze czy h00j wie kim ~~ pozdro
Dobra na poprzedniej stronie jest już wszystko gotowe. joł
Marioslaw
08-15-2006, 16:24
panowie podawac teamy kto z kim gra i wogole i jutro gramy od 8 do 20 :)
włąśnie niech wodzowie zgłoszą do bodka podział zawodnikow :)))
napiszcie mi na gg z kim gram i po klopocie ~~
a kim ty jestes zeby ci jeszcze pisac z kim grasz ; o?
Poprostu jest rozpieszczony.. Mysli, że wszystko dostanie pod nos. Wilq czas to zmieć :D
Chapal stfu to byl post do mojego kapitana..
Marioslaw
08-15-2006, 20:28
gramy jutro numerkami czy jak mowcie :D
bodziu pls odezwij sie na gg 7294844
no właśnie nie wiadomo jak gramy :)
Koks miałbym prosbe jesli to nie bedzie problem to zmien swojego avatara, poniewaz identyczny miał swego czasu Elf i błednie mi sie to kojarzy:) ofc jesli mozesz, jak nie bede musiał sie do tego przyzwyczaic.
Koks miałbym prosbe jesli to nie bedzie problem to zmien swojego avatara, poniewaz identyczny miał swego czasu Elf i błednie mi sie to kojarzy:) ofc jesli mozesz, jak nie bede musiał sie do tego przyzwyczaic.
popieram choc elfa bardzo lubie
TheChildWasBorn
08-15-2006, 23:54
ej o ktorej jutro to sie zaczyna ?? proponuje 10 lub 9 rano lepieej wczesniej zeby pozniej nie bylo klopotow typu " k##### jak pozno a tu dopiero polowa" i oczywscie gramy bo3 czy bo1?
Lewy^off
08-16-2006, 01:15
najlepiej bedzie bo2pokazac ci jakis styl gry w roznych ligach i ciagle chcesz go grac -.- bo2 sux
edit: a i ten dolny team jest lepszy ;d
ja dostałem jako przeciwnika miszaq ale od kilku dni nie widziałęm na na xpamie także dlatego mam pytanie ile mam czekac na niego??
Originally Posted by BoSpEr
Koks miałbym prosbe jesli to nie bedzie problem to zmien swojego avatara, poniewaz identyczny miał swego czasu Elf i błednie mi sie to kojarzy ofc jesli mozesz, jak nie bede musiał sie do tego przyzwyczaic.
a jezeli o to chodzi to ok poszukam moze lepperka ;d nie żartuje :))))
TheChildWasBorn
08-16-2006, 09:56
Wschod
1. Resvens
2. michal_pl
3. wlochaty.
4. wilq[pl]
5. odi_pl
6. czeski
7. elo_-hemp_-gru
8. koniu_orcslayer
9. AreUreadyToDie
10. Miszaq
11. Ronaldinho10
Zachod
1. Koks_pl
2. zolw_alojzy
3. chapal_pl
4. rumek-
5. kruchy
6. bodek
7. Firez.KKnD
8. Unborn.Child
9. Motoko
10. Chaos_Light
11. Marioslawek
End.
na liscie jestem a w cw east-west nie gram .. nie mam pary rozlosowanej ??;]
edited : dzieki za poprawkę
Do koksa - Miszaq to mój kolega real. Dzisiaj z nim zagrasz. Napisz do mnie na gg 9057373...
Ja o swojej walce moge powiedzieć tyle: Boring to play another game vs same player... I play 4fun NE.. OR Rd
w chuj nie moge zie dogadac z miszaq dzisaj po raz 3 sie znim ustawilem ale on sobie poszedł :( wczoraj 2 razy tez tak samo resvens weś z nim pogadaj albo gra albo walkower ... będe ok 21 na kanale także 4 raz sie ustawiam z nim jak go nie bedzie to nie wiem ... mam czas do jutra później pewnie na obóz pojade w sobote rano także ...
sory jezeli uznacie to za spam ale nie dogram zapewnoe meczu wshczachow bo miszaq nie ma na servie a ja od sobty 19 do 27 jestem na obozie rugby w jakubowie na mazurach gl all hf cya1!!
firez-tm
08-19-2006, 12:57
ja tak samo mam z koniem_orcslayer niema go nigdy jeszcze ani razu go na servie niewidzialem
jak do mojego powrotu ...czytac. wtorek nie bedzie rozegrana wiekszosc meczy to anuluje wschod zachod ... i mozecie sobie pomazyc o tego typu turniejach thx
ja nie rozegram meczu z chapalem ze wzgledu na to iz wyzjedzam i dopiero zagramy 28 sierpnia -napewno zagramy :)
to zagraj dzisaj np, zaraz boshe-.- dobrze ze od was jade w pizdu bo juz mnie emocje ponosza:/
lol chapala nie ma i mowil ze nie moze dzisiaj grac chcialem ale pisal ze pomaga gdzies tam (boshe.........) - bodek wyluzuj
NoChanceForYou
08-19-2006, 16:11
what a ... ? o co chodzi s tym w-s czy co to jest? mozna sie jeszcze zapisywac?
chyba nie :p
a to jest mecz wschod -zachod xD
Virus][pl][
08-22-2006, 09:33
ja rozegralem mecze ale to jest zal.pl
zreszta bodek widzial to 4fun z resem gralem, bo dzien wczesniej toura solo gralismy :smile2:
to nie tu niech ktos to przeniesie do tamtego topicu!!!!
gogo zachod! , a tylko niezbyt czaje bo myslalem ze to jest podzial wg miejsca zamieszkania.... ktos mnie oswieci:)?
ee ja to nie wiem sam ~~ dali mnie do teamu i mam grac :D
Virus][pl][
08-22-2006, 14:11
no to graj na razie nikt repow nie dal ~~ 1 dnia jak mial byc to all byli na xpamie a nit nie gral w-z :wacko:
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.